Új privát üzeneted érkezett!

Basszus!
Eluszott a postom! :evil: :evil: :evil:
na nekiállok még 1x

Kép
zsuzs35
 
 


Csicsi:
Sajnálom a hireket! Drukkolok, hogy magától induljon meg a szülés, és ne legyen szükség az inditásra! Telihold is van, hideg front is, szval minden adott egy jó kis szülésre. :wink:
A dokinál nem volt semmi, még csak meg sem vizsgált, igaz 2 hete voltam nála. Odaadtam neki a véreredményt, ö megosztotta velem a kenet eredményt, minden rendben van. Gyors szülést kivánt és csókolom! Már minden beutaló, mentös kisérö papir stb megvan ami a korházba kell, tehát most már csak tényleg a várakozás maradt. Ugy látszik, itt nincs hetente nst, mint otthon.
Amugy jelenleg a hasam alja fáj, meg néha 2 oldalt, mintha a petefészkem fájna. Persze nem tudom, hogy tényleg a petefészek-e, mert ki tudja hová került ez is a nagy belsö szervi rendezkedésben?
Te is tapasztaltál ilyen tüneteket?

Tyuntyi:
Köszi a bátoritást!
Szerintem tök jól csinálod az igény szerinti szopit, anno én is pont igy csináltam. Engem sem érdekelt semmi meghatározott idötartamú etetésforma. Sajnálom a hasfájást! Bár tök jo, hogy a cseppek, homeos bogyo segit.
Vmelyik nap pont ezen gondolkodtam, ha túl nagy lesz a fiam (2 hete volt majd 3 kg-os), lehet az 56-os ruhák nem is lesznek jók, kezdhetünk rögtön a 62-sel???

Kép
zsuzs35
 
 


Sziasztok!!!

csicsi: nekem is vagy vajudasnak tunik, vagy csak a tegnapi gyros kergette ki belolem az ordogot :lol: De nem hiszem mert nem csikar a hasam, reggel is ahog mentem pisilni, nem ereztem kesztetest a masik dologra, de megis megindult magatol. Ugye ezt nalam plusz meglepo, mivel szorulasos vagyok. Ezen kivul ugy erzem magam most, mint aki nem is terhes. Nem faj sehol, csak annyi hogy faradt vagyok, most keltem fel a delelotti szunyokalasbol. 39 hetes mehszaj? Nem semmi... Nem szeretnek elotted megszulni!!! Ki tudja, lehet en is rahuzok par napot a kedvedert, ha mar ilyen sokat vartal ram, es tamogattal. A furdoszoba pucolast is inkabb kihagyom, pedig lenne mit takaritani. Nincs alegjobb allapotban a furdo, de meg mivel mindig varok a szerelore, akinek nyoma sincs idaig, igy nem tudok es nem is akarok takaritani. Most ne fogd vissza magad, ha mar ennyit kinlodsz, akkor egyel azt, ami jol esik. Az a szalloda meg jo otlet, en is bevallalnek egy ilyet. De en szivem szerint mar szoliba mennek el. Eleve nem hiaba snowball a becenevem. Feher vagyok nagyon, most meg plane...

tyuntyi: de aranyos vagy hogy irtal, es azon szurkoltal hogy tudjal Csani mellett :D De latod hogy jo fiu es hagyott :P Ahh, egyelore nincs szules, majd ezutan. Jovohet keddig bizony jo lenne, de lehet leszek olyan kedves hogy varok Csicsire :) Viszont anyos miatt agodnek, ha esetleg nem lenne baba vasarnapig, mivel o megy haza 27en.

zsuzs: hajra, majd visszanezek hatha sikerult osszehozni azt a post-ot.

Kép

Kép
snowball
 
 

 
 

snowball:
merre vagy?

Kép
zsuzs35
 
 


zsuzs: nekem szemely szerint nem irtal (micsoda szegyen :P ), viszont irok neked. Ha itt maradsz a topicban, akkor elkepzelheto hogy megszulsz elobb, mert itt a fiiuk kiugrottak az anyukakbol, Sajtinak azt hiszem a 37. hetnel. Mi, a lanyos anyukak visszuk vegig es tul. En is aggodok, hogy Molly hosszu lesz, mert az apja 57 centivel szuletett anno, tehat az elso garniturat el is pakolhatnam... az nem lenne tul jo.. :(

Kép

Kép
snowball
 
 


visszaszivom, koszi az aggodast :D amint latod, egyben vagyok. Azt hiszem most megyek, megjutalmazom magam egy kis jegkremmel.

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball:
pont téged felejtenélek el??? olyan nincs! :D
A prótéta szóljon belöled a fiúk kiugrásával kapcsolatban! :lol:
Amugy tiszta hülye vagyok, elfelejtettem az egyik legkellemesebb népi módszert a szülés megindulásához!

Szval Snowball, Csicsi, Titike ma esti kötelezö program elkapni apa grabancát (mindenkinek a sajátját persze :D) és eksön! Föleg apa "katonáinak" van szülésmeginditó hatásuk - állitólag! :D

Kép
zsuzs35
 
 


Kép

Valaki kért ról ilyen képet is, leszedt Apa gépéről. Most kicsit ilyen, mert glugyog a hasa. De álatlában mosolyog.
Mi jól vagyunk, már sétlunk. Túl vagyok egy enyhe mellgyulladáson. Javaslat: Belladonna(homeobogyó) napi 5golyó feloldva 1/2l vízben. Nem hittem eddig benne, 3nap alatt elmúlt, pedig az első nap 38,1 re ugrott fel a lázam, igaz a mellem csak kicsit fájt, de elapadt benne a tej(20ml/ szopi).
midjárt folytatom, csak beengedem Anyukám

KépKép
KépKép
kat78
 
 


aaa zsuzs.... en vagyok itt a topicban ugymond a legaktivabb ilyen teren, de hidd el nem segit. Hiaba legutobb is voltak utana fajasaim, orultem is neki hogy na, apanak hasznat vettuk legalabb a meginditasban is :D, utana elmult, es nesze, meg most is egyben vagyok. De legalabb mostanaban nem talalt ki Alex olyanokat, hogy marpedig o erzett odabent valami hajas fejet. Na persze... :lol: Csicsiek is probalkoztak es latod, a mehszaja inkabb visszafele fejlodik :D

Az jutott eszembe hogy par hete azt kivantam hogy barcsak kijonne 1-2 hettel elobb. Es tessek, csak vegig viszem :) Ha a 4D ultrahang eredmenyt nezem, akkor a datumon az holnap van :P 8)

Kép

Kép
snowball
 
 


kat: ne ezaaaaz, elso siro babas kepunk!!!! Meg igy is tunderi :P Sajnalom a cickokat, sajna elofordul az ilyen, de az jo ha volt ra megoldas!!!

