Új privát üzeneted érkezett!

Anna
Teljesen hasonló élmény volt nekem is a szülés. Csak annyi különbséggel, h én délután négytől éjfélre tágultam ki 2ujjnyit... Utána már a "maradék" 2ujjnyi lement 1-1óra alatt. (És én is azt mondtam, h ide többet mégegyszer vissza SOHA!!!) :D :D :D :D
De úgy örülök, h minden rendeződött és tejcsi is megindult!
Az eleje káoszos volt, de nekem a koraszülés miatt keltegetni kellett 2óránként szegény Barnit, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. (De szerintem a 3óra az jó.)
Drukk az első 6nehéz héthez és kitartást! Utána sokkal-sokkal könnyebb lesz! :) :)

Gabi
Én csak 3kg plusszal jöttem haza, na azóta..... :shock: :shock: :shock: :shock: kb. feljött (!!!!) vagy még kettő!!!! Szósincs fogyásról. :cry: :cry: :cry: :(
Ügyes Rolika! Puszi neki!

Evita
Szuper!!!!!!!! Várjuk a fotókat!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Manama
Grat a sok-sok babacucchoz!
Majd ha van időd fotózd le a babarucikat légyszi!!! Mikor mi shoppingoltunk, mindig mutogattuk a fotókat itt a fórumon. :) :D :D

Nomi
Sajnálom a rossz kedved! :( Remélem mielőbb jobb lesz!
Még múltkor akartam neked írni, csak teljesen szita az agyam!
Hízás: ha megvan a havi minimális 500-600g akkor nincsen semmi gond. Minden babának egyéni a hízás üteme. Van, h havonta is változik. NE AGGÓDJ!!!! (Paráztam én már ezen az egész fórum helyett. :wink: :) :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Boldogságos 30. szülinapot kívánunk Neked :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na nem sikerült eddig gép elé ülnöm...hiába szép az idő sajnáltam volna bent ülni...na meg Lacinak ma volt a szülinapja bár erre nem foghatom mert nem ünnepeltük meg...meg hát a tekkóba az akcijó a pelusra...ja és délig aludtaaaam :D

szóval visszaolvasás elött nagy nagy gratula Annának a kicsi Adél babához!sok egészséget boldogságot és tejcsit kívánok! olvastam a gmailon...

képeket majd késöbb nézem meg kivel mi történt hogy alakult a fürdő és vannak e csodás babaképek :D

Kép
menion
Budapest

nomi
köszi remélem hamarosan bosszút áll rajta a sors...(40 sincs drogozik és nem törődik a cukorbetegségével...ő se lesz túl szép látvány üszkös lábbal az elfekvőben középkorára)

orsi
ne is mond itt is tüzelnek mindennel...a szomszédék minap még műanyagot is égettek majd meg fulladtunk zárt ajtók ablakok mellett is...a szopizás pedig szuper!ha kevesebb is mint amennyi kell neki akkor is szuper vagy!én örülnék ha csak kevéske lenne nekem
hajunk még nem hullik de sokat van hason így nem tud kikopni :P amúgy teljesen normális mert ahogy fekszik dörzsöli és elkoptatja a pihe haját...
mit mondtak mi baj a kisággyal?mi megemeltük a fejrészt 2 vastag könyv van az ágy lábak alatt a kórházban is lejtős volt az ágya és mikor hazajöttünk pár nap múlva szükségét éreztük(már nem emlékszem mi volt az ok talán hogy ne jöjjön vissza a tejcsi)de azóta nincs baj az ágyikóval szereti! igaz csak alvásra mert a pörgő és a többi játék nem köti le ha ébren van
tápi:nem tudom mi nem bírunk ennyit enni és ha be is zabálná tuti visszajönne neki na de korban is előrébb vagytok nálunk...nem lehet a cumi a bajos?most jut eszembe nekem is csinált ilyet mikor rossz volt a cumi és nagyon gyorsan evett...
és Isten Éltessen sokáig!!!

nomi
jaj a szuritól már előre félek ...nemsokára mi is megyünk :( remélem ennél nagyobb szenvedés nem lesz...már az is megijesztett hogy a doki azt mondta "növesszék addig a combikat" :shock:

suzy
2xkimentek?nekem nincs ennyi időm én ma is du.4-kor jutottam ki és tök sötét volt 5kor már...hogy csinálod?
én is tudok a bébikompról!én vettem anno tesóméknak de végül emiatt nem lett használva csak az előlapját leszerelve azt adták oda a gyereknek mert azon sok játék voltgombok zenéló izék...szóval én is így tudom illetve a védőnő azt mondta még hogy nagyon sok a baleset...sok baba legurult már miatta a lépcsőn pl.
elalvás:nálunk válltozó van hogy nem megy és fel kell venni de azért igyekszem nem kézhez szoktatni és evés után kb fél óra kézben (hátha sikerül a büfi)aztán megy hasra ágyba ott aztán nyüglődik kicsit míg meg nem találja a "jó helyet"de előfordul hogy ez a nyüglődés tovább tart és aztán sírni kezd akkor felveszem kicsit megint kézben és megint le...és nappal sokszor a hordozóban van és abban eszik és utána elájul akkor nem szedem ki hagyom aludni

manama
a családi adókedvezményről egy kukkot se tudok a linket is Laci tette fel és remélem hogy ebben is ő majd kiokosít mert nagyon nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni...ez a MNYP dolog is a körmömre égett és ma töltöttem ki a családipótlékhoz is a papírokat meg a TGYÁShoz hiányzó papírt is amit reklamáltak...Laci napok óta rágta a fülem jogosan de annyira nem bírtam rávenni magam ...és nemsokára akkor az adóbevallás is jön :roll:

evita
én is oltva vagyok bár idénre jutott a szuri mert akkor érkezett meg az oltóanyag kb mikor szültem és azóta el is felejtettük de Laci nagyon figyelt rá hogy én se maradjak ki a jóból ha már ő ilyen hős volt :lol: és tesóm "leszúrt" pár nappal ezelött....
na és mit mondtak lehet zárlatkor is apa ott?
csukláskor próbáltad hogy iszol?nekem attól majdnem mindig elmúlt!ja és addig apa nem érezte a mozgását mert akkor azonal leállt de a csukláskor véééégre lebukott a kis cseles és akkor Laci is végre érezhette
cumi:üveget nem kell venni elég a cumit majd ha kinövi...az aventes nekem nem jött be mert majd bele horpadt mire kiszívta belőle na de mi kicsik vagyunk így nem biztos hogy nektek se válik bebár nagyon drága...a NUKos nekem nagyon jó bár most épp melléfogtam mert 1-est vettem de rohadt nagy a luk azmost még nem használható nekünk és azt vettem észre hogy a sok sterilezéstől a barna színűek egy idő után ragacsosak lesznek és nagyon undorító de az átlátszó szilikon bírja a főzést
pelus:nekem 10db van és bőven elég mert büfihez etetéshez előkét használok abból viszont van egy csomó...most vettem olyat ami minden napra 1db és rá van írva HÉTFŐ KEDD stb...pelust a feje alá teszem naponta cserélem
szandrii
sírástól nekem mindig nagyon megfájdul a fejem...szóval remélem hogy neked is és nem leszel még beteg is!nagyon sajnálom a vizsgát és azért kérdezgetem ezt a lefizetős dolgoz is mert nekem is az segített és tényleg nem vezetek sz@arul de iszonyú vizsgadrukkos vagyok...1x esőben volt a vizsga és percekig nem tünt fel hogy nem is látok úgy szóltak rám hogy kapcsoljat ablaktörlőt :oops: jaaa és én is nyuszi vagyok még jattot adni is nagyon izzadva tudok bárhol...nekem az oktatóm intézte...én neki adtam ő meg gondolom risztelt a biztossal...meg hát az oktatód tudja melyik az akivel lehet

oltás
én nagyon oltáspárti vagyok!én mint eügyis látom mekkora arányban okoz és milyen nagyon elhanyagolható mellékhatásokat szemben azzal ha nincs oltva valaki...tavaly egy betegem meghalt és 45éves férfi volt és utána néztünk a doktornőmmel valóban kitenyészett nála a vírus nyilván ezt nem teszik közzé de mi meg tudtuk...
amúgy azt hiszem főleg azoknak veszélyes akik olyan környezetben vannak ahonnan nagy esély van megkapni...pl kisgyerekesek,óvonő,tanár,eügyis...ha valaki el tud szeparálódni akkor nem fontos az oltás na de ki tud? és hát ritka volt hogy nem ingyen adtunk oltást én kb 300-350oltást adtam be múlt évben és egy kezemen megszámolhatom a fizetősöket

wivi
mi még nem gügyögünk de már vannak próbák...de főleg nyöszörgés és mérges nyüglődés van ha nem úgy megy a dolog ahogy akarja...ja és néha olyan rikkantások és sikoltások vannak álmában hogy majd meg halok ijedtemben éjszaka a nagy csöndben hirtele egy ilyen...fel se fogom hogy mit tudnak álmodni ilyen kicsik? :shock: de biztos álmodik mert rendesen sirdogál néha és látom hogy alszik...
felkapkodás:nálam ua.sírni nem hagyom nekem annyira öli az idegeimet ha sír hogy rohannom kell...1x átbuktam a papucsomon majdnem elestem na akkor szidtam magam hogy túlzásba esek de azóta is ha nem rohanok addig míg sír minden idegszálam pattanásig van tőle....Laci meg egyszerűen nem érzékeli mikor miért nyüglődik de hát nem tehet róla kevesebbet van vele így nincs totál a gyerekre hangolva amúgy még így is a pasikhoz képest jó érzéke van hozzá

andicsiga
milyen volt a babauszi?hova mentek?

