Új privát üzeneted érkezett!

dike

ez az első kis mocorgás annyira megható,jó érzés :) innentől már nekem 1 héten belül kisebb rúgás is volt.

köszönöm Mia :) mostmár neked sincs sok hátra,nemsokára babázol.nagyon cuki rucikat vettél :)
sok cuccot ne vigyél a kórházba,én is vittem annyit,és gyakorlatilag mindent vihettem haza.

KépKép
bettike83
 
 


pedi: bevallom, homeos bogyót nem akarok enni... :oops: :oops: :oops:
teát fogok inni. nemsokára beszerzem a málnalevelet is és a tejcsinálót is.

én is semmit nem csinálok. én hoztam az anyósoméknak enni. átsétáltam. még itt vagyok, zsolti nemsokára jön haza és felvesz.

sajnálom a car kedvedet. miért sírtál?
ja! a március az nem késő? igazából csak 3 nap van köztünk...

mia: gratulálok a 32. héthez!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi: bevallom, homeos bogyót nem akarok enni... :oops: :oops: :oops:
teát fogok inni. nemsokára beszerzem a málnalevelet is és a tejcsinálót is.

én is semmit nem csinálok. én hoztam az anyósoméknak enni. átsétáltam. még itt vagyok, zsolti nemsokára jön haza és felvesz.

sajnálom a car kedvedet. miért sírtál?
ja! a március az nem késő? igazából csak 3 nap van köztünk...

mia: gratulálok a 32. héthez!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Betti:mesélj,milyen érzés anyukának lenni??? :D napjaitok hogy telnek?éjszakák? és te hogy vagy?

Kati:köszi a gratut :!: :D
Vendég
 


Betti: a rucikat nővéremtől kaptuk illetve cseréltünk,én adtam neki fiús rucikat ő pedig csajos rucikat,mivel ők fiút várnak!
Ruhákra sem kell költenünk,majd 56-os badyt akarok csak venni,mert az nincsen!
Vendég
 


Kati! igen, azaz a film.

pedi! frankó ez a babkocsi!

nika! de szuper h nyertél,és tök jó a készlet:)

na meg volt a torna....25 perc, mert utána meg bemondta, h azok csinálják tovább akik a terhesség előtt is mozogtak, illetve akik könnyedén vették az első részt...hááát volt mikor nem volt könnyű:)) tiszta rehabos lettem:))))
de szerintetek ha 1-2 hétig minden nap csinálom a könnyebbet, utána mehet a nehezebb? de amugy nézem tovább h milyen gyakorlatok vannak, hát nem olyan könnyű:)

KépKép
dike
 
 


Dike! Én azt mondom egyszerre elég az a 20perc egy kismamának!

Kati! Te mit főztél ma? Én is pont most gondoltam rá, hogy átsétálok anyósékhoz, és Zolival meg hazajövök! :lol: (csak Ő biciklivel jár dolgozni)
Sírni anyum miatt sikerült, de szerintem Ő már csak az utolsó löket volt. Na, mindegy, már túl tettem magam rajta.
Én március 3-ra vagyok kiírva, de valamiért nem szeretnék februárban szülni, ezért a március 1. Na, meg a drága nagymamimnak aznap volt a szülinapja. Egyébként, már nagyon nagyon várom ezt a kis csöppet. Nap mint nap egy csomót agyalok, hogy hogy lesz mint lesz. Közben meg rettenetesen élvezem, ahogy itt rugdosódik a pocakomban, de annyira szeretném már azt is, hogy itt szuszogjon mellettem. Jaj, Te talán érted, miről fecsegek!

Mia! Köszi! Nem értem, tegnap és ma nagyon durva, hogy ez is mitől van??? Tegnap este is azt mondtam, már nem is eszek semmit, de vacsizni muszáj, meg éhes is voltam. Na, ma megint így indulok neki!

