Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jól vagyunk. :D Nem vérzek egyáltalán. Már tegnapelőtt elmúlt teljesen. És nincsenek görcseim sem. De azért nagyon várom a hétfőt.

Arte, nem egyszerű dolog ez. Minden ami drága, azt kell megvennünk. Néha azért bejön és utána már leszarjuk hogy mennyit költöttünk. Lásd az én esetemet, engem már nem érdekel mennyibe volt az egész és még mennyibe lesz. Igaz, egy fityingem sincs. Még azt sem tudom annyi pénzt kapok-e amennyit le kell vonjanak a számlámról a hitelre. De nem baj. Én csak a boldogságra gondolok mert most nagyon az vagyok. Állandóan fülig ér a szám. Ezt kívánom nektek is. Már nagyon megérdemled.
Nofi, megvan a minden napi sétám. És élvezem. Ma elvitt a drágaságom mert az ügyelet kissé messze van, de holnap gyalog megyek mert neki dolgoznia kell. Nem baj, a sétám meg lesz és jól is érzem magam tőle.
Swidi, Alexnak jobbulást kívánok és gyógyító pusszancsot küldök. De, neked is mert ezek szerint te is elkaptad tőle. Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen a tervetekkel és minden úgy sikerüljön ahogy szeretnétek. Egy nagy kalappal!!!
Kiru, ámbár mi szoktunk chat-en dumcsizni, de azért ide is írj valamit magatokról mert tutira mindenki kíváncsi rátok. Csak ritkán jelentkezel és ezért nem zargatnak a kérdésekkel. Puszika nektek.
Angyal, látod ha jössz közénk akkor sűrűbben jelentkeznek a többiek is. Néztem a képeket a facebook-on és annyira tetszett. Többször is megnéztem. Csodaszép és aranyos gyerekeid vannak és te is annyira szép vagy. Sok kliensed lesz mert mindenki azt fogja nézni hogy milyen szép bőröd van, azt fogják gondolni ha hozzád járnak akkor ők is olyan szépek lesznek. :lol:
Etna, te egy angyal vagy. De komolyan. Nagyon szépen köszönöm hogy hívtál. Te mindig annyira gondoskodó vagy. Nagyon szeretlek. :D
Niki, még mindig nem akarsz jelentkezni? Gyere már, mesélj milyen volt a karácsony? Amélia hogy örült? Mesélj már nekünk és esetleg képeket is dobhatnál nekünk. Megérdemelnénk.
Daniella, majd gyere ha voltál dokinál. Mesélj mit mondott, esetleg uh képet...
Timi, a párom kinyalja a .... tudod mit. Kiszolgál és próbál mindent megcsinálni. Persze nem nagyon jön össze neki mert én százszor megcsinálok valamit mint egyszer szóljak típus vagyok. Most hogy már nem vérzek már csinálgatok ezt azt, csak finoman. De nem emelek és nem vásárolok egyedül. Ma is eljött velem és még egy zacskó almát sem engedett nekem hozni. Mindent ő cipelt. Köszönöm hogy gondolsz rám. Nagyon aranyos vagy.
Többieket is puszilom, ölelem. További kellemes hétvégét. Nagyon várom a következő talit, csak nagyon sajnálom hogy nem nyúzhatom a gyerkőcöket, ugyanis nem emelgethetek. Nem baj, legalább most veletek is beszélgethetek. Én benne vagyok de most ígérjétek meg hogy nem lesz ajándék. Kicsit ciki hogy kapok és nem adok. Ne sunyískodjatok mert harapok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Remélem minden kicsike jobban van már , kint lehet, és élvezheti ezt a jó időt.

Nofikám!
Én benne vagyok a taliban.Hogy vagy régen dumcsiztunk.Ha fent jársz és ráérsz írj, és ha tok jövök dumcsizni.

Swidi!
Remélem ti is jobban vagytok.Örülök, h megoldódni látszanak a dolgaitok.

Angyal!
Húh, elég drága ez a házikó,azért annyira nem állunk jól anyagilag, h csak úgy megvegyük a kicsinek,de lehet h születésnapjára majd megkapja, ha addig nem jön vmi más ötlet, csak fel kell írnom, ki ne menjen a fejemből.
Hogy állsz a tanfolyammal?Te biztos tudtál volna, jobbnál jobb sminkötleteket adni szilveszterre.
Most néztem, nekem mondják, h pimaszul fiatal vok, és te, ha jól láttam 3 évvel fiatalabb vagy, mint én:)

Etnám!
Remélem meggyógyult már Boti és a párod is.Tényleg, nálatok maradéktalanul helyrejöttek a dolgok?

Zsuzsám!
Örülök, h elmúlott a vérzés, Utrogestant nekem is kellett szedni, remélem többet nem ijesztget a manócska már, és nyugodtan töltheted a várandósság hátralévő részét.Bár, sztem az akkor sem nyugodt, ha nem jelentkezik semmi panasz.Pihenj sokat, vigyázz magatokra.
A páromnak, nem tom hogy jött az ötlet, h elvisz vacsizni, mert ilyen még sosem volt,h szülinapon elmegyünk, általában csak az évfordulónkon megyünk, csodálkoztam én is, de nagyon örültem neki, mondjuk vmikor említettem neki, h sosem lep meg, mindig elmondja a dolgokat.És idén meglepett karikor is, úgy h sírva fakadtam, pedig nem a kezemet kérte meg.A vacsi, háát nem sokra emlékszem, mert a gyerkőcöm nem tudott megülni a fenekén, egyfolytában menni kellett utána,figyelni rá, az egyik pillanatban azt vettem észre h lopódzik be a konyhába, gondolom a kaja, is finom volt, mert arra sem emlékszem, na ilyen sem volt még:)

Tervezzük, h elmegyünk egy hosszú hétvégére Szegedre hármasban, de abból sem lesz pihenés, azt hiszem, de nem baj,majd nyáron talán eltudunk menni kicsit kettesben is valahová.

Daniella!
Hogy vagy? Rosszullétek elmúltak?Nagyon nő a kis csajod, jó magas már most.A kutyás gondotok megoldódott?
Nem penészesedik a lakásotok, képzeljétek a szomszéd lakása mellettünk tiszta víz alul is, az ablakok is, a párkányokban áll a víz, fent a mennyezet és a sarkok találkozásánál vastagon, szőrös penészes, és nem tudják mitől, mert fűtenek rendesen.És mértük a páratartalom sem magas náluk, mondjuk nálunk fele annyi a kandalló miatt, de akkor sincs a normális % fölött nekik, uh valószínű más lesz a gond, most 120ért csinálnak náluk vmi vizsgálatot, ami remélhetőleg kideríti a gond okát.

Niki!
Jelentkezz légyszi, remélem nincs gond nálatok, csak sok a dolgotok.Amélia biztos szép nagyra nőtt már, és nagyon ügyes.

Suzy!
Vigyázz magadra.Itthon fogsz szülni, vagy kint?

Arte!
Sikerült mikroszkópot szerezned?Szorítok nagyon, már megérdemelnétek, h összejöjjön a kicsi!

Timi!
A csokit megettem, már amennyi maradt belőle, mert nagy részét elcsomagoltam apának.Köszönöm szépen.

Most lépek, késő van már.Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

na megpróbálok nekirugaszkodni, de boti megint anyás korszakát éli és nem hagy élni.

sóbarlang jót tett, laar drágám én hallgattam volna rád előbb is ezügyben,csak boti 23-án lett beteg akkor nem volt egész két ünnep közöttig ilyen lehetőség és a két ünnep között meg lázas volt, úgy meg nem lehet vinni. most járunk 10 alklamat. kérdésedre, igen helyrejöttünk, mivel nálunk olyan nagy gond nem volt, csak az,hogy el kellett foganom, hogy nem ért semmihez. most már nem veszem ki a kezéből a munkát, hanem hagyom, míg meg tudja oldani. két gyerekem van. én nem értem az olyan anyákat, akik ilyen fiút nevelnek, hogy nem tanítják meg nekik az alap dolgokat. biztos arra számítottak, hogy majd a feleségük megcsinál mindent. de hát ez nem a 18. század, mondjuk akkor nem is dolgoztak napi 10 órát a nők.

folyt köv, csak lemerült a laptop, addig míg csatlakoztatom elküldöm ezt

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!!

Bocsánat, hogy csak úgy jövök, és nem is ismertek, de Vasika miatt szoktam benézni, mert Vele priviztünk régebben, és most is írtam Neki, de nem vette észre, vagy nemtom mi lehet?!
És annyira szeretnék Neki gratulálni! Végül is Neki is az az orvos "csinálta" a CSODÁT, mint nekem! Csak az én CSODÁM már 5 éves, én meg 50! :) És 13 év próbálkozás után, Zeke doktor tudott annyit, hogy most mi sem a földön járunk örömünkben :) :)
Különben MINDENKI Kicsi Csodájához gratulálok, és mégegyszer; elnézést a bepof.hoz, de muszáj, hogy tudja a Zsuzsa, hogy rettentően örülök, NEKIK!!!
:lol: :lol: :lol:

Üdv Mindenkinek: Marcsi

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Laar, nem semmi egy csaj vagy. Éjfél előtt egy perccel dobtad fel nekünk a hsz-at. És gondolom reggel kelsz a kiscsajjal.
Nagyon klassz lehetett a vacsizás ha semmire sem emlékszel csak arra ahogyan Mírácskát kergeted. :lol: :lol: :lol: Ennek az időszaknak még annyira nem érzitek a varázsát, de amikor elmúlik állandóan eszetekbe fog jutni és olyan szívesen fogjátok emlegetni. Olyan jókat fogtok nevetni és talán még meghatódni is. Arra nem fogsz emlékezni milyen fáradt voltál sokszor.