Kép
menion
Budapest

huh azért hazárdírozok rendesen...most ha ez elszállt volna akkor megőrülök...a másik oldalon elszállt a babanet és azt hittem ujra kell indítani így a gmailra mentettem gyorsan a szöveget de végül mégis visszajött az oldal...
folytatom az olvasást csak rájöttem hogy ideje menteni mert nagy a tét..hiába sokat pofázok és elfelejtem hogy menteni kell

Kép
menion
Budapest

evita
teszek fel képet róla milyen sok rucit vettem úgyhogy tényleg sokáig tartott mind kivasalni....neked is hamar eljön az az idő és te még jobban is jársz mert jó idő lesz és akkor nem kell úgy becsomagolni szinte eldugni a gyereket a sok takaró alá...mindenki láthatja majd...nekem be kell mászni a kocsiba ha meg akarják nézni a kis "múmiát"...na de nem sokáig...lassan itt a tavasz

cukigabi
nálunk is voltak erre próbák de a válla miatt nem sikerült...de remekül mászik egyre lejjebb az ágyban ha ahson van!jobban is szeret hason lenni mert akkor többre jut míg háton csak kalimpál és nem halad amitől mérges lesz :P amúgy miért másznak a rácshoz?mindig odaevickél még jó hogy ott a védő...most is arcal a rácsnak van bújva
répapüré??? :shock: de még nincs is 4 hónapos se
cumi:a NUKosokon nincs rajta a méret :twisted: a csomagoláson az van írva hogy kicsi-közepes-nagy méretekben van a cégnek cumija de a polcon csak 1-es és 2-es volt ezért gondoltam viszem az 1-est aztán ha kinövi veszek 2-est de ezt asszem egy óriás bébi nőné ki akkora a luk rajta :roll: a NO NAME-est én is tudom azt én tűvel kiszúrtam és az is jobb ennél bár az meg a vácuum miatt összetapad és mindig ki kell venni a szájából hogy levegő menjen bele :shock:
kilók:nekem felfelé mennek :oops:

sapka:
én sose teszek rá csak ha kimegyünk de akkor egy plüss sapi és rá a kapucni...bent a fürdés után se teszem rá mert a türcsivel teljesen szárazra törlöm annyi hogy addig becsukom a szoba ajtót és mivel kicsi a szoba így gyorsan meleg lesz ha zárva van...aztán 10 perc múlva nyitom is

presario
jaj sajnálom hogy megszenvedtél! miért nem sikerült az eda???béna a doki?és kitartás majd sinre kerültök...az első idők zűrösek aztán rájöttök hogy legyen a napirend

manama
átlagban szabvány méretek vannak de pl az angol avent egész más sokkal szélesebb szájú üveget és cumit csinál a német NUK az olyan hogy abba a NO NAME-s cumi is passzol és most hogy szülés óta voltam vásárolni láttam hogy tele van üveg üveggel de gondolom azért mert inkább a műanyagot viszik mert az nem törik el...amúgy az üveg nehéz is...de pl a tekkós gagyi cumisüveg is széles fejű...de láttam NUK-os cumit direkt szélesben hogy gondolom kompatibilis legyen más üvegekhez...szóval van variáció bőven :lol: képet én is várom a szajrékról! :lol:

Kép
menion
Budapest

ésss végigolvastam.... :lol:

megnéztem a "láthatatlan" gyermekem még alszik...természetesen orral a rácshoz simulva feje búbjáig takaró alatt mintha üres lenne az ágy :D
apa szintén húzza a lóbőrt :lol: adja a ritmust a szomszéd szobából...

de hogy ne csak válaszolgassak:
nekem annyira fáj a hátam hogy majd meg veszek...eddihóg a keresztcsontom fájt de most fent a hátam közepe úgy hogy nem tudok meglenni már aludni se sokszor...azt hiszem a rossz tartás teszi mert sokat ülök görbén a gyereket etetve
no emiatt kértem reuma beutalót majd elmegyek és kérek masszázs kúrát remélem kiírnak nekem pár alkalmat mert párszor Laci megnyomorgatott és esküszöm ég és föld volt utána a fekvés is...de szegény fáradt és nem bírom rávenni csak ritkán és az meg nem elég már nagyon ki van a hátam....már gondoltam a gerinc szurira is de elvetettem mert annyira érzem hogy a görnyedés teszi...
kocsit még nem vettünk majd februárba...hoztak egyet megnézni de úgy döntöttünk teszünk hozzá még pénzt és jobbat tudunk venni akkor...
varratom jó pár napja nem fájlekopogom így talán maradhat ahogy van de majd idővel kiderül...az is lehet hogy az allergiával is összefüggött mert ott lent is vakartam istentelenül még a bőrt is lenyúztam egy nagy foltban magamról :oops:
ezért szedtem pár napig allergia ellenes szert és azóta rendeződik a dolog
Laci ma úgy kelt hogy nem fáj a torka remélem ennyivel megúsztuk!
a gyerek meg egyre aktívabb...rendszerint a 9-es etetés és az este 6-os után fent van a következő kajálásig és kiharcolja hogy foglalkoztatva legyen....aztán 9-10kor eszik egy nagyobbat és kihagyja az éjféli evést és 3kor ébred úgyhogy már ugrásra kész vagyok éppen...
nagyon sokáig tartja a fejét és már emelgeti a mellkasát is és nagyon szeret nézelődni...a tekkóba is ki kellett venni mert uncsizott és magamhoz fogva mentem nézni a polcokat és ő is úgy bámult mintha nagyon is jól látná a dolgokat...ilyenkor mikor sok a látnivaló teljesen lemered és koncentrál...és ha izgatott akkor nagyon gyorsan mozgatja a lábait kezeit és transzba kerül....
a legérdekesebb és legizgalmasabb dolog a világon a zörgős csomagolófólia :lol: karácsony miatt ebből amúgy is sok volt és egy nagy piros-arany meg is maradt emiatt(fotót majd teszek róla)
és remekül tudja habosítva szétprüszkölni a nyálát :oops: bár ezt is lányosan sikkesen csinálja :roll:
na megyek már hallom hogy lassan ébredezik

Kép
menion
Budapest

bocs a kifejezésért de nem bírom ki.... :oops:
megy a paprika tv míg újraindul a gép és egy datojás szószt próbál kívánatossá tenni a pasi de a röhögéstől majd eldőlök mert úgy néz ki az egész mint a macskafos :lol: :lol: :lol:

evita
a wc király...mondhatni királyi trón!!!szupeeeer! irigykedek hogy falfüggesztéses...

suzy
tényleg sok a haj és világosodik is de én még mindig lehidalok a 37hetes cipike lak szemből c.kép láttán...

nomi
lehet hogy sötétebb Mirike bőre?vagy csak a nagyi mellett tűnik úgy mert nagyi virít :D

bocs hogy nem mindenkinek írok képekről de mindenki albumába bekuksiztam és nagyon szépek a babák mamák és a pocakok...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Orsi
írtam Neked sms-t a baba etetéssel kapcsolatban :roll: most nem tudom,lehet, h nem jó számra küldtem el :?: :roll: :oops:
szóval, Én úgy tudom, h a baba súlya kg-ban szorozva 150-el és osztva a napi 8 órával :arrow: ennyit kellene egy 24 óra alatt 3 óránként ennie :!:

Hogy sikerült a szülinapozás :?: várom a beszámolót nagyon :!: :wink:

Evita
végre otthon, szuper :D
ezt a súly értéket a babónál a gép írja kis, becsli meg, amikor uh csinálja :!: ahogy beírja, leméri a magzatot megsaccol egy értéket, súlyt, terhességi időt stb.
örülök, hogy a férjed tutira ott lesz Veled a nagy napon :lol:
sztem is nagyon kevés a 8 db, Én 20-at vettem biztos, ami biztos alapon, de alig van tiszta a fiókban, pedig minden nap mosok és két naponta vasalok :arrow: ebből sosem elég...
Csatlakozom Vivihez a cumisüveggel kapcsolatban :!: :wink:

Remélem jól telt az estétek hármasban :!: :wink:

Pihenj sokat drága, tudom, hogy már nem olyan könnyű így a vége felé bármit is csinálni :!: :roll: :wink:

Gabi
front volt, nem is kicsi :shock:
Jajjj, de ügyes kisfiad van, nagyon örülök a megfordulásnak, gondolom mennyire büszke vagy rá és micsoda boldogság ez Nektek :roll: :wink: az élet nagy dolgai :roll: :lol:

