Új privát üzeneted érkezett!

csicsi: tenyleg igyekezz, a napokban meg beelozhetsz. Ha gondolod, segithetek azzal, hogy en elmegyek szulni, akkor par napig ugysem leszek forumon :P
Uristen mit meg nem adnek egy csomag szotyiert.... hala a jo egnek a ruszki boltban lehet kapni magyar szotyit :twisted: Viszont a homlokomon olyan sok ragya van, hogy nem hianyzik tobb.
Van sok latnivalo a varosban, ketseg kivul, de majd Alex viszi el az anyukajat par helyre, ahogy az ideje engedi. En is szivesen vinnem, de mar nem vagyok gyaloglo kepes, egyedul pedig nem engedem el sehova :)
Ne aggodj, nem hagyjuk hogy depresszios legyel :wink:

rekuja: orulok, hogy legalabb nem vagyok egyedul szofoso. Oruljunk hogy ilyen sok szabadidonk van, plusz emellett jo haziasszonyok vagyunk :P

Most arra isznak, hogy Molly jojjon ki. Mostmar szinte fenyegetve erzem magam hogy szuljek mindel hamarabb :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Jó reggelt!

Szülésindításról annyit, hogy a ricinusolajon kívül már mindet megpróbáltam és semmi.... ja a málnalevél nekem is inkább székrekedést eredményezett, úgyhogy abbahagytam, pedig nem is volt vészes íze.
Lépcsőzni naponta többször nyomom a negyediket + a kórházban a 3. emeletet és még csak ki sem fáradok... a frontok meg csak fejfájást okoznak.

Nekem is volt vesehomokom!!! A fősulin pont vizsgaidőszakban! Ki is hagytam 1 évet miatta...

Hát én már szívesen bevállalom a mai napi szülést, ha nem haragszotok! :D Csak a kis bébim is úgy gondolná!!!!
Nem akarok befeküdni a kórházba hétfőn! Addig most már nagyon meg szeretném szülni.

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az agyamra mennek a rokonok és barátok és munkatársak stb a kedves érdeklődésükkel!!! Most már elég annyi hogy a plafonon legyek, ha valaki ír sms-t: MÉG egyben? Nem basszus megszültem és titkolom... :evil:

Csicsi ha nem kell bennmaradnom a kórházban délután írok, hogy mi volt!

Apa-kialvatlanságtól én is tartok egy kicsit! Pláne, hogy fizikai munkát végez, nehogy nekem a fáradtságtól valami baleset érje!

Ma reggel tiszta dili vagyok, de úgy tornáznék egy jót! Felüléseket, meg ilyeneket, amit nem szabad :D
evian19
 
 


Jó reggelt!

Snowball

Na akkor nálatok este volt nagy buli,lehet be kellett volna neked is cseppenteni egy kis cirinust a piába már tuti kórházban lennél :)
Azta már neked is csak kilenc nap van,pont akkor fekszem majd korházba mikor te már jössz haza,így nem hinném hogy nagyon lesz kivel irogatnom mert a héten vagy mindenki megszül vagy kórház :? Nekem továbbra is semmi,hasam totál fent este alig bírtam vacsizni utánna meg lefeküdni.

Evian

Én is kipróbáltam az összeset még suzedtem a homeopátitás bogyókat is de nekem az sem hatott.
Rokonokat,barátokat hagyjuk is pont valamelyik nap írtam hogy megőrülök tőlük,már rendesen szarul érezem magam hogy nem tudok szülni,mert állandóan hívogatnak,hogy még mindig semmi?
Már kitalálták,lehet hogy fiú mert azok nem jönnek ki időben úgyhogy tegnap Zsolti azzal csesztetett,hogy találjak ki fiú nevet is :) Ha hétfőn befeküdnél,mikor indítanák meg?

Rekuja

Nem baj ha most megszül mindenki akkor is írni fogok ha mást nem naplót :) Bár sok minden nem történik velem de majd néha megkérdezem magamtól,hogy vagyok :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 

 
 

csicsi: ahh dehogy volt buli, csak muszaj volt inni egy picit a nagy stresszre, plusz le kellett csusznia a szuleszmegindito felesnek. Persze nem nekem :D Pedig neha ugy meginnek mar egy bacardi breezert....dinnyeset....jo hideget!!! Vagy itt lehet kapni egy bizonyos italt, tutti frutti ize van, vagy lehet ragogumi..nem tudom :D Es kek szinu. After shock a neve. Ezt vette nekem Alex mikor eloszor elmentunk egyutt szorakozni. Meg is lett az eredmenye :lol:
AAaaa en olyan jol aludtam, talan a 9 honap alatt nem aludtam ilyen jot, mint most. Ki is faradtam rendesen, nem is fekudtem le napkozben, es fel 12kor kerultem agyba. Egyszer keltem fel ejszaka pisilni, de utana vissza is aludtam egybol. Mondtam is apanak hogy olyan almos vagyok, pedig ez mar reggel tajt volt.
Hidd el egyebkent hogy nem fog benned maradni 24ig sem. Mint ahogy rekuja szokta mondani hogy nekunk most vannak olyan fajasaink, amik kesobb nem lesznek. Na, neked ezek kimaradnak es majd minden jon egybol. Olyan nincs, hogy 1 honapot elszamoljanak. Foleg hogy az ultrahang sem mutatott sosem olyan kesoi datumokat! Ha gondolod azert megadhatod a szamodat, es majd irok en neked smst hogy miujsag hogy vagy :) Nehogy egyedul erezd magad meg akkor is ha mi babazunk.
Egyebkent lehet tenyleg egy hasmenessel kikergetnem Mollyt :D
Ha Zsolti igy raallt a fiu nevre akkor talalj ki neki valami elkepesztoen borzaszto nevet. Annyiszor neztetek ultrahangon, hogy ekkora baklovest egy orvos se csinal :D

evian: nem vagy semmi, felules :lol: Majd nemsoka csinalhatod, hogy visszaszerezd az alakodat. En is azt hiszem elmegyek edzoterembe marcius korul. Engem hala a jo egnek nem sokan zaklatnak, mert ugye messze vagyok toluk, de aki akar az igy is megtalal facebookon :D Es persze vannak olyanok...

Anyosom reggelit csinalt nekunk. JAJJ DEJOOO :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Hahó!

