Jó reggelt!
Még egyben vagyok
Tegnap egész este görcsöltem, de Szaffinak -velünk ellentétben- semmi matematikai érzéke nincsen, nem voltak rendszeresek a fájások. egyszer 15 percenként jöttek, aztán 2 órán át semmi, aztán fél óránként... úgyhogy éjfélkor elaludtam. Éjjel is felébredtem rá, h néha fáj, de átfordultam a túloldalra, a fájás kb 1 percig tartott, és aludtam tovább.
Ez már az????
Apának muszáj volt reggel bemennie, a főnökének mindkét gyereke beteg, ráadásul az egyik kórházban is van, úgyhogy helyettesítenie kell délelött valami tárgyaláson (ki nem sz@rja le a kínaiakat ilyenkor?!). Mondta, csak akkor maradhat itthon, ha szülök, úgyhogy ő nagyon drukkolt, h induljon be reggelig a dolog.
Tegnap néztem, h milyen már h senki nem ír este, de addig nem jutottam el, h lapozni kéne
Snowball
A fájások jók is meg nem is. Tudod, legalább VALAMI történik a szervezetedben, ez jó, koncentrálj erre, nekem ez sokat segített az elmúlt két hétben. Minden fájdalmat örömmel fogadok, mert ezek még elviselhetőek, és remélem, ami most jön kis dózisban, az nem a szüléskor van, lesz ott bőven más is! Ezeket már letudjuk előre
Fasírtból küld át egy keveset, most jól esne, nagyon!
A laptető miatt meg úgyis beelőzöl
Bettike blogját én is megnéztem
nagyon aranyos a pici fiú! Vajon régen is ennyire cukinak éreztem minden kisbabát, vagy ez csak most van?
4 hónapig egyedül a picivel?!?! Az apa a legjobb időszakból marad ki!!! Ebben nagyon máshogy gondolkodok sógornőddel. Appa inkább vállaljon alkalmi munkákat a szakmáján kívül jóval kevesebbért, mint hogy ne lássa a gyerekét felnőni! Mi más számít az életben?
Evian
Na mi volt a dokinál? Megvizsgált, vagy csak ctg? Nyilatkozott valamit esetleges megindításról? Mikor fektet be? Tényleg, bizti írtad, de te hol szülsz?
Csicsi
Üldöz a védőnő? Engem még mindig nem keresett - mondom, dec 6 látott utoljára. Mit akar most tőled?! Mesélj majd! Bár a dokim szerint ilyenkor ugyanolyan sűrűn kéne nézni a vérnyomást, mint a ctg-t, mondanom se kell, h dec6án mérték nekem utoljára
No mind1, úgyse magas sztem.
Így nem is hangzik annyira gázul a magzatvíz mintavétel. Azt hittem, ezt is hasfalon át csinálják, mint a terhesség alattit. Hátha ez is olyan megpiszkálás, ami beindítja a folyamatot! Nem azért csinálják, mert a menstruáció alapján már nagyon túlhortad, úgyhogy bizti-ami-bizti bekukkantanak?
Kaját én is egész héten rendeltem, de én a DonPepétől
isteni túrógombócuk van
Nyufó
Spanyolországra nem nagyon edzettem, fel se merült, h a heti 3 falmászás mellett nem fogom bírni
de azért a +10 kg-s zsákra nem volt kész a szervezetem. Bennem a Kinizsi 100 fel se merült, abból a 40-es táv is elég volt, bár az már a szétcs€szett térdemmel tényleg kihívás volt. A téli mátra 26 km körül van, jégben annyi pont kellemes, a Hanák-Kolos 36, azt nagyon szeretem, mert a kékestől megy Szurdokpüspökiig, igazából a Mátrabérc 2/3-a az útvonal és tavasszal szokott lenni. De Lóránt nem szereti a teljesítménytúrákat, úgyhogy már rég nem voltam. Pedig utána az ember olyan fenemód elégedett magával
Valamikor láttam a tv-ben egy angliai teljesítménytúrát is, valami 3 hegy túra, vagy ilyesmi, ott 24 órán belül kell egy skót, egy wales-i meg egy angol hegyet megmászni, csapatok mennek kisbusszokkal és a kocsiban alszanak közben. Az is buli lehet, bár ott sztem több az utazás, mint a túra.
A tejes dolog nem hangzik jól
nem csodálom, hogy fáraszt, nekem sincs semmi megoldási ötletem
Legalább az első hetekben anyatejet kap. De egy elfáradt, nyűgös anyukánál többre megy a tápszerrel, ha úgy alakul.
Titike
Neked is kitartást!
Sajti
köldökcsonk majd 3 hétig rajta van? én azt hittem, kb 10 nap után leesik. Még jó, h írtad, különben itt pánikoltam volna!
Mondtam valamelyik nap apának, h 1. éjjel 5ször öltöztettetek, mert tarkóig összepisilte magát (aszem te írtad), na nem hitte el, h ilyen is lehet
Mondta, h neem, bizti csak túloztok
Majd meglátja ő!
Na, ma reggel még egy fájás se volt
Komolyan nem értem, tegnap úgy ki akart jönni, ma meg csak a kiscsaj nyomul - rugdos lefelé - de a testem nem segít neki.
Jaj, tegnap appa annyira cuki volt, a kis naív, aszondja, mit fogunk csinálni a kórházban vajúdás közben
mondom nem értem. Hát hogy ok, h 1 perc fájás 4 perc szünet, de ne vigyünk be valami társasjátékot, h abban a 4 perces szünetben ne unatkozzunk?
Jaj annyira cuki
Mert h ő el akarja terelni a figyelmemet