Új privát üzeneted érkezett!

pedi: hát igen elég nehéz döntés.Ő úgy van vele hogy nekem nagyobb lehetőségeim lennének mivel gagyogok valamit angolul.Ezt nem érti meg hogy itthon elevickélek én de kint nehezebb lenne.Meg bárhová is mennék,mennénk pénz kell hozzá az meg nincs.Szóval egyenlőre jegeljük a témát.Mondjuk kérdeztem tőle hogy miért van az hogy mostanában többet vitatkozunk.Azt mondta hogy sokat van itthon :):): ez igaz.Mivel nincs munkája emiatt is ideges és jobban felhúzza magát.Nehéz de majd csak valahogy túl leszünk rajta .én bízom benne nagyon.

Gergő még nincs oviban szerdán megyünk reggel vissza mert igazolás is kell ilyenkor és akkor szerdán már megy oviba :9

kati: köszi kérdésedet jól :) tornázom,kevesebbet eszem stb. egyenlőre nem állok mérlegre.megfogadtam hogy majd február 1.-én egy hónap után akkor mérek centiket is :)

Rita: jobbulást: ) algopirint lehet szedni.nekem is azt mondták mert hogy annak van a leghosszabb klinikai kipróbálása.az újakat azért nem ajánlják mert nem tudják hogy hat nincs olyan régen a piacon.

nika70
Salgótarján
 
 


Pedi
Jövő hétvégénél előbb én sem szeretnék szülni. Az uh-ot meg egy NST-t semmiképpen se hagynám ki. Ráadásul ez a megfázás kb 2-3 nap mire átmegyek rajta. Utána erősebb szokott lenni a szervezetem. Gyomorsavval, hogy állsz?
Én pont akkor kapok kevésbé levegőt, ha nagyon hátra van döntve az ülésem, meg mikor hegymenet jövök felfelé, mert a baba ránehezkedik a tüdömre, és tényleg olyan érzés mintha szétnyomná.
Fenyő ágyunk van nekünk is, szinte mindenünk fenyő a szobában, gyerekszobában, nagyon jól bírják a strapát. Az idő múltán (évek) viszont sötétedhet egy kicsit, meg foltok is megjelennek rajta, de ettől szép, élő fa.
Te is elértél a pörgős időszakba. Intézz is el mindent, a vásárlást jobb letudni, mert én már most nem bírnám szusszal. Igaz Regivel még az utolsó nap is fitt voltam. De vele nem is ment le a hasam szülésig. Viszont most Zalán nagyon nyom, és olyan nyilalások vannak, hogy olyankor menni is alig bírok. Szóval nem túl sok előnye van, hogy lemegy a has. Azért a gyomrom is ég néha, mert még mindig eléggé fent van. Bal oldalt fent pedig továbbra is nyom, és szurkál.

Kati
Mivel a védőnő is az algopyrint mondta, és máshol is azt olvasom ez a legbiztonságosabb az összes lázcsillapító közül (ráadásul ez már régi bevállt gyógyszer, nemigen okoztak problémát, valaki rendszeresen szedi az egész terhesség alatt), maradok ennél, ez legalább itthon is van. Csak ha lázam lesz, akkor veszek be. Nekem mindig megáll 37,8-38,2 között. Szóval majd mérlegelek.
Te hogy vagy? Már te is a 34. hétben vagy.

Csillagvirág
Milyen fogamzásgátlót használsz? A tv-ben futólag láttam egy reklámot, hormonmentes gyógyiról. Az nem lenne rossz, ha tényleg van ilyen. Nekem a hormongyógyszer kizárva. A spiráltól meg én is idegenkedek.

Nita
Zümi, jópofa. Bár nekünk marad simán Zalán. Pont azt tetszik benne, hogy nem nagyon becézhető. Azért néha én is mondom, hogy Zalánka. Regi Zalán babának hívja, és annyira szépen mondja. Nagyon ragaszkodik ehhez a névhez. Apja szokta szekálni, hogy máshogy hívja, és akkor ő mindig helyesbít.

Dike
Uh? Mi volt?
Én szerdán megyek, már nagyon várom, csak ne legyek lázas. Regi is gyanús, kicsit köhög. Max magammal viszem, az uh-ra.

Csucsu
Igen tudom, most már csak pihizek. Nemsokára alszom is egyet, hátha segít a megfázásomon. Oda vannak az izületeim, nekem mindig itt jön ki a megfázás, lázam nem is nagyon szokott lenni, de a hőemelkedéstől is iszonyatosan szenvedek.

Most megyek, beveszek egy adag C vitamint, aztán lefekszek.
Addig tudok pihenni, amíg Regi oviban van.

Egyébként szerdán hidegfront és telihold is lesz. Regikém pont ilyen kombináció alatt született, igaz ő a kiírt időpontra. De valahogy még szerdán nem szeretnék szülni, nem vagyok felkészülve. Pedig az én számításom szerint ma már 38. hetet töltöttem. Kiváncsi vagyok mit mondanak az uh-on, remélem a méhlepényem még bírja.

Hihetetlen milyen köd lett, a szomszéd házat még látni, de a következőt már nem. Reggel nem volt ennyire vészes a helyzet, de a jeget megint kaparhattam az autóról, pedig elvileg enyhülés van vagy mi.
Vendég
 


rita: köszönöm, én jól vagyok. mondhatni sokkal jobban, mint a 29-32.héten. lehet, hogy a lelki nyugalom miatt is. hiszen egyre közeledünk ahoz az időhöz, hogy már nem lehet baja a picurkámnak, ha meg akarna születni. ez nekem egy folyamatos stressz volt, persze ez gondolom szakmámból kifolyólag is.
mindenünk meg van már. még casalás van egy kevés, meg rendezkedés, de sok minden majd amikor hazajövünk, akkor kerül a helyére, mint cumisüveg, pelenka. majd attól függ, hogy használatban hol lesz kényelmes. most még sok minden ömlesztve van a kiskádban.
kezdem pakolászni a kórházi motyómat is. már ahoz is minden megvan, csak még mosni, vasalni, szortírozni kell.

itt gyönyörű az idő. éppen most vonszoltam ki a szárítót a teraszra. tudom, hogy nem fog megszáradni rajta az ágynemű, de egy kicsit megsüti a napocska és jó illata lesz.

remélem nem lesz szükséged a gyógyszerre.