Na megint azthiszem, hogy még ma megszülök. Ez az én keresztem :D Egész éjjel fél óránként keltem, h iszonyatosan fáj a hasam. Nem úgy, mint eddig , hanem NAGYON. De nem fentről indul, csak kb a köldökömtől, de szépen megy le a méhszájig. Aztán úgy 5 körül valami rejtélyes okból lámpafény mellett pisiltem, és volt pár csepp vér. Enyhe pánik stb. akkor figyeltem, 10 perc múlva megint fáj, megint 10 perc, megint fáj... felkeltem apát, mondom, h PÁNIK, ő nyugis, csinál kakaót, én megint pisi, megint vér, de nagyon kevés... Aztán próbálok sétálni, de nagyon fáj. Mondja, aludnom kéne, mert alig aludtam az éjjel. MEgpróbálok, és sikerül. Ugyan félóránként felriadok, h fáj, de aludtam, kb 10ig (néha pisi). És akkor MEGINT kijön a nyákdugó :shock: tök olyan, mint kedden, csak kicsit barnavér pöttyös, kb annyi, mintha egy papírlappal elvágnám az ujjam. Pici lány meg teper szegénykém. Most megint 10 percenként fájok, de egy-egy fájás csak 30 másodperces. Dokim persze péntekenként nem elérhető.

Felhívtam a kórházat a holnapi ctg miatt (jól elvoltak, a szülészet közölte, h a terhespatológiát hívjam, azok meg azt, h a hétvége a szülészeté....). Ha már beszéltem egy nővérrel, megkérdeztem, mi ez. Aszondta, a vér bizti a tegnapi vizsgálat miatt van, ne aggódjak (tegnap délelött piszkált és olyan gyöngéden, h nem is éreztem). Meg, h ha beál rendszeresre a fájás, akkor tök mind1 honnan indul, menjünk be a szülészetre, max hazaküldenek.

Most rendeltem kímélő kaját, azt még megesszük (appa persze itthonról dolgozik), aztán meglátjuk. Megint mérem az időt 10-12 percek vannak, de lehet, h megint leállnak.

anyám azt mondta, neki a nővérem így indult be, és este 10 után mentek kórházba, és másnap reggelre lett meg. De legalább tudnám, h ez már az-e? Vagy beülhetnék egy kád vízbe! De hát nyákdugó nélkül nem merek :( ja, és ha ez még nem az de ennyire fáj, akkor basszus :shock:

Mindjárt visszaolvasok figyelemelterelésnek!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Snowball
"sok szabadidőnk van és emellett jó háziasszonyok vagyunk" Persze, remekül tudok kaját rendelni neten :lol:
Tök aranyos anyósodtól a reggeli csinálás! Az enyém főzni se szokott, ha meglátogatjuk őket (na jó, 1x főzött, nem baj, h nem erőlteti :) ). Furán is néz rám, h én mindig főzök, ha jönnek, be is szólt, h az ő parasztos gyomra nem bírja az én szofisztikált kajáimat :? Ja, mert a són kívül más fűszert is használok, és szerintem a hús meg a sajt nem pazarlás egy ételbe... és valóban, nem víz ízűek a kajáim :) de apósom imádja a főztömet!
Ahogy leírtad a piákat... most így a fájások közt mit meg nem adnék egy pohár baelise-ért sok jéggel (tuti nem így írják)

(basszus, most nem volt 10 perc két fájás közt)

Evian
Üdv a vesebetegek közt! Hú, a kimaradt vizsgaidőszak nem hangzik jól... én "csak" két hetet hiányoztam a munkából, de nekem az is elég volt, meg kb 3 nap alatt kiment belőlem, csak aztán belázasodtam és jól lebetegedtem mint utóhatás. Ja és a háziorvosom a köv elmélettel állt elő: Hajlamos vagyok fogkőre :arrow: hajlamos vagyok vese és epekőre.
Rokonok nálunk már Lórántot hivogatják, nem engem :lol: de tegnap egy kolleganőm írt, h az egyik kedvenc osztályom (most érettségiznek) külön megkereste őt, mert tudják,h tartja velem a kapcsolatot, h mi van velem, mert azt mondtam nekik a szalagavatójuk körül szülök, és az múlt hétvégén volt. Ez viszont jól esett a lelkemnek, aranyosak :)
Szülés eltitkolására meg láttam már példát. Tavaly egy barátnőm 3 héttel hamarabb szült és aztán bent kellett maradniuk 3 hetet, mert a pici nem tudott enni, ő pl csak akkor küldött körsms-t, amikor kiengedték őket. Ezt meg tökre megértem, én is babonás lettem volna!

Csicsi
Nagyon tetszik, h megkérded magadtól, h vagy :lol: Csak aztán ne felejts el őszintén válaszolni :lol:
Azon én is paráztam a minap, mi van ha mégis fiú? Mert persze tök mind1, csak legyen egészséges, de milyen szegénynek úgy kezdeni az életét, h mindenki Szaffinak várja, aztán Simon lesz? Ja és a múlt héten volt Simon nap, szóval lehet, nem is jó ez a név, mert túl közel van a karácsony-szülinap-névnap :S Ha fiú lesz, bemondom nagypapis nevét, Lóránt remélem utólag nem fog haragudni :lol:

(11 perc kettő fájás között)

Én meg azt hittem a labdán fogok ücsörögni... megmozdulni sincs kedvem :( még bejelentkezem, h mi lett ebből!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja: hidd el hogy ez lesz az :wink: huha nagyon izgulok erted!!! Mindenkepp jelentkezz, hogy miujsag! Na ugye hogy legurulna egy kis alkoholos frissito....mmmm.... en is valami hidegre es buborekosra vagyom, ami nem sör.
Hat en remek haziasszonynak tartom magam most, mivel megint foztem tegnap 3 fogasos kajat (igaz mint egy csiga), es alkalom adtan piszok jo szereto feleseg vagyok :lol: De matol hivatalosan szabin vagyok, anyosom segit mindenben. O meg a hagymat nem szereti, en pedig mindenbe teszek hagymat ha fozok. De en mindent megeszek, inkabb Alex aki finnyas. De megiscsak az anyja, megeszi amit foz :D Majd jon nemsoka anyum, es majd o foz nekem amit csak en akarok :twisted: Ugyis addigra tul leszek a szulesen, kell majd az anyai kenyeztetes :oops:
Jajjj de mindenkepp irjal mert izgulok!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Rekuja

Ez már tuti az ennyire nem lehet jósló meg különben is tudod a statisztika ma egyikünknek szülnie kell,az meg nem én leszek az tuti :) Nagyon izgatott lettem,és várom a híreket ha most így izgulok,nem tom mi lesz ha én szülök.Azért tényleg próbálj pihenni,tudom nehéz most koncentrálni bármire de lehet az első szülés tényleg nem könnyű és álltalában hosszadalmas kelleni fog az erő.

