Új privát üzeneted érkezett!

BABUSOK: kinézetre tök ugyan ilyen nekünk is a gyerekágyunk. Azért ha esetleg rendeltek, előtte nézzétek meg, és jól nézzétek meg, hogy jók e az illesztések. Már ha lehet azt valahogy előellenőrizni. Ami az ágy hátránya, és ami ebben is hasonlóan van megoldva, hogy ahogy tolod össze a rácsokat, egy keresztbe deszka van. Ez látható is a képen. No ez kiemelkedik úgy egy centire. Tehát ha a hozzá tartozó vékony ágybetétet választjátok, és nem csináltattok hozzá vastagabb kókusz matracot esetleg, akkor az bizony nyomni fogja a gyerek hátát. Mert a bele kapható matrac úgy öt centi hosszú. Ha gondolod lefotózom a mi ágyunk hibáit... Igaz az más néven fut. Talán ez már jobban össze van rakva!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2011.01.14 10:13-kor.

Kata
labkat
 
 


Sok boldogságot kívánunk Zitának, Katának és Lilinek!!!!

Timi, tudom én, hogy nem rajtad múlik. Remélem tényleg összejön!
Futás jól esett? Ebben a korban :roll: :lol: mert hát Te is roppant koros vagy.

Zsófi, innentől nekem nem kérdés, hogy melyik na találkozzunk. Már csak ember barátaitól kellene egy visszajelzés, hogy tudnak-e minket fogadni. Nem akarok rájuk telefonálni, az annyira pofátlan lenne :oops:

Vanda, még jó, hogy van más fórum, ahol esetleg tudnak segíteni, mert mi.. :roll: :roll: A dolog ismerős, Emma ugyanezt csinálja, ha megébred éjszaka. Én is kipróbáltam mindent, de semmi nem segített, illetve csak néha néha, de mindig más :? mondom, most megbeszéljük :oops: Bár ma kétszer felsírt, de visszaaludt azonnal. Szerintem nálunk is a fog a ludas. Alig várom, hogy kibújjon az utsó négy.

Nyuszi, igen azt hiszem nem lehet ebben az esetben sem sablont húzni, hogy melyik is az igazán jó megoldás. Sokban befolyásolja a gyerekek habitusa is, meg a veszekedések gyakorisága is.

Katie, szegény Jázmin! De ezt nem ússzuk meg ennyivel. Én már meg se ijedek, annyit vágódnak ezek az ördögfiókák. Mióta meg motoroznak, nem is tartom számon. Lányok is szeretik a hintalovat (egy ismerősnél Emmát le se tudtam szedni), de libikókát vettem nekik, arra ketten is és egyedül is fel lehet ülni. Éljen az éjszaka!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babusok, hát addig kell dumálni nekik, míg vissza nem jeleznek, hogy megértették :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Későn kelésért én is irigy Nyuszira, de nem is kicsit! 7-kor már koketálásra ébredtem. Úgy, hogy Emma este elaludt 3/4 9-kor, de Míra még negyed 10-kor sem, mikor aztán otthagytam, hogy most már talán nem kel fel. Felmentem 20 perc múlva hozzá, hogy betakarjam, erre nem az ágy sarkában ül és csendben játszik a plüsseivel :roll: :shock: Ölbe vettem Édesemet, 2 perc alatt álomba merült a hajamat csavargatva. (Most már tuti nem kell fodrász többé, mert őszülök, begöndörít az ujjacskájával a gyerek, meg hát nem is marad sok hajam, mert közben ki is szedi :?) Nem csodálkozom, hogy a fáradságtól semmihez nincs kedve, és cumit kért napközben.

Pelusról leszokást nem igazán tudom, hogy lehet ösztönözni, mert nekem szólnak, hogy kaki, és tudják is, hogy a WC-be kell, de ha kérdem, hogy menjünk WC-re, akkor határozott NEM a válasz és a lakás másik végének a becélzása menekülés végett. Hát akkor nem. Persze a pelusozás Emmánál csak állva megy, fektetve ordítás teli tüdőből és hatalmas krokodil könnyek. Elmondtam ezerszer, hogy hogy lehetne ezt megúszni, de nem ösztönzi ez sem a WC irányába őket. Marad nekünk is a nyár, mikor az udvaron leszünk egész nap.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Kata: köszi tanácsokat akkor majd megnézzük! (már ha a kiállitott darabon látszik :lol: ) na ezért is kell látnom élöben :lol: matrac majd csináltatva lesz vagy van egy elég jo ikeásunk azt lehet belevágatjuk talán belefér a 2be :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Atya ég mennyit írtatok! Nem is győzöm olvasni-na meg nem is hagynak!