Aludtam egy fél órácskát, olyan kis éberen, de ez is jól esett!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: hát persze, hogy értem! és szerintem mindenki érti itt ezt! én is pont így vagyok!!!
én anyukámmal mostanság egészen jól elvagyok, pedig elég sokat tudunk veszekedni mostanság nyugi van, szerencsére.
rakott kelbimbót csináltam. és zacskós tejberizst! :oops: :oops: :oops: a múltkor a sparban az akciós cuccok közé volt kitéve én pedig elhoztam. éééés, egészen finom. nem hiszem, hogy fogok még venni, de ezt is kipróbáltam...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Betti, erezhetoen mas vagy igy anyukakent, mint pocakosan. Nyugodtabbnak, kiegyensulyozottabbnak erezlek. Ennyire szamitanak a hormonok? Olyan nyugalom arad ki beloled, hogy majdnem elaludtam amikor olvastalak es nem azert mert unalmas lettel volna, hanem en ezt a nyugalmat erzem es total atvettem Toled es le is lassultam! :wink: :lol: Felre ne erts, ezt abszolut de pozitivan ertem, irigylesre melto a nyugodtsagod.

Pedi, mar emlekszeeeeem! Igen, igen, emlekszem mar a kocsiraa!! A mozesos az annyira eeedes, itt mosolyogtam magamban.
Ezeket a kettos erzeseket nem ismerem a szulessel kapcsolatban de at szoktam erzni massal. Most elvezd ezt az allapotot mert a baba hamarosan idekint lesz, nem maradsz le rola:) ez a pocakossag viszont jo ideig meg varatni fog magara!:) :wink: Neked mennek a hajrak a marciusra!:):)

Kati, Nita, koszi, hogy megirtatok tapasztalatitokat. Paraelszivo gepunk nekunk is van es szinte deci szam szivja ki a levegobol a nedvesseget.+be szoktam kapcsolni a paraelszivot a konyhaban ez is sokat szamit de ejjel....tok mindegy. Nappal meg hagyjan. Fene vinne el!

Dike, nem vagy semmi, jo kis testmozgast vegeztel? Jol esett? Akkor egeszsegedre! :wink: :D
Vendég
 


bogi: nálunk nappal megy a hálóban, éjszakára pedig cserélgetem a lakás többi szobájában.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, engem zavar a hangja, nem tudok toooooole aludniiiiii! Nem olyan hangos de megis zavar az a monoton, folytonos moraj vagy mi. :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia, Veled mizus? Vedono? Vagy mar irtad? Komoly mondom en tiszta hulye vok mostanaban...
Vendég
 


bogi: annyira hangos??? én becsukom a szobaajtót és egyáltalán nem hallom ki. pedig engem még a falióra is zavar, ha aludni akarok és hisztisebb időszakomat élem. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


MEGFOGTAM BOGICÁM TALPÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi: nemírtam még róla :D volt ma nálunk,hozta a listát hogy mi kell a korházba illetve a babának :D
Meg ilyesmik :wink: Nemsok kedvem volt hozzá,hogy jön,de aztán meg tök jól elbeszélgettünk,jókat nevettünk apának akadtak jó beszólásai :lol: :lol: :lol: Tomika is produkálta magát,úgyhogy elvoltunk :wink:
Mondta ezt a szülésfelkészítő tanfolyamot,de mi nem megyünk...Tominál sem voltunk,és apa mégis bent lehetett velem :!:
Veled mizujs? jólvagytok?Gézu is jólvan?
Jut eszembe én kíváncsi vagyok ám a képre amit azthiszem Virágtól kérdeztél,úgyhogy küldj képeket!!!!!!!