Én sem tudom mi lehet egy pihenőszékben ártalmas, mert jól érzi benne magát, van helye bőven, tartja a derekát, nem egy hordozó, ahol össze lenne benne nyomorítva, Én is használom változatlanul minden nap :!:

A kilókat hagyjuk, nekem még mindig brutálisan néz ki a hasam :shock: mikor megy ez le :?: :roll: pedig sokszor egy nap csak egyszer eszek ennyire van időm :roll: na majd van még idő nyárig bőven úgy vagyok vele :!: :wink:

Anna
örülök, hogy otthon vagytok, nagyon jó, hogy van tejcsid és a legjobb, hogy nem kell pluszban tápi :wink:

Az eleje nagyon nehéz, Én azt mondom neked talán most már beállt egy rendszer, de ehhez kellett 2 hónap (ez nem mindenkinél van így, most tényleg csak a saját tapasztalatomat írom :!: )
kitartás drága, az éjszakázást is meg lehet szokni, hozzá fogsz edződni, csak idő kell :!: :roll:
De elkeseredni vagy bármi rosszra gondolni nem szabad, hiszen a legfontosabb, hogy jól vagytok, megszületett, egészségesek vagytok és legyetek boldogok :!: :wink:

Tudom, hogy mennyire fájhatott, idő lesz ez is, mire majd azt fogod mondani, hogy jöhet a kistesó :wink: örülök, hogy a férjed bent volt és végig ott volt Veled :!: :wink:

Manama
nagyon szépen alakultok, ha lesz időd várom Én is a fotókat, mert kíváncsi vagyok a bébi cuccokra :!: :wink:

Menion
Leírom, hogy milyen egy napunk általában:
az előző esti fürdetés után kaja utána 6 órát alszik, majd etetés és 4 óra múlva kel csak újból :arrow: ez 6-7 között van, majd eszik, pihen a székben egy jó fél órát, addig Én sterilezek, elindítok egy mosást stb.pakolok, majd alszik 3órát és utána kaja után megyünk ki először 10-11 körül :!: majd, ha visszaértünk kaja pihi a székben és alszik egyet a kiságyában, 3 óra múlva kaja és utána megyünk ki még egyszer :!: :arrow: nagy vonalakban ennyi, azért hozzá teszem, hogy Én nem főzök, csak, ha a férjem is itthon van :!: :roll:

Nekünk is olyan előkénk van :wink: apa meg is jegyezte valamelyik nap, hogy nem jó a "napot" adtam rá :D férfi :!: 8)

Álmodnak a bébik tuti, mert sokszor Cipike is olyan elkeseredett arcot tud vágni álmában :roll: :wink: és volt már, hogy fel is sírt a kis drágám :roll: :cry:

folyt.köv.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekem is nagyon fáj a hátam, mindenem olyan merev, görcsben van :cry: én tudom, hogy a sok kézben tartogatástól van, Cipike már 5 kg és elég sokat cipelem, tartogatom, a hasamban és a fenekemben is olyan izomláz van :shock:

hát jót nevettem veled együtt a paprikás sztorin :D :D :D

sokszor nézegetem a kismamás képeimet, tényleg óriási hasam volt :roll: :lol:

és akkor Rólunk:
Cipike nagyon ügyes fiú tartja a fejét elég szépen, mosolyog és annyi, de annyi erőt ad a szüleinek, hogy el sem tudom mondani, ja és nagyon fontos infó a kiccsávóról, 2 napja egyedül kakil, semmi szélcsövezés nem kell, a reggeli 9 órás etetésnél jön a nagy dolog nem nagy erőlködéssel...most nem tudom, hogy a gripe water vagy az új tápi hatása, de hogy nagyon boldog vagyok tőle az egyszer tuti :lol:
:arrow: na az ilyenek adnak nekem olyan, de olyan sok erőt, hogy el sem tudom mondani, mert olyan boldog vagyok :!: :wink:

Sokat mosolyog, de főleg, ha ki van bontva a kis feneke :wink: agyon szoktam puszilgatni, de van, hogy ellöki a kezem :wink:

A lábait is emelgeti most már a hasához húzza, annyira aranyos :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Menion!
Azért mennek a rácshoz meg amúgy az ágyban mindenhez közel (Roli ágyában 2 összetekert takaró is van a rácsvédő előtt),mert így olyan nekik ,mintha az anyaméhben lennének.Hozzá simulnak!Roli a sarkok felé kúszik,bármennyire is lerakom a végén teljesen odanyomja a fejét az ágy tetejéhez.
A nukos cumikat nem ismerem,de legközelebb megnézem,hátha...

Apa szabadnapos,lehet megint nem érek ide............jól le fogok megint maradni :?

Kép
cukigabi
Budapest

lányok olvasás elött egy S.O.S. KÉRDÉS!!!!
VALAKINEK ÚGY EMLÉKSZEM KELLETT VOLNA TEJCSI ÉS AZT ÍRTA SZÍVESEN ÉRTE MEGY! JELENTKEZZEN SÜRGŐSEN MERT AJÁNLOTTAK EGY KISMAMIT A VII.KERBEN AKI ADNA!
én már nem cserélem le akitől hozzuk a tejet mert közel van pár utcányira de most telefonáltak hogy jelképes összegért de akár ingyen is el lehetne hozni tejcsit mert sok van

Kép
menion
Budapest

suzy
hát én ennyire nem bírok cak a gyerek körüli dolgokkal foglalkozni becsavarodnék :oops: én átmegyek tesómhoz ott is fél-fél órákat dumálok sokszor jönnek hozzá haverok és akkor kicsit "szórakozok"na meg ide írok és most hogy jó idő volt(mert ma már nagyon ködös)kint a kertet kutyákat intéztem ja és a ház totál katasztrófálisan retkes!most is lehúztam a gyerek ágyát és pár ruciösszejött úgyhogy megint mehet a mosás és akkor a vasalás :shock: pedig most csináltam meg....és mivel Laci főz és én nem ilyenkor katasztrófa a konyha is...napokig sikálok hogy tiszta legyen és az anyatejhez steril legyen...ja és a szobákban gurulnak a porcicák 1 nap alatt :shock: nem tudom hogy mert vannak helységek miket nem is használunk :roll:
nekem azt nem engedi hogy a hátát simizzem...dobálja magát tőle és nyöszörög tiltakozik...ezért altatni is úgy szoktam hogy a szeme és füle körül simizem és akkor azonnal lecsukódik a szeme és kéjjencen élvezkedik :D

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Babaúszás
Mi a Pólus Hotelbe találtunk egy úszást, ahova beíratkoztunk, ez kb 10 percre van tőlünk, ezért választottuk ezt. A foglalkozás 45 perc, 10 perc lazító torna, masszázs és utána a vízbe és pancsi. Most elég sokan voltunk (kb 15-en, de egyébként kb 8-an szoktak lenni),de Dórit nem zavarta, élvezte a sok baba társaságát. A nagy víz is tetszett neki, nevetgélt és láthatóan élvezte az egészet, a végére elfáradt, ezért sírdogált egy kicsit, de mivel a foglalkozásnak úgy is vége volt már ( a szabadfoglalkozás jött) így kimentünk a medencéből, úgy gondoltam elsőre ennyi elég volt neki. Még sose volt ennyit vízben. Utána képzeljétek kb 2 órát aludt egyhuzamban, meg se moccant:) édes volt nagyon :)

Fogzás
Mi a Dologel nevű krémet használtuk, és nekünk bevált, tetszett neki az íze is, csak természetes alapanyag van benne (tehát semmi lidocain vagy ilyesmi) és naponta kb háromszor kentük be neki és így ugyan volt nyűgösködés, de nem volt vészes, én mást nem próbáltam, ez tudom ajánlani.
Nekem ajánlották még a borostyánkő nyakláncot is, állítólag ez sokat segít nekik, lehet veszek egyet.

Hozzátápi
kb 5 hónaposan kezdtem el. Mindennap délelőtt adtam neki gyümölcsöt ebben a sorrendben (alma, banán, alma-banán, sütőtök, őszibarack (bébiétel), szilva (bébiétel)) aztán ezeket vegyítve. Mindennap csak egy fajtát kapott, kb 3-4 napig, ennyi idő kell hogy lássam okoz-e neki problémát. Először csak egy kis babakanálnyi aztán mindennap fokozatosan több. Most ott tartunk, hogy fél üveg bébiétel, vagy fél banán, vagy fél alma. Holnap találkozom a védőnővel és megbeszéljük, hogy milyen zöldséget kezdjek adni neki.
A hozzátápi időigényes és türelem kell hozzá és a legfontosabb a fokozatosság. Egyszerre nem szabad sokat adni és nem szabad sok félét.
Ami az én tapasztalatom, hogy a banán kissé megfogta a szilva kissé meghajtotta őt, a többi gyümivel semmi gond nem volt.

Most azt hiszem ennyi, úgy emlékszem ezeket kérdeztétek.