Akkor a 22-ét mindenképpen szabadnak hagyom én is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: na majd még probálkozom :wink: amugy tök érdekes volt ma reggel Lalu kiabált h peluuus cseréljük...azt hittem átázott de nem söt kaki se volt viszont megfogtam és sztem akkor pisilhetett mert még éreztem h meleg :lol: (és persze alig volt benne :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Katiee
Igen,minden héten egyszer kapnak 1-1 "ampullával",amikor betegek,akkor van,hogy egy héten kétszer is adok.

Labkat
Hát,csak érdekel,hogy vállalsz-e megrendelést és ha igen,mennyiért.Nem láttam az összes munkád,csak amiket ide is feltettél.És igen,sokan ismernek innen,írtam is már ide párszor,csak közben felhasználónevet váltottam.Rana-val priviztünk is az ikreseken :lol: :lol:
Régen sotske voltam. :wink:

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Babus!
Jó az űgy, ilyesmi van nekünk is. Ráadásul ezeket örököltük a tesóméktól, de nagyon jók, és még az eredeti matrac van benne.
vovanda
 
 


Na, most szusszanok. Manók alszanak. :)

Babus: nekem is tetszik az ágy, csak a leesésgátlóval van annyi bajom, hogy az le lehet szedni vajon? Mert 1-2 év múlva lehet, hogy zavarni fogja őket. :? Mostanában elég sok helyről hallottam ilyesmit. Lalu okos! Egyszercsak majd azt veszed észre, hogy nem kell a pelus! :lol:

Kata: na, ezt megsütöm majd, ha elérem az álomsúlyt! :wink:

Én meg dicsekszem két új foggal! Gyerekenként 1 foggal többet találtam ma a szájukban, így 8-6 az állás. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: ágy sarkában plüssökkel csendben játszó Míra=Alexa. :D Már meg sem lepődök! Csak ő reggel ébredés után adja ezt elő.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, Zsófi, gratula a fogakhoz! Hát nem siették el a gyerekeitek, de majd most beindulnak :lol: Én ujjam ma majdnem leharapta Míra, annyira ízlett neki az ebéd, na meg annyira nézte a TV-t, hogy észre sem vette, hogy közben már az ujjamat csócsálja.

Ja, Timi (régebbi téma), nekem csak úgy esznek, ha megy közben a mese. Így is hamar ki akarnak szállni, de ezzel legalább egy kicsit meghosszabbítom a székben ülős étkezést. Vendégségben mondjuk gáz, ha nincs etetőszék, mert 3 mp alatt otthagynak és futkozva esznek. Na, ezt nem minden vendéglátó díjazza. Még sokszor gyerekes sem, és mit ne mondjak, megértem :oops:
Alexa=Míra na mi lesz, ha ezek összekerülnek? Bár egy ugyanilyen csajszi a lányok legjobb barátnője. Visítoznak örömükben, ha meglátják egymást, rohannak együtt játszani, és érdekes mód, egymást nem bántják.

Babusok, itt voltatok múltkor is? Mert így a képek alapján ez egy nyitott, hatalmas tér. Nem tudnak elszökdösni a gyerkőcök? Mert hát egyikőnké sem egy fenekén megmaradni tudó típus :roll: :lol: Lalunak meg egy nagy puszi! Nagyon ügyes!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


SZOTYO: Sotke név már ismerősebb :) Amúgy vállalok megrendelést, de jóval előbb kell szólni, mint ahogy azt szeretnéd, mert be kell osztanom az időmet 4 gyerek mellett rendesen! Árat akkor tudok mondani, ha tudom milyen méret és minta kell. Mennyire tötymörgős, mennyire egyszerű. Minden változik tudod!

Kata
labkat
 
 


Timi: igen, én is gondoltam erre, most keltünk :oops: akarok telefonálni, h van-e egyáltalán meg ezt is megkérdezem, potyára nem akarok autozni hátha el tudunk menni holnap megnézni
Törpi: igen itt volt tali Móniék, Timiék, Tigriskéék :wink: meg jomagunk (de csak én voltam Apa nélkül :oops: :lol: így le is maradtam a jo kis dumcsikbol :cry: )
Timi: gratula fogacskákhoz :wink:
hát kiváncsi vagyok majd h alakul a pelus, azért már mondogatják h mi a helyzet de inkább csak utána vagy nem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Szotyo, bocsi, nekem nem esett le, hogy sotske vagy, bár az Eszti név rémlett vhonnan.... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Ezért rossz, ha nem jelöljük egymást Iwiwen, nem tudok arcot kötni a névhez (nickhez).... ;) ;) ;)

Katie, hát akkor remélem hamarosan sikerül a szobatisztaság, ha a pici lánynak ez segít.

