Sziasztok!
Végre itt. Jó sok lemaradásom volt.
Remélem, hogy mindenkinek jól indult az új év.
Kismamik,
Melinda, Georgia, Zitácska, Ancsuka, Dike, Bridget, gratulálok a jó eredményekhez, gyönyörűen kerekednek a pocik, gratulálok!
Gyancsi, Lili baba tündér!
Már 2 hónapos múlt?????
Ha tudsz, gyere és mesélj a napjaitokról!
Suzy, Ádám milyen szép kis hajasbaba!
Cukigabi, Roliról további fotók?? Olyan jó nézegetni a huncut kis pofiját, nagyon aranyos!
Szrityi, sajnálom a sikertelen fagyis beültit...
Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Ölellek!
Ancsuka, a picikről a kép a blogodban... eszméletlen!! Nagyon tetszik!!!
Nagyon szép vagy Te is a karácsonyi fotón! Gratulálok!
Kétszer is visszaolvastam, és tényleg babahordozót vettél.
Emlékeztem rá, hogy írtad, nem akarsz, mert nem szereted. Miért változott meg a véleményed? Szuper árakon vásároltatok, ügyesek vagytok!
Vivit Isten éltesse sokáig!
Zitácska, olyan jó, hogy Te ilyen szorgalmasan teszed fel a pocidról a fotókat. A sorozat meg különösen tetszik! Látványos a változás!
Örülök, hogy nem kerültél kórházba. Vigyázz nagyon Magatokra, pihenj sokat!
A beültis ismerősödről van valami hír? Jól vannak?
Kérdezted az apabajra a vitaminokat: FER14, mellé napi 2x500 mg C-vitamin (ha lehet nyújtott felszívódású, pl. Cetebe), és napi 1.000 mg E-vitamin, 400-200-400 mg-ra leosztva egy nap, nehogy hasmenést okozzon. Ezek mellé még jó a cink és szelén. Min. 3 hónapig érdemes a kúrát folytatni.
A cukrod nem a legjobb, de várd meg a labor leletet!
Szép kiságyat választottatok!
Melinda, jó sokáig betegeskedtél, örülök, hogy már jól vagy! 31. hét?????!
Gyönyörű a pocid!
4D-n kinél voltál? Bácskainál vagy Deáknál? Mennyivel előtte kellett bejelentkezni, meddig tartott, mit kaptatok, mennyibe került? Jöhet priviben is!:wink:
Georgia, Lotti baba vagy mégsem?
A férjedet sikerült rábeszélned? Aranyos név!
Ti most honnan hová költöztök? Miért? Picit lemaradtam.
Jó a kocsi, tetszik!
Dike, gratulálok Árminkához!
A 4d-s fotók is szuperek:D Holnapra drukk Neked, de úgyis rendben lesz minden!
Az ABC Design kocsi nálam is favorit.... de az ára már kevésbé.
Tibma, mi lett veletek? Végül kezdhettek?
Vanili, Angyal???????????? Veletek mizújs?
Zsu, az eredmények tényleg nem jók, de van rá megoldás, ne keseredj el! Utána jöhet is a baba!
Babicsek, üdv! Sok sikert!
Nekem 4 lombikom és 1 fagyis beültim volt a BMC-ben. Utána átmentem a győri Kaáliba, ahol az utolsó, 5. támogatott lombikot használtuk fel, és az sikerült. Szóval 5. lombikra, 6. beültetésre jött össze. Komoly apabaj miatt csak a lombik jöhetett szóba, inszemünk nem volt.
10 napot maradtam otthon a beültetés után, azóta folyamatosan dolgozom. Nem ezen múlik a siker. Ha egy baba jönni akar, jönni fog.
Majd érzed, hogy Neked mi a legjobb, mit kíván a szervezeted.
Én ismerek olyat, aki 2 hétig feküdt beülti után és úgy sikerült neki, de olyat is, aki másnap visszament dolgozni, és úgy lett ikrekkel terhes.
De a legdurvább: barátnőm lombikozott és a vele egy szobában lévő lányokkal mikor ment eredményhirdetésre, csak annak sikerült, aki beülti után elment síelni!!!
Pedig a beülti napján még őrültnek nézték a csajt, mikor mondta, hogy másnap utaznak..........
Avarka, itt is: millió drukk Nektek!!!!!
Mi jól vagyunk, Egyszemke szépen növöget és vele együtt a pocim is kerekedik. A mocorgását pont egy hete, múlt hét vasárnap óta érzem. Továbbra is dolgozom, kb. még 1-1,5 hónapot, február közepéig-végéig. Holnap találkozom először az utódommal, elkezdem betanítani.
A dokimnál dec. 17-én voltam utoljára, kisfiúnak látta a picúrt, még kukis fotót is kaptam.
A neveink: Mihály Levente, kislány esetén Janka.
A családnak karácsonykor jelentettük be a jó hírt, nagy volt a sírás-rívás, az öröm.
A jézuskától kaptam egy AngelSounds magzati szívhangfigyelőt, 2-3 naponta hallgatózunk vele a férjemmel. Amit még beszereztünk: BeSafe biztonsági övterelőt kölcsönöztünk a MiniManótól, azt használom az autóban. (Ha 6 hónapon belül visszavisszük az üzletbe, akkor a letéti díjat 100%-ban levásárolhatjuk és semmibe sem kerül a bérlés.)
Babakocsikat is nézegettem ott, a Cam kocsik nagyon tetszettek, de az áruk......... 140-150.000 Ft, a kifutó modellek 110.000-ért.
Két ismerős is felajánlotta már, hogy ideadja a babakocsiját+hordozóját, ne vegyünk újat az első hónapokra. Inkább vegyünk 6 hónapos kora után egy jó kis sportkocsit..... hát, nem tudom. Én szeretnék egy újat, de a férjem hajlik arra, hogy a mózes miatt ne verjük magunkat plusz költségekbe. Majd kiderül, egyelőre napolom a témát, de azért nyitott szemmel járok.
Kombinált teszten az Istenhegyi Géndiagnosztikánál voltunk, az uh-n dr. Hajdú Krisztina mindent rendben talált, jó alaposan átnézte, 12+2 naposan már 63,2 mm volt a kis drágánk. A teszt eredménye negatív lett, de azon belül a Down arány nem volt olyan meggyőző, így nem csak AFP-re, hanem négyes tesztre (abban benne van az AFP is) mentem a héten (szintén az Istenhegyibe). Péntekre meg is lett az eredménye, szuper Down aránnyal!
Így nyugi van továbbra is.
Holnap reggel munka előtt irány a védőnő, terheléses cukrot is néznek már most is. Nem a szokásos cukorszirupos módszer lesz (mondjuk nekem mindegy, 6 alkalommal voltam már olyanon
, brrrrr), hanem ennem kell itthon 1 db zsemlét + 2 dl tejet vagy kefírt és 1,5 óra múlva vért vesznek. Gondolom a 24. heti a szokásos terheléses protokoll szerint lesz.
Pénteken meg a dokimhoz megyek. Azóta már én is felkértem őt és Mariannt is a szüléshez.
18-20. hetes genetikai uh-ra február 02-án megyünk.
Még nézek 1-2 pocis képet, mert azokkal adós vagyok!