Nagyon sűrű köd van nálunk, nem látni semmit sem kint. Olyan mintha átölelte volna az egész mindenséget. Pedig indulnom kell szurizásra. További kellemes hétvégét mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna, annyira örülök hogy Boti jobban van már és ennyire jót tesz neki a sóbarlang. Az urad meg .... hát nem tok mit mondani.... ilyenkor már nehéz nevelni. Amikor szerelmes voltál mint állat gondolom kinyaltad a seggét, most meg szívsz. Én is ezt csinálom, ne aggódj. Nem vagy egyedül.
Nagykismami, ne haragudj hogy nem vettem észre. Most már írtam neked. Még egyszer bocsika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa!!!

Szó sincs haragról, ilyen eszedbe se jusson!! Csak azt akartam, tudd, én is nagyon bízom, és VELETEK vagyok!! :)

És Mindenkivel, Aki Babát szeretne, mert igazán átérzem a vágyakozását!!!

Jó pihenést MINDENKINEK!!! Már amennyire a Manócskák engedik... :)
Nekem nem sokat enged a Kislányom, de nem baj, EZT akartuk MINDENÁRON!!! :)

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok lanyok!
Arte ha gondolod ird meg nekem priviben a cimed mert nalam van Etna mikroszkopja,nekem az is kimutatta!
es maradt meg ovus clear blue tesztem nekem az mindig kimutatta nagyon klassz itt remdeltem mindig kint!
szivesen elküldöm neked ! mikor teherbe estem az elött is csinaltam es tudom hogy volt ket csikom hisz el is tettem emlekbe csak nem foglalkoztam vele! en mindig csak kivancsi voltam hogy van e peteeresem! ha gonolod akor jelezz es feladom!
bar most anyaeknal vagyok meg a heten,de szombat reggel indulok vissza!
Kedden megyek lanyok 4d-re,nagyon varom mar hogy lassam a kis cseppikemet,nagyon sokat mozog ,föleg anyukamnak:)
Laar nagyon Boldog Születesnapot kivanok Neked igy megkesve de annal nagyobb szeretettel! kint fogok szülni nem tudnek mar haza vezetni es paronak ügyelni kell ha en nem leszek.....talatunk egy nagyon jo klinikat ami csak szüleszet es nögyogyaszat! privat ,draga ,szep,de nagyon vigyaznak ram,parom is velünk lehet ha akar! persze szülesnel mindenkeppen velem lesz! meg most februarban megy Amerikaba aztan mar azt mondta nem hagy el egy percre sem....
ö is nagyon varja mar hogy jöjjön mar a kis tronörökös:)
Vasikam örülök hogy felhagyott a csunya verzes remelem minden renben lesz,pihizz sokat es nagyon vigyazz magatokra!
Etnam örülök hogy Boti jobban van!
Swidim,hogy van Alex remelem ö si jobban van mar!
Angyalkam örülök hogy te is jelenkeztel,örömmel olvasom hogy jol vagytok es minden renben gyerekekkel! tehetnel majd fel kepet ha idöd engedi!
Timi,sajnalom hogy mely pontot kellett megelnetek a Paroddal,de örülök hogy megoldottatok!
Daniellam hogy vagytok!???
Petra te is regen irtal mar,remelem a gyerekek nem betegek!
Na megyek csajok ki kell hasznalnom az idöt....Bazsikammal meg Anyucival meg mindenkivel!!
Bocsanat ha kihagytam valakit!
Millio puszi es öleles nektek!
Arte ha gondolod akkor ird a cimed szivesen küldöm!
Puszi csajok!
suzi2

nagykismami!
gratulálok a kislányodhoz, ezek szerint senkinek sem szabad feladnia, vasival ti vagytok az élő példák! nyugodtan írhatsz nekünk, úgyis rég jött már új fórumozó közénk. mivel a te kislányod már 5 éves,így biztos sok tuti jó tippet tudsz adni, mert nálunk talán 2,5 éves a legidősebb fórum kölök. :D

timi!
a nyugdíjpénztáras kérdésed nagyon jó, mert én is sokat agyaltam rajta. sajnos nekem az otp-ben volt anno és nem is foglalkztam vele, egész addig, amíg meg nem jött tavaly év végén az összesítő, hogy -300 ft lejött a befizetett összegből a válság miatt. nem értem a mai napig, hogy ez, hogyhogy csak nekem szúrt szemet. mondjuk egy laikus nem tud kiigazodni az értesítő az biztos! akkor átmentem az alianzhoz, mert ott volt még viszonylag kevés változás. és most úgy döntöttem,hogy egy részét tartom az államiban a magánnyugdíjpénztári tagságom teljesen felmondom és kérem a számlámra a többi pénzt, amit valami mérsékelten kockázatos befektetésbe beteszem, mondjuk erste ingatlan bef. alap viszonylag jó hozamú és lekötöm 5 évre. még akkor is jobban járok, mert az állam 6% -ot ad, ha ezt az összeget is berakom az államiba, de azért ez 8-12% közötti éves szinten ígér. igaz, hogy a válság alatt 7%-ra leesett, de akkor is több a 7, mint a 6 amit az állam ígért. na remélem tudtam valamit segíteni, nem voltam jó pénzügyből, 2x uv-tem, de azért még számolni tudok valamennyit :D
csinos vagy a sminkes szoknyás képeken, tessék többet így lenni, nagyon jól áll a szolíd smink. bölcsitől ne félj, nekünk, akik így le vannak strapálva a gyerekek miatt, szerintem egy hét után kicsit megkönnyebbülés, ha tudunk egy kis levegőhöz jutni, nem :D sok sikert, nagyon ügyes lesz bölcsisként vilcsi, meglátod, úgy meg fog mindent tanulni. boti kis barátja márk, nagyon sokat fejlődött 1 hét alatt. már egyedül veszi a cipőjét. boti meg még rohangál öltözés helyett. nekem is vinnem kéne bölcsibe :D

arte!
még gyorsban téged zaklatnálak. remélem nem sértődsz meg, csak vannak fehér foltjaim, lemaradtam dolgokról? ha a férjednek viszér műtét kell, te pco-s vagy, akkor tényleg a mikroszkóp az első lépés a gyerek felé? még emellett a két dolog mellett is lehet esélyetek úgy, hogy nincs megoldva a probléma? vagy ez már csak a műtét utánra kell? a te pco-dra nem mondanak semmit? a nőgyógyok kicsit érdekesen bánnak a pénzes dolgokkal, nekik 12 ezer olyan, mint nekünk 120 ft. egyébként, ha van peteérésed, azt a 3000 -es mikroszkóp is kimutatja, ha meg nincs, azt meg a 12ezeres sem, mivel pco járhat peteérési zavarral, ez előfordulhat.
nagyon drukkolok, hogy végre nálatok is legyen egy kis lurkó, remélem tényleg jó a dokid és jó úton haladtok ezirányba. nem a kedved akartam elvenni, isten őrizz, csak én is raklam pénzért minden hülyeséget megvettem, sajnos hiába. a féjed kiskatonái elég erősek? mert viszér azért nagyon lecsökkenti a számukat.

na rohanok milka tortát csináni, mert jönnek a kersztülei botinak és most köszöntik még csak fel.

sajnos dec 28-án meghalt az én keresztanyukám, jan 20-án temetik és minket senki nem értesített, csak tegnap. nem tudtam tőle elköszönni, bár 92 éves volt ,azért jó lett volna még ha velünk marad egy kicsit. :cry:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!!

Nagyon kedves Vagy, hogy marasztalsz, lehet, hogy fogok is jönni, na nem sokszor, mert nekem sincs sok időm!
De ha esetleg abban bízol, hogy nevelési praktikákkal tudok szolgálni, akkor nagyon tévedsz :) ! Sokszor magam is elcsodálkozom, hogy mennyire nem jól csinálom a dolgokat, holott Lilike a harmadik kislányom, és a két nagyobbik egész jól csinálja az életben a dolgát, sőt, az unokáimat is remekül nevelik :) ! Akik mellékesen nagyobbak, mint ez a "neveletlen" Kicsilányom :) !
Szóval hiába vagyok öregecske, a gyereknevelés nekem is kemény dió! :) Fiatalon sokkal könnyebben vettem az akadályokat! Azt hiszem az a baj nálam, hogy annyira jól akarom csinálni, hogy néha abba törik bele a bicskám!! :lol: :lol:
De azért nem gondolnám, hogy olyan nagy lenne a baj, de tény, hogy néha nehéz! Ugyanakkor a legszebb dolog a világon egy Kisember Anyukájának lenni! :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

http://hu.fotoalbum.eu/Mariza1

Ez lemaradt, itt láthatjátok Lilit!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Jaj Suzi, annyira örülök hogy írtál. Nagyon vártam már. Elhiszem hogy már nagyon várod a 4D-s uh-ot. Én majd tuti végig bőgöm az egészet annyira érzékeny vagyok. A hugomét is végigbőgtem. Mondtam én neki hogy nem engem kéne elvinni magával. Majd mi is kapunk képeket igaz?
Etna, ezeket a nyugdíjpénztáras tippeket köszönjük. Biztos mindenkinek hasznára lesz. Nekem pl tuti biztosan jól jön mert eddig fogalmam sem volt mit csináljak, sokat segítettél. Részvétem a keresztanyukád miatt. Tényleg szép kort élt meg, de akkor is annyira szomorú ha ilyesmi történik. Főleg ha elfelejtenek a keresztlányának szólni.
Marcsi, nagyon szépen köszönjük a linket. Én már nagyrészét láttam egyszer, de annyira szívesen néztem újra és a többit is. Csodaszép helyen is laktok, szép a házatok is, és irigylésreméltó család vagytok. Annyira szép Liliróza, lesz bajotok vele ha felnő. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok csajok!

Csak gyorsan jovok , lassan ejfel en meg majd kikohogom a tudom.
ez van
Suzy nagyon szep kismama vagy tenyleg a parod lanya hogy fogadta a kisteso hirt?
en anno nagyon orultem amikor a hugaim szulettek.
14 voltam azmikor az elso szuletett annyira imadtam babazni, most meg mar 20 eves lesz az iden hogy telik az ido HU.

