Új privát üzeneted érkezett!

sz.veronika:Na ha nálam így indul a nap akkor az egész nap el van szúrva.... nem irigyellek... nagy levegő.. :)
korenka
Szár

De legalább van 2 laptetőm, a tegnapi is és a mai is :)

Kép

Kép
sz.veronika

Na mentem vezetni, jók legyetek!

Kép

Kép
sz.veronika

:) sziasztok Csajok!

jókat vigyorgok magamban a mai hozzászólásaitokon. teszem ezt azért, mert most jutottam el addig, hogy bekukkantsak hozzátok. no de nem azért mert nincs időm, hanem mert a mai napon nekem is olyan világvége hangulatom van, hogy csak na. gondoltam ha már bal lábbal keltem, akkor nem akasztom a nyakatokba a rossz kedvemet. erre mit olvasok :) egytől-egyig borongós hangulatban vagytok Ti is.

Elkönyveltem, hogy a mai napot kinevezzük mélabús napnak.

Esetleg valakinek lenne ellenvetése? :)
igen, onnan a hátsó sorból hallok valamit......... jókedv? ugyanmár..... netalán mégis???? :) :) :)
Vendég

...... áááááááá én balga!!!!

Nikiie-nek ma semmiképpen nem rendelhetek mélabús napot! Sőőőőőt!!!!!!

Mikor vár a doktor bácsi?????
Vendég

sz.veronika:
Tényleg jó nagy felfordulás volt nálatok reggel. :shock: Nem csodálom, hogy feszkós a napod. Amikor így indul a nap, én sem számítok már semmi jóra, mindig meghatározza az egész napot. És akkor tényleg visszafelé te vezettél? Tükrökkel? :shock: 8) 8)
Nálunk 1 fok van, de az pluszban. :wink:
Jaj, ne beszéld bele a betegséget abba a kislányba! lehet, hogy ő is frontos….BPest környékén van valami a levegőben….úgy veszem észre. :P

Ezek szerint akkor neked még nem is jött meg?? Akkor hogyan lehet már új vonalzód? :shock:
Mikor mentek síelni? Hova? Mennyi időre? Pálmit is viszitek?
hm...látom közben elsunnyogsz tükröt keresni...Sok sikert! :wink:

korenka:
Az uhu-tól nem lesz semmi baja a magzatnak….úgy tudom.
Vizsga: nem vagyok annyira szigorú, mint szeretnék lenni, mert nincs értelme. Rossz az egész rendszer….ez minden csak nem szakképzés így. Másrészt pedig ők felnőttek, ezer gonddal és problémával…ezt is kell mérlegelni.

bbercsi:
Még te is?? :shock: :shock: Ne mááár….. Én még állom a sarat…..egyelőre. :roll: :D

Kép

Kép
mirci09

..... hát Mirci képzeld, még én is így jártam. két bal lábbal keltem :) :)
rajtad a világ szeme :)
Vendég

bbercsi:
Én most úgy vagyok,mint a bohóc egy rakás hányós vírussal fertőzött gyerek között. Rázom én a bohócsipkámat, mosolyognak is rajta néha....de nem az igazi. :? :roll: :D

Minden nap nem lehet karácsony...ez most egy ilyen.. :)

Kép

Kép
mirci09

mircii: tudod bírom a humorodat. :)
Vendég

:wink:

Kép

Kép
mirci09

Veronika:
Hú, nem lehetett könnyű reggeled. Csak nem lesz beteg Pálmi, szerintem csak ő is érzi a időjárás-változást, és őt is nyomottá teszi.