Zsófi, alváshoz és csendben keléshez gratula, drukkolok, hogy így maradjon (tessék megbeszélni velük! ;) ). És rendben, megbecsülöm a kis rendeskéimet (amikor néha hisztiznek vagy más gond van, igyekszem emlékeztetni magam, hogy még mindig nagyon-nagyon jó dolgunk van). ;) :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


hát sajnos nem levehetö :( de azt mondták le lehet fürészelni a pici résznél és ugy ki lehet venni...hááát megnézzzük

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: a kicsiknek van a nagy téren belül egy elkerített biztonságos tér, ott annó az enyémek is mehettek amerre láttak és akkor még menni sem tudtak, nem kellett feszülten figyelni-vagy csak én nem vagyok majréanya. Ja, szegény Babus akkor nem nagyon ért rá, plussz még minket is fotóznia kellett, ahogy apával, gyerekkel az ölünkben csúszdáztunk. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszönjük a köszöntéseket. Nem volt időm ma visszaolvasni, (de ezt pótolom holnap) és még megyek csinálom a tortákat a holnapi bulira, csak egy gyors válasz Törpi: jól mondod, hogy nekem Nyulasz-Babusok párosítás közel van. :-)

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: nyami torta! Ügyes vagy, hogy te gyártod! Holnapra nagy bulit nektek!

Tegnap mondtam Alexának este, hogy rakja a dobozába a kockákat (clemmyt). Az előbb azt láttam, hogy A. felteszi a kanapéra a dobozt és szépen rakosgatja bele a kockákat, majd Hanga odamegy és ő is pakolja befelé. :shock: Honnan vannak ezek a gyerekek??? Nem az enyémek, az tuti, mert vallom, hogy a zseni a káoszon is átlát!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nem kell megijedned, tuti a Te gyerekeid, csak épp belekerültek a pakolós korszakukba. Mindent ki és be. Nem egyszer, százszor. Lestrapált táskába, vödörbe, dobozba, kosárba.... ami a kezük ügyébe kerül. Enyémek legfőbb szórakozása, hogy a memóriajáték darabjait pakolásszák. Rendeltetésszerűen még nem tudják használni, na de így, hatalmas móka. Mellesleg én csak szeretem a rendet, de csinálni nem. Amúgy pont a minap olvastam, hogy segít a gyerekeknek a rend megszeretésében, ha már kicsi korukban mondjuk lefekvés előtt velük raksz/rakatsz rendet.

Tigris, kitartást a holnapi naphoz, jó sütögetést, és érezzétek nagyon jól magatokat! Sok-sok képet csináljatok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: mindíg együtt rakunk rendet fürdés előtt, ill. én próbálok mindent nagyon gyorsan a helyére tenni, de ők sokkal gyorsabban kiszedik-kiborítják-szétszedik. Jó móka! :lol: Csak ne utálnék annyira rendet rakni! Azért ez jó kiképzés nekem és nekik talán sikerül az, ami szegény anyámnak nem.... bár, lehet nekik sem hagyom magam e téren. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


A három kis Tündérnek nagyon boldog szülinapot!!! Olyan hihetetlen, hogy már ekkorák, mintha most születtek volna...

Ígértem, hogy többet jövök, csak hát apa lelépett egy hétre, így nem túl egyszerű az élet, kicsit zsufibbak lettek a napjaim - nem mintha eddig unatkoztam volna...

Csak részeket olvastam, így én is írok magamról pár sort.

Férjemmel több, mint 10 éve ismerjük egymást, de amíg suliba jártam, nem akartunk se esküvőt, se gyereket. egyetem után jött az esküvő, majd újabb egyeteme, így kicsit kitolódott a gyerekvállalás, de mivel ikrek lettek, így gyorsan behoztuk az "elvesztegetett" időt.
Szerencsére minden rendben volt a terhesség alatt, a 39 héten beszéltük meg a dokimmal, hogy akkor nem ártani szülni. Csak jó emlékeim vannak róla. Mind a ketten csak szopiztak és a mai napig szoptatom őket, igaz csak éjszakától reggelig :? , ugyanis még mindig 3szor kelnek fejenként éjszakánként...

