Na jó, akkor ez a pharmatex is kilőve, én is elég fogékony vagyok.
A hormonos fogigátlók (amelyik enyhébb, kevesebb hormontartalmú) meg nekem is közti vérzést okoznak. Volt hogy két hetente megjött, aztán abba is hagytam.
Kati
Nekem az osztályos csomagomban van, de azért mert a másik egy kisebb táska és nem fér el benne. Egyébként jól jöhet a vajúdáskor is, mert lehet felvesznek az osztályra, de még sétálgatnod kell a hideg folyosón, mert mondjuk a méhszáj még nem elég érett (nincs meg a két és fél újjnyi). Barátnőm így járt, és azt mondta majdnem megfagyott hajnalban a folyóson sétálgatva.
Anyuék fognak vigyázni Regire, amíg mi szülünk, egyébként apjával lesz, napközben meg oviban, vagy ha beteg, akkor anyuéknál. A párom 3-ig dolgozik, de lehet vesz ki szabit, ha Regus véletlen beteg lenne, és nem tud menni oviba. Ügyeletet meg erre az időszakra nem vállal. Anyósomnál nem hagynám nyugodt szívvel, ősszel is a frászt hozta rám, amikor jön át, hogy hol a gyerek, pedig őnála volt, és neki kellett volna vigyázni rá, de ott hagyta a lakásban egyedül.
Na ebből nem kérek, ha nála lenne, nagyon ideges lennék, az biztos.
Már nagyon várja a kistestvér érkezését.
Egyébként nem is a szüléstől félek, hanem hogy mit fognak csinálni itthon abban a 3-5 napban.
Hát nem biztos, hogy két hét múlva el kezd nyílni a méhszáj. Én most voltam 37 hetesen a dokinál, és a méhszáj, ugyanolyan mint az egész terhesség alatt, mégcsak nem is rövidült, pedig a másodiknál már előbb kinyílhat. Pedig már 2 hete olyan fájásaim vannak, mintha szét akarna szakadni a méhszáj, de sokat kibír.
Dike
Lázam nem volt, de az izületeim nagyon fájtak, ez mintha mára javult volna, még a köhögés maradt, de talán az sem vészes, ha javul, akkor megúszom algopyrin nélkül a dolgot. Azért nemsokára alszok még egyet, sokat számít.
Jók az értékek, összesítve teljesen megfelel a számolt terhességi korodnak.
Bogárka
Bizony, nemrég teszteltem pozítivat, és már itt vagyunk. Egyébként hiába második, be vagyok tojva rendesen. Azért félek a fájdalomtól, komplikációktól mindentől, persze csak egészségesen, nem parázok rá semmire feleslegesen. Csak úgy el vagyok lustulva, érzem, hogy nincs erőm, most fájásokkal küzködni.
Egyébként a szüleim naponta-kétnaponta hívogatnak, hogy még egyben vagyok.
Mintha nem ők lennének az elsők akinek szólok, hiszen Regit is viszem hozzájuk.
Meg az oviban is kérdezgetik már. Sajna az ovis bált idén kihagyom, mert január 29-én lesz. Az már elég necces.
Pedi
Emlékszel nekem is a 34. heti mérésen semmi hízás nem volt. Aztán most meg az utolsó mérlegelésen megint 2 kiló. Szóval a végére már a baba súlya miatt fog jelentkezni enyhe hízás.
14 kilónál tartok, azt mondják anyukák, a másodiknál teljesen normális, és akik ennyit híztak, szinte mindet le is adták. És Zalán meg nem kicsi baba.
Egy-egy darab, szerintem egyikből sem árthat. Eddig én is mindössze egy algopyrint vettem be, múltkor 34. héten, amikor elégettem az újjam.
Nagyon szépek a holmik. A mi ágynemünk is fehér, szerintem praktikus.
Mia
Jobbulást Tomikának!
Nekem is megjegyzik hogy hegyes a hasam, és kisfiú. Tényleg másabb a hasam mint Reginél. De szerintem a has formája nem mérvadó, inkább alkati dolog.
Majd holnap délután, vagy csütörtök délelőtt jövök. Holnap délelőtt uh, aztán még egy-két apróságot vásárolok. Feladtam a pelenkakuka keresést a neten, inkább veszek pelenkavödröt, a Kikában láttam egyet, nem is kicsi, 2 ezer forintért. A Müllerben meg lehet kapni biózacskót, azt rakom bele. Mert a pelus mehet a bió kukába, máshol nem is férne el.
Még kitakarítom a fürdőt aztán, ledölők egy kicsit.