regi elköltözik pár napra, amíg bent lesztek a kórházban? ha éjszaka indul zalán, akkor valaki átjön regikére vigyázni? ő mennyire készül a tesóra?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Rita, Cerazette nevű bogyót írt fel a dokim, ez az amit szoptatás alatt lehet használni. A baj vele az, hogy hormon és 1 hét szedés alatt is belekutyult a szervezetem működésébe úgy, hogy inkább abbahagytam. Most csak azt sajnálom, hogy baromi drága volt (8000 Ft!!!!) és itt porosodik a polcon. Majd megpróbálom elpasszolni valakinek.
Egyébként olvastam róla véleményeket a neten és 2 kategóriára osztható az ilyen tablettát szedő nők tábora. Az egyik csoportnak semmi baja nincs tőle, se vérzés, se semmi, a másik csoport viszont vérezget, pecsételget össze vissza. Hát, én ez utóbbiba tartozom.
Amiről Te hallottál a TV-ben az szerintem a Pharmatex-es fogigátló. Nézz utána nyugodtan a neten. Én csak attól tartok, hogy ez azért nem annyira tuti és mivel én elég fogékony vagyok, még akár babás is lehetnék mellette.

Kati, itt most már elég hideg van, de azért majd megyek levegőzni a fiúkkal. (Most épp szunyál mind a kettő! Ügyi voltam! :P )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: nekem az egyik barátnőm a parmatex kenőcstől lett szoptatás alatt babás. a gyerekei között 11 hónap van. ő is elég fogékony.
sajnálom, hogy nem vált be nálad a bogyó.
nagyon ügyi vagy, hogy alszanak a srácok. én éppen most nyitogattam ki mindent és két ablakot megpucoltam. a hálót és a nagy tolós terasz ajtót.
és száradnak a ruhák. 16 fok van kint. mindjárt kimegyek apához egy kicsit, levegőzök. kivételesen itthon dolgozgat egy kicsit.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kicsit hülyén fogalmaztam. pharmatex fogigátló mellett, nem pedig attól lett babás. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


lányok, ti a köntöst azt a vajúdós táskába, vagy az osztályosba tettétek?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi! nagyon kíváncsi vagyok h miket vettél,kaptál!:) igen móri vagyok. kik az ismerősök? hátha ismerem őket:)

Rita! remélem nem betegszel le!

reggel Fehérváron végül, a szülésznőm kinyomtatta az afp eredményét, ami tökéletes lett, a doki szavait idézve:) de viszont, nem vok még 18 hetes,ezért visszarendeltek jövő hét kedd,szerdára. de amúgy minden rendben volt!

ez most egy új kedvenc:)

http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xazon=3006

2 kilóval könnyebb mint a 3 tec.

KépKép
dike
 
 


dike: akkor most nem is volt uh?
ez SZUPER ez a kocsi! és nem 3 kerekű. tényleg praktikus is. és az ára is annyi, mintha külön megvennéd a 3tec-et plusz a hordozót.
gratulálok az afp eredményhez. nem emlékszel mennyi lett számokban?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! de volt uh, le is mérte a fejét,combját,megnézte a gerincét,kukiját, de mivel még a méretei alapján nincs 18 hetes ezért mondta h menjek vissza, mert h a betöltött 18 héttől kell akkor is a genetikai, de azt mondta amúgy minden rendben. ugyan úgy a 12 hetesen is ez a doki volt, és ugyan úgy 3 nappal volt kisebb 12 hétnél,mint most, csak 18 hétnél, tehát semmi gond.

de a 14 +2 napon 4D meg bőven megfelelt a méretének. volt olyan adat ami akkor 14+4(fej,) has 14+6 egyedül a comb volt ott 14+0. tehát nem aggódok:)))

afp: 0.70-2.50 nekem: 1.05

KépKép
dike
 
 


persze, hogy nem kell aggódni! ez teljesen normális, hogy vannak eltérések, hiszen kezd kialakulni a testi adottság. apa génjei, anya génjei.
az afp-d tényleg szuper. nekem 1.48 volt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

kati, Zalán majd Ritáéknál lesz, nekünk Marcusunk van. :lol:
Viccet félretéve, Marcus itt a nappaliban is kiságyban van, ő legtöbbször nappal alszik, illetve eszik. Ha kicsit nyűgös, akkor pedig a karjaimban van. Pihenőszékünk nincs és nem is akarok venni.

Dike, ennyit rá is szánsz? Szerintem, de ez csak tanács, gondold át, hogy nem-e fogod a későbbiekben megunni, mert ha eladod, rengeteget buksz rajta. Egyébként jól néz ki. :wink: Jó pár apróságot itt vettem meg 34 hetesen.

Csillag, 8ezer? Nem semmi, ez kész rablás! Én se akarok semmilyen hormont szedni, de úgyis odébb van, még mindig van folyásom. :?

Pedi, várom a képeket!

Rita, jobbulást, bevehetsz rubophent is. De én is az algopyrinre szavazok.

Bogi, hogy vagy ma?

Nika, én se mennék ki, megértelek.

Nita, oké, akkor mindenképp drukkolok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! én mindenképp úgy szeretnék kocsit venni, hogy egyből a következőnek is jó legyen, tehát a színe is unisex lesz szerintem. nem fogunk védekezni soha, nem jön össze 1 évig megyek is mindjárt vissza a lombikra! egyenlőre ez a terv:)
nem tudom még tényleg h milyen kocsim lesz, ha találok olcsóbban olyat ami tetszik nagyon, biztos h olcsóbban veszek, ja és a szüleim is támogatnak anyagilag, azaz sok dolgot ők vesznek meg.ha rajtunk múlna a párommal....hát nem lenne egyszerű. vagyis de, felhasználnánk a nászajándék pénzt a bankból, de hát annyi az össz...:(

KépKép
dike
 
 


Csajkaaaaak!!!

Virag, jol beszel a Kati, jobb, hogy Bence nem ment oviba! Megneztem Gergoci csucsori cseresznye szajat a setalos ruciban....haat...nagyon edi! Mit csinaltatok ma?

Pedi, alig varom a fotokat! Ma is suru a programod! Majd hozd azokat a fotokat ha leulsz a csinos kis popodra!

Kati, jo illata lett az agynemunek? Az enyem ma szaradt be szombat eset ota! :? Mit mondjak, nincs egy parfum illata.