Etna orulok hogy Botinak hasznalt a sobarlang , sajna itt nincs ilyen.
De talan ha osszejonn a koltozes akkor megoldodik a krupp nallunk.
Vasi de orulok hogy mar nem verzel , istenem mikor mi az elso sizvhangot hallottuk akkor a ferejm elsirta magat.
swidi05

Jaj , olyan rossz ez a varakozas , itt minden ismerosom erzi rajtama feszultseget de senkinek nem mondthatok semmit a ferjem megkert ra.
pedig olyan jo lenne neha beszelni errol az uzletrol, de legalbb nektek elmondhatom
szornyu ez a varakozas esa ketely hogy mi lesz, koltozunk vagy nem hova es mikor , vagy maradunk es lesz ami lesz.
swidi05

Sziasztok Lányok...

Nagykismami, nagyon édes kislányod van, és gyere nyugodtan te is közénk, mindig elkél a jótanács... :-)

Vasikám, örülök, hogy elmúlt a vérzés, és nyugodtabban telnek a napjaid. Mikor mész orvoshoz legközelebb?

Etnám, fogadd őszinte részvétem a keresztanyukád miatt. Szép kort élt meg...
Boti hogy van? Használ neki a sóbarlang?

Swidikém, tudom, hogy ilyenkor nem könnyű türelmesnek lenni, de meglátod, a türelem meghozza a gyümölcsét, és minden úgy fog alakulni, ahogy szeretnétek.

Daniella, még 2 nap... :-) Veled izgulok...

Csajok, bocsi, hogy most ennyit írok, de ma nagyon kuka hangulatom van, reggel még pörögtem, de délutánra olyan kedvetlen lettem, hogy magamra sem ismerek. :?

Csókolok mindenkit: Nofi

nofertiri

Sziasztok Mindenki!!

Nofi!
Köszönöm Neked is a bizalmat :)!

Az én kedvem sem túl jó, így délutánra, pedig nálunk még a nap is kisütött egy kicsit, de mire észbekaptam, már le is bukott a Pilis mögé!! Mi ugyanis a Pilis hegy lábánál elterülő kis faluban lakunk!
Nyáron ez a természeti jelenség nagyon áldásos, főleg amikor 40 fok van, de így télen nagyon rossz! Mert amikor még máshol vidáman világos van, nálunk már tök sötétség uralkodik! Szerintem itt mindenki téli álomra kényszerül :) ! Már megszoktam, mert 7 éve lakunk itt, és különben nagyon jó!
Volt olyan, hogy majdnem sötétben elindultunk Esztergomba, és mire odaértünk / a hegyen át mentünk / akkor ott újból világos volt!!

Szerintem Vasika ma ment uhura, legalább is mintha én úgy elékeznék! Rettentően drukkolok Nekik!!!

Etna!
Őszinte részvétem a Keresztmamid miatt!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Kép

Mára csak ennyi, majd holnap a többit. Mindenkit puszilok. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Vasika!!

Ez aztán a SZTÁRFOTÓ!!!! :D :D

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Na, végre ide is jutottam. Két órán keresztül másoltam az emil címeket az outlook-ból a gmail-ba. Beszart a levelező progim, most már csak a gmailt használom csak nem voltak meg a címek.
Na jó, nem rizsázok. Szívhangot nem hallgattunk, szerintem el is felejtette hogy megígérte, meg hát nem is emlékezett rá hogy mi még nem hallottuk, de így is nagyon megható volt. Most a párom is odajött mellém és közelről láthatta milyen szépet fejlődtünk. Most már 8 mm-es a mi kicsikénk, ez 7 hetesen csodálatos. Írt a papírra szívhangot is meg petezsák méretet is de az már csak másodlagos.
Köszönjük hogy drukkoltatok és szorítottatok, aranyosak vagytok nagyon.
Marcsi Drága, tudtam hogy te leszel az első aki reagál a sztárfotónkra. Köszönjük a gratulációt, nagyon aranyos vagy. Szerintünk is csodaszép. :)
Etna, ne haragudj hogy nem hívtalak tegnap, de majdnem itthon voltunk mire befejeztem a dumcsizást és totál lemerült a telefonom.
Swidi, megértem az izgulásod, én is ugyanígy lennék vele. Hiszen ha sikerül nektek akkor jobb lesz nektek és új környezet és annyira izgi az egész. Nagyon szorítok nektek hogy sikerüljön és tuti jó legyen. Nyugodtan írj ki mindent magadból, mi szívesen vesszük ha megosztod velünk az érzéseidet.
Nofi, én csak álmos voltam tegnap délután, de mostanában ebben a ködös nedves időben az emberek nem túl vidámak és fittek. Reméljük nem tart már sokáig ez a mocsok idő. Tegnap is folyamatosan ment a spricni és az ablaktörlő lapát. Autót kár volt mosni szombaton. Ne tudd meg hogy néz ki az autónk.
Daniella, most rajtad a fórum szeme.
Petra itt is megköszönöm a gratulációkat, nagyon aranyos vagy. Remélem most már jól vannak a gyerkőcök.
Most abba hagyom mert regény lesz belőle megint. Három hét múlva megyünk megint dokihoz. Ha minden rendben akkor az lesz az utcsó látogatásunk nála. Elszomorít mert szívesen járnák hozzá hiszen jobban megbízom benne mint bármilyen orvosba és ajánlotta is magát, de nagyon messze van és ha bármilyen gond van mire oda érek késő lenne. Inkább megyek majd a régi dokimhoz. Benne is bízom, jó orvos.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika!!

Megértem, hogy továbbra is szívesen járnál Zekéhez, én végig Hozzá jártam, Nála is szültem! Engem már erején felül vállalt, de én mondtam, hogy; ugye nem akarja, hogy "más arassa le a babért"??
És jót nevetett, és elvállalt! Volt velem sok gondja..., de legalább "kéznél voltam", mert szinte végig a kórházban feküdtem!!
Na, ezt azért nem kívánom Neked, mert ugyan jó volt, de az otthon finom melege nem ugyanaz! Bár én egy kétágyas szobában feküdtem, és ha éppen nem volt a másik ágyon senki, akkor a nővérkék mondták, hogy nyugodtan ottmaradhat a Zuram éjszakára , :lol: :lol: :lol: ! Persze sohasem maradt ott, de annyira rendesek voltak!

Puszi Mindenkinek!!!!
Vasika, Neked eggyel több!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Kedves Többiek!!

Ahhoz képest, hogy azt írtam, hogy nem jövök sűrűn, csak én vagyok itt, és nagyon jár a szám!! :lol: :lol: :lol:
Remélem nem Haragszotok??? :oops: :oops: :oops:

Pusziiiiiiii!!!!!!!!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Kedves Marcsi!
Nem haragszik itt senki sem. Nagyon aranyosak a csajok. Mi anno a női portálon ismerkedtünk össze és egyszer úgy gondoltuk hogy átjövünk ide és jobban érezzük itt magunkat.
Nem is tudtam hogy ennyi gondod volt. Sajnálom. A lényeg hogy Liliróza csodaszép egészséges kislány. Nekem csak annyit mondott hogy van elég kismamája, nem azért mondja (ezt el is hiszem mert ha nem kértünk időben időpontot hozzá akkor már nem fértünk be), de ami ilyen nehezen jött össze azt nem szeretné ha más össze barmolná. És igaza van. Nem bírnám elviselni. Nagyon jó lenne hozzá járni továbbra is és nála szülni csak hogy nagyon messze van. Minden alkalommal legalább 2 órát kell számolnunk az odavezető útra. Másfél óra alatt ott szoktunk lenni, de sosem lehet tudni hogy dugó van vagy bármi. Múltkor csodaszép napsütésben indultunk és félúttól iszonyatos sűrű köd volt. Alig tudtunk haladni. Neked mennyire volt messze?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika!

Pilisszentkereszt, kontra János kórház! :lol: :lol:

Nekünk is számolni kellett 2x2 órát!! Nem volt egyszerű..., de megérte! :) :) :)

De ha van jó nőgyógyászod, akkor természetes, hogy oda mersz menni!!! Nekem nem volt, mert én 13 évig lombikoztam, és mindig "csak" lombikos orvosokhoz jártam! :lol:

Igen, látom, hogy aranyos itt Mindenki, én szólnék is Hozzájuk, ha jönnének!! :lol: :cry:

De megértem, hogy nem érnek rá, mert én sem mindig tudok ideülni!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

vasi!
gratulálok nagyon helyes a közös kölök. :D a doki témához megint hozzászólnék, mert még viszonylag friss az élmény. tudod én vereczkey fan voltam ,de nála horror összeg volt a szülés, ezért eljöttem. szerintem áldozd rá a két órát alkalmanként, ha jó a doki, mert olyan orvosok vannak, hogy tényleg nem mindegy, hogy kihez jár az ember terhesgondozásra. az az igazság, hogy lombikos terhesség nem olyan, mint a természetes útoni, de gondolom errre már te is rájöttél, de az orvosok nagyrésze sajnos ugyanúgy kezeli. azért egy meddőségis orvos tudja,hogy merre hány lépés, pl vérzésednél is rögtön tudta a megoldást, míg más doki még az utrogestánnál tartana. valszeg császáros leszel, nem? én a helyedben maradnék nála, biztos ,ami ziher alapon. ha isten ne adja baj lenne, akkor meg ott a helyi kórház. hozzám jöhettek aludni, az erkélyen még van hely, mi ott elalszunk :D bár tőlem is 1,5 óra, pedig pesti vagyok. azért még aludj rá egyet, legyen már a közös biztonságban, ha már ennyit vártunk rá. és tessék vonalzót csinálni, mert csak + gondolatokkal lehet közöst várni. ha nem csinálsz vonalzót, akkor már ott van a kis kétely, ami persze felesleges. nagy, okos, tökös és rossz lesz közös, ez tuti. ha nem akkor is majd átmegyek átnevelem rosszá. ahhoz értek :D

nagykismami!
mi nem haragszunk, csak még kicsik a kölkök és lefoglalnak minket, ezért jövünk rabszódikusan. kiscsaj nagyon helyes, tiszta te vagy. korod nem számít, 10 évet simán letagadhatsz, ezt viccen kívül mondom. én meg feltagadhatok lassan, mert 1 hónapja megint nem alszom. :D elcseszési nevelési tanácsot én is tudok bármikor adni, mivel én is okosan akartam nevelni, de el van kapatva botikám nem kicsit. főleg, hogy most elkezdődött a dackorszak. hiszti van minden mennyiségben. de azért a következetességem még próbálom tartani. nálam is lombikos a pöcsösöm, sokat szenvedtünk érte,h ogy legyen, ezért ő a kiskirály. hamar rájötte erre, úgyhogy próbálgatja is az alatvalóit rendesen, akik 4-en vannak ugye, apa, anya, papa, mama. középpontban él, majd rájön, hogy ez nem mindenhol van így, ha majd ovis lesz. bölcsit kihagyjuk, bár lehet, hogy nem kéne.

