Új privát üzeneted érkezett!

gázórát fényképeztek!

Amíg én írtam, addig írt kiru84 is!!

Üdvözöllek én is kiru84!!!

Mit szóltok, enyém lett a laptető, :lol: , valahol olvastam, hogy aki laptetős, az esélyes a terhességre... :lol: :lol: :lol:!
De, amíg a Zuram esténként - joggal - , csak az agyamat tartja aktívnak, addig aztán várhatnám a csodát... :lol: :lol: :lol:!!
De azé' mégsem szólok neki, mert mán' nem biztos, hogy ha meg is tenne szegény mindent, akkor az én "zsenge" korom alkalmassá tenne engem a babavárásra :lol: :lol: :lol:
Hogy én télleg millen hüle vok...!! Azé' ne gondoljátok, hogy nem lehet velem normális dolgokról beszélgetni, LEHET, csak ki vagyok éhezve egy kis társaságra!! Bár egész nap nyomom Lilikével, de csak olyan "ötévesszinten"! Tegnap azt mondta nekem - olyan aranyos volt, - hogy: "gyere anya, bohóckodjunk" :lol: :lol: :lol: , és én akkor megyek, és bohóckodok Vele!! :lol:
Most alszik a Kisdrágám, én meg megyek, és csinálom a kaját, rakott krumplit csinálok ma! Olyan nehéz kitalálni, hogy mit főzzek!
Főleg, hogy a Lilike a kiflit szereti, a Zuram meg a /csak/ a rántotthúst sültkrumplival!!! :shock: :roll: :lol:

Megyek, de lehet, hogy jövök még!!!!

Puszi!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Végre le tudtam vadászni a gépemről az uh fotót, úgyhogy hozom is nektek.

Marcsi: Ne bolondozz már, egyeltalán nem vagy vén!!! Különben is mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, punk-tum!!! :lol: :lol: Én 34 vagyok, de megragadtam valahol a 22-25 éves kor között, de nem is bánom, jó így nekem! :D

Kép

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok lanyok!
Te jo eg! Alig birtam visszaolvasni, most mar mennem kell suliba, de este igyexem jonni es irni.

Marcsi, udv a csapatban, orulok neked. Magaddal hoztad a friss levegot:) Nagyon vidam ember vagy, rank fer:) ENis kivancsi vagyok a sztorykra:) Puszi a kis hercegnodnek gyonyoru kislany!

Kép
Kép
a.angyal88

Jaj, Istenem Daniella, annyira aranyos ez a pici emberke. Már alig várom hogy én is ilyet lássak. Istenem, most meg már megint bőgök. Na, mindegy. Gratulálok, már most csudi aranyos. :D
Marcsi, nagyon imádnivaló vagy!!! Dehogyis vagy vén. Én sem éreztem magam sosem vénnek ebben a társaságban. Igaz hogy pofátlanul fiatalok, de totál befogadtak és érzem a szeretetüket. Nagyon bírom az agyad. Dumálj csak, mert én is alig várom a sztorijaidat. Még nagyon sok mindennel tartozol. Pl hogy ismerkedtetek meg a férjeddel. Én képzeld csak szexelni akartam vele mert már nagyon rég nem csináltam a volt férjemmel és ő nekem nagyon bejött és én is neki (ezt mindig megérzi és látja az ember), hát mivel ő soha nem szólt volna, hát szóltam én. Életem első és tuti az utolsó ilyen tettje volt, és soha nem bántam meg. Ja, és neki sem volt senkije. Na, te jössz.... :lol:
Kiru, drágaságom, nagyon sajnálom hogy nem tudod utolérni magad. Ez elég sűrűn elő fordul velünk. Velem most nem mert egész nap itthon vagyok és szép lassan csinálgatok ezt-azt. Részemről eszeveszettül megy a szorítás hogy jó helyre kerülj. A lényeg hogy legyen munkahelyed, a többi majd adja magát, szerintem.
Puszi csajok, és csak így tovább.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Vasi! A savanyú ubit én is szerettem a Kornélkánál... :) Volt, hogy egy nap megettem belőle egy üveggel. És akkor csak az én kedvemért vett az én drága férjecském (akkor még kényesztetett) ilyen egészen aprókat. Persze, nálam az ecetes dolgok csak a 16. hét után jöhettek szóba, mert a vuknál nagyon mart... :S Aprópó VUK! Képzeljétek lakik itt az utcánkban egy gyönyörű szép róka, már vagy 2 éve itt van, és egyszerűen nem tágít. Tegnap kertnek mentem a házunkhoz, mert jöttek a tv-t szerelni, és amikor nyitottam a kaput, tőlem 2 méterre osont el át a szomszédba, és ott eltűnt... A frászt hozta rám. Gyors magamhoz kaptam egy karrót és azzal mentem a szerelőkhöz. Az egyik meg is kérdezte, hogy verekedni jöttem-e... Jó vicces pali volt... :D De végre sikerült lefigyelnem a Rudit! Nagyon szép volt! :) csak ne olálkodna erre....
Ne aggódj a kivánósság mindenkinél megvan szerintem, csak kinél így, kinél úgy... (Én mindegyiknél mást kívántam... a Kornélkánál szinte mindent, amit megláttam... a Flóránál az édességet, mert ugye azt nem ehettem és apát ;) :lol: ) De hát nem hiszem, hogy neked ezt mondani kell, hiszem a 3. gyermeked lesz, és szerintem az előző kettőre is tisztán emlékszel még... :D:D simi a Manónak és puszi Neked!

Marcsi!! Mi is ilyen mérgezett egerek voltunk anno a gyerekek előtt. Rengeteget jártunk el... Most viszont! Kettesben már nem voltunk el augusztus 20-a óta sehol sem. CSak a nagybevásárláson, amikor ajándékokat vettünk karácsonyra. Sajnálom, hogy Lili nem bírja az autózást. Remélem, idővel jobban bírja majd. Volt néhány olyan mondatod megint amin nagyon jót nevettem... :D ez vitte a pálmát: "De, amíg a Zuram esténként - joggal - , csak az agyamat tartja aktívnak, addig aztán várhatnám a csodát... :lol: :lol: :lol: !!" Jaj, remélem, nem tejérzékeny a kislányod, azért szerintem ezt vizsgáltasd ki, mert anno Etnáéknál is volt Botinak, de ő mára már elnőtte, lehet, hogy neki is ilyen múló dolog... De az is lehet, hogy maradandó. Nézesd meg!

Daniella! Nagyon szép az UH kép. Nagyon jól kivehető. Emlékszem, Alexánál is mindig szép és tiszta képeket csináltak.
Szép nevet választottatok. Azért kiváncsi vagyok, hogy fiú nevekben mégis mikre gondoltatok? Azok a nevek nem játszanak már amik Alexánál tetszettek??
A Flóra még nem igazán beszél, de ezen meg sem lepődtem. A Kornélka sem beszélt 2,5 éves koráig, csak egy két szót. Persze beszélget. A saját nyelvén, amit szinte csak én értek. Mondja, hogy cica, bácsi(ácsi), néni, hapci(háci), tesó(ácsó), kakaó(kaka... és mutat a kakaós üvegre), apa, anya/anyu (most már inkább anyut mondd), mama/mami, nyami (nassi), cici (innivaló), papír (ezt tök tisztán mondja), vau-vau, Beji (Benji), a nyuszi is cica, gondolom a szőrőssége miatt. A Hello Kitty-re Kiky-t mondd. Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe. ja és mondja még, hogy porro(forró), ezt mondja mindenre ami nem hideg... És szól, ha kakilni kell.

Laar! Nálunk sem jöhetnek szóba az üvegdíszek. A Flóra labdának nézte a nagy gömböket, és állandóan leszedte a fáról őket. Vannak nekünk is üveg díszeink, de idén egyet sem tettem fel. Éppen ezért, mert, ha már több mint 20 évesek, akkor ne az én gyerekeim nyírják ki őket. A nyelvvizsga a diplomádhoz kell?? Vagy csak úgy akarsz egyet. Nem akarsz dolgozni a második baba előtt, hogy rendesen kapd a gyedet? Én lehet, hogy szeptembertől viszem majd a Flórát oviba, meglátom, hogy szobatiszta lesz-e vagy sem. Ha szobatiszta lesz, akkor lehet, hogy viszem és elmegyek valahová 6 órában dolgozni. Ha beköltözünk az újházba, akkor a gyesem és a Kornél fizuja édeskevés lesz fenntartani, élni és a hitelt törleszteni. Na de nem szeretnélek untatni ezekkel a dolgokkal benneteket. És hogy őszinte legyek már kicsit kivánkozom a felnőtt emberek társaságára is, mert idén márciusban már 6 éve lesz, hogy itthon vagyok.

Kirukám! Mikor mész vissza dolgozni? Májusban? Sajnálom, hogy ennyire nincs időd, remélem, azért majd később lesz. Voltál már Ákossal a bölcsiben? Írj, néha...

Lucám! Nálunk nem jöhet szóba a bölcsi, mert bölcsi csak Móron van, és oda magyarán megmondva "kihullásos alapon" lehet bekerülni. Így marad az a lehetőség, hogy ha a Flóra szeptemberben szobatiszta lesz, és találok 6 órás munkahelyet, ahol 8-tól dolgozhatok, akkor viszem az oviba. Anyósom munkahelye meguszta a bezárást, egyenlőre.... De nagyon komoly leépítések vannak. Talán ő még megussza, amíg nem tud nyugdíjba menni. Ő a bánya által fenntartott szabadidő központban a gondnok. És talán arra még szükség lesz, amíg a bánya döcög...
Hogy vagytok? Holnap kirúgsz a hámból?? De jó neked!! Én is mennék már kicsit valahová... Voltunk bálba novemberben, de nem éreztem valami jól magam...

Ma megnéztem online egy nagyon jó filmet! ha tehetitek nézzétek meg ti is! Több jó filmet néztem meg a héten, nézzétek meg ha tehetitek... Nagyon jók!!

Ezt néztem ma! NAgyon jó! http://ingyenfilmek.centrumnet.hu/onlin ... rogok_2010
Ezeket néztem a héten: http://ingyenfilmek.centrumnet.hu/onlin ... madas_2010
http://ingyenfilmek.centrumnet.hu/onlin ... _elet_2010

Mindegyik vígjáték! Ezen az oldalon rengeteg jó film van. Csemegézzetek!!

Most megyek! Lassan hazajön az én uracskám... Szegényem egész héten reggel 6-tól dolgozik este 6-ig...