Megyek lefürdök és utána benézek még! :D ja mégsem,mert nézem utána a való világot :lol: :lol: :lol: nagy függő vagyok :lol: :lol: :lol:
Na majd jövök valamikor :D
Vendég
 


Katiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jóóóó :D elvagytok akkor :wink: most nemvolt kakaó a pocidon???? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


mia: igen, tök jól elvagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Betti de jó hogy jöttél!!!!!!!!!!:)
tényleg hogy telnek a napjaid?milyen anyukának lennni?:)

Dike innentől egyre erősebb rugások lesznek:):)

Mia akkor kezet foghatunk:):)ruha ügyben:)

Kati édes lehet Bogi talpa:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati! jajjj de jó érzés lehetett:))))))))

mia! én is vv függő vagyok!áhh Anikót is de utálom már!

KépKép
dike
 
 


én is mindíg nézem a vv-t de normálisan akkor tudom ha api nincs itthon...folyamatosan beledumál hogy a sok hülye aki benne van nyávognak meg bla bla.....ki idegel ezzel már....na de majd akar ő még hoki meccset nézni :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia, akkor tok jol sikerult a vedo neni! Szupiiii!!:):) Latod, latod ernek meg meglepetesek!
Mi koszi jol vagyunk, szokasos! :wink: :lol: Majd teszek akkor Neked kepet! Te mikor szulsz? :lol: Mikorra vagy kiirva? :wink:

Kati, en sajnos hallom. Ez nem faja csaladi haz, szuper falakkal anyukam! Ez teglahaz papir falakkkkaaaaaal! aaaaaaaa! En nem biiiirommmmm! :lol: Cuki lehetett Bogi talpa! Es megcsikizted? :lol: :lol:

Nita, Dike, Csajok ne ertsetek felre de Benneteket nem idegesit az a sok degeneralt uberbunko, sik hulye, sotet anyafold buta, IQ szegeny, nulla szokincsu, zero kifejezokeszsegu allat a VV-ben?? Ezek nem emberek, csak valami utanzatok! En nem ilyen vagyok es ha ilyen zero szemelyiseg lennek mar tuti folakasztottam volna magam szegyenemben vagy legalabbis egne az orcam, hogy ennyire futja tolem, mint ezen emberktol akik magyarorszag fiatalsagat kepviselik jelenleg a kepernyon. Hat..nagyon ego! Szoval Benneteket nem idegesit fel, hogy mennyire szanalmasok??? Annyira sotetek, hogy mar faj! Es az a kifejezo keszseg amivel rendelkeznek..hat...szegyen!
Vendég
 


bogi: totál egyet értek veled vv fronton. nem mondom, hogy még egyet sem láttam. de igen, néztem már, mert a másik adó még rosszabb volt. de tegnap kötöttek nekünk tv-t, így ma már a john, kate és 8 gyerek. egy ikerpár és egy hatosikerpár mindennapjai. imádtam ezt eddig is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi Drága, jaj olyan kedveseket írtál nekem még délután!!!!!!!! Olyan kis napsugár gyúlt a szívemben amikor olvastam. Ne haragudj, hogy olyan hirtelen leléceltem és nem reagáltam, de a két kis ördögfiókám egyszerre nyitotta ki a csipáit a délutáni szunya után, így esélyem sem volt még csak elköszönni sem... Szóval bocsi!
A napsugaras kép jöhet, itt holnap sem lesz ilyenben részünk.
Sajnálom a párásodást, tényleg idegesítő lehet... A húgomék küzdenek ilyennel, de ott az a baj, hogy új építésű társasházban laknak és túl hamar pucolták be a falakat kint, így nem volt idő a kiszáradásra. Ők is a penésszel küzdenek a legtöbbet és a legnagyobb bajuk az, hogy kiderült, hogy a kisebbik lányuk kiütéseit a penészallergia okozza... :? Remélem jön majd Nika és ad valamilyen tanácsot a Párocskája.

Kati, juj de édes lehetett ahogy megfogtad Bogica talpát! Merre dugta ki Neked?

Pedi, sajnálom, hogy Neked is szürkeség volt ma a lelkedben. Remélem most, hogy együtt lehetsz már a Férjeddel, elmúlik ez a melankolikus hangulat.