Na megyek visszaolvasni...

t-pk
 
 


Na visszaolvastam...

Nyulasz! Milyen édesek. Nagyon szuper lett a nyírás, és Noémi a csatokkal...hát meg kell zabálni. Mi is próbáljuk, mert Zitának és Lilinek már a szemébe fog lógni, de ők nem akarják egymását ott tartani. Kata szeretne magának, de Neki nincs csak 5 szál hosszú haja. :-) Azért jön Ő is mindig és kap csatot a feje tetejére és rém büszke rá.
Nálunk nagyság szerinti volt Zita, Kata, Lilla (A,B,C) és ebben a sorrendben is bújtak ki. És mint már írtam Lili a legerőszakosabb, aztán Zita és Kata a legfélénkebb.

Üdv Kati! Nekem hármasikreim vannak és 35. hétre születtek, mert toxémiás lettem. Ma 1 évesek. 1 hónapot voltunk kórházban, még Lili elérte a 2 kg-ot. 5 hónapig szoptattam őket és azóta folyamatban van a hozzátáplálást. Mára mindent esznek és nagy szerencsémre jó evők.

Rana! Cebion kg-onként 1 csepp (doki ezt mondta). Védőnő meg azt, hogy evvel kell hagyni szünetet, mert ez a fajta nem ürül ki. Így most mi szüneteltetjük. Inkább Béres jobb lenne, mert az kiürül (a védőnő szerint). Van ennek értelme?
Egyébként Frédi lánya: Enikő :lol: :lol:

A héten derült ki, hogy a tesóm (aki No-ban él) kiadja az itteni lakását, így 5 napig éjjel nappal pakoltunk, hogy mindent eltüntessünk. Tegnap éjjel jövök haza kocsival és látom, hogy átlépdel előttem egy őzike. Lassítok hagy menjen nyugodtan, átér a túloldalra, ekkor elkezdek gyorsítani (kb 30-40-el mentem) és képzeljétek: visszarohant, pont bele a vezető oldali ajtóba. Megálltam, hogy segítsek neki, Ő pedig felállt és elszaladt. Gondolhatjátok hazáig zokogtam, hogy elütöttem Bambit (egyébként Ő ütött el).
Ma Lilit kivittem a kocsiba, Zitát és Katát a bejárati ajtóban hagytam (eddig mindig megvártak ott), megyek vissza és Zita négykézláb jön velem szemben le a 2 lépcsőfokon. Hát szívinfarktus rögtön. Eddig sosem jöttek ki. Mondjuk hozzáteszem azt hittem, hogy G. kint van és én nem megyek el a kocsiig. Egyébként néhány méter csak, ami bizonyítja, hogy Zita villámgyors lett.
Torta kész és remélem holnapig nem esik össze.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Jójó,sokat alszanak,de enni annál kevesebbet :evil:

Csak egy mondat erejéig jöttem,

Babus,a Camponában van egy bolt a posta mellett,sógorék ikreinek is itt vették 3 éve az ágyakat(ők most 5 évesek múltak),meg több ismerősöm is,és nagyon-nagyon szeretik!!!Esetleg nézd meg,mi biztos ezt fogjuk majd venni.

Na,jövök majd.
Vendég
 


Kata, Zita, Lilla! Nagyon sok boldog születésnapot!!! (tegnap akartam még jönni, de becsigult a net)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Tigriske: felétek én is mindíg összefutottam őzikkel-régen sokat jártam arra. Ismerősnek totálra tört az autója egy ilyen találkozásnál.

Nyulasz: nehogy már minden tökéletesen menjen nálatok! :wink: egyébként elárulom, hogy tegnap csak kerekedett a szemem, mert kíváncsiságból lemértem a csajokat és 3 hónap alatt egy árva grammost sem híztak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok Lányok!

Ahogy elnézem a fórumot tényleg pörögnek az események :)

Tigriske: gratulálok a hármas ikrekhez! Nehéz lehet 3 egykorú gyermekkel.

Sajnos mostanában az ikrek a dackorszakukat élik, mindenre nemet mondanak+ ha valami nem tetszik nekik elkezdenek hisztizni, ráadásul anya nélkül sem tudnak meglenni, azt hiszem a hétvégén nem leszek a fórumon.

Örülök neki, hogy írtatok magatokról :)

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok: Kati
katieee02323
Budapest XV. kerület
 
 


Timi,mi sem híztunk 3 hónap csak 10-10 dekát.Most valami étvágynövelőn gondolkodom.