Snowball

Na te meg jól elvagy kényeztetve engem ma még a Zsolti fel sem hívott,de most megnyugodott nagyon attól amit a szülésznő mondott neki hogy itt még egy darabig nem lesz baba.Figyi,lehet elküldhetnéd a számod privibe én meg elküldöm az enyémet ha esetleg elöbb megszülnék mint te akkor ne Rekuját zaklassam már,hogy írja meg nektek.Ha meg én leszek az utolsó akkor majd megkérem Zsoltit hogy írja meg ide de remélem a farok témáig nem jut el :) Tuti azt mondaná,hogy lebecsülöm.
Tegnap azon kacagtam hogy elkeseredett hogy nem lesz 13.-i gyerek,mondtam neki hogy még lehet csak február 13. :) Lehet átkéreckedek a februári babavárókhoz :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Most láttam egy vonalzót,hogy 92 hetes terhes vagy.Bármikor jöhet a Baba :D
Ez nem valami bíztató :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


jaj csicsi ne bolondozz mar a februari topikkal :D max januar 20ig megszulsz, hidd el nekem. Zsolti meg nem hiszem hogy forumozni fog :D Szivesen vallalom a reszletek tovabbitasat. Mindjart elkuldom a szamomat. En el sem tudom kepzelni egyelore hogy mi lesz ha beindul a szules. Engem se hivott meg ma Alex, ne aggodj :D A tegnapi nap ugy lestresszelte hogy csak mostanra sikerult lenyugodnia, lehet tulsagosan is, mert ma megint biciklivel ment dolgozni :? :lol: A kocsi meg messze van... na mindegy, bele se gondolok, de legalabb egyedul nem vagyok. Most nezem a baratok koztot az interneten, de az is akadozik, igy a figyelmemet el sem tudom terelni Rekuja nyakdugojarol meg a fajasairol :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Termeltek rendesen, csak győzzön visszaolvasni az ember :shock: :D
Minden többgyerekes anyucinak a legmélyebb tiszteletem. Mióta elmentek anyósomék én csak itt pattogok a két gyerek között mint a nikkelbolha. Felváltva folyamatosan van teendő, sokszor egyszerre a kettővel.
A zárt topikon már csak hat pocakos van, pedig még csak január közepe van.
Ja igen, képzeljétek 2380 grammról felkúsztunk 3008-ra!

Rekuja hát tényleg klassz volt, hiányzik is a biciklizés. Klassz volt ott állni a Duna forrásánál. Meg ami érdekes volt, hogy még az elején viszonylag, még elég kicsike, de már a felszínen folyik, van egy rész ahol bemegy a föld alá újra, ha jól emékszem 300 méter hosszan talán a föld alatt megy, majd újra a felszínre tör. Mi csapatban mentünk, kisbusz levitt minket a végére és onnan biciklivel vissza. Nekünk volt akinek 80 kg cucc volt a biciklijén. Nekem is volt vagy 40 legalább, az elején nem bírtam egyenesben tartani a biciklit mert rosszul pakoltam az első keréknél és elhúzott :lol: Mi is 80-100 körül mentünk egy nap kempingtől kempingig. Az utánfutó nagyon jó ötlet! A nem szülésről olvasd el amit Csicsinek írtam alább, detto ide is írhatnám neked. Az én párom is sokat dolgozik, hajnali 3-este 6, fél 7-ig, hétvégén is pár órákat, nem szoktam sokat látni, rossz nagyon, de az ő vállán van minden és neki is iszonyat sok a munkája, de mivel vállalkozó, nem teheti meg hogy elutasít ügyfelet ráadásul kell is a pénz. Szóval tök megértem :cry: Most olvasom, lehet hogy hamarosan már tényleg szülsz??? Drukkolok nagyon! Elég kemény éjszakád volt! Lehet már a kórházban vagy mire írok???? Könnyű szülést kívánok!!! Ez már tuti az!

Evian hogy lehet ilyen érzéketlen állat egy orvos??? Nem értem valahogy ehhez a foglakozáshoz kötelezően hozzárendelném az empátia vizsgát és évente felülvizsgálnám, aki kiég az menjen a sunyiba, nagyon sajnálom :cry: Hehehe anyósom is tanár általános iskolában, de szerencsére ő nem ilyen, de el tudom képzelni.

Csicsi szegény páromnak iszonyú sok a munkája, mellette segít este-éjszaka, nagyon jó emberke és már kicsit zombi :lol: Áááá nem biztos hogy te leszel az utolsó, a zárt fórumon volt egy lány, akinek délelőtt mondta a dokija, hogy dinamit kellene ahhoz hogy megszüljön a napokban és másnap szült :wink: Mit tudnak az orvosok, ugyan már :lol:

Kat gyönyörű a kisgorillád! Várjál most nem értem, hogy hogy ekkora gyereknek nem szükséges az éjszakai evés???? Mi Regit 4 óránként etettük és a kicsit is etetjük. Azt mondják hogy ha sok időt kihagysz, akkor még ezeknél a a pici babáknál leeshet a vércukor, most nem értem akkor mi van :shock: ez de rossz hogy mindenki mást mond és igazodj ki hogy akkor mi a jó.

Sajti én nagy állatbolond vagyok, de akkor ezek szerint te is :lol: Mi tekertünk a Duna mellett mert végig van mellette bicikliút, de már kenuval is voltam rajta, de azt csak országon belül, de igen fentről lefele nagyon kellemes, mert ha nem evezel, akkor is visz a víz, laza munka :lol: Érdekes hogy senki nem fordítva akar nekivágni hehe.... Egyszer eveztem fordítva a Dunán, nem sokat haladtunk :lol: Egyébként meg miért kell megvárni hogy felnőjjön a gyerek? Vinni kell őt is, biztos fogja élvezni, jó kis családi program. Tündéri Kristóf!

Snowball akkor megérkezett anyósod már, gyakorolod a lettet? Tudom hogy nem vicces de így utólag olyan jót röhögtem ezen a kálvárián ahogy anyósod kijutott a reptérig! Na ezen jót nevettem hogy apát beképzelt bunkónak tartottad, nem véletlenül mondják hogy a szerelem és az utálat nagyon közel áll!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufo: ezek szerint nagyon ugyesen beosztod az idodet, hogy nekunk is tudsz irni. 1-2 het es belerazodsz a napirendbe, es addigra Regi is szokni fogja hogy most o a nagytestver a kicsinek pedig szuksege van rad. Aranyosak lehettek egyutt :)
Na hat igen, a nyelv az erdekes :D Ha Alex itthon van, akkor a lettet gyakorolom, mert ugye o tud nekem segiteni, viszont most hogy egyedul vagyunk, angolul, es nemetul probalkozunk. Azert nem semmi :D A nemetet en ertem, viszont csak angolul megy a valasz, amit meg o kapisgal. Igen, eleg mokas volt a tegnapi nap, de vegul minden jora fordult :wink:
Alex nagyon furcsa ember. Sokszor erzem azt hogy egyedul csak en ismerem, mert nekem nyilt meg. Viszont masokkal ugyanaz az erzeketlen ember, mint akit en anno megismertem. Ritka az a szemely aki igazan ismeri ot. Sokszor el sem hiszem hogy szinte sosem veszekszunk, vagy hogy ennyire kiegeszitjuk egymast, mert azertmeg kell hagyni, nekem is hulye termeszetem van parkapcsolat teren :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball

Köszi a számot,átküldtem az enyémet cserébe.
Mire anyós haza megy majd 5 nyelven beszélsz :) Pont kiegészítitek egymást Alexal biztos,mi Zsoltival egy csillagjegyben születtünk és teljesen más emberek vagyunk és az az érdekes hogy pont ezért jövünk ki jól és vágyunk a másikra.
Én is Rekujára gondolok egyfolytában :)
Kérünk pár sort :) Ha ma megszül,én pezsgőt bontok :)

Nyufó

Csak hat baba van már,mi tök kevesen vagyunk de még itt is van 5 kismama.Akkor tényleg mi vagyunk lemaradva.
Elhiszem hogy nem könnyű most neked,férjeknek dolgozni muszáj,nekünk meg a gyerekek mellett még itt a főzés,mosás,vasalás.Kiváncsi vagyok én hogy bírkózok majd meg vele,bár nekem Petra oviba van délután 4ig,így azért könnyebb lesz.Én is abban bízok,hogy történni fog valami,mert nem szeretnék kórházba feküdni és ha lehet választani inkább indítás nélkül próbálnám ki végre a szülést.



Most nézem hogy Rekuja babája a vonalzón mennyire mosolyog,ez eddig is ilyen volt? :)
Ja meg amit írt Evian a természetes szülésindításról,hogy burok repedés után már tilos szexelni :) De ki az aki elkezd szexelni ha elfolyik a magzatvize? :D

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Írt Rekuja :D

2 óra óta korházban vannak olvas minket telcsiről de írni nem tud :) 2cm van már nyitva 5-6 perces fájásai vannak ami kb.30 másodpercig tartanak,de azt írta lehet hatkor még haza küldik......

Írtam neki hogy Vele vagyunk kitartást,remélem meg lesz ma Szaffi és nem kell haza menniük szurkolok nekik.
Bár nem értem 5 perces fájásokkal miért akarják haza küldeni,de majd biztos ír hol tartanak.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


na akkor ugy nez ki hogy a magyarrendszer is atall lassan az angolra. Hogy nincs kitagulva a mehszaj, nincsenek komoly fajasaid - menj haza :D Remeljuk nem lesz igy, de biztos vagyok hogy meglesz az a baba. Erzem a zsigereimben :D HAJRA REKUJA!!! :)

csicsi: neeem...eddig szomoru fejet vagot a baba a vonalzon.... :lol: :lol: :lol: Haaat ami a szexet illeti magzatviz utan.... amilyen allat vagyok :twisted: Csak hulyulok, nekem eszem agaba se jutna. Nemreg irtam smst apanak hogy ugy kell szexelni hogy nem kivulre elvez, es jo lenne ezt a modszert is kiprobalni, de hozzatettem hogy ha nem akarja, nem muszaj, megertem. Azt is ha egyaltalan nem akar most szexet :) Visszairt hogy Csinaljuk, amint lehetseges :D Minden napra beprogramozza fejben a szulest, elvileg ma munka utan megyunk a korhazba. Hat...en mast terveztem - egy kis shoppingot :D

Aludtam 1-2 orat itt a nappaliban anyos mellett. O konyvet olvasott, en meg itt horkoltam mellette.

Azert Rekuja draga, sajnallak hogy nem tudsz reagalni, szerintem kihozzuk beloled Szaffit a sok hulyesegunkkel :D Es neked is jo hozzaszolasaid szoktak lenni, biztos vagyok benne hogy legszivesebben most is irnal.

Kép

Kép
snowball
 
 


Hahó Lyányok! :)

Miről maradtam le?? Mindjárt szülünk?? Vagy már meg is szültünk???? :D Nagyon izgulok ám!
Nem nagyon tudom visszaolvasni ezt a sok hozzászólást, de azért pár téma megragadt a fejemben, köztük az Alexes dolog... Még jó, hogy nem érti azt, amit írogatunk... :lol:

Evian: hú, elég rázós az utolsó szülésbeindító módszer! :shock: Kíváncsi vagyok, hányan próbálták már...

Kat: igen, azt én is hallottam már, amit Nyufó írt, hogy nem kellene a gyerek vércukorszintjének leesnie, mert az elég veszélyes rá nézve.. Szerintem ezért is itattak minket anyáink régen éjszaka cukros vízzel, meg cukros teával.. Mi általában 1 órát foglalkozunk a gyerkőccel felkelésenként, ebben benne van a kaja, a büfi és az átpelenkázás is. Bár őszintén szólva, ha nagyon fáradt vagyok, és nem hallom a kaja közbeni rotyogtatást (általában az hozza meg neki..) akkor hagyom a pelenkázást a köv. kajázás utánra.. :oops: Ha éhes, nálunk akkor nem használ a cumi, akkor bizony kaját kell neki adni! :)

Snowball, Rekuja, Evian: vesémmel már nekem is volt gond, de ezek szerint az nem volt semmi, mert az oxitocin mindent vitt... :wink:
Viszont vizsgaidőszakban, az gáz... :( Nekem csak egy esküvőt és egy lagzit (szerencsére nem a sajátomat) kellett miatta a wc-n, paplan alatt ülve töltenem, mert ott görcsöltem be...

Influenza+látogatás: nem tudom, Nálatok hogy lesz a kórházban, de a békéscsabaiba pl. a szobákba nem is lehetett bejönni, az osztály folyosójára is csak rövid ideig, utána már küldték is ki az embert a központi folyosóra várni... Kemény ott a rend, de nem is baj.

Csicsi: akárki is szül meg utoljára, biztos, hogy nagyon fogunk rá figyelni, én is megpróbálok akkor sűrűbben jönni, tartani benne a lelket! :) De én biztos vagyok benne, hogy már mindjárt mindannyian megszültök! Az is lehet, hogy már csak magammal levelezgetek itt...

Nyufó: itt van az élő példa, hogy van, aki felfelé evezett a Dunán... 8) persze eveztem ezerrel, és nem nagyon haladtam, de azért mentem pár kilométert, aztán hagytam, hogy visszacsorgasson a víz.. Izmozni jó volt... :D már keressük a megoldásokat, hogy Kristóf is minél hamarabb tudjon vízre jönni, de persze csak fokozatosan. Nem szeretnénk, ha veszélyes helyzetbe kerülne (amilyenekbe mi szoktunk... :lol: , vagy ha megutálná a vizet.. Lehet, hogy első körben a bringázással kezdjük+egy kis tavi hajókázással..