Bettike, de jó, hogy jöttél! Én is meg szoktalak ám kukkantani Benneteket a blogodban. Ferike valami imádni való kiskrapek! Még egyszer gratulálok!
Én is kíváncsi vagyok ám arra, hogy hogy telnek a napjaitok.

Dike, ügyes vagy, hogy tornáztál, de szerintem se csinálj 20 percnél többet. (legalább is MÉG NE, majd ha ez már meg se kottyan!)

Cham, én is annyira átérzem azt, ahogy most érzed magad! Pedig én itthon vagyok és nem is járok suliba... A Te fejed fölött is jól összecsaptak a hullámok...
A kisfiadnak gyógypuszikat küldök!!!!!!!!!!!!
Te pedig nyugodtan gyere és rinyálj, ha olyan kedved van! mi nemcsak azért vagyunk itt, hogy az örömeinket megosszuk egymással, hanem akkor is megértő fülekre találsz, ha épp a béka s@gge alatt vagy 3 méterrel...

Mia, örülök, hogy jó volt a védőnős tali. Szülésfelkészítőn én sem voltam egyszer sem. Bencénél nem értem rá, mert érettségiztettem, Gergőnél meg már minek.

Nita, szerintem is sokkal több csajos ruci van a boltokban, mint fiús. Én úgy 70-30%-ra tenném az arányt. És abban is osztom a véleményedet, hogy baromi drágák a szép cuccok...

Mi ma csak itt voltunk a fiúkkal a faluban. Egy hosszú utca elején letettem az autót, Gergőt betettem a babakocsiba, Bence jött mellettem motorral és elmentünk a pékségbe. Közben szitált a köd és szürke volt minden... fúúúúúúúj.... tavaszt szeretnék, de nagyon!!!!!!!!!!! Vagy felőlem lehet hideg is csak süssön már ki a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: örülök, hogy a soraidban már több volt a jókedv, mint délután. milyen jó, hogy ilyenkor is sétáltok. mármint, hogy a fiúkat meglevegőzteted egy kis ködben is.
bogicám a bordám alatt bal oldalt nyomta ki az egyik virgácsát. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Majga, Téged kifelejtettelek... bocsi... nagyon cukker a pocakod! Ezek szerint a harmadik bébi még hamarabb kezd el látszani, mint a második?
Hol dolgozol? Nem fárasztó a munkád?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Most lehet nem olvasok vissza, de holnap délelőtt mindenképpen.

Voltam uh-on.
A baba jól fejlődik, 3550 g. A méhlepény viszont már eléggé meszesedik, az uh-on az orvos csak annyit mondott, hogy gyakrabban kell nézni NST-t. Pénteken megyek 7-re, aztán remélem jövő héten is kétszer megyek. Sőt valahol néznek ilyenkor flowmetriát is.
Remélem kibírja még a méhlepény ezt a 3 hetet. Az orvosom azt mondta ez teljesen normális ilyenkor már. És megkérdeztem a gyógyszert is, algopyrint mondta ő is, de csak ha 38 fölé megy a lázam, egyébként mással kúráljam magam.

De talán javulok, bár a köhögés most rosszabb, meg a fejem is fáj, ez gondolom a hidegfrontnak tehető be. És ami furcsa, hogy nem bírok enni, hányingerem van. Pedig ez eddig nem volt.
Vendég
 


rita: gratulálok, és ne aggódj sztem a lepény miatt. jó kezekben vagy és szerintem zalánt pár nap múlva a kezedben fogod tartani. :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, én Bence születése előtti napon éreztem ilyen hányingert és én sem tudtam enni. :wink: szerintem sincs már Neked 3 heted hátra!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi én annyira nem merülök bele csak nézem.......:)

Kati nekünk is tegnap kötötték volna be a sok sok új csatornát de az utcánkba valami gáz van a vezetékkel...és előbb azt fogják megcsinálni és csak utána jönnek a csatornáink meg az új internet.....na de ez mikor lesz???????bele se gondolok...... :x :x

Rita a vége fele már nekem is meszesedett rendesen a lepényem..de a 38. hétig bírta Barnim

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi engem nem idegesít,mert csak röhögök rajtuk...egy kettő felbasz de nem veszem komolyan v hogy mondjam...tudom h szar emberek....

