Sziasztok Lánykák!!
De jó, sokat írtatok, kétszer kellett visszaolvasnom, hogy képben legyek, de azért nem biztos, hogy teljesen sikerült!!
A Gyerkőcök neveivel vagyok gondban, és az Anyukákhoz társításhoz!
Daniella!!
Gyönyörű a kép, ha ilyet látok, mindig nosztalgiázok egy kicsit!!
Angyal88!
Jönnek a storik, szépen sorban
!
Nagyon szép a Te Kislányod is!!
Vasika!!
Eleinte velem sem volt gond a - hogy is mondjam - "ungabunga" terén
, de mostanában...! Mondom én, hogy fiatalabb Vagy!!!!
Petra!
Hogy Ti miket tudtok a számítógéppel csinálni, csak olvasom, és persze nem értem, pedig próbálom, próbálom! Én még egy képet sem tudnék ide feltenni, pedig úúúgy szeretnék!
Ha netán addig eljutnék, hogy feltöltök egy képet, akkor azt írja ki a gépem, hogy túl nagy a mérete, és én itt elvérzek, mert nemtom mit kéne csinálni ahhoz, hogy kisebb legyen !
Ti meg itt beszéltek mindenféle "empénégyről", hát azt sem tudom miaz???
Etna!!
Látom Te sem unatkozol, remélem azé' a következő utatok nem a gégészet lesz!!
Köszi a tippeket, aranyos Vagy, de mi már mindenen túl vagyunk hányás ügyben /cseppeken, kúpokon, homeopátiás szereken.../
A kúp nem rossz, ha hosszabb útra megyünk, mert elalszik Lilike tőle, de ha esetleg szórakozni mennénk, mondjuk egy kicsit libegőzni, vagy állatkertbe, akkor nem jó, mert tiszta "kóma" lesz tőle a gyerek, és akkor ugye nem tudja élvezni a programot
, így ez, vagyis a kúp ki van lőve!
Tavaly nyáron elmentünk egy hétre Balatonra, és mi ketten Lilikével vonattal mentünk, az Apja, meg jött a "vonat mellett" autóval
De még szerencse, hogy vonattal mentünk, mert a mi helyünkön a mosógép!
foglalt helyet!
A Délibe is alig bírtunk elérni, hogy Lili kibírja, de a vonaton nem volt semmi gond, sőt nagyon élvezte!
Tejallergia! Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat! Lehet, hogy nem jól írtam, mert inkább úgy írnám, hogy laktóz érzékeny! /Még nemtom mi a különbség, mert csak puhatolódzom ezügyben/!
De az álltalad is javasolt Milupa gyereikitalon is túl vagyunk, / az utolsó dobozzal én ittam meg a kávémba, mert végül is nekem való, mert az van ráírva hogy 2+ év!
, oszt gondúútam, nevesszen kárba, jó lesz az nekem is, hiszen csak nyóócvan kila vagyok
!
Oviügy! Imád Lilike oviba járni!! Még szerencse, mert ugyan gondolkozhatnék másikon, de ebbe a faluba csak egy ovi van!
Állítólag ennek is örülhetünk, mert ezt is hamarosan be akarják zárni! Következő faluban is van, de oda - autó híján - csak busszal tudnánk eljutni, azt is csak úgy, ha megkerülnénk a fél várost / nem vicc/ közvetlenűl csak Pomázra megy tőlünk busz, az is csak óránként
! Tehát muszáj ezzel az ovival beérnünk! Nincs is ezzel semmi baj, csak annyi, hogy a Zember is idejárt, és ha Ő viszi Lilit akkor aszondja'; "itt semmi sem változott", és akkor elkeseredek, mert szerintem is lehetne legalább 20. századi, ha már nem is 21.
Na mindegy, ez van, lehetne rosszabb is, /bár azt kétlem/!
Nagyon sok sikert kívánok a tervedhez, drukkokban nem lesz hiányod
!
Luca!
Szerintem nem kell erőltetni a bilizést, Lilike egyik napról a másikra magától kérte! Emlékszem a nagyokkal mennyit kínlódtam, mert "aszonták" mások, és közben lehet, hogy maguktól is szóltak volna ...
Bár az is igaz, hogy nem volt még eldobható pelus, és nem volt ilyen egyszerű a pelenkázás mint most!!
Remélem nem hagytam ki Senkit!! Ha igen, akkor ne haragudjon, nem direkt volt!! Tudjátok, most ismerkedem!!
Jaj, Etna Kedves!
Elfelejtettem azt megírni, hogy Apósómra "felügyelek"! 69 éves, és egyedül van /Anyósom meghalt
/! Mostanában vesszük észre, hogy muszáj is a felügyelet, bár ellátja magát, de azért kell ez-az, amit én tudok!!
Puszi Mindenkinek!!
Lehet, hogy a héten már én sem jövök, de hétfőn jövök!
terveim szerint Lilikét viszem oviba, persze csak fél napra, de addig majd itt fárasztalak Benneteket!!