Snowball: örülök, hogy megérkezett a Mama, elég kalandos útja volt, mint Indiana Jonesnak! :)

Hűűű, most frissítettem, és látom, Rekuja már kórházban van!! Megy a nagy Drukk!!! :D

KépKép
sajti
 
 


sajti: hidd el nekem is eszembe jutott mar nem egyszer hogy meg isteni szerencse hogy nem erti amiket irok rola. Sokszor viszont kivanom hogy ertene amit irok, mert tenyleg o a mindenem es hogy milyen jo hozzam :oops: Persze nem szaba neki tul sok ilyet mondani, mert a vegen elbizza magat :P

Az ejszakai etetessel kapcsolatban nekem is az a meglatasom, hogy elobb-utobb ugyis beall a rendszer, es ha fel is kell kelnem par alkalommal ejszaka, nekem akkor is megeri 2-3-4 orankent etetni. Megszakadna a szivem hallani sirdogalni, meg akkor is ha tudom hogy ez a javunkra valik. Plusz ez a vercukor szintes dolog sem tetszik, plane hogy a csaladunkban volt diabeteszes, es az orokolheto. Na, majd meglatjuk ebbol mi lesz. En is a cukros teat szopogattam anno ejszaka, meg is lett az eredmenye: egy eletre elromlottak a tejfogaim, es a csontfogak sem tul erosek. Hiaba volt tisztan tartva, a cukor tonkretette :?

Itt is hallottam, hogy Skociaban CSAK multheten 17 ember halt meg az influenzaban. Pazar... Mondtam is Alexnek hogy most NE legyen beteg. Remelem hatottam ra :D Ja meg ugye az apas szules miatt en is aggodok. Elveszettnek ereznem magam, az biztos. Eleve, nem az en kornyezetem, nem magyarul beszelnek korulottem. Hiaba, apaval is angolul kommunikalok, de az megint mas... O nem nezne hulyenek ha benyognek magyar szavakat, sot lehet ertene is :D Ki tudja mit hoz ki belolem a szules, lehet elfelejtem angolul egy idore :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball

Azért már két újnyinál már nem nagyon szokták engedni haza szaladgálni a kismamákat plusz ötperces fájásokkal,max. ilyenkor még azt mondják sétáljatok hátha attól felerősödnek.
Én minden nap azt mondogatom magamnak,hogy ma lesz valami Zsoltival,de olyan feszült vagyok hogy nincs már türelmem este mikor haza jön,ráadásúl ma felhívott valaki aki tegnap beszélt vele és mondta hogy amikor mesélte neki a Zsolti hogy 24.-én kórház ha addig semmi akkor mondta neki,hogy a Csilla attól bekattan az tuti,erre azt mondta neki a Zsolti hogy már most bevagyok.
De kedves,lehet ha kicsit többett lenne mellettem akkor nem lennék ilyen kattant,bár nem tudom mire gondol egész nap nem is beszélünk este mikor hazajön meg lefekszek direkt hogy ne legyen veszekedés.
Félek próbára teszik majd ezek a dolgok a kapcsolatunkat.

Sajti

Köszönöm a támogatást :) Igazából max.még egy hetet kell várnom remélem ha nem lesz semmi jele akkor nem vár az orvos a befektetés után,megkérem hogy akkor indítsa meg,azért féltem a Bibit pláne hogy nem is tudják ellenőrizni a magzatvizet.Egy ideje a hasam sem nő meg a súlyom sem változik úgyhogy gonolom sokminden már nem történhet odabent.
Jó látni hogy a vízről meg a nyaralásokról irogattok,igazából most gondoltam bele,hogy nemsokára február van már aztán jön a tavasz,reméljük minnél elöbb és akkor már mindehova lehet menni a porontyokkal :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


haha tudok írni mobilrol most. Ctg alapján elhitték az 5perces fájásokat, tágulat változatlan, 8kor néznek újra. Mondták aludjak 2 fájás közt. Megnézem, kinek megy ez... Újabb 2 óra semmittevés...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!
REKUJA: Remélem már bújik hozzád Szaffi.

Igen nekem is az a bajom, hogy annyi mindent lehet olvasni, de nem lehet közte kiigazodni. Most Bálint arra állt be, és ez pont elviselhető átmenet, hogy éjfélkor eszik egyet és fél5kor kel, és ott még kihúzható vele fél6ig, és ezt kezdi megszokni, egyenlőre. Így most ezt látom jónak. A vércukor szintes dolgoról nem hallottam, de ha éhes lenne, akkor ordítana, ahogy Sajti is írta, és ezt nem teszi, de ne felejtsük el 100ml eszik általában, ami nem kevés a korához képest.
Ma kezdte el, hogy szopi után egy órát nézelődik, teljesen csöndbe, és utána egyszer csak bealszik. Érdekes, azt hittem ez később kezdik. De annyira édes, ahogy nézelődik, és bámészkodik.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert apa akar netezni :) :)
Voltam NST + UH-n Levente baba 3265gr, minden OK a doki szerint nincs sok hátra, a feje már nagyon lent van és az átlagosnál jóval kevesebb a magzatvíz. Poénkodott, hogy lehet még ma találkozunk... Ámen

Rekuja szorítok!!!! Csak ügyesen, nyugodtan! Nagyon veled vagyok!!!

Csicsi lehet beelőzöl :) sohase lehet tudni... Amúgy azt mondta a doki, hogy hétfőn befektetnek, és a legeslegkésőbb péntek reggel indítanak. 10 nap...

Most mondták, hogy a János kórház szülészetére sem lehet már menni látogatni, csak üvegajtón keresztül lehet babát nézni.

Snowball - háziasszonykodás nekem valahogy fekszik, nem esik nehezemre minden nap főzni. Az nagyobb probléma míg kitalálom mit is...
evian19
 
 


evian: ismeros a helyzet, mire kitalalom hogy megis mit fozzek. De szeretek fozni nagyon, es csak az utobbi 2-3 hetben fogtam visszabb a tempot. NA, akkor remeljuk neked is beindulnak a folyamatok hamarosan! Elkepeszto, hogy egy ideig mindenkinek korabban jott a baba a forumon, 2-3 hettel, es most meg tulhordjuk oket. Habar a legtobb az programozott csaszar volt. Fene se tudja..

csicsi: ugyan mar... nem fogja karat latni a kapcsolatotoknak a terhesseged. Nagyon keves pasi van, aki turelmes tud lenni egy terhes novel. Szerintem kevesebb van olyan, aki turelmes. Majd te is turelmesebb leszel Zsoltival szules utan. Es biztosan o is maskepp fog viselkedni, elvegre ott lesz a kislanya.

rekuja: az a lenyeg hogy te jol vagy. Addig amig te turelmes vagy, es birod a fajasokat, addig nincs gond. Pihenj csak :) Szerintem hosszu ejszakad lesz, ahogy mindig is sejtetted, hogy aludnod kene, mert mivan ha... :D

kat: nagyon tunder lehet Balint, ahogy nezelodik. Jut eszembe, meg nyitott szemes fotot nem lattunk Balintrol! Akkor mostmar lehetoseged is lesz arra hogy csinalj olyan kepet, csak ne felejtsd el felrakni :)

