Sziasztok Lányok!
Van termés, aminek nagyon örülök, úgyhogy olvashatok!
Ma volt egy vizsgám és túl vagyok rajta! Sikerült! Ötös lett, amin nagyon meglepődtem.
Még a kettesnek is örültem volna!
Így még jobb.
Szerdán újabb vizsgám lesz. Már nincs sok időm tanulni rá. Muszáj lesz sikerülnie! És az a tanár nagyon szivatós, de hát sikerülni fog. Elég a kettes!
Gabi
Örülök,hogy gyereknevelés ügyileg melletted áll a párod!
Teszek fel képet g-re majd!
Köszi a wc dicsit! Olyan jó,hogy végre külön van!
Anyukád miért is megy rehabilitációra? Már asszem meséltél róla, de nem emlékszem!
Anna
Sajnálom,hogy ilyen fájdalmas volt, de megérte!
És azért jobb,hogy ilyen gyorsan kitágultál, mintha hosszabb ideig tartott volna, nem? Szerintem hamar elfelejted majd a rossz élményeket, és aztán jöhet tesóka!!
Szuper,hogy beindult a tejcsi. Kívánom,hogy jó sokáig legyen elegendő!!!
Köszi,hogy bejelentkeztél. Várjuk majd az újabb híreket! Ahogy időd, és Adél engedi, gyere!!
Manama
Nagyon ügyesek vagytok,hogy ennyi mindent beszereztetek!!
Bárcsak itt tartanánk már mi is! De már látom az alagút végét!!
A régi cumihoz nem tudom,hogy lehet venni én. Majd itt a tapaszt anyukák megmondják, de elméletileg minden márkának van saját cumija! Amúgy nem biztos,hogy jól mondtam,hogy latex!
Csak tipp volt!
Hát igen, megnyugodtam,hogy bent lehet. Szuper itthon végre nyugiba!! Élvezem!
Menion
Szüléskor bent lehet zárlatkor is!
De utána látogatni nem jöhet!! Próbáltam inni, de nem használ. Ami érdekes,hogy azt vettem észre,hogy akkor kezd el csuklani, amikor nagyon éhes vagyok már. Nem tudom,hogy van-e összefüggés, lehet,hogy nincs, de ezt vettem észre!
Pelus: Szerintem veszek még egy 4es csomagot. Úgy lesz 12, és ha nem elég, akkor majd még veszek. Egyelőre lesz 12 és kész!
Mekkorát nőtt Anna baba! Nagyon kis drága!! Szépséges! Az a rafkós kép pedig szuper!!
A rucik szuperek, és Te milyen ötletes vagy....Nagyon jók lettek a rugik!!!
A hátfájást sajnálom. Remélem hamar rendbe jön!!!
Milyen kis ügyes Anna, már mennyi mindent tud! Szuper!!
Milyen édes lehet, amikor transzba esik!!
Suzy
Na ez az, de szerintem a dokim nem nézte meg. Én közben kérdeztem, de másik dokival beszélgetett, és nem is figyelt rám! Nem hallotta a kérdésem!
Így utólag kérdeztem rá megint, és akkor mondta szerintem csak hasraütésszerűen!
Az szupi volt,hogy itthon volt Laci,de én hajnali egyig tanultam,úgyhogy beszélgetni nem nagyon volt időnk! De a lényeg,hogy itt volt!!!
Hát pihenésre nem sok időm van!
De nem is igénylem annyira szerencsére. Sokszor inkább takarítok tanulás helyett, pedig nagyon kéne tanulni!
Milyen ügyes Cipike!
Úgy örülök,hogy megy egyedül a kaki! Megértem,hogy ez nagy boldogság. Rossz azt látni,ha szenved a gyerekünk!
Andi
Tök jó,hogy élvezte a babaúszást Dóri! Hát jól kifáradhatott szegényke!
A felnőttekből is kiszívja avíz az energiát, nemhogy egy picibabából!! Nem semmi munka ez a hozzátáplálás. Remélem könnyen megtanulom majd én is!
Emma már olyan nagy! Állandóan nyomja a gyomrom! Nem túl kellemes érzés!
És már ahogy mozgolódik a hasamban az is elég fájdalmas tud lenni! Rendezkedik bent rendesen!
Tegnap úúúgy belerúgott a bordámba, hogy feljajdultam rendesen. Laci hirtelen nem tudta mi van.
Tettem fel képeket G-re a fürdőnkről! Ilyen lett. De még nincs teljesen kész! Van mit csinosítani rajta! A régi tükrünk van még felrakva a vezetékez kötve!
Majd ha lesz pénzünk veszünk tükrös szekrényt oda! Az álló szekrényt is megszüntetjük majd valamikor, és veszünk majd valami szépet! Meg a piros szappantartó helyett is lesz majd másik! Majd szépen lassan csinosítgatjuk, belakjuk, de most kell a pénz Emmára!
De nekem nagyon tetszik. Apósom nagyon ügyi! Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha lakást újít fel!!
Na megyek főzőcskézni! Már olyan rég főztem! Az elmúlt egy hónapban anyósom főzött. Már teljesen elszoktam tőle!
Bocsi,hogy megint regényt írtam!!