Puszi és simi a Pocakbérlőknek!!
wpetra
Pusztavám

sziasztok lányok!

ma király napom van, szabad vagyok, norbi van sokat botival. de elvitte sóbarlangba, mert megint kezdett köhögni, meg tegnap nagyon náthás volt ,mára már csak megint nem vesz levegőt az orrán. szerintem ebből gégészet lesz, mert nem tudom miért csinálja. az orrában nincs semmi, ha alszik szépen kap levegőt az orrán, csak napközben rászokott a szájlégzésre. ami nem jó annyira, ezért inkább nézzék meg.

petrám!
neked tetszett a szerelem és egyéb drogok film? én halára untam, biztos nálam a bibi :D nekem a bithorlóra van meghívóm, ha kell elküldöm, mert nagyon nehéz bejutni erre a letöltő oldalra. rengeteg új film, mese és egyéb dolgok vannak és nem is vészes, mert csak akkor kell visszatölteni, ha az utolsó 5 letöltő között vagy. szerintem állati jó volt a nagyfiúk film, azon besz--tam a röhögéstől. de hát lehet, hogy nem egyforma az ízlésünk ,azért nézd meg, ha lesz időd. ma norbi az üvegtigris 3-at töltötte le, azt mondta tűrhető. én majd valamelyik nap nézem meg, ha lesz időm. szobák szépek, láttam a képeket, tök jó, hogy nemsokára költöztök.

daniella!
milyen szép a pocid, már ennyire látni? vagy biztos vékony vagy, azért. engem végig csak kövérnek néztek, mert boti elterült benne, mondjuk volt hova. akkor március elején talizunk mindenképp, kölkökkel vagy anélkül. :D az ikeában :shock: :D

nagykismami!
az autózáshoz hozzá kéne szoktatni lilit, van hányás elleni csepp és kúp is, az egyik ismerősöm kisfia ilyen és ők kénytelenek autózni haza erdélybe, a csepp állítólag jobb, azzal végig bírja hazáig a kisfiú. próbáltad már azt? tejallergia szerintem ennyi idősen már nem alakul ki, valszeg abba a csoportba tartozik, akit meghajt a tej. próbáld neki a normaflórt adni jó sokáig és ne bolti tejet, hanem házit. ha az sem jó ,akkor a milupa gyerekitalból csinálj neki kakaót. boti nem tejallergiás, soha nem is volt ,csak nem bírja ő sem. már kéne neki adnom, de befo..ik tőle :D én még tápszerezem. az oviba meg vidd szerintem, mert nem fogja érteni, hogy jövő évtől miért nem maradhat mindig otthon. utána meg a suliba is majd fog betegségeket produkálni, hogy otthon maradhasson. esetleg egy másik ovin nem gondolkozol, ahova szívesen megy? nekik már kell másik gyerek társasága, 3 évesen elvileg igénylik a leválást. én is meg fogom magam erőszakolni és vinni fogom botit oviba. nekem lesz nehezebb, de az ő érdeke és ezt fogom figyelembe venni. sajnos látom, hogy a bölcsis ennyi idős gyerekek máshogy viszonyulnak a többi gyerekhez, nem akarom,hogy kiközösítsék a suliba, mert nem tud majd beilleszkedni.
mivel ilyen beállítottságú vagy, tele életörömmel, esetleg egy idős néni vagy bácsi gondozását nem vállalnád be? vagy nem bírnád ezt a fajta munkát.?szerintem imádnának, lenne munkád is, de mégis te osztanád be az idődet. bocsi csak tipp volt, nem akarok tolakodni.

lucám!
de jó, hogy jöttél. boti pohárból ivását neked köszönhetem. küldj bilit is, hogy a pelus lekerüljön róla :D csak vicc volt ,nehogy küldj!sajnos dumát nem tudok küldeni, mert mp4bem vesz fel a telóm, azt meg nem tudom lejátszani :( ezért nem veszem fel. komvertálni meg lusta vagyok.

vasi!
miért nem csodálkozom a sztori azon részén, hogy te támadtad le vasit? :D ja azért mert ismerlek :D közösnek adni ubit, meg minden földi jót ,amit kér. én nem bírtam enni, mert fémes íz volt a számban, utána meg égett a gyomrom, mondjuk arra ettem, hátha elmúlik, de nem így lett csak meghíztam :shock:

lányok!
a sok kismama hatására kedvet kaptam és úgy döntöttem, most én jövök :D de nem most ,hanem ugyanúgy mint botinál, kb május környékén mennénk vissza. addig fogyi, spórolás, stb. anyuék is erősítették a gondolatot, hogy ha fekvős leszek ne aggódjak, jó kezekben lesz boti. csak fogyjak le addig még 8 kg van hátra, rohadt maradékok, mindig a számba másznak :evil: :oops:
na megyek bekeverem a vacsorámat a hülye turmixot, ha valaki azt akarja ,hogy hányjak, vegyen nekem vaniliás bármit, rá sem bírok már nézni. legközelebb epreset veszek. viszont tényleg telít. ja és a fene egye meg a lustaságom, megint nem járok tornázni. de úgy utálok sportolni. valami varázsló leszedhetné ezt a 30 kg + rólam.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

petrám!
a másik két film isteni ötlet, majd mindig írj az aktuális filmekről, mert állati jó ötleteket adsz. csak legyen időm megnézni. tiszta lázban vagyok, én nem is találtam meg ezeket!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló!

Etna: azt mondta a doki h nem vagyok pco-s vmit félrediagnosztizáltak. Nálam elvileg csak annyi baj van h nem jó a ph értékem. AzUram spermaszámát növelendő mindenképp meg kell csinálni a műtétet.

Vasi: nagyon cuki a kis manó:)

Daniella: édes a pocid.

Most robogok mert a kis keresztfiamra vigyázunk:) gyakorlunk

Kép
Kép
arte

Sziasztok Ismét!

Etnám! Igen, nekem nagyon bejött az a film. én végig röhögtem rajta. Majd megkeresem amit ajánlottál, és ha alszik a Boszikám akkor megnézem. Neked akartam most kifejezetten írni, hogy van egy progi amivel tudsz mp4 lejátszani. Én is ezt használom, mert az én telefonom is mp4-ben rögziti a videókat, a hangfelvételt még nem próbáltam, pedig már lassan egy éve megvan... na sebaj. a videó jobb :) na a progi neve smplayer és innen http://csillagpor.hu/remek/programok/mp ... -letoltese tudod letölteni.

CSak ennyit akartam! Puszi!! és SIMI! :)

U.i.: Etnám! Hallom kitörni készülsz?! Hehehe... Örülök, a babaterveidnek! Hajrá! Hajrá!! Ma olvastam egy új fogyiról, majd belinkelem holnap, ha érdekel...

Nah léptem! :)
wpetra
Pusztavám

Szép jó estét :)
Már fél órája csak olvasok vissza... :) tök jóóóóó, csak kár, hogy írni nincs már erőm, pedig annyi mindent hozzászólnék.

Petrám gyorsan Neked akarom írni, hogy pont a héten mondták a bölcsiben: ha a gyerek betölti a három éves kort, tök mindegy szobatiszta-e, kötelesek bevenni az oviba. Úgyhogy pelussal is mehet, ez egy új tv. Csak nézek a filmeknek, nekem ezek kínaiak, én kb. öt éve nem láttam egy filmet sem végig, mondjuk nem is nagyon hoznak lázba. Nálunk a tv kb. csak a Barátok közt alatt megy, aztán ennyiben ki is merül a tv nézésünk.

Etnám pedig küldenék bilit is szívesen :D Ne aggódj, Botikám még nincs elkésve semmivel, Tamás még mindig nem hajlandó wc-be kakilni, csak pelusba. "Anya tegyél pelust, kaki lesz...." már a hajam égnek áll tőle, nem lehet rábeszélni a wc-re kakilásra, már beígértem neki mindent. 10 mp-ig ül a wc-n, leszáll: nem lesz kaki... fut két kört és kéri a pelust. Persze mindig megkapja végül, mert még csak az kéne, hogy tartogassa napokig. (képes lenne rá...) A hétvégén volt egy jó sztorink: elmentünk a Lidl-be vásárolni. Tamás kivételesen beült a bevásárló kocsiba. Egyszercsak feltűnt az egyik gondozónője a láthatáron... Tamás már messziről kiszúrta, én csak akkor, mikor mellénk ért. Tamás nézett rám, erősen felém tartva a fejét, Erika (gondozónője) a másik oldalra mellé állt és mondja neki: szia Tamás... Ő persze néz rám, mondom neki nézd ki van ott... Véletlenül sem fordította arra a fejét, viszont olyan vörös lett aranyom, alig hittem a szememnek. Nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen képesek ilyen zavarba jönni, elvörösödni. Erika meg csak nevetett, elkezdi: "gondolja a Tamás: ez meg mit keres itt??" :D érdekes helyzet volt.
Na lépek, mert TAmás még úgy pörög, gőzöm nincs hogy lesz lenyugtatva. Jó éjt csajok, holnap nem jövök, mert BULI... aztán szombaton sem, mert megyünk Dunaszegre, talán vasárnap este tudok jönni. TE jó ég, órákig olvasok majd vissza! :) PUszi Nektek és vigyázzatok Magatokra!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lánykák!!

De jó, sokat írtatok, kétszer kellett visszaolvasnom, hogy képben legyek, de azért nem biztos, hogy teljesen sikerült!!
A Gyerkőcök neveivel vagyok gondban, és az Anyukákhoz társításhoz! :lol:

Daniella!!

Gyönyörű a kép, ha ilyet látok, mindig nosztalgiázok egy kicsit!!

Angyal88!

Jönnek a storik, szépen sorban :lol: !
Nagyon szép a Te Kislányod is!!

Vasika!! :lol: :lol:

Eleinte velem sem volt gond a - hogy is mondjam - "ungabunga" terén :lol: , de mostanában...! Mondom én, hogy fiatalabb Vagy!!!!
:lol:

Petra!

Hogy Ti miket tudtok a számítógéppel csinálni, csak olvasom, és persze nem értem, pedig próbálom, próbálom! Én még egy képet sem tudnék ide feltenni, pedig úúúgy szeretnék!
Ha netán addig eljutnék, hogy feltöltök egy képet, akkor azt írja ki a gépem, hogy túl nagy a mérete, és én itt elvérzek, mert nemtom mit kéne csinálni ahhoz, hogy kisebb legyen ! :?
Ti meg itt beszéltek mindenféle "empénégyről", hát azt sem tudom miaz??? :oops: :roll:

Etna!!

Látom Te sem unatkozol, remélem azé' a következő utatok nem a gégészet lesz!!
Köszi a tippeket, aranyos Vagy, de mi már mindenen túl vagyunk hányás ügyben /cseppeken, kúpokon, homeopátiás szereken.../
A kúp nem rossz, ha hosszabb útra megyünk, mert elalszik Lilike tőle, de ha esetleg szórakozni mennénk, mondjuk egy kicsit libegőzni, vagy állatkertbe, akkor nem jó, mert tiszta "kóma" lesz tőle a gyerek, és akkor ugye nem tudja élvezni a programot :cry: , így ez, vagyis a kúp ki van lőve!
Tavaly nyáron elmentünk egy hétre Balatonra, és mi ketten Lilikével vonattal mentünk, az Apja, meg jött a "vonat mellett" autóval :lol:
De még szerencse, hogy vonattal mentünk, mert a mi helyünkön a mosógép! :lol: foglalt helyet!
A Délibe is alig bírtunk elérni, hogy Lili kibírja, de a vonaton nem volt semmi gond, sőt nagyon élvezte!
Tejallergia! Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat! Lehet, hogy nem jól írtam, mert inkább úgy írnám, hogy laktóz érzékeny! /Még nemtom mi a különbség, mert csak puhatolódzom ezügyben/!
De az álltalad is javasolt Milupa gyereikitalon is túl vagyunk, / az utolsó dobozzal én ittam meg a kávémba, mert végül is nekem való, mert az van ráírva hogy 2+ év! :lol: :lol: :lol: , oszt gondúútam, nevesszen kárba, jó lesz az nekem is, hiszen csak nyóócvan kila vagyok :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: !
Oviügy! Imád Lilike oviba járni!! Még szerencse, mert ugyan gondolkozhatnék másikon, de ebbe a faluba csak egy ovi van! :evil:
Állítólag ennek is örülhetünk, mert ezt is hamarosan be akarják zárni! Következő faluban is van, de oda - autó híján - csak busszal tudnánk eljutni, azt is csak úgy, ha megkerülnénk a fél várost / nem vicc/ közvetlenűl csak Pomázra megy tőlünk busz, az is csak óránként :evil: ! Tehát muszáj ezzel az ovival beérnünk! Nincs is ezzel semmi baj, csak annyi, hogy a Zember is idejárt, és ha Ő viszi Lilit akkor aszondja'; "itt semmi sem változott", és akkor elkeseredek, mert szerintem is lehetne legalább 20. századi, ha már nem is 21. :evil: :twisted: Na mindegy, ez van, lehetne rosszabb is, /bár azt kétlem/!
Nagyon sok sikert kívánok a tervedhez, drukkokban nem lesz hiányod :lol: :lol: !