En is nemreg lattam sogornom masfel honapos babajat skypeon, az is mar csak ott gogicselt magaban. Sogornom meg a hasleszoritot probalgatta meg ette a kaloriaszegeny muzlit, mert vissza akarja kapni a regi formajat. :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Ja es elmondanam hogy en is egesz nap gorcsolgetek, mikor aludtam is arra keltem fel hogy faj. De se nem tartosak, se nem rendszeresek, tehat nincs miert aggodni. "Mar megszoktam"

Kép

Kép
snowball
 
 


Fél 9,Rekuja lassan írhatna :)

Evian,nálam ugyan ez a helyzet én már tudok mit kitalálni hogy mi legyen a kaja,ha meg megkérdezem akkor az állandó válasz,nekem mindegy... :?
Nem előzök be ne aggódj,nem érzek semmi változást szerintem holnap reggel ugyan azt mondják majd még a magzatvizet se tudják majd megnézni,pedig már nem is bánnám.
Bizti te vagy a következő,holnap is lesz nap és akkor is kéne egy baba :)

Snowball

Most elkapott az ideg hajszárítás közben,hogy miért mond ilyet másoknak mikor nem is csesztetem,na most felhívtam hogy hol a pi...ba van ilyenkor mikor reggel 7kor elment és holnap megint dolgozik na most legalább mondhatja hogy megőrültem.Én ezen már át mentem egyszer az életben én nem lepődök meg semmin és felkészülök mindenre.Abszolút hétköznapi gondjaink vannak mint mindenkinek,de ha van valami baja nekem mondja,ne egy idegennek.
Még ilyet sem mondtam soha senkinek,de irigyelem a görcseidet :) Tényleg az egyetlen fájdalom aminek van értelme...
Én is vettem hasleszorítót majd itthon abban nyomom,műzlivel még várnék egy darabig amíg szoptatok max. egy kis futás de fogyókúra sajnos nem fér bele.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Rekuja miattad jöttem, hogy megnézzem van-e már babahír! Látom folyamatban, nagyon-nagyon drukkolok, könnyű szülést!!!!

Snowball biztos a párod is akkor zárkózott ember, nehezen nyílik meg és a kéreg alatt érző lélek lapul :lol:

Csicsi nem ti vagytok lemaradva, a zárt fórumon jöttek előbb a babák, talán ketten vitték túl idáig a 40 hetet. Sajnálom a feszültséget apával, biztos csak átmeneti nem??? Én is nagyon várom a tavaszt!!!

Sajti detto. Egyszer eveztem én is felfele, de nem jutottam messze, viszont nagyon elfáradtam :lol:

Evian húúú de izgi,akkor lehet te is hamarosan babázol!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


csicsi: en mosogatas kozben szoktam meditalni az elet gondjain, ahogy letom teged meg hajszaritas kozben ontenek el az erzelmek :lol: Hogy ha mar at is mentel mindezeken egyszer, azert probalj mindig pozitiv lenni. Tudom konnyu mondani, de most mindketten stresszesek vagytok, szerintem most o inkabb behuzza fulet-farkat, azert nem mond neked hulyesegeket, ami megjobban felbosszantana.
En sem fogok muzlizni egy ideig, raerek az alakommal foglalkozni egy ido utan. Elso a picur.
Ha gondolod, kuldok at egy kis gorcsot. Nekem sincs az a sok, de megosztanam veled szivesen :)

nyufo: en is Rekuja miatt aggodok, szerintem nem veletlenul van csend. Remelem reggel arra a hirre kelek hogy megszuletett Szaffi :lol: Valamelyik este olyan rosszat almodtam a forummal kapcsolatban, nem irom hogy mi volt az, mert megrazo :? Arra meg most senkinek sincs szuksege.
Ige, apa eleg "kerges" tud lenni, de hala a jo egnek nekem levedlette magat :P Vissza ne mondd neki :lol:

Vettem a kisagy ala egy tarolo dobozt, mert mar nem tudom hova pakolni a baby cuccokat :shock: Ja meg vettem egy furdoszoba szonyeget, mert persze megint f@szsag tortenik velem mielott latogatok jonnenek hozzank. Ugye aposek mikor jottek akkor a "gorenyek" koltoztek a furdobe, most pedig ki akartam mosni a regi furdoszoba szonyegemet, es ahogy megtelt vizzel, olyan nehez lett hogy a msogepem nem centrifugalta ki. Itt sz@rakodtam orakig, majd felrobbant az agyam :evil: Meguntam egy jopar probalkozas utan, es kihajitottam... Vizesen, ugy ahogy volt :D Szoval ma vettem ujat... Egyebkent is megerdemlem :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Tud vki valamit Rekujáról? Nem jelentkezett? Remélem minden oké és csak az öröm mámor miatt nem adott hírt magáról.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Pont ezt akartam én is kérdezni.. Tud vmelyikőtök valamit? Már hajnalban is bekapcsoltam a gépet, hátha...
Remélem, minden rendben van!

KépKép
sajti
 
 


Na haaallllóóóóó, sehol semmi hír????????????? Rekuja jelentkezz hogy minden rendben veletek!

Snowball én is kivágtam volna azt a szőnyeget :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Jo reggelt!

Azt hiszem a mi napunk is eljott. Reggel fel 6 ota fent vagyok, tegnap este is gorcsokkel mentem el aludni, most pedig 20 perces fajasaim vannak. Ha ez nem az, akkor nem tudom mi lehet a szules eleje....
Osszeraktam a borondot, most megyek osszerakom magam...zuhany stb.
Majd jelentkezem.

Rekujarol pedig remelem hamarosan kapjuk a hireket!

Kép

Kép
snowball
 
 


Hűha, hajrá Snowball. Nagyon szorítunk! :P :P :P :P

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Megszületett Szaffika ma 0:23-kor 3490g és 54 cm-er :) Stzőkésbarna hosszú hajjal,mind ketten jól vannak :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON GRATULÁLOK GYORS FELÉPÜLÉST ÉS SOK TEJCSIT NAGYON SZÉP LEHET A KIS SZAFFIKA!!!

Megírtam nekik hogy gartulálunk.
Na ezt elküldöm hogy ne izguljatok már,reggel fél 9 körül írt de pont a kórházban voltunk és most értünk haza.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Hajaj,látom Snowballéknál is beindultak az események,szurkolok hogy neked is meglegyen a kis Molly akkor ma,a kórházban is ketten szültek mikor bent voltunk,hideg front van potyognak a babák.
Nem is tudom Snowballról ki ír,de asszem talán Nyufó.
Azért ha még tudsz majd írj nekünk mi veletek a helyzet vagy hogy hol tartotok :)

Velünk semmi,lejebb ment a feje meg puhult a méhszáj,de még annyira se hogy megnézzék a vizet azt mondták talán hétfőn megnézik ha változik a helyzet.Nst jó lett ennek örülök.

Evian te még egyben?

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Csajok!