Kati,dackorszak :roll: nélunk is...meg akartam írni a mi történetünk neked,de megintnem engednek a géphez...
Vendég
 


Tigriske: sajnálom BAmbis esetet :(

Kata
labkat
 
 


Nyulasz: szerintem tök normális, hogy most nem híznak. Eleve nem érnek rá enni és rengeteget mozognak. Enyémek az ébren töltött órákat rohangálással töltik, egy percre sem állnak meg, ülni meg rég elfelejtettek szerintem. Úgyis esznek annyit amennyi nekik kell-és nem annyit, mint mi jónak látnánk. Étvágyjavítót én biztos nem adnék, sajna én kaptam gyerekkoromban, mert nagyon rossz evő voltam, azóta is iszom a levét.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, hány kilók a bébijeid? És Nyulasz a tieid??? És hány cm-sek??

Étvágyjavítót én is csak végszükség esetén adnék, attól meg még messze vagy, szerencsére. ;)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyuszi!
Súly miatt ne aggódj, teljesen normális, most már lassabban megy a dolog. Ha azt veszed: Balum 1 évesen 12 kiló volt, most 5 és fél évesen 20. Szóval 4 év alatt 8 kiló... Nyugi.
vovanda
 
 


Vanda: azta, én 7 évesen voltam 18 kg -na ez volt az étvágyjavítós pont. Pedig szegény anyám mindent kipróbált, mégsem ettem. Most meg a nem kevés túlsúllyal küzdök.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske,most olvastam csak a bambis esetet.Szegénykém :(
Lépcsőzés :lol:
Várjuk a szülinapi fotókat!!!

Szóval ne ajak nekik?Vitacolant olvastam,de még hétfőn kérdeztem volna utána,illetve egy másik doki az flp-s royal jelly-t javasolta,de az tabletta,így kilőve.(max összetőrve).

Noémi 8.3 kiló és 78cm
Bazsi 11.7 kiló és 83cm


Babus,mizus ágy ügyben?

Timi,miért iszod a levét?Annyira finom? :mrgreen:
Tényleg érdekel :wink:

Kati,szóval 6. lombik után 2009.08.08-án szültem őket,37+1-en voltunk,és nekem is terhességi toxémia miatt még aznap csaszi,vérnyomás már 180 körüli volt...2160 ás 2360 gramm,47-48 centisek voltak.
4 napot voltam korházban velük,és jöhettünk haza,semmi gond nem volt velük.5 hónapig szoptattam őket,de már 3 hósan kezdtünk este táppal,meg lefejt tejjel pótolni.
2.5 hónapos koruktól 1 éves korukig átaludták az éjszakákat,azután 1 hónapig Bazsi kelt éjjel,ki tudja miért,mert enni nem akart,azóta meg Noémi kel,Bazsi alszik.Noémi viszont éjjel eszik,aztán megy is szunyálni.
Alvással szerencsénk van,este 9-től reggel fél9-9ig alszanak,altatás nincs,ágyba berak,puszi,ajtó becsuk.Délután 2-2.5-3 órát alszanak.
Evéssel rengeteget küzdünk,már a cumisüveget sem akarták annakidején elfogadni,most meg a darabos kajával küzdünk,illetve egyáltalán mindenféle kajával...
Amúgy imádnivaló rosszcsontok :D
Noémi 13 hósan,Bazsi rá 2-3 hétre indult el rendesen,kapaszkodás nélkül.

Hú,kb ennyi hirtelen :D
Vendég
 


Nyulasz, sztem Bazsi jó súlyban van, de még Noémi is normál értéken belül, bár lehet, hogy az alsó határ. Hagyd az étvágyjavítót a fenébe.

Timi, tieid mekkorák? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyuszi!
Ne adj nekik semmit. Réka 9 kiló, Dani 11. Tök felesleges.
(halkan jegyzem meg, TIMI, neked is: étvágyjavítóval tömött, rosszul evő gyerekeknél gyakori jelenség felnőtt korban a túlsúly)
Sajnos tartja magát az a hagyomány, hogy a kövér gyerek az egészséges. Ekkorák, ilyenek, és kész. :-)
vovanda
 
 


Vanda: hát ez az, pont erre gondoltam!