Luca!

Szerintem nem kell erőltetni a bilizést, Lilike egyik napról a másikra magától kérte! Emlékszem a nagyokkal mennyit kínlódtam, mert "aszonták" mások, és közben lehet, hogy maguktól is szóltak volna ... :shock: :shock:
Bár az is igaz, hogy nem volt még eldobható pelus, és nem volt ilyen egyszerű a pelenkázás mint most!!

Remélem nem hagytam ki Senkit!! Ha igen, akkor ne haragudjon, nem direkt volt!! Tudjátok, most ismerkedem!! :) :)

Jaj, Etna Kedves!

Elfelejtettem azt megírni, hogy Apósómra "felügyelek"! 69 éves, és egyedül van /Anyósom meghalt :cry:/! Mostanában vesszük észre, hogy muszáj is a felügyelet, bár ellátja magát, de azért kell ez-az, amit én tudok!!

Puszi Mindenkinek!!

Lehet, hogy a héten már én sem jövök, de hétfőn jövök!
terveim szerint Lilikét viszem oviba, persze csak fél napra, de addig majd itt fárasztalak Benneteket!! :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Angyal, nagyon vártalak, de nem jöttél. :roll: Remélem nincs semmi gond csak annyi hogy fáradt voltál. És remélem ma bepótolod. Nagy ölelés nektek.
Daniella, még egyszer gratulálok, nagyon szép a pocid és gyönyörű a babád. Csinálhatnál te is egy vonalzót hogy mindig tudjuk hol tartasz.
Petra, nagyon jó hogy most ennyit vagy köztünk. Úgy látom Marcsi szépen feldobta a társaságot. :D A róka sztorid nem semmi. Szerintem valahol csak kéne jelenteni hogy ott van a róka, nehogy bevaduljon oszt valami baj legyen belőle. Elhiszem hogy szép, de veszélyes is lehet. Szerencsére hogy nekem nincs hányingerem, nincs hányás, nincsenek rosszul létek. Egyenlőre csodásan érzem magam és a kívánosságomat tudom kezelni mert sitty-sutty összeütöm amit megkívánok. Az elhízástól nem félek csak azért hogy nehezen fogom bírni, de majd szoptatás után lefogyózom. Nem lesz egyszerű, de majd iparkodok.
Etna, fogyihoz erőt és kitartást és aztán hajrá kistesó!!!! :wink: Közöskének minden földi jót megadok már most, nem sajnálom tőle.
Arte, nagyon remélem igaza van annak a dokinak. Valaki ajánlotta nektek ezt a dokit? Minél hamarabbi sikert kívánok nektek. Ha minden igaz, te leszel Etna párja. De jó!!!
Luca, szerintem se erőltess semmit Tamásnál mert azzal csak hátráltatod. Tudom én hogy nem erőltetsz semmit, csak olyan jó okoskodni egy kicsit. :lol: :lol: :lol: Jó bulizást kívánok. És sok szeretettel várunk ismét köztünk.
Marcsi, figyu: Daniellának Alexája van; Etnának Botikája; Lucának Tamása; Laarnak Mírácskája; Timinek Vilcsikéje; Petrának Kornélkája és Flórája; Nikinek Améliája; Angyalnak Eszterkéje és Mátéja; Kirunak Ákoskája; Swidinek Alex; Suzinak lesz Carlos és vannak még csak ők nagyon rég jelentkeztek, tán nem is jönnek már közénk, de őket már olvashattad. Remélem segítettem. Az ungabungáról csak annyit hogy nagyon remélem mindig ennyire fogok vágyni erre a drága emberre. Szerintem köztünk mindig úgy kezdődött hogy rám nézett és úgy tud nézni hogy közben levetkőztet a tekintetével. :wink: Nem is akarok tükörbe nézni mert ott csúnyának látom magam, de ha az ő tekintetét nézem akkor gyönyörű vagyok és ez annyira fel tud izgatni.... húúú :oops: Hiányozni fogsz a hétvégén, de megértem hogy a kis családoddal töltöd inkább az időt és tele élményekkel jöhetsz majd hétfőn. Nagyon klassz hogy itt vagy velünk és nekünk. :D
Swidi, remélem alakulnak nálatok a dolgok és jó irányt vesznek. Én továbbra is nagyon szorítok nektek. Alex is meg gyógyult már és most épp a felhők között zavarlak mert ott repkedsz boldogságodban.
Grácus, tudom hogy most nem vagy rajta a babatémán, nem baj, pihenj és akkor húzz bele amikor jónak látod, de azért csak történik veled valami vagy esetleg hiányzunk neked. Gyere légy szíves és mesélj nekünk valamit bármit mert szeretünk és hiányzol.
Niki, szita az agyam, nem tudom mikor kezdtél vagy kezdesz az új munkahelyeden. Ha már elkezdted akkor remélem nagyon élvezed és nem vagy túl fáradt. Majd gyere és mesélj nekünk mert kíváncsiak vagyunk hogy boldogulsz. Még egyszer nagyon köszönjük a képeket, nagyon tetszenek, többször is meg szoktam nézni.
Suzi, én még mindig várom az uh fotókat, remélem nem felejtesz el minket. Türelmetlenül várjuk és minden jót kívánok a hugodnak és anyukádnak. Remélem minden rendben van mindkettőjükkel.
Kiru, hogy állsz a felvételivel? Sikerült már megtudnod hová vesznek vissza? Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen. A mai délelőtt nekem is úgy el tellett hogy észre sem vettem. Csak felkeltem és lezuhanyoztam, majd hajat mostam és szárítottam. Reggeliztem és nektek írok és tessék, mindjárt mehetek szurira. Annyira szép idő volt reggel és most megint beborult. Már nagyon várom a tavaszt. Már csak azért is mert akkor sokat fogok sétálni és sokkal hamarabb fog telni az idő.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Vasika!!

Jóóóvannnna, előbb-utóbb én is megtanulom a Gyerekek Neveit, de nagyon jó, hogy így leírtad, mert most meg fogom tanúlni :lol: :lol:!

Nagyon megható amit Vasi iránt érzel, mert az Ő általa érzett szereteted kihat arra is, hogy Magadat is szeresd, és elfogadd olyannak amilyen! Bár én nem gondolnám egy percig sem, hogy nem lennél szép :wink: :wink:!
Nagyon örülök, hogy jól érzed Magad, mert azt el sem tudom mondani, hogy milyen, amikor az ember jányának egész nap hányingere van... szörnyű, nekem 6 hónapig volt reggeltől estig, aztán estétől reggelig :) :( ! Se mosogatni nem tudtam, mert nem volt olyan mosogatószer, amit kibírtam volna - a gépi mosogatást is beleértve - , ezért szegény Ember mosogatott minden este amikor hazajött, bár sok dolga nem nagyon akadt attól az egy két kiflitől, amit én megbírtam enni :) ! Se zuhanyozni nem bírtam - illetve azé' zuhanyoztam, - de majdnem "belehaltam", mert minden tusfürdőtől rosszul voltam! Aztán a végén rájöttem, hogy a sima Vu2 sampontól nem haldoklom, oszt azzal fürödtem :)!
Nagyon kívánom, hogy minden percét élvezd ki a babavárásnak, és ne legyen semmilyen "nyavalyád" se! De egyenlőre úgy néz ki, hogy így lesz!! :)

Etnának is azt akartam még írni, hogy nemtom mi baja van magával, mert az avatarképén olyan szép!!! :wink: :wink:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok lanyok!
csak jelenteni szertnem hogy töltöm a kepeket csak nem talalom a kabelem......vagy otthon felejtettem vagy valahova elkevertem!
meg vasarnapig maradok....apa tegnap megadta a hosszabbitast!
mert mostmar csak juniusban jövök majd haza a kis szerelmemmel!
nem is tudom hogy fogom kibini... :cry:
Vasikam....nagyon örülök hogy jol vagy! el is hiszem hogy varod nagyon hogy többet lathass az ultrahangon de majd meglatod olyan gyorsan nöl a mano hogy mar csak azt veszed eszra hogy kirugja az oldalad:))
en kis dragam annyit mocorog nyujtozkodok hogy sokszor csak nevetek ugy kinyomja a hasam....de imadom erte akkor beszelek neki simizem es szinte a kezem utan jön! nagyon jo erzes!
mikor kell menned megint dokihoz?
en 20 -an megyek megit kint.....aztan ön a jo kis cukorvizsgalat:)!
suzi2

Daniella dragam...nagyon edes a kis pocaklakod:))
A pocid is edes :) mi lesz a neve?
mikorra vagy kiirva? en nekem most azt mondtak hogy Aprilis 21,elötte meg hogy 16!
en 26-an szeretnem akkor van apa szülinapja! de az eletem majd eldönti mikor jön anya karjaiba:)
remelem rosszulleteid csökkentek!
Etnam draga.....nagyon örülök hogy kedvet kaptal,remelem mihamarabb összejön! szoritok hogy sikerüljön leadni a kilokat es hogy minden renben legyen! az a k..va maradek:)
jot nevettem :lol: :lol: :lol: a parom is mindig ezt mondja ,de ö ugy hogy az hibam az ö par kg-ja mert minig megeszi a maradekom.....pedig en soha nem kenyszeritem ! imad enni a kedves es ram fogja!
Hogy alltok Boti alvasaval? Bizti emlekszel regen nekünk is ez volt hogy a Linda beteg volt odaengettük aztan fel evbe telt mire nagy sirassal a szobajaban aludt,bar ö 5 eves volt nem olyan pinduri mint Boti:) velük szerintem nehezebb a hugom sem eleg erös a Bazsival!
ket szep szo....szep nezes "Anya jeccci" aztan olvad a sziv:)
kitartas drukkolok nektek...minden teren:)
Kedves Marcsi,köszönöm neked is a bokokat:)
megnezetem en is a kicsi lanyod albumat....tyüüüüü nagyon szep kiscsaj....anyanak es apanak asszem lesz kesöbb dolga :lol: :wink: :lol:
Luca draga,imadni valo lehet Tamas hogy keri a kakilashoz a pelust:)
A Balazsnal ugy van hogy akkor szol ha mar a keszen van a csomag :)
kiabal hogy "anya......kolbi van a seggembe:) "es mikor kerdezzük hova kell kakilni ,ügyesen mondja hogy bililbe:)
megzabalom,bar a hugom mar kivan töle ....ö sem ül meg bilin sem es Wc-n sem!
szerintem is es anyukam szerint is maj ra fog ülni nem szabad eröltetni,magatol menni fog majd meglatod!
kitartast neked:) sokszor meghallgatom am Tamas enekleset "micimacko" mutattam anyanak is:)
olyan edes hangja van:)
Niki draga örülök hogy latlak beneteket is!
nagyon szep es nagyra nött mar Amelia :wink: örülök hogy jol vagytok!
Petram draga...nagyon tetszett a rokas sztori:) de szerintem is be kene jelenteni mert veszelyes is lehet!
szegenykem ....el is hiszem hogy vagyakozol mar ki az Eletbe es azt is hogy nagyon nehez....!
mikor sikerül költöznötök? gondolom mar nagyon varjatok!
ahogy olvasom soraitokat csak amulok hogy nekem milyen szerecsem van ...se kivanossag se hanyas...nekem csak a vernyomasom nagyon alacsony! tegnap meg eletemben nem lettem olyan rosszul mint voltam 65/49 volt a vernyomasom!
ez az egy ami van hogy naponta elöjön de van hogy hetegig semmi!
de ez legyen a legkevesebb bajom!
na megyek lanyok....lehet jövök meg ....lehet hogy majd csak jövö heten,mar a messze tavolbol! vasarnap reggeli utan nekivagok,a hazautnak!
de valahogy mar Apa is nagyon hianyzik maskor elvagyok nelküle mint a befött de most valahogy mas talan kis Carlosom mondja legbelül hogy neki is is hianyzik az Apa simikeje es hangja!
Meg anniyt majd elfelejtettem,mert sokan arik vagytok es kerdeztetek... a hugom megkapta a jaro csizmajat:)
jol van a dragam,bar meg a csipö csontjai fajnak de hat ehhez idö kell! mar megvolt a rendörsegi kihalgatas is a baleset miatt,de szegenykem a becsapodastol nem nagyon emlekszik semmire! de jol van mar a kis dragam! anyukamnak 24 -en kell megint menni az eredmenyeiert ,ö is a körülmenyeihez kepest jol van imadja Bazsit es varja a masodik kis unokajat de nagyon!
remelem hogy nem lesz mar baj es hogy ez a ket kis kölök annyi eröt es boldogsagot ad neki hogy meg nagyon sokaig velünk lehet!
Na mostmar tenyleg huzok ...letelt a csendes pihenöm is:)
megyek jatszom a kincsemmel kihasznalom meg ezt a kis idöt!
tegnap fel delutant a szekreny aljaban töltöttük es ott meselte nekem a capa meset! kivancsi vagyok ma mi lesz a program:)
simike Daniella es Vasikam a kis pocaklakoknak!!!!
Lanyok titeket pedig szeretettel ölellek a kis dragakat pedig puszikalaom! sziasztok! :)
suzi2