Szerintem mindannyian feküdjünk be az ágyba egy jó könyvvel / dvd-vel és egy tábla csokival és felejtsük el mára a világ bajait! :D

Bercsi: 18-ra megyek. Zizzeggekkkkkk :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

mirci: Nagyon jó, hogy legalább te nevetteted a hányós gyerekeket, csak róka ne legyen... :)

nikiee: Ugye írsz majd, ha visszajössz a dokitól. Én is felnézek majd este, hogy megkukkoljam mit írsz. De biztosan minden oké lesz!!
korenka
Szár

korenka:
Róka nincs....max. ha Dargay Attila forgatta. :D :D :D

nikiee:
Ami engem illet...én már bevackoltam a kandalló elé és úgy csinálok, mintha garázst építenék Legóból. :shock: 8) :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

mirci: Ezt tegnap én is eljátszottam. András nyaggatott, hogy játszak vele... mondtam neki, hogy nem érzem jól magam játszon ikánbb egyedül... eltelt 3 perc, jött vissza, hogy jobban vagyok-e... sajnáltam, mondtam neki, hogy hozza oda azt a játékot amivel játszani szeretne.... hozta az autókat... én szereltem őket félálomban, Ő meg versenyzett addig... észre sem vette, hogy egyedül játszik... :D Olyan édes volt.
korenka
Szár

Mirci: Ezt ismerem. :) Anno fiatalabb koromban én is vigyáztam gyerekekre, és tologattam az autókat brummumözve ! :D

Korenka: Tervezem, hogy jövök, reméljük nem húzódik el későig, mert különben elalszom. Folyamatosan aludnék...az előbb kimentem a wc-re 10 percre, mert már nem bírtam...tudom, hogy ciki, de ez van. 8)

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
...és este már vonalzót is várunk. :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

nikiee: Teljesen totálisan értelek. Rám még nem tört 100 %-ban ez a bizonyos álomkór. Andrásnál én is ráborultam az íróasztalomra, mert egyszerűen nem bírtam... de akkor egyedül voltam az irodában.... Felettem a plafonon éppen van egy csillár. Majd hevederrel ráerősítem magam, hogy kitámassza a fejem, és nem veszik észre, hogy ülve alszom.... Majd úgy sminkelek, mintha nyitva lenne a szemem... :)
korenka
Szár

nikee: párom i spókerezik de még nem vagyunk dollármilliomosok :):) azért ahoz szerintem hosszú idő kell de nem lehetettlen :)

korenka: lehet de csak kicsit befelé fordulni aztán megrázod magad és minden rendben lesz ne add még fel :)amúgy az ülve alváson jót nevettem :)

Vera: Pálmi nagyon édes :) hogy odaírtad mit énekel azért fel lehet ismerni :):):

nika70
Salgótarján

nika: Nagyon köszönöm a bíztatást, nagyon aranyos vagy.

Én nem látom hova irta veronika a szöveget ? :roll:

Egyszer találtam a neten egy anyagot, hogyan lehet meggazdagodni rulett játékkal. Itthon van játék rulettunk, kipróbáltam a teóriát.... háááát..... nagyon lassan lehetne nagyot akasztani, ráadásul olyan teória, amit figyel a játék szoftver mert tiltott, és ha lebuksz kidob.... így sosem próbáltam ki élesben... szerintem a pókerhez én hülye vagyok.... :D
korenka
Szár

Sziasztok.

Látom ma mélabús nap volt gazdagítva egy kis humorral:)

Korenka: Én annyira bízok a babádban na meg az enyémben is.
Pénteken jó lenne vírtuálisan bulizni a dokik után nem??
Ha minden oké megisszuk egy pezsgőt elméletben:)
csucsu2005
Halásztelek

csucsu: Benne vagyok, de még mennyire!!!!
korenka
Szár

nikiee:Már olyan de olyan álmos vagyok, és csak várok várok rád..... gyere már!!! :)
korenka
Szár

En is itt vagyok...varom Nikit! Ma varosban voltam, es haza kellett jonnom, mert ugy gorcsolt a hasam alja. Nem voltam jol, itthon egybol lefekudtem. Pirinek meg kicsit korai. Aztan most mar jobban vagyok. Ki a fene erti ezt? Na meg jovok majd...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Bercsi,
te is? Akkor ma tényleg front van :)

Pálmi nem robbant le, juhéj! :)

Mirci,
jó sok kérdést tettél fel :)
Akkor sorjában:
- nem, nem mentem el velük reggel... ezért volt apa mérges rám. Gondolod, hogy pizsamában beugrom az autóba? Vagy 1 perc alatt magamra rántok valamit? Áááá... az nem én vagyok :) Meg tényleg mit vár 1 óra vezetés után...
Most már szent a béke, elmondtam neki, hogy ez kb. olyan volt, mintha már vettem volna 1 db úszóleckét, és ezen felbuzdulva kidob a hajóról a tenger közepén :D

