Tündi
Nem ám
Sajnos nem árulja el, hogy mit gondol, de ha ennyire szorítja a kezed, valószínűleg nem ok nélkül teszi
Szerintem érez ott valaKit
Köszönjük az érdeklődést
A kissrácom még mindig nagyon édi. Igazi kialakult alvás-ébrenléti ciklusa van. Ugye nagyon imádja a pocakkenegetést, de tegnap este elég későn jutottam odáig, már éjfél volt,mire jött a krémezés. És semmi reakció rá
Bizonyára nem tudta kivárni és már bealudt. Végülis ilyen pici babáknak éjfélkor már szundítaniuk kell. Na de reggel, órát lehetne igazítani hozzá. Apuci elmegy munkába és pontban 6 órakor Kristófka felébred. Ma éppen 6óra 2 perckor
Először szépen lassan behullámoztatta a pocimat, ficánkolt egy-két kisebbet, aztán észrevette: ez a mami már megint a bal oldalán fekszik. Lebuktam. Kaptam is érte rendesen. Spurizhattam vissza a jobb oldalamra
De én már úgy szenvedtem. Fél 8-ig kínlódtam, míg végül elaludtam. Már azon voltam, hogy felkelek. Elzsibbadtam, elgémberedtem, ropogtak a csontjaim. Hason már ugye kizárt, háton lelkiismeretfurdalásom van, hogy ártok neki, bal oldalon nem engedi, na de folyton a jobb oldalon feküdni?! Ezt nem lehet bírni. Igazán átcuccolhatna a másik oldalamra. Bár lehet, hogy ez családi vonás, mert pont az előbb hívott drága jó anyósom, és mondta, hogy amikor a fiacskájával volt terhes(vagyis apucimmal
), akkor az utolsó hónapokban ő is állandóan a jobb oldalán volt kénytelen feküdni. Lehet, hogy én is így járok
Most bezzeg, hogy ezt írom, meg se mer mozdulni. Biztos megszeppent, amiért róla van szó.
Babus