Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!

Remélem mindenki jól van!Kismamák, anyukák és próbálkozók egyaránt!Szégyellem, hogy ilyen keveset jövök, de alig van időm netezni, de sokat gondolok rátok :D Mindenkinek drukk hegység , kinek mihez kell :wink:

Lili baba ma 2 hónapos, gyönyörű nagylány, imádoooom :D

Mindenkit puszilunk!!!!!

Lili baba és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Georgia
Neked akkor nem volt vmi kellemes élmény a cukorterhelés... nálunk ott volt a citrom, de én nem tettem bele, pedig lehetett volna.
Azért mértem meg, hogy tudjam mennyire mér pontosan a vércukormérő, de lehet jobb is, hogy mértem, mert van mindig eltérés a vénás és ujjbegyes vércukorszint között, később még jól jön, hogy gondoltam rá :wink:
Egyébként nekem sincs semmi jele, hogy nem lenne jó a vércukrom, de szerintem ennek már csak akkor van jele, amikor nagy a gond, azért van sok lappangó cukorbeteg.
Egyébként nem parázok, de nem is örülnék, ha valami gond lenne és diétázni kellene, azt tudom hogy az én védőnőm nagyon felfújja a cukros dolgot, főleg hogy ő cukorbeteg és ő a terhessége alatt lett az.

Gyancsi
Én örülök, hogy ha jössz egy kicsit, elvégre neked most fontos dolgod van :)
Kapunk valamikor majd képet Lili babáról?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

Georgia, Zitácska: Köszönöm az információt! Érdekes, hogy nem engedték a citromos dolgot. Hm.... Egyik helyen így, másik helyen úgy csinálják ezek szerint. Mikorra lesz eredményetek?

Georgia: Nem semmi a történeted! Nagyon szerencsések vagytok! És le a kalappal előtted, hogy altatás nélkül kibírtad a leszívást.

Ma kezdem a szurit, este 6-7 között adom be egy fél ampullát kell csak és holnap a másik felét. Éreztetek valami mellékhatást egyébként a gonapeptylnél? Ja és azt nem is írtam, hogy Aspirin Protect-et is szednem kell naponta egyet.

Én is gondolkoztam azon hogy itthon kellene maradni a lombik után, de a 2 hét olyan sok. Már most látom hogy lelkiismeretfurdalásom lesz ha nem megyek dolgozni. Pedig tudom hogy nem kéne, magammal is kellene foglalkoznom.

Kép
babicsek
 
 

 
 

Babicsek
Nekem semmi mellékhatása nem volt, bár én Gonalt használtam, de gondolom az nagyjából ugyanaz, a későbbi más fajta szuriknak már volt némi hatása: álmosság, fáradtság.
Drukkolok! :)
Nálam eredmény hétfőn, legkésőbb kedden lesz, de akkor már mindennek meglesz az eredménye, mert toxo is volt, meg általános vérkép, ill. ellenanyag szűrés.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!!!

Hát én is jó ritkán jövök,de mindíg olvaslak titeket!

Avarka-Babicsek!
Mielőbbi babásodást nektek!!! Kép

Babicsek!
Nekem az első lombik sikerült,apa bajok voltak/vannak.
Altatásban volt a punkció,hát..........van jó oldala meg rossz is.Jó,mert full nem tudsz magadról mikor ébredezel:lol: ,rossz,mert mikor magadhoz tértél,már érzed a fájdalmat,legalábbis nekem így volt.
Én a punkció óta nem dolgozom,csak a 12.hét után mentem 1-1 napot.De mondjuk én álló munkát végzek :?
Én nem nyomtam ezt a gonapeptylt :roll: nekem gonal volt és nagyon kész voltam tőle,nagyon változott a hangulatom.


Ancsuka!
Láttam írtad a neveket,Noémi-Levente.Van változás?

Nagyon szépen növögetnek a pocik! :lol: Vigyázzatok magatokra!

És végül egy friss kép:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Babicsek sziaaa!

sok sikert kívánok a lombikhoz!!!! nekem elsőre sikerült! kábítástól ne félj,egyszer csak elalszol,nem tudsz mit tenni, utána a benti ágyon ébredsz, én beszéltem összevissza, kicsit hányingerem is volt, de nem hánytam. semmi fájdalommal nem járt nekem!:)én is Zita is szedett aspirin protectet.

zita! azért várd meg az ő eredményüket! nálunk 7től rossz, de az egyik csajnak 6.2 lett és a belgyógyász pont ma voltunk, mondta neki h vegyen cukormérőt és ellenőrizgesse.drukk h ne legyen gond!

gaby! gyönyörűű!