Nyulasz: születésemtől rosszul ette, sem anyatejet, sem tápszert sem semmit nem fogadtam el, max. annyit, hogy ne haljak éhen. 7 évesen még ott tartottam, hogy heti 1/2 l tej volt az adagom-igen, jól írtam- és semmi mást nem ettem meg, ill egy kis csokira azért mindíg kapható voltam. 7 évesen a kötelező oltáson kiderült, hogy TBC-s vagyok. Kaptam gyógyszert, kimondottan olyat, ami étvágyjavító mellékhatással rendelkezik, ismerve a kajálási szokásomat. Eredmény: 10 évesen 55 kg voltam, akkora hassal, mint egy 8 hónapos kismama. Azóta küzdök a túlsúllyal, utálom, hogy kövér vagyok (megjegyzem, hogy voltam azóta anorexiásan gebe is-akkor is hájasnak láttam magam). Önbecsülés =0, szóval a lelki vonzata nálam nagyon ül és hát küzdök, mert fogyni nagyon nehezen tudok csak. Szóval, ha egyébként egészséges Noémi és nincs más okod az étvágyjavítóra, minthogy szerinted vékonyka, vagy keveset eszik, akkor nehogy adj neki, mert a későbbiekben visszaüthet.

Centizni csak elfelejtettem, de saccolok az asztalhoz viszonyítva. :wink:
Alexa 74 cm, 8,5 kg
Hanga 75 cm, 8,9 kg

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, hű, hát nem semmi a történeted. Sajnálom. :(

Sztem tök jó méretűek a bébik. Ilyenkor (és később, gondoljatok a tornasorra!) már egyre nagyobb különbségek lehetnek, és mind normális.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Tigriske!
SOK BOLDOGSÁGOT A CSAJONAK!!!
Tegyél majd fel róluk meg a szülinapról képeket!
Neked könnyebb már az élet velük? (tőlem mindig ezt kérdezik :wink: )

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Na jó lányok,szóval nem lesz bajuk,ha ebédre csak 3-4-5 kanál főtt ételt esznek? :roll: Már visszaraktam a tápot ebéd utánra,mert nem akarok pudingot,krémtúrót meg társaikat adni,tudom,akkor sose fogna jól ebédelni,de a tápról gondolom leszoknak maguktól :roll: Így megint 3x tápozunk,Noémi meg plussz éjjel is,anyagilag sem kevés,de ez van.Az még a bajom,hogy reggelire sem tudok mit adni nekik,mert a kenyeret,kalácsot,tojásrántottát,bundáskenyeret sem eszik,pedig 1 hétig elhagytam a reggeli tápot,de akkor sem esznek.Így visszaraktuk reggelre a tápot,és 10 után esznek még kb fél babapiskótát séta közben.Na ez sem sok.Aztán ebédre pár kanállal,és kapnak tápot,maj 4 után 1 banánt,meg krémtúrót vagy joghurtot,aztán 7 körül tejpépet és este 9-kor alvás elött tápot.
Mandarint,kiwit 5-6 körül eszegetnek.Ma nem volt itthon banán,kaptak csak krémtúrót,aztán a tejpép sem kellett,végül fél9-kor ettek egy kis kenyeret,meg is lepődtem.Persze így Noéminek a tápból már csak 70 mili csúszott,de a kenyérnek jobban örültem.

Ja,a mai ebéd zöldségek(brokkoli,karfiol,sárgarépa,cukkini) és pulykamell leturmixolva,ugye ezt próbáltam múltkor tésztára,nem túl sok sikerrel,ma inkább összekevertem az egyetlen kedvencükkel,sütőtökpüré csirkehússal üveges kajával,Noémi 1 kanállal evett,Bazsi meg 280 grammot :shock: Noéminek kibontottam valami darabos üvegest(szerintem ő a pépeset már nem díjazza),abból evett még kb 6 kanállal,majd tápból 150 milit.Bazsi meg a 280 kajára még 180 tápot :shock: Pedig Bazsi se szokott pár kanálnál többet enni,ő meg a darabossal nincs kibékülve,és ugye azt adom nekik.
Vicc,ha egyiknek ízlik valami,akkor tuti a másiknak nem.Ha egyik darabosat enne,a másik püréset.

Na jó,befejezem a panaszkodást :oops:

Timi,sajnálom,tényleg rosszul hangzik ez a túlsúly dolog.Én vagány,talpraesett csajnak ismertelek meg,jól leplezed az önbizalomhiányt! :wink: De szerintem semmi okod rá,te így vagy jó,ahogy vagy,és Krisztián is ilyennnek szererett meg,és ilyennek szeret.Nekem meg képzeld elállnak a füleim,és baromira nyomaszt,és zavar,és már műtéten gondolkodom,szóval senki sem tökéletes,így kell szeretnünk magunkat,hogy mások is így szerethessenek.