Dike, gratulalok az afp-hez ez tuti jo eredmeny! A babakocsi is szupi! Megveszitek szerinted vagy meg ulteted a dolgot?

Rita, csak pislogtam, hogy a szulesrol irsz! Te mar a 38.ban vagy??!! Izgi!!

Nika, akkor Apa kinjaban varial, hogy induljatok Neki a nagyvilagnak. Van ideje gondolkodni. Elhiszem es megertelek, hogy ez Neked nem a legjobb allapot. Egy ferfi nehezen viseli ha nincs allasa fokent, ha anya dolgozik. Ez nekik a legnagyobb kudarc elmeny a mai nehez anyagi vilagban! A nagy es eros ferfi aki arra teremtetett, hogy csaladjat vedje es biztosagot teremtsen egyszercsak erejet vesztett emberre valik. Ha morog is ne figyelj ra, a lelki fajdalom beszel belole. Ne vedd magadra. Ha meg mondja, hogy gyere Te ki ide, mondd Neki, hogy oke,mikor induljal es ugy megis...hova?? Hol fogsz lakni?? Allasinterjura is menned kell, keresni is kell munkat addig pedig hol lakjal, mibol eljel es Vele is es Gergovel is mi lesz? Ne mondd, hogy nem jossz, mondd azt, hogy oke jossz es ugy megis akkor segitsen ebben, unalmaban vesse ebbe magat, hogy pl. jossz, de hova???? Attol, hogy van, lesz egy munkalehetoseg meg kozel sem biztos, hogy Teged fognak alkalmazni??! Drukkolok, hogy megoldodjon ez a helyzet, nem konnyu, tudom, en is ebben voltam most 10 honapig csak en ragtam Apa fulet, nem O az enyemet!
:lol: :lol:
Vendég
 


Beze, en nem vagyok jol, utalom ezt a munkat ezaltal sokkal jobban lefaraszt, mint egyebkent kellene. Nem csak testileg, lelkileg is keszvok de ez van. Mar gyomorgorcsom van a hetvegetol pedig meg csak hetfo van. Node rolam ennyit.

Dike, es mikortol nem fogtok vedekezni? Marmint elso perctol, hogy szabad utat kaptok szules utan? Azonnal bele is vagtok?? Ugy leszel majd Te is, mint Beze, a 2. mar konnyebben jon, nem kell a bevatkozas! Tok jo, hogy anyukadek ilyen sokat tudnak segiteni, ez jo erzes lehet.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy ennyit gondoltatok rám! Nagyon jól esik!

Hoztam a képeket, utána írok is!

Kép hazahozós ruci :D
Kép ágynemű-garnitúra
Kép pelenkázó alátét
Kép kis kád szivacs betéttel
Kép tesómtól két pléd, az egyik pamut(babyGAP), a másik vastagabb, nagyon puhi, micimackós hímzéssel :D
Kép tesómtól fürdőtürcsi, micimackós, és egy plüss tigris :D
Kép tesómtól két hálóing, és sok-sok bugyi
pedi
Kalocsa
 
 


Na, és akkor itt vagyok!

Hát, ma azért nem jöttem egész nap, mert a délelőtti jövés-menés után annyira kész voltam, hogy le kellett feküdnöm.
Reggel elmentem a védőnőhöz, fél kg jött rám 3hét alatt, ebből csak a babóca hízott két hét alatt fél kg-t. Szóval, úgy gondolom, beigazolódott, amit a múltkor Ritával beszéltünk, hogy elkezdte "dézsmálni" rólam a felesleget a gyermekem! Persze, ez nem azt jelenti, hogy azt hiszem, ezután már nem is fogok hízni. Egyébként, vizelet rendben, vérnyomás megint a "béka segge alatt"! :lol: Holnap megyek vérvételre, csütörtökön pedig a leendő gyerekorvoshoz bemutatkozni!

Dike! Nekem nagyon tetszik ez a kocsi, és szerintem is jobb, ha olyat veszel, amit végig tudsz használni, és jó lesz a tesónak is! Örülök az Afp eredménynek!

Kati! Hát nem vagy semmi ma hallod! Remélem, hogy csakis kellemes fáradtál el, és most nincs vizesedés, fájdalom sehol!

Beze! Drukkolok, hogy Marcus minél előbb "visszacserélje" az éjszakát éjszakára! :wink:

Nika! Szuper, hogy Gergő máris jól van. Sajnálom, hogy a férjednek nincs állása, de fel a fejjel! A fogyihoz megy a drukk, tuti jót mutat majd a mérleg nyelve február 1-én! :wink:

Bogárka! Sajnálom a hangulatodat, de majd a cseppek... :lol: Szerinted mennyi idő alatt ér oda, ha pénteken légivel adtam fel?
pedi
Kalocsa
 
 


Azt nem is meséltem, hogy hajnalban nem tudtam aludni. Fél4kor megébredtem, és 5:10kor még néztem az órát! :evil:

Rita! Jobbulást Neked, bízzunk a C-vitaminban. Szerintem mehet az Algo is meg a Rubo is, legalábbis nekem a védőnő fejfájásra a rubophent mondta. Mondjuk más kérdés, hogy talán egész terhesség alatt, ha bevettem egyet.
Ami a savamat illeti, változó. Egyik nap nincs, persze ez kajától is függ, másnap meg szörnyű, még ha nem is igazán eszek olyat akkor is. De a Salvus víz egészen jó.
Én gyerkőcömnek a feje van nagyon lent, így aztán én is érzek már néha mindenfélét odalent. Szúr néha, fáj néha, és pisiinger van ÁLLANDÓAN! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: nagyon tetszik minden. remélem nem haragszol meg, ha azt írom, hogy te inkább fütyiset vársz, nekem minden fiús is. persze nagyon nehéz manapság unisex cuccokat kapni. az ágynemű egyszerűen álomszép. a hazahozós pedig besz@rás....

ma tényleg túl teljesítettem és most ültem le, de még nem fáj semmim. voltam reggel bevásárolni, aztán anyóséknál egy picit, ahova gyalog mentem. haza zsoltival jöttem. előtte teregettem, mostam még két adagot. elkezdtem összepakolni a kórházra, közben két ablakot megtakarítottam, kitakarítottam a fürdőt(nem nagytakarítottam), közben vasaltam egy adag bogi cuccot is. majd vacsira krumplit sütöttem és gombát rántottam, ami jó apró volt, mert megmaradt a múltkori leves alapanyagból és nem akartam, hogy megromoljon. miután ettünk felhúztam az ágyunkat. ja még délután a hálónkat kinagytakarítottam. hát ennyi. és tényleg jól vagyok.