Kép

Kép
snowball
 
 


Szóval:
Csajok: TESSÉJ SZÜLNI!! Hát komolyan, Ti esgy hősök vagytok, én már nem bírnám, bár tudom sok választási lehetőségetek nincs:)
De minden tiszteletem a Tietek.
REKUJA: Tudom nagyon rossz, ha nem megy a dolog, sőt erre még rá tudnak kontrázni, hogy milyen amya az ilyen. Nekem egy napig nem volt tejem, itthon, és adtunk neki tápszert. Estére teljesen kikészültem, a mellem tiszta seb volt, és fájt nagyon, és elkeseredésemben elmondtam egy ismerősömnek, aki közölte velem, hogy milyen anya vagyok, aki már tápszerezi, pedig küzdenem kellene. Olyan rosszul esett, hogy még ő is tett egy lapáttal rá, főleg úgy, hogy nem tehetek a dologról.
Szóval ne foglalkozz senkivel, ez most így alakul, és Szaffi boldog kiegyensúlyozott baba, gyerek, és felnőtt lesz. Engem a programozott császár miatt is sokan elítéltek.
Csak az a fontos, hogy Te kiegyensúlyozott legyél. Nekem egy homeós bogyó indítottí be a tejem, szerintem próbáld ki, sok ismerősömnek segített, és ha két melledből tud szopizni, és utána kap tápszert, az tök jó.Urtica Urens CH5 5bogyó 1/2l vízben oldva igyad meg egy nap alatt. Csak pontosan ennyit szabad nem többet, mert az apaszt.
Ami meg fontos a köz szerint, az a koloszum, az előtej, ami pár csepp, de a legtöbb dolgot tartalmazza, és azt már Szaffi kiitta.
Mosolyog, mert sokat küzdöttél ezért a lányért, és nem ezen múlik a boldogsága.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Kat:
jajj de aranyos Bálint , még igy sírósan is! :)

Snowball:
bakker! Hát már a nép megfigyelések sem azok, amik voltak! Apa is nagyon óvatos közben, azt mondta nem akarja fejbetalálni szegény gyereket. :?

Kép
zsuzs35
 
 


Lányok,hidegfron teliholdal + egy kis esti aktív szerelmeskedés na ettől minden pocaklakónak ki kell bújnia :) Amúgy beletörődtem a hétfőbe nekem mindegy csak Bibinek ne legyen rossz az a herce-hurca.Ja és holnap csillagjegy váltás lesz reggel néztük,hogy ha minden igaz Bibi és Molly is már vízöntő lesz és nem bak.

Tyuntyi

Jó hogy tudod azért csillapítani a pocifájást,nem is tudtam hogy homeopátiából van erre is orvosság,most adott a szülésznőm még egy kis cimicifugát mondta hogy egy nap kétszer is nyugodtan,úgyhogy ma azt is bedobtam+ szerintem iszok este egy málnalevelet mert persze jobb lenne természetesen szülni.
Jó hogy ennyi tejed van még mindig tök üresnek érzem a melleimet remélem szülés után ez másképp lesz.Én asszem el is teszem az 56-os ruhákat :)

Zsuzs

Azért megvizsgálhatott volna a dokid hátha az is segít,de hát én tényleg mindenre rácáfolok :)
Nekem végig fájt elég sokáig a méhem alja egész végig még most is nehezen fordulok meg az ágyban mert akkor is fáj,megkérdeztem a védőnőt a multkor hogy normális e ,azt mondta ilyenkor már igen.Bibi se kicsi súlyú szerintem,ilyenkor már marhára nyomhatnak ott lent mindent.
Ez jó hogy mindenki a saját apáját kapja el :) Nem tudom mit szólna a szomszéd csaj ha átmennék,hogy küldje már át a férjét szülés megindítás céljából,mert Zsolti még nem ért haza és pont most van felettünk egy hidegfront :D

Snowball

Nem hiszem el hogy te még mindig itt,akár hányszór írod hogy 10 perces fájások én már mindig azt nézem Nyufó mikor írja hogy megvan Molly.Mondjuk még időbe vagy,álltalában az ultrahang mérések is pontosak barátnőm napra pontosan akkor szült,dehát nekem ez sem jött be de neked hátha :) Eszembe jutottál ma hogy mindíg a fájásokról írunk közben meg lehet egyszer csak elfolyik a magzatvized,itt Sajtin kívül nem is szült így senki.
Nyugodtan szülj elöttem,hétfő már csak 4 nap azt kibírom valahogy nélküled utánna meg úgyis kórházba kell lennem,ki tudja meddig majd írom neked sms-ben az infókat.Jó kis szoli ne is mond,jót tenne a közérzetemnek,pont névnapomra kaptam Zsoltitól egy szolibérletet április végén,itt van azóta a pénztárcámba.

Kat

Akkor van hangja is Bálintnak még mindig olyan picik ezek a babák olyan jó rájuk nézni.Jó hogy túl vagy ezen a mellgyulladáson,de mitől lehetett?Te fejed rendesen úgyhogy gondolom nem attól hogy pang benne a tej.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Zsuzs

Nálunk ugyan ez a duma ha mondom hogy legyen már valami,akkor nálatok is nagy egóval rendelkezik apa :D