képzeljétek csajok, mivel a betegsége alatt sokat hányt boti, közénk vettük, hogy ha baj van tudjak rögtön ugrani és a kis piszok nem akar visszaszokni az ágyába. megint nem alszom 1 hónapja semmit, mert a saját szobájában fél.pedig már a redőnyt sem engedi lehúzni, mondván ,hogy sötét van. de az ablakunk előtt van egy lámpa, tök jól bevilágít hozzá, de éjjel még így is fél .elmúlt két éves és még mindig felkel éjjel, hát nem tudom, azt írják az okosak, hogy van szeparációs félelem és dackorszak egyben két éves kor körül, de könyörgöm, egész életében szeparálódik? minden korosztályhoz írják ezt. :roll: engem nem érdekel, csak végre aludni szeretnék :evil: hulla vagyok, ez a hangulatomra is kihat. tiszta ideg vagyok. most hála istennek sóbarlangban van apjával, így volt 10 percem gépezni, de rohanok is tovább, mert vár a sok teendő.

swidikém!
remélem alex már jobban van és te is. hogy oldod meg ott nálatok, hogy hideg legyen neki? légkondi? kruppra is mondják, hogy a sóbarlang nagyon jó. borzalmas, hogy mennyi felsőlégutas gyerek van, krupp, asztma, bronchitis, stb. drukkolok a költözéshez, anyós is megy veletek? őt nem lehet otthagyni? mond meg neki, hogy álljon mérlegre, akkor tuti nem fog nálatok zabálni, mert biztos a sok beiglitől felhízott az ünnepek alatt :D

daneiella!
jól vagytok? kismanó? most lesz meg a 12. heti eredmény? minden tuti lesz. nem jöttök fel hajdú drnőhöz valamikor? ikea? :D ha lehet egyben legyünk, ne kettőbe :D alexa ajija még itt van, botikám mindig mutatja, szerintem tetszik neki ezért tarjta számon :)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kedves Etna!!

Nagyon jólesik, hogy aszondod', hogy a kölök rám hasonlít :shock:, mert ezt még soha senki még véletlenül sem említette!!

Csak azt, hogy; "jaaaaaj, tiszta apja ez a kislány, jaaaaj hogy hasonlííít rááááá, meg azt, hogy: jajjj, pont olyan szép, mint az apja" :lol: :lol: :lol: ! Ja, ja, én meg a Holdon vóótam közbe... :lol: :lol:!

Úgy hogy puszi érte!!! Majd meg is mondom a Zembernek, hogy vegye tudomásul, már rám is hasonlít a kölök! :lol: :lol:

Különben nálunk is ugyanaz a helyzet, mint Nálatok, álandóan az én ágyamban akar aludni Lilike, de ha megengedem, akkor reggel úgy ébredek / vagyis kelek, mert aludni nemtudok/, mint akit össze-vissza vertek!! :shock: :?
De hát, nálunk is Ő a Kiskirályjány!! :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Etna!!

Azt meg elfelejtettem írni, hogy azt hogy 10 évet letagadhatnék, meg egyenesen nemhiszem :roll: :roll: :roll:
Mer' én pont 20-szal érzem többnek magam, mint amennyi vagyok!!
:lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :lol: :shock:

De azé' nagyon kedves Vagy!! :lol: :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Helló csajok!

Csak gyorsan írok pár sort, míg Vilcsi megalussza a fél óráját :D

Nagykismami!Isten hozott nálunk!Jó olvasni a soraidat, és örülök, hogy megosztod érzéseidet, azt hiszem mindenkire ráfér :D

Vasikám!Nagyon szép a kép, jó az alapanyag!De örülök :D :D :D :D Nagyon jó látni, hogy ott fejlődik benned a kis Drágaság!!!

Etnám!Köszike a nyugdíjjal kapcsolatos hozzászólásod, sokat segítettél!Mi újság Botival, van mostmár látható jele a sóbarlangnak? Remélem rohamosan javul!!Muszáj lesz valahogy visszaszoktani a szobájába, mert a nem alvás türelmetlenné tesz, legalábbis engem, talán maradj vele, amíg el nem alszik, vagy amikor veletek elalszik, vidd át a szobájába, hátha....

Daniella! Hogy vagytok a picurral?Mi volt ultrahangon?Lexinek már mondogatjátok a kistesót?

Nah, ennyi tellett mára!Vigyázzatok magatokra, és puszi mindenkinek!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Timi, köszönöm szépen a gratulációkat. Tudtam én hogy mindenkinek nagyon szimpatikus lesz ez a kis csillagom.
Etna, Nagykismami, nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Megfontoljuk. Van rá három hetünk. Tulajdonképp nem csak a távolság miatt hanem anyagi okai is vannak, de mondjuk az mindenképp lenne ha itt is maradnák Fehérváron hiszen magánrendelésre járnák. Na, most nem gondolkodok mert csak belezavarodnák. Az biztos hogy Zekében bíznák a legjobban. Ő tényleg tudja mit kell tenni és ugyanúgy örül mint mi hogy sikerült. Etnám, nekem ilyen gondjaim sosem voltak hiszen az én lányaim is el lettek kényeztetve de nem olyan értelemben. Ők soha nem ébresztettek fel éjjel (kivéve ha betegek voltak) és nem aludtak velem. Ők mindig külön aludtak és nem is tettem közénk soha, még amikor betegek voltak sem. Én nem ringattam őket és két hónapos koruktól fogva majdnem mindennel etettem szép lassan, apránként adagolva. És ez így volt jó mert én sem és ők sem szenvedtek. Ezért nem tudok tanácsot adni mert ha már megtörtént nem tudom hogyan lehet visszacsinálni.
Na, megyek készítem a kajcsit mert mindjárt jön haza apuci :)
És oksa, csinálom a vonalzót, csak még nem tudom hogyan hiszen mindenhol úgy kérdezi hogy mikor volt az utolsó menzeszem. Hát az már rég volt, de nem aszerint számolta a doki.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Timi!

Köszönöm Neked is a kedves fogadtatást! A legnagyobb lánykámat is Timikének hívják :wink: !

Vasika!

Ja, az első két lányomnál nálunk is más volt a helyzet..., de majd csak meglásdd, hogy EZ a PICUR miket fog Belőletek kihozni..., az hogy Veletek alszik lesz a legkevesebb!! :lol: :lol: :lol:
Mert ha netán Ő nem is akarná, Ti akkor is akarni fogjátok, és úúúgyis odaveszitek! Majd csak emlékezz rá, hogy mit mondtam... :lol: :lol: :lol:

Mi, amikor megszületett Lili, majdnem "szétszedtük", ott puszilgattuk ahol értük, persze egyszerre! Az egyik lába az én számba volt, a másik az apjáéba!! :wink:

Tiszta "nemnormálisak" voltunk /vagyunk :lol: /!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Kedves Etna!

Azt még elfelejtettem írni, hogy mi az óvodát is kihagytuk, azon egyszerű okból, hogy Lilike ahogy elviszem egy fél napot, amit nagy-nagy örömmel tölt ott, de..., - szóval elviszem - és az biztos, hogy utána 1-2-3 hetet itthon töltünk! :cry:
Most utoljára dec. 6.-án volt oviba, csak annyit, amíg a Mikulásünnepély tartott, oszt' tessék, még mindig nem járunk!!
Bár a jövő héten már szeretném vinni!
Sajnos 34-en! vannk egy csoportban, és a fele biztos, hogy betegen jár...! :evil: :evil:
És Lili egyből megkap MINDENT! Én teljesen kikúrálom /megtehetem, itthon vagyok/ és teljesen egészségesen viszem, de egy két napnál még nem jártunk tovább! Összességében szerintem nem jártunk még egy hónapot, pedig Lilike már középső csoportos!
És az a bajom ezzel az egésszel, hogy amíg más Kisgyerek "csak" köhög, addig Lili egyre betegebb lesz, és ezt úgy próbálom kivédeni, hogy nem viszem, de ez is csak ebben az évben lehetséges, mert a nagycsoport már kötelező!!
Nem is tudom mi lesz, remélem addig megedződik, mert azt végképp nem szeretném, ha majd az iskolából hiányozna!
Amíg nem jártunk közösségbe, addig soha semmi baja nem volt, így semmi védettsége nincs szegénynek!
Még jó, hogy nem dolgozom :? :? , mert ha esetleg lett is volna munkahelyem, már rég kivágtak volna, mert Lilike mindig beteg!
Persze most nehogy azt gondoljátok, hogy milyen jó nekem, mert nem dolgozom :( , dehogy jó, csak nincs hol, és nincs mit... :evil: :? :(

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Rég jártam felétek!

Gratulálok minden kismamának a pocaklakóhoz!!
Nagyon jó hogy megint van kiért izgulni itt a fórumon, végre!!!!

