Sziasztok Lányok!
Nagykismami! Isten hozott a csapatban! Gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép! És szerintem is inkább anyukája, mint az apuja...
Te is csinálhatnál egy vonalzót nekünk, hogy tudjuk mennyi idős is a Lilike
Zsuzsám! Még egyszer gratulálok! Nagyon szép kis petezsákocskát láthatunk az UH képen... Sajnálom, hogy a doki nem kapcsolta be a szívdobit, de talán majd legközelebb hallhatjátok. Nagyon jó lett a vonalzód, csak az a kár, hogy nem magyar a felírat :S. Sikerült végül a doki kérdéssel közelebb kerülnöd a megoldáshoz?? Puszi és simi a Manókának!
Ahogy Etna írta Közöske
Etnám! Örülök, hogy használt a sóbarlang. Remélem, már nem lesz a télen ilyen bajotok... Norbi helyre jött?? Hogy sikerült a szilveszter? Az alváshoz csak annyit, hogy én is úgy szoktam csinálni, hogy megvárom amíg elalszanak, és akkor átviszem őket az ágyukba. Általában sikerrel járok, persze olyan is volt már, hogy felébredtek, de hamar visszasunytak.
Lucám! Küldtem neked egy linket! megkaptad? Remélem, a segítségedre vált. Hogy vagytok, te is szépen csatlakoztál a szellemfórumozokhoz...
Írj majd mizujs nálatok!
Laar! A vacsis sztoridon nagyon jót derültem.... Így már én is jártam, a második házassági évfordulonkon... Mi sem nagyon tudtunk a vacsira koncentrálni, a Kornélka nem sok pillanatot hagyott nekünk meghittnek...
Örülök, hogy jól telt a szilveszteretek. A mienk is elment... Bár én sajnos java részt a wc-n töltöttem... :S A navaját én is szépen összeszedtem. Remélem, ti megusztátok ezt a hányás-hasmenés dolgot....
Swidi! Nagyon remélem, hogy már ti is jobban vagytok!! Nagyon drukkolok nektek, hogy összejöjjön amit szeretnétek. Flórida?! Ne irigyellek... Persze csak jó értelemben...
Niki! Gratulálok a munkához! Szerintem se aggódj az miatt, hogy csak 6 órás! Így legalább a gyestől sem esel el. Vagy azt apátok veszi igyénybe?? Drukkolok, hogy jó munkát kapjon és mielőbb... Nagyon édes Amid... A rosszaság nálunk is felütötte a fejét. A Flóra is olyan mintha megszállta volna az ördög... a nem a kedvenc szava... Mindenre azt mondja, hogy nem...
Az oviban nagyon elvolt. Ma megint bevitte a Dajka néni a csoportba, alig tudtam haza hozni... Remélem, ha ovis lesz akkor is így lesz vele...
Daniella! Nagyon el lehetsz foglalva, gondolom Alexa is pörög ezerrel... Hogy vagytok? Jól van a kismanókád? Lassan meg lehet tudni, hogy ki is lakik a pociban! Megkérdezitek majd? Mi lesz a neve??
Angyalom! Nagyon jók a képek. Nagyon édesek a gyerekek. Örülök, hogy ennyire élvezed a sulit. Hová akarsz te fogyni édes egy anyám??? Most öszintén?? Szerintem nagyon jól nézel ki.
Kiru!?!?! Merre jársz??? Írj!!
Arte! Örülök, hogy végre haladás van ügyetekben. Remélem, hogy apa műtétje után és azután, hogy helyre hoztak téged is ph ügyileg, akkor hamar jön a baba!
Suzikám! Hogy érzi/érezte magát a kis Carlos itt magyarországon? Remélem, jó utad volt. A képeid nagyon tutik... Apa biztos örül a testi változásnak
:D Hogy érzed magad? Anyukád? Remélem, vele és a tesóddal is minden a legnagyobb rendben van...
Timi! Örülök, hogy minden rendben közted és apa között. Nagyon megijedtem, amikor olvastam a soraidat. Persze minden kapcsolatban vannak zűrök, nálunk is akadnak. Most nálunk is rendben vannak a dolgok. Közeledik a költözés, rengeteg pénzt költünk, persze a házra, de ugye apánk mindig mondja, hogy már megint mennyi pénz ment el... erre én kiakadok, hogy ne sajnálja már a házra... és ekkor jönnek a balhék. Aztán hamar kibékülünk. Mi idén már 11 éve lesz, hogy boldogítjuk egymást...
Nálunk pont a hetedik évben kezdődött a kistesó projekt... ami egy évet csúszott... Szóval hesegesd el a 7 éves ciklus gondolatát... Rendben?!
Nofikám! Mitől fáradtál el ennyire?? Megint kitakarítottad a házat? És átpakoltál mindent?? Vagy főztél egy seregre valót??
:D
Grácus?! Te is el vagy ám veszve aranyom... Hogy vagytok? Rendeződnek a dolgaitok? Írj majd!
Remélem, nem hagytam ki senkit... Ha igen akkor bocsika...
Nálunk semmi különös nem történik. Készülgetnek a szobák. A két gyerek szoba kész, kifestve, szönyegpadlózva... lámpák kapcsolók... Már csak a függönyöket kell megvarratnom. Most a fürdőbe keresünk beépíthető mosdót... még egyenlőre ez is vita tárgyát képezi...
A gyerekek jól vannak. Kornélka még mindig iszonyat anyás. Az oviban szinte mindennap megcsinálja nekem a műsort. Itthon is állandóan a társaságomat keresi. Olyan kérdései vannak, hogy azt hiszem időelőtt megkopaszodom...
pl: meséljem már el, mert elég nagy már, hogy hogyan került bele a pocakomba stb... és hogy hogyan jött ki onnan... a kérdés eléggé odab.ssz. Legalábbis nekem. Mindennap más játék kellene. Karácsonykor már a húsvéti ajándékon agyalt... A Flóra pedig továbbra is majmolja a Kornélkát. Minden amit csinál, azt a kisasszony is csinálja... Szóval zajlik az élet...
asszem mára ennyi elég lesz nektek belőlem... megint sikerült írnom egy regényt
:D (ZSuzsám remélem, örülsz!
)
Sajnos a netem elég instabil, remélem, a thome csinál már vele vmit, mert alig tudom nézni a mailjeimet... és most abban reménykedem, hogyha ezt elküldöm, akkor nem száll el.... végre tudom használni a laptopot az ágyban és a ház bármely szegletében... Eddig nem működött a wifim... most végre nem kellenek a kábelek...
csak az a rohadt net ne szakadozna...
Na megyek, mert már késő van! Jó éjszakát mindenkinek!! Puszi és simi a Manóknak!!