Rita! nagyon szép a súlya a babynek! drukk h a méhlepény bírja!:)

KépKép
dike
 
 


Virag, hat..nincs mit! :D :D Csak azt irtam ami azonnal eszembe jutott es ami erzes jott belolem! Latod eeeee mire jo egy messzifoldi keresztanyuuuuuuu!! :lol: :D
A seta kod ellenere azert csak jo volt! Mar az orom, hogy a ket gyerkoccel egyutt setaltok. :D :D Es mar ugy latom jobb a kedved is ViragomViraga! :D Orulok, Orulok!
Az ablakra vettem penesz irtot, valami spray, jo draga vooooot, remelem az ara tartalmazza az osszes penesz kiirtasat kulonben lespriccelem azt aki kitalalta! Hasznalja parfumnek! hehe

Majgaaaaa, hat en is kifeledtelek! Pedig amikor meglattam a pocid, a nevet nem lattam, nem is figyeltem csak gondoltam, ehhhhh, ki ez a szep pocis csini kismami?? Aztan lattam, hogy Te! Nagyon cuki a pocakod! Csini vagy!

Katoca,akkor mar tudsz mit nezni. Szerencsere nekunk nincs magyar ado, illetve a szerencse az erteeel es teveketto mert utalom. Egyebkent neznek en magyar adot...siman...viszont igy meg csak veletlenul sem kapcsolok ilyenre, mint VV. En egy reszt lattam meg a jo multkor, Szilveszter volt bent a nagytudasu villalakoknak de borzalom volt csak azert neztem vegig, hogy hatha elhagyja egy ertelmes szo valaki szajat de nem, nagyon butak.
Vendég
 


Cham, jobban vagy mar?? Sajnalom, hogy nem vagy jo passzban de lesz meg ez igy se! Tudod mit inkabb meselj mikor mesz legkozelebb dokihoz?? Es irtad, ohgy csinaltatsz vervetelt a nemere vonatkozolag. Ezzel mi ujsag? Vagy nem volt meg idod ezzel foglalkozni? A sminkeles meg volt mar?
Vendég
 


megyek csajok.kidőlök..holnap jövőőőőőőőőőőőők!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jó reggelt!!!

pedi, merre vagy mostanság így reggel??? :wink: :wink: :wink:

én viszonylag jól aludtam. fájt a csontom éjszaka, de azért nem voltam sokat fent. pisilni 4kor mentem először.

itt behavazott!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Cso Katocam!

Behavazott?? Ez komoly?? Ne mar! Bar januar van, miert ne eshetne a hhoooo de akkor is!! Susson a nap is!
Nem lehet kellemes ez a fajdogalas, foleg ejszaka. DE mar finishben vagy erted, ha szetszakadsz is megeeeeriiii!! :oops: :lol: Ma mi jot csinalsz? Remelem semmit es pihensz sokat!

Pedi, merre vagy? Minden rendben? Tegnap nem jottel, ugye jol vagy?

Bezeeee!!
Vendég
 


bogi: ahogy mondod, semmit nem csinálok ma. küzdök bogival, hogy nyugodjon le, mert kiszakad a hasfalam. annyira izeg-mozog.
még pizsiben vagyok, fekszek a kanapén és bogizok. (két bogival)
anyósom főz, majd megyek oda ebédelni. aztán 2re megyünk kozmetikushoz.
és te? hogy aludtál? mit csinálsz ma?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogizzal Katocam. Lecsillapodott mar a kisasszonyka? Biztosan a reggeli tornajat vegzi! Kakaot lenyomtad mar? En is meg itten ulok, megmozdulni sincs kedvem. Kavezom is. Ez egy rituale nalam. hihi
Jol teszed ne is csinalj semmit! Anyoshoz mesz enni esz tok kiraly! A kozmetikust irigylem, en juliusban voltam utoljara meg amikor otthon voltam. Itt 150 font egy kezeles es szinte semmit nem csinalnak Veled, tiszta gaz, egyebkent sem adok erte ennyit meg ha aranyat kenne ram sem. Te! Tudod mit probalj ki?? Nem hiszed el es nezhetsz hulyenek de ha joghurtot, naturt az arcodra kensz es rajta hagyod mig meg nem szarad, le tudod borradirozni magad vele es ugy fog ragyogni az arcod, mint Salamon toke. Ezt igy hidd el! En ezt csinalom heti 2x es mindenki kerdi, mitol vagyok ilyen szep, mit csinalok. Gezu is csak pislogott amikor legeloszor latta az eredmenyt. Ha nem borradirozni akarsz akkor csak siman kend fol es 10-15 perc utan mosd le! Ez azert is jo mert vissza adja a bornek a vizet, nem racosodsz foleg igy telviz idejen. Jobb, mint barmilyen krem. A borod olyan sima lesz, mint Bogica feneke! En testradirkent is szoktam alkalmazni, mennyei! A szemem kore pedig bio oliva olajat kenek, sot, testre is szuper! Ranctalan leszel tole meg 50 evesen is. Eskuszom, hogy ez a legjobb modszert! Nem viszel be magadba petroleumot, amit minden krembe tesznek meg a Vichy-be is es olcso is sokkal hatasosabbak ezek, mint barmilyen markas, meregdraga kence! Vagy olcso kence! Mindegy de en nagyon ajanlom ezt a joghurtos dolgot. Minden borre jo mert vizet potol a borbe es kisimitja az arcot, az aprobb rancok eltunnek. Ha keversz bele mezet, meg jobb. Persze csak ha nem vagy a mezre allergias. En igen. Amikor legeloszor felkentem, kipattogtam. Erdemes elotte egy probat vegezni valahol az arcodon.
En ma penesz olok! :twisted: :twisted:
Vendég
 


kill penész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én éppen visszaaludtam.
most felkelek és összekaparom egy kicsit a házat.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillagvirág
3 hét szerintem sincs, de kb 2 még igen. És addig szétizgulom az agyam. Reggel az az első, hogy lesem, mikor mozdul meg.
Hányinger enyhült, de most meg az ízek furák. Legalábbis amit eddig nagyon szerettem, zsíros kenyér almával. Most úgy gyüröm le, nem esik jól.

Dike
A súly szerint már jöhetne is. Nem akarok 4 kilós babát megszülni. Regi 3380-al született, bőven elég volt, és nem volt pici, szép formás kis pufók.

Kati
Csontom nekem is régóta fáj, néha leszakad a combom, egy-egy ébredés után. Most egész jól aludtam, csak mindig a baloldalon ébredek, ott meg nagyon nyomja a bordám.
Itt nyoma sincs a hónak, pedig ígérték. Inkább hétvégén havazzon, aztán Regi tud szánkózni.

Bogárka
Én sem nézem a VV-t. Talán egy részt láttam félig, csakhogy tényleg véleményt tudjak alkotni róla. Borzasztó. Meg amit a bemutatóban látok, az bőven elég, állandóan bőgnek, veszekednek, cigiznek. Én tuti nem bírnám ilyen emberekkel egy napig se. Amúgy se tévézek sokat. 18 órától 20 óráig hiradókat nézek (Duna TV, TV2, Echo, ATV, HirTV - ebben a sorrendben). 20-20.40-ig az AXN-n a New Yorki helyszínelőket, aztán kész, a tévézés nálam kb ennyi.
Az a legszörnyűbb, hogy gyerekek ilyen szenny műsorokon nőnek fel. A nővérem 7 éves kisfia állandóan nézi a VV-t. Ekkora gyereknek én még biztos nem engedném meg. Egyébként a másik amit nagyon utálok, hogy nyáron egész nap a Minimaxot nézték anyuéknál. Aztán ha Regire vigyáznak anyuék, akkor bekapcsolják neki a Minimaxot, aztán jól van, anyósom dettó. Szóval nem nagyon foglalkoznak vele. Nálunk is vannak ilyen mese tévék, de még nem árultuk el Reginek. Mert nem akarom rászoktatni. Dvd-t szokott nézni, Vuk, Bambi, Ludas Matyi, Népmesék, Thomas. Ezek a kedvencek.