Nálunk nem történt semmi különös!
Jövö héten kezdek dolgozni az önkormányzatnál, én leszek a teleház vezetője, igaz csak 6 órásban de ez is valami. Amika nagyon örült a karácsonyi ajándékainak(pacikat kapott) ez most a sláger nálunk, imádja őket. A páromnak nincs még munkahelye de reméljük hogy ez is megváltozik nemsokára.
Voltunk szilveszterezni a falubeliekkel, nagyon jól sikerült, és jól éreztük magunkat. Addig anyuék vigyáztak a csajszira.
Lányok nekem egy olyan eleven és rossz kislányom van hogy csak na:):) de viszont nagyon okos és ügyes is egyben. Mindent megtanul sec-pec alatt.

Teszek fel egypár képet még gyors amig van időm!

Puszika mindenkinek pocin kívül és belül!:)

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Jaj, de jóóóó!!!! Niki, végre jelentkeztél. Már azt hittem haragszol ránk. Örülök a munkahelyednek. Biztos klassz lesz. Nem baj ha csak 6 órás, így még kaphatod mellette a gyes-t. A férjed is találni fog valamit ne aggódj. Amélia változatlanul gyönyörű és mosolygós. Látom mennyire örült a póniknak. Jaj, de aranyos ahogy ül a lavorban. Minden gyerek szereti. Nagy ölelés nektek és kitartást míg férjed talál munkát.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Látom jó volt a buli :D :D :D Ez az utolsó kép nagyon sikeres kettőtökről. Nagyon szépek vagytok együtt. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Nagykismami! Isten hozott a csapatban! Gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép! És szerintem is inkább anyukája, mint az apuja... :D Te is csinálhatnál egy vonalzót nekünk, hogy tudjuk mennyi idős is a Lilike :)

Zsuzsám! Még egyszer gratulálok! Nagyon szép kis petezsákocskát láthatunk az UH képen... Sajnálom, hogy a doki nem kapcsolta be a szívdobit, de talán majd legközelebb hallhatjátok. Nagyon jó lett a vonalzód, csak az a kár, hogy nem magyar a felírat :S. Sikerült végül a doki kérdéssel közelebb kerülnöd a megoldáshoz?? Puszi és simi a Manókának! :) Ahogy Etna írta Közöske ;)

Etnám! Örülök, hogy használt a sóbarlang. Remélem, már nem lesz a télen ilyen bajotok... Norbi helyre jött?? Hogy sikerült a szilveszter? Az alváshoz csak annyit, hogy én is úgy szoktam csinálni, hogy megvárom amíg elalszanak, és akkor átviszem őket az ágyukba. Általában sikerrel járok, persze olyan is volt már, hogy felébredtek, de hamar visszasunytak.

Lucám! Küldtem neked egy linket! megkaptad? Remélem, a segítségedre vált. Hogy vagytok, te is szépen csatlakoztál a szellemfórumozokhoz... :D Írj majd mizujs nálatok!

Laar! A vacsis sztoridon nagyon jót derültem.... Így már én is jártam, a második házassági évfordulonkon... Mi sem nagyon tudtunk a vacsira koncentrálni, a Kornélka nem sok pillanatot hagyott nekünk meghittnek... :) Örülök, hogy jól telt a szilveszteretek. A mienk is elment... Bár én sajnos java részt a wc-n töltöttem... :S A navaját én is szépen összeszedtem. Remélem, ti megusztátok ezt a hányás-hasmenés dolgot....

Swidi! Nagyon remélem, hogy már ti is jobban vagytok!! Nagyon drukkolok nektek, hogy összejöjjön amit szeretnétek. Flórida?! Ne irigyellek... Persze csak jó értelemben... ;)

Niki! Gratulálok a munkához! Szerintem se aggódj az miatt, hogy csak 6 órás! Így legalább a gyestől sem esel el. Vagy azt apátok veszi igyénybe?? Drukkolok, hogy jó munkát kapjon és mielőbb... Nagyon édes Amid... A rosszaság nálunk is felütötte a fejét. A Flóra is olyan mintha megszállta volna az ördög... a nem a kedvenc szava... Mindenre azt mondja, hogy nem... :D Az oviban nagyon elvolt. Ma megint bevitte a Dajka néni a csoportba, alig tudtam haza hozni... Remélem, ha ovis lesz akkor is így lesz vele...

Daniella! Nagyon el lehetsz foglalva, gondolom Alexa is pörög ezerrel... Hogy vagytok? Jól van a kismanókád? Lassan meg lehet tudni, hogy ki is lakik a pociban! Megkérdezitek majd? Mi lesz a neve??

Angyalom! Nagyon jók a képek. Nagyon édesek a gyerekek. Örülök, hogy ennyire élvezed a sulit. Hová akarsz te fogyni édes egy anyám??? Most öszintén?? Szerintem nagyon jól nézel ki.

Kiru!?!?! Merre jársz??? Írj!!

Arte! Örülök, hogy végre haladás van ügyetekben. Remélem, hogy apa műtétje után és azután, hogy helyre hoztak téged is ph ügyileg, akkor hamar jön a baba!

Suzikám! Hogy érzi/érezte magát a kis Carlos itt magyarországon? Remélem, jó utad volt. A képeid nagyon tutik... Apa biztos örül a testi változásnak :D:D Hogy érzed magad? Anyukád? Remélem, vele és a tesóddal is minden a legnagyobb rendben van...

Timi! Örülök, hogy minden rendben közted és apa között. Nagyon megijedtem, amikor olvastam a soraidat. Persze minden kapcsolatban vannak zűrök, nálunk is akadnak. Most nálunk is rendben vannak a dolgok. Közeledik a költözés, rengeteg pénzt költünk, persze a házra, de ugye apánk mindig mondja, hogy már megint mennyi pénz ment el... erre én kiakadok, hogy ne sajnálja már a házra... és ekkor jönnek a balhék. Aztán hamar kibékülünk. Mi idén már 11 éve lesz, hogy boldogítjuk egymást... :) Nálunk pont a hetedik évben kezdődött a kistesó projekt... ami egy évet csúszott... Szóval hesegesd el a 7 éves ciklus gondolatát... Rendben?!

Nofikám! Mitől fáradtál el ennyire?? Megint kitakarítottad a házat? És átpakoltál mindent?? Vagy főztél egy seregre valót?? :D:D

Grácus?! Te is el vagy ám veszve aranyom... Hogy vagytok? Rendeződnek a dolgaitok? Írj majd!

Remélem, nem hagytam ki senkit... Ha igen akkor bocsika... :D

Nálunk semmi különös nem történik. Készülgetnek a szobák. A két gyerek szoba kész, kifestve, szönyegpadlózva... lámpák kapcsolók... Már csak a függönyöket kell megvarratnom. Most a fürdőbe keresünk beépíthető mosdót... még egyenlőre ez is vita tárgyát képezi... :roll:
A gyerekek jól vannak. Kornélka még mindig iszonyat anyás. Az oviban szinte mindennap megcsinálja nekem a műsort. Itthon is állandóan a társaságomat keresi. Olyan kérdései vannak, hogy azt hiszem időelőtt megkopaszodom... :D pl: meséljem már el, mert elég nagy már, hogy hogyan került bele a pocakomba stb... és hogy hogyan jött ki onnan... a kérdés eléggé odab.ssz. Legalábbis nekem. Mindennap más játék kellene. Karácsonykor már a húsvéti ajándékon agyalt... A Flóra pedig továbbra is majmolja a Kornélkát. Minden amit csinál, azt a kisasszony is csinálja... Szóval zajlik az élet...

asszem mára ennyi elég lesz nektek belőlem... megint sikerült írnom egy regényt :D:D (ZSuzsám remélem, örülsz! :D)

Sajnos a netem elég instabil, remélem, a thome csinál már vele vmit, mert alig tudom nézni a mailjeimet... és most abban reménykedem, hogyha ezt elküldöm, akkor nem száll el.... végre tudom használni a laptopot az ágyban és a ház bármely szegletében... Eddig nem működött a wifim... most végre nem kellenek a kábelek... :D csak az a rohadt net ne szakadozna...

Na megyek, mert már késő van! Jó éjszakát mindenkinek!! Puszi és simi a Manóknak!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Csajok...

De jó, hogy végre elég sokan előkerültetek...
Mivel elég késő van, most nem nagyon reagálnék egyesével, csupán önző módon leírnám, hogy ma hogyan szivatott meg a fenyőfám.

A történet: már egy hete hallgatom, ahogy a csodaszép karácsonyi fenyő tűlevelei !egyesével! hullanak le a parkettára. Ma reggel fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy itt az ideje, le kell szednem... annak rendje és módja szerint el is kezdtem a fát lebontani. Igenám, de a talapzatban volt még víz, így mikor leemeltem a szekrényről, kiborult vagy 1 liter víz a földre. Mondanom sem kell, ekkor már tűlevél-szőnyeg volt a lábam alatt, ami így még vizes is lett. Ezután vagy 2 kiló tűlevelet szedtem össze - és belátom, én voltam a buta - egy papírzacskóba tettem. Mivel minden egyes szúrós kis levélke veszettül ragaszkodott a földön elfoglalt helyéhez, nem vittem ki egyből a zacskót, hanem a szőnyeg mellé tettem le. A rutinosak biztos már most röhögnek rajtam, ugyanis mire végeztem a takarítással, a zacsi átázott, - ami nekem fel sem merült, mint probléma - és mikor megemeltem, a teljes tartalma alul kicsusszant... a szőnyegre. Fél napi földön kúszás után kezdhettem előről... Mondanom sem kell, olyan izomlázam van, mint egy kiadós torna után... ezért mindenképp megérte... :-)
Az már csak hab a tortán, hogy az egész lakás tűlevélben úszott, mert bár leráztam a fát, végig kellett cígölnöm a kecón, mire le tudtam dobni az udvarra. Még a bugyimban is szúrt...
Na, hát ezt csináltam ma fél napig... aztán sütöttem egy halas-lilahagymás felfújtszerűséget, csináltam gyümisalátát, és próbálom kipihenni a fáradalmakat. :-)

Most búcsúzom, puszikálok mindenkit pocin kívül és belül: Nofi

Vasikám, itt is írom, hogy nagyon fotogén a kis 7 hetesed... :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nofertiri 2011.01.11 23:50-kor.

nofertiri

Sziasztok Csajok...