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


csicsi: en is azert ereztem magam szarul szombaton, hogy ennyire hulye lennek, hogy nem ismerem fel a szules jeleit? Szentul meg voltam gyozodve hogy babazok hetvegen. Nesze, mar szerda van, es sehol semmi. Ma pl csak a hasmenes az, ami arra utal hogy nemsoka megszulok. Egyebkent ne aggodj, neked is irok egy smst ha indulunk a korhazba :D jot nevettem hogy at akarnal menni a szomeszedhoz, mert epp front van, adja kolcson az urat a szomszedasszony :lol: En ezzel is szivnek, hogy ha erre kellene kenyszerulnom, mert az egyetlen szomszed az emeleten, aki ferfi, az is buzi :lol: :lol:
Ma ittam reggel egy malnalevelet, mondom ha mas nem, akkor a hasmenesemre most jo lesz :D De megint elkezdtem tole szedulni, szoval tenyleg van benne valami, ami nem tetszik a szervezetemnek.
Valahol olvastam hogy csak a szulesek 20%a indul azzal hogy elfolyik a magzatviz. Lehet benne vagyok abban a 20ban, nem tudom. De amugy az lenne a legegyertelmubb, hogy beindult a szules, szoval nem bannam ha kellene mar tovabb hezitalnom.

zsuzs: azert minden esetre probalkozni lehet :wink:

A telihold altalaban mindig megkeseriti az ejszakaimat, de olyan jol alszom tole, hogy csak na :D Pedig Alex meg anyos is panaszkodott, hogy nem tudnak aludni a nagy fenyetol. .... Milyen feny? Csukjak be a szemuket :D A frontot viszont nem tudom hogy itt van-e... Apa viszont hianyzik, szoval lehet felvetem neki az otletet. De kezdem hulyen erezni magam ha kexdemenyezek, mert azt hiszi hogy a szules miatt csinalom. Pedig neha nem :P

Kép

Kép
snowball
 
 


Kat igen jó minőségű képeket csináltok, milyen fényképezőgépetek van???? Nagyon jó ez a kép megint!!! Sajnálom a hülye ismerősöd, rossz lehetet nagyon még az a nyakonöntés a probléma mellett. Én is megkaptam anno Regivel családon belül, borzalmas volt... A mai napig nem tudtam feldolgozni. Épp eléggé marcangolja az ember magát miatta ez még nem hiányzik az tuti. Viszont nagyon ügyes vagy hogy mindezek ellenére megcsináltad!

Csicsi mennyi idős a tesód? Írod hogy sose lesz gyereke??? Azért csak változhat nem, mármint kinőheti még a bulizós korszakot? Írtad hogy szívesebben nézegeted a babaképeket, így hoztam :lol: Na közben megkaptam a választ, mondjuk pasiknak 60 évesen is lehet gyereke, szóval még bármi lehet! Nagyon-nagyon drukkolok hogy hétfőig magától meginduljanak a dolgok és ne kelljen ezt a kórházi menetet végigcsinálni, elég rosszul hangzik :cry:

Rekuja sajnálom a szopit, nem lehet hogy még beindul? Ha esetleg mégse jön össze, ne keseredj el, sok-sok baba felnőtt már tápszeren és nincs semmi bajuk, viszont egy boldogtalan depis anyukától lesz! Fel a fejjel, ha még van esély rá, próbáld, ha nincs, engedd el a dolgot és élvez a pici babádat, gyorsan felnőnek! Érdekel ez a repedés dolog, majd írd meg.

Tyuntyi szerintem tök jó az igény szerinti szoptatás, ha sikerült volna a szopi én is úgy csináltam volna. Aranyos vagy de mindig az az élethelyzet nehéz amiben van az ember, szóval semmivel se nehezebb nekem mint most neked. Amikor csak Regi volt úgyanúgy nehéz volt. Akkor a tapasztalatlanság, a sok kérdőjel, mit hogy kell csinálni, a kezdő szülőség sokat nehezített. Most van a rutin, viszont két fele kell menni, itt is vannak kérdőjelek, hogy egyeztetem össze a két gyereket, ráadásul Regi kezdi a hiszti+dackorszakot, szóval nehéz, de azért sokat segít a rutin. Kibírható, csak még kevesebb idő van bármire is a napban, de ha akartatok még gyereket akkor hajrá, bírni fogod azt is. Túl lesztek ezen a rizikósabb első pár hónapon aztán sokkal-sokkal könnyebb lesz, főleg amikor már átalusszák az éjszakát is. Egy év múlva már máshogy fogod látni. Meg tudod milyen jó lesz majd másfél-2 év múlva milyen marha jól el fognak játszani a tesók így hogy kicsi a korkülönbség, nem is fogunk oda kelleni, csak addig kell túlélni :lol:

Sajti nekem is már lőtte végig Anna az egész kanapét kakival :lol: Ne is mond, úgy hiányzik a horgolás, de most képtelenség. Max. pár percre jutok a tűhöz, de majd eljön az ideje.

Snowball ez a szerelő egy hülye.... Mekk Mester na, de a végén sikerült neki megcsinálni??? Mikorra van a megindító időpontod, ha esetleg nem indul be? Itt a kiírt nap után adják 10 nappal. Emlékszem hogy már írtad, de úgy rémlik nem megindítót írtál, csak hogy megnéz a szülésznő odalent hogy mi újság?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Ennyi kismamát és mindnek csak a szexen jár az esze! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Kicsi fiunk, aki megint ébredezik.

Kép alszik

Kép ébren

Kép szintén alvós

Kép séta közben

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Nyufó:
Egyszerre töltöttünk képeket. :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


tyuntyi: en anno ugy hallottam hogy a kismamak a terhesseg kezdeten akarnak mindig szexelni, de en olyan beteg voltam allandoan hogy eszem agaba se jutott a szex. Es ugy nez ki hogy a vegere hozom be a lemaradast :D De hat apa tul nyuszi szivu a gyerekevel, "nem akarja megbokdosni"...

nyufo: nemreg hivott a foberlo, hogy keritett uj szerelot, mert kiderult az elozorol hogy egy balf@sz, meg treningje sem volt... Azert furt faragott hat annyira, mert meg 2 csovet se tudott normalisan osszeilleszteni. Gondolhatod milyen jo ez igy szules elott.... raadasul Alex mindig dolgozik, igy en intezem ezeket a dolgokat. Telefonalgatas, meg figyeljek a szerelore hogy mit benazik. Pazar :?
Jovohet szerdan, azaz 26an kell mennem egy membrance sweep-re, ha odaig fajulnanak a dolgok :D De akkor mar anyu itt lesz, es nyugodtan sirhatok a vallan ha 2in1 leszek meg akkor is :P

Kép

Kép
snowball
 
 


Jujjj meeeeg sokaaat sokaaaaat!!! Jaj istenem de szepek!!!!!!!!!! :) :) :) Jo sok babafoto, nem gyozom csodalni!!!!!!! :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Nyufó:
Nagyon szép Anna. Regi is tündéri azon a képen, ahol együtt vannak.

