Bogi Drága, jaj olyan kedveseket írtál nekem még délután!!!!!!!! Olyan kis napsugár gyúlt a szívemben amikor olvastam. Ne haragudj, hogy olyan hirtelen leléceltem és nem reagáltam, de a két kis ördögfiókám egyszerre nyitotta ki a csipáit a délutáni szunya után, így esélyem sem volt még csak elköszönni sem... Szóval bocsi!
A napsugaras kép jöhet, itt holnap sem lesz ilyenben részünk.
Sajnálom a párásodást, tényleg idegesítő lehet... A húgomék küzdenek ilyennel, de ott az a baj, hogy új építésű társasházban laknak és túl hamar pucolták be a falakat kint, így nem volt idő a kiszáradásra. Ők is a penésszel küzdenek a legtöbbet és a legnagyobb bajuk az, hogy kiderült, hogy a kisebbik lányuk kiütéseit a penészallergia okozza...
Remélem jön majd Nika és ad valamilyen tanácsot a Párocskája.
Kati, juj de édes lehetett ahogy megfogtad Bogica talpát! Merre dugta ki Neked?
Pedi, sajnálom, hogy Neked is szürkeség volt ma a lelkedben. Remélem most, hogy együtt lehetsz már a Férjeddel, elmúlik ez a melankolikus hangulat.
Bettike, de jó, hogy jöttél! Én is meg szoktalak ám kukkantani Benneteket a blogodban. Ferike valami imádni való kiskrapek! Még egyszer gratulálok!
Én is kíváncsi vagyok ám arra, hogy hogy telnek a napjaitok.
Dike, ügyes vagy, hogy tornáztál, de szerintem se csinálj 20 percnél többet. (legalább is MÉG NE, majd ha ez már meg se kottyan!)
Cham, én is annyira átérzem azt, ahogy most érzed magad! Pedig én itthon vagyok és nem is járok suliba... A Te fejed fölött is jól összecsaptak a hullámok...
A kisfiadnak gyógypuszikat küldök!!!!!!!!!!!!
Te pedig nyugodtan gyere és rinyálj, ha olyan kedved van! mi nemcsak azért vagyunk itt, hogy az örömeinket megosszuk egymással, hanem akkor is megértő fülekre találsz, ha épp a béka s@gge alatt vagy 3 méterrel...
Mia, örülök, hogy jó volt a védőnős tali. Szülésfelkészítőn én sem voltam egyszer sem. Bencénél nem értem rá, mert érettségiztettem, Gergőnél meg már minek.
Nita, szerintem is sokkal több csajos ruci van a boltokban, mint fiús. Én úgy 70-30%-ra tenném az arányt. És abban is osztom a véleményedet, hogy baromi drágák a szép cuccok...
Mi ma csak itt voltunk a fiúkkal a faluban. Egy hosszú utca elején letettem az autót, Gergőt betettem a babakocsiba, Bence jött mellettem motorral és elmentünk a pékségbe. Közben szitált a köd és szürke volt minden... fúúúúúúúj.... tavaszt szeretnék, de nagyon!!!!!!!!!!! Vagy felőlem lehet hideg is csak süssön már ki a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!