Új privát üzeneted érkezett!

JudytKép
A hőm ma 36.5 volt.
Képzeljétek, talán emlékeztek, hogy a múltkor meséltem egy kolléganőmről, akiknek az első hónapban összejött a baba. Na most tegnap kiderült, hogy mindjárt kettő Kép
A szerencsések Kép

Stella Kép
Küldhetem a mensimet? Annyira nem hiányzik nekem... Kép Legalább 9 hónapig el lennék nélküle.
Aztán Te is továbbküldöd, stb.stb. NA???

Kép
zsuzsci

Kicsi Stella!
Ne keseredj el kérlek.Kép
Hidd el eljön az hamar.Majd mi segítünk hajtani az időt.KépLehet, hogy szerencsét hoz majd a február, tudud Valentin nap.Kép
Addi is hadd vígasztaljalak egy kis buksi simivel.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Stella,
ne légy rossz kedvű, hiszen te biztosan tudsz egy időpontot, mi meg csak próbálkozunk, aztán ki tudja, hogy mikor lesz eredménye. Lehet, hogy te hamarabb leszel babás, mint én.Kép Naaaaaa, nyugodj meeeeeeg! Küldök jókedv energiákat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kóbor
kóbor

Stella Kép

Gondolj arra, hogy Te már legalább tudsz egy hozzávetőleges dátumot, és látod a dolgok végét Kép

Én ezért inkább irigyellek Téged, mert engem kiborít a bizonytalanság hónapról-hónapra, hogy mikor sikerül. Lehet, hogy még hónapokig kell várnom akár feb. márc.-ig. De én nem tudom előre....

Érted, hogy mit is akarok mondani ? Kép

Kép
zsuzsci

Sziasztok lányok!

Tündi
Naaaa! Mi van már?Kép Megesz a kíváncsiság.

Lányok, segítsetek!
Múlt szombaton elkeztem mérni a hőmet. Szombat reggel 36,8 volt. Vasárnap óta viszont nem megy 37 alá. 37,0 és 37,3 között mozog. Ma vagyok a 23. napon. Normális ez szerintetek??? Meg 3-4 napja elég sűrű folyásom van. Már gondolkodtam rajta, hogy elmegyek dokihoz, hátha összeszedtem valamit. Vagy ez pár nappal menzi előtt normális jelenség?
Kérlek segítsetek!!!!

Köszi!

Kép
Kép
tacsifül

Kóbor Kép
Majd nem ugyanazt írtuk Kép
Látod Stella, most már tuti így van... Kép

Kép
zsuzsci

Stella Kép
Kérlek ne keseredj el. Tudom, hogy nem könnyű, de én majd fogom a kezed és kitartok melletted amíg kell.
Küldök neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiákat, hogy egy kicsit jobb kedved legyen Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

ZsuzsciKép
hát én meg is őrülnék, ha most az én környezetemben derülne ki hasonló csoda!
Igazából nem vagyok elkeseredve, de nagyon bosszant.
Én már annyit, de annyit vártam a páromra, mikor luxushajón dolgozott, hogy azt gondoltam, most már aztán vége és egy életre kivárakoztam magam!
Erre most meg ez történik. Úgy szeretnék csak egyszer az életben a normális kategóriába tartozni, azok közé, akik nem visznek végbe nagy dolgokat, de nem is kell nagy gondokkal megküzdeniük!
Most jól kibosszankodtam magam!
Köszi, hogy meghallgattatok!
Stella

Kép
stella9

Zsuzsci,
Kép

Tacsifül,
nekem akkor szokott erősebb folyásom lenni, amikor tüszőrepi közelében vagyok, úgy a ciklus közepén, ilyenkor olyan nyálkás a váladék, mint a tojásfehérje. A magas hő viszont arra utal, hogy már megtörtént a dolog, szóval fogalmam sincsen. Milyen jellegű a folyásod?

Kóbor
kóbor

Sziasztok Kép

Negativ a tesztem. A hőm persze 36,8, szóval szórakozik velem rendesen a természet, vagy a testem Kép
Tegnap délután olyan erősen éreztem hoyg nem bírom tovább. Este is mértem, tudtam hogy reggel még magas lesz és teszt lesz. Aztán anynira remegett a kezem lábam, hogy ennyire még az esküvőnkön sem. Ott is hagytam a tesztet, rá se néztem 10 percig, sőt le is takartam. Aztán egy nagy negatív lett, 1 db erős csíkkal, de a második sehol, még csak halványan sem. Azt hiszem, ezen át kellett esnem, a többi negatív már nem lesz ilyen rossz érzés Kép
Tudom, most azt írjátok majd, hogy amíg nem jön meg addig nincs veszve semmi, és talán tényleg korai volt a teszt vagy nem is olyan érzékeny a teszt, és persze lehet. CSAK ÉN EBBEN NEM TUDOK MÁR HINNI! Ez egy kicsit erősebb bizonyíték volt a sikertelen hónapra, mint a hétfői kis hőleesésem.
Várom, hogy megjöjjön végre, addig is megpróbálom összeszedni magam, ahogy a receptem első pontja írja.... Pedig már tényleg elhittem, hogy nem vagyok egyedül Kép

