Sziasztok!
Voltam az MM-ben, Tűűnél. Megkaptam a gyógyszert, azt mondta, hogy ez nagyon rossz inzulineredmény. És már 3hónapja is megkaphattam volna
a jobb, de uaúgy rossz eredményre. Először napi 1et kell szedni 2héten keresztül, utána 2t. Ja, meckformi xr-t kaptam, 750mg.
Ebben a hónapban nem mehet élesben a babaprojekt. A clostinak meg azért nem volt értelme és hatása, mert olyan magas az LH-szintem (hormon), hogy nem tudott érvényesülni. 3 hó múlva kontroll. Aztán várni a csodára.
Xtina de jól sikerült a 4D-s kép, milyen kis édes!
Julicha én is nemrég csöppentem ide, kb szept-okt-ben. Nálunk is a baba az 1., de én már régebben abbahagytam a bogyót. Naná, hogy mindenki azonnal akar gyereket.
De amíg magadat nem teszed rendbe, addig sajnos felesleges beleélni magad. Én az 1. 3hónapban nem kaptam gyógyszert, hátha elég lesz a csak mozgás+diéta. Mostantól remélek vmi változást. Nekem sincs súlyfeleslegem, lassan már elfogyok. Most 50,5kg vagyok. Úh még nehezebb a dolgom. De ahogy a lányok is írják, nem szabad feladni, hisz látod, a többség már anya. Úh jók a kilátások!
Az MM-ben értenek a dologhoz, jelentkezz be, úgyis csak 2 hónap múlvára kapsz időpontot. Én dr Tűűt ajánlanám, mert a ez egyik dr nővel nem volt szerencsém. De vkinek bevált más is.[/b]