Jó reggelt!
Kati! Mi is shaggy szőnyeget vettünk a galériára, már itthon is van, csak még nem tettem fel. Abból is a legvilágosabbat! Ami a vajszínű bőrt illeti, szerintem sokkal jobban tisztítható, mint mondjuk egy vajszínű plüss. Azt ha leönti vmivel, azt le tudod törölni, de én csak tisztítani tudom.
Csillag! Szerintem abból szempontból mindenképpen jobb, hogy Bence nem ment oviba, amit a betegségekről írtál. Ebben én is meg tudlak erősíteni, bizony a kicsik sokkal betegesebbek úgy, ha a nagy ovis. És még nem is kell, hogy hazahozzon bármit a nagy. Egy csomó ismerősöm meséli, hogy milyen rossz mikor viszi a nagyot az oviba, öltöztetni a kicsit is, az oviban ezer fok, ott leizzad, majd vissza a hidegre. Szóval, csak egy macera az egész. Inkább én is annak a híve lennék, hogy kevesebb legyen a korkülönbség, de sajnos ez meg nem rajtunk múlik!
Egyébként, valamelyik nap jutott eszembe, hogy megkérdezem már, túl vagy-e már az "elvesztésen"!
Dike! Szerintem is kellene az Afp eredmény! Te móri vagy? Nekem laknak ott a férjem részéről rokonok!
Nita! Elhiszem, hogy valahogy nem szeretnél megint egész nyáron kismami lenni. Én is mondtam a férjemnek, a következő terhességet is így időzítsük! Én amúgy egy kicsit később szerettem volna szülni(április-május), de ennek is nagyon nagyon örültem. Majd a tesót!
Nika! Örülök, hogy Gergő ilyen gyorsan rendbe jött! Akkor ma már ovi? Én megértem, hogy nem akartok elszakadni egymástól. Az biztos, hogy én is mennék Zolival bárhova tűzön-vízen át, és persze most már a picur is! Sokat beszélünk mi is róla, ha elég lesz az itteni életből, akkor megyünk a tesómék után. Na, nem én vagyok az igazán buzgó, inkább Zoli menne.
Brita! Hidd el, Zalán okos fiú, és nem hagyja már az anyukáját sokáig "nyűglődni", szerintem meglesz a jövő hét vége felé!
Tegnapi nap eredményes volt, és rettentő fárasztó. Az utazást nagyon nehezen viseltem, tényleg nem igen tervezek már ilyen hosszú utakat! Pisivel még egészen jól bírtam oda-és visszafelé is. De valahogy sehogy se kaptam levegőt. Pedig az ülésem háttámlája eléggé hátra van döntve, és párna is volt a derekamnál. Szinte meg se szólaltam egész úton, a fiúk nagy örömére!
(sógorom is jött velünk) Ami nagyon jó volt, hogy semmim sem fájdult meg, pedig voltunk Ikeában, Auchanban, Brendonban. Du-án kettőkor indultunk a barátnőméktől és 6ra értünk vissza hozzájuk! Este 9re értünk haza.
Nagyon sok mindent vettük, majd mindent megmutizok. Vettem hazahozós rucit, hát, nem olyat, mint amit először terveztem, de ezt nem tudtam ott hagyni!
És elhoztuk a kiságyat is, ami szintén gyönyörű, brendonos fenyő ágy!
Most megyek a védőnőhöz, majd a városba, mert ágyneműt nem találtam és megveszem azt, amit itt néztem. Majd ki kell mennem tesóm anyósáékhoz is, mert megjöttek tőle is a cuccok, szóval lesz mit mutiznom!