Új privát üzeneted érkezett!

pedi: nem hiszem, mert odafelé mutattam már zsoltinak.
merre mentek vásárolni?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nagyon tuti ez a taska! Ugyan ez az izlesem van, mint Neked! Meg eddig minden olyan amit vettel amit en is siman megvettem volna ha szembe jon!
Vizesedes biztosan a sok utazas miatt van. Remelem!!

Pedi, Kati irta, hogy drukk holnapra. Vissza akartam keresni de nem talalom. Miert kell drukk holnapra???? Hova mesz dokkerhoz?

Beze, nem semmi a fiad! Tavlovo! :lol: :lol: :lol: Anyura celzasbol jeles!

Cham a Te fiad sem semmi. Nekem ocsem volt olyan, hogy szolt: Ana ana kakilni kell! Biztos kisfiam??! Igen, igen, kaka! Oke, anyam rohan, bili, Tesom gatya le, bilire ra, ul, ul, ketkeze a terden, kozben leskel, 5 perc utan folallt, bili ures, es kiabal: ana, kesz vagyok! Ana rohan, kozben Tesom mar elindult ana utan konyhaba aztan amikor talalkoztak Ana jol kiakadt mert ocsike vegig sz.rta a folyosot! DE felkonferalta magat, hogy O keszen van a bilizessel! En szetrohogtem az agyam (8-9 eves voltam, van koztunk kozel 6 ev) anyam meg szedhette a kakkantyukat es a buz eluzott mindenkit a haz kornyekerol is! :lol: :lol: Es ez rendszeres volt. Nekem kedvenc musorszamom volt, oda hivtam a baratnoimet rohogni, hogy ezt nezzek, Tesom maganszama! Ha ott ult anyu a kozeleben, meg a bilin sem ult meg! Igy meg mindig korbe sz.rta a lakast! :lol: :lol:
Vendég
 


Az M5 melletti Brendonba, mert attól 5 percnyire laknak a barátaink. Aztán náluk ebéd, majd Velük Ikea. Tőlük kapjuk a kiságyat, és hazafelé még Auchan.
pedi
Kalocsa
 
 

 
 

bogi: én is észrevettem már, hogy egyforma az ízlésünk. a cipőm is hasonló, mint neked a fehér, csak nekem nike.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka! Egész napos jövés-menés lesz. Pestre megyünk vásárolni, meg a barátainkhoz.
Öcséd nem semmi volt, hallod! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


mi is ott vettük ma a táskát. imádom azt a nagy brendont. annyira sokat segítenek, annyira készségesek.
ha még nincs kártyád, akkor mielőtt bementek csináltasd meg.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Ja, es poen meg, hogy azon csajok akikkel Tesomon jokat rohogtunk emlekeznek meg erre. Tesom tok jo pasiva es igencsak mokas ferfiva cseperedett de en meg a mai napig hallgatom, hogy amikor Lacika korbekakalta a lakast! :lol: :lol: Meg mindig mondjak, OOooo, ne agggodjal Lacika, lattuk mi mar a Te kuksidat! huuu, szegeny Tesom hallgat eleget! :lol: :lol: Persze kivagja humorral magat es megint en vagyok az, aki jokat rohog az egeszen! :lol: :lol: :lol: Jovan, eldugultam, off vege! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Vendég
 


ja! pedi, kabátot ne vigyetek be. közvetlen előtte meg tudtok állni és piszok meleg van bent!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi, akkor jo utat es sikeres vasarlasat holnapra! Es csak lassan totyogjal, totyogocskat jatszal, csak ovatossssan!!!
Vendég
 


En mara leptem, gondolom ez nem is baj, nem velem lesz tele a toppppic!!

Mindenkinek legjobbakat, szep vasarnapot es misokegyebmas! Csocsesz! :D :D
Vendég
 


Jaj, Kati! Ennek örülök, mert én még sosem voltam ott! Köszi, a tippet! :wink:

Bog! Köszi, ari vagy! Igyekszem pingvinesen előadni magam, de lesznek ott egy páran, akik vigyáznak rám. Ő az a barátnőm, aki bejön velem a szüléskor! :D
pedi
Kalocsa
 
 


Te, Bogi! Én kérdeztem vmit az előző oldalon! :evil:
Amúgy Neked is szuperságos vasárnapot!
pedi
Kalocsa
 
 


Beze, nem semmi ez a kaka-story!!!!!! MArcusból sportlövő lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lexi előtt viszont le a kalappal! Nagyon ügyes kislány!!!!!! (Remélem nálunk Gergővel könnyebb lesz majd ez a bili-WC dolog, mint Bencussal... díjaznám, ha nem kellene pelenkát vennem még 3,5 éves korában... 8) 8) 8) )
Te hogy vagy? Éjszakák változatlanok? Nappal mennyit alszik Marci?