Ja, Orsi nagyon boldog szülinapot!

Mindenkit puszilok!

andicsiga

Sziasztok Lányok!

Van termés, aminek nagyon örülök, úgyhogy olvashatok! :lol: :lol: :lol: Ma volt egy vizsgám és túl vagyok rajta! Sikerült! Ötös lett, amin nagyon meglepődtem. :oops: Még a kettesnek is örültem volna! :oops: :lol: Így még jobb. :lol: Szerdán újabb vizsgám lesz. Már nincs sok időm tanulni rá. Muszáj lesz sikerülnie! És az a tanár nagyon szivatós, de hát sikerülni fog. Elég a kettes! :lol: :lol:

Gabi
Örülök,hogy gyereknevelés ügyileg melletted áll a párod! :lol: :lol:
Teszek fel képet g-re majd! :wink: Köszi a wc dicsit! Olyan jó,hogy végre külön van! :lol: Anyukád miért is megy rehabilitációra? Már asszem meséltél róla, de nem emlékszem! :oops:

Anna
Sajnálom,hogy ilyen fájdalmas volt, de megérte! :wink: És azért jobb,hogy ilyen gyorsan kitágultál, mintha hosszabb ideig tartott volna, nem? Szerintem hamar elfelejted majd a rossz élményeket, és aztán jöhet tesóka!! :wink: Szuper,hogy beindult a tejcsi. Kívánom,hogy jó sokáig legyen elegendő!!! :lol: :lol: Köszi,hogy bejelentkeztél. Várjuk majd az újabb híreket! Ahogy időd, és Adél engedi, gyere!! :lol: :lol:

Manama
Nagyon ügyesek vagytok,hogy ennyi mindent beszereztetek!! :lol: :lol: Bárcsak itt tartanánk már mi is! De már látom az alagút végét!! :lol: :lol: :lol: A régi cumihoz nem tudom,hogy lehet venni én. Majd itt a tapaszt anyukák megmondják, de elméletileg minden márkának van saját cumija! Amúgy nem biztos,hogy jól mondtam,hogy latex! :lol: :lol: :lol: :P Csak tipp volt! :lol:
Hát igen, megnyugodtam,hogy bent lehet. Szuper itthon végre nyugiba!! Élvezem! :lol: :lol:

Menion
Szüléskor bent lehet zárlatkor is! :lol: :lol: :lol: De utána látogatni nem jöhet!! Próbáltam inni, de nem használ. Ami érdekes,hogy azt vettem észre,hogy akkor kezd el csuklani, amikor nagyon éhes vagyok már. Nem tudom,hogy van-e összefüggés, lehet,hogy nincs, de ezt vettem észre! :shock:
Pelus: Szerintem veszek még egy 4es csomagot. Úgy lesz 12, és ha nem elég, akkor majd még veszek. Egyelőre lesz 12 és kész! :oops:
Mekkorát nőtt Anna baba! Nagyon kis drága!! Szépséges! Az a rafkós kép pedig szuper!! :lol: :lol: :lol: A rucik szuperek, és Te milyen ötletes vagy....Nagyon jók lettek a rugik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A hátfájást sajnálom. Remélem hamar rendbe jön!!! :wink:
Milyen kis ügyes Anna, már mennyi mindent tud! Szuper!! :lol: :lol: Milyen édes lehet, amikor transzba esik!! :lol: :lol:

Suzy
Na ez az, de szerintem a dokim nem nézte meg. Én közben kérdeztem, de másik dokival beszélgetett, és nem is figyelt rám! Nem hallotta a kérdésem! :cry: :cry: :cry: Így utólag kérdeztem rá megint, és akkor mondta szerintem csak hasraütésszerűen!
Az szupi volt,hogy itthon volt Laci,de én hajnali egyig tanultam,úgyhogy beszélgetni nem nagyon volt időnk! De a lényeg,hogy itt volt!!! :lol: :lol: :lol:
Hát pihenésre nem sok időm van! :lol: De nem is igénylem annyira szerencsére. Sokszor inkább takarítok tanulás helyett, pedig nagyon kéne tanulni! :cry: :cry:
Milyen ügyes Cipike! :lol: :lol: Úgy örülök,hogy megy egyedül a kaki! Megértem,hogy ez nagy boldogság. Rossz azt látni,ha szenved a gyerekünk! :cry: :cry:

Andi
Tök jó,hogy élvezte a babaúszást Dóri! Hát jól kifáradhatott szegényke! :lol: :lol: A felnőttekből is kiszívja avíz az energiát, nemhogy egy picibabából!! Nem semmi munka ez a hozzátáplálás. Remélem könnyen megtanulom majd én is! :lol:

Emma már olyan nagy! Állandóan nyomja a gyomrom! Nem túl kellemes érzés! :? És már ahogy mozgolódik a hasamban az is elég fájdalmas tud lenni! Rendezkedik bent rendesen! :lol: :lol: Tegnap úúúgy belerúgott a bordámba, hogy feljajdultam rendesen. Laci hirtelen nem tudta mi van. :lol: :lol: :lol:

Tettem fel képeket G-re a fürdőnkről! Ilyen lett. De még nincs teljesen kész! Van mit csinosítani rajta! A régi tükrünk van még felrakva a vezetékez kötve! :lol: :lol: Majd ha lesz pénzünk veszünk tükrös szekrényt oda! Az álló szekrényt is megszüntetjük majd valamikor, és veszünk majd valami szépet! Meg a piros szappantartó helyett is lesz majd másik! Majd szépen lassan csinosítgatjuk, belakjuk, de most kell a pénz Emmára! :lol: :lol: :lol: De nekem nagyon tetszik. Apósom nagyon ügyi! Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha lakást újít fel!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek főzőcskézni! Már olyan rég főztem! Az elmúlt egy hónapban anyósom főzött. Már teljesen elszoktam tőle! :lol: :lol:

Bocsi,hogy megint regényt írtam!! :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy, Gabi
Lenne hozzátok egy kérdésem, mivel Ti csak tápszert adtok a babáitoknak. Havonta kb. mennyi pénz a tápszer? Csak kíváncsi vagyok, ha esetleg nem lenne tejem, ami kizárt :lol: :lol: :lol:, hogy mennyi pénzre számítsak! Előre is köszi a segítséget!! :wink: :wink:[/img]

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést, nagyon jólesett! Imádlak Titeket!

Huhhh, hol kezdjem....

Kaja:
Suzy!
Köszönöm megkaptam az smst, de voltam olyan b...kó, hogy nem üzentem vissza, mert rohanásban voltunk...és a "szarabbik" telefonom van forgalomban!
A jobbi szervizben.....a szarabbik telefonom, azért szar, mert érintőképernyős és utálok rajta smst irni...fúj, de amig nincs kész a sima, mezei telefonom addig ezt vagyok kénytelen használni....
Hát, maradtam annál a verziónál, hogy megcsináltam 170 g tápit és lemértem az Én pici Lányocskám mennyit cuppant be belőle.....mondanom sem kell.....10g maradt... :shock: :oops:
Na itt tényleg sokkot kaptam, de aztán nem volt üvöltés és jót aludt és napközben sem volt gond, igy maradunk a 170 grammnál, nem érdekel nem fog éhezni....!!!!!
Ha ennyi kell akkor ennyi kell!

Tegnap visszaérkeztem Pestre! :( 8)

Szülinaaaaap!
Szombat délután 16 órára megbeszéltem a Csajokkal, hogy talizunk a szokásos helyünkön! Jobban mondva Ők mondták, hogy menjek be. Mondtam, hogy jól vn, de 6ra haza kell érnem, mert Anyum szülinapi vacsival készül és lenyakaz, ha nem leszek pontos.
Folyt. köv.

Elküldöm, nehogy eltünjön a szövegelésem.....

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Evita!
Jó lenne,ha nem ezen agyalnál!!!!!!!!!!!!!!mármint a tápszeren! :x

Egy doboz a miénkből 2200,- ez kb 1 hétre elég most,de ez ugye az elején tovább tartott.