Mókuci
A teszt Pregline volt. Legközelebb Clear blue lesz, ha Pestre kell is mennem érte.

Judyt
Még egy picit fogd vissza a zebrámat, légyszi.

LÁnyok
Mindenkinek - Kristófnak külön is - nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok, olyan aranyosak vagytok!!!!! Szeretlek benneteket, és a következő ciklusban is számítok rátok, mert NEM ADOM FEL!

Tündi30
Vendég

Tündi Kép

A következő hónap a miénk, oké?!

Kép
zsuzsci

Tündi Kép
Tudom, hogy most ez pokoli érzés, sajnálom Kép
Nem is szabad feladni, és látom a receptet pontról-pontra betartod.
Mindenki nagyon drukkol neked!
Nem kell pestre menni a teszért Vanda elküldi expressz küldeményként. A helyedben vennék holnapra egy ClearBlue-t. Fel a fejjel, meríts belőlünk erőt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

TündiKép
Tényleg ne add fel és próbáld meg összeszedni magad!
Tényleg nincs veszve semmi!
Ezt már megígértem reggel: Kép
Stella

Kép
stella9

Tündi!
Sajnálom.Kép
Nagyon szorítottunk értetek.
Olvasgasdd az általad összeállított receptet, az biztosan erőt ad, de Én is küldök neked sok-sok + erőt.Kép
Ez a jó hozzáállás ne add fel, sikerülni fog.Kép
Én is Szeretlek téged.Remélem a macik egy kicsit megvígasztalnak.Kép
Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tündi,
sajnálom.Kép De még tényleg nincs veszve semmi, hiszen bármi lehet, és ha most mégsem jött össze, akkor tényleg ott a következő hónap. És akkor majd együtt zebrásodunk, oké?Kép

Kóbor
kóbor

Stella
Na még egy kis szomorkodást engedélyezek magunknak, de nem sokat! Aztán megrázzuk magunkat,befejezzük a szomizást, és nézünk tovább előre. Ha februárig akkro februárig, ha jövő hónapig akkor addig!
Abból a mély gödörből művészet kimászni amiben ti vagytok, nem abból, amiben mi vagyunk! És jelzem, nagyon jól tudtok mászni!!!! Kép

Tündi
Vendég

Kóbor

Nekem nem nyálkás, hanem inkább gríz szerűKép Egyszer már volt, hogy összeszedtem valamit, de nem emlékszem már rá, hogy mennyire volt sok. Meg most sem tudom eldönteni,hogy ez sok-e vagy normális mennyiség, állagKép

Tündi
Szorítok neked!!!! Biztos csak korán teszteltél!Kép Nekem itt a cseten anno többen is a Gabriel nevű (állítólag magyar gyártmányú) terhességi tesztet ajánlották. Nagyon érzékeny és megbízható. Állítólag. Nekem sajnos azóta még nem volt alkalmam használniKép De majd nemsokáraKép

Kép
Kép
tacsifül

TündiKép
a gödörből kimászásról jut eszembe egy bunkó kismalacos vicc (csak hogy jobb kedvünk legyen):

A bunkó kismalac beleesik egy mély gödörbe és sehogy sem tud kimáaszni. Arra megy a nyuszi és látja mi történt:
Nyuszi: -Várj kismalac, mindjárt hozok egy létrát!
Bunkó kismalac: - NEM VÁROK!!!

Ma reggel én is bunkó kilsmalac voltam, dokibácsi mondta, hogy várjak, mindjárt segít, de én most azt mondom, hogy nem várok Kép!
Stella

Kép
stella9

Zsuzsci
Dehát neked sem jött még meg, nem?

Judyt
Már a bőgő figurán is megitn potyogtak a könyneim, a maciktól meg teljesen kész vagyok, annyira drágák! Köszönöm szépen! Kép

Annácska
Nagyon jól fogalmaztál, pokoli érzés, először és utolája.