Pedi, jó, hogy rápihentél a holnapi napra, amennyi helyre fogtok menni, ahhoz kell is az erő!

Kati, sajnálom a vizesedést, én is remélem, hogy csak a mai mászkálás tett be Neked! Pihenj sokat!

Bogi, jót röhögtem az Öcséd kaka mutatványán! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked milyen napod volt?

Rita, tényleg jó dátum lenne az a 02.05... Ha meg mégis túlhordanád, akkor nem kell izgulnod a magzatvíz miatt, mert a betöltött 40. héten már nézik (kötelezően) és onnantól kezdve 2 naponta. (Mondjuk nekem aznap amikor született Gergő még tiszta volt a víz, aztán este, amikor burkot repesztett az orvosom, már zöld volt... Ezért is jó volt, hogy egy picit "rásegített" a szülés beindulásához ezzel a burokrepivel.)
Nagyon bunkó dolog volt, hogy nem adták át Neked a helyet a rendelőben. Én tegnap pont az ellenkezőjét tapasztaltam, sorban álltam a Müllerben (egyedül voltam a két gyerkőccel) és egy férfi maga elé engedett a sorban, pedig nem voltak sokan és Gergő sem sírdogált. Ritkaság az ilyen!

Cham, örülök, hogy jobban vagy egy kicsit. Kicsi Fiad édes lehet ahogy egyedül próbálja intézni a "nagy dolgát". :D

Nika, hááát Bogihoz hasonlóan én sem tudnék ilyen öregembert/asszonyt gondozni az biztos... ehhez nekem nincs gyomrom. Meg úgy, hogy Gergő nem lehetne Veled, én bizony hatszor meggondolnám a dolgot. Iszonyú törést jelentene neki...

Mona, hogy vagy??????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, jajj, bocsass meg! Nem lattam! Vakhangya! De szolj ram es mas is szoljon am ram mert nem direkt nem valaszolok csak vak vagyok!
Viragnak is valaszolok egy uttal: szoval dolgoztam ma de ihhhaaaaajjjsz.ar napom volt. En is megkaptam a kakat sugarba, mint Beze, csak en felnott, nagy okos, primko angoloktol. Allok a pultban erre jon egy fazon aki eleve utalja az osszes bevandorlot es mar messzirol kiabal nekem: szerviz!!! En meg vissza: My name is Ottilia! Please! Kopni nyelni nem tudott az urge de tuti panaszt fog tenni a fonokomnel! Hat en meg lesz.rom. Ennyire azert ne alazzon mar meg! Nem hagyom. Ez a pasi egyebkent is mindig bamul, figyel es masik 4 emberrel rolam beszel. Semmi nem jo nekik, bunko angolok! Nika, maradj otthon de komolyan!
Vendég
 


Bogi, köszönöm! Hallod, öcséden jót röhögtem én is, ez nem semmi! :lol: :lol: :lol:

Pedi, oké, akkor maradjunk a februárban. 4-ét leszámítva bármelyik nap jó. :wink:

Csillag, köszönöm. Este már gatyóba ment a pisi, de ugye egyszerre ne akarjunk mindent. :)
Sportlövő, ez jó, hát, el tudom képzelni. :lol:
Köszönöm a kérdést, jól vagyok, bár most pont epegörcsöm van. Vérzés még minimálisan van, már nem bánnám, ha elhagyna. Éjszaka ha 3 után kel, akkor szopi után nem alszik vissza, hanem sír, de nem egyfolytában, nem tekereg, csak olyankor lenne fent. Nappal szinte egész nap alszik, tegnap mondjuk 4 órát fent volt egyben, de ez ritka.
Ti hogy vagytok? Bencus ugye nem féltékeny?
Amit írtál, az sajnos tényleg ritka.
:roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mona, igen, Te, hogy vagy??

Csajok tenyleg leptem, keszulok lelkileg a holnapi szivatasokra, aztan este jovok Hozzatok! Addig Mindenki vigyazzon Magara! Puszik Nektek!
Vendég
 


Beze, hihi az elobb egyszerre irtunk!!

Viragom, Neked ma nem irtam de puszi az egesz Csaladnak! Ne haragudj, nem direkt maradtal ki!

Na, tenyleg cso Lanyok! Ezt nem hiszem el, hogy mar 3adjara irom!!! :lol:
Vendég
 


Beze, van Bencében féltékenység, de nem Gergő ellen jön ki rajta, hanem amit már korábban is írtam, sokat nyüszög. Már rájöttem, hogy azért csinálja, mert utánozza Gergőt. :? Sokszor mondja is egyébként, hogy Ő is kisbaba...
Nálatok Lexi nem változott Marcus születése óta?
Az éjszakáitokat (hajnalokat) nem irigylem, a nappalokat viszont igen. Nálunk az éjszakai alvás működik, viszont nappal nagyon keveset alszik Gergő és nem tudok semmit sem csinálni. Meg persze Bence is folyton itt ugrál körülöttem. Úgy szeretnék egy kicsit többet foglalkozni vele, de egyelőre nem megy. Már 3 napja szeretnék csinálni vele egy kis hóemberes képet (vattát ragasztanánk színes papírra), de nem volt idő, hogy nyugodtan leüljünk és megcsináljuk. Olyan lelkiismeret furdalásom van emiatt. :? :?

Bogi, dehogy haragszom, hogy nem írtál külön nekem, én se vittem ma túlzásba a csacsogást. :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


B@sszus Csillag! Tegnap volt két hónapos Gergő! Elfelejtettem gratulálni! :oops:
Elhiszem, hogy rosszul érzed magad Bence miatta, de ez az állapot most természetes. Hiszen egy ilyen pici babának,mint Gergő még leginkább az anyukájára van szüksége! Hidd el, lesz még sok sok közös programotok Bencével kettesben! Előttetek az egész élet! :wink:

Bogárkám, drága! Sajnálom a c@r napot, kitartást neked holnapra!
pedi
Kalocsa
 
 


Beze most én is jót röhögtem:)):
nekem Barni még a falat is telibe fosta anno:):):)
Lexi nagyon ügyes!!!!puszi neki!!!!!

kPedi jó utat holnapra..ha apim nem dolgozna bemennék én is Pestre hogy talizzak veled:):)

Kati szupi a táska:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita! Pedig tényleg jó lett volna talizni!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi már nem jöttök majd Pestre?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szerintem szülésig már biztos nem. Örülök, ha a holnapit is túl élem.
pedi
Kalocsa
 
 


remélem azért majd szülés utána ha nagyobb lesz a baba talizunk valahol:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze: Lexinek nagy nagy gratula:):) Kisfiad nem semmi én röhögtem volna :9

Pedi: pesrze gyógyulgat. mintha nem is lenne már beteg :) de a gyógyit be kell szednie:)Étvágya is visszajött szóval már csak a gyógyszer mutatja hogy beteg volt :)

Kati: nagyon csúcs a táska :) nem is látni rajta hogy pelenkázó tatyó :)

Na ez az én sem bírnék ugrálgatni egy idős embernek.ma kicsit össze is kaptunk apával.Mondtam neki hogy szívem szerint én nem szeretnék menni. tudom hogy sokat lehet keresni ha olyat talál az ember lánya de én egyedül semmiképpen sem akarok menni,arra meg elég sok pénz kéne hogy mindhárman egyszerre menjünk. Erre Gabi kicsit felhúzta magát. na mindegy majd lesz valahogy.Csak azt sem akarom hogy erre menjen rá a kapcsolatunk :( mert szerinte én nagyon jól beszélek angolul,de én meg tudom hogy ez nem sok.csak neki tűnik úgy mert ő semmit nem tud .Azt mondja ha ő ennyit tudna mint én nem gondolkodna.Most mondták a tv-ben hogy egy évre adnak USA-ba vízumot idénymunkásnak most azt nézegeti de az meg nem itt van.onnan nagyon nehezen jönne haza és félek hogy ez sem tenne jót nekünk.Nagyon szeretjük egymást de én nélküle egy senki lennék.Ez meg nagyon rossz hogy nincs munka ,nincs pénz.
Bocsika nem akarok panaszkodni csak ez most így kijött és tudom hogy ti megértetek engem:)

Bogi nagyon édes lehetett az öcséd:) gondolom anyukádnak nem volt ilyen vicces :)

nika70
Salgótarján
 
 


Kati: nekem is a vajszínű tetszik :) Imádom azt a színt.
Sajnos amikor az űlőgarnitúránkat vettünk a vajszínű tetszett de nem mertem bevállalni a lányom miatt így lett bordó. De azóta is a vajszín után ácsingozom.

Nika: Megértelek hisz a pénz kell de menni én sem szívesen mennék.
Ördögi kör ez.

Pedi: Jó utat és vásárolj sokat:)

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Pedi
Itt a vége, nem bírok már pörögni. Azért még a napi teendő ellátása nem okoz gondot. Most Regivel igyekszek sok időt együt tölteni. Tegnap is sokat játszottunk, társasjáték közben feküdtem, vagy felpolcolt lábbal ültem, úgyhogy igyekszek pihenni.
Főzés, kisebb takarítás még belefér, nagy dolgokat meg már úgysem csinálok. Mondjuk még csütörtökön volt egy nagy túrám a belvárosban, de már csak a kórház környékén sétálgatok.

Csillagvirág
Igen tudom, hogy a 40. héttől már néznek magzatvizet, de ha maradunk ennél a számításnál, akkor én már 41 hetes leszek. Szóval csak azért aggódom, hogy nem kezdik időben nézni a magzatvizet. Remélem Zalán jól tudja mikor kell jönnie, és akkor nem lesz baj. Kibújhatna amikor letelik a 40. hét, hátha ő tudja. :lol:
Ez a féltékenység teljesen normális. Regi is biztos fog nyüsszögni, de tudom, hogy Zalánon nem töltené le. Mert annyira szereti és várja. Egyre többször bújik a pocakomhoz, és rengeteget beszél róla, hozzá.

Apa nemrég ért haza az ügyeletből, lefürdött aztán elment aludni. Maradt tegnapról rántott sajt, meg rizs, úgyhogy az lesz az ebéd. Meg kaptam egy jó nagy kolbászt anyósomtól, biztos disznóölés volt valahol. Úgyhogy azt is megsütöm majd.
Csak palacsintát sütök még édességnek. De a tegnapi pudingos desszertből is maradt még. Ma pihizünk. Misére nincs erőm elmenni. Mindenem fáj, éjjel többször arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a combom, meg a bordám. Nem sokat aludtam.
Vendég
 


Brita: természtes ha már nem bírod annyira a tempót. Mostmár pihenj sokat hisz utána lesz bőven munkád a kicsivel.
A Zalán név nagyon tetszik nekem is.nem is lehet nagyon becézni úgye?

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!!!!
Rita pihizz is..jól teszed!!!!!!!!
a Zalán név nekem is tetszik ..a szomszédom fia is Zalán.......őt Züminek becézik:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze! nagyon ügyes Lexike!fosás nem semmi lehetett:)

Rita! kitartás drága, már nagyon kevés van hátra!

pedi! kitartás mára, aztán minden megmutatni!

kati! sajnálom a vizesedést! ez a táska nagyon nagyon jól néz ki!

bogárka! tetszik ahogy beszóltál az embernek:) jót röhögtem, ahogy leírtad:)

holnap uh.nagyon várom:)

KépKép
dike
 
 


Dike reméljük holnap kiderül a baba neme és minden rendben lesz!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita! kisfiút mondtak eddig:)én is remélem!köszi

KépKép
dike
 
 


dike: szerintem a 4d után szinte tutira vehetitek a fiúcskát.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


azért nagyon drukk holnapra!

csucsu: nekünk vajszínű bőr az ülőnk. majd ha bogi akkora lesz, mint ate lányod, hát beszélgetünk róla, hogy melyikünk döntött jól. és előtte van egy vajszínű hosszú, olyan shaggy szőnyegünk.

brita: lassíts, mert nagyon kimerült leszel a szüléskor és utána. már csak napok kérdése és zalán elindul. okos kisfiú ő.
annyira hihetetlen, hogy már ennyire készülődünk mi is a februári topicból és hogy még mindenki egyben van!!!

nita: fiúkkal mentek valamerre ebben a szép időben? te mikorra nem várod? megtesztek mindent, vagy csak sodródtok? garázs?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati délelőtt voltunk kint sétálni meg a boltba......
elméletileg 30-án kell meg jönnie........
inkább csak sodródunk...még 1-2 hónap jó volna ha nem...már szültem szeptemberben....:):)
de ha még is jön hát nagyon várjuk!!!!!!!!!!:)):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


garázs még áll de rossz ránézni.......bármikor bedőlhet...főleg még jön az eső is majd megint hó és olvadás....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita, Nika, Dike, köszönöm, aranyosak vagytok!

Nita, átadtam, puszi nektek is! Miért drukkoljak, inkább annak, hogy pár hónap múlva legyél babás?

Nika, én is röhögtem, azért is írtam le, hogy másnak is vidám perceket szerezzek! :lol:

Dike, genetikai uh-d mikor lesz? Afp-t holnap megkapod?

Csillag, Lexi nem változott egyáltalán. Nem kér többet, mint amennyit nyújtani tudok, nagyon okos kislány.
Tudod mit? Cseréljünk, Marcus nappal alszik, Gergő éjszaka. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
"Miért drukkoljak, inkább annak, hogy pár hónap múlva legyél babás? "
rád bízom:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


beze! holnap lesz genetikai uhum, viszont az afp eredményem még nincs meg. olyankor mi van? bemegyek azért majd az sztk-ba ide Mórra hátha meg van már, de péntek du 4kor még nem volt meg, holnap 8kor mért lenne. de nem az afp eredménnyel kellene mennem a genetikaira? de hát holnapra van időpontom...

KépKép
dike
 
 


Beze, nem adom Gergőt és az éjszakai alvásomat sem!!!!!! :P :P :P
Lexi nagyon okos kislány. Néha én is úgy érzem, talán könnyebb lett volna, ha egy évvel hamarabb születik Gergő... Bence 3 éves kora után változott sokat. Azóta mondanám rá, hogy megérett az óvodára. Nyáron ugye még a szobatisztaság sem ment, meg tartózkodó volt a gyerekekkel, aztán jött egy fordulat, egyik napról a másikra letette a pelenkát és kinyílt a világ felé. Úgy érzem, hogy élvezné a gyerek társaságot és sokszor én már kevés vagyok neki. 8) A másik felem viszont azt mondja, hogy jól tettem, hogy nem vágtunk bele most az oviba. Beszélgettem olyan anyukákkal, akiknek friss ovis a nagyobbik gyerekük és Gergővel kb egy idős a kisebbik és nem győzik orvoshoz hordani a pici babát is. Sőt, többen majdnem kórházba kerültek a picivel. Hiába anyatejesek, mégis mindent elkapnak, amit a nagy hazahoz. Na, ez nagyon nem hiányozna. Úgyhogy megvárjuk szépen a szeptembert. Addigra Gergő is nagyobb lesz és remélhetőleg az immunrendszere is jobban működik majd.

Cham, gondoltam Rád az elmúlt pá napban. Nekem sem jött be ez a fogigátló, amit a dokim írt fel. Abba is hagytam, mert elkezdtem tőle pecsételgetni... :? :? :? (Pont most, amikor már védett volna... :twisted: :twisted: :twisted: )

Nita, jöjjön aminek (akinek :wink: ) jönnie kell.
Szívesen elmegyek Veled kikapcsolódni! A 4 fiút meg majd rábízzuk mondjuk Bogira, hogy gyakorolhasson! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika, remélem dűlőre jutsz Apával. Nem jó ez így, ha csak az egyik szeretne valamit... :?

Dike, nagy drukk Neked holnapra!

Bogi, ma is hullllllllllllla vagy a sok idióta angoltól?

Pedi, remélem kibírtad a mai napot, pihenj sokat és várjuk a fotókat a vásárolt cuccokról! Meg egy pociképet is dobhatnál!

Rita, most már értem, hogy miért aggódsz a magzatvíz kukucs miatt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike pedig szerezd be az afp eredményt..........engem be se engedtek volna anélkül........kikötötték anélkül nem mehetek...

Virág rendben......Bogiiiiiiiiiiiiiii....kéne vigyázni 4 fiúra!!!!!!!!!!!h,mmmmmmmmmmmmmmm....na mit szólsz??

Pedi ma gondoltam rád.majd ha kipihented magad hozz képeket a szerzeményekről:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


dike nekem azt mondták annó már másnap megvan telefonálj be érte mond hogy vinned kell a genetikára

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt! :lol: :lol:

Kati! Mi is shaggy szőnyeget vettünk a galériára, már itthon is van, csak még nem tettem fel. Abból is a legvilágosabbat! Ami a vajszínű bőrt illeti, szerintem sokkal jobban tisztítható, mint mondjuk egy vajszínű plüss. Azt ha leönti vmivel, azt le tudod törölni, de én csak tisztítani tudom. :?

Csillag! Szerintem abból szempontból mindenképpen jobb, hogy Bence nem ment oviba, amit a betegségekről írtál. Ebben én is meg tudlak erősíteni, bizony a kicsik sokkal betegesebbek úgy, ha a nagy ovis. És még nem is kell, hogy hazahozzon bármit a nagy. Egy csomó ismerősöm meséli, hogy milyen rossz mikor viszi a nagyot az oviba, öltöztetni a kicsit is, az oviban ezer fok, ott leizzad, majd vissza a hidegre. Szóval, csak egy macera az egész. Inkább én is annak a híve lennék, hogy kevesebb legyen a korkülönbség, de sajnos ez meg nem rajtunk múlik!
Egyébként, valamelyik nap jutott eszembe, hogy megkérdezem már, túl vagy-e már az "elvesztésen"! :oops: :wink:

Dike! Szerintem is kellene az Afp eredmény! Te móri vagy? Nekem laknak ott a férjem részéről rokonok!

Nita! Elhiszem, hogy valahogy nem szeretnél megint egész nyáron kismami lenni. Én is mondtam a férjemnek, a következő terhességet is így időzítsük! Én amúgy egy kicsit később szerettem volna szülni(április-május), de ennek is nagyon nagyon örültem. Majd a tesót!

Nika! Örülök, hogy Gergő ilyen gyorsan rendbe jött! Akkor ma már ovi? Én megértem, hogy nem akartok elszakadni egymástól. Az biztos, hogy én is mennék Zolival bárhova tűzön-vízen át, és persze most már a picur is! Sokat beszélünk mi is róla, ha elég lesz az itteni életből, akkor megyünk a tesómék után. Na, nem én vagyok az igazán buzgó, inkább Zoli menne.

Brita! Hidd el, Zalán okos fiú, és nem hagyja már az anyukáját sokáig "nyűglődni", szerintem meglesz a jövő hét vége felé! :wink:

Tegnapi nap eredményes volt, és rettentő fárasztó. Az utazást nagyon nehezen viseltem, tényleg nem igen tervezek már ilyen hosszú utakat! Pisivel még egészen jól bírtam oda-és visszafelé is. De valahogy sehogy se kaptam levegőt. Pedig az ülésem háttámlája eléggé hátra van döntve, és párna is volt a derekamnál. Szinte meg se szólaltam egész úton, a fiúk nagy örömére! :lol: (sógorom is jött velünk) Ami nagyon jó volt, hogy semmim sem fájdult meg, pedig voltunk Ikeában, Auchanban, Brendonban. Du-án kettőkor indultunk a barátnőméktől és 6ra értünk vissza hozzájuk! Este 9re értünk haza.
Nagyon sok mindent vettük, majd mindent megmutizok. Vettem hazahozós rucit, hát, nem olyat, mint amit először terveztem, de ezt nem tudtam ott hagyni! :oops: És elhoztuk a kiságyat is, ami szintén gyönyörű, brendonos fenyő ágy!

Most megyek a védőnőhöz, majd a városba, mert ágyneműt nem találtam és megveszem azt, amit itt néztem. Majd ki kell mennem tesóm anyósáékhoz is, mert megjöttek tőle is a cuccok, szóval lesz mit mutiznom! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok, jó reggelt!

pedi: sokat gondoltam rátok tegnap. gratulálok a sikeres úthoz. kérjük hamar a képeket.

csillag: szerintem ha idén ment volna bencus oviba, akkor talán még nehezebb lenne vele pont azért, amit írtál, hogy okosodott. talán jobban érezte volna azt, hogy a tesó miatt kellett mennie. pedig nem, de ő a kis agyacskájával tutira ezt is kombinálta volna.
és persze a bacik...
én azt akartam kérdezni, hogy gergő egész nap veletek van lent? van neki ott is kiságy, vagy csak a pihiszékben szoktad levinni?

dike: nálunk is megnézte a doki az afp eredményét, de nem hiszem, hogy hazaküld, ha nem lett volna meg. ha időpontod van, menj el.

nika: hogy állsz a fogyikúrával?

beze: nálatok hogy működik zalán hurcolása lakáson belül? hány kiságy van? veletek van a nappaliban, vagy a szobájában?

cham: milyen volt a hétvége?

mona, selyem, csucsu, bogárka drága?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!