KépKép
dike
 
 


8 45re kellett mennem a belgyógyászatra, alig bírtam felkelni váááá, 10-fél 11fele szoktam:) vérnyomás, cukor,ekg,rendben, hasamat nyomkodta rendben,átnézte a hormonpapírokat, szóval ez is meg van.

KépKép
dike
 
 


Dike
Persze hogy megvárom az ő eredményüket, de gondolom nem árt, hogy ha jobban odafigyelek :) bár én édességet nem nagyon ettem, csokit már nem is ismerem, s nem is kívánom, kenyeret is alig ettem/eszek. De azért ma már vettem korpás zsemlét :wink: nem is rossz :)
A védőnő is 7-től mondta, hogy nem jó a vércukorszint, már néztem a diétákat, elég kemény :( de ha kell majd, akkor kell....

Babicsek
Igen, úgy van, ahogy Dike írta, én is szedtem Aspirin Protectet, de csak a leszívás után, ill. a leszívás után szedtem Doxicicylint pár napig. Nekem nem fájt a leszívás után, én csak jó párszor hánytam a ciszta leszívás után, de a tüszők leszívásánál már rutinosak voltak velem és kaptam vmi szuper injekciót, amitől semmi hányingerem sem volt. Nem tudom, hogy szedsz-e valamilyen vitamint, de akár már el is kezdheted, illetve folsavat is szedhetsz.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

Zsu,
nem is írtál magatokról! :cry: Pedig olyan kíváncsi vagyok!

Babicsek,
üdv itt köztünk!
Hát, a történetek nagyon változóak!Nekem 3év várakozás után, kezelt pco-val, 2 lezárt petevezetékkel, 2 sikertelen lombik után csoda babám lett!
Szóval bármi megtörténhet, én már hiszek benne!
Az altatástól ne félj.Ritkán van, akinek utána hányingere van, de ott adnak rá gyogyit, ha ilyen lenne!
Nekem semmi problémám nem volt.Még a hasam sem görcsölt.
Gonapeptylt énsem kaptam, nekem fogigátlóval kezdődött a stimu.
Drukkolok nagyon!

Gabi,
annyira édes Roli, hogy majd elolvadok!

Gyancsi,
ne aggódj, Te most igazolással vagy távol! :wink:

Zita,
hát, nem a legjobb a cukor eredményed!
Az igaz, hogy különbözik a vénás vc, és az ujjbegyből vett, de ez akkor is informatív jellegű!
Oda kell figyelni az étkezésre!De ne aggódj, ha határértékes lesz a cukid, az diétával jól kordába tartható!
Szerintem érdemes lenne néha étkezés előtt, és után másfél órával cukit nézni otthon, ha 7 alatt van, akkor minden oké! :wink:
Én már egy jó ideje csinálom, ki lehet bírni!

Georgia,
drukk, hogy jó legyen a cuki eredményed!
Ja, és a terhességi diabétesznek, a kezdeti stádiumban nincs SEMMI jele!!!!!Ezért is veszélyes!De ha az ember odafigyel, akkor nem lesz belőle gond!

Dike,
örülök, hogy minden eredményed jó lett!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Sziasztok

Melinda, nem írtam semmit sem, mert még nem igazán történt eddig semmi, vizsgálatokra járunk.Voltunk genetikai vizsgálaton, ez jó lett, voltunk a hemofília központban, ott 11kémcső vért vettek le különböző vizsgálatokra, minden jó lett kivéve, hogy alacsony a vasam, így 2 hónapig kell szednem vasat.Tegnap voltam IR-vizsgálaton, a cukor nagyon jó, az inzulin kevésbé, szerintem magas, most majd keresek egy endokrinológust, aki kielemzi és felír metet.És a héten megyek nőgyógyászhoz, aki megcsinálja a méhtükrözést és az egészségügyi kaparást.

Most nézem, hogy már a 30.hétnél jársz...hogy megy az idő :)

Babicsek, nekem decapeptylt kellett szúrnom, hőhullám, szédülés jött rám sokszor.Néha volt hányingerem.Nálam nem jött be a long protokol, le is állították, aztán fogamzásgátlót szedtem a stimuk előtt.
Mi legfőképpen apagond miatt lombikozunk, de a 3 beültetésből 2 vetéléssel és 1 méhenkívülivel végződött.Most keresik az okokat, hogy miért mennek el a babák a 4.-5.héten.
Nekem az altatás után nem volt se fájdalmam, se szédülés vagy hányinger, egyiknél sem.