Kat:
Látom azért Bálint is tud sírni! Akkor megnyugodtam. Az urtica urens homeos bogyót én is szedem, mint tejserkentőt, igaz másképp, de használ.

Snowball:
Nem szemrehányásként írtam. Nyugodj meg, én is így voltam. Kezdetben semmi a hányinger miatt, aztán mikor ezen túl voltunk minden a régi kerékvágásba visszaállt.

Még vmi. Találtam egy oldalt, ahol hasznos tanácsokat ad egy babapszichológus. Bemásolok ide egy írást, kiváncsi vagyok a véleményekre. Már csak azért is, mert az én kicsi fiam cicire alszik el minden egyes alkalommal. Akkor vmi nem stimmel nálunk?

Baba altatása
A megoldás a napirendben keresendő. Az újszülöttek többsége az első pár hétben csak eszik és alszik, de 3-6 hetes korban a többség elkezd kevesebbet aludni, és ilyenkor a szülők nem tudják, mitévők legyenek. Az ébrenléti idő egyre hosszabb lesz – ez természetes. 1 hónaposan 1-1,5 órát van fent két alvás között a baba ébren és mivel 3 óránként eszik, két evés között általában 1-1,5 órát alszik. Ha csak fél órát alszik az azért van, mert nem magától aludt el, hanem elaltattátok, illetve gyakori hiba, hogy evés után elalszik a baba azonnal, lefektetik, aztán 20-30 perc múlva a saját emésztése ébreszti fel. A szopizás ugyanis kiváltja a kicsiből az emésztési ingert is.
Ebben a korban a babák alvás után kb. 1,5-2 órát tudnak egyhuzamban ébren lenni. Próbáld meg, hogy szopi után ezentúl alaposan büfizteted (10 perc legalább), aztán tisztába teszed és leteszed hanyattfekve nézelődni, ha már kezdi unni, szórakoztasd egy kicsit, játszál vele. Ne tedd le aludni az álmosság első jeleire. Ha már nagyon álmos (kb. 2 óra ébrenlét után), tedd le (hason) a kiságyba, adjál neki cumit az elalváshoz, de ne altasd el, hagyd hogy magától aludjon el. Így a következő etetésig biztosan aludni fog.
Amíg elalszik, mellette lehetsz, simogathatod a hátát, ha nagyon sír, ez is megnyugtatja majd.
A babának kb. 20 perc kell az elalváshoz, valószínűleg nálatok az a baj, hogy néhány perc után ő elbóbiskol, de ilyenkor még a zajokra, mozgásra könnyen felriad és akkor kezdődik megint a 20 perc előlről. Kb. 20 perc után viszont már nem riad fel, mert akkor már mélyen alszik, ezt kéne kivárni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Azt hiszem, ma túlszárnyaltam önmagam! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


újra itthon! Kicit nehezen megy a gépelés, mert az ülésseél még gondok vannak..

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, olyan jól esik! Hoztunk tápszert, még nem kellett, mert 1-jor a kórházban kapott ptlást, itthon meg kb 1 óra szopizás (talán volt 10ml a két cicin) után elaludt. Még izgulok a tápszer miatt, egyenlőre pohárból megy, ne felejtsen el szopni.

műszakváltáskor a nappalis csecsemős nem hitte el, amitt tegnap a főorvosnő mondott. Nagyon rosszul esett, h kötözködik, h hogy fejjem, h beinduljon stb. aztán a pici kiadása elötti vizsgálaton megint ott volt a főorvosnő, iszonyú édes volt, mondta h fogadjam el, én mindent megtettem és ez igazán nem rajtam múlik stb. Utána a csecsemős nővér, mikor elmondta a tápszer használatát bocsánatot kért és azt mondta, 10 éve van az osztályon, de még senkinek se mondott ilyet a főorvosnő, és bizti nagyon komolyan gondolja, mert ő milyen nagy szaktekintély, meg miatta csecsemőbarát a kórház, meg miatta van ez a sok segítség a szoptatáshoz stb. ez tök sokat segít.

Appa azzal bíztat, h így legalább ő is tud majd segíteni az etetésben. Most egyébként együtt alszanak a nagyágyon, tök cukik :)

RAKOK FEL MINDJÁRT KÉPEKET IS!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Kép
Kép Kép Kép Kép
tudom h barnának néz ki a haja, de az életben inkább szőkés :)[/img]

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Olyan édesek a babák, tényleg hihetetlenül jó nézegetni a képeket, tegyetek fel minél többet légyszi! Eszembe jutott róla az édes, hintöpor illatú babaillat. :)

Nyufo:
olyan érdekes, eddig Regi volt a pici a családban, most pedig Anna mellet olyan nagynak tünik! Pedig még mindig ugyanolyan pici. :)

Csicsi:
nagy ego, ez jó! :D A szomszédot én is inkább kihagynám, brrrrr

Snowball:
pont azon járt az agyam, hogy megsüttetem a hasamat a teliholddal, pont benéz a szobába. Hátha felerösödik a hatása. 8) Erre egész nap beborult, esik az esö. Undoritó idö van amugy. :x

Kép
zsuzs35
 
 


jujj mindenki most töltött babás képeket, de cukik!!

még nem olvastam mindent vissza, bocsi, h csak a pocakosoknak írok, de tudom, milyen nehéz nekik még egyben!