Marcsi, nem lehetett túl kellemes ez a hányinger mindenre. Mondjuk én sem nagyon csípem a szagokat. De, ahhoz képest amit te írtál, ez smafu. Főzök én, de az illatok már nem is illatok hanem szagok néha. De nem baj, mert ez mindig emlékeztet az állapotomra és csak örülni tudok. Te is ugyanolyan vagy mint én. Mindig én csinálok mindent és amikor neki kell csinálni valami kis apróságot mint néha elmosogatni vagy esetleg felporszívózni már sajnálom. Nem mindent kell megcsinálnia csak egy valamit, de sajnálom. Tiszta hülyék vagyunk.
Suzi, nagyon örülök hogy jelentkeztél és minden rendben van nálatok. Türelmesen kivárjuk a fotót, megértjük még azt is hogy már csak egy kicsit lehetsz itthon. Ez a szekrényes program nagyon tetszett. A te kis Carlosod sosem fog unatkozni. :lol: :lol: Cukor vizsgálat...... :shock: :shock: :shock: ........ te jó Ég!!! Sajnálom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Egy csöves felszáll a buszra, megpillant egy gyönyörű apácát, és nagyon kanos lesz... odamegy hozzá és megpróbálja elcsábítani de az apáca közli hogy nem lehet mert ő Jézusé.....A csöves csalódottan arrébb somfordál... A végállomásnál a buszsofőr megkérdi a csövest: - Mi történt??? - Á, meg akartam szerezni, de azt mondta hogy ő Jézusé... - Egyszerű a megoldás: öltözz be Jézusnak, tudod: fehér lepel, kereszt, miegymás, aztán éjjel várd meg a temetőben, mindig azon át szokott hazamenni a zárdába... A csöves megköszöni a tanácsot, beöltözik Jézusnak és vár a temetőben....hamarosan feltűnik az apáca, a csöves elé áll és közli: - Én vagyok Jézus és azt akarom hogy az enyém légy!!! .......... Így is történik, az aktus végeztével a csöves röhögve kapja le magáról a Jézus szerkót: - HAHAHAHA, én vagyok az a csöves!!!..... Mire az apáca is lekapja magáról a szerkót: - HAHAHAHA, én meg a buszsofőr!!!!......
:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi, jó a vonalzóóóóóóóó, közöske, jó név, én leszek a keresztanyja,végül is én neveztem el így :D :D :D

csak gyorsban, boti egész nap bilibe pisilt egész addig, amíg bugyit nem kapott, mert az zavarja, azóta bepisil :D de haladunk, ma csak 2 pelus fogyott, hurrá :shock: felteszem a bugyis képét, vagyis alsógatyásat!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Tudtam hogy tetszeni fog :lol: :lol: :lol: Boti bilizéséhez hatalmas nagy GRATULA!!!! Csak így tovább.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

jelentem, a bili láz még folytatódik. tegnap óta az éjszakával együtt 2 pelust használtunk el!reggel már mondja, hogy nem kell pelus! de alsógatya sem, tuti szatír lesz, úgyhogy egy szál harisnyába és himbi- limbibe szaladgál. :D mondjuk egyszer már odapilist az asztal alá, meg tegnap a székre, mert annyira nézte a mesét. most még 1/4 óránként ráültetem, aztán szép fokozatosan fél óránként, stb. nyárom meg már az utcára sem kell ráadnom. hurra, mire jön a tesó, szobatiszta lesz! de miért ordít az alsógatyótól. pedig verdás, autó kereke, ez a lényeg. nehogy így maradjon, azt olyan legyen, mint az egyik volt pasim, aki még felnőtt korára sem hordott alsógatyát :wink: na megyek, mert 5 adag ruhát kell kimosnom, már kettőn túl vagyok.

az alvás gondot is megoldottam, igaz kicsit szívok így, de napközben max 1-1,5 órát hagyom aludni, így csak egy kis gyors kajálás és pakolás fér bele az időmbe. viszont este az istennek sem alszik el 1/2 11 előtt, viszont végig alussza az éjszakát!!!! ma egy pisi volt a pelusban kb, utána reggel majdnem telepisilte a bilit :D remélem ezzel is olyan pik-pak megleszünk, mint az egyedül evés-ivással, ami egy nap alatt meglett, igaz sokat kellett rá várni. de őt erőltetni nem lehet, hiába dupla bak! igaz laar, te is tudod ezt, hisz te is bak vagy :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vasi: igen a keresztfiam anyukája ajánlotta, már nagyon sok párnak csinált babát, inszem és lombik előtt. Így úgy gondoltuk megpróbáljuk mindenképp..

pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok Kedves Mindenki!!

Voltunk oviban, semmi különös nem történt, szeretett ott lenni, de örült amikor mentem érte!! Olyan koszos lett a kinti nadrágja, hogy nem is tudtam ráadni, ezért a benti vékony gatyójában hoztam haza!
A cipőjét fogalmam sincs, hogy hogy fogom használhatóvá varázsolni, mert ki sem látszik a sárból! :( Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk, de télleg őrületesen koszos volt a Gyerekem :evil: :evil: !

Remélem Mindenki jól Van, és természetesen vonatkozik ez a Babákra is! Akár a pocakban vannak, akár pocakon kívűl :lol: !!

Puszi!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Én is gyors jelentkezek. Hamar eltelt a hétvége és most egy furcsa hét elé nézek mert most mindhárman délutános szakban dolgoznak. Vasi mindig délelőttös de most valaki megkérte hogy cseréljen vele. Egész héten született feleségeket fogok nézni. :)
Etna, gratulálok a bilizéshez. Nagyon ügyes ez a gyermek. És nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat. Te mindig gondoskodsz rólam nehogy hülyeségeket csináljak. Még egyszer nagy pusszancs érte.
Arte, akkor tutira jó kezekben vagytok. Húúúú, nagyon izgulok. Iparkodjatok. :) :) :) Nagyon szeretnék már végre a sikereteknek örülni.
Marcsi, csudiklassz idő van ma, természetes hogy a kiscsaj összemocskolta magát. Ne aggódj, ügyes leszel és ki fogod tudni pucolni a csizmáját. Azért az óvónőknek látniuk kellett volna mit művelnek a gyerekek. Múltkor az egyik ismerősöm azt mesélte hogy csak egy kis vékony nadrágban vitték ki a kislányát, az overál pedig ott bent melegedett. Na, ez sem semmi. Nem beszéltem azóta vele hogy nem fázott-e meg a kiscsaj.
Velünk semmi különös, telnek a napok szépen. Ma kaptam az utolsó szurit. Remélem nem is kell többet.
Mindenkit ölelek és puszilok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika!

Reméljük, nem kell több szuri!! Emléxem, amikor én kaptam, akkor a legutolsót már alig tudták beadni, mert annyira be volt keményedve a sejhajom! Én 12. hétig kaptam!
Képzeld, én most egy kicsit meglepődtem, mert én azt hittem, hogy Neked 1 Nagylányod van, aztán mintha most úgy rémlene, hogy kettőről beszélsz, :lol: :lol: ! Szabad tudni, illetve gondolom a többiek tudják, tehát szabad tudnom, hogy hány évesek??? És hogy mit szólnak a KISTESÓHOZ????? Az én Nagylányom nem nagyon örült, amikor megmondtam!! Azt mondta: " Szerinted anya, hány 27 éves felnőtt nő örül egy kistestvérnek"???? :cry: :cry: Aztán látta, hogy nagyon meglepődtem a reakcióján - bár megértettem - , és amikor hazaért, felhívott, hogy ne haragudjak...! De én nem haragudtam Rá, mert megértettem, hogy a saját Kisfiát félti, hogy nem tudok majd annyit lenni Vele! Sajnos így is lett, mert ugye kórházban voltam!! De mára persze már nagyon szereti Lilit! :)!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Csajok!

Suzikám: Húgodnak továbbra is jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!! Örülök, hogy anyukád jobban van! Te hány hetesen érezted először Carlos mocorgását? A neveink: Eliza és egyelőre Ádám vagy Milán. De ez még igencsak változhat. :D Én július 24-re vagyok kiírva.

Vasikám: Köszi az uh bókot, aranyos vagy! :D Örülök, hogy vége a szuriknak. Látom, hogy már 8 hetes Közöske (nagyon tetszik ez a megnevezés), ripsz-ropsz és már itt is lesz a 12 hetes uh, ami fantasztikus élmény! Kívánósság van nálad?
Van ám új vonalzóm, látod? :wink: Meg új képet is tettem Alexáról ide oldalra.

Petra: Suzinak már írtam a neveket, de még erősen vacillálunk. Az Ádám nekem a kedvenc nevem, de a párom vezetéknevével együtt csak á magánhangzók lennének a névben, ez nem túl szerencsés. Viszont lehet, hogy mégis így lesz, mert más nevek nem nagyon tetszenek. Párom mondta az Olivért, de én valahogy idegenkedem tőle.
Flórával biliztek már? Alexa sokszor szól és akkor megy is bele kaki-pisi, de a szobatisztaság még odébb van. :lol: Majd a nyáron próbálkozunk.

Arte: Megy a drukk nektek, olyan jó lenne már, ha pozitívat tesztelnél, régóta vártok már erre a babára.

Luca: Édi lehetett Tamás, ahogy elpirult a bölcsis gondozónő láttán. :D

Grácus: Mi van veled, merre vagy??????????????

Marcsi: Szuper, hogy Lilike ilyen jól veszi az ovit és szeret járni. Lassan lesz a szülinapja, ha jól látom a vonalzódból. Hogy ünnepeltek majd?