De jó, hogy végre elég sokan előkerültetek...
Mivel elég késő van, most nem nagyon reagálnék egyesével, csupán önző módon leírnám, hogy ma hogyan szivatott meg a fenyőfám.

A történet: már egy hete hallgatom, ahogy a csodaszép karácsonyi fenyő tűlevelei !egyesével! hullanak le a parkettára. Ma reggel fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy itt az ideje, le kell szednem... annak rendje és módja szerint el is kezdtem a fát lebontani. Igenám, de a talapzatban volt még víz, így mikor leemeltem a szekrényről, kiborult vagy 1 liter víz a földre. Mondanom sem kell, ekkor már tűlevél-szőnyeg volt a lábam alatt, ami így még vizes is lett. Ezután vagy 2 kiló tűlevelet szedtem össze - és belátom, én voltam a buta - egy papírzacskóba tettem. Mivel minden egyes szúrós kis levélke veszettül ragaszkodott a földön elfoglalt helyéhez, nem vittem ki egyből a zacskót, hanem a szőnyeg mellé tettem le. A rutinosak biztos már most röhögnek rajtam, ugyanis mire végeztem a takarítással, a zacsi átázott, - ami nekem fel sem merült, mint probléma - és mikor megemeltem, a teljes tartalma alul kicsusszant... a szőnyegre. Fél napi földön kúszás után kezdhettem előről... Mondanom sem kell, olyan izomlázam van, mint egy kiadós torna után... ezért mindenképp megérte... :-)
Az már csak hab a tortán, hogy az egész lakás tűlevélben úszott, mert bár leráztam a fát, végig kellett cígölnöm a kecón, mire le tudtam dobni az udvarra. Még a bugyimban is szúrt...
Na, hát ezt csináltam ma fél napig... aztán sütöttem egy halas-lilahagymás felfújtszerűséget, csináltam gyümisalátát, és próbálom kipihenni a fáradalmakat. :-)

Most búcsúzom, puszikálok mindenkit pocin kívül és belül: Nofi

Vasikám, itt is írom, hogy nagyon fotogén a kis 7 hetesed... :-)

nofertiri

Sziasztok!!

wpetra!

Én is köszöntelek! :lol: Hogy szerinted is a kölök rám....?????????????? :lol: Köszönöm!!!
Kérésedre csináltam volna új vonalzót, de ahonnan a Tiéd van, egyszerűen többszöri próbálkozásra sem enged regisztrálni, ezért bemásoltam a cs.neteset!

Nofi!

Jót nevettem a történeteden :lol: !

Én különben minden egyes karácsonyfaleszedésnél azon szoktam gondolkozni, hogy hogyan is maradhatott fent ennyi ideig ez a különben gyönyörű szokás, mert el sem tudom képzelni, hogy a karácsonyfa leszedés más családokban nem okozna hasonló "nyalánkságokat"!
Mi minden évben majdnem elválunk eme cselekedetünk után, mert nálunk is kopaszon kerül ki szegény fácska, és mivel ő kopasz a levelei mind bentmaradnak, és mire én ezeket összetakarítom, addigra én is majdnem kopasz leszek... :lol: !
Még szerencse, hogy egy egész év van a regenerálódásra, és elfelejtjük, mert következő Karácsonykor akkora örömmel díszítjük, hogy örömünkben még a hajunk is visszanő :lol: !
Úgyhogy ne aggódj, máshol sincs ez másképp, csak esetleg más a vérmérséklet - én például visítani is szoktam a tűlevelek takarítása közben :lol: :oops: , - és nem azért mert szúr...! :wink:

Mindenkinek jó napot kívánok! Jó Babázást! Jó Babavárást!

Mi ma megyünk igazolásért, hogy Lilike a jövő héten járhasson egy pár napot oviba!!

Puszi!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok lanyok:)
Hat tegnap voltunk anyukamal 4d-n es megneztük a dragamat ,850gr jo nagy baba,aranyos nagyon olyan edes pofija van...a gyomra tele volt es mozgott mint egy kis sajtkukac:)
olyan boldog vagyok jo volt latni anya szerelmet:) (ugy hivom:))) kis szerelmem)
majd felteszek kepet csak meg nincs idöm,most jöttem Esztergombol a korhazbol a hugommal es fel 3-ra meg pestre kell vinni anyat!
ugyhogy jövök csajok este ha meg lesz eröm....addig is puszi mindenkinek!
suzi2

Sziasztok Lányok!

Gyors reagálnom kell... Hát én majd megpusztultam a sztoriaitokon, Marcsi és Nofi.... :D:D

Marcsi! Iszonyat jó humorod van. Adsz valami vitamint Lilinek? Én adom a gyerekeimnek a béres cseppet és cebion cseppet. Szerintem használ nekik, mert a fiam tavaly 2x volt egy hetet beteg, és, ha ő hazahoz valamit, akkor lesz a Lujzikánk is beteg.
Mesélhetnél kicsit magadról és a családodról nekünk. Itt mindenki ismeri a másik életét, a fórum előtti életét dióhéjban... Csináltunk olyat, hogy mindenki leírta, hogyan ismerte meg a párját, és azt, hogy hogyan jöttek össze. A te történetedet is szivesen meghallgatnánk. És persze, ha nem túl indiszkrét kérés, akkor Liliróza történetére is kíváncsi lennék. Jah, és ha iwiwen megtalálható vagy akkor ott is szívesen jelölnénk. :)

Nofikám! Te és a fenyőfáid... Tavaly azért szívatott meg mindenkit, mert elzárta a laptopod, így nem tudtál jönni. Idén pedig ledobta az összes tűskéit... :D teljesen láttam a lelki szemeim előtt, ahogy megtörténik veled minden... Végig rötyögtem amit írtál... :D Hogy állsz a palacsintával? Nekem már csak sütni kellene... de előbb gyorsan írok, aztán megyek. Felébredt a lánykám, biztos nyammizna már... :)

Suzikám! Örülök, hogy megvolt a 4d és hogy ennyire feldobott. :) Ezek szerint még itthoni levegőt szívsz... Nem is vagy tőlem nagyon messze! Kár hogy nem tudunk találkozni. Merre szoktál haza járni? Mármint vissza németországba? Nagyon várjuk "sajtkukac" Carlos babáról a sztárfotókat! Puszi és simi neki!!

Most megyek, mert Anyuuu, Anyuuu... van... :) Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Suzi2!!

Gratulálok én is a kis "Sajtkukac Szerelmedhez"!!
Nagyon jó érzés látni Őket!
Emléxem, mi mindig bőgtünk...!! Persze örömünkben!!!!

Petra!!

Ha én most elkezdeném Nektek mesélni az életemet, akkor itt ülhetnétek estig :lol: ! Mert ugye; vén is vagyok, meg aztán volt is bőven történés :lol: , na közben felébredt Lilike, úgy hogy fogom folytatni, de most mennem kell, mert nálunk is anyázás van :lol: :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Lánykák!

Jó régen nem voltaam már, azóta annyit írtatok, hogy csak na, bocs, ha nem reagálok mindenre, azért igyekszem, de tudjátok....kismama agy.... :lol: :lol: :lol:

Nagykismami: Üdv a csapatban! Nagyon szimpatikus vagy és örülünk az újabb tagoknak, tényleg régen csatlakoztak már hozzánk! A kislányod nagyon szép, gratulálok hozzá, a neve pedig gyönyörű!!!! Ha nem titok, mindig csak azt írod, hogy vén vagy :D pedig biztosan nem, mennyi idős vagy? A nagyobb gyerekeid mekkorák?

Nofikám: Én is jót nevettem a fenyőfás sztoridon, nem semmi csajszi vagy! :lol:

Suzi: Olyan szépen írsz Carlos-ról! 4d-s fotókat láthatjuk majd mi is? Mikorra is vagy pontosan kiírva?

Niki: Nagyon jók a fotók, Ami kész nő! Aranyos a copfban! Jó régen jöttél már te is. Jól vagytok?

Vasikám: Gyönyörű ez az uh fotó, gratulálok!!!!!! Olyan boldog vagyok miattad! Szuper, hogy elmúlt a vérzés is, innentől már nincs más "gondod" csak a pocaknövesztés!!!! Milyen nevkben gondolkodtok?

Petra: Lánynévben az Eliza a befutó nálunk, de fiúban nagyon meg vagyunk lőve. Majd ha a 18 hetes uh-n esetleg azt mondják, hogy fiú, akkor elkezdünk a fiú neveken komolyabban gondolkodni.
Flórácska hogy áll beszéd terén? Alexa egyre több mindent mondd, rövidebb mondatokat is. Az utóbbi 1-2 hónapban fejlődött sokat a beszéde. Folyton magyaráz különben. :lol:

Etna: Örülök, hogy Botinak segített a sóbarlang! Most úgy néz ki, hogy valamikor márc. elején megyünk majd a Hajdu K-hoz. Előtte szólok mindenképp, én is szeretnék veletek találkozni!!!! Viszont Alexa nem biztos, hogy jön velünk, majd elválik még. Lehet, hogy itthon marad anyukámmal, de attól mi még talizhatunk!

Laar: Hogy vagytok? Mírácska miket mondd már? 2 éves kora után is maradnál otthon vele, vagy menne bölcsibe? Esetleg közben összehoznátok a kistesót? Mi a terv?

Timi: Húúú...rossz volt olvasni, hogy különköltöztetek a pároddal, még szerencse, hogy végülis rendeződött a dolog. Hiszen Vilcsinek mégiscsak az a legjobb, ha együtt vannak a szülei. Ti mostanában nem terveztek kistesót?

Tuti kihagytam valakit, de ha így is van, nem szándékosan. Mindjárt folytatom.

Kép

Kép
daniellla

folyt.köv.