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Roli is tegnap megette a 180-at :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Megérkeztem....
A barátnőim mind kihuzintva mint az állat, Én meg farmerben egy ingben, de semmi sexi ruciban....ezek meg csillogtak villogtak....
Mondtam nekik, hogy ha tudom, hogy ilyen csinibe kell jönnöm, megtettem volna....erre a válaszuk az volt, hogy nekem van szülinapom! Gondoltam rendben!
Elkezdtünk traccsolni, olyan régen láttam őket, hiányoznak nagyon, mert igaz barátok.... :oops:
Sorra kérték a pálinkákat....hát gondoltam, Dalma ugyis tápit kap....meg 30, az 30...belenyaltam egy kettőbe... :wink:
De olyan furik voltak.....
1 óra múlva elkezdett az egyik öltözni a másik meg vetkőzni....mondom ezek meghülyültek....."Állj, fel megyünk!"
Bekötötték a szememet sállal és húztak----khm.....pálinkától, kicsit izé voltam.... :oops: :x
Belöktek egy kocsiba,azt hittem Bnőm pasijának a kocsija és elkezdtem tapizni, hogy Ő az vagy sem...éééss....egy vadidegen hang vadidegen fizimiska az érzések alapján.....utólag: BAMMEG LETAPIZTAM A TAXISOFŐRT!!!!! :lol: :lol:
Vakon..
Kacskaringóztunk végig a városon.....nem tudtam követni fejben merre vagyunk...egyszer csak megálltunk...belémkaroltak...és bementünk valahova....kajaszag volt!
Továbbmentünk és elengedék a kezemet....tök csönd....egyszercsak lekerült a szemtakaróm....és és ott volt mindenki, az egész családom, a barátaim...az Én Pici Dalmámmal az élen aki egy minirózsát szorongatott a pici kezeivel és adta Anyának!
Úgy bőgtem, de úgy....................... :oops: :oops: :oops: :oops:
Öleltem mindenkit.....kaptam az ajikat...tortát, Apa :arrow: 30 szál vörös rózsa......lufik mindenhol!Jaaaj!
Megvacsoráztunk! Dalma csendben volt, csak a nagy szemeit meregette.....jól elfáradt...másnap 7ig aludt, evett és visszaaludt 11ig!!!!!

Szóval szép meglepi szülinapom volt! És Ti is ott voltatok, mert gondoltam Rátok!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Gabi!
Hűűűű..az se kutyaa.., na de akkor picit megnyugodtam, hogy nem az Én Lányom ilyen csudibogár....!! :lol:

Evita!
Nekünk 1 doboz 1900 Ft. Most még elég majdnem 10 napig 1 doboz!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsiiiii ez nagyon szuper lehetett,kicsit most én is sírdogáltam olvasás közben!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Milyen jól megszervezték! :D Irigy-irigy!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Jajjj....annyira jó volt....azt kell mondjam életem legszebb szülinapja!!!! Azt sem tudtam kit öleljek, majd teszek fel Gre képeket! :wink: :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Képek G-n!
Jóccakát!

KépKép
Kép Kép
schorsi

andicsiga
a hotelben van medence?én még az étterembe se mentem be pedig sokszor volt szó róla hogy megnézzük....
egyszer szegény uncsihugimat meghajtottam mert vittem nekik gömbölyű szilvát és annyira ment a hasa tőle hogy nagy sírás volt :(

evita
garatula!ügyi vagy!...szerintem is 12 elég de ha nem akkor se élet-halál kérdése venni pár dolgot ami hiányzik....dicsit köszi :-) de te jobban megérdemled 5-ös jeggyel :D képeket majd nézem és biztos apránként tökéletesítitek majd a lényegen túl vagytok és kényelmes lesz ezen túl ...bár nem engem kérdeztél én a tápit anno 2260-ért vettem de van olcsóbb drágább úgy tudom!ja és az 2 doboz volt vagyis 1130/doboz ami ha jól emlékszem kb 1 hétig lett volna elég ha nem kaptunk volna tejet..

orsi
mi se eszünk egyforma adagokat azt nézd meg hogy 24órában mennyi az annyi...de mi is többet eszünk amúgy és ma is volt követelőzés én meg nem vonom meg tőle ha neki kell...este már megette a napi adagját és láttam hogy még 2xi evés lesz nap végéig de ha akarja akkor nincs mese...meg hát nézem a kis kutacsát is és sokszor be van horpadva szóval kell a folyadék pótlás a meleg lakásban párologtat is! elvileg 4,15x150ml=622ml lenne a napi munició jelenleg mi meg 700-750et is eszünk...
óóó szép szülinap!nekem sose volt ilyenem...én is sírnék!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Kismamik és Anyukák!

Andi
Gratulálok, sok boldogságot, kitartást és sok tejcsit kívánok!

Orsi
Neked pedig Boldog 30. Születésnapot!

Tudom, hogy régen jártam felétek és ezért elnézéseteket kérem. Végre túl vagyok a vizsgákon és már dolgozni sem dolgozom. Tegnap este elhatároztam, h. ma végre teszek fel képeket a gmailre és visszaolvaslak titeket, meg írok mindenkinek, de sajnos nem jött össze.

Reggel Édesapám tragikus hirtelenséggel elhunyt. És ez annyira fáj, el nem tudom mondani, el nem tudom hinni egyenlőre. 5 perc volt az egész, ennyi az élet. Nem bírok elaludni sem, ha becsukom a szemem egyből őt látom.

Ne haragudjatok, h. ezt ide leírtam nektek, de úgy éreztem, ha leírom, talán egy kicsit könnyebb lesz.

Megpróbálok erős lenni, magam és Bendike miatt is, nehogy idő előtt világra jöjjön, de nem könnyű.

Mégegyszer ne haragudjatok, h. ezt leírtam, de muszáj volt.
Most már megpróbálok minél többet itt lenni veletek és persze visszaolvasni és behozni a lemaradást.

Kép
gyevacska

Gyevacska!
Teljes szívből együtt érzek Veled és nagyon sajnálom ami történt... :cry: :cry: :cry:
Jó, hogy próbálsz erős lenni, ilyenkor sokat számít. Remélem, hogy a pici fiad a pocakban ad annyi örömet, hogy sikerül megbirkózni ezzel az érzéssel...
Ha jól esik, írd ki magadból, akár ide, akár gmailre, hátha segít...

Bár tudom, hogy századrangú most, de gratulálok a vizsgáidhoz is!
Ölellek!

KépKép
manama

Evita!
Neked is gratula a vizsgához, az ötös előtt meg le a kalappal. Csak semmi szerénykedés... :wink: A szerdaihoz előre is nagy kalappal!

Orsi!
Ennél szebb szülinapot nem is kívánhatna az ember! Igaz barátaid és csodás családod van...

Még írok ám, de most indulnom kell.
Vidám(abb) napot!!!

KépKép
manama

Szép jó reggelt :!:

Evita
csatlakozom Gabihoz, teljesen igaza van, ne ezen gondolkodj, hogy mennyi a táp, ne is gondolj rá, inkább arra, hogy legyen tejcsid :!: :wink:
gratulálok a vizsgádhoz, reméljük a szerdai is sikerülni fog, de hát ügyes kismami vagy Te is :lol:
nem tudom, h mennyi a táp pontosan, mert most kezdtük az újat 1 hete, de nem sok, mert ezen rengeteg támogatás van :!: :roll:

Orsi
hát micsoda szülinapod volt :shock: :D :D :D óóóó, de kedvesek ezek a barátok :roll: :wink: örülök, h minden jól sikerült :!:
nem azért írtam, h baj, h nem írtál vissza, csak tudni szerettem volna, h egyáltalán neked megy-e vagy másnak írtam :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyevacska
szívből sajnálom a történteket, őszinte részvétem drága :!: :cry:
sok erőt, kitartás kívánok, nem lehet könnyű most Nektek az egyszer biztos :!: :shock: nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj így a terhesség vége felé+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ma itt nagyon csúnya idő lett :cry: tegnap még ezerrel sütött a nap, sokat voltunk kint, de ma azt hiszem nem megyünk ki csak egyszer :!: :roll:
Cipikém ma reggel már nagyon szenved, nem tud elaludni, valami van a levegőben :roll: :cry: jön a hideg :!:

2 nap múlva az első szuri, Én már úgy izgulok :roll: :oops: :oops: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
nagyon tetszenek a képek, csinosak, szépek voltatok, Dalmus annyira éééééédes kiscsajszi :lol:
Szép család vagytok úgy apácskával együtt :wink:

Menion
nagyon titti fitti az a kisruhácska Anna babának :lol: és az a kép, ahol a cicussal van :roll: :lol: nagyon édesek :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Hát szuper meglepetés volt! Én is majdnem elsírtam magam, ahogy olvastam, utána meg ahogy nézegettem a képeket!! :oops: Örülök,hogy ilyen szép meglepit csináltak neked!! Szuper!!!! :lol: :lol: :lol: Dalmus olyan Drága ahogy adja neked a rózsát!! :wink: :lol:

Menion
Én is így gondoltam,hogy majd ha látom,hogy nem elég, akkor úgy is veszek! Egyelőre ennyi lesz! Bizony szépen lassan csinosítgatjuk, így is olyan jó érzés bent lenni a fürdőben. Régen nagyon utáltam. Bármennyit takarítottam olyan, mintha nem csináltam volna semmit! :cry: De most.... Élmény takarítani!! :lol: :lol: :lol:

Gyevacska
Őszinte részvétem!!! Nagyon sajnálom a történteket!! :cry: :cry:
Kitartást! Remélem minden rendben lesz, és kicsi fiad tartja benned az erőt!! Tényleg nyugodtan írd ki magadból! Akár G-re is írhatsz emailt,hogy mások ne lássák csak mi! Sok erőt!!!

Manama
Köszi szépen! Várunk! :wink:

Suzy
szegény Cipike! Nem csodálom,hogy megviseli ez a hülye időjárás ingadozás!! :cry: :cry: Itt is olyan sötét van, borús az idő!!
Szuri miatt ne izgulj!!! Minden rendben lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Tápszer: Köszönöm az információkat! A helyzet az,hogy nekem eszembe se jut. Nem én agyalok ezen, hanem az én drága férjecském szeret mindent előre tudni, kalkulálni, hogy mennyi pénzünk lesz, mennyi a kiadás, mennyibe kerül a pelus, és ha esetleg nincs tejem mennyi a tápszer. :lol: :lol: Ezért neten nézegette a tápszer árakat, de hát abból nem nagyon lehet tudni,hogy meddig elég, meg van 25 féle, na meg van rá támogatás... stb. Szóval mondtam neki,hogy ha már ennyire szeretné tudni, akkor megkérdezlek titeket!! :wink: :lol: :lol: :lol: Amúgy receptre írják a tápszert,nem? Attól az olcsóbb? Vagy rosszul tudom?? Vagy ezek az árak, amiket mondtatok már az engedménnyel vannak?
Szóval én agyilag teljesen a szoptatásra vagyok felkészülve! Anyumnak rengeteg teje volt (csak én nem voltam hajlandó enni :lol: ) úgyhogy nekem is rengeteg lesz! Tesóm is elég sokáig tudott szoptatni, úgyhogy nem aggódom ilyen szempontból!! :wink: :wink: Csak Laci miatt kérdezősködtem!!

Na megyek tanulni, nehogy megbukjak holnap! Nincs kedvem UV-ra menni! :lol: :lol:

Szép napot!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
jól van akkor, bocsi, hogy ennyire letámadtunk ezzel, csak Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtam szoptatni és azért írtam, hogy Te még erre gondolni se merj :arrow: akkor ezeket üzenem a férjecskédnek :!: :roll: :wink:
jó tanulást :!:

Megyek takarítani :!:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nem zavart,hogy letámadtatok, mert ha tényleg erre gondoltam volna, akkor jó, hogy adtok erőt és bíztattok,hogy ne gondoljak ilyenekre! Szóval semmi gond nincs, sőt aranyosak vagytok nagyon,hogy így figyeltek rám!!! :lol: :lol: Köszi szépen!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Ez a receptes ára....sajna! :-(

Jajjj, ezek a gyerekek mennyire szépek....! Ittenem ittenem!
:-)

Menion!

A tegnapi mennyiségünk 800 g volt... :wink:
Ennyi az igény,úgyis tudják mikor elég nekik, ma reggel is szoptattam és 100at ki tudott préselni a ciciimből, csodálkoztam is rendesen, de nem kellett pótlást adnom, elég volt neki ennyi...most alszik!

Gyevacska!
Hát Drága, mit is mondhatnék egy szerettünk elvesztése mindig hatalmas űrt hagy maga után....elviselni nehéz...Őszinte részvétem! :cry:
Kérlek, próbáld átvészelni valahogyan....a Babád már mindent érez, ami végbemegy benned...próbálj meg minnél kevesebbet átadni neki a fájdalmadból! Jelentkezz, ird ki a bánatodat! Segitünk, ahogy tudunk! :!:

Evita!
Köszönöm, le szeretném száritani Dalma minicsokrát, de nem tudom, hogy kell, vagyis, hogy marad a legszebb, nem tudsz vmi módszert rá?
Csajok?
:? :?: :P

Suzy!
Jaja, jó helyre jöt az sms...nyugiii! :wink: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Helló lányok!!!
Kaja a sütőben,Roli alszik,apa anyósnál.

Gyevacska!
Fogadd őszinte részvétem!Nagyon sajnálom,hogy ilyen fájdalmat kell átélned.Próbálj erős lenni!

Evita!
Anyukám az érműtétje után a bal lábára félig lebénult,a műtét szövődménye,az idegeket is elvágták :x Azóta mászkálunk orvosról orvosra,de senki nem tudott semmit csinálni,mert ez hosszú idő és gyógytorna+fizikoterápia a gyógymód.Otthonra már vettünk neki egy kicsi gépet,így annyira nem maradt le,de ez lesz remélem a tuti és hamarosan egyedül is ki tud menni az utcára.
Jaaa,akkor bocsi a tápis dorgálásért,férjednek továbbítsd!
Holnapra nagy kalappal!!!

Anna!
Sajnálom a rossz élményeket,de eda nélkül nem is csodálom!Viszont már otthon is vagytok és remélem ez elhalványítja a rossz emlékeket!
Nagyon kellemes első baba-mama napokat!KITARTÁÁÁÁS!!!!

Manama!
Biztos találsz az üveg cumis üvegre etetőcumit,nagyon nagy a választék.De szerintem is kényelmesebb a műanyag,ha egyáltalán kell majd.
Háda turiba járunk,az országban egészen sok van,de nem csak gyerekruha van.Én kismamarucit is vettem ott.
Képeket a baba cuccokról!!!!!!!!

Vivi!
Hát a kilók nálad még elfogadhatóak,mert szoptatsz,na de éééén :?

Menion!
Hát van amikor nekem se jut idő sétálni (vagy csak rövid),mostanában úgy elvagyok úszva a dolgokkal,pedig az elején olyan jól szervezetten ment minden.Van,hogy csak az erkélyre rakom ki.
Répapüré ja,gondolhatod milyen arcot vágtam,plusz azt nem is írtam,hogy mondta,hogy keverjek bele tejet meg cukrot :shock:
Habos nyál az nálunk is menőőő!
Köszi az infót,a tejes lány nem én voltam.

Suzy!
Jaj ilyen álomban felsírás nálunk is volt,fejvesztve rohantam a szobájába és nem győztem nyugtatni.
Egyébként nálunk azóta nincs rendesen kaki mióta nem issza a gripe watert,lehet,hogy nálatok is az hozta meg.Végül mennyit adsz neki?

Andi!
A hozzátápit én is így tervezem,de én elkezdem 4 hósan,sajnos nálunk ugye nincs tejcsi.Sokat olvasom mostanában ezeket adolgokat és nagyon várom már,hogy milyen arcot fog produkálni a különböző ízekre :lol

Lányok!
Képek szuperek,mindenki nagyon szééép!!!!

Holnap lehet,hogy megyünk csajozni Rolival :lol: :D
És tegnap megint volt egyedül kaki,ezek szerint nálunk ez lesz a rendszer,3 naponta lesz csak,de egyébként nem látom,hogy szenvedne.
Hát a tápi meg változó,de nagyon,van amikor 130 vagy 160 este ritkán 170 v 180 (ez eddig 1×).

Remélem mire megírtam nem írtatok sokat :?

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Nekem úgy rémlik,hogy lefelé lógatva kell kiszárítani és hajlakkal előtte befújni.Remélem nem írok hülyeséget. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

No, hát csak elöljáróban, mert még nem rágtam át magam az irományokon, csak tényleg kutyafuttában.

Orsi,
utólag is Isten éltessen :oops: . Egész vasárnap gondoltam Rád, mert sógornőm is éppen aznap töltötte és éppen a 30at. A képeket már meglestem, biztos nagyon klassz buli volt :).

Suzy,
Ádámka haján teljesen kiakadtam :). A végén még annyira kivilágosodik, hogy olyan kis szösszentyű lesz, mint Menion Annácskája.

Evita,
a fürdő gyönyörű és még a férjed tükörképéből is kaptunk picit :lol: . Ja és gratula a vizsgádhoz. Szívesen cserélnék most veled :oops:. Inkább magolnék, tanulnék, mint vezetnék :twisted: . ÁÁÁÁ de mennyire rühellem. Na mindegy.

Gyevacska,
beállok a sorba én is. Őszinte részvétem :( . Kitartást és rengeteg sok erőt a feldolgozáshoz. Lélekben veled vagyunk :( .

KépKép

Kép
szandriii

Hát csak a végére értem, bár csak ezt az egy oldalt olvastam el :oops: . Olyan kedvetlen féle vagyok az elmúlt napokban megint.

No de azért néztem a képeket, csak ámulok-bámulok és úgy örülök a jó híreknek :)

Gabi,
gratula a nagyfiadhoz. Átfordulás :?: :?: :?: Biztosan nagyon cuki volt, jár neki a puszi :lol:

Vivi,
a töltött csirkés dolgon annyit nevettem. Elképzeltem, azokban az amúgy is olyan helyes rugikban... :) És néztem Nálatok is az új képeket. Nagyon helyes pasi ez a Barni :lol: :wink:

Manama,
a nagy sztorizgatásban tegnap elfelejtettem mondani, hogy Pécsen is van ám egy babaturi. Ha gondolod elnézhetünk arra, ha van kedved. A Citrom utcában van. Én ott már olyan sok mindent vettem magunknak is, ajándékba is... Mindig viszem haza megmutatni anyukámnak, hogy éppen mit turiztam, de nem akarja elhinni, hogy olyan klassz cuccok is vannak. Szóval csak ajánlani tudom.
Ja és várjuk a képeket türelmetlenül :!: :lol:

Menion,
a képek nagyon jók nálatok is. Nem semmi mennyit nőtt már ez a lányka :). Nagyon szép :) És a rucik... Én úgy irigyellek, hogy ilyen kreatív vagy... Komolyan. Faggattalak a babaszoba dekorációról annak idején. Hát mondanom sem kell, hogy a kérdés azóta is megoldatlan :oops: :? Szegény gyerekem ingerszegény környezetbe fog érkezni. Se zenélő, forgó bigyó, se játszószőnyeg, se pihenőszék, se fali dekoráció. Marha jó anya leszek basszus. Na, van még mit tennem :(

Suzy,
köszönöm szépen az smst, annyira aranyos vagy :) és annyira jól esett. Majdnem bőgtem akkor is.
ÉÉÉÉs gratula a fejemelgetős nézelődéshez, biztos nagyon édes Cipike. Ahogy elnézegettem a kis hurkáit, igazi kis vasgyúró :lol: :lol: :lol: Nekem is kell babaaaaaaaaaaaaaa :!:
Amúgy hogy birkózott meg a mai nappal a nagyfiú? Kiütötte a front? Engem teljes mértékben :?