Tévedtem. Visszatért a hányingerem. :shock:

Tegnap megint olyan sürün voltak görcseim, hogy elkezdtem számolgatni, aztán gyorsan lefeküdtem inkább, sikerült elaludnom. Csak a fáradtság lehetett, ma megint jól vagyok.

Oviban február 3-án lesz a farsang. Azt gondoltam később lesz, így biztos nem tudok ott lenni. Legalábbis kicsi az esély rá. De a jelmezt a hétvégén megcsináljuk anyukámmal.

Egyébként a szüléssel kapcsolatosan már jönnek a találgatások. Anyukám a jövő hétvégére szavaz.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!

itt havaseső esik........undorító.......:(

Barnikámnak ma vettem egy kismotort amivel tavasztól mehet:):)
a babataxit nem akarom kintre befogni ha nem muszály....

Bogi én ezt ki próbálom..mármit ezt a natur joghurtot.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kati:esett a hó? itt csak az eső :roll:

Hú nekem az este úgy megfájdult a fejem,hogy brutális volt,már a szemem is fájt és könnyezett :cry: Durva volt,aztán elaludtam és éjjel mikor felébredtem már semmi bajom sem volt :!: Ja de volt,nembírtam visszaaludni,csak forgolódtam úgy 2órán keresztül,aztán sikerült elaludni és 8után ébredtem...

Rita:szép súlya van a babának,Tomi pont ennyivel született :!: :wink:
Mennek a gyógypuszik :!:

Bogi:várom a képet :wink: Március 16-ra vagyok kiírva :wink:

Dike:ne is mondd az Anikót,váááááááááá :twisted:
Vendég
 


Bogi: fontos lenne hogy milyen a ház? tégla vagy mi?
a rögzítés purhabbal van ? ha tudsz egy fényképet csinálj már róla kívülről. kívülről le van takarva? mármint látod a purhabot? mert az szívja magába a vizet ha nincs teljesen jól takarva. csinálj képet róla:):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Rita, teljesen megertelek! En sem engednem a gyereknek a sok TV nezest, meg ha Minimax is. Ne ezen noljon fol. Neha persze kell, mondjuk elalvas elott este, hogy lenyugodjon, lealljon a porgesbol es konnyebb legyen az alvas. Regike egyebkent is sokoldalu es jo az, ha mar kis koraban tisztaba kerul onmagaval, ha felfedezi magaban a gyerek mihez van erdeklodese es vannak sikerelmenyei es kialakul mit szeret. Sok mindenbe befogod es ez nekem nagyon szimpi. Nem csak jatszol vele hanem megismerteted az elet, kornyezet dolgaival is a koranak megfelelo formaban.
A VV ja, eleg durva. Engem az bosszantott fel es voltam kiadva, hogy egy senkik es megis sokat kepzel mindegyik magarol. Tobbet velnek magukrol, mint akik valojaban. Bar ha a mercet egymashoz allitjak nem is csodalom ha sokra ertekeli mindegyik sajat magat. Bodulet, hogy milyen embereknek van akkora onbizalma, hogy nekem az egy ezreleke is eleg volna.
Rita, akkor ezek joslo fajasok amik voltak Nalad? Valoszinu jovo heten kibujik. Nem a joslok miatt hanem ettol fuggetlenul en ezt tippelem.:)