Ma voltam a 12 hetes uh-n+vérvételen. 12+3 vagyok ma. A baba is pontosan ekkora az uh gép szerint. Feje búbjától a popsijáig már 5,8 cm. A nyaki redő is jó: 1,53 mm és az orrcsont is látható. Nem volt olyan mozgékony, mint anno Alexa, kis lusti a drágám. :) Az is lehet, hogy aludt a vizsgálat elején.
Utána volt a vérvétel. Integrált tesztre mentem, ami fizetős, de Alexával alacsony lett az afp-m, így vállaltam inkább ezt a dolgot, mert ez megnyugtató, 95 százalékos eredményt hoz majd.
Sajnos az uh képet valamiért nem sikerül letöltenem a fényképezőgépről, még próbálkozom, addigis hozok egy pocifotót.

Puszi!!!!

Kép

Kép

Kép
daniellla

Daniella Kedves!

Én is üdvözöllek! Nagyon szép a Pocaklakód!!!
:)
Jelentem, jogosan írom, hogy VÉN vagyok...!!!! Az idén leszek 50, azaz ÖTVEN éves!!! :lol: :lol: :lol:
De már írtam, hogy 70-nek érzem magam, na jó, nem mindig, de legtöbbször!! Képzelhetitek, hogy mennyire örül ennek a 37 éves Férjuram!! :lol: :lol: De nem baj, mostmár nincs menekvése 17 éve a Hitesem!! :lol:
Már vannak Unokáim is, akik nagyobbak jóval Lilikémnél!!! Az nagyobbik 11 éves, a kicsi pedig 8 éves!! :lol: :lol:

Majd még jövök!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sajnos ma már nem tudok jönni, de holnap jövök!!

Mindenkinek jó éjszakát, jó pihenést kívánok!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Csajok!

Látom pörögtök ezerrel, nagyon-nagyon örülök ennek! alig győzlek olvasni Benneteket :) Itt vagyok ám minden este, csak írni nincs erőm, mert a drága kisfiam állandóan engem nyúz... fél perc nyugtom nincsen, most még éppen elvan apjával, de szerintem már nem sokáig.

Nagykismami!
Én is üdvözöllek köztünk, örülök nagyon Neked! Petrának a kérését tudom erősíteni: tessék elmesélni nekünk a megismerkedési sztorit, Lili-sztorit, és mindent, ami publikus :) Nem számít, ha hosszú, képesek vagyunk itt ülni bármeddig, hogy a történet végére érjünk :) Na de komolyan: kíváncsiak vagyunk nagyon!!!
Amúgy gyönyörű helyen lakhattok, ahogy egyik hsz-edben írtad. Mi itt a Kisalföldön még dombot sem látunk, nemhogy hegyet :D

Daniella, Suzi!
Helyesek vagytok nagyon a képeken, Daniella nagyon édes pocid van már! Vigyázzatok nagyon magatokra és simizem a Manókat!

Petrám!
Találó a "szellemfórumozó" megjelölés :) hiszen ittvagyok minden este, olvaslak Benneteket, de nem írok a fent leírt okok miatt... de állandóan képben vagyok! Flóra nem lesz bölcsis? EGyszer régebben azt írtad, hogy anyósodnak megszűnt a munkahelye és ezért vissza kell menned dolgozni. Vagy ez már tárgytalan? Tök jó, hogy Flóra így csípi az ovit, biztosan nem lesz semmi gond vele majd a szoktatásnál.

Niki!
Szuper jó, hogy végre TE is jelentkeztél. Annyira helyes Ami a képeken, igazi kis csibész, látszik rajta. Örülj nagyon ennek a munkának, jól jársz, hiszen így tényleg jogosult vagy még a gyesre is. Remélem a férjed is minél előbb talál munkát, drukkolok Nektek!

Etnám!
Meggyógyult már végre a kis tökös? Nem voltam ám azóta sem a boltban, amit beszéltünk... igyekszem, de soha sehova nem érek oda, ezer a dolgom, és mindent az egy óra kajaidőben kell elintéznem. Hát nem egyszerű most nekem... Tamásom is a dackorszakát éli még, minden napra jut hiszti, néha 2-3 is az esti 3-4 órára, amíg le nem fekszik... szóval nem unatkozunk, most már lassan immunis leszek a hisztijeire. Egy darabig nem is engedi vigasztalni magát, aztán jön, hogy anya fogjál meg... na ekkor most már elhallgat arra, ha mondom neki, hogy csak akkor veszem fel, ha nem sír. Egyszerre csönd lesz. Ennyit bírtam elérni, nem nagy eredmény, de szerencsére csak itthon csinálja a műsort hülyeségeken. Bölcsit továbbra is imádja, semmi gond etéren. na pusszantás Nektek!

Swidi!
Nem semmi, amiket Te is írtál. Alex meggyógyult? ÉS TE? Remélem már rendben vagytok! hogy álltok pelussal? Van még? Beszéd megy neki? Küldhetnél Te is dumát, annyira kíváncsi lennék rá!

VAsikám!
Szuper a sztárfotó a kis Drágáról!!! Minden rendben lesz Veletek, kapaszkodik erősen a Manóka és még min. 30 hétig ott is marad a pocakban! Vasi milyen boldog lehet most... gondolom mennyire kényeztet!

Nofikám!
vannak fejlemények? Jót nevettem a sztoridon. Veled is mindig történik ám valami :)

Velünk nem történik most semmi különös. Dolgozom ezerrel, idegeskedem állandóan, többnyire buta dolgokon, de én már csak ilyen vagyok. A munkatársaim is adják alám a lovat, az a helyzet :) Kezd jobb hangulatom lenni amúgy, ma ötkor kijöttem melóból és nem volt az a vak sötétség, végre hosszabbodnak a nappalok, ez mindenképpen pozitív töltést ad! Pénteken megyünk céges évzáró (kicsit megkésve :D) buliba, remélem jó lesz. Nagyjából ennyi, puszilok mindenkit és jövök ezután is mindennap, min. olvasni ;) Simi a kis manóknak!!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Tyű ha, ha egy-két nap nem jövök nem tudok már visszaolvasni annyit írtatok.

Nagykismami!
Üdv a csapatban,gyönyörű a kislányod.És akinek ennyi energiája van és ilyen humora, ne mondja már hogy vén.Nagyon jó pofi vagy, bocsi a kifejezésért, már most nagyon megkedveltelek.
Sajnálom, hogy a kislányod ilyen gyorsan összeszedi a nyavalyákat az oviban, sajnos a szomszédasszonyom gyerkőcei is ilyenek, és hiába tömi őket vitaminnal, nem tud ellene tenni.Az lenne a legjobb megoldás, ha betegen nem vinnék a másikakat oviba, de sajna nem minden szülő tud otthon maradni, vagy vkire rábízni a gyerkőcöt.

Niki!
Örülök, hogy jöttél.Nem tévedtem, jó nagyot nőtt Ami.Szép nagy karácsonyfátok volt.Ami nem bontogatta a szaloncukrokat?Az én lányom próbálkozott, nem ment neki máshogy uh a kis résen,ahogy szét tudta húznia papírt, ott próbálta kiharapni a csokit, de anya figyelt,és még időben elvette tőle, mert még korai lenne a csokira rászokni.
Nagyon csinos voltál a szilveszteri bulin, látom jól éreztétek magatokat.Ez az utolsó kép nagyon tetszik, szépek vagytok rajta.
Biztos nem lesz könnyű újra dolgozni, de nagyon jól hangzik, uh biztos tetszeni fog. Amire apa vigyáz addig.Biztos talál hamarosan ő is melót már.Mi is a szakmája?
Vigyázzatok magatokra, és a kicsire, és jó munkát:)

Zsuzsám!
Tünemény a kicsikéd.Nagyon vigyázzatok rá.
Mi nem vunk korán fekvők, általában éjfélnél előbb nem kerülünk ágyba, uh már megszoktam, meg a manócskámnak is jó az alvókája,szerencsére, mostanában 9-fél 10 kor kel, én sem előbb:)Apának rossz egy kicsit, mert ő 1/4 6kor kel,de ő délután és este is szokott egy kicsit pihenni a tv előtt.

Daniellám!
Nagyon szép kis pocakod van már. Fiú nevünk nekünk sem volt, nem tudtuk volna eldönteni, hogy hogyan hívják majd a kis csávót,de szerencsére nekünk már a 12 hetes uh-n 100%osra mondták, h kislány, mert akkor voltunk 4d-n, uh nem is törtük a fejünket tovább.Sajna minden név ami tetszett nekünk azt az ismerősök elhappolták.
Mírácska is egyre több szót mondd már, most tanulta a birkát, kakast, kakaót, most állandóan mondogatja h kakaó.Leszoktunk a tápról, és kakaót iszik helyette,de mióta tudja mondani éjjel nappal azt kér, meg megtanult pár nevet is, Lilli,Eszti,Réka..
A kis tesóról sokat beszélgetünk,apa már ráállna, de én még kicsit szeretném élvezni, h ennyit lehetek a kis csajommal, mert ha kettő lesz mindre nem jut majd ennyi idő.Maradok a harmadik évben is itthon, de közben ráállunk a másodikra, de lehet h még előbb.Délig majd szeretném beadni a kis csajt bölcsibe, ha nem is minden nap, had szokja, így azt hiszem, nem kell, h munkahelyem legyen.
Meg én májusban nyelv vizsgázni szeretnék,és nem szeretném kitenni a fiatal pocaklakómat stressznek, nehogy baj legyen.

Nofikám!
Remélem nem bosszankodtál sokat a sok tüske miatt:)Jót nevettem a sztoridon.A mi fánk megint elfáradt mint azt megszokhattuk már az elmúlt években, és miközben fürdettük a kicsit, feldőlt, az új üveggömbjeimmel, nem voltak hosszú életűek,de ebből is tanultam, többet nem veszek, mert nem elég, h tüskével volt tele minden, még a szilánkokat is szedegethettem,ezt ezek szerint nem ússzuk meg egyik évben sem.Fürdésből hoztuk ki a kicsit, meglátta,meglepődött,felnyikkant és a szájához kapott. Édes volt nagyon.
Lehet még menni korcsolyázni? Nekem is meg kellene tanulnom.

Luca!
Azért kicsit pihenjél, és ne idegeskedj butaságokon.