Orsi,
a képekhez hozzáolvastam a szülinapi sztorit is. Annyira jóóó. Én is csak irigykedni tudok. Nekem soha nem volt még meglepi bulim, sőt, ami azt illeti szülinapi bulim sem volt soha. Nyári gyerek vagyok, nyáron meg mindenki nyaral :?

Andi,
a babaúszás nagyon hasznos dolog, ha lesz rá módom én is viszem majd a magamét. Már voltam barátnőmmel és a kisfiával többször. Őrület, hogy miket megtanulnak ezek a kis manók. Annyira ügyesek és aranyosak. Víz alatt úsznak teljesen egyedül..., nyitva van a szemük a víz alatt... Engem mindig lenyűgöznek. Ha Nálatok is lesz majd fotós és kérni is fogod a képeket, feltétlenül tegyél ám fel :)

Végül Anna,
én is gratulálok a tej dologhoz és ahhoz, hogy ilyen ügyes voltál. Remélem hamar elhalványulnak a rossz emlékek és csak a csoda marad a végére :).
Lehet, h írtad, csak elkerülte a figyelmem, Adél be sem sárgult ugyi? Látodlátod, megy ez nektek. Már úgy várom, hogy én is ott járjak, ahol Ti. Káosz, bizonytalanság, de azért hatalmas örömök :lol: Ha lesz időd, kérünk szépen még képeket :)

KépKép

Kép
szandriii

És akkor pár sor még.

A hétvége jó volt, csúnyán kiütöttem magam, sokat pörögtem. Vmi idegbecsípődésféle lehet a hátamban, mert úgy fáj egy bizonyos ponton, hogy majd meghülyülök. "Szerencsére" múlt héten ránk esett a takarítás a lépcsőházban, szal melózhattam. Na, de meg is lett az eredménye... :evil:
De ahogy olvasom, ez nem nagyon fog változni. Remélem azért nektek is elmúlik a hát és derékfájdalom (asszem Menion és Suzy írták, hogy nem panaszmentesek).

Pelus témában jól rám ijesztettetek, úgyhogy én bevásároltam, mint a jógyerek :lol: . 22 vadiúj van és kb 5 használt (azok is kiváló állapotban, csak azokat nem vettük, kaptuk). Ezzel talán kihúzzuk 8)

A másik pedig a súlyos súly kérdés. Én úgy elszomorodtam. Én pont a terhesség előtti évben értem el a csúcsformámat. Olyan jól éreztem magam a bőrömben, mint még soha. Én midig tele voltam gátlásokkal, komplexusokkal :oops: , de akkoriban végre olyan voltam, amilyen mindig is szerettem volna lenni. Most meg vok picit ijedve, mert akkor én vérrel verejtékkel fogytam annyit, amennyit. Minden nap futottam munka után kb 2-4 kmt, bringával mentem a pályára ahol futottam, de még dolgozni is, este fenék-comb tréning, leg magic, súlyzózás... És ez ment minden nap. Hát hol lesz nekem erre időm :?: :?: :?:

Asszem búcsút mondhatok magamnak :( :?

No mindegy, majd csak megbírkózok ezzel is valahogy.

Imicke jól van, már óriási sztem. Néha olyan érzésem van, mintha belülről kaparászná a hasam. Nem mindig élvezem :). Jó nagyokat mocorog, rugdos. Hnap megyek dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.
ÉÉÉs hívott vasárnap a szülésznőm is, hogy 25én mehetünk Szigetvárra, mert ő lesz ügyeletben párban a dokimmal, úgyhogy menjünk késő este és akkor mindent megmutatnak, elmondanak, lesz NST meg mindenféle jóság. Ennek nagyon örültem, mert így Imi is el tud jönni velem, pontosabban ő visz majd :P

Ja,Menion, kipróbáltam az ivást a babacsuklásra és működik :). Bár lehet, h csak véletlen... :)

És akkor a mumus vezetés. Hogy mit rontok el? Idióta vagyok, komolyan. Legutóbb kanyarodásnál rossz sávba kanyarodtam ki. Dupla sáv, tudom, h honnan hová kell érkeznem. Ami miatt mégis elcsesztem. A főút, amire kikanyarodtam 2*2 sávos, de abban a kereszteződésben, ahol én éppen vizsgáztam, ott a főúton 5 sáv van (2*2 egyenesen+1 balra kanyarodó). Én direkt azt a sávot választottam az alacsonyabb rendű úton, amelyik a külsőbe fog érkezni (hogy később ne kelljen sávot váltanom, hiszen jobbra tartási kötelezettség...) erre bementem a középsőbe, mivel a belső a balra sáv volt, a középső az egyik egyenes, a külső a másik. Nem tom érthető e. Mindegy is. Idióta vagyok, ennyi.
De a héten teszek egy utolsó próbát és végeztem. Örökre.

KépKép

Kép
szandriii

Halihó :!:

Szandri
ritka rossz napja volt az Én kisfiamnak :shock: :cry: remélem ideért a front, mert holnap már ezt nem akarom :cry: nagyon sírdogált ma egész nap, alig tudtuk megvigasztalni, sehogy nem volt jó szegénykének :!: :cry:
igazán nincs mit, éreztem, hogy írnom kell és kész :!: :wink:
na ezt a sok mozgásfajtát, amit csináltál ezt most elfelejtheted sajnos egy időre, de sztem nem ez lesz majd a legfontosabb :!: :wink: majd bepótlod egy "kicsit" később :!: :wink:
drukkolok, h sikerüljön a vezetés és végre vége legyen és kezedben tarthasd azt a bizonyos papírt még a bébi születése előtt
:!: :wink:
holnapra is egy kalappal a dokihoz, gyere majd a hírekkel :!: :wink:

Orsi
akkor nyugodt vagyok drága :!: :wink:

Gabi
3ml adok neki a gripe-ből, sztem tuti szer :!: :lol:

További szép estét, megyek altatok, igaz nem nagyon kell ilyenkor ringatni, mert a fürdés és az esti kaja kiüti teljesen :!: :wink:

Pusszantás

Ja, Orsi, Én is úgy tudom, hogy fejjel lefelé kell szárítani, ahogy Gabi is írta :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát lánykák... Mire idejutottam, olyan álmos vagyok... nem fog menni, h írjak... :oops: :oops: :oops:
Mindenesetre ruhácskák lefotózva, pocak is, minden kép megy gmailre. Holnap reggel!!!!!
Azért egyet küldök elöljáróban:
Így kacsintunk:

Kép

Pussszantás mindenkinek!

KépKép
manama

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Kedves Lányos Anyukák!
2010. novemberi kismamás topikból vagyok!
Egyedi készítésű, masnis fejpántok, igény szerinti színben és méretben!Akit érdekel, írjon nekem privit és megbeszéljük a részleteket!
Dobok egy képet, h. miről is van szó!

Mindenkinek Boldog babavárást illetve babázást kívánok!

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Megérkeztem… ha minden jól megy, most pótolok…:)
Először gyorsan rólam… :oops: Felraktam képeket, van pocakról is, ruhákról is. Tegnap elballagtam a tekkóba, hát, jött velem egy-két ruha. De ha megfigyelitek, eddig elég óvatosan bántam a színekkel… :lol: Voltak nagyon fiús és lányos ruhácskák, azokat még nem mertem bevállalni! Ja, azt még nem is mondtam, hogy már jó ideje direkt ugyanabban a ruhában fotóz a párom, hogy a különbség jól látsszon. Szóval néha ezért veszem rá nehezen magam a fotókra, mert ahhoz ruha előszed, átöltöz, stb…:D Viszont a babakocsival adós maradtam, mert azt elfelejtettem (pedig itt áll a szobában). De ami késik…
Tervezem, hogy beszerzek babaszoba-dekorációnak valót is. Egyrészt a menion-féle mennyezetburkolóval akarok nyomulni (bár egyszer már kerestem a tekkóban, de akkor nem volt), másrészt dekorgumira fáj a fogam. Aztán majd elválik, hogy mennyire megy a kreatívkodás.
Ja, ami a cumit illeti. Lehet, hogy egy bababoltba rárongyolok valakire a cumisüveg-fej miatt. De arra tényleg ráérek és végső esetben beruházunk egy teljesen újba… Amúgy asszem angol gyártmány.

Ha már arra jártam, megnéztem a fotókat is.
Menion, tényleg szép termés ruha fronton. A sexy baby feliraton nagyot derültem, állati! :lol: Mennyire marad meg a felirat? Én textilfilcet próbáltam már (saját ruhához), az nagyon tartós. Az elveszős képek még mindig édesek.
Andi! A fogak… cukik, komolyan!
Viviéknél a sapit félig szemre húzós és a rágcsálósak is tök jók.
Suzy, Cipike jó kis vasgyúró tényleg! Ja, nem tudom, néztétek-e, de egyik képen elég „fickósan” tartja a cumit. Remélem, sejtitek, melyikre gondolok… :lol:
Gabi Rolijánál pedig az tetszik, ahogy óriási szemeket mereszt.
Megkukkantottam Orsi szülinapos képeit. Jó buli lehetett… :P Dalma meg… anya szeme fénye a kis rózsájával (amúgy nálam is a lógatva szárítás vált be).
Evita! Klassz lett a fürdőőőő! Ilyet tényleg eltakarítgat az ember…

És a képeken túl…:
Menion
Masszázs? MMmm, az valami mennyei. Menj el, amint tudsz és közben gondolj rám is ;) ;) Anna ügyes baba, hogy már így tartja a fejét és kis érdeklődő! Datolyás szósz… gondolhatod, hogy röhögtem… :lol: :lol:

Andi
Tetszik, hogy ilyen higgadt és összeszedett vagy. Klasszul leírtad, hogy nálatok hogyan alakult pl a hozzátápi. Az apróságok sztem nagyon hasznosak lesznek majd alkalomadtán.

Evita
Hű, hát Emma is szépen megnőhetett, nem csodálom, hogy ennyire nyom belülről. A szerdai (mai) vizsga az utolsó? Remélem igen, és akkor ezerrel tudsz pihizni.

Gabi
Anyudnak jobbulást, kitartást a bennfekvéshez! Ami a turit illeti: itt is van Háda, ismerem. de meglepődtem, ugyanis itt annyira nem jók a cuccok (vagy csak én mentem többször rosszkor…:roll: )

Szandri
Vizsgához nagynagy kalappal, szurkolunk! Remélem, hogy a kedvetlenséged elmúlik mihamarabb! Ja, azt a turit már én is láttam, de olyan lüke vagyok, hogy totál elfelejtettem… :oops: :oops: de be fogok menni!!!!
Hallod, durván nyomtad a tornát! :shock: De ha van alapod, sztem szülés után könnyebb lesz visszatalálni a régi magadhoz. Bár abban is van elég nagy igazság, amit Suzy írt, hogy akkor elsősorban nem ez fog foglalkoztatni ;)
Majd írd meg, h mit mondott a dokid!

Nnna, azt hiszem, a végére értem… huhh!
Szép napot mindenkinek!!!!!

KépKép
manama

Jó reggelt!!!

Ha-ha,ma gyorsan írok-olvasok reggel,ha nap közben nagy lesz a termés nem maradok le annyira. :lol:

Szandriii!
22+5pelus az már biztos elég :lol: :lol: :lol:
Súly.........ha te ennyire eltökélt voltál,akkor neked van akaraterőd és nem lesz gond idővel,ha marad rajtad felesleg,de én pl még elkezdeni is lusta vagyok,pedig napi 1 órám lenne,hogy legalább itthon tornázzak :roll:
Vezetés....értem ezt a sávos dolgot,sajnos a szabály az szabály,de szerintem nem akkora hiba,hogy ezért meghúzzanak :twisted: Ne add fel!!!Biztosan nem vagy reménytelen és jó,ha van jogsid!

Manama!
Hát ez a kacsintós has kép nagyon tuti! :wink: :lol: meg a többi is!
Ruhák édesek,ugye milyen nehéz ellenállni egy-egy szép darabank?Főleg,ha még olcsó is.
Háda nálunk szombaton a legjobb,mert akkor van az árucsere,de én általában mindig találok valamit Rolinak.
Roli szeméért mindenki oda van,hogy mekkora :D

Rólunk!
Apa tegnap megtanította Rolit a boxolós kéztartásra............hát tündéri volt,ahogy a kis kezeit rendezgette,sajnos képet nem csináltam (én idióta :twisted: ).
Tegnapi napunk amúgy jó volt,délután jó nagyot sétáltunk hármasban :lol:
Úgy látom ma ramaty idő lesz :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Manama
annyira szép nagy már a pocid :wink: és ez a kacsintás :roll: :lol: nagyon tuti :lol:

Gabi
édes lehetett Roli baba :wink: majd megörökíted tuti lesz még rá alkalom :!: :wink:

Mi ma megyünk egy kicsit vásárolni, adópapírokat intézni, délután meg megyünk a kontrollra a dokimhoz, olyan furcsa lesz, hogy nem babásan megyünk oda egy uh-ra :!: :wink: remélem nem lesz semmi gond velem kapcsolatban :roll: egyébként nekem még mindig nem jött meg :roll: :? de erre is rákérdezek :!:

Szép napot, vigyázzatok magatokra, pocaklakókra, babókra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Természetesen holnap apának menni kell dolgozni most szóltak és nem tud jönni velünk az oltásra :evil: :evil: :evil: jövőhéten meg megint Pest :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt :oops:

Megint aludtam egy nagyot. Én nem tudom mi van velem. Felkeltem Imivel, elmentem boltba zsemléért, ő munkába, én reggeli. Aztán csak eldőltem a tv előtt, mert fájt a hátam azon a bizonyos ponton és a fél11kor telefonra ébredek... Az oktatóm. Na külön öröm.

De azóta ittam kávét, megnéztem a képeket és olvastam is :).

Suzy,
sajnálom cegény Cipikét. Mindig ezek a kis apróságok jutnak eszembe, ha front van, mert mondom engem is annyira megvisel... Mondjuk én alapból érzem, de azért mégis. Akkor a babácskáknak milyen nehéz lehet.
Ma hogy van? Átvonult már Szeged fölött ez a bolond idő?
Na, olvasom, hogy egyedül mentek oltásra :?: :!: De ne csüggedj ám nagyon. A többiek elmondása szerint nagyon hamar megvigasztalódnak szuri után a gyerekek. Psze akkor is jobb lett volna, ha el tudott volna kísérni. Neked is kell a támasz, nemdebár? Sovány vigasz, de a virtuális barátokra nyugodtan támaszkodhatsz :wink: . Én tartom Neked a virtuális hátam :lol: :lol: :lol:

Gabi,
az akaratérő dolgában sajnos tévedsz. Én akkoriban azért nyomtam ilyen durván és intenzíven, mert nagyon rossz passzban voltam lelkileg. Olyan élethelyzetben voltam, hogy jobb nem is gondolni rá. Akkoriban teljesen egyedül maradtam Szegeden. Mindenki elment, aki fontos volt nekem (vége lett az egyetemnek, mindenki munkába állt, ráadásul egy botrányos szakításom is volt csúnya csapkodós költözéssel, mindez kb 2 hét leforgása alatt). Annyira megviselt ez akkoriban, hogy valamivel le kellett kötnöm a dühöm és az energiáim. Eleinte csak ittam :oops: :) :roll: :roll: (martini-lime, szal nem durván, de minden este el-elszopogattam, ami jól esett). Aztán már az se volt jó, ezért döntöttem úgy, hogy akkor futok és mellé a többi. Amellett, hogy levezettem a feszkót még fogytam is. Majd teszek fel előtte utána képeket. Szal akaraterő??? Inkább ideg. De hátha most...
Amúgy tudom ajánlani a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért programját. Tényleg 20 perc és minden nap... Lassú, ám annál hatékonyabb eredmény. Ha kell, szívesen elküldöm a dvdt. :lol:

Manama,
a pocak kacsintás tényleg állati ötlet volt. Már gondolkodtam én is vmi klassz rajzon, feliraton, mittomén, vmi viccesen, de semmi nem jutott eszembe. Vivi a Barni felirattal, te a kacsintással. Tök jó.
Én meg :?: Mé' nem vok kreatív??? :D
Megnéztem a rucikat. Annyira édik :). De mintha több lenne a kék nem? Vagy csak haluzok? Tán érzel vmit?

Én is dobok G-re képeket, a bepakolt szekrény, nyilván nem végleges és az első ágyneműhuzat (psze fejvédővel és váltás takaróhuzattal, csak azok nincsenek a képen)
Ja és egy érdekesség. Az egyik képen van egy nagy piros dolog. Az ott egy nagy zsák (polgári neve most nem jut eszembe), abban viszik levegőre a gyerekeket. Jó vastag, szőrös, kapucnis, középen cipzár. Na az az enyém volt. Anyukám abban vitt engem a levegőre. Most meg én viszem majd haza benne a gyerekemet... Duuuuuuuuuurva :)

KépKép

Kép
szandriii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?