Beindultatok végre. Hajrá. Írtó izgatott lettem, pedig nem nekem kell végigcsinálni. Nagyon szorítok értetek. Ez a meleg mindnkit beindít.
Teljesen izgatott vagyok.
REKUJA GRATULÁLOK, csak potyogtassátok a fiatalabb, bombázó csajokat a kishercegemnek:))

Írjatok ha tudtok, baromira várjuk

Sok szerencsét, és kitartást!

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Huha, gratulalok REKUJA :D Biztos csini :wink:

En megzuhanyoztam, megborotvalkoztam, taska osszerakva, es a helyzet valtozatlan. Zuhany utan volt meg egy fajas, de az gyengebb volt. Varjuk a kovetkezot.

csicsi: na latod, lassan de biztosan beindulnak a folyamatok nalatok is. Majd nyufot ertesitem ha elindultunk a korhazba, vagy ha mar megszuletett.

Kép

Kép
snowball
 
 


Rekuja GRATULÁLOK!!! :lol: Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!
Már nagyon várom ám a részleteket, és a képeket! :D

Hűha Snowball, Nálad is beindultak a dolgok??? Megy a nagy drukk, mindent bele!!! :D De jó, nemsokára még egy baba lesz!

Csicsi köszi az infót! Szerintem nemsokára Te is mész szülni... :wink:

KépKép
sajti
 
 


Sziasztok!

Még egyben :)

Rekuja gratulálok!!! És a hajszínes is stimm!!! :D :D :D

Snowball mizu??? Sűrűsödnek, vagy elmúlik??

Ma voltam postán, tescoban, és persze kórházban NSt-n de semmi... de legalább most nem 1 órát kellett ott ülnöm, amíg a fialaúr hajlandó volt megmozdulni. Utálja a Ctg-t!!! Ha leveszik rólam a gépet, azonnal ficánkolásba kezd. Ma megúsztuk 20 perccel!

Apa kezd bekattanni: éjszaka elmentem mosdóba, visszajöttem, és megkérdezte, hogy semmi???!!!! De - mondtam - pisiltem egy csomót!
evian19
 
 


Hat..meg mindig egyben. Osszepakoltam a cuccomat, meg lezuhanyoztam, utana gondoltam, hogy lefekszem. El is aludtam, kb egy oraja keltem fel, es azota nincsenek gorcseim, viszont az allando manzesz szeru fajdalom bennem van. El vagyok keseredve hogy ennyire meg tudna teveszteni a dolog? Ennyire becsapna a sajat testem?? Vagy ez csak atmeneti es majd kesobb visszajonnek a fajasok? Annyira utalok most mindent es mindenkit magam korul, hogy azt sem tudom hogy mi tortenik, mi van a mehszajammal, mivel elozetes vizsgalatok nem voltak, csak talalgathatok hogy most mi a frasz tortenik. A siras kerulget :cry:

Kép

Kép
snowball
 
 


Rekuja de jóó, itt a nagy hír, nagyon sok boldogságok kívánok nektek, gyors felépülést, sok tejcsit!

Snowball ha jönnek megint a fájások, ülj be egy kád melegvízbe, ha elmúlnak a fájások akkor csak jósló volt, ha nem akkor a célegyenes. Tarts ki, tudom nehéz a bizonytalanság, de ne keseredj. Különben sokakat megtréfál a testük, meg nem egyszer hallottam már többszöri kórház járatot, téves riasztásokat, szóval kitartás ha esetleg mégsem ma van a nagy nap, akkor is napok kérdése, de még az is lehet hogy ez lesz a te napod! Nagyon-nagyon drukkolok!!!! Ja, és rátapadok a telefonra, hátha :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Snowball

Jaj ne legyél így elkeseredve ez tök jó hogy érzel ilyeneket most tudom hogy hülyén hangzik de gondolj bele hogy én itt vagyok már túlhordással,még csak jóslóm sincs így nem is változik semmi napok óta.Nálad viszont ez azt jelenti,hogy nemsokára akár ma vagy holnap már veletek lesz Mollly :)
Apa úgyis 16.-át mondta nem?Szerintem csak a kislányotok már most szót akar fogadni.
Ebből még ma is bármi lehet,pihengessél vagy sétáljatok egyett hátha attól visszajönnek.

Na én tényleg utálok mindent és mindenkit :) Zsoltival tegnap óta nem szólunk egymáshoz,lent aludt a kanapén úgyhogy jó kis szülésnek nézünk elébe :)
Ma is lebeszéltük a kórházba a hétfői befekvést ettől olyan feszült lettem,hogy engem is a sírás kerülget,nem hiszem el hogy nem tudok simán megszülni mint bárki más.

Na jó,vidítani jöttem nem szomorkodni,Snowball gondold el Rekuja ugyan így szenvedett 3 napig és már vele van Szaffika és minden rendben velük is :)

Rekuja

Na akkor te még velem tartasz,bár akkor te hétfőn már fekszel is be :? Hát komolyan nincs ötletem mit csináljunk hogy kijöjjenek maguktól ezek a babók mostmár a szülésznőm is mondta hogy ne vigyázzak magamra :)


Pedig nem vagyok egy hímes tojás típus ma is eddig a házat takarítottam cipelem a lépcsőn a pórszívót meg a teli vizes felmosó vödröt de semmi...nem tudom már sírjak magamon vagy nevessek :) Az itthoni hangulat meg olyan mintha valami háborús övezetben lennénk,szikrázik a levegő.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Nem Rekujának akartam írni,hanem Eviannak,bocsi :)
A laptetőnek meg nem hiszek :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


nyufo: hat...ha meg lenne furdokadunk, az jo lenne :) De sajna csak zuhanykabinunk van, de a legutobbi zuhannyal ugye elszallt minden fajdalom, amit hajnal ota "osszekapartam". Koszi a biztatast, jol esik :) Ha esetleg ma este mennenk be, akkor nem irok, majd csak reggel, ha esetleg lesz valami.

csicsi: igazad van, most kicsit hulyen erzem magam, mert itt vagy te, aki tenyleg tulhordod, es en meg itt sirok hogy miert multak el a fajasaim, pedig lenne meg 1 hetem. Lehet lesz meg ebbol szules akar 23 utan.
Nem gondolod, hogy talan most az egyszer (meg ha nem is a te hibad a vita), de jobb lenne kibekulnel Zsoltival? Hidd el jobban esne neked is, hogy ha megolelgetne es beszelgetnetek. Mondtad is hogy az utobbi idoben inkabb felmentel aludni, mire hazaert, nehogy veszekedjetek. Probalj meg turelmesebb lenni vele, ha mas nem akkor Bibi miatt. Lehet o meg azert nem jon ki, mert ti veszekedtek :D Viszont azon nevetnék, ha Molly tenyleg hallgatja mar most az apjara es kijonne holnap. Egyebkent is tudom, hogy mar tiszta apja, de ennyire...???!!!!
Ha hetfon befekszel, onnan baba nelkul ugysem jossz ki :) Hidd el nincs odabent baj, hiaba nem tudnak magzatvizet nezni.
A vodrot meg jo lenne ha nem cipelned...kossz... :lol:

Mit meg nem adnek most egy tejfolos-sajtos-fokhagymas langosert.... ha lenne itthon eleszto, meg csinalnek is, de ahhoz sincs kedvem hogy lemenjek a boltba, mert olyan gusztustalan ido van :roll:

Kép

Kép
snowball
 
 


Rekuja:

Hatalmas gratula Szaffihoz. Jó egészséget és sok-sok tejcsit nektek!!! :P :P :P


Snowball:
Ne keseredj el, Molly nem fog bent maradni! :P Ki fog bújni hamarosan!