Kóbor, Stella
Köszi nektek is! Hát ha karácsonyi meglepi lesz belőle a családnak, azt se bánom Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Még nem, de a hőm a béka feneke alatt van, úgyhogy csak idő kérdése. Kép

Kép
zsuzsci

Tündi!
Nem akartalak még jobban elszomorítani, de nagyon sajnálom, hogy negatív lett.Kép
Át tudom érezni az érzéseidet, tudod már volt belőle nekem is jócskán részem.Kép
Egyszer biztosan sikerül.Kép
Látod nekem is 13 hónapot kellett rá várnom, és még most sem tudom elhinni.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép

A 13 nekem egy szerencsés szám. Neked is bejött Kép
Remélem nekem azért nem kell addig várnom Kép

Kép
zsuzsci

Zsuzsci!
Nekem is szerencsés szám, mert 13-án volt az esküvőnk.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Mosolyognék, ha a bébi(k) is 13-án születnének Kép

Kép
zsuzsci

Judyt Kép
Nem szomorítottál el jobban, ez biztos! Nem is tudom, hogy bírtad ilyen sokáig. AZt hiszem, én is nehezen hinném el a helyedben Kép

Zsuzsci Kép
Nem, nem, nem várunk 13 hónapig Kép

Vali Kép
Jó lenne, ha tényleg csak korai lett volna a teszt, viszont a következő biztosan a Clear blue lesz, arra már nagyon sokan szavaztak itt Kép Bár tudjuk, hogy nem ezen múlik, de remélem, te is mihamarabb tesztelhetsz hoyg megbizonyosodjál a babásodásodról Kép

Stella Kép
Szerintem lehet néha türelmetlenkedni, látod, a kismalac is azt tette, aztán a végén biztos kijutott abból a gödörből Kép

Tündi
Vendég

Zsuzsci Kép
Judytnak minden esélye mag van arra, hogy 13-án szüljön Kép
Számításaim szerint 9-én lenne kiírva.

Annácska

annácska

Annácska!
Köszi a számítást, pont most akartam én is írni.Kép

Babus!
Már összezavarodtam a számolásban.Kép
Ha okt.1. volt az utolsó mensi első napja akkor most én 5+6 vagy 6+0 vagyok a mai napon?
Előre is köszi.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tündi!Kép

Még ne add fel azért!!!!Kép

De ha netán nem jött össze a következő hónapban muszáj összejönnie!!!!Kép
Karácsonyi ajándéknakKép
Amúgy teljesen át tudom érezni a csalódásodat én is teszteltem mint egy őrült jó volt a hőm is még a doki is biztatott és tessék még most is megvan 6 napjaKép

De míg nem jön meg, ne add fel tényleg!!!
Hátha csak korán teszteltél tényleg.

Puszi
Puszi

Mea
mea

Mea
Nem adom fel, ez biztos! Vagy lehet hogy inkább fel kéne adni és nem számítani rá? Hát ki tudja már ezek után. A menzire azért nagoyn kíváncsi vagyok, mégis mikor óhajt megérkezni Kép
Ti akcióztok már? Tudod, ciklus eleje Kép

Tündi
Vendég

Vali,
hát, szerintem a grízes nem túl jó, egyéb jelek nincsenek, pl. viszketés? Ha nem múlik el pár nap alatt, én mindenképpen megmutatnám dokinak, főleg, hogy ha összejön a baba, akkor neki sem jó, ha esetleg fertőzés. Remélem, hamarosan használni tudod a Gabriel teszted!Kép Én is használtam olyat a lányomnál, most egy Medilabom van itthon, de babonából veszek most már egy Clear bluet.Kép

Tündi,
én is kíváncsi vagyok a mensidre.Kép

Kóbor
kóbor

Tündi
Kristóf akkor is rendületlenül szorítja a kezed!
Valamit tudhat ez a kissrác, amit mi még nem, ha ennyire fogja a kezedKép Tudod, a babák között különleges kapcsolat van, bizonyára ezt érziKép

Stella
Irgum-burgum! Hát ki írta azt tegnap, hogy negatív gondolatok huss-huss??! Csak pont saját magadnak nem maradt belőle?Kép

Judyt
5+7Kép Mert 0.nap az nincs, holnap lesz a 6+1.

Babus+Kristófka

Kép
babus2005

BabusKép
nincs negatív gondolat, csak egy kis bosszankodás! De már elmúlt! Ezzel úgysem változtatok semmin!