bogi: sajnálom, hogy ennyire a padlón vagy lelkileg.
annyira szeretnék segíteni neked.

csillag: milyen volt a séta?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi: nekem is a legújabb " tünetem" a hasszúrás. a pisilés az egyre rosszabb. szerintem fájásaim nincsenek. neked?
keményedéseim vannak elég hosszúak, de egyáltalán nem fájdalmas. remélem két hét múlva talán elkezdek kinyílni. 1-jén abba kell majd hagynom a magnéziumot is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


a vizesedésem az beállt. nem az van, hogy néha ilyen, néha olyan. a gyűrűmet semmikor nem tudom magamon tartani, mert nyom. nem drasztikus a dolog, de van.

ja! örülök, hogy minden oké a védőnőnél. én is holnap megyek vv-re. nekem nem éhgyomri. neked?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogárka! márciusig nem vásárolok semmit! csak gyűjtöm a linkeket, címeket:) kivéve vaterás jó babarucikat:)
igen, szüleim nagyon sokat segítenek,támogatnak!igen, nem védekezünk az első perctől kezdve, ezek után h 3 évig próbálkoztunk,nem fogok, ha jön hagy jöjjön:))

pedi! hazahozós ruci, és a ágynemű betét mindent visz, nagyon , nagyon tetszik, de minden más is szép!

csajok azért utána néztem az adatoknak. beírtam egy magzati méret kalkulátorba az adatokat, ami kiírja, h az adatok alapján hány hetesnek felel meg a baba hááááát....véleményt kérek, de a dokimat mindenképp megkérdezem.

bpd alapján: 17+6 ez ok
fd alapján(szintén fej) 15 hét

fl combcsont alapján 16 hét.

miért??

KépKép
dike
 
 


Pedi, csudijooook!! :D :D :D :D :D tarammm, tarammm!! Nekem az agynemu garnitura az ami mindent visz! Gyonyoruseges! Es a Tesod altal kapott furdotorcsi! Az is mindent visz! Es a BabyGap takaro! Ez is mindent visz! A ruci az marha cuki! Olyan lesz benne a cseppseg, mint egy kis jegesmacko!! Imadni valo! En kerek fotot ezzel a rucival, had`zabaljam meg igy kepernyon at! Es a bugyik, azok is mindent visznek! Baromi kis szexi bugyeszkak! Apaja le ne tepje Rolad! :lol: :lol: :lol: Vagy ha igen, akkor csakis a fogaval! :lol: :lol: na, jo nem hulyulok itt tovabb de teny, hogy szupik a cuccok! Gondolom nagy orom es bodottttttttag ez most Nektek! :D :D
Nemtom mikor er ide a gyogyika! Uram szerint otthon lasssu a posta igy 5 nap. Kedd-szerda korul remelem megkapom, teljesen ra vagyok izgulva! :lol: :lol: :lol:

Kati, sajnalom a vizesedest! Szerencsere azert nem veszes, nem?? Meg mindig nem fajsz sehol? Remelem! Hat hanyszor monggyyammmmeeeeg, hogy csak pihennnyyeeeee!! Elmondtam maaa` szazszor, hogy nem mondom el megeccer! Na! :lol: :lol:
Apa ma otthon tenykedett? Vagy mar irtad? Ha igen, bocsi de ma nem igazan olvastam.:(:(

Dike, akkor hajra BabaGyar! Es igy vaganyan bevallalod olyan csepp gyerek melle?? waaaaa!! Bar...ha jol belegondolok lehet akkor konnyebb, mint amikor mar 2-3-4 eves lenne. DikeBabaGyar! huuu, sztem nagyon hamar jonni fog!! :wink: :D
Vendég
 


Kati, miert kell menned vedonenihez?? Nst-re mikor mesz eloszor?!! Arra emlekszem, hogy 26an van a szemeszdoki, szules tanacsadas. De az nst-t elfelejtettem. :oops: :oops:
Vendég
 


bogi: nem fájok mééééééééég!!!! most jelentkeztek be barátaink. sajnos nem mondtam, hogy nem.
igen, apa 2 óta itthon ütyködött. árajánlatozott, meg új eszközöket tesztelt. szupi jó volt!!!
neeeeeeem, dudoooooooooooook feküdníííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! várom a segberugit!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


vérvételre kell mennem holnap, nem védőnőhöz. 26-án van az nst is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, beeeeeeeeeng!!!-ez a seggbe rugi!! dzsssss, odaert! :lol: :lol: de csak kicsike volt! :lol: :lol: Iiiippehhocccsak hozzad ertem a kislabujjammal! :lol: :lol:

Baratok...jo csacsogast! Naluk van mar gyerkoc? Apajat tartsd holnap is otthon! :lol: :lol:
Vendég
 


Lányok! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a dicséreteket!

Hát igen, az ágyneműbe én is beleszerettem, mint anno a babakocsiba. Tesóm tényleg nagyon szép dolgokat vett, nagyon nagyon jól esik.

Kati! Megmondom őszintén valóban inkább a fiús cuccok vonzanak, mert valahol azt érzem, hogy kisfiú. Azóta bizonytalanodtam el inkább, mióta tényleg mindenki azt sorolja, hogy fiam lesz. Na, de majd meglátjuk. Amúgy a vásárlás az nem tudatosan fiús, hanem ahogy Te is írtad, baromi nehéz unisex dolgot venni.
Keményedéseim nekem is kicsit hosszabbak, illetve most már azért a pocim felső része is szokott, nem csak egészen alul. De még mindig nem vészes, viszont néha már éjszaka is érzem. Fájásom még nem volt, viszont ma alul fájogat a hasam, szerintem most jön ki rajtam a tegnapi nap.
Te a Magnéziumot hogy fogod leállítani?

Bogárka! Én kis birkásnak találom a rucit! De annyira cuki! :lol: A bugyik nekem is tetszenek, de bizony a szerelmemnek várnia kell még azzal a letépéssel! Jaj, remélem, hogy megkapod a cseppeket minél előbb!