Gabi, nagyon helyes pasid van! :) Face-en is mindig megcsodálom! :)

Gyancsi, Lilikét is mindig megnézegetem, nagyon aranyos bébi! :)

Georgia, Zita, a cukros lötyi tényleg nagyon rossz, egésznap éreztem a számban az édes ízt. :? 75gramm cukrot tesznek a bögrbe.Nagyon sok!
Vendég
 


Sziasztok! Kicsit zavarhatok? :) Szeretnék kérdezni pár dolgot, 2 hét mulva lesz fagyibabás beültetésem..az elözö sajnos nemsikerült..elözöleg csak Elevit vitamint ettem, most eszek C-vitamint, E-vitamint, Elevit, forsav. És iszom a méhpempő ampullát.. ti mit szedtettek beülti elött? ennyi vitamin elég? Valaki itta a méhpempö ampullát? használt is? köszönöm ha válaszoltok :)

Kép
nikebaba
Szeged
 
 


Nikebaba, én is ezeket a vitaminokat szedtem, csak elevit helyett femibiont, az szerintem jobb.A méhpempő nagyon jó a méhnyálkahártyára, szóval az csak jó, hogy szeded.
Drukkolok a sikeres beültihez! :)
Vendég
 


Zsu köszönöm :) te kismami vagy már megvan a picur? :)

Kép
nikebaba
Szeged
 
 


Nikebaba, sajnos még nincs baby, még kivizsgálások alatt vagyunk, aztán, ha minden rendben akkor folytatjuk. :)
Vendég
 


Sziasztok,

Melinda
Köszönöm szépen a kedves, biztató szavakat :) Bízom benne, hogy nem kell majd diétázni. Mától felírom, hogy miket eszem és megnézem, hogy az mennyi szénhidrát, s ellenőrzöm reggeli után 2 órával a cukromat. Csak elfogy a tesztcsíkom így azt kell beszereznem.
Ezek szerint nálad sem lett jó a cukorterhelés eredmény? Milyen diétát alkalmazol? Gondolom diabetológus tanácsára teszed. Mennyi volt a cukrod és mennyi szénhidrátot ehetsz egy nap? bocsi, hogy ennyit kérdezek, de minden tanácsot szívesen fogadok, főleg ha valaki ugyanabban a cipőben jár, amiben esetleg én fogok, bár remélem, hogy nem kell majd mégsem diétázni.

Zsu
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a vizsgálatokon. Jelentkezz gyakrabban! :wink:

Nikebaba
Üdv itt köztünk! Én vitaminok tekintetében a lombik előtt elég tájékozatlan voltam, így nem szedtem semmit sem, a beülti előtt kb. 1 héttel kezdtem el szedni a Femibion 800-at, majd beülti után folsavat, 1000 mg-os C vitamint, s 10 napig ittam Isostart a beülti után (ezt javasolta az orvos), de már nem lehet kapni sehol sem. Én azért szedtem a Femibiont s nem az Elevitet, mert régebben szedtem Elevitet és szorulást okozott, de ez egyénenként változó, hogy kinek mi jön be.
Ezek szerint ez lesz a 2. lombik progitok? Volt előtte más, esetleg inszem?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Most mértem meg a cukromat, reggeli után 2 órával, s 5,1 lett, akkor lehet csak a cukros lötty dobta meg úgy. 1 korpás zsemléből készült szendvicset ettem, vajkrémmel megkenve és egy fél szelet pulykafelvágottal, plusz 1 tea 1 tk cukorral. Máskor annyi a különbség, hogy kenyérrel eszem a szenyót. Lehet mégsincs semmi gond :) Egyébként kicsit ideges voltam a cukorterhelésnél, nehogy kihányjam meg ilyenek, lehet hogy az is befolyásolta.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zia,
nekem IR-em van, így már évek óta 160-180 gr.CH-on vagyok!Hát, kisebb nagyobb kilengésekkel próbálom tartani.......
A cukim nekem nem volt magas, de az inzulin szintem igen, ezért kell a diéta, és én gyógyszert is szedek(metformint), már több mint 2éve!
Az nagyon jó, hogy méregeted a cukidat, hidd el, megéri!Az étkezés utáni cukinál nagyon jó az 5,1, de ez kb.35gr CH volt, amit ettél, a cukros lötyi, meg 75gr.
Drukk, hogy mindig jó legyen a cuki!És amit megkívánsz, edd meg, csak utána csekkold a cukidat, hogy mennyire dobta meg!
Ja, és kaja után nem kell 2órát várni, 1-1,5 óra után lehet nézni cukit!

Zsu,
milyen lett a terhelés eredményed?Megkérdezhetem?Énis hasonló cipőben jártam.....Remélem végre megtalálják a problémát!!!