Mizujs a kissráccal? Mocorog és rugdalózik és továbbra sem hagy a bal oldaladon feküdni? Vagy most minden idejét leköti, hogy szorítja Tündi kezét?
Stella

Kép
stella9

Babus,
én mindig X+0-nak mondtam, mert akkor már X hetesnek számítok, mivel betöltöttem.Kép
Kóbor
kóbor

A mai táblázatunk:

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Babus+Kristófka!
Köszönöm szépen a segítséget.Kép
Ti hogy vagytok?

Judyt
KépKép
judyt

Tundi,

Szerintem nezz korul jobban a postaladadban, mert en tuti, hogy Clearblue-t kuldtem neked! Remelem nem nyulta le senki utkozben, hogy most mas tollaval ekeskedjen??!! Vagy lehet, hogy a postasotok is ennyire szeretne kisbabat?

Nicol,
Pihenj sokat, remelem minden rendben lesz. Hogy van a lelked es apuci hogy viselkedik? Remelem nincs ra panasz mostanaban es vigyaz nagyon a kis felesegere es kisfiara/kislanyara Kép

Vanda
vanda72

Tündi Kép

Tegnap azt nem irtam, hogy en is Clearblue-t hasznaltam... Tehat a tuti recept Clearblue-val teljes!!! Kép Szerintem nezz utana annak postasnak! Kép

Nicol Kép

Szedsz valamilyen gyogyszert? Nagyon vigyazz magatokra!

Gyöngyi

bgy

Nicol
Úristen! Én itt kérdezgetlek napok óta hogy hol vagy meg mizujs, erre nem reagálok a problémádra! Ne haragudj, nagyon bunkó voltam, nem láttam az önzőségtől! Mea culpa! Kép
Szóval én is nagyon sajnálom, hogy véreztél, de jó, hogy otthon tudsz lenni és pihenhetsz! Remélem, nem leszel ezért veszélyezetett, és hamarosan helyreáll a "rend"! A lényeg, hogy a babuci is jól van odabent!

Babus Kép
Kristóf tényleg nem engedte el a kezem? Kérdezd már meg tőle légyszi, hogy mit gondol? Esetleg anyuci megérzése változófélben van? Kép Akkor én is gyorsan megfogom az övét, és kapaszkodok a babásaink lábacskáikba Kép Amíg hő fent és menzi nincs, addig reménykedem még.

Vanda Kép
A postást nem ismerem, de bármi lehet Kép A férjem viszi fel a postát, ő meg csak nem dugta el! Kép De este addig puszilgatom, amig meg nem mondja az igazat, oké? Kép

Judyt
Annyira szerettem volna egy zebrácskát kérni tőled ma reggel a nevem mellé Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Hidd el Én is szerettem volna már szabadon engedni a te kis zebrácskádat.Kép
De tudod ami késik, nem múlik.Kép
De jó lenne minnél hamarabb.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tündi!Kép

Akcióznék én szívesen, de nincs othon a páromKép
Holnap jön és szombat. vasárnap megint nem leszKép
Úgy hogy holnap belefér egy "menet" Kép

Még lehet zebrácskádKép

Mea
mea

Mea Kép
Akkor holnap ki ne engedd a lakásból, amíg meg nem kaptad a kiskatonákat Kép

Zsófi
Tamás is jövő héten már hazamegy, ugye? Mikor is potnosan? Kép

Tündi
Vendég

Tündi!!
Nagyon sajnálom hogy MÉG nem lett zebrád, de én teljesen ugy éreztem hogy most neked is sikerült!!!

Babus!!
Hol nézted meg a Kristofka horoszkopját??

Nicol!
Azért örülök hogy jobban vagy!!!

Na most ugy érzem hogy mindjárt megyek egy kicsitt sétálni mert lehet hogy hideg van de olyan gyönyöröen süt a nap!!!!!
Zsófi
zsófi76

Tündi!
IGEN!!!
Jövöhét péntek hajnalban, igy lehet hogy arra fogok felkelni de már alig várom!!
Egy kicsitt messze van jelenleg mert Auszráliában van!!
Zsófi
zsófi76

Babus, Gyöngyi Kép

Szedek gyógyszereket. A progiszinthez kaptam Utrogestant bár nem hüvelyi, hanem oral típusú. A hüvelyi jobb lenne?? Rutascorbint és Dicynone a vérzésre. Ezeket szednem kell a 13. hétig. A dicynone-t előbb abba kell hagyni. Igyekszem sokat pihenni, de ti is tudjátok milyen nehéz egész nap feküdni.

Vanda!
A lelkemmel semmi gond, egy kicsit aggódom a babuciért, de igyekszem csak szépre, jóra gondolni. Kép Apucival is minden rendben. Rengeteget van velem, lesi a kívánságaimat, hogy mit ennék. Mindig meglep valamivel, a kórházba még rózsát is hozott nekem, és minden nap vagy 100-szor felhívott amikor nem tudott velem bent lenni. KépNagyon félti a kicsikét.