Pedi, örülök a sikeres útnak. Én is sokat gondoltam Rád tegnap. Nagyon várom a fotókat!
Az "elvesztés" konkrétan még nem történt meg, mert most hétvégén hatott volna a bogyó, de péntek óta nem szedem. Tegnap vettünk más védekező izét és szerintem a napokban megpróbáljuk újra felfedezni egymást. :oops: 8) :D

Kati, Gergőnek nincs kiságya lent. Bencével próbáltuk anno, de nem jött be. Most meg nem is kísérleteztem. Lent a nappaliban kihúzható a kanapé, így ha ott vagyunk, akkor arra teszek egy plédet és ott szavadon kapálózhat és erősítheti az izmait Gergő. Ha a konyhában teszek-veszek, akkor a pihiszékbe rakom, kicsit megemelem a háttámláját (így szereti) és tud bennünket nézegetni.
Amúgy Bence miatt sokat vagyunk az emeleten, hisz ott van az Ő birodalma. Itt is van kihúzható kanapé Gergő szobájában, egy dupla ágy (két gyerekheverő összetolva) Bence szobájában, így van hová letenni Gergőt.
A kiságyába szigorúan csak akkor teszem, ha altatni szeretném, így már most pontosan tudja, hogy mire való.
Járókánk nem volt és nem is lesz. Ha elkezd mászni Gergő, inkább a nyomában leszek és tanítom, hogy mihez szabad nyúlni és mihez nem. Ez bejött Bencénél. (Mondjuk gyerekbiztos a házunk, nem sok olyan dolog van, ami veszélyforrást jelent.)

Többiek???????? Merre jártok?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: köszi!

egyébként teljesen egyet értek a megyek utána, tanítom elvvel. én sem fogok semmit elpakolni. persze csak, amivel nem veszélyezteti magát, ha nem látom éppen.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Sikerült így a végére megfáznom, de talán nem vészes. Majd kiderül, hogy estére lesz-e lázam. A védőnő szerint egy-egy algopyrin nem árthat, meg a paracetamol tartalmú szereket, valamit Nurofent ajánlotta.
De kicsit utánaolvastam és minden orvos mást mond. Valamelyik azt írja, hogy paracetamolt egyáltalán nem lehet terhesség alatt szedni. A másik az ibuprofen (nurofen) tartalmút találja nagyon veszélyesnek. És az algopyrint sem javallják, bár arra egyértelmű hátrányokat nem írtak, csak hogy az van ráírva, az első és utolsó trimeszterben nem szabad.
Az aspyrinre is valahol azt mondják lehet, máshol nagyon tiltják.

Én amúgy is kevés algopyrint szoktam bevenni. Egy-egy tabletta, egy megfázásos időszaknál elég. Szóval kettőtől csak nem lesz bajunk. Dokit elfelejtettem megkérdezni, de majd szerdán ha lesz alkalmam rá, megkérdezem. Most dupla C vitamint szedek, de nem tudom, hogy megállítja-e a folyamatot.
Egyébként szoptatás alatt sem javasolják az algopyrint, és mégis azt kapsz a kórházban, szülés után. Két felet be is vettem.
Kinek mit mondott a dokija ezzel kapcsolatosan?

Még majd visszaolvasok!
Vendég
 


csillag: gyönyörűek a fiúk az új képeken az iwiw-wn. gergő sokkal karakteresebb, fickósabb, mint bencus olt. ő olyan babás kiskölök, de gergő igazi fickó már most. mindkettő gyönyörűség!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


rita: én még nem kérdeztem a dokimat. remélem elkerül. gyógyulj ki te is hamar!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, én algo-t szedtem szülés után kb 7-8 napig. Minden nap szükségem volt rá, mert anélkül nem bírtam volna elaludni, úgy fájt a gátsebem...
Remélem hatni fog a dupla adag C vitamin és nem lázasodsz be. Pihenj és most aztán tényleg semmit ne csinálj, hogy a szervezeted a gyógyulásra használhassa az energiát!

Kati, köszönöm a dicséretet! Gergő tényleg más, mint Bence volt, de még sokat fog változni. Néha nézegetem a régi fényképeket, hogy hogy is nézett ki Bencus 2 hónaposan és bizony szinte rá sem ismernék. Rengeteget változtak a vonásai, főleg 1 éves kora után.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?