- de megjött, csak első két nap ilyen pár csepp... remélem holnapra beindul már rendesen, mostanában ezt csinálja :roll:

- síelni Ausztriába megyünk, szombat-vasárnap-hétfői ottalvással valamikor február 3-4-ik hetében, most szervezzük a szállást. Pálmival, meg a 2 kislányos családdal, akik szilveszterkor is átjöttek. A fiúk síelnek, mi meg lányok elleszünk a gyerkőcökkel, szánkó, ilyesmi.

- na hát te csúcs vagy, én nem emlékszem, hogy lett volna ilyen szociális tanárom, akit érdekelt, hogy a vizsgázónak is lehet ezer baja :)

Niki, gyere!!!

Kép

Kép
sz.veronika

nikiee:
? :roll:

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Köszi a hiányolást és, hogy megvártatok, olyan rendesek vagytok.

Szóval, minden rendben, láttuk a babót és a szívműködését is. :lol:
Nem gondoltam volna, mert még nagyon pici korra 6+2, de a hőmből tudom, hogy középidőben foganhatott, így már ott volt.
Lányok, ezt azért írtam, mert nektek a ciklus második felében foganhatott, akkor meg még nem feltétlenül kell mutatkoznia. Csucsu, te meg már több, mint egy hete voltál orvosnál, azóta rengeteget nőhetett. Nekem is csak olyan pici volt, hogy az ultrahang is csak egy szögben látta, alig lehetett kivenni a petezsákból.

Kaptam Utrogestant, kis támogatást, ugyan minden ok, de felszokták írni annak akinek korelőzményben baba elvesztés volt. Rákérdeztem a hányingerre is, azt mondta örüljek neki, hogy nincs nagy, nem feltétlenül kell lennie, csak azért mert a múltkor volt.

A doki után a párom elvitt vacsizni egy olasz étterembe, olyan rendes, most értünk csak haza, persze mondanom sem kell, hogy elalszom....:D

Holnap jövök!
Jó éjt!

nikiee
Budapest XI. kerület

Niki,
de jó!!! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Niki,sejtettem, hogy valahol mulattok!
Akkor gondolom megnyugodtal, es nagyon orulok. Jo ejt!
Nektek is lanyok! Kép

malna5

korenka: a rulett figyelik ugyan de azért is írta a ficere hogy 500 dollárnál abba kell hagyni és kb két napig .szóval megvan a szisztémája ennek is. még nem próbáltam de majd ki fogom egyszer ha apa virtuálisan összehoz pár dolcsit apokerral :)

Nikiee: szupi hírek akkor mostmár elhiszed hogy babás vagy?

nika70
Salgótarján

nikiee: Tegnap már nem bírtam, lefeküdtem, de ma az első a fórum volt. Nagyon örülök neked, hogy minden rendben van!!! :D Akkor jöhet a vonalzó!!!

sz.veronika:
Hát teljesen megértelek. Én utcára belőtt séró és smink nélkül ki nem teszem a lábamat. Nem hogy pizsamában, de szabadidő ruhában sem... Ezzel mindig ugrat is a család, de ez van... :D
Nem szoktál síelni? Ismerjük a Pálmi előzményeit, úgyhogy síelj, és essél is el!!! :D (Persze ezt most jóindulatulag írom!!)
Nekem nagyon hiányzik a síelés.... Anno András 9 hónapos volt amikor először vittük magunkkal.... azóta nem voltunk.... :(
korenka
Szár

Jó reggelt Babanet! :D

Csak rapidban, mert ezer a dolog. Nagy magyar háziasszony vagyok...már kész az ebéd.
Tegnap este akartam még reagálni, de egyszer csak elment a net, elemeNETünk volt. :shock: :evil: :evil: A nagyobb baj az volt, hogy pont a döntő asztalnál ültem (póker) és már csak hárman voltunk. Méreg...mindegy. Szóval én már le is tettem ninieeről, gondoltam biztos bealudt még a kocsiban és a párja vitte fel kézben. Végül nem sokat tévedtem, volt romantika, csak vacsora formájában.
NAGYON ÖRÜLÖK NIKIEE a jó híreknek. :wink: :) :)

sz.veronika:
Bocsi...gondolhattam volna, hogy egy ilyen reggel után a sok kérdés is megterhelő lesz. 8) :P :D :D :D :D :D Azért ügyesen megbírkóztál vele. :wink:
A főiskolán nálunk sem volt senki szociális....de pont ebből tanultam, ráadásul ez csak egy tanfolyam.