Nikebaba,
én csak folsavat ettem, semmi mást!Meg sok-sok folyadékot ittam!
Drukk a beültihez!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


sziasztok!
ne haragudjatok ,de szoktalak titeket olvasni....pár mondatot rólam...
Kiderült,hogy petevezető elzáródásom van...lombik lett,ami elsőre sikerült,de a hatodik héten elvetéltem...
A következő beültetésre 3 hónapot kellett várni és az idő alatt megtörtént a csoda,természetes úton terhes lettem...
immár eltelt az idő és az én csoda babám egy éves lett!!
Csajok-ne adjátok fel a reményt és a harcot,csodák igen is vannak!!!!!!!!!!!!!!
mindenkinek kívánom,hogy mielőbb édesanya legyen,

Kép


Kép
kistörpe
 
 


Melinda, a cukrom visszament 2 óra múlva 4.62-re, az jó.Az inzulin 0perces-13.17; 60perces-173.2; 120perces-57.04. Ez szerintem egy kicsit magas. Neked mennyi volt?

Kistörpe, gartulálok a kisfiadhoz! :lol: Jó ilyen történeteket olvasni! :)
Vendég
 


Zsu,
nem akarlak elkeseríteni, de ez nem kicsi IR, hanem elég nagy!
Ezt mindenképpen kezeltetni kell!
Néztél már endokrinológust?Keresd fel a http://www.pco-szindroma.hu/index2.html oldalt.Ott van orvosajánló is!
Sajnos a cukor hiába jó, ha a szervezetnek ennyire sok inzulinra van szüksége ahhoz, hogy jó szinten tartsa!
Erre tuti megkapod Te is a metet!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Ja, és nekem az első terhelésnél (fejből nem emlékszem pontosan, de valami ilyesmi eredményem volt): éhgy: 12körül, 1órás: 74, 2órás 52
Én erre azonnal metet kaptam.
Aztán a későbbi terheléseim rosszabbak lettek,de mindegyiket 1-1 lombik után csináltuk, és az nagyon bekavar, rontja az IR-t.Meg a terhesség is!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


A cukijaid hogy alakultak egyébként?Abból is néztek 1órásit is?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Melinda, akkor a tiédhez képest tényleg rossz az eredményem! :?

Most sikerült dokit találnom helyben, hétfőn mehetek is hozzá.

A cukrom 5.41; 7.16; 4.62; lett.

Azt hiszem akkor felkészítem magam a kemény diétára!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, mert rohanok a hazba viszek kajat a munkasoknak :D :D !

Csajok, en is csak folsavat ettem, a beulti elott, es nekem is fogamzasgatloval kezdodott, majd injekciok, eloszor 2 hetig 1 aztan 2 injekciot kellett beadnom magamnak.

Melinda

Legyszi dobjal fel pocakfotot, 30 hetes vagy, es meg nem is rakatl fel kepet!
Legyszi, legyszi :D :D !!

Gabi

Nagyon edes Roli baba :D :D !!
Hogy megy az idoooooooooooooo!!

Gyancsi

Orulok hogy irtal, jo lenne mar raknal fel Lili babarol uj kepeket :D :D !!

Kistorpe

Eggyet ertek veled, csodak vannak :D :D !!
Gyonyoru a pici fiad, de a nagy is helyes srac!!

Puszi!
Vendég
 


Anett

Te is jol el vagy tunve :cry: :cry: !!
Merre jarsz?

Suzy

Remelem jol vagytok, es novoget a kisfiad :D :D !!
Ha majd tudsz gyere varunk!!
Vendég
 


Zsu,
hát, az 1órás cukid sem a legjobb........
De ne aggódj!Remélem jó dokihoz kerülsz, kapsz metet, és hidd el, segíteni fog!
Én nagyon el voltam keseredve, mikor kiderült, hogy IR-es vagyok, de aztán rájöttem, hogy nem akkora tragédia ez, és legalább kiderült!
Úgyhogy nem elkenődni!!!!!!!!!!
És sokszor a vetélések mögött is állhat ám IR!

Kistörpe,
hasonló a történetünk! :wink:
Énis hiszek a csodákban, mert velem is megtörtént! :D

Georgia,
ígérem, igyekszek feldobni egy pocakfotót!
Hozol majd a házatokról képet?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Kép 26+2
Kép 28+6

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Melinda, én azt hittem, hogy a 2órást kell jobban figyelembe venni, és azért gondoltam, hogy jó a cukrom.. :roll:

Remélem, h jó dokihoz megyek hétfőn.Majd megírom, hogy mi volt!
Egy kicsit elkenődtem...de majd összekaparom magam :roll: :D

Köszi, hogy leírtad, így jobban tudok felkészülni! :)
Vendég
 


Melinda

Cuki a pocakfotod :D :D !
Kuld el priviben vagy ahogy akarod az email cimedet, es tudok kuldeni a hazunkrol hogy nezett ki mielott neki kezdtek az ujjitashoz, es magarol a hazrol es a kertrol.
Ha kesz lessz ugy febr 1en koltozunk, aztan folyamatosan szallitjak ki az uj butorainkat, es akkor is lefenykepezem.
Szal varom az email cimedet, es kuldom a kepeket.
En ide nemtudok kepet felrakni mert nem megy :cry: :D :oops:!!
Vendég
 


melinda! nagyon szép a pocid!!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok,

Már tegnap este írtam, de minden elszállt, utána meg áramszünet lett, úgyhogy már nem tudtam netezni.