Nofikám: Mégegyszer ezer köszönet a képkicsinyítésért!

Etna: Örülök, hogy jól halad Botival a bilizés. Tavasszal akkor ti is belevágtok a tesó projectbe? De jóóóóó!

Angyalom: Hogy vagytok? Máté miket csinál már? Eszterke ősztől megy oviba, ugye? Te hány hetesen érezted Mátéval a mocit először?

Mi jól vagyunk, mondjuk igen fáradékony vagyok mostanában, Alexával valahogy fittebben bírtam a terhességet. :D Lexi egyre többet dumál, mondókákat tanulunk, bilizünk, szóval nagylányosodunk. :D

Talival kapcsolatban akartam még írni, hogy szerintem is nagyon jó ötlet, szívesen mennénk mi is, de mi max. tavaszira tudunk elmenni, nyáron én már nagypocakos leszek. Április-május fele tök jó lenne. Persze, ha a többség a nyári mellett dönt, akkor majd elmegyünk a következőre.

Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok csajok!

UDV A CSAPATBAN Nagykismami :lol:
Alexnak mar csak kicsit folyik az orra mint ahogy nekem is a nehezen tul vagyunk.
Csajok alig birtalak benneteket vissza olvasni annyian irtatok.

Vasi gyonyoru kis pocaklakod van!
Etna gratula a bilihez.
Luca81 ez jo pofa hogy csak pelusba , de majd csak megerti egyszer.
annyit olvastam hogy mar azt se tudo ki hol mit csinalt pontosan .bOCSI CSAJOK.
DE Alex egyoflytaban itt all mellettem es hajtogatja aaaaaaannnnnnnnnnyyyyyyyaaaaaaaaa igy szepen elnyujtva, aztan persze nem akar semmit csak azt hogy ranezzek . mar ket hete csinalja egyfolytaban.
hogy ennek a korszaknak mikor lesz vege hu mar nagoyn varom ejszak mar almomban is azt hallom aaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa
jo mi?
Suzy ezen beszartama rohogestol hogy kolbasz van a seggemben.
haha
nagy duma

Nallunk:
az angol es a magyar telyes kevereedes van Alexnel de tudja mi mit jelet nem keveri ossze csak egy mondton belul hasznal ezt is azt is.
Bili , mindig szol ha kaka jonn neha elofordul baleset hogy keson szol de kb 3 havonta egyszer , minden reggel bilizik , a pisivel mas a helyzet , sajnos akkor szol mikor mar javaba irja a szonyegpadloba a nevet, igy nallunk meg pelus van nyaron ha jobb ido lesz majd csak raszokik valhogy, akkor hamarabb szarad a padloszonyeg is :lol:
Etna hat igen a krupp ja a hideg paras levego a legjobb, enez ugy oldom meg hogy van elktromos parologtatonk ami fuja a parat , anna van egy olyan kb 5 literes viztartalya na azt felig vizzel felig jeggel teszem tele igy tuti hideg para jonn :lol:
ez bevalt.

Jaj csajok ez a varakozas a legrosszabb, meg semmit nem tudunk egyszeruen nem hivjak vissza a ferjem, mar mindenre gondoltunk, hogy a fonoke alank tett, de Tibi megkerdezte tole azt mondta ot nem zavarja.ha erdeklodik mas uzlet irant is. csak hiaba hagy uzenetet nem hivjak vissza o meg nem az a turelmes ember.
Szoritsatok nagyon hogy ossze jojjon Florida.
En nem tudom mi lesz, de hogy kisetsorol ne is allmodja az tuti max ha osszejonn Florida ezert is szeretem de nagyon.
Olyan nagyon rossz latni ahogy szenved az en szerelmem.
hogy nincs kedve semmihez csak jar az agya ,nem alszik rendesen .Nem mosolyog ugy.
Vegul is november ota huzodik ez kozte meg a fonoke kozott.
dec utolso napjaiban talaltuk ki floridat, januar 3dikan beszltunk eloszor a ceggel es multheten csak vartunk de senki fel nem vette a telot, es nem hivott vissza.
Na jo nem traktallak bennetek ezzel de jo volt kicist kiirni.
Dietazom ujra 58 -60 kilora szeretnek lemenni. most jarok 74 es 76 kozott ingadozom .
ugyhogy van meg mibol fogyni :wink:
swidi05

Na, hali, megint itt vagyok :)

Marcsi, igen, két lányom van. Erika 25 éves és Melinda 23 lesz most februárban. 2,5 év van köztük. Nagyon várják a kistesót. Melinda mindig is várta, Erika nem annyira, de miután átgondolta és megértette miért is szeretnénk mi annyira, ő talán jobban megértette mint bárki más. Ő valahogy mindig jobban bele látott a lelkembe. Mégis ő bosszant a legtöbbet :? De nem panaszkodom mert imádom őket. Képzeld, amikor mondtam neki hogy sikerült és terhes vagyok, annyira sírt hogy nem tudtam megnyugtatni. Csak ölelt és bőgött. Nagyon várják már, főleg hogy ők még nem mentek férjhez és egyenlőre nem is áll szándékukban. Nagyon örülök hogy végül nálatok is helyre állt a rend és most már megértenek. Furcsa hogy néha mennyire féltékenyek tudnak lenni és milyen önzőek, nem? Én folyamatosan mondom nekik hogy mennyire szeretem őket nehogy féltékenység legyen és mesélem nekik milyenek voltak a hasamban, vagy piciként. Nagyon élvezik. Hiába felnőttek, mellettem ilyenkor mintha apró kis csöppségek lennének. Imádom őket.
Daniella, csodaszép neveket választottatok. Szerintem is az Ádámmal kicsit sok lesz az á. Ha tetszik mindkettőtöknek a Milán, akkor hajrá. Nagyon szép név. Nektek is gratula a bilizéshez, milyen ügyesek már ezek a gyerekek. Nemrég még a milyen pelenkát használjak témát boncolgattátok, most meg mindenki biliztet. Ez annyira furi hogy telik az idő. :roll: Köszönöm a vonalzót és az új képet. Nagyon szép képet választottál. De hát milyet is választhatnál hiszen annyira aranyos Lexi. Majd ha már mindkét csöppségről kell majd fotót kirakni és az nincs is olyan messze. Most már tudjuk követni a te heteidet is hogy repülnek.
Swidi, nem csodálom hogy kiakadtok már. Tényleg valamilyen válaszra csak méltathatnának titeket. Fene a jó dolgukat. Nagyon aranyos lehet Alex ahogy szólongat. Mindig van valami náluk és imádni valóan idegesítőek is tudnak lenni néha. :lol: :lol: :lol: Továbbra is nagyon szorítok nektek hogy összejöjjön Florida és természetesen a diétához is. Azt a hcg diétát csinálod? Nem nehéz? És tényleg működik?
Na, jól van, pusza csajok, nem rizsázok mert még meg fogtok rám haragudni mivel én most annyira ráérek állandóan itt lógok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Nem igazán történik velem semmi. Dolgozok mennek a napok. A múlt hétvégén voltam barátnőmnél(kolléganőm) Lepsényben párom is volt. Jó volt nagyon jól éreztem magam. :D
Hát a párommal nem is tudom nem érzem már azt amit régen már bánom, h. feleségül mentem hozzá!! :? Nem tudom, h. mi lesz!!
Nagykismami
Üdv. Örülök, h. van egy új tagunk!! :)
Örülök, h. mindenki jól van!!
Zsuzsa, Daniella, Suzi Vigyázzatok magatokra! Simi a pocira!!
Remélem minenki jól van!!

Puszi minenkinek!!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok!

Először is a Róka sztorihoz írnék. Be lett már jelentve. Tudnak róla az erdészetnél és a polg. hivatalban is. Csak éppen van megint egy kis bibi.... még pedig az, hogy egy vadász kapott rá kilővési engedélyt, és ő is csak úgy, hogy ha vele van a rendőr is. Na már most nálunk a faluban 1 rendőr van!! És lássuk be kicsi az esélye, hogy a rendőr, a vadász és a róka is egy időpontban érjen rá... :S Így marad a házilagos róka riasztás, vagy a róka írtás... (pszt!)

Marcsi! Még mindig nem tudunk rólad semmit..... Tessék szépen rávenni magad, amíg Lili az oviban összepiszkolja magát, és fől az ebéded, hogy leülj kicsit és mesélj nekünk a családodról és a párodról.... Rendben?! Ne aggódj! Ma az én gyerekem is úgy jött haza az oviból, mint egy kismalac... Tiszta mocsok volt ő is... Sajnos ebben az időben, amikor végre kiszabadulnak, nehéz őket úgy fegyelmezni, hogy a homokozóba ne menjenek bele, amikor már alig várják, hogy játszhassanak ott kint. Az én gyerekem is ki van, ha az apja csinálja a kerítésünket. Végig ott legyeskedik körülötte. Persze a biciklit vagy a méregdrága traktorját még véletlenül sem venné elő... (A lánykám a múltkor addig nem nyugodott, amíg az összes játékot előnem halásztam neki, és mindegyikkel játszott kicsit.)

Swidi! Nagyon sajnálom, hogy nem méltatnak benneteket válaszra. Remélem, hogy azért mielőbb lesznek fejlemények, és végre öröm hírekkel jössz közénk... Örülök, hogy meggyógyultatok! szorítok!!

Etna! Gratulálok a bilizéshez! Látod! Tudja az a gyerek, hogy mit akar... Hagyjad kibontakozni! :) Drukkolok, hogy a diétád ne utáltasson meg veled minden finom ízt amit szeretsz. és hogy eredményes is legyen! ;) Arra nem gondoltál, hogy 2 különböző ízt venni és felváltva inni, hogy ne unjál rá hamar??

Arte! Örülök, hogy minden rendben a petefészkeddel.... ez az egészségügy kiborító. Még jó, hogy "CSAK" ennyire lettél félre diagnosztizálva.... Mikor műtik apátokat? Remélem, hamar helyre jön, és lehet ungabungázni ezerrel... Jól élvezzétek ki, mert aztán, ha meglesz a gyerek, már időpontot kell egyeztetnetek, hogy mikor értek rá egymásra... :D (Bocsi, csak a sexhiány beszél belőlem... :D:D)

Daniella! Szép neveket találtatok. Engem személyszerint nem zavarna a sok Á betű. Szerintem tök jól hangzik. :) de ez az én véleményem. Mi volt anno Alexánál a fiú nevetek? Az már nem tetszik? Nálunk anno a Flóránál az Ákos és a Zalán játszott, de úgye apa leszavazta a Zalánt, így maradt az Ákos. Ha újra babás lennék (ami nem mostanában lesz, az már tuti... és apa szerint nem ő lesz az apa... úgyhogy remélem, nem esik meg a dolog), akkor a fiú nevem ismét Ákos lenne. A Kornélkánál csak két nevünk volt Virág és a Kornél... De lány névnek nekem Emma, Emilia tetszenek... Sajnálom, hogy fáradtabbnak érzed magad, de ez a másodiknál már szerintem mindenkinél így van, hiszen van egy manókád akiről te gondoskodsz... szerintem több energiát emészt fel, mint a munka (a fizikai). Tudom, tőlem nem kérdezted, de én a Flórát már elég korán éreztem mozogni. 13.-14. hét körül... Úgyhogy ha azért kérdezted mert érezni véled, szerintem jól érzed... :) Flóra nem bilizik, ő a wc-be kakil. De csak a kakilásig jutottunk. Néha napján azért elég későn jutunk el a wc-ig, de ritka. A pisiléssel megvárom a nyarat. Nem szeretném állandóan a szönyeget sikálni és ruhát mosni... nyáron, amikor az udvaron lesz, ráér a bugyikába megtanulni, hogy nem pisilünk össze mindent.... :)

Suzikám! Remélem, rendben haza értél... Remélem, a kábeled is előkerül, mert megesz a kiváncsiság, hogy milyen a te kicsi Szerelmed.... :)

Grácus! Szomorúan olvastam, hogy megbántad... Ezekszerint nem javul a helyzet? Örülök, viszont, hogy jól érzed magad a munkahelyeden, és a kollégáiddal is. Remélem, hogy a pároddal javulni fog a helyzet. Ha úgy érzed, hogy akarsz valakivel pártatlanul beszélgetni írj nyugodtan emailt. Nagyon szívesen meghallgatlak és ha tudok segítek is. Rendben?! Aztán nem eltűnni megint! :)

Asszem a mai regényem is elkészült. Zsuzsám, csak a te kedvedért! ;) MOst megyek, asszem alszom. Jó éjt! Puszi! Simi a pocaklakóknak! :)
wpetra
Pusztavám

Szép estét Csajok...

