Sziasztok!
Na, ma kiakadtam, meg is mondtam Apának, hogy jövök a netre, megnézem, megindult-e valamelyikőtöknél a szülés és megírom Nektek, hogy nem vagyok toleráns!
Képzeljétek, ma reggel próbáltam megetetni Kristófot, de nem volt ébren, így csak nyamnyogott, de nem kérte a cicit. Próbáltam lefejni, szinte egy csepp sem jött, gondolom, bestresszeltem. Közben tisztába tettem, hogy majd felébred tőle és eszik, de amint elintéztem, be is rottyantott, tehát újra az egész. Közben mondtam Apának, hogy ha ezt így folytatom, be fogok kattanni, mire elnevette magát..
Elég rosszul esett...
Utána még próbáltam Kristófot etetni, nem sikerült, viszont ismét háton pisilte magát, tehát újra tisztába tenni és át is öltöztetni. Közben jött Apa, hogy kiment a kazánházba, tenni fát a tűzre, mire látta, hogy valaki be akar jönni (mi az első ajtón közlekedünk, tehát a hátsó be volt zárva), mire kiderült, hogy a szomszéd néni jött látogatóba (én bent a szobában meztelenül, éppen küzdöttem Kristóffal..). Mondanom sem kell, be volt zárva minden, kertkapu, nagy kapu, mindkét ajtó, ennek ellenére a szomszéd bejutott és be is jött volna, de Apa mondta neki hogy alszunk.. Még jó, hogy ott volt, és nem volt nyitva az ajtó, mert akkor azt vettem volna észre, hogy nézi, ahogy meztelenül szoptatok... utána jött Anyum, aki közölte, hogy ilyen a vidéki élet és még majd jönnek mások is váratlanul! Ne jöjjenek!!!!
Mondta még, hogy ilyen a gyerek, türelmesnek kell vele lenni.. Mire én közöltem vele, hogy nem a gyerekkel van bajom, hanem a felnőttekkel!
No, most jól kipanaszkodtam magam. Remélem, nem olvastátok el, csak az kellett, hogy kiírjam magamból...
Snowball: Anyóssal szócsata?? Apával itt ülünk, és majd megszakadunk a nevetéstől!
Viszont legalább van tojásotok. Na, hogy mondják lettül, hogy tojás???
A boltba menet megbeszéltétek az élet nagy dolgait?
(Jaj, de bunkó vagyok...
Csicsi: De jó, hogy minden rendben van a magzatvízzel!!
Szerintem nyugodj meg, a dokik rendesebbek szoktak lenni azokkal, akiknek van fogadott dokijuk, csak nincs ott! Nem mondta a dokid, hogy ilyenkor ki helyettesíti? Ui. az enyémnek tutira van "másik fele", tehát ha ő nincs, akkor a másikat hívják be. Azért remélem, tényleg csak egy kis fertőzésről van szó.. Igen, arra a remegésre én is emlékszem, eléggé megijedtem tőle!
Olyan volt, mintha nagyon fázna, viszont egyforma erősségű apró remegés volt, és legalább 3-4 percig tartott. Vacak volt, az biztos. De úgy látszik, az nem jelent rosszat, mert most Kristóf itt van mellettem a pihenőszékben és éppen vívja a harcát a rotyival..
Bettike: az vacak lehetett, hogy nem takarították le előtted a szülőágyat..
(Ahol én szültem, azt találtam morbidnak, hogy a szülésznőnek virágos viaszos vászonból készült köténye volt, olyan, mint a henteseknek...) Hű, még soha nem olvastam ilyen leírást az érzéstelenítőről.. Láttam egyszer egy filmet (nem írom le, melyik az, nem szeretném megijeszteni a lányokat) , azóta tartok az ilyen jellegű érzéstelenítéstől.. Viszont ha jól olvasom, alapvetően pikk-pakk túl lettél a műtéten, és baba is jól van!
Ez a lényeg!! És az, hogy eszik! Ez nagyon nagy dolog ám!
..és megnyugtató...