Etnám!
Apa nálunk is mindig megkérdezi mikor alszik a kicsi köztünk, olyan még nem volt mióta megszületett, tök jó érzés, h hozzánk bújik, de én nyugodtan szeretnék pihenni, nem azon aggódni, h összenyomom, ráfekszem, és ő is biztos gyorsan odaszokna.Aludjon csak a kis ágyába, én inkább többször felkelek hozzá, jobbat alszik ott mint köztünk.Olyan már volt, h elment apa és akkor odabújt mellém, és aludtunk tovább.
Nálunk is volt már, h nem akart elaludni, és azt vettem észre, h a sötét miatt, de elmúlott, kis lámpát kapcsolj neki.És ne hagyd magad, menjen csak vissza a helyére.

Na lépek csajok, bocsi akinek nem írtam, de hulla vok, délelőtt lakást nyaltam, délután meg tanultam.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!
Petrám, köszönöm a dícséreteket, nagyon jól esnek. Láttam a fotókat amit a szobákról készítettél. Nagyon szépek. És igenis örülök hogy regényt írtál. Ámbár nem is lett regény. Nagyon élveztem. A gyerekeknél vannak ilyen időszakok. Kornélkánál most jön elő mert Flóra már nem nagyon hagyja magát hiszen már ő is majdnem két éves. Egy nagyon kedves ismerősöméknél most kezdte a kiscsaj az ovit mert 2,5 éves és nagyon élvezi. Ráadásul a bátyó is megváltozott, valszeg volt egy kis féltékenység abban hogy a kiscsaj otthon van anyával, ő meg megy oviba.
Nofi, nem semmi sztorival álltál megint elő. Veled elég sűrűn történnek ehhez hasonló dolgok. Annyira jót nevettem. Most már gondolom te is, de kedden nem annyira örültél. Köszönöm a dícséretet, annyira jól esik. Aranyos vagy. Annyira érdekes kajákat csinálsz. Halas-lilahagymás felfújtszerűség??? Én tegnap rántott palacsintát csináltam és husilevest. Mostanában elég kívánós vagyok és alig várom hogy elkészüljön a kaja amit kitalálok. Hétvégén nokkedlire gondoltam, hát mit csináljak, pörköltet tettem fel és gyorsan megcsináltam a nokit. Kérlek szépen, mikor készen volt a noki elkezdtem enni savanyú ubival. Nagyon eszem a savanyú ubit.
Marcsi, annyira jó fej vagy. Remélem tényleg itt maradsz közöttünk mert nagyon kell már nekünk az ilyesfajta szöveg. A BMC-s fórumon ismertem egy ilyen csajt, hát mindig alig vártam hogy írjon már valamit olyan jókat nevettem. Mindig azon agyaltam honnan merít ennyi jókedvet. És képzeld, Decemberben az eredmény hirdetésemen találkoztam vele. Ő szólított le szerencsére mert megismert a fényképről. Én nem ismertem volna meg. Remélem veled is lesz szerencsém találkozni.
Suzi, annyira várom az uh fotókat, hogy már tiszta izgi vagyok. Na, ezt nem tudtam másképp leírni. Jaj, de csodálatos lehet. Már én is nagyon várom a 12-ik hetet mert akkorra tervezek egy 4D-t. Akkor már mindent meg tudnak mondani. Olyan helyre megyek. Remélem hugid már sokkal jobban van és azt is hogy anyukád eredményeivel is dicsekedni fogsz. Nagyon szorítok.
Daniella, annyira örülök hogy jó hírekkel jöttél. Persze, annál türelmetlenebbül várom az uh fotót. És csodaszép pocid van már. Istenem, nekem már most tízszer ekkora. Én nem valószínű hogy fényképeztetem majd magam csak esetleg ha már szép formás. Mi nem gondolkodunk nevekben hiszen még annyira picike a kis közös, majd ha már nagyobbacska lesz és ő is megérti. Majd figyelünk az ő reakcióira is. Eliza nagyon szép név. Nagyon tetszik.
Lucám, annyira örülök hogy azért te is jöttél kicsit. Nem baj ha nem reagálsz mindenkire mert nincs időd és energiád, de legalább magatokról írj pár sort, mi azzal is megelégszünk. Vonatkozik ez mindenkire. Jó bulizást péntekre. Nem baj az ha késik csak ne múljon. Én most nem idegeskedős hanem sírós időszakomat élem. Még azon is bőgök hogy dícséritek a kis "közöst", meg minden máson is. Már nem volna szabad tévéznem sem.
Laar, én direkt nem veszek üveg gömböket. Mi műanyagokat használunk. Ugyanolyan szépek, egyáltalán nem látszik rajta hogy múanyag és minden alkalommal amikor le esik egy és csak a koppanást és gurulást hallom mindig hálás vagyok hogy ilyet vettem. Nagyon aranyos lehetett Mírácska amikor meglátta a karácsonyfát és ahogy próbálja enni a szaloncukrot. Én azért nem bírnám ki hogy ne adjak neki csokit, de persze ez csak az én butaságom.
Bibocska, miért nem jelentkezel? Gondolom nagyon sokat dolgozol és nem nagyon van időd. Remélem jól vagy és az idő valamelyest meggyógyította a kis lelkedet.
Bocsi csajok ha sokat írtam, de most így jött össze.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Lányok, el sem hiszem, hogy nincs időm, valamit biztos rosszul csinálok.
Tegnap és tegnapelőtt a munkahelyemre rohangáltam mindenféle papírok miatt, de még mindig nem tudom, hova vesznek vissza. Drukkoljatok, hogy jó helyem legyen!

Örülök, hogy 3 kismamánk is van :D

Üdv, Marcsi!

Ne haragudjatok, de megint mennem kell. egész nap takarítottam, mostam, főztem, mire végeztem volna, a kisfiam kiborított egy zacskó lisztet, aztán apa telefonált, hogy csomagoljak kaját, mert nem tudja megenni, majd bent eszik, ha lesz ideje. Nagyjából így telnek a napjaink. Anyósommal megint (még mindig) gondjaim vannak. Jót nem tudok, rosszat meg nem akarok írni, úgyhogy megyek is, mert Ákos megint huncutkodik valamit.

Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!!!

Hogy Ti milyen Kedvesek Vagytok, olyan szépen írtok szépen sorjában egymásnak, hogy csak nézek! Nagyon jó kis csapat Vagytok!!
Én szép sorjában ismerlek meg Benneteket, mert amíg jöttem néha "leskelődni" akkor kikerestem Vasika fényképét, és Őt olvastam, mert annnyyyira kíváncsi voltam, és hál' Istennek nem véletlenűl... :lol: !
Őt éreztem magamhoz közel, mert ugyan FIATALABB nálam :evil: :lol: de kb. egyforma gondjaink voltak, és lesznek :lol: !!
De mostmár Mindenkit figyelmesen elolvasok, és próbálok is válaszolni!!

Luca81!!

A Te kedvességedet is köszönöm!!

Mesélek-mesélek, majd mindig egy kicsit, mert nem győznétek egyszerre olvasni!!
A Középső Lánykám is 81-ben született :lol: ! Mert gondolom a Neved melletti szám a Te születési éved is!! :)
Látjátok, már ezt is tudjátok!!
Tudom, hogy Győr-Moson-Sopron megye nagy, de Győrt imádom, amikor még nem született meg Lilikénk, akkor oda jártunk pizzát enni, meg a "mekibe" :shock: :shock: ! Ja, ja gondoltunk egyet, és mentünk, mint a veszettek, állandóan csak autóztunk, és bejártunk szinte egész M.országot! Ja, azt elfelejtettem írni, hogy akkor Bp.-en laktunk!! :lol:
Még szerencse, hogy ilyeneket csináltunk, mert mióta Lilikénk megszületett, írd és mond, nem voltunk sehol, mert szegény Kicsikénk, nem bírja az autózást! Nagyon rosszul van, és hány!
Persze, ha nagyon muszáj, akkor kell mennünk, de akkor úgy megyünk, mint a málhások! Legalább két váltás ruha, kispléd, gyerekülés huzat, textil pelenka tömkelege, kislavór, törlőkendő...
:cry: :cry: :cry: ! Gondolhatjátok, milyen rossz, úgy hogy ha nem muszáj, nem megyünk sehová! Megjegyzem, azért egyre jobb a helyzet, mert már nem annyira kicsi, és ha rosszul van, akkor már tud szólni, és így nincs akkora galiba!

Laar!

Köszönöm Neked is Lili dicséretét!
Áááááá, én nem vok energikus, ne hidd, legfeljebb agyilag vagyok inkább aktív, de ha látnátok estefelé, amikor vánszorgok az ágyamba... :twisted: ! Emberem rám szokott nézni..., és kijelenti; anyukám, beszélgessünk... :lol: :lol: :lol: , szegény, talán még az agyi aktivitásomban bízik :twisted: :twisted: :twisted:!! Még szerencse, hogy nagyon elnéző :wink: !!

Vasika!!!!

De jó, hogy jöttél :lol: :lol: !
Már alig vártalak, és milyen jókat mesélsz, egyértelmű jeleit mutatod a terhességnek!! :lol: :lol: :lol:
Örülj neki, hogy ilyen jókat tudsz enni, mert én egész terhességem alatt, szinte csak a kiflit :shock: :shock: tudtam megenni :lol: :lol:, és hogy ezért e, vagy sem, de szegény Lilikének is ez a kedvenc eledele, csak az a baj, hogy Ő kisgyerek létére is szinte csak ezt szereti! Sohasem éhes, még egyszer sem mondta, hogy éhes lenne! Na persze, a csokit azt szereti, de most le van arról is "tiltva", mert szerintem tejallergiás lett, orvosuilag még nem bizonyított, de nekem nagyon nagy a gyanúm rá, és most próbálkozunk! Szegénykém, eddig legalább a reggeli kakaóját megitta, de most azt sem kap, mert megfájdul a hasa ahogy megissza, és meg is hajtja!
Pill. valaki csönget...

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: