Sziasztok!
Termeltek rendesen, csak győzzön visszaolvasni az ember
Minden többgyerekes anyucinak a legmélyebb tiszteletem. Mióta elmentek anyósomék én csak itt pattogok a két gyerek között mint a nikkelbolha. Felváltva folyamatosan van teendő, sokszor egyszerre a kettővel.
A zárt topikon már csak hat pocakos van, pedig még csak január közepe van.
Ja igen, képzeljétek 2380 grammról felkúsztunk 3008-ra!
Rekuja hát tényleg klassz volt, hiányzik is a biciklizés. Klassz volt ott állni a Duna forrásánál. Meg ami érdekes volt, hogy még az elején viszonylag, még elég kicsike, de már a felszínen folyik, van egy rész ahol bemegy a föld alá újra, ha jól emékszem 300 méter hosszan talán a föld alatt megy, majd újra a felszínre tör. Mi csapatban mentünk, kisbusz levitt minket a végére és onnan biciklivel vissza. Nekünk volt akinek 80 kg cucc volt a biciklijén. Nekem is volt vagy 40 legalább, az elején nem bírtam egyenesben tartani a biciklit mert rosszul pakoltam az első keréknél és elhúzott
Mi is 80-100 körül mentünk egy nap kempingtől kempingig. Az utánfutó nagyon jó ötlet! A nem szülésről olvasd el amit Csicsinek írtam alább, detto ide is írhatnám neked. Az én párom is sokat dolgozik, hajnali 3-este 6, fél 7-ig, hétvégén is pár órákat, nem szoktam sokat látni, rossz nagyon, de az ő vállán van minden és neki is iszonyat sok a munkája, de mivel vállalkozó, nem teheti meg hogy elutasít ügyfelet ráadásul kell is a pénz. Szóval tök megértem
Most olvasom, lehet hogy hamarosan már tényleg szülsz??? Drukkolok nagyon! Elég kemény éjszakád volt! Lehet már a kórházban vagy mire írok???? Könnyű szülést kívánok!!! Ez már tuti az!
Evian hogy lehet ilyen érzéketlen állat egy orvos??? Nem értem valahogy ehhez a foglakozáshoz kötelezően hozzárendelném az empátia vizsgát és évente felülvizsgálnám, aki kiég az menjen a sunyiba, nagyon sajnálom
Hehehe anyósom is tanár általános iskolában, de szerencsére ő nem ilyen, de el tudom képzelni.
Csicsi szegény páromnak iszonyú sok a munkája, mellette segít este-éjszaka, nagyon jó emberke és már kicsit zombi
Áááá nem biztos hogy te leszel az utolsó, a zárt fórumon volt egy lány, akinek délelőtt mondta a dokija, hogy dinamit kellene ahhoz hogy megszüljön a napokban és másnap szült
Mit tudnak az orvosok, ugyan már
Kat gyönyörű a kisgorillád! Várjál most nem értem, hogy hogy ekkora gyereknek nem szükséges az éjszakai evés???? Mi Regit 4 óránként etettük és a kicsit is etetjük. Azt mondják hogy ha sok időt kihagysz, akkor még ezeknél a a pici babáknál leeshet a vércukor, most nem értem akkor mi van
ez de rossz hogy mindenki mást mond és igazodj ki hogy akkor mi a jó.
Sajti én nagy állatbolond vagyok, de akkor ezek szerint te is
Mi tekertünk a Duna mellett mert végig van mellette bicikliút, de már kenuval is voltam rajta, de azt csak országon belül, de igen fentről lefele nagyon kellemes, mert ha nem evezel, akkor is visz a víz, laza munka
Érdekes hogy senki nem fordítva akar nekivágni hehe.... Egyszer eveztem fordítva a Dunán, nem sokat haladtunk
Egyébként meg miért kell megvárni hogy felnőjjön a gyerek? Vinni kell őt is, biztos fogja élvezni, jó kis családi program. Tündéri Kristóf!
Snowball akkor megérkezett anyósod már, gyakorolod a lettet? Tudom hogy nem vicces de így utólag olyan jót röhögtem ezen a kálvárián ahogy anyósod kijutott a reptérig! Na ezen jót nevettem hogy apát beképzelt bunkónak tartottad, nem véletlenül mondják hogy a szerelem és az utálat nagyon közel áll!