Sziasztok!
Sajnos nem tudok mindent visszaolvasni, ui. most kezdem a napi feladatokat...
Lányok, telihold van, most húzzatok bele! Tudjátok, én is teliholdkor kerültem be!
(Apropó, a telihold hatással van a pici babákra is? ) A szerelmeskedést meg ne is mondjátok.. Már szinte azt sem tudom, mi az..
Nemsokára mennem kell 6 hetes kontrollra, Apa azt mondta, ő megy be előbb, és jól lefizeti a dokit, csak mondja azt, hogy minden rendben van, és mehet a szex!
Snowball: Te még ilyenkor fürdőszobát szeretnél takarítani?? miért nem adod anyós kezébe a felmosóvödröt, hadd találja fel magát?
Kat: az ilyen ismerősöket sürgősen hanyagolni kell!! Nem is értem őket! Az ember végig izgulja/küzdi azt a 9 hónapot, örül, hogy ép és egészséges a baba, és a legkisebb problémánál megszólják mások! Mintha nekik mindig minden flottul ment volna! Azt sem értem, hogy nálunk mindenkinek az az első kérdése, hogy van-e tejem? Miért érdekli ez őket? Nézzenek rá a gyerekre, jól van, szépen gyarapodik, akkor miért kérdeznek bele ilyen intim dolgokba? Sőt, amikor válaszolok, hogy van, még vissza is kérdeznek, hogy "bőven van???". Ilyenkor nem tudom, odaképzelik maguk elé a két hatalmas tejjel teli cickót? Lehet, hogy már én kezdek itthon bebuggyanni, de ez szerintem akkor is elég intim dolog...
Nyufó, Tyuntyi: nagyon aranyosak a gyerkőcös fotók!!
Tényleg csupa gyönyörű babóca van ezen a fórumon!!!
Rekuja: Nagyon szép baba Szaffi!! Micsoda jó csaj lesz belőle!!
azért szerintem jó, hogy ilyen jó orvos kezei közé kerültél.. Nem mindenhol vannak ilyen alapos dokik.. Így van, Apát is be kell vonni az etetésbe! Próbálj meg minél többször fejni!
Csicsi: szerintem Apa látja rajtad, mennyire feszült vagy a túlhordás miatt, és ez rá is átragad.. Biztos vagyok benne, hogy ő is nagyon várja már a babát!
Szomszéd pasi?? úristen, eszembe jutott, hogy a mi szomszédunk már nyolcvanvalahány éves....
Képzeljétek, valószínűleg tegnap Kristóf teleette magát (egész nap evett..) és elég sokat ébren is volt, éjszaka is. No, ma reggel már egyáltalán nem akart enni, a pár korty, amit evett, az is visszajött. Cicizéskor elaludt, kaja nuku, viszont alvás meg sírás az volt! Tökre kiakadtam, ui. reggel 7-től 10-ig próbáltam etetni, nulla sikerrel! Utána aludtam másfél órát, hogy ne bukjak ki teljesen... Utána sem evett. Elmentünk sétálni, ott megnyugodott egy kicsit, de ma tényleg magához képest tök sokat sírt. Kb. délután 4-re állt helyre kicsit a "rend", tehát akkor evett egy kicsit. Addigra már eléggé kiakadtam, nehogy kiszáradjon a gyerek...
Tesóm mondta, hogy van ilyen, ők sem esznek mindig ugyanúgy, és neki is voltak ilyen napjai az ő kisebb fiával. Tehát csak hogy tudjátok, van ilyen is.. Esetleg van valamelyikőtöknek ilyen jellegű tapasztalata?