Most én is csak villámlátogatást teszek: örülök, hogy írogattok talival kapcsolatban, Daniella kedvéért mit szólnátok mégis a tavaszhoz? Keresek majd olyan helyet, ahol meleg van, a gyerkőcök is el tudnak játszani, és a hely is szép... csak nem lesz megint olyan hideg, esős tavaszunk, mint tavaly?

Nálam semmi különleges, szépen, békésen telnek a napok... majd legközelebb többet írok, most búcsúzom, megyek csicsikálni... :-)

Nofi

nofertiri

Csak neked Petra IMÁDOM A REGÉNYEIDET!!! Csak így tovább. A többit majd holnap.
Ja, és neked Grácus, beszélgetnünk kell. Tudom mit érzel, emlékszel, én is elváltam, tehát keresztül mentem már mindenen. Tehát, vedd rá magad és látogass meg valamikor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok ujra itt!

Gracus tenyleg ilyen rossz a helyzet?
Vegleg kiabrandultal mar belole, nem lehet vele beszlni hogy valtoztatni kellen valamin?, probaljatok meg egyutt .

Daniella tenyleg nagoyn szep nevet valasztottatok, gratulalok !

Vasi, igen a hcg dietat csinalom eddig 10 kilo ment le , nem nehez szerintem persze igenyel egy kis onfegyelmet,de eddgi jobb valtozatosabb barmilyen eddig kiprobaltnal.

Etna kisteso projekt tavasszal??????????
mirol maradtam le?

Hat csajok azert az en dragamnak is van sutni valoja.
letettem delutani alvashoz es mostanaban csak ugy alszik el ha en is lefekszem a foldre es betakarozom arra a 10 percre mig el nem alszik, erre ma
kb meg 40 percet jatszot az agyba majd elkzdte mondani aaaaaaannnnnnnnnnnyyyyyyaaaaaaaaaaaa bili bili kaka
na jo abba hagytam az imitalast az alvasnak ratettem a bilire szepen kakalt is , ujra ratettem a pelust de mar a pellankazon mutatott kifele ohgy arra arra mondta ki a szobalbol, en meg vissza tettem az agyba volt siras kb 2 percig lefekudtem a foldre erre o aaaannnnyyyaaa bili kaka , na ja en meg most jottem le a falvedorol, ugyhogy azt mondtam nem irany aludni es hatat forditottam neki csak 2 perc nem kellet mar ugy huzta a lobort mint a kisangyal.
Ravasz kisangyal.hihi
Hir meg semmi , idegesito a varakozas.
na megyek mert szalad a lakas.
puszi mindenkinek
swidi05

Sziasztok Lányok!
Csak pár sor erejéig: olyat buliztunk pénteken, hogy csak naaaa.... Kb. három éve volt ilyen utoljára tesóm lakodalmán... szóval iszonyat jól sikerült a céges buli, fél 4-kor értem haza, végig táncoltuk az egész éjjelt :)
A szobatisztaság témáról csak gyorsan annyit, hogy én sem erőltetem, bár már idegesített, hogy nem kezdi jelezni a pisit sem és egyszercsak novemberben, mikor itthon volt egy hétig betegen, akkor szólt szépen, hogy pisi lesz és azóta sem pisit be egyszer sem, tök bátran elmegyek vele a városba, bárhova... bírja tartani, míg nem kerül olyan helyzetbe, hogy pisiljen. Egyedül a kakilással állunk hadilábon, amit már írtam. A gondozónője azt mondta, volt már sok ilyen gyerekkel dolga, pár hónap alatt leszokik róla remélhetőleg. Most rendeltem új delfines wc ülőkét, :D hátha szívesebben ül rá :D na nem ám, már tényleg akartam újat, de lehet ez hozza meg a várva várt eredményt :) Na spurizok aludni, hatkor kelés :( Ma egész nap lógtunk, szabin voltunk apával, Tamás is itthon volt, hát mit ne mondjak, gyorsan elment a napunk. Puszi Nektek, jó éjt!

Kép

Kép
luca81

Jó reggelt lányok :)

Olyan jót aludtam :)
Képzeljétek, megyünk ma a mamimhoz :) Karácsonykor a keresztanyámnál volt Gyulán, úgyhogy csak most megyünk köszönteni, de nagyon szeretek ott lenni :) Gyerekkoromban, minden nyarat ott töltöttünk az öcsémmel. Majd lesétálunk Ákossal a partra is, bár ilyenkor mindig teljesen kihalt minden.
Képzeljétek, annyira jó receptet kaptam :)
Leírom nektek hátha érdekel valakit! A lényeg, hogy baromi gyorsan megvan és nagyon finom!
Sajtos rúd:
30dkg liszt
25dkg rama
1 tejföl
1 tojás
só, ízlés szerint
Este kell begyúrni, éjszakára a hűtőbe tenni, reggel kivenni, kinyújtani vékonyra, tojással megkenni, sajtot rá, és közepes hőfokon mehet a sütőbe 20 percre.
Dupla adagot csináltam, de így is nagyon gyorsan elfogyott.
Ami még tetszett benne, hogy mikor kivettem a tepsit a sütőből, a sütiket, kézzel is meg lehetett fogni, és már ehető is, mert nem annyira forró :) Ákosnak mondjuk vártam egy picit míg adtam, mert neki az lett volna.

Karácsonyra kaptam apától tv-t a nappaliba, úgyhogy már nem olyan unalmas a főzés, azóta minden nap kotyvasztok valami finomságot :)
Ha van valami jó kis receptetek, ami tényleg gyors, azt leírhatnátok! :)

Tegnap előtt őszibarackot csináltam, na, az nem gyors :? , de nagyon finom :P
Apa erősen lázadt is, nem nagyon bírt Ákossal.

Daniella! Csodálatos a képed :) Annyira örülök nektek is :)

Szép napot kívánok mindenkinek :)

kiru84

Sziasztok Lánykák!!!

Daniella!

Nagyon helyes Kislány Alexa!!
Igen, jól látod, február 17-én lesz Lili 5 éves!! Ünneplés; sztenderd, torta, vendégek, "boldogszületésnapoténeklés" stb. :) !

Swidi!

Nagyon jól hangzik, hogy Dallas..., tiszta filmbéli :)
Florida sem hangzik rosszul, /ott volt szerencsém nekem is lenni/ :)
Enyém gyerek 5 éves, és egész nap anyázik, oszt én sem tom, mikor múlik ez el!! :lol:

Vasika!!

Hát, télleg majdnem kezet foghatunk Gyerekek terén, de Te legalább nem nagyifejjel szülsz, mert én úgy tettem! :lol: Na nem mintha baj lenne! Amikor jöttek meglátogatni a kórházba a lányomék, és hozták az unokámat, mondták az orvosok, hogy: "Na, megjöttek meglátogatni a nagynénit" :lol: /a Nagynéni volt Lili :)/
Ahhoz képest, hogy egész nap ráérsz, nem is Vagy itt sokat!!
Gyere légyszíves, mi is született feleségek vagyunk :lol: :lol: :lol:

Grácus!

Én is üdvözöllek!!
Sajnálom, amit a házasságoddal kapcsolatban érzel!! :( Amikor én ilyet kezdtem érezni, akkor fogtam magam és elváltam... :oops: :oops: :oops:
Utólag kiderült, hogy jól is tettem! Én azt gondolom, hogy ha valami rossz, akkor azon változtatni kell!! Persze nehogy azt hidd, hogy bele akarok szólni a dolgaidba!! Dehogy!!

Petra!

"Koszoskölök" témában teljesen igazad van, előszőr nem is akartam szólni Lilinek, de aztán ahogy öltöztettem, egyre koszosabb lett, oszt nem bírtam megállni szó nélkül... :oops: :roll:
:oops: :roll:
Mondtam Neki; "Te egy kislány vagy, és egy kislánynak jobban kell vigyázni a szép ruhájára"! Nem vóóótam gonosz, de ennyit muszáj vóót szóónom :lol: :lol: :lol: !

Nofi!

Nincs is annál jobb, amikor szépen békésen telnek a napok!!

Luca 81!

Ne aggódj a kaka miatt, az is előbb utóbb a helyére kerül! :lol:

Kiru84!

Jó nosztalgiázást!!
Receptedet még olvasni is jó, biztos fini lehet! Meg fogom sütni én is!!

Velünk semmi különös, kisgyerekem ma is "koszoskölök" volt, de nem baj, bár a cipőjét még nem mostam le, lehet mire lemosom lesz hozzá egy két szavam... :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!

ui: szegény Apósom kórházba került, ha nem jövök akkor csak azért mert nem tudok, de ha van egy kis időm, akkor jövök!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nagykismami 2011.01.18 21:43-kor.

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok,
most úgy döntöttem kisregényt kaptok tőlem.....

Kiru:a barack igaz nem gyors, de nagyon tuti sütike. Nekem 3 óra kell hozzá. Nekem hasonló a sajtos pogi receptem, most nem tudom leírni mert nem otthon vagyok, majd legközelebb.

Nagykismami: apósodnak jobbulást. Addig jó míg csak koszos a gyerek és nem beteg! Jó h ilyen könnyű volt az ovizás!

Grácus: az előttem szólók már elmondták a véleményem.Én azt vallom h az ember még ha kapcsolatban is van akkor is legyen is kicsit önző. Az a lényeg h neked jó legyen, a többi más csak utána jön! Még fiatal vagy, de igazából sosem késő lépni.

Etna: szóval már biliztek. Ez a gyerkőc mindent nagyon gyorsan csinál.... Csak nehogy felnőtt korába is így legyen.... :wink:

Swidi: milyen ez a hcg diéta?

Daniella: köszi a drukkot! Még van időtök a neveken gondolkodni... Nekem lányba a Zorka jön be azUramnak nem igazán, de engem ez nem érdekel, mert ha más nem akkor a második keresztneve lesz az, ha lány lesz. Fiúnevem nincs, de én meg aztán pláne ráérek ezen gondolkodni. :D

Vasi: te is csak drukkolj ezerrel h jó hírrel jöhessek nemsokára.

Petra: még nincs időpont, talán csütörtökön okosabbak leszünk.

Na pá Drágák!

Puszka

Kép
Kép
arte

Helló Lányok!

Csak gyorsba jövök, mert annyit olvastam, nem sok időm lesz írni!
De jó, hogy történnek az események!Édesek vagytok!