Snowball
Ne foglalkozz a szerelővel! Appa semmit nem csinált meg amíg bent voltam, és egyáltalán nem zavarnak a kergetőző szőrcicák a lakásban :) Hidd el, ha nem lesz kész a wc, az se fog érdekelni :)

Csicsi
Kitartást! apa legalább annyira fél a szüléstől, mint te, sőt jobban,mert neked már volt 1! ő így fejezi ki, h mindenbe beleköt, meg "menekül". Hidd el, szerelmes lesz a picibe és ezért csak neked lesz háálás. Persze utána is lesznek összetűzések, de most leggalább mind2töknek van kifogása ;)

Zsuzs
Kitartást! Nem lehet könnyű, h a másik fórumon a többség már babás, neked meg még annyi van hátra. Amikor eljön a nap, úgyis jelntéktlennek tűnik majd a várakozás, és minden felpörög. És hirtelen olyan fura a pocak hiánya. Ma apa édesen átölelt én meg a vállára hajtottam a fejem, és kb 3 perc után megjegyezte, hogy jé, hozzá tudok bújni,mert nincs köztünk a pocak :) olyan fura volt ennyi idő után :)

felkelhetnének már, mert feszít ez a pici tejcsi is. Hogy bírják, akiknek tényleg sok van? Bocsi h nem mindenkinek válaszoltam!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja: jajjj komolyan meghato, hogy miket irsz. Mi van ha tenyleg van ott tobb tejmirigy, mint amennyinek kellene? Mert ha feszit... En ugy orulnek, ha a dokineni tevedett volna :) Egyebkent ha tapszeres marad Szaffi, nem fog belole hatranya szarmazni. ugyanis tesomnak van 2 fia. Az elsot nem szoptatta, mert nem tudott szopni a pici, valahogy nem erzett ra, es muszaj volt tapszert adni neki. A masodik pedig egy evig szopott. Ennek ellenere a masodik fiu lett olyan, hogy mindenfele bacit osszeszed, es kepes hamar beteg lenni, a nagyobbik fiunak pedig szinte soha semmi baja. Tehat ez az immunrendszer dolog miatt legalabb nem kell aggodni. Es hogy nem is tunik annyira ujszulottnek? Annyira nagyra ki vannak nyitva a kis szemei meg nincs ugy felpuffadva a kis arca a viztol, hogy nem nez ki 4 naposnak :) Remelem a feneked is helyrejon pikk-pakk. En is tudom, hogy ugyanez lesz a bajom, szoval gyujtsed a praktikakat nekem. En megelozes kepp is kenegetem mar. Valahogy nem izgat annyira a furdoszoba, pedig tudod, hogy ezelott hulyere takaritottam magam. Viszont ma felszedtem a foldrol 2 kover porcicat, de ennyi... :) Te is pihenj, amennyit tudsz! Elvezd a latvanyt...nagyon tunderek lehetnek Loranttal, ahogy alszanak :)

zsuzs: azert probalj meg turelmesnek lenni, mert sajat magamrol tudom hogy mar a 37. hettol kezdve varom Mollyt, es tessek, itt vagyok a finishben. Hozzateszem hogy igy az ido sokkal de sokkal lassabban haladt. Es meg ki tudja hogy mi lesz, lehet tul is hordom.

tyuntyi: nem is vettem szemrehanyaskent :P Inkabb legyek nimfo, mint frigid :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudok mindent visszaolvasni, ui. most kezdem a napi feladatokat...
Lányok, telihold van, most húzzatok bele! Tudjátok, én is teliholdkor kerültem be! :) (Apropó, a telihold hatással van a pici babákra is? ) A szerelmeskedést meg ne is mondjátok.. Már szinte azt sem tudom, mi az.. :? Nemsokára mennem kell 6 hetes kontrollra, Apa azt mondta, ő megy be előbb, és jól lefizeti a dokit, csak mondja azt, hogy minden rendben van, és mehet a szex! :D

Snowball: Te még ilyenkor fürdőszobát szeretnél takarítani?? miért nem adod anyós kezébe a felmosóvödröt, hadd találja fel magát? :D

Kat: az ilyen ismerősöket sürgősen hanyagolni kell!! Nem is értem őket! Az ember végig izgulja/küzdi azt a 9 hónapot, örül, hogy ép és egészséges a baba, és a legkisebb problémánál megszólják mások! Mintha nekik mindig minden flottul ment volna! Azt sem értem, hogy nálunk mindenkinek az az első kérdése, hogy van-e tejem? Miért érdekli ez őket? Nézzenek rá a gyerekre, jól van, szépen gyarapodik, akkor miért kérdeznek bele ilyen intim dolgokba? Sőt, amikor válaszolok, hogy van, még vissza is kérdeznek, hogy "bőven van???". Ilyenkor nem tudom, odaképzelik maguk elé a két hatalmas tejjel teli cickót? Lehet, hogy már én kezdek itthon bebuggyanni, de ez szerintem akkor is elég intim dolog...

Nyufó, Tyuntyi: nagyon aranyosak a gyerkőcös fotók!! :D Tényleg csupa gyönyörű babóca van ezen a fórumon!!! :D

Rekuja: Nagyon szép baba Szaffi!! Micsoda jó csaj lesz belőle!! :D azért szerintem jó, hogy ilyen jó orvos kezei közé kerültél.. Nem mindenhol vannak ilyen alapos dokik.. Így van, Apát is be kell vonni az etetésbe! Próbálj meg minél többször fejni!

Csicsi: szerintem Apa látja rajtad, mennyire feszült vagy a túlhordás miatt, és ez rá is átragad.. Biztos vagyok benne, hogy ő is nagyon várja már a babát!
Szomszéd pasi?? úristen, eszembe jutott, hogy a mi szomszédunk már nyolcvanvalahány éves....

Képzeljétek, valószínűleg tegnap Kristóf teleette magát (egész nap evett..) és elég sokat ébren is volt, éjszaka is. No, ma reggel már egyáltalán nem akart enni, a pár korty, amit evett, az is visszajött. Cicizéskor elaludt, kaja nuku, viszont alvás meg sírás az volt! Tökre kiakadtam, ui. reggel 7-től 10-ig próbáltam etetni, nulla sikerrel! Utána aludtam másfél órát, hogy ne bukjak ki teljesen... Utána sem evett. Elmentünk sétálni, ott megnyugodott egy kicsit, de ma tényleg magához képest tök sokat sírt. Kb. délután 4-re állt helyre kicsit a "rend", tehát akkor evett egy kicsit. Addigra már eléggé kiakadtam, nehogy kiszáradjon a gyerek... :( Tesóm mondta, hogy van ilyen, ők sem esznek mindig ugyanúgy, és neki is voltak ilyen napjai az ő kisebb fiával. Tehát csak hogy tudjátok, van ilyen is.. Esetleg van valamelyikőtöknek ilyen jellegű tapasztalata?