Kistörpe
Örülök, hogy ilyen pozitív példával jöttél, lelket öntesz legalább a probálkozókba! S gratulálok a gyerekeidhez! :)

Ancsuka
Találtam iker babakocsit :) http://www.babadiszkontaruhaz.hu/termek.php?ID=456

Melinda
Szép nagy már a pocid, sokat nőtt a múltkori fotó óta :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


0 rh + vagyok és ellenanyag szűrés negatív lett, és még nincs meg az afp eredménye.

KépKép
dike
 
 


Melinda

Megkaptam az email cimedet koszonom :D :D !
Elkuldtem neked a kepeket 2 emailben a hazunkrol.

Dike

Itt csak uhuznak, nincs afp vizsgalat.
Vendég
 


Jó reggelt!

Nikebaba: Nekem most az orvos elmondta hogy miket kell szednem, ezek a következők. Annyi akülönbség, hogy nekünk nem fagyibabás beülti lesz.

- Naponta fél ampulla gonapeptyl szuri. (állítólag ez lelassítja a petefészek működédét)
- másnaponta 1 szem E-vitamin
- minden nap egy szem Femibion 800
- ezek mellé én még szedek pluszba méhpempő kapszuát, de ezt a doki végül is nem mondta
- és napi 1 szem aspirin protect

Zsu1981: Az mit jelent hogy nem jött be a long protokoll? Miért kellett leállítani? Én az előző inszemiknél gonal-F-et használtam, de azt mondta a doki, hogy jól reagáltam rá. Remélem ezzel is így lesz.
Most egy kicsit megijedtem, hogy elképzelhető olyan, hogy nem sikerül a long protokoll... Hm... Akkor el is maradt a lombik akkor ugye? Jaj én már azt nem bírnám ki hogy fogigátlót szedessenek velem.

Kistörpe: Gratulálok nektek!

Kép
babicsek
 
 


Babicsek

Fogamzasgatlot, az injekciok elott szedtem nem pedig egyutt.
Ne parazz, es ne felj, nem minden szervezet egyforma.
Nalunk akkor hagytak csak abba, ha tulstimulaltak.
De az itt ugy 300bol egy ember.
Ne aggodj, tudom ertem miert van ez, de hidd el minden rendben lessz!!
Drukkolok neked+++++++++++++++++++++++!!
Vendég
 


Babicsek

En is szedtem mehpempot, az aloe veratol, amikor mehnyakrakom volt, es nagyon jo!!
Szedd nyugodtan!!
Tuti segit!!
Vendég
 


Georgia: Köszönöm a megnyugtató szavaidat. Aranyos vagy. Most már mindegy lesz ahogy lesz. A végeredmény már úgyis meg van írva, csak még mi nem tudjuk. A lényeg hogy betartom az előírásokat, aztán a dokikra bízom magam. :)

Kép
babicsek
 
 


Babicsek

Igy van!
En is pont ezt mondtam akkor, es ugy is csinaltam!
Sikerulni fog+++++++++++++++++++++++!!
Vendég
 


sziasztok!

Jó sokat írtatok......

Zitus, köszi a linket, de az nem jó újszülött kortól ahogy nézem, de már megvan a választás, de nagyon drága vagy köszönöm.
Sőt az elvemet is fel kellett adnom....
Megvettem az egyik babhordozót Maxi cosi bolti ára 36eFT én 8EFT-ért jutottam hozzá majd lefotozom csak ki kell mosni a huzatát. Itt helybe ahol lakok megtudtam venni, így személyesen meg tudtam nézni. Az utazóágyakat is megvettük 3000FT volt a kettő totál újak, hogy miért ilyen olcsó? mert hibás, de apukám erez-mester és megtudja csinálni, ennyi pénzért nem hagytuk ott. Szintén személyesen néztük meg.

Látom nagyon "kivagytok" a cukor lötyitől :lol: :lol: :lol: :lol:
sok áldozatot kell és még fogtok hozni a gyermeketekért, ez a kis cukros víz legyen a legnagyobb baj én azt kívánom. Persze tudom nagyon rossz, de ilyen rossz legyen a szülés én ezt kívánnám, de nem ilyen lesz :) :) és nem rosszból írom ne haragudjon meg senki.

Én 25.-én megyek az első cukorterhelésre, így nincs adatom.