Tündi!
Úgy sajnálom a negatív tesztet. Remélem a következő Clear Blue lesz és pozitív! Hiányzól a babás csapatból. Kép

Stella!
Kitartás! Meglátod hamar itt lesz a február. Kép

Nicol

Kép
nicol

Tündi

Nem ámKép Sajnos nem árulja el, hogy mit gondol, de ha ennyire szorítja a kezed, valószínűleg nem ok nélkül tesziKép Szerintem érez ott valaKitKép

Köszönjük az érdeklődéstKép A kissrácom még mindig nagyon édi. Igazi kialakult alvás-ébrenléti ciklusa van. Ugye nagyon imádja a pocakkenegetést, de tegnap este elég későn jutottam odáig, már éjfél volt,mire jött a krémezés. És semmi reakció ráKép Bizonyára nem tudta kivárni és már bealudt. Végülis ilyen pici babáknak éjfélkor már szundítaniuk kell. Na de reggel, órát lehetne igazítani hozzá. Apuci elmegy munkába és pontban 6 órakor Kristófka felébred. Ma éppen 6óra 2 perckorKép Először szépen lassan behullámoztatta a pocimat, ficánkolt egy-két kisebbet, aztán észrevette: ez a mami már megint a bal oldalán fekszik. Lebuktam. Kaptam is érte rendesen. Spurizhattam vissza a jobb oldalamraKép De én már úgy szenvedtem. Fél 8-ig kínlódtam, míg végül elaludtam. Már azon voltam, hogy felkelek. Elzsibbadtam, elgémberedtem, ropogtak a csontjaim. Hason már ugye kizárt, háton lelkiismeretfurdalásom van, hogy ártok neki, bal oldalon nem engedi, na de folyton a jobb oldalon feküdni?! Ezt nem lehet bírni. Igazán átcuccolhatna a másik oldalamra. Bár lehet, hogy ez családi vonás, mert pont az előbb hívott drága jó anyósom, és mondta, hogy amikor a fiacskájával volt terhes(vagyis apucimmalKép), akkor az utolsó hónapokban ő is állandóan a jobb oldalán volt kénytelen feküdni. Lehet, hogy én is így járokKép

Most bezzeg, hogy ezt írom, meg se mer mozdulni. Biztos megszeppent, amiért róla van szó.

Babus

Kép
babus2005

Judyt!
Lehet hogy 3 hét múlva át kell irnod a szülési dátumomat!
Nicol !
Az eddigi uh szerint majdnem 1 napon fogunk szülni!(jun.12)
Zsófi
zsófi76

Nicol!
Nagyon vigyázz magatokra.Kép
Örülök, hogy ilyen figyelmes a párod veletek.Kép

Zsófi!
Jó sétálást kívánok.Kép
Csak óvatosan, mamókásan sétálgass, és élvezdd a napsütést.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Zsófi
A bébilap.hu oldalon van: http://www.bebilap.hu/horoszkop/

Nicol
A babáért mindentKép Élvezd ki a sok fekvést, a
végén már úgyse tudszKép

Babus

Kép
babus2005

Judyt,
a táblában nem jól van a ciklusnapom, már az 5-en tartok. Holnap kijavítanál, légyszi!Kép Fura volt látni, hogy így visszaléptem.Kép

Kóbor
kóbor

Babus Kép
Hiszen ti olyan jól kommunikáltok Kristóffal, mért nem kéred meg, hogy legyen szives átköltözni a másik oldaladra, mert te is megteszel neki mindent, legyen szives ő is tegyen a mami kedvére egy picit hogy tudjál pihenni KépMelelsleg el nem engedem a kezét semmi pénzért! Kép

Nicol Kép
Nagyon kedves vagy, ez jólesett! Köszönöm szépen! Kép
Tamás nagyon odavan értetek, örülök neki! Csak legyetek továbbra is ilyen boldogok, és hagyd hoyg körülugráljon Kép Jó érzés lehet ez Kép

Zsófi
Milyen volt a séta? Kép Remélem azért jól felöltöztél, nehogy most meg aztán megfázzál nekem! Kép

Lányok! Ezt nem hiszem el! Kép10 perce érkezett meg a könyvem, most vettem át! Hétfőn rendeltem meg! Ezt a gyorsaságot! Kép Csak az a baj, hogy most itt én sem nézegethetem Kép Na majd este otthon Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?