Drága Dike! Nem szabad foglalkozni az adatokkal ilyen szinten. Nekem is volt olyan, hogy a pocakméret alapján 25+6napos volt a baba, de mensi szerint meg 26+4napos kellett volna lennie. Legközelebbi uh meg majd egy héttel idősebb ugyanúgy a pocakja alapján.
Illetve amit Kati is írt, most már azért rendesen hordozzák magukban a génjeiteket. Ha jól emlékszem, Te nem vagy túl magas! Szóval. nyugi, minden rendben. A méret nagyon relatív és az nem genetikai probléma! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Ja, Kati drága! Részemről is megy a seggbe billentés! Túlzásba vitted a mai napot és csak bízom benne, hogy nem lesz böjtje, de korántsem biztos. Nekem pont a múlt héten mondta Zoli, hogy innentől lehetőleg egy nap csak egy fajta dolgot csináljak. Ha főzök, akkor csak főzzek, ha takarítok, csak takarítsak. Be fogom tartani, mert sajnos az ilyen napok is mint a mai nem éppen esnek jól. De ugye a tegnapi napot nem tudtam elkerülni.
Írtad, hogy most jobban vagy mint egy hónapja. Ezzel én is tökre így vagyok. Most már tudom, hogy az én manómnak már csak pár hetet kell kibírnia odabent, és jöhet "következmények" nélkül. Ez azért megnyugtató. Azért én minden nap elmondom neki, hogy érezze nagyon jól magát odabent, használja csak ki az idejét, ami még hátravan.
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pedi, a Lányok már lelőtték a mondanivalómat, de azért leírom én is: az az ágyneműűűűűűűűűűű, valami csoda!!!!!!! Én is el tudnám képzelni a kiságyunkban! Annyira kis finom, elegantos, hogy húúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!! :D
A többi cuccos is nagyon tetszik, a hazahozós ruciról pedig én is én is én is szeretném látni majd a képet a Babátokkal együtt!!!!!!!!!!!
A bugyik is tök jók, biztos kényelmesek lesznek. (Én is ilyen stílusúakban nyomtam a kórházban és utána itthon is.)

Kati, azt hiszem leginkább tőlem várod a s@ggbe rúgást. :lol: Hát most meg is kapod!!!!!!!!!!! Ennyi mindent csinálni, te Lyáááány, kiporolom a hátsódat!!!!!
A 16 fokos időre irigy-irigy vagyok, itt 1 fok volt és iszonyú köd, úgyhogy ki se mentem a fiúkkal a levegőre. Apaja hamarabb hazajött a tanításból, mert beteg volt egy pár tanítványa, így elmaradtak az órák. Elmentünk egy kicsit nézelődni az Árkádba és vettünk Apának egy pulcsit a Jeans Clubban.

Dike, ne foglalkozz a netes számításokkal, nem szabad. Ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben, akkor az úgy is van!!!!!!
Egyébként meg hajrá kistesó! Azt hiszem én is pont így tennék a "nem védekezéssel", mint Te.

Bogi kerianyu, Gergő ma azt üzente Neked, hogy "águgu" és megint egy hatalmas, olyan Gergőcis vigyort is mellékelt hozzá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze, 3 havi bogyó volt 8000 pénz... én is majd elájultam a gyógyszertárban amikor fizettem.

Lépek egy kicsit szépítkezni meg zuhanyozni. Ma este letámadom Apát... :oops: 8) :oops: 8) :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam....csak gyorsan írok pár sort, fáradt vagyok....

Pedi minden csodaszép! Nekem a hazahozós ruci tetszik a legjobban, de tényleg minden gyönyörű, olyan Pedis, illenek hozzád!

Kati ejnye-bejnye! Neked nem szabad ám ennyi mindent csinálni!

Virág hajrá szuper éjszaka :) Nagyon cukik vagytok, én is meglestem a fotókat!

Bogi fel a fejjel! Puszillak!

Velünk minden rendben van! Lábam még mindig ugyanolyan, vérnyomásom, viszont tökéletes!
Bocsi, hogy nem nagyon jöttem, de betonoztuk hétvégén a garázst, fele készen van, a másik részét majd legközelebb csináljuk, ha lesz rá pénz!
Holnap megyek védőhöz!
Hétfőn megyek utoljára dolgozni! Megvan az utódom!
Utána jövök sűrűbben!

Jó éjt Mindenkinek! Puszi!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati!4 tőlem is seggberúgás, csak h legközelebb jól meggondold mit csinálsz!

pedi! igaza is van apának!

köszi csajok a nyugtatást!

csillag! imádnivaló lehet Gergő!!!puszikálom

bogárka! megnevettettél!most így gondolom igen, azaz tuti h nem akarok védekezni....de hogy a terhesség, szülés, babakorszak mennyire fog megviselni és változtat e majd a terveimen azt még nem tudom, de remélem nem!

KépKép
dike
 
 


Dike, a faradtsag adta erzest ne keverd majd bele a gyermek iranti vagyadba es akkor minden klappolni fog! :wink: Drukkolok mar most! :D Addig kuldom az enerdzsit! :D

Virag, itt "agugu"! De kivancsi lennek ez is mit jelent! :lol: :D :D O biztosan tudja! :D Jo Neki! :D Csepp Keresztfiam mar most megmondja a tutit! :D
Neked pedig jo betamadaaaaaaaaassssst! :D :D

Mona, amikor olvastam, hogy betonoztatok akkor rogton gondoltam, hogy minek? Ott a baba. Regen Mia irta gyerekprojektkor, hogy betonoztak apaval! :lol: En pedig most erre asszocialtam! :lol: :lol: Jovanna, hat, tudod..kit mi erdekel! :lol: :lol: :mrgreen: Meg rossz aki rosszra gondol! :lol: :lol: :mrgreen: Aztan rajottem, hogy nem gyerkocre gyurtatok hanem garazsra! hihihihi
Csucs, hogy van mar utodod! Bar ebben a nagy munkanelkulisegben biztosan sokan palyaztak? Vagy ott ismeroson keresztul sikerult valakinek? Es segitettel kivalasztani vagy a fonok intezte? Es es izgatott vagy mar, hogy ittttttt a veeeeeg? Marmint munkahelyen! Biztosan kapsz majd kis meglepit a kollegaktol! :D :D :D
Vendég
 