Na,ez jó érzelgősre sikeredett :lol:

Rana,hol vannak már azok a karácsonyi fotók?Tényleg a nyuszi hozza őket?

Tkata,hú egy hét apa nélkül? :shock: És van segítséged?

Móni,te merre tűntél el?

Babus,lett ágy?

Zsófi,hű,azért a 9.-en én sem díjaznám ha az ablakban lennének,de amióta nem szólok a dohányzóasztalon ugrálásért,meg felmászásért,már nem is érdekes.Csak leszoknak róla ők is.

Lányok,már nagyon öregek vagyunk,minden gyerkőcünk elmúlt 1 éves :D :D :D

Tigriske,fotókat!!!! :wink:

Timi,tök jó,hogy ilyen egyforma méretűek a lányok.Tőlünk azért megkérdezik,hogy ikrek-e :?

Törpi,alakul a szállás?Mi már alakulunk,ma csak 2 orrszívás volt,köhögést meg talán 1-2x hallottam :D

Ja,és Noémi magának szívja az orrát,elfekszik a hátára,bekapcsolom a porszívót,és felváltva teszi az orrába,és jön is,közben nagyon nevet,mert így vicces az egész :lol: Na azért utána még leellenőrzöm.

Egy ötlet a tv-re,apa szólt nekik,hogy megcsíp,megcsíp,de csak álltak elötte,meg ütötték,erre apa picit meghúzta hátul a hajukat,nagyon nagy sírás lett belőle(inkább az ijedtség),de azóta ha közel mennek,csak szólok,hogy megcsíp,és már ott sincsenek :lol: Ez nagyon bejött.

Na megyek teregetni,már 20 perce leállt a gép...
Vendég
 


Nyuszi!
Nem lehet, hogy Noémi tudja, hogy kap tápot, és ezért nem eszik? Hagyd el pár napra. Enyémek is ebédelnek néha rosszul, de aztán délután behozzák.
vovanda
 
 


Vanda,de,lehet,hogy tudja,bár jó ideig úgy tettük le őket aludni,hogy pár kanál,akkor pár kanál,őt nem igazán érdekelte,csak ugye az aggódás,hogy nem eszik rendesen,és minden csontja kinn van,valamit mégiscsak kapjon,és amikor most betegek lettek,örültem,hogy legalább a táp lecsúszik.Amúgy Noémi sose szerette igazán a tápot,reggel és este legtöbbször 100 mili alatt eszik,szóval egyszerűen nem tudom mivel teszek jót,és mivel nem.

Dokibácsink mindig azt mondja,ha betegek,akkor ne eröltessem a kaját,illetve bármit,amit megeszik adjak nyugodtan,és ezért kapták most már bő két hete a tápot ebéd után,vagy helyett(igaz talán a bébipuding is csúszott volna,de ugye azt nem akarom,hogy azért ne ebédeljenek,mert a desszertet várják).

Holnap kezditek a bölcsit?Jajj,nagyon drukolok,hogy minden jól sikerüljön :D
Vendég
 


Nyulasz: tényleg jól leplezem jobb napjaimon! :wink: Még jó, hogy senki sem tökéletes, olyan unalmas lenne úgy az élet! :lol: Érdekes, hogy méretileg egyformának tűnnek, de ha rájuk nézel vagy felveszed őket egymás után sokkal nagyobbnak tűnik a különbség. És tőlünk is meg szokták kérdezni (bár szerintem akkora különbség nincs), hogy ikrek-e! :lol:

Vanda: holnap bölcsi? Majd gyere mesélni! Vagy linkeld be az oldalt, ahol majd olvashatjuk-mintha írtad volna, hogy valahol lesz blog. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Nyugodj meg, de tényleg. Valszeg veszi a te szorongásodat is. Nem lesz semmi baj, nem fog éhen halni. Betegen meg tényleg szarul eszik az összes, én is azt adok nekik olyankor, amit megesznek.

Igen, holnap startolunk, majd berakom a linket is.
vovanda
 
 


Zsófi: :oops: naaaaa, hát ne már, pirulós vagyok! :lol: :lol: :lol: Tudod, ha 34 évig nem tudtam magam elfogadni úgy ahogy vagyok, akkor nem valószínű, hogy a továbbiakban elfogadnám, max. letojom és nem foglalkozom vele. Béketárgyalások nálam is folynak, de ahhoz kell még néhány mínusz kg, hogy ne háborúzzak. :lol: Egyébként mostanában mindenki azzal jön, aki lát, hogy mennyit fogytam! Lehet hinnem kéne nekik, csakhát amíg nem érzem jól magam a csajok előtti kedvenc gatyámban (amit be tudok már gombolni) addíg nekem minden szó az a bizonyos borsó a falon! :wink: Na, lapozok ám, mert sok ez így belőlem!