Nita, tok jo otlet Barnikanak a motor. Fotozd mar le! DE a gyerekkel egyutt!
Orulok, hogy ki fogod probalni a joghurtot. Egyebkent ha borradirkent alkalmazod latvanyossabb a vegeredmeny!-na, ez nem egy nagy mondat de egy VV lako sem tudna ezt igy elmondani. hihihihihihihihihi
Vendég
 


Bogi azt mondja apa hogy ha ezek mind megvannak akkor meg szellőztetés gond.nem elég az ablakba beépített szellőző hanem ki kell naponta többször is nyitni az ablakot.ha bukóra tudod rakni naponta többször 10-20 perc

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, tegla haz. Nem panel, tehat takaras sincs. Effektive purhabot nem latok de ha jol emlekszem ezen hazakban a tokon keresztul csavarokkal rogzitik aztan jon a komuves munka. Ezt nem tudom hogyan vegeztek, felek sehogy.:(:( Rogzitettek aztan csa! Nem latok semmit mert ugye frissen van meszelve az egesz lakas. Na, erre mit mond az urad? Ha azt, hogy lehet a komuves munka kimaradt, lemegyek hidba! Ekkor aztan semmit nem lehet tennem, ugye??
Vendég
 


Nika, okes! Bar szelloztetek napont reggel de akkor majd kinyitom kesobb is aztan meglassuk!
Vendég
 


Bogi rendben lefotózom:)csak most nem marad nyugton....
:oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, aggggyaa Neki nyugtatot! Egy kis rumot a teaba! :lol: :lol: -csak viccc voooot! :lol:
Vendég
 


Bogi házi páleszes kenyeret adok neki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi köszike akkor majd ha babás leszel szívesen fogadom a cseppeket :)
Mivel lett tömítve? mert valaminek kell lennie szigetelni kell.ha kőműves munka kimaradt akkor azt meg kell csináltatni de kivűlről nem belűlről

nekem kb 3 hónapos volt Gergő amikor megjött

Kati:Új építésűnél meg mindenképpen a szellőztetés nagyon fontos.nem csak kinyitom és kész hanem igenis 10-20 percre ki kell nyitni az ablakot
Kati: édes lehetett ahogy Bodi kiborítja a kakaót :):):

Virág : csak nyugi ha stresszeled magad az nem jó:( tessék csak szoptatni az úrfit és a fejés technikát csinálhatod akkor is amikor megszoptattad Gergőt mert akkor azt hiszi a szervezeted hogy több kell és több lesz :) nyugi :)

virág a nők max 10 %-ának van p1-es státusza a többinek p2 ez normális.ezen ne aggódj csak jobban figyel rád a doki :) örülj neki.nem lesz semmi gond

Majga: de jó hogy jöttél :) szép a pocid igazi babás :):):)

Betty:) de jó hogy te is ideértél :):) annyira édes Ferike :):):)

Kati: új háznál rendesen az ablakot.ha redőny van és nem takarták le a purhabot vagy a rögzítő anyagot akkor az be is fog ázni mert se a nap nem tesz neki jót sem a víz.erre nagyon oda kell figyelni
Jaj de édes lehetett mikor megfogtad a talpát :)

Annó én jan 17-re voltam kiírva de mindig beszéltem Gergővel hogy 21-e előtt ne szülessen meg :) és lám 21-én született.bár ő még akkor sem akart volna :)

VV nálunk is megy mindig :) én az olivér quartettet szeretem :) legalább ők élnek a lehetőséggel és kihasználnak mindent hogy legyen valami élvezhető bent. a többi lassú víz.Gigiéket ki nem állhatom.
Kati hol megy ez a sorozat?

Rita: nyugo már 37 hetes vagy innen már bármikor biztonsággal megszülethet a baba nem lesz sem koraszülött sem gond vele :)

Itt is szakad a hó :)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?