kÖSZI CSAJOK :):):) IMÁDLAK BENNETEKET :9éN IS EZT GONDOLOM HOGY MIVEL NINCS MUNKA VAN 200 FT-OM ÉS PÉNTEKEN Gergő SZÜLINAPJA.SZÓVAL NAGYON BORUSSAN LÁTJA A DOLGOKAT.MONDJUK ÉN SEM VAGYOK VIDÁM HOGY NEM TUDOK NEKI SEMMIT SEM VENNI DE EZ VAN.APA CSINÁL NEKI EGY TORTÁT AJÁNDÉKOT MEG MAJD KAP ANYÓSÉKTÓL :( bocsika a nagybetűkért

nekem az afp-m 0,6 volt.mégis minden tökéletes volt de szerintem hamarabb vették le mint kellett volna mert szerintem egy héttel kisebb volt mint kellett volna.nem véletlen hogy a hatodik héten nem volt még szívhang :)

dike hajrá :) anyóséknak Gabi nagyon nehezen jött össze de a tesója nagyon hamar.4 nap híján pont egy év van köztük:) szóval gabi három hónapos volt mikor anyós megint terhes lett :)

Pedi: nagyon szupi dolgokat vettél kaptál :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


itt vagyok!

jelentem barátok elmentek. hááááát! egy kisebb házibuli kerekedett pár óra alatt. azért mentek, mert hozták a picijüket is, aki két hónapos tündérke. vagyis kisfiú. csillagék gergőjével egyidős. nov 10-én született.
fiúk, hááááát, kissé jól érzik magukat. mondhatnám, hogy az egyik srác körbehányta a kertünket. pedig azért mindegyik tud kultúrált lenni és tényleg nem az a társaság...
na mindegy a lényeg, hogy jó volt. mi az anyucival jókat beszélgettünk, a három fiú pedig együtt beszélgetett, iszogatott.

vettem lányok a seggberúgásokat. köszönöm. aranyosak vagytok, hogy féltetek. éééééés, jelentem még mindig nem fáj semmim, pedig ülök.

most viszont fekszek.

mona: úúúúúúgy örülök neki, hogy nem kell menned már sokat dolgozni!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bár nem hiányolt senki,azért én jövök! :)

Tomikám beteg,így nincsen ovi!Tegnap elvittem dokihoz,aki megjegyezte,hogy anyuka,magának jó hegyes a hasa,és milyen nagy!!!!Megkérdezte kisfiú?mondom nem,kislány,elkezdi,akkor nemigaz az,hogy akinek hegyes a hasa annak fia lesz!
Hozzáteszem,eddig minden hónapban voltunk nála,és mindig megjegyezte milyen nagy a hasam és azt is mindig mondtam,hogy kislány!!!!De elfelejti :D
Mindegy!
Én is elkaptam Tomitól,fáj a torkom és éjjel semmit sem tudtam aludni,nemkaptam levegőt :roll:

Tegnap voltam nőgyógyásznál,kaptam kúpot a folyásomra,de amúgy minden oké,méhszáj zárt és Lili 1900g :D

Ma megyek védőnőhöz,amihez semmi kedvem :roll: Biztos híztam jó sokat,érzem!!!!

Szombaton voltunk tesóméknál,kaptunk 3zsák ruhát,tegnap válogattam de 56-os bady nincsen közte úgyhogy azt majd venni kell!

Majd megmutatom Lilit milyen ruciban akarom kihozni a korházból :wink:

Most visszaolvasok,van mit!
Vendég
 


Kép
Kép
Kép

Még nemtudom melyik rucit adom rá,a szoknyásat vagy a nadrágosat :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Csillag! Szurkoltam Neked az estéhez, de tegnap már csak olvasni volt erőm, írni nem. Remélem, minden úgy alakult ahogy szeretted volna! :wink:

Mona! Végre, végre! Örülök, hogy abbahagyhatod a melót! Bízom benne, hogy az öreglány meg elhúz "melegebb éghajlatra" és nem fog kikészíteni!

Kati! Ez durva buli lehetett! A két hónapos hogy bírta a gyűrődést, azért elég későn mentek haza?!
Tegnap elfelejtettem válaszolni, nekem éhgyomri a vv ma, de azt hiszem, a trombocyta miatt, nem pedig az ellenanyag miatt. Megyek is lassan, kismamiknak nálunk külön helyen veszik, hogy ne kelljen a sok beteg emberrel összezsúfolódni.

Nika! Elhiszem, hogy fáj, hogy nem tudsz ajándékot venni Gergőnek. De tudod, én valahol úgy vagyok ezzel, hogy nem is baj, ha a gyerek nem szokik hozzá, hogy minden ünnepen ezernyi ajándékot kapjon, mert akkor egy idő után az ünnep értéke elvész! Menjetek el hármasban egy nagyot sétálni, játszatok otthon egy jót, és aztán odaadjátok neki a tortát! Hidd el, idős korában nem arra emlékszik vissza az ember, hogy mit kapott ennyi meg ennyi idős szülinapra, hanem arra, hogy neki egy boldog, kiegyensúlyozott családja volt! :wink:

Mia! Én is ezt mondtam, hogy nem pocakforma alapján dől el, hogy kisfiú vagy kislány lakozik a pociban. Anno anyumnak is hegyes volt tesómmal, mégis lány lett. Nekem is most mindenki a pocak alapján mondja a fiút, ezért is készültünk fel Zolival a kislányra, mert most már tutira vesszük, hogy az lesz.
Egyébként, ha már a pocaknál tartunk, dobhatnál egy fotót! :wink:
Ami a kg-at illeti, hát eddig szinte nem is híztál. Hogy anyósomat idézzem, kell azért a felesleg, valahonnan energiát kell majd nyerni! :lol:
Sajnálom, hogy betegek vagytok! Jobbulást Nektek!

Na, léptem, mert elkések, és várnom kell majd, akkor meg majd jól éhen halok! :oops: :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Mia! Ezek gyönyörűek! Hát, majd "döntse" el az időjárás, hogy melyik legyen rajta! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi: elfelejtettem megdícsérni amiket vettetek! Minden szép,az ágynemű gyönyörű,a fürdetőkád is tök szupi,és a kis ruha is!