KépKép
sajti
 
 


Nyufó:Bencének egy profi gépe van(Canon), és sok objektíve hozzá, és ért is kicsit s fotózáshoz(hobby szinten), és kattingat folyamatosan. Egy szituációról csinál kb 30képet, és abból tart meg kb 2-őt, amit átküld nekem is. Így vannak jó képek Bálintról. Látnád azokat, amiket én készítek:)
Sajna a maximalizmusának az a veszte, hogy olyan képeket is kitöröl, mi nekem kellene, mert mondjuk Anyukámmal van rajta, de szerinte sok a fény rajta, és nem szép a fehér ballansz, nekem pedig jó lenne, de már megszoktam.
Meg jó neki modellt állni, mert egy kiránduláskor Te kattintasz és mész tovább, ő beállít, tekerget, arréb tesz, kb 5perc egy kép. Igaz az jól néz ki, de elég uncsa. Meg csak rólam van kép, mert én nem tudom őt "jól" lefotózni:)

KépKép
KépKép
kat78
 
 


rekuja: azon a kepen amin latszik Szaffi labujja, olyat jot mosolyogtam, olyan huncutnak nez ki, es azok a labujjak!! FINCSI KICSI VIRSLIK!!!!!! :D Es meg te panaszk-dtal hogy pici volt a pocakod, pedig lass csodat milyen gyonyoruszep hosszu babad van!! Megprobaltad mar visszacsomagolni eredeti pozicioba, mint amit tesod babajaval tettel anno? :D

Kép

Kép
snowball
 
 


sajti:ha akarnek se tudnek most takaritani, mert romokban all a furdom. ha minden igaz tul leszek holnap rajta, de akkor is lesz segitsegem, aki helyrerakja. Hal a jo egnek anyosomat nem kell ravilagitani semmire sem, megcsinal mindent magatol :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Basszus nem tudlak követni Titeket,elaludtam főzőcske után na most éjszaka tényleg ugatom a holdat.Ma annyit ettem,amit az elmúlt héten összesen vissza kéne fognom magam.

Lányok,minden baba nagyon cuki büszke lehet mindenki,Szaffi is igazi csaj,jó már egy rózsaszín kötött rucit látni,gondolom akkor abban hoztátok haza.
Látom a pihenőszék mindenkinek hasznos holmi :)
Ha tőlem valaki megfogja kérdezni hogy szoptatok e és ha nem akkor is szépen rávigyorgok és azt mondom majd hogy peeersze én nem magyarázkodok senkinek meg különben is kinek mi köze hozzá.Petrával mindenki csesztetett hogy de abban van az immunrendszere,olyan tapintatlan emberek vannak de jó akkor majd varázsolok tejet.


Snowball

Szerintem túl sokat foglalkoztunk ezzel a szüléssel,hogy mikor hogy lesz legalább is szerintem még ezért vagyok egyben,úgyis akkor jön álltalában mikor pont nem számít rá az ember.Nehogy takaríts amíg nincs megcsinálva a mosdó én ugyan ezt csináltam festés elött kitakarítottam az egész házat másnap meg összecseszték.

Rekuja

Én félek kicsit az együtt alvástól pedig én most őszinte leszek szivem szerint be sem raknám a kiságyba csak ott altatnám közöttünk.De a Petrával megjártuk nagyon nehezen alszik még most is van hogy este 10kor átjön hogy had aludjon velünk :?
Tudom hogy szereti a Bibit ezzel nincs gond csak tényleg egymást gerjesztjük szerintem.
Jaj nagyon szurkolok hogy sok-sok tejcsid legyen,lehet hogy ami van tejmirigy az meg úgy jön majd mint a gejzír.
Majd azért kérünk szépen egy részletes szüléstörténetet :oops: :)

Nyufó

Olyan szép kis kobakja van Anácskának amúgy tiszta Regi de lehet csak én halucinálom be.Meglátjuk,ma Bibi is végig hallgatta mi vár rá hétfőn ha nem akarja akkor valahogy addig ki kell jönnie magától.

Sajti

Amúgy nem kéne a szomszéd pláne hogy nem vagyunk jóba,szóltam már Zsoltinak hogy úgy jöjjön ma haza hogy nincs teljesen kifacsarva mert még itthon is dolga van :) Nálatok meg mingyárt letelik a hat hét.Mivel fogtok védekezni?
Szerintem is csak túl ehette magát,lehet megis fájdult a pocija és most megemészti rendesen ami benne van aztán majd elfogadja megint a cicit.

Tyuntyi

Csak így tovább :) Tök jó hogy megint ennyien vagyunk.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Csicsi: pihenőszék nekünk is bevált, pláne, ha mi a másik szobában dolgozunk, Kristóf pedig nem tud elaludni.. Tök jókat alszik itt köztünk a pihenőszékben. Csak azt nem tudom, hogy a számítógép mennyire tesz rosszat neki (ui. amíg bent volt, addig sem szerette..). Köszi a vigasztalást, most evett, de persze nem úgy mint tegnap. Hihetetlen, mennyire természetes volt eddig, hogy jól eszik, most pedig, hogy nem evett, mennyire aggódtam miatta... :(
Igazad van, mindig azt kell mondani a "népnek", amit várnak, ui ha nem azt mondod, elkezdenek tanácsokat osztogatni, és másoknak is elmondják, szerintük mit csinálsz rosszul... Ismerős helyzet..
Védekezés? Nos, Apa nem szeretné, hogy hormon tartalmú akármit is szedjek / használjak, így nem sok választás maradt.. :oops: kíváncsi vagyok, doki bácsi mit fog szólni hozzá, ha rákérdez, és én mondom neki, hogy óvszeres megoldás lesz.. (így, 30 éven felül..) Mondjuk ami igaz, az igaz, a régebbi tablettámat 2 év (!!!) alatt heverte ki a szervezetem és a bőröm...