A blogomba van fénykép a babócákról akit érdekel nézze meg.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Babicsek, a stimulációk során elfordul olyan, hogy a szervezeted nem reagál a gyógyszerekre, nem nő a méhnyálkahártya, és nem nőnek a peték, erre fel kell készülni.Nekem még a decapeptyl cisztát is növesztet ráadásként, ezért állították le.A rövid protokol során nekem jobban nőtt minden.Első alkalomra nem mindig tudják belőni, hogy kinek melyik gyógyszer lesz hatásos.
A fogigátlót általában a rövid protokol előtti hónapban kell szedni.
Vendég
 


babicsek! nagyon drukkolok!

ancsuka! jó vételeket csináltatok!!!szuper!

holnap 18.heti uh drukkoljatok:)

KépKép
dike
 
 


Dike

Drukkolok neked :D :D !
Majd gyere holnap a hirrel!
Vendég
 


holnap lesz genetikai uhum, viszont az afp eredményem még nincs meg. olyankor mi van? bemegyek azért majd az sztk-ba ide Mórra hátha meg van már, de péntek du 4kor még nem volt meg, holnap 8kor mért lenne. de nem az afp eredménnyel kellene mennem a genetikaira? de hát holnapra van időpontom...

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Dike,
afp eredmény nélkül nem csinálják meg a genetikai uhut!Legalábbis Fehérváron tuti!

Holnap énis megyek uhura, 30hetesre! :shock: Hihetetlen!Már nagyon várom, hogy lássam a kis csodánkat!
Mostanában egyre többet mocorog, és nagyon ügyi, rendszeresen megtalálja a hólyagomat! :oops: :lol: :lol: :lol:

Jóéjt!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Sziasztok!

Végre itt. Jó sok lemaradásom volt.
Remélem, hogy mindenkinek jól indult az új év.

Kismamik, Melinda, Georgia, Zitácska, Ancsuka, Dike, Bridget, gratulálok a jó eredményekhez, gyönyörűen kerekednek a pocik, gratulálok!

Gyancsi, Lili baba tündér! :D Már 2 hónapos múlt????? :roll: Ha tudsz, gyere és mesélj a napjaitokról!

Suzy, Ádám milyen szép kis hajasbaba! :D

Cukigabi, Roliról további fotók?? Olyan jó nézegetni a huncut kis pofiját, nagyon aranyos! :D

Szrityi, sajnálom a sikertelen fagyis beültit... :cry: Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Ölellek!

Ancsuka, a picikről a kép a blogodban... eszméletlen!! Nagyon tetszik!!! :lol: Nagyon szép vagy Te is a karácsonyi fotón! Gratulálok! :wink:
Kétszer is visszaolvastam, és tényleg babahordozót vettél. :D Emlékeztem rá, hogy írtad, nem akarsz, mert nem szereted. Miért változott meg a véleményed? Szuper árakon vásároltatok, ügyesek vagytok!
Vivit Isten éltesse sokáig!

Zitácska, olyan jó, hogy Te ilyen szorgalmasan teszed fel a pocidról a fotókat. A sorozat meg különösen tetszik! Látványos a változás! :wink:
Örülök, hogy nem kerültél kórházba. Vigyázz nagyon Magatokra, pihenj sokat!
A beültis ismerősödről van valami hír? Jól vannak?
Kérdezted az apabajra a vitaminokat: FER14, mellé napi 2x500 mg C-vitamin (ha lehet nyújtott felszívódású, pl. Cetebe), és napi 1.000 mg E-vitamin, 400-200-400 mg-ra leosztva egy nap, nehogy hasmenést okozzon. Ezek mellé még jó a cink és szelén. Min. 3 hónapig érdemes a kúrát folytatni.
A cukrod nem a legjobb, de várd meg a labor leletet! :wink:
Szép kiságyat választottatok!

Melinda, jó sokáig betegeskedtél, örülök, hogy már jól vagy! 31. hét?????! :shock: Gyönyörű a pocid!
4D-n kinél voltál? Bácskainál vagy Deáknál? Mennyivel előtte kellett bejelentkezni, meddig tartott, mit kaptatok, mennyibe került? Jöhet priviben is!:wink:

Georgia, Lotti baba vagy mégsem? :D A férjedet sikerült rábeszélned? Aranyos név!
Ti most honnan hová költöztök? Miért? Picit lemaradtam. :oops: Jó a kocsi, tetszik!

Dike, gratulálok Árminkához! :D A 4d-s fotók is szuperek:D Holnapra drukk Neked, de úgyis rendben lesz minden! :wink:
Az ABC Design kocsi nálam is favorit.... de az ára már kevésbé. :roll:

Tibma, mi lett veletek? Végül kezdhettek?

Vanili, Angyal???????????? Veletek mizújs?