nika70:
írta a ficere
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
mirci09

Korenka,
jaja, ezt apa is tudja, hogy csak harci díszben lépek ki az utcára :) Még mondogatta is, hogy csak az autóba kell beülni, nem kell bemennem a bölcsibe, kint megvárom! Mintha ez így menne! :D

Egyszer volt, hogy a húgom sírva hívott fel, hogy a szeletelővel levágta az ujját és ömlik a vér. Mondtam, hogy rohanok át, megnézem és elviszem kórházba taxival.

A húgom hüppögve megkérdezte, hogy és még mennyi idő míg elkészülök? :lol: Na az volt az egyetlen alkalom, hogy csak egy farmert rántottam fel és úgy rohantam minden fésülködés, smink, normális ruha nélkül (felül maradt az alvópóló :) (ez reggel volt) Na hát húgom is hasonlóképp festett, így érkeztünk a kórházba :) Hál istennek csak a felső ujjperc tetejéből csippentett le egy darabot, ugyan varrni kellett, meg járogatni vele bőrpótlásra, de összességében nem venni észre ha ránézel, hogy hiányzik belőle.

Korenka,
nekem a síelés nem nagyon megy, én mindig maradok a kék pályákon, néha-néha egy egyszerűbb pirosra is felmerészkedek, ha már unom hogy egyedül vagyok és akarok lenni egy kicsit a többiekkel :roll:

Páromnak meg ez a nagy hobbija, meg van őrülve a síelésért, minden télen kijár amennyiszer csak lehet. Mióta Pálmi megvan, azóta csak úgy, hogy a hétvégéből 1 nap hajnalban elmegy és estére hazaér, mert én nem szeretem, ha az éjszakát külön töltjük.

De ha együtt megyünk se látom egész nap, ő száguldozik a fekete pályákon, ebédre szoktunk talizni meg 4-kor mikor zárnak a pályák :) Én meg csomószor lógok, ücsörgök a melegedőben egy tea mellett és nézelődöm és várom, hogy a csapatból valakik beessenek egy italra, úgyhogy hébe-hóba valaki csatlakozik, így nem vagyok egyedül egész nap :) Szóval a sí nem az én sportom :lol:

Korenka,
és most András mekkora? Már hogy mióta nem voltatok síelni?

Mirci,
hát nagy dícséret, hogy már reggel fél kilencre kész az ebéd :shock: Végülis a miénk is kész, 9 körül szokta hozni a futár :lol: :lol:

Hú, de dühítő lehetett, hogy már ott voltál a finisben és lefagy a net! :evil:

Kép

Kép
sz.veronika

Jó Reggelt!

Itt vagyok csak van pár SOS munka. Azért tettem vonalzót! Ugyan pár nap különbség van, de most nem állítgatom a dátumokat.

Köszi még egyszer a drukkokat, meg Malnanak az ölelést! :D Most már csak azért kell izgulni, hogy szépen növögessen. Egy hónap múlva megyek csak vissza...hogy fogom kibírni ezt a sok időt? :cry:

Mirci:
Mitől ment el Net? Nekem UPC van és elég szar. Egy csomószor elmegy nekem is, ha meg nem, akkor meg lassú.

nikiee
Budapest XI. kerület

sz.veronika: Ezt csak mi értjük, a férfiak nem! :D:D András idén lesz 4 éves. Jövőre mindenképpen szeretnék már elmenni már a picurkánkkal együtt...

nikiee: Jaj de édes a vonalzód! Még meg is hatódtam a feliraton... de jó!!! Kaptál fotót is a kis jövevényről? Nem teszed fel?