Itt a pocifotó,most csináltam,direkt neked! :D

Kép
Kép
Kép
Vendég
 


sziasztok, megjöttem a vv-ről.
még jó, hogy nem ettem, mert éhgyomri volt. de a védőnő azt mondta, hogy nem az. :twisted: :twisted: :twisted:

milyen volt az éjszaka? húúúúúú, lányok!!!! apa fél 1 ig bírta magában tartani a dolgokat. :lol: :lol: :lol: :lol:
nem engedtem be a hálóba.
fél 5 kor jött be végül. még alszik. két helyet felhívott, hogy lebetegedett... még szerencse, hogy én tudom, hogy nem fertőző. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a pulton megtaláltam a maradványokat. 7-10 ig ketten elfogyasztottak 1 üveg jagert, fél üveg whiskyt, pálinkát. nagyon durvaaaaaaaaa!!!!!!! hát nem csodálom, hogy vírusos lett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pedi: a kéthónapos egy szuper kölök. végig csak nézelődött, meg gagyarászott, majd elfáradt és elaludt. ja! imádta bogikám játszószőnyegét!!!!!
persze nem minden estéjük ilyen, hanem szuper napirendjük van. majd velük megyünk nyáron nyaralni is.

mia: nagyon helyesek a ruhák! tomikának jobbulást kívánok. lehet, hogy a tali majd átcsúszik babákkal tavaszra, mert egyedül nem engednek már be kecskemétre. :(
szép a pocakod! és nagyon csinos vagy!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, annyira cuki a ruci!! Asszem itt a tobbiek altal is sok feltoltott fotobol mar raebredtem, hogy nekem nem tetszenek a nadragos dolgok. Nekem valahogy az nem babas. Az mar olyan nagylanyos, nagyfius szett. Itt is nekem a ruha tetszik a harisnyaval, behalas! Az a kapucnis az micsoda? Halozsak vagy mi? Csak mert attol kesz vagyok. Imadom a kapucnis dolgokat meg magamon is.:):)

Kati, latod, irtam en Neked tegnap, hogy tartsd ma is otthon Apat! Megtette O ezt maganak! hihihihihi Jol beasitott akkor az ejjel! :lol: :lol: Te meg jol kizartad! :lol: :lol: Jok vagytok igy ketten, birom az ilyen parosokat! En is kicsuknam Apjukat siman! :lol: :lol: Buzologjon maganak! :lol: :lol:
Szerencse, hogy ehgyomorra mentel! Ez milyen vv volt?? Lanyusrol mit tudsz?? Csiprol?

Pedi, majd gyere! Kellett sokat varnod?
Ma is ki sem moccanok a lakasbol, nehogy akkor jojjon a posta! Helyhez kotott rezgo mozgas fogok vegezni ma! :lol:

Mia, jo nagya pocid! DE szep, ne erts felre!!
Vendég
 


Kép


ezek tegnapiak. Kép [/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @ka(ti) 2011.01.18 09:31-kor.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: igen, apa már kitámolygott a kanapéra és sír, hogy nincs kedve tartani a baconos papucsot, amitől azt várja, hogy jobb lesz az élete. én pedig jókat röhögök rajta!!!!

most teljes vérképet csináltak.

írok privit.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kepzeljetek mi torpent!
Nem is meseltem meg Nektek mi volt az esemeny szombaton este. Lefekudtunk, egyszer csak halljuk, kopognak. Nem tudtuk eldonteni, hogy hozzank, vagy a szomszedba. Annyira uj meg a lakas, hogy nem ismerjuk, h a zajok honnan jonnek, este meg aztan foleg minden hangosabb. Es mar eleg keso is volt, 11 ora lehetett. Aztan halljuk megint a kopogast. DE elozo ejjel en hajnali 3 ora 20kor(megneztem az orat mert mennem kellett dolgozni es azt hittem elaludtam, reggel van) arra ebredtem, hogy a felettunk lako fiatalok rohangasznak le a lepcson, fel a lepcson es iszonyat zajt csaptak, hangosan beszeltek, rohogcseltek, sztem tuti be voltak drogoza mert olyan fura torzult volt az egesz hangkavalkad. Gezu O aludt, mint akit fejbe vagtak egy tepsivel, semmit nem erzekelt az egeszbol. En meg eber alvo vagyok ugy egyebkent is. Es 3.20oratol kb. 4 utanig (fel 5kor meg ebren voltam hala nekik) 3-4x mentek ki a hazbol, aztan 10 perc mulva vissza be, fol a lakasba. Aztan megint eltelt 5-10 perc es ujra rohanas le a lakasbol ki a hazbol, majd vissza. No, szoval 11 korul kopogas, Gezuval itten tobzodtunk, hogy ki a fene ez?? Es hogy jott be a lenti ajton?? (olyan hazban lakunk, hogy 2 szintes es egy emeleten 2 lakas van, vagyis osszesen 6 lakasos) Mondtam Gezunak en ki nem nyitom, nyissa ki O. Ki allt az ajtoban? hat egy rendor!!! :shock: Es elkezdett faggatozni, hogy mit csinaltunk elozo ejjel 4 orakor?? Mondja, Gezu, hogy azt amit maskor is, aludtunk! :lol: Erre mondja a rendor, hogy azert kerdi mert az alattunk lako idos nenihez a konyha ablakon at 4 orakor be akartak torni! :shock: :shock: Na, en jol beparaztam mert ugye a folottunk lakok itt rohangaltak jo sokat, es nem azert mert eloiteleteim lennenek a boruk szinere vonatkozolag de sztem Ok voltak! Ki mas?? Itt szaladgaltak ki be! Egy betoro ha mozgast eszlel nem akar betorni! Sot, meg ha akar is, elotte azert korbe szimatol, hogy milyen a terep. Ok meg 5-10 percenkent rohangasztak ki be! Nehogyma` ezt egy betoro ne vegye eszre! ahhhh, szoval fasza helyre koltozunk.
Vendég
 


bogi: tudok egy jó riasztószerelőt!!!!!! :lol: :lol: :lol: igaz, most kissé, mint egy partra vetett hal, fekszik itt kint a kutyusos paplanjával... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Juhhhiiii, Katipocak! DEszeeeep!! Kapja be akinek ez nem eleg nagy a korodhoz kepest! ahhh, hulyek az emberek, ne is torodj Veluk! Kapjak be a bal bokadat!
Irtam en is priveszt!
Vendég
 


Kutyusos paplan?? Behalok! Bogicanak Micimacis lesz, jol fognak mutatni egymas mellett szieszta idoben! :lol: :lol: :lol: No,no, Apajam is tud riasztot szerelni. :lol: Tudod egy ipart uznek! Csak uram itt. En is tudok! Lehet kapni ilyen kis muanyag kutyut, az egyik felet az ajto tokra kell tenni, a masikat az ajto lapra, ugy, hogy tudod ha zarva az ajto akkor illeszkedjen. Egy pocokkel lehet aktivalni es inaktivalni. Ha aktivalod es valaki ajtot nyit, ugy visit, mint a faba szorult fereg. Ablakra is lehet tenni. Barhova ami nyithato, csukhato. Ez a Bogi fele riasztotechnika! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na jó, akkor ez a pharmatex is kilőve, én is elég fogékony vagyok. :lol:
A hormonos fogigátlók (amelyik enyhébb, kevesebb hormontartalmú) meg nekem is közti vérzést okoznak. Volt hogy két hetente megjött, aztán abba is hagytam.