Grácusnak üzenem, hogy pont én is ebben voltam párkapcsolatilag!A férjem el is hagyott, igaz 1 napra, de megbeszéltük a dolgainkat, újból idomolnunk kell egymáshoz, több figyelmet fordítunk egymásra, és bízni, tenni érte, hogyha együtt akarjátok leélni az életeteket!Nagyon fontos a kommunikáció, mégha semmis dolgokról van szó!

Hát csajok, kivagyok ezektől a nőgyógyászoktól...Eddig nem mondtam, de ősszel kiderült, hogy 18as HPV vírusom van, ami a méhnyakrák 70%át okozza. A dokim rögtön műtétre küldött, de az általa ajánlott orvos azt mondta, ne rögtön műtét legyen, hanem erősítsük az immunrendszerem. Ez meg is történt, sőt azóta is szedek vitaminokat, és tegnap voltam a "műteni"- nődokinál, még majdnem lecseszett, mi az, hogy nem műtöttek meg, illetve akkor vett megint 5500.-ért kenetet, amit Pestre kell küldeni, hogy ott bevizsgálják, javult-e a 18as érték. De most is a műtétet hajtogatta. Én nem akarom magam megműttetni, járok én akár negyedévente cytológiára, de bízom benne, hogy ez az immunerősítés rendbe hoz, és szinten tart.Hát kíváncsi leszek, majd 3 hét múlva lesz eredmény.

Másik dolog: Vilcsi május végén tölti a 2 évet, mindenképp bölcsi, én megyek dolgozni. Úgy számoltam, hogy kb. augusztusban dolgozhatok ténylegesen, addig ugye ki kell venni az eddig felgyült szabijaimat. Viszont bölcsi nincs, majd szeptembertől...és hova vigyem addig a gyereket?????Kire bízzam???Őrület, hogy pont ilyen rosszul jön ki ez a dolog!Mondjuk megpróbálom a szabimat elcsúsztatni, de akkor sem tudom mi lesz a gyerekkel, ha már júliusban dolgozok, bár ez jobb helyzet.Mert úgy tudom július végétől zár a bölcsi. No majd lesz valahogy, nem fárasztalak benneteket!

Lépek is...még valamit rittyentek a konyhában, hátha Vilcsi addig még alszik!

Puszi mindenkinek!

Ja, és ha addig nem írnék, szombattól 1 hétig anyukámnál "nyaralunk", ha nem vagyok, ezért van!
Közbe olvaslak ám benneteket :D :D :D

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Timi! A bölcsikérdéssel én is ki vagyok. Én valószínűleg már a tavasszal visszamegyek dolgozni, de szeptemberben sem veszik fel az Ákost bölcsibe. Olyan várólisták vannak, hogy esélyünk sincs. 44 férőhelyes a bölcsi, és 95. a várlólistán, pedig még 2010. júniusban voltam bent, hogy szeretném, ha 2011 szeptembertől felvennék. Itt amint megszületik, be kell íratni. No, én ezt nem tudtam, marad a baromi drága magán bölcsi és a családi napközik. Másik bölcsibe is megpróbáltam beíratni, ott csak a 75.de csak 30 férőhelyes a bölcsi, szóval nem vagyunk előrébb. Remélem minden rendbe jön veled!

Arte! Bocsi, nem írtam neked azóta, de nekem pg 53 van, és nekem nagyon bejött.

Marcsi! Apósodnak mi a baja? Jobbulást kívánok neki!

Na jó, mennem kell csajok, majd igyekszem sűrűbben jönni!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Nagyon uncsi már az itthonlét, de mit csináljak, én akartam. :wink: Talán az a bajom hogy ezen a héten mindenki délután dolgozik. És még csak szerda.
Marcsi, nagyon sajnálom apósodat. Mit történt vele? Majd ha ráérsz írj valamit. Addig is jobbulást neki és kitartást nektek.
Arte gondolhatod hogy én több ezerrel drukkolok nektek. És most nagyon remélem hogy a tavaszi talira eljöttök mert látni akarlak.
Luca, nagyon örülök hogy végre jót tudtál bulizni. Nincs is annál jobb mint elereszteni néha magunkat. Én most nagyon visszafogott vagyok, pedig elég sok bulira vagyunk még hivatalosak. Na, ami késik nem múlik, majd bepótolom.
Kiru, biztos finom lehet a sajtos rúd, én majd kipróbálom. Ezen a bölcsis témán még most is ki vagyok akadva, de most mit tudsz csinálni?
Timi, azt sem tudom mit írjak erre a vírusra. Én még nem hallottam erről. Nagyon sajnálom. Biztos nem egyszerű a döntés. Próbáltál már természetes anyagokat mint a spárgát meg ilyesmit? Kéne beszélned egy jó természetgyógyásszal. Ismerek valakit aki nagyobb gondokkal küszködött és helyre hozta egy ilyen. Nagyon szorítok neked hogy minden rendbe jöjjön műtét nélkül. Majd tájékoztass minket hogy haladsz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok csajok!

sajnos boti megint beteg, vagy még mindig. van egy családbarát gyerekorvosunk, most hozzá vittem, egy nap után már tök jól van. szerintem ez még a régi vírus, csak most rányalhatott valamit. a doki azt mondta, hogy ilyen takonyinváziót még nem látott. újnyi vastagon folyt a garatja felé a váladék, ami miatt köhögött és ezért hányt. gyulaldáscsökkentőnek nurofent ajánlott, mukopront, fülcsepp, mert már a fülére is ráment, infra, meg sinupret. ja és egy spéci orcsepp, azt csináltatni kellett. sajnos most a bili tejlesen elmaradt, de ez várható betegség esetén. hallani nem akar róla, csak ruhában ül rá. ha ráültetem soha nem pisil bele. de most nem erőltetem. 2 napig nem aludtunk mert a mi körzeti dokink persze a szokásos fenistil, kalcimusk mellett mást nem adott. persze, hogy hányt ezek után.

nekem is van hírem, sajnos nem jó. hát lett egy halvány csíkos tesztem, ledöbbentem, mert azt sem tudtam, hogy mikor voltunk együtt, mondjuk most botikám azért hagyott időt egymásra nekünk többször is, nem csak heti egyszer :lol: de egyik éjszaka azt hiszem tegnap előtt nagy hasfájásra ébredtem, és éreztem,hogy valami kijött belőlem. sajnos reggelre vérzés is volt és a hatalmas melleim egyik pillanatról a másikra visszaálltak régi plöttyed állapotukba. mai teszt negatív, de meg is jött. nem tudom miért húzza el előttem a sors a mézesmadzagot és utána így pofára ejt. ez rohadt dolog. egyenlőre rendesen megvan, ha nagyon vérzek, akkor megyek dokihoz. na megyek szomorkodni, meg főzni. ma csak krumplileves lesz, meg sütök pizzát, mert nincs kedvem semmihez,ez meg gyorsan megvan. úgy látszik nekünk tényleg csak a lombik az esélyes. :evil:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám! Borzatszóan sajnálom!! Nem is tudom mit mondhatnék... Nem szeretnék fájdalmas sebeket feltépni, ha nem akarsz nem válaszolsz... megértem...
Boti előtt sikerült teherbeesned természetes uton?? Vagy a mostani volt az első. Mert szerintem, az, hogy sikerült babásodnod dokik nélkül, nagyon jó jel. Ha egy kicsit erősítenéd a méhed, méhpempővel és esetleg innád a teákat?? Lehet, hogy esélyes lehetnél egy egészséges, természetesen fogant terhességre...
Tudom, most semmi nem vigasztalhat. Nem is nyaggatlak tovább... Puszillak és öllellek Drága! Kitartás.

Ne haragudjatok, most másnak nem írok, nagyon fáj a fejem... Azért remélem, hogy mindenki jól van. Simizem a pocaklakókat!

Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Etna Drágám, nagyon sajnálom hogy csupa rossz hírrel jöttél. De azért én kiszúrtam két jó hírt is. Egyik hogy Botikánk végre meg fog gyógyulni és hogy természetes úton is terhes lehetsz. Borzasztóan elszomorodtam hogy nem sikerült. Fene egye meg. Ahogy Petra írta, ne add fel. Míg nem mentek vissza V dokihoz még próbálkozhatsz és hátha. Imádkozunk érted. Húzzatok bele csajszi. Botikánknak jobbulást. Hülye orvosok hogy nem tűnik fel nekik az sem hogy nem gyógyul a gyerek már hónapok óta. :twisted:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

köszi lányok!

petra és vasi!
igen voltam természetes úton is terhes nem is egyszer,csak mindig ilyen vége lett, mint most. már kicsit jobban vagyok, mert botikám hozza a formájat, így nincs időm szomorkodni. norbi reccsent be jobban. én még nem éltem bele annyira magam a régi emlékek miatt. fax kivan, szar az idő is, legalább sütne a nap vagy nem tudom mitől lenne jobb, olyan szürke kedvem vanu. keresztanyám temetése is ma volt, nem tudtam elmenni, anyuék voltak, mert botit nem akartam vinni, norbival meg nem cserélt senki. képzeljétek aki ott lakott nála és gondozta mindenét elvitt, pénzt, ékszert, bútort és fényképeket is. ezért szólt csak 1 héttel a halála után mindenkinek. mondjuk volt végrendelet, de nekem csak a fényképek kellettek volna, a keresztelőm képei, amin kicsi voltam. anyuéknak nem volt akkor gépük és minden ott készült kép eltűnt. az örökösök meg sápitozhatnak, mert csak az üres lakást kapták. pedig elég érték volt, kb 10 milla. most majd lesz a rendőrésgi ügy. ez is tök undorító, még egy hónapja sem halt meg, tiszta hiénák az emberek, na lépek mert botikám megebédelt és begyógszerezem.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!

Etna Kedves!!
Nagyon sajnálom... :( :( ! És persze semmi okosat nem tudok írni!

Botikának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Képzeljétek, Lilike mára már tiszta taknyos lett, tüsszög, és azt mondja, hogy fáj a torka... :cry: :? :evil:
Nagyon mérges vagyok, és ez így megy 2. éve...!
Szegénykém, pedig menne, mert holnap ráadásul Ő lenne napos!
Úgy sajnálom, most alszik!

Apóshír, holnap már lehet, hogy hazajöhet!
A Honvéd kórház szájsebészetén van, mert máshol nem merték kihúzni azt az egy szem fogát, ami begyulladt Neki...! :?
Szívbeteg is, meg véralvadási zavarai is vannak, és ezért nem mertek máshol Hozzányúlni!!

Puszi mindenkinek!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Drága kedves Etnám!

Nagyon sajnálom ami történt, de fel a fejjel ne adjátok fel.Igaza van a Petrának, próbáld erősíteni a méhed hátha sikerül újra, és megmarad a babóca.
Botinak jobbulást kívánok, ezek a fránya bajok mindig utolérik.

Timim!
Nem tok mit mondani, kitartás, remélem találtok megoldást, és újra egészséges leszel.
Puszi.

Vasim!
Hogy vagy? Hogy telik a terhességed?Semmi rosszullét?
Vigyázz magatokra.

Kiru!
Én kipróbálom a recepted, biztos fincsa pogi lesz belőle, Mírácska nagyon szereti az ilyesmit.

Bocsi, h nem írok mindenkinek.