Zsu, az eredmények tényleg nem jók, de van rá megoldás, ne keseredj el! Utána jöhet is a baba! :wink:

Babicsek, üdv! Sok sikert!
Nekem 4 lombikom és 1 fagyis beültim volt a BMC-ben. Utána átmentem a győri Kaáliba, ahol az utolsó, 5. támogatott lombikot használtuk fel, és az sikerült. Szóval 5. lombikra, 6. beültetésre jött össze. Komoly apabaj miatt csak a lombik jöhetett szóba, inszemünk nem volt.
10 napot maradtam otthon a beültetés után, azóta folyamatosan dolgozom. Nem ezen múlik a siker. Ha egy baba jönni akar, jönni fog. :wink: Majd érzed, hogy Neked mi a legjobb, mit kíván a szervezeted.
Én ismerek olyat, aki 2 hétig feküdt beülti után és úgy sikerült neki, de olyat is, aki másnap visszament dolgozni, és úgy lett ikrekkel terhes.
De a legdurvább: barátnőm lombikozott és a vele egy szobában lévő lányokkal mikor ment eredményhirdetésre, csak annak sikerült, aki beülti után elment síelni!!! :shock: Pedig a beülti napján még őrültnek nézték a csajt, mikor mondta, hogy másnap utaznak..........

Avarka, itt is: millió drukk Nektek!!!!! :wink:

Mi jól vagyunk, Egyszemke szépen növöget és vele együtt a pocim is kerekedik. A mocorgását pont egy hete, múlt hét vasárnap óta érzem. Továbbra is dolgozom, kb. még 1-1,5 hónapot, február közepéig-végéig. Holnap találkozom először az utódommal, elkezdem betanítani.
A dokimnál dec. 17-én voltam utoljára, kisfiúnak látta a picúrt, még kukis fotót is kaptam. :D A neveink: Mihály Levente, kislány esetén Janka.
A családnak karácsonykor jelentettük be a jó hírt, nagy volt a sírás-rívás, az öröm.:D
A jézuskától kaptam egy AngelSounds magzati szívhangfigyelőt, 2-3 naponta hallgatózunk vele a férjemmel. Amit még beszereztünk: BeSafe biztonsági övterelőt kölcsönöztünk a MiniManótól, azt használom az autóban. (Ha 6 hónapon belül visszavisszük az üzletbe, akkor a letéti díjat 100%-ban levásárolhatjuk és semmibe sem kerül a bérlés.)
Babakocsikat is nézegettem ott, a Cam kocsik nagyon tetszettek, de az áruk......... 140-150.000 Ft, a kifutó modellek 110.000-ért. :? Két ismerős is felajánlotta már, hogy ideadja a babakocsiját+hordozóját, ne vegyünk újat az első hónapokra. Inkább vegyünk 6 hónapos kora után egy jó kis sportkocsit..... hát, nem tudom. Én szeretnék egy újat, de a férjem hajlik arra, hogy a mózes miatt ne verjük magunkat plusz költségekbe. Majd kiderül, egyelőre napolom a témát, de azért nyitott szemmel járok. :wink:
Kombinált teszten az Istenhegyi Géndiagnosztikánál voltunk, az uh-n dr. Hajdú Krisztina mindent rendben talált, jó alaposan átnézte, 12+2 naposan már 63,2 mm volt a kis drágánk. A teszt eredménye negatív lett, de azon belül a Down arány nem volt olyan meggyőző, így nem csak AFP-re, hanem négyes tesztre (abban benne van az AFP is) mentem a héten (szintén az Istenhegyibe). Péntekre meg is lett az eredménye, szuper Down aránnyal! :D Így nyugi van továbbra is.
Holnap reggel munka előtt irány a védőnő, terheléses cukrot is néznek már most is. Nem a szokásos cukorszirupos módszer lesz (mondjuk nekem mindegy, 6 alkalommal voltam már olyanon :? , brrrrr), hanem ennem kell itthon 1 db zsemlét + 2 dl tejet vagy kefírt és 1,5 óra múlva vért vesznek. Gondolom a 24. heti a szokásos terheléses protokoll szerint lesz.
Pénteken meg a dokimhoz megyek. Azóta már én is felkértem őt és Mariannt is a szüléshez.
18-20. hetes genetikai uh-ra február 02-án megyünk.