Kati
Nekem az osztályos csomagomban van, de azért mert a másik egy kisebb táska és nem fér el benne. Egyébként jól jöhet a vajúdáskor is, mert lehet felvesznek az osztályra, de még sétálgatnod kell a hideg folyosón, mert mondjuk a méhszáj még nem elég érett (nincs meg a két és fél újjnyi). Barátnőm így járt, és azt mondta majdnem megfagyott hajnalban a folyóson sétálgatva.
Anyuék fognak vigyázni Regire, amíg mi szülünk, egyébként apjával lesz, napközben meg oviban, vagy ha beteg, akkor anyuéknál. A párom 3-ig dolgozik, de lehet vesz ki szabit, ha Regus véletlen beteg lenne, és nem tud menni oviba. Ügyeletet meg erre az időszakra nem vállal. Anyósomnál nem hagynám nyugodt szívvel, ősszel is a frászt hozta rám, amikor jön át, hogy hol a gyerek, pedig őnála volt, és neki kellett volna vigyázni rá, de ott hagyta a lakásban egyedül. :shock: Na ebből nem kérek, ha nála lenne, nagyon ideges lennék, az biztos.
Már nagyon várja a kistestvér érkezését.
Egyébként nem is a szüléstől félek, hanem hogy mit fognak csinálni itthon abban a 3-5 napban. :lol:
Hát nem biztos, hogy két hét múlva el kezd nyílni a méhszáj. Én most voltam 37 hetesen a dokinál, és a méhszáj, ugyanolyan mint az egész terhesség alatt, mégcsak nem is rövidült, pedig a másodiknál már előbb kinyílhat. Pedig már 2 hete olyan fájásaim vannak, mintha szét akarna szakadni a méhszáj, de sokat kibír.

Dike
Lázam nem volt, de az izületeim nagyon fájtak, ez mintha mára javult volna, még a köhögés maradt, de talán az sem vészes, ha javul, akkor megúszom algopyrin nélkül a dolgot. Azért nemsokára alszok még egyet, sokat számít.
Jók az értékek, összesítve teljesen megfelel a számolt terhességi korodnak.

Bogárka
Bizony, nemrég teszteltem pozítivat, és már itt vagyunk. Egyébként hiába második, be vagyok tojva rendesen. Azért félek a fájdalomtól, komplikációktól mindentől, persze csak egészségesen, nem parázok rá semmire feleslegesen. Csak úgy el vagyok lustulva, érzem, hogy nincs erőm, most fájásokkal küzködni.
Egyébként a szüleim naponta-kétnaponta hívogatnak, hogy még egyben vagyok. :roll: Mintha nem ők lennének az elsők akinek szólok, hiszen Regit is viszem hozzájuk.
Meg az oviban is kérdezgetik már. Sajna az ovis bált idén kihagyom, mert január 29-én lesz. Az már elég necces.

Pedi
Emlékszel nekem is a 34. heti mérésen semmi hízás nem volt. Aztán most meg az utolsó mérlegelésen megint 2 kiló. Szóval a végére már a baba súlya miatt fog jelentkezni enyhe hízás.
14 kilónál tartok, azt mondják anyukák, a másodiknál teljesen normális, és akik ennyit híztak, szinte mindet le is adták. És Zalán meg nem kicsi baba.
Egy-egy darab, szerintem egyikből sem árthat. Eddig én is mindössze egy algopyrint vettem be, múltkor 34. héten, amikor elégettem az újjam.
Nagyon szépek a holmik. A mi ágynemünk is fehér, szerintem praktikus.

Mia
Jobbulást Tomikának!
Nekem is megjegyzik hogy hegyes a hasam, és kisfiú. Tényleg másabb a hasam mint Reginél. De szerintem a has formája nem mérvadó, inkább alkati dolog.

Majd holnap délután, vagy csütörtök délelőtt jövök. Holnap délelőtt uh, aztán még egy-két apróságot vásárolok. Feladtam a pelenkakuka keresést a neten, inkább veszek pelenkavödröt, a Kikában láttam egyet, nem is kicsi, 2 ezer forintért. A Müllerben meg lehet kapni biózacskót, azt rakom bele. Mert a pelus mehet a bió kukába, máshol nem is férne el.
Még kitakarítom a fürdőt aztán, ledölők egy kicsit.
Vendég
 


Sziasztok!

Bogi igen-igen mi „csak” a garázsra gyúrunk most, nah meg hétvégén jön egy srác, és kigletteli, kifesti a konyhát!
Jövő hónapban pedig ha minden jól megy a szobánkat is megcsinálja!
Nem semmi a rendőrös sztori!
Munkára nem pályáztak sokan, de végül nem is közülük választottunk, hanem a főnökömnek van egy nagyon rendes, aranyos barátnője, és én mondtam, hogy kérdezzük meg tőle, hátha….és elvállalta! De megbeszéltük, hogy azért bemegyek majd néha 1-2 órára és segítek a gépen a készletrendezésben, meg az ilyen bonyolultabb dolgokban!
Igazából tartok az itthon léttől egy kicsit, nem tudom, hogy fogom bírni, Api eddig is azt mondta, amikor szabin voltam, hogy ez nekem nem tesz jót, mert „dilis” vagyok ha két napnál tovább itthon kell lennem….nah de majd meglátjuk!

Mia jobbulást Nektek! Nagyon szép a pocakod!

Kati szuper, hogy ilyen gyorsan végeztél, a Te pocid is nagyon szép! Sokat nőtt!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?