Nyulasz: Vandának igaza lehet ám! Enyémeknél nagyon működik az, ha én szorongok velük kapcsolatban, akkor a szorongásom tárgyát csak fokozzák. Amíg stresszeltem magam minden etetés előtt, a végére tuti idegroncs lettem, mert jusztsem ettek és még a falat is takaríthattam, mert kiverték a kezemből. Ma meg leülök velük, esznek amennyit esznek, nem érdekel, aztán a végén ott vagyok az üres tállal. Igaz, hogy közben én mesélek a kajához, a hűtőmágnesek is esznek velük együtt. Ha meg azon parázok, hogy jaj, csak legalább a 2 óra alvás legyen meg, tuti nincs 1,5-nél több. Valakinél olvastam, idézem:" Vigyázz mit gondoltál, mert amit kigondoltál, azt megteremtetted!" (lehet nem pont így van, de a lényeg benne van)
Na, most aztán úgy érzem osztottam az észt, pedig K. szerint nincs is mivel! :wink: :lol:

Ma randizunk délután K.-val, miénk az egész délután egy fincsi kajával a kedvenc helyünkön (ma nem fogyózok :D ). De jó lesz! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

erre jártam...
Nyulasz, esetleg próbáld meg ezt:
http://www.tutitippek.hu/blog/zabkasa.php
tej helyettesíthető vízzel

Vanda, kitartás a bölcsihez :)



Kép

 
 


békítőtárgyalás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nálam is folyik, több- (de inkább) kevesebb sikerrel. Most vesztésre állok épp.... :? :lol:

Timi, jó mulatást a görbe délutánon! :wink:

, hogy vagytok?

Nyulasz, vki írta itt (?), hogy a tápi teljesen rendben van, amíg kérik. Tele vitaminnal, mindennel. Hogy Törpit koppintsam, csak nem fognak 18 évesen is tápit enni.... :roll: :roll: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana, köszi, megvagyunk. Bölcsit megszokták, szeretik, mindezt annak ellenére, hogy a kislányom elég sűrűn beteg, ilyenkor persze nem megyünk. Decemberben pl. voltunk 5 napot, idén négyet :? a gáz az, hogy a bölcsi óta eddig minden megfázás ráment a fülére, antibigyó lett a vége.



Kép

 
 


Törpikém! Nagyon boldog szülinapot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Törpi,nagyon boldog születésnapot!!! :D :D :D

Mó,köszi a linket.Sajnálom,hogy ennyire keveset jártok bölcsibe.És tesó nem kapja el?Képzeld sógoréknál az ikrek ugyanígy voltak,csak ott a lánynak mindig a tüdejére ment,kezdődött állandóan egy kruppos köhögéssel,befulladás meg egyebek,többször feküdtek már törökbálinton a kórházban,aztán tavaly azt mondt az egyik gégész,hogy ki kell venni mindkét manduláját.Elmentek egy immunológushoz(svábhegy),az meg azt mondta,nem szabad most kivenni,mert gyenge az immunrendszere,asszem az IGA lett neki 0.02 körüli,aztán elmentek mégegy dokihoz,az meg azt mondta,hogy csak az orrmandulát vetessék ki.Végül az immunológus véleményét fogadták el,október óta nem jár oviba,meg semmilyen közösségbe,és szed valami immunerősítőt,és most januárban lesz kontroll vv,de azóta is volt 2x beteg,mert ugye tesónak sem szabadna járnia közösségbe,de őt viszik,viszont nagyon enyhe és gyors volt a betegség.

Persze tudom amikor elkezdik a gyerekek a közösségbe árást ez sokaknál előfordul,de ha nem javul a helyzet,akkor talán kérjetek egy vv-t,mert a sok antibióval még jobban taccsra vágták szegény immunrendszerét.

Vanda,drukk :D

Zsófi,hű,jó nagyok magasságra :shock: :D (vagy Noémi kicsi? :roll: :lol: )

Nekünk februárba lesz a 18 hós oltás,szerintetek akkor adassuk be a bárányhimlő ellenit?Ki hogyan csinálta,vagy csinálja?

Lányok egyébként meggyőztetek :D
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?