Még nézek 1-2 pocis képet, mert azokkal adós vagyok! :wink:

Kép

KépKép
anett_1
 
 


12+0:
KépKép

16+0:

Kép Kép

Ma (hétfőn) vagyunk 17+0, így ismét fotózás lesz. :wink:


Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm az aggódást, érdeklődést, sajnos nincsenek jó híreim. Pénteken voltam UH-n, ahol ismét látszódott valami a petefészkemen, így a kezdés helyett egy újabb műtét vár rám. Ez ügyben pénteken megyek egy újabb dokihoz, aki még nem műtött. Nagyon megviselt a hír, nagyon ki voltam pénteken, de igyekszem összeszedni magam. Tavaly augusztus végén volt a második műtétem, konkrétan 4 hónap alatt visszanőttek a dolgok… És ami még izgalomban tart, hogy eddig mind a kétszer vágtak, mostmár nagyon örülnék egy laparnak… :(
Nagyon helyesek a pocak képek, olyan jó látni Titeket! Vigyázzatok Magatokra és a Pocaklakókra!
Sziasztok!
tibma
 
 


Sziasztok,

Szépen, sokat írtatok :)

Ancsuka
Tényleg jó vásárt csináltatok! :) Még még sehol sem tartunk a vásárlással, de nem is akarom elsietni, ráérünk még :wink: már nézegetünk mindent neten, főleg én, de még nem vásárolunk.

Dike
A 18. hetes genetikai uh-ra elvileg nem lehet menni AFP eredmény nélkül, legalábbis nálunk így van.

Melinda
30. hét :) gyorsan telik az idő, már csak 10 hét és meglátod a kis drágátokat! :) Drukkolok az uh-hoz!

Anett
Szépen sokat írtál :) Örülök, hogy jól vagytok és jól bírod még mindig a munkát. A pocifotón nagyon aranyos a pocid :) szuper vékony vagy :wink: a 12. hetes képen még semmi nem látszik :wink: de a 16. hetesen már látványos a pocid, nem fogsz túl sok kilót felszedni, az biztos :)
Gratulálok a kukishoz! :) Egyébként mire vágytatok? fiúra v. lányra? Vagy mindegy volt?
Köszönöm a választ a pasigondra!
Az ismerősöm már jobban van, s már azóta volt 6 hetes uh-n :) volt szívhang és nem is vérzik már, minden rendben nála a picurral.


Tibma
Nagyon sajnálom és drukkolok neked! Ne keseredj el! Minden rendben lesz, lehet hogy rögösebb az út, de eljutsz oda, ahova szeretnél :) :wink:
Nekem a lombik előtti hónapban derült ki, hogy 2 nagy endometriózisos cisztám van, azt le is szívták a Kaáliban és köv. hónapban már kezdtük is az injekciókat! :wink: Úgyhogy ne add fel, látod nekem is rögös volt az út, de SIKERÜLT! :) s még mesélhetnék, hogy a legelső gonal injekció sérült volt, s pont vasárnap kellett volna beadnom, végül mákunkra pont az az egyetlen gyógyszertár volt nyitva, ahol lehet kapni :wink: a szerencsétlenségben, mégis szerencsénk volt! Én nagyon drukkolok neked!

Nálunk minden oké, szerdán megyek a vérvételi eredményekért, meg a múltkori kenetvétel eredményéért a bakterológiára, aztán du. pedig 4D-re, már nagyon várom :) totál be vagyok sózva :) remélem majd sokat mocorog, általában du. 3 óra körül fent szokott lenni, s mi pont 3-ra kaptunk időpontot :wink:

Remélem mindenkinek írtam! akiket kihagytam annak majd legközelebb pótolom!

Szép napot nektek!

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Dike
Drukkolok, hogy minden oké legyen uh-n, de biztosan az lesz! :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Dike

Nalunk nincs AFP csak ultrahang.
Majd gyere a hirrel.

Zita

Drukk szerdara :D :D !!

Anett

Nagyon kalsszak a kepek :D :D !!
Milyen szep a pocakod!! A Lotti szeretnem nagyon de most neki az a nev tetszik hogy Virag.
Probalom meg gyozni hogy azt nem kene adni mert itt nemtudjak ki mondani rendesen.
Mi eddig az elso emeleten laktunk, tegla hazban, 3 szobas lakasban.
Es most vettunk ugyanitt Hollandiaban egy kerteshazat 4 haloszobaval, es nagy nappali konyha egyben, szoval szuper!!
De rengeteg volt a munka, teljes felujitas, uj berendezes, stb.
Ha minden oke akkor februar 1en koltozunk.
Melindanak kuldtem at kepeket emailben hogy nezett ki a haz, de ha kesz lessz akkor is kuldok es megkerem tegye fel nektek :D :D !!

Tibma

Sajnalom hogy nem kezdhettek :cry: :cry: !!
De tuti minden ossze fog jonni!
Vigyazz magadra, es drukkolok erted!!

Ma beszeltem a korhazzal ahova jarok, es ehgyomorra 4,1
Cukroslottyel 6,2 lett az eredmenyem.
Azt mondtak minden rendben, majd csutortokon megyek kontrolra.
Hajnal 4tol nem aludtam semmit, annyit mocorgott a dragam.
Puszi mindenkinek!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?