Nekünk T-home-unk van, nekünk is időnként elszáll. Épp pont a múltkor amikor írni akartam nektek a híreket.... :(
korenka
Szár

bbercsi: Ma reggel volt egy "megvilágosult" gondolatom, amitől tök jó kedvem lett. Azért van ez a bizonytalanság a kis babócával, mert Ő az aki megtanítja nekem most a pozitív gondolkodást, hozzáállást. Egyébként ez az "Újévi fogadalmam". Nincs fogadalmam, de olyasmi..... ez a célom, hogy átfessem a világomat..... szóval... semmi baja nincs ennek a kis angyalnak, és ebben annyira mélyen elkezdtem hinni, hogy kisütött a nap..

Akinek ez egy kicsit sok volna, lapozzon... :D:D Bercsikém megérti.. :D:D
korenka
Szár

Teljesen egyetertek Korenka, a te babad most jol elbujt, pentekig bujocskazik egyet. En hiszek a gondolatok teremto erejeben, ugyhogy csak pozitivan!!!
Bar nalunk nem sut a nap, en is probalok mindig nagyon pozitiv maradni. Hanyra megy penteken?

malna5

malna: Negyed háromra. Utána jelentkezem...
korenka
Szár

Korenka: Köszi a vonalzó dicséretet. Kaptam fotód de egy pacán kívül nem látszik semmi. Annyira pici, hogy nagyon fel kellett nagyítani, hogy lássuk mi is van a petezsákban. :lol: Tényleg nagyon forgatta az UH- és csak egy szögből lehetett kivenni valamit.

Málna: Már akartam kérdezni, hogy hogyan alakul a hőd? Már nem cikk-cakkos, ugye?

Szedte valamelyikőtök valaha a terhességeiteknél ezt a Utrogestrán-t? Kicsit fájdogál a hasam, eddig ilyen nem volt. A petefészeknél is szurkál.

nikiee
Budapest XI. kerület

Szia Niki, en szedtem Utrot, huvelyi, vagy a szajon at megy, mert nekem kis golyok voltak, este kellett feltenni, nem nagyon szerettem, de ugyis csak par hetig kell szedni. Nem emlekszem fajdalomra tole, de nalad sem biztos, hogy attol van. A petefeszekben ott dolgozik a sargatest, nem csoda, ha erzed...
A hom beallt, de nagyon alacsonyan, 36.4-36.5 nem hinnem, hogy ez eleg lenne.... Neked mennyire allt be a hod?
Jaj ugy szeretnek en is babas vonalzot...

malna5

Niki,
szupi a vonalzó! :)

Korneka,
és akkor hogy síelnétek? Felváltva apával, hol ő vigyáz rájuk, hol te?

5 évest már lehet tanítgatni síelni! :) Én is kíváncsi vagyok most ha kimegyünk, lesz-e ott olyan gyerek síoktatás és 2 évest bevesznek-e?

Hajrá pozitív gondolkodás! :)

Én meg az előbb ellőttem egy tesztet, mert továbbra is csak "csöpögök". Bár ma már fáj a hasam is. Persze negaív lett, de nem reggeli elsőből, és még csak 3-ik napon ugye. Nem tudom mit gondoljak.

Kép

Kép
sz.veronika

Málna,
3 nap tesztig? Juhéj! :D

Kép

Kép
sz.veronika

nikiee:Neked is szokott máskori szúrkálódni nem? Vagy ez most más érzés?
sz.veronika: Mindig többen szoktunk menni síelni, így beosztható a kölök :) Én amúgy sem bírok max 2 órát... 4 éves gyerekek úgy síelnek, hogy irigylésre méltó. Egy szezon alatt megtanulják az alapokat, mert nincs félelem érzetük :D:D
Jaaaa. egyébként én sem tudok síelni, csak szeretek :D
Érdekes ez a három napja tartó csöpögés....

malna: Valami érzés?
korenka
Szár

Faj a hasam alja, a mellem viszont nem. Ennyi. Holnaputan reggel lovok 1 tesztet. Csutortokon. Ha addig nem tortenik semmi.

malna5

malna: Nekem holnapután péntek van... azért nincs ekkora időeltolódás! :D De kiváncsian várom!!
korenka
Szár

Bbercsi tudtok mar valