Na jó lányok,szóval nem lesz bajuk,ha ebédre csak 3-4-5 kanál főtt ételt esznek?
Már visszaraktam a tápot ebéd utánra,mert nem akarok pudingot,krémtúrót meg társaikat adni,tudom,akkor sose fogna jól ebédelni,de a tápról gondolom leszoknak maguktól
Így megint 3x tápozunk,Noémi meg plussz éjjel is,anyagilag sem kevés,de ez van.Az még a bajom,hogy reggelire sem tudok mit adni nekik,mert a kenyeret,kalácsot,tojásrántottát,bundáskenyeret sem eszik,pedig 1 hétig elhagytam a reggeli tápot,de akkor sem esznek.Így visszaraktuk reggelre a tápot,és 10 után esznek még kb fél babapiskótát séta közben.Na ez sem sok.Aztán ebédre pár kanállal,és kapnak tápot,maj 4 után 1 banánt,meg krémtúrót vagy joghurtot,aztán 7 körül tejpépet és este 9-kor alvás elött tápot.
Mandarint,kiwit 5-6 körül eszegetnek.Ma nem volt itthon banán,kaptak csak krémtúrót,aztán a tejpép sem kellett,végül fél9-kor ettek egy kis kenyeret,meg is lepődtem.Persze így Noéminek a tápból már csak 70 mili csúszott,de a kenyérnek jobban örültem.
Ja,a mai ebéd zöldségek(brokkoli,karfiol,sárgarépa,cukkini) és pulykamell leturmixolva,ugye ezt próbáltam múltkor tésztára,nem túl sok sikerrel,ma inkább összekevertem az egyetlen kedvencükkel,sütőtökpüré csirkehússal üveges kajával,Noémi 1 kanállal evett,Bazsi meg 280 grammot
Noéminek kibontottam valami darabos üvegest(szerintem ő a pépeset már nem díjazza),abból evett még kb 6 kanállal,majd tápból 150 milit.Bazsi meg a 280 kajára még 180 tápot
Pedig Bazsi se szokott pár kanálnál többet enni,ő meg a darabossal nincs kibékülve,és ugye azt adom nekik.
Vicc,ha egyiknek ízlik valami,akkor tuti a másiknak nem.Ha egyik darabosat enne,a másik püréset.
Na jó,befejezem a panaszkodást
Timi,sajnálom,tényleg rosszul hangzik ez a túlsúly dolog.Én vagány,talpraesett csajnak ismertelek meg,jól leplezed az önbizalomhiányt!
De szerintem semmi okod rá,te így vagy jó,ahogy vagy,és Krisztián is ilyennnek szererett meg,és ilyennek szeret.Nekem meg képzeld elállnak a füleim,és baromira nyomaszt,és zavar,és már műtéten gondolkodom,szóval senki sem tökéletes,így kell szeretnünk magunkat,hogy mások is így szerethessenek.
Na,ez jó érzelgősre sikeredett
Rana,hol vannak már azok a karácsonyi fotók?Tényleg a nyuszi hozza őket?
Tkata,hú egy hét apa nélkül?
És van segítséged?
Móni,te merre tűntél el?
Babus,lett ágy?
Zsófi,hű,azért a 9.-en én sem díjaznám ha az ablakban lennének,de amióta nem szólok a dohányzóasztalon ugrálásért,meg felmászásért,már nem is érdekes.Csak leszoknak róla ők is.
Lányok,már nagyon öregek vagyunk,minden gyerkőcünk elmúlt 1 éves
Tigriske,fotókat!!!!
Timi,tök jó,hogy ilyen egyforma méretűek a lányok.Tőlünk azért megkérdezik,hogy ikrek-e
Törpi,alakul a szállás?Mi már alakulunk,ma csak 2 orrszívás volt,köhögést meg talán 1-2x hallottam
Ja,és Noémi magának szívja az orrát,elfekszik a hátára,bekapcsolom a porszívót,és felváltva teszi az orrába,és jön is,közben nagyon nevet,mert így vicces az egész
Na azért utána még leellenőrzöm.
Egy ötlet a tv-re,apa szólt nekik,hogy megcsíp,megcsíp,de csak álltak elötte,meg ütötték,erre apa picit meghúzta hátul a hajukat,nagyon nagy sírás lett belőle(inkább az ijedtség),de azóta ha közel mennek,csak szólok,hogy megcsíp,és már ott sincsenek
Ez nagyon bejött.
Na megyek teregetni,már 20 perce leállt a gép...