Most megyek csajok, fáradtka vok, puszika mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Etna, ez olyan hihetetlen. Nálatok mindig történik valami. Szerintem el kellene menned egy vajákoshoz mert rajtad valami rontás van. Bocsi, nem akartalak bántani, de ez a keresztanyukád körüli dolgok is..... mi a francot tudnak csinálni egy fotó albummal? Tényleg hiénák az emberek, igazad van.
Marcsi, ez nem lehet igaz. Lilike már megint beteg? Erre mit mond a gyerekorvos? Nem kellene egy kicsit erősíteni az immunrendszerét valamivel? Apósodnak nem semmi egy fogkihúzási kalandja volt. Basszus. Asszem az én páromat is így kellene elvinni mert a motorbaleset óta kitört első két fogát még mindig nem akarja megcsináltatni annyira fél. Azt mondta hogy csak ha altatásban csinálják akkor megy el.
Laar, köszönöm kérdésed, jól vagyok. Nincs rosszul létem csak ehetnékem. Nem törődöm azzal hogy már 2,5 kg-t híztam, csak akkor miért tudom ilyen pontosan mennyit is híztam ebben az egy hónapban :lol: :lol: Az unalom egyre nagyobb, de tudom hogy még vissza fogom sírni ezt az időszakot. Nekem egyébként csak a szaglásommal vannak gondok mert minden illat nekem már szag és ámbár nincs hányingerem, de nagyon nem jó érzés.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Vasika!!

Úgy örülök, hogy jól Vagy!!

Igen, Lilike már megint beteg! Most alszik, de úgy szörcsög, hogy csak na!
Orvos, ugyammmá'; el sem vittem, mert azonkívűl, hogy mégjobban megbetegszik amíg várakozunk, úgy sem történik semmi!
Egyben van felnőtt és gyerekrendelés, 600 ember ücsörög kint, a 99 évestől kezdve az újszülőttig! Néha a gyerekeket előbb behívja, de ha sok a vénasszony, akkor nem meri, mert balhét csinálnak, hogy milyen jogon...? :shock: :roll: :evil: !
Most sajnos nagyon sok gyerek beteg, ma az oviban a kiscsoportban 1, azaz egyszem gyerek árválkodott! És úgy sajnáltam, mert nem akart ottmaradni, de az anyukája nem engedett neki, pedig gyesen van a kisebbel... :shock: :? !
Fogta, levetkőztette az ordító gyereket, és be kellett neki menni az üres terembe, hiába sírt..., az anyukája megfogta a kicsi kezét, és elvonult... :cry:! Az ottmaradott meg csak nézett utánuk sírva, a nyitott ajtóból, és közben mondta: anya, anyukám, had menjek veletek haza... :cry: ! Ugye mondanom sem kell, hogy most is kicsordul a könnyem, ahogy rágondolok... :cry: , de hát ez van! Még délben sem vitte el az anyuka, mert láttam, hogy átvitték a kisgyereket a másik csoportba, hogy ott aludjon..., /jó napja lehetett szegénynek!/
Ne gondoljátok, hogy most gonosz vagyok, és esetleg volt valami dolga az anyukájának...! Nem volt, mert kétszer is találkoztam vele az utcán, és éppen a kicsivel sétált...!
Tudom, hogy nehéz két gyerekkel, és azt is tudom, hogy én is vinném attól, ha lenne mégegy itthon, de ha ilyen van, hogy nincs több gyerek, és ennyire kér, biztos nem hagytam volna ott...!
Még Lili is majdnem elsírta magát amikor látta a jelenetet / éppen öltöztünk/ És meg is kérdeztem, hogy esetleg nem akar e hazajönni??? De nem akart, mert ma nagy feladatok vártak Rá, hiszen Ő volt a napos!! :lol:
Ne haragudjatok, hogy mindezt leírtam, de úgy elrontotta a napomat ez reggeli jelenet, és ki kellett írnom magamból!!
De nem azé', hogy most Ti is bosszankodjatok!! :oops: :oops: :oops: !
Csak azé', hogy ilyen is van!!

Pusziiiii:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Nagykismami!

Üdvözöllek a csapatban! Nagyon szép kislányod van, és nagyon szép helyen is laktok a képekből itélve! Itt jó tásaságra lelsz az biztos!

Vasi!
Örülök hogy ilyen jól birod a terhességed, és remélem továbbra is igy lesz.
A héten kezdtem a teleházban, szerencsére nincs sok dolgom, van mikor teljesen egyedül vagyok. Van időm netezni 15-19 óráig vagyok nyitva.

Etna!
Nagyon sajnálom hogy ilyesmi megint megtörtént veled/tek! Nálunk meg az van hogy orvos nélkül egyáltalán nem eshetek teherbe, még véletlenül sem. Botika szép nagyra nött már, sajnálom hogy ennyit betegeskedik. Én adom Amikának a béres cseppet c-vitaminnal, nekünk ez jött be.

Akinak nem irtam külön ezer bocs érte!!!!!!!!!!!!!

Most majd gyakrabban jövök mert van időm itt fent.

Puszika mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Marcsi, nem semmi amit meséltél nekünk. De tényleg előfordulhat hogy volt rá oka ott hagyni a gyermekét. Ezt kívülállóként nem tudhatjuk. De ha nem volt semmi dolga és tényleg csak úgy otthagyta egyedül a csoportban, hát akkor nagyon kegyetlen. Reméljük Lilike csak a náthával marad és ki is fog gyógyulni belőle. Most influenza járvány van mert melegek voltak és nedves párás levegő, ez kedvez neki. Én is nagyon félve megyek boltba is.
Niki, nagyon örülök hogy szereted a munkahelyed. Lassan csak alakulnak a dolgok nálatok is. Jobb lenne kicsit gyorsítana. Annak még jobban örülök hogy tudsz majd nekünk írni is. Sok puszi és ölelés nektek.
Kedves Többiek, hol vagytok már megint? Csodaszép idő van kint, gondolom mindenki majd sétálgat és nem ér rá benézni, beköszönni. Nem baj, majd ....

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Egy kis infót szeretnék kérni,remélem nem haragszik meg az ismerősöm, de hátha tudok neki segíteni kicsit ezzel az információfal.
Szeretnének babát a párjával, a srácnak nagyon lassúak, ezért semmi más nem jöhet szóba csak a beültetés gondolom.A srác a volt párjával már próbálkoztak, de a csajszinak hiába ültették és hiába feküdt, mindig elvetélt.Ők szétmentek, most az új párjával voltak hétfőn orvosnál átbeszélték a dolgokat, de a csajszi nem nagyon értett belőle semmit, azt megjegyezte, h majd injekciózni kell magát.Eddig rendszeresen megjött neki, de komolyabb kivizsgáláson még nem volt, azt mondta neki a doki, ha most megjön neki akkor vérvételre kell menni, aztán a többi.Volt vki ilyen cipőben, gondolom előfordult már vkinél ugyan ez a szitú. Leírnátok hogy megy ez a dolog,mi fog történni vele, mit szedjen mellette vitamint ilyesmit, amit ugye a doki nem ír,nem mond, h jót tenne, esetleg teákat . előre is köszi mindenkinek.

Még egy kérdésem, kérésem lenne, hátha tudtok vmi tanácsot adni, ez annak szól akinek felnőtt gyerkőce van meg persze annak is akinek előfordult már az ismerősei körében ilyen, és el is árulom, Öcsémről van szó, aki 23 éves.
Egy vizsgája van még a suliban ebben az évben és a szakdoga, nem kell bejárnia suliba ezért, a bnője szakiskolás 18 éves, bukásra áll egy csomó tárgyból, lóg, dohányzik, iszik(ezt csak azért írom,gondolom ő sem tereli a pozitív irányba Öcsémet)Pár napot vannak csak anyáéknál, és a többit a csajnál töltik, aki ugye iskolába jár, anyuja meg melózik.Öcsém ha náluk van egész nap heverészik, idegen helyen, nem jut eszébe hogy elmenjen melózni, vagy kezdjen magával vmit.Ha otthon van akkor sem csinál semmit, sem ő sem a bnője úgy kell neki szólni, h ugyan már legyetek kedvesek elmosogatni magatok után,főleg mióta anyum nincs otthon,apumra szakadt minden, és eszükbe sem jut h vmit levegyenek a válláról.Anyum eddig munkanélküli volt, kb két évig, apum sem keres sokat, öcsém sulis, eszébe sem jut ha vmi melót szerezzen, h ne unatkozzon, vagy segítsen az anyagiakban, h a drága kabátot, nadrágot, vagy amire szüksége van megtudja legalább venni magának, nem...minek azt.Tudni kell, iszonyat finnyás, öneki nem jó a téliszalámi, a sima párizsi, a tescós zsemle, a kajákról amit anya-apa főz arról nem is beszélve, de mikor apa kéri, h gyere elmegyünk együtt vásárolni, és olyan szalámit vehetsz, amilyet megeszel, vagy mond mit ennél és olyat főzünk, akkor nem, nem megy, vagy megveszik és a hűtőbe megy tönkre, a kajára meg az a válasz mit tudom én.Ma is összevsztek apummal ebédnél, mert kotorászott a fazékba, mert meglátta, h a gulyáslevesben a csirkén rajta maradt a bőr, és apám rászólt, erre visszaszólt, bunkó, tahó módon, visszadörmögött, ott hagyott csapot papot és bevonult a szobába kijelentette itthon nem eszik többet, mondta a bnőjének, h menjenek hozzájuk, és a délutáni busszal elmentek, pedig tegnap jöttek csak.De olyan csúnyán beszél anyuékkal, h már nekem fáj, semmi tisztelet de még a nagyszüleink iránt sem, ha vki mond neki vmit, akkor megsértődik, és odébb áll, rosszabb mint egy lány.Persze anyuméktól elvárja, h fizessék az előfizetéses telefonját ami 5-10rugó, mert ezt sem tudja szabályozni, a net 9 rugó, a bérletek, ugye ami nem is kellene mert suliba nem jár,de a bnője miatt kell, meg a pénz ruhára, esküszöm több ruhája van neki mint nekem vha volt, és mind márkás, most vett téli kabátot 12ért, mert neki nem jó az 5ezres.És követelőzik anyuméktól, h adjanak neki pénzt minden nap, de semmit nem segít nekik, de elvárja, h ki legyen nyalva a segge.
Én azt ajánlottam anyuméknak, h havonta adjanak neki 10 rugót, a hónap elején, ossza be, internetet mondják le, úgy sincs otthon vagy csak nagyon ritkán felesleges az előfizetés, és a telefonjába vegyenek neki egy feltöltőkártyát, majd akkor észreveszi magát talán.Vagy már nem tudom mit kellene tenni, ki és hogyan térítse észre, mert én már nem tudok semmit sem tenni, többször beszéltem vele, már velem is hőbölög.
Azt még hozzá teszem, h ha vki olyat vagy olyan hangnembe mondja neki, h őneki nem tetszik, akkor mindenkivel úgy beszél mintha a seggéből rántotta volna ki, legyen idős ember, vagy haver, vagy csak egy rokon, őt semmi nem érdekli.
Remélem lesz vmi hasznos tanácsotok, előre is köszönöm.

Luca!Kérdezni szeretném, h nem voltatok ott a 2009-es Csiribiri, Halász Judit koncerten?

A taliról májusban nyelv vizsgázom, uh sajnos előre nem tok mondani semmit, de ha úgy választotok időpontot, h nem kell tanulnom, vagy vizsgáznom, akkor természetesen nem hagyjuk ki.

Marcsi!
Sajnálom, h megint beteg a kicsi, ez a betegség hogy nyilvánul meg, láz is, vagy csak orrfolyás?

Nofim!
Mi újs, majd gyere kicsit dumcsizni

köszi csajok mindent, vigyázzatok magatokra, ebben a változékony időben az ember nem nagyon tudja hogy öltözzön, vigyázzon az egészségére és a kicsikére, de csak jön már lassan a tavasz, lassan..:)
puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?