Snowball: Na, látod, mégiscsak jó az anyós a háznál! :D Szerintem bízd rá a szerelőt is, hadd beszélgessen vele.. Tutira hamarabb végezne a wc-vel! :D

KépKép
sajti
 
 


Sajti

Mostmár biztos hamar helyre jön a pocija ne aggódj.Bár tényleg miután megszületnek a terhességi parák után jön a nem alszik nem eszik miért sír korszak.
Nálunk is ez lesz a védekezési módszer,az esemény utánniba nem bízok,fogamzásgátlót meg én is hagyom egyenlőre.Nekünk ma elmarad a party,Zsolti most hívott hogy most megy hozzájuk be a fodrász,egyik kiszállítónak ez a szakmája és most vágja majd le nekik a hajukat.
Annyiból sokkal jobbak azok a pihenőszékek ami neked is van hogy tudod cipelni a lakásban,ez a hinta ami nekünk van meg baromi nehéz meg azért helyet is foglal,bár azt mondta a védőnő,hogy ne altassam majd benne sokat mert nem tesz jót a gerincének.
Basszus haza jött a Zsolti,el sem hiszem lehet hallotta a hangomon mennyire boldog vagyok hogy este 9-kor még vágják a haját.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Sajti:
Ne izgulj, én se akarok szedni semmi bogyót, így marad az óvszer, mint védekezési módszer. Amúgy azért sem szeretnék bogyót, mivel terhesség előtt is össze-vissza jött meg, küzdöttünk a dokival, mire belőttük a dolgot, így szeretném megnézni, hogy esetleg változott-e vmi a szervezetemben a szülést követően. A dokinak meg mindegy, nem?

Snowball:
Jót röhögtem, a frigid-nimfo párosításon. De igazad van.

Rekuja:
Szaffi tünemény.

Nagyon kiváncsi vagyok már a többi babára is. Használjátok ki a teliholdat! Én csak zabálok miatta már két napja.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Tyuntyi

Lehet én is ezért eszek ennyit?Ez eszembe sem jutott én ma egyfolytában csak ettem.
Tényleg túl szárnyaltad magad örülök ha Snowball meg is szül azért nem maradok egyedül :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


A teliholdra fogunk ra mindent lanyok :D A szulestol kezdve a nem alvasig, es meg az evest is, abba pedig bele sem gondolunk hogy "csak" kismamak vagyunk es kell az energia. Akar pocakosnak, akar anyukaknak :P

csicsi: jo hogy nem festettuk ki a furdoszobat, mert most lattam hogy az elozo pancser osszepiszkolta a falat... pedig nesze, meg most is darabokban a budi :D Egyebkent igen, tul sokat aggodunk amiatt hogy mikor jonnek a csajok, en mar a 37. hettol be vagyok sozva, es tessek, vegul csak vegig viszem. A 4D szerint holnap szulok!!! :D

Akkor eddig ugy nez ki hogy mindenki az ovszernel marad, ahogy mi is. En egyebkent sem szedhetek, mert mellekhatasai vannak a hormonvaltozasaimnak, ami elviselhetetlen fajdalommal jar menzesz idejen, szoval.... marad a halozsak :lol: Meg azelott hagytam abba a gyogyszer szedeset, mielott ide kijottem. Ugyanis nem tudtam hogy mi van ram olyan hatassal, amiert ez a problema elojon. Kiderult hogy a bogyotol...

Anyu hoz nekem tejserkento homeos bogyot, meg Molly pocakjanak is.

Na kesz a pizzam, megyek eszek. Biztos a telihold miatt van... :P :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Igazatok van! Tényleg nem jó rágörcsölni a szülés témára, márcsak Murphy miatt sem. Csak annyira car, amikor jön a mézesmadzag egy-egy derékfájás, jóslófájások formájában (Te jó ég, asszem ez a vég, mézesmadzagnak titulálni egy fájdalmat :shock: ). Aztán meg nesze semmi, fogd meg jól! Nekem az elsö terhességemnél abszolút nem voltak ilyen tüneteim. Amikor meg már igen, akkor másnap szültem. Szval hiába, hiába, ha az ember fájdogál, a baba kifejlödve nyomorog odabent, a mérete is megvan már, akkor csak reménykedik, mégha nem is kellene, mert mert "majd akkor jön, amikor megérik a körme" - ezt anno Zsofinál a nödokim mondta.

Kép
zsuzs35
 
 


Jo reggelt!

Megtortent a csoda!!!! CSICSI SZULOSZOBAN VAN!!!!

Elfolyt a magzatvize, 5 percesek a fajasok. Engedelyt kaptam hogy mostmar en is mehetek a korhazba :lol:

Kesobb hozom a hireket :wink:

HAJRA CSICSI!!!!

Egyedul maradtam... :shock:

Kép

Kép
snowball
 
 


na jolvan, zsuzs azert meg itt van velem :) Meg Titike is valahol, csak o sajnos nem olyan aktiv :(

Kép

Kép
snowball
 
 


Hajrá Csicsi!!! Legalább vkinél bejött a telihold és a hidegfront kombináció!!!

Ne izgulj Snowball, órák kérdése és te is a szülőszobán leszel! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


HAJRÁ CSICSI!!!

Jól emlékszem, h mától van megint a saját dokija? :)

Szaffi teljesen boldog a tápszerrel. Ízlik neki (apa itatja pohárból), pont annyira fáj tőle a poci, mint az idegen anyatejtől. Reggel annyira éhes volt, hogy nem volt ereje szopizni, ott sírt a cicin, h éhes :cry: Aztán kapott tápot, benyomta, és kb 1,5 óra múlva cicire kéredzkedett, és az se érdekelte, h alig jön valami, cuppogot vagy fél órát és elaludt :) Úgy tud fájni, hogy egyre erősebben vákumozik, csak hát nincs ami jöjjön... a fejőgépet is ezért nem bírtam.

Snowball
Privátba megírom az aranyeres trükköket amiket találtam (erről mégse akarok itt nyíltan..)

nemtom Zsuzs vagy Titike aggódott a túl nagy baba miatt, de nekem is a 36. hét végén már 3200-ra mérték, és a dokim azt mondta, 4 kg körül lesz, aztán még túl is hordtam és "csak" 3490 lett. Ne aggódj, ilyenkor már sok pontatlanság lehet a mérésben.

Babások, ti tényleg mindent vasaltok amit ráadtok? Amíg bent voltam, appa néhány rugit hazahozott, kimosott és vissza, persze a vasalás fel se merült, és hát nem lett semmi baja :) meg hát ha ki is vasalja fertőtlenítésnek, ha utána beteszi egy szatyorba, úgyis mind1. A pelusokat én is vasalnám, de a rugikat... nem túlaggódás ez?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Na végre!!! Hajrá Csicsi!!! Jaj de jóóóó!! :lol:
A telihold azért csak meghozta a hatását!! :lol: :lol: :lol:
Várjuk a híreket!!

