Azt kell észrevennem, hogy amikor a Ti gyerekeitek megőrülnek és nem alszanak, akkor az enyémek ige. A gond az, hogy a Tieitek gyakran alszanak jól. Mármint ez csak nekem gond
Emmával este megdumálás ment, bólintás megvolt, reggel 1/4 8kor ébredtünk. 1-kor Míra zokszó nélkül egyedül elaludt, Emmának 5 percig simiztem a hátát addig a másik szobában, míg elpilledt (közben ő is simizte a macija hátát, így egy kicsit macerás volt elaludni
)
Timi, ha én otthagyom őket, akkor ugyanezt a műsort csinálják. Tudom, Lányaid ehhez vannak szoktatva, igazán nagyon jól, irigy is ezért (tudom, én tehetek róla, hogy nálunk nem így megy), de ha én otthagyom őket, akkor megy a duma, a randalír, aztán mikor elunják magukat, meg a süvítés anyáért. Ezt megelőzvén, benn maradok, és visszaintem, ha fel akar kelni. Így rájön, hogy jobb neki is, ha elalszik, igazából nincs mit tenni
Bukfenc nekünk is csak átbillentéssel megy. Nem bánom, mert sokszor az ágy szélén kezdenék
De kis okos Alexa! Látod, erről beszéltem, mindent összekötnek már valamivel; boci, bú, tej, innivaló.
SZájba pakolás.... lassan múlik, de csitulni fog. Kíváncsi banda, minden érzékszervével tapasztalni akar. Vagy csak nagy gurmé lesz belőlük
Idővel egyedül is ki fogod őket tudni vinni, pár hónap már csak. A nyár már jó lesz Nektek is.
Szotyó, 1-től 5-ig????
Hát az én idegeim is romokban lennének. s ezután még délután sem akarnak aludni? Jaj, tényleg egyre nehezebb lesz, ahogy nőnek. Egyre erősebb lesz az akaratuk, az öntudatuk
Ami persze tök jó, csak ne ellenünk irányuljon
Katie, persze, nálunk is megy a vita a játékokon, ezért van rajztáblából, Thomas-os könyvből, babakocsiból... és még jónéhány dologból kettő. Amiből meg egy, azon mehet a vita. Beleszólni, igazságot tenni csak végső esetben szoktam, mikor már tettlegességig fajul a dolog. Visítás, dacból földre fekvés még nem ez a kategória nálam. Illetve már nem ez a kategória. Idővel megszokja az ember, ők meg megtanulják kezelni maguk a nézeteltéréseket
Egyik nap imádják egymást, mindenen megosztoznak, együtt játszanak, másik nap mindent elvesznek egymástól, mindenen megy a vita. Én is ilyen voltam tesómmal, mégis a legjobb barátok vagyunk ma. Bízom benne, hogy náluk sem mérvadó a sok veszekedés.
Zsófi, nekünk is 16-17 hónapos kora óta szól Míra és már Emma is egy ideje, ha kaki van, de ha rákérdezek, hogy menjünk-e a WC-re, kategórikus nem a válasz. Pedig ha én megyek, akkor jönnek és mutogatják, hogy pisi, kaki, oda. Majd nyáron belejönnek, mikor pucérkodnak kinn a szabadban. Kényelmesebb a pelus most még.
Rana, már most falják a könyveket
na jó, ez idióta poén volt
De nagyon okosak, vigyázni is kell már. Én már nem merek róluk beszélni, ha hallják, mert fél füllel mindig ott vannak. Olyan dolgokat hallok vissza, amikről eszembe sem jutott, hogy veszi a kis agyával. Olyan dumákat nyomnak, hogy csak lesek. Tárgy raggal beszélnek, csak nem tudom, honnan veszik, melyik magánhangzó kell a T betű elé. Ha mondom, hogy ki jön hozzánk, sorolják a "hozzá tartozó" embert/embereket. Szóval csak óvatosan, mert ha nem is tudnak mindent mondani még, de MINDENT megértenek.
Babusok, nagyon szép ez az ágy! Én is már bánom, hogy ifjúsági ágyat vettem nekik, mert szerintem sokkal gyengébb lesz a rácsok nélkül. Ők meg nagyobbak, mozgékonyabbak, szét fog esni. Kellemetlen, hogy nem fér be két 2m-es ágy, pár év múlva kezdheted előről a keresgélést
Most meg azért még korai lenne az emeletes
Nyuszi, én nem ismerem BP-en a gyerekbarát helyeket, Rátok bízom magamat, csak beugrott a szokásos kétely. Remélem meg fogjuk egymást találni, és nem csak távolról tudunk csápolni egymásnak néha-néha, ha a gyerek épp nem a nyakát töri valahol
Szép konyha? Rumlis konyha
Utólag visszanéztem a képet és égett a fejem. De mentségem legyen, hogy nem én voltam benne egy napig, anyumék meg nem pakolnak a mosogatógépbe, meg amúgy sem. Erre kértem őket, így tudom, mit hol találok.
Persze hogy sírtam. Már csak azért is, hogy ekkorák, és ilyen okosak és kedvesek, és úgy feltolultak az érzések, és úgy kicsit igen, pityeregtem. Nyáron már tuti Te is így kapod a köszöntést!
Noncsi zabájához meg gratula!!!!!