Csicsi és Evian:

Kitartást csajok,eljön a ti időtök is most már. Muszáj lesz!!! :D :D :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Snowball

Most akkorát nevettem ezen a kádas dolgon,hogy ha lenne bele is ülnél :D Nem tudom mi olyan vicces ezen de nem birom abba hagyni a röhögést :D Ez már a vég!
Mondták bent a kórházban,hogy hátha megcincál engem is ez a hideg front na az idegeimet jó meg is cincálta.
Én nem engedek,tudom hogy Zsolti úgyis hamarabb feladja mint én :) :)
Barátnőm meg azt mondta hogy azért nem jön ki,mert állandóan variálok,hogy ne éjszaka hanem nappal de ne is hétvégén,még egy pedikür férjen bele :) Szegény gyerek nem tudja már mi van,a szülésznő meg azzal bíztatott,hogy lehet hogy fiú :)
Jó kis lángost én is ennék pedig nem is vagyok érte oda,most dobtam fel egy kis csirke paprikást,Zsolti utálja.Hát én megkérdeztem mit enne,de nem jött válasz :)
Kezdek megbolondulni,egyik pillanatban még sírok aztán meg nevetek :? :( :)

Tyuntyi

Köszi a bíztatást,majd ha lesz időd írj egy pár sort mi van a kislegénnyel meg persze veletek.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


csicsi: orulok hogy legalabb nekem sikerult feldobnom, de most en is ugyanazt erzem amit te. Ilyen is csak velem tortenhet meg... most jott haza Alex, es kerdezte hogy miert nem fozott az anyja, aki hozzatette hogy azert, mert szuksege lett volna 1 darab tojasra. Hozzateszem egy szotar vagy egy laptop segitsegevel lefordithatta volna, hogy mi kell neki, es elmasztunk volna a boltba. Errefel meg Alex tolem kerdezte hogy miert nem kerdeztem ra az anyjara hogy miert nem foz. Hat hulye???? :lol: :lol:
Csak kivancsisagbol: vajon miert fozol olyat, amit Zsolti utal? Ne ezen meg en rohogtem. Itt tojas nincs, ezert nincs kaja, ott meg azert nem eszik az ember mert nem szereti amit foztel.
Pedikur: tegnap este Alex levagta a kormot a labamujjarol, es ki is festette. Olyan jot nevettem rajta, ahogy megszakertette a dolgokat :lol:
Azzal BIZTATOTT, hogy fiu? Mert ha az akkor hamarabb kijon? :D Vagy ez mit jelenthet szuleszno nyelven? Szerintem akkor kapnal csak hulyet ha egy kisfiu bujna ki beloled :lol: De amugy az is jo jel ha egyik pillanatban sirsz, a masikban nevetsz, ezek szerint a hormonok mukodesbe leptek. En is ma sirtam mar, ne aggodj. Most meg a tojason akadtam fent... Gondolatolvasonak kellene lennem, hogy az anyos tojast akar???!! :D

Kép

Kép
snowball
 
 


tyuntyi: koszi a biztatast, remelem tenyleg mostmar beindult valami. Mar sajat magamat erzem hulyenek, hogy ennyire szerencsetlen vagyok hogy nem ismerem fel a szulest? Kivancsi vagyok mi var meg ram ma... Vannak ugyan fajasok, de nem olyan erosek, mint hajnalban/reggel :?

Kép

Kép
snowball
 
 


ja, jut eszembe, az egyik ismerosomnek 3 fia van, mindharmat tulhordta 2 hettel. Tehat Csicsi, 1. nem maradsz egyben, 2. meg "csak" 2 idegcincalo napon vagy tul :wink:

Kép

Kép
snowball
 
 


köszönöm a gratulációkat! mobilról röviden. 8kor épp haza akartak küldeni mikor elfolyt a magzatvíz, ami zöld volt. Ettől kezdve ctgn voltam. Akartak adni oxit mondtam h hívják az orvosom mert ő nem hagyja. Hívták, nem hagyta. Kaptam fájdalomcsillapító méhlazítót, fizsót meg homeopátiát és beindult. Részletesebben késöbb. Amint kicsúszott úgy éreztem akár holnap megint, elötte 5 percel egy fejlövésért rimánkodtam. Ennyit a méltóságról :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja

Örülök Ti hogy jól vagytok,na most aztán beszartam a magzatvíz miatt megőrülök,ha hétfőn sem tudják megnézni.
Majd ha lesz már időd kérünk ám képet a szőke bombázóról.
Akkor tényleg jó orvost választottál.Még szerencse hogy nem mentetek haza és elfolyt a magzatvíz.Gondolom Lóránt el van ájulva a kis hercegnőtől :)

Snowball

Egy tojást azért még le is rajzolhatott volna azért az nem annyira bonyi,de amúgy mit is akart csinálni amihez pont egy darab tojás kell?
Elkezdett mensi szerüen fájni a derekam Petrával masszázsóltatok :) Olyan jó kis keze van :)
Nem direkt főztem ezt csak megkívántam,nem szoktam ezt főzni Zsolti miatt de nagy duzzogva most is megett a szaftját tésztával :)
Kénytelen lesz lassan kezdeményezni mert egyenlőre még nálam van a gyereke :) Úgyhogy üzenem Alexnek hogy ő se nagyon emberkedjen :D

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Csicsi sajnálom a mosolyszünetet apával, remélem sikerül rendezni, tényleg nem kéne így szülni menni :( Mensi szerű derékfájás? Az gyanús nekem nagyon, az első szülésem is úgy indult. Ne aggódj minden rendben lesz, egyben nem maradtok, tarts ki!

Snowball írj nyugodtan bármikor! Ez a lángos felvetés merénylet, fogok is csinálni!!! Na meg vagy áldva anyósoddal, lehet nem is baj hogy olyan messze lakik? :lol:

Rekuja de jó hogy írtál! Tökéletesen megfogalmaztad a szülést, tényleg közben fejlövés utána újra bármikor! Zöld magzatvíz, húú, akkor azért volt biztos ijedelem. De jó hogy minden rendben ment és az orvosodra is így tudtál számítani!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?