Rekuja: én most még vasalok (Anyu is néha jön és vasal), de Tesóm azt mondta, ő már csak azt vasalja, ami felül van a gyereken... :) Meg hát esténként, ha az 5. garnitúra ruhában pisili háton magát (szerintem a pelenka hibája, a combjánál nem passzol...) akkor csak lekapok a szárítóról egy megszáradt bodyt és rugit, aztán ráadom.. Eddig nem lett semmi baja. Textilpelust vasaljuk.

Ma voltunk 1. hónapos vizsgálaton Kristóffal. Figyeljétek a gyerkőcöt, mert érdekes dolgokat kérdeznek: pl. reagál-e a pupillája a fényre, emeli-e a fejét hasonfekvésben, nagy zajra összerezzen-e, hogyan tartja a kezét nyugalmi helyzetben (megsúgom, a helyes válasz az ökölben tartás..). Tehát ilyen beugratós kérdések lesznek!
No, megyek, mert egész este max. 1,5 órát aludtunk, azt most be kellene pótolni...

Még egyszer hajrá Csicsi!!! Snowball, nemsokára Neked is drukkolunk!!! :lol:

KépKép
sajti
 
 


Egyelore varom az smst Csicsitol, remelem mar tul van rajta es pihiznek. En is total ra vagyok hangolodva a szulesre. Ugy nez ki hogy Bibi tenyleg nem akart Bak lenni, hanem kivarta a Vizonto jegyet. Ha egy a gyerkoc nem lesz kikopott Vizonto, akkor senki sem az :lol:

rekuja: koszi a tippet, elolvastam, rogzitettem az agyamban. hala ajo egnek egyszeru :lol: En mar most amit kaptam uj ruhacskakat sem vasaltam ki,mert egyreszt itt nem kemeny a viz, es nem gyuri ossze a ruhakat ugy a gep, masreszt pedig marhara nincs hozza turelmem.

tyuntyi, sajti: koszi a drukkot, remelem belem beszelitek a szulest. Na meg ha mar megkaptam az engedelyt Csicsitol meg Bibitol, akkor tuti tortennie kell valaminek. :lol: Viccelek am, ha mar eddig kibirtam, akkor ez a kicsi mar semmi...

Alex is hazajott munkabol 11kor, mert mara vagyok kiirva 4D szerint, es szegenynek lelkiismeret furdalasa volt, hogy nem tud velem lenni. Meg nem is csak velem, hanem az anyukajaval is szeretne tobb idot eltolteni. Ma egy hete, hogy jott, es alig voltak egyutt.

Kép

Kép
snowball
 
 


A kovetkezo smst kaptam:

Draga Barataim! A mai napon 11.43-kor megszulettem. A nevem: Borbély Biborka, 3360 g a sulyom es 53 cm vagyok. Mindenki jol van. Sok puszi Bibi.

Gratulalunk Csicsi!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Akkor Csicsinek meghozta a hidegfront Bibit. Remélem már babázik, és ezért nem jelentekzik.
VASALÁS: én is felmentést kérek alóla, mert nagyon nem szeretek vasalni, de mindenki vasalt körülöttem, így én is vasalok neki, de nem hiszem, higy sokáig. Hála az égenek gyorsan meg, mert igen aprók. Igaz a pelusokat valószínúleg vasalni fogom, mert nagyon érdes marad mosás után. Nekem inkább azzal van bajom, hogy én direkt nem vettem neki sok ruhát, úgy is olyan gyorsan kinövi, de napi kettő biztos koszos lesz: kifolyik a pisi, kaki, rábukik. De nem gyűlik össze annyi, hogy egy adag legyen a gépbe. És a mi ruháink inkább sötét színűek, ővé meg fehér, így lassabban mosódnak ki, de addigra elfogy a tiszta.
Engem az érdekelne: ki milyne foltisztítóval szedi ki az anyatejes kakifoltokat? Áztatok?Mibe?

Ma vagyunk 3hetesek, és ma leesett végre a köldökcsonkja. Én ettől viszolyogtam terhesen, hogy én ezt nem tartom túl szépnek, és nekem kell tisztigatni minden tisztába tételnél. Mondta a védő néni hamar leesik, de max3hét. Hát mi persze kihúztuk, bár néha azt gondoltam az érettségijén fog leesni.

Még egy kérdés: ki milyen pelust használ? Inkább fiús anyucik válasza érdekelne, mert mi tudunk úgy pisilni, hogy az oladal tiszta pisis(értsd: body, rugdalozó, esetleg hálózsák) és a pelus száraz, és nem találom a lyukat, ahol kifolyik.
Mi Libero2 használunk, és nem tudom én bénázok el valamit, vagy más pelust kellene kipróbálni.
Nekem a DM-es nem jött be, mert beleragadt a gumirozás a posijára, és úgy kellett onnan lefejteni. A HUggies jó volt, de napi minimum 8darab belőle kicsit drága. Még egy biopelust használtam, ami jó volt egy pelenkadiszkontból, de oda nem tudtam még eljutni, mert kocsiba kéne ülni hozzá.
Várim a tapasztalatokat! És Csicsi jelentkezését.

SNOWBALL: nem maradsz egyedül, mert mostmár mindenki szeme rajtad van, és CSAK VELED foglalkozunk. használd ki!! Kitartás

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Csicsi:
Hatalmas gratula Biborkához! :) Jó egészséget sok tejcsit, és mihamarabbi felépülést kivánok!

Snowball:
Most már tényleg Te vagy soron! :D

Rekuja:
Köszi a megnyugtató szavakat, én nyugtalankodtam a túl nagy babaméret miatt.

Kat:
nekem bevállt a Clorox (remélem igy irjak) folttisztító, kék müanyag flakonban van.

Kép
zsuzs35
 
 


Koszi a biztatasokat, a leheto legtobbet megteszem hogy en legyen a kovetkezo. Viszont a mostani hadi allapotban az agyam majd felrobban, kivulrol pedig nem latszik rajtam hogy majd megesz az ideg. A wc a masodik szerelo utan sem mukodik, fel oraja itt kellene lennie az elozonek, es mar tobb sebbol verzik a wc-m, mint ezelott. Ha ez megse lenne eleg, akkor most kloffolt hus anyosom, es a frissen festett falat telefrocskolte a huscafatokkal. Probalta lemosni, es foltokba leszedte a festeket. Most Alex festi ujra. Gondolhatjatok...komolyan vilagga tudnek szaladni :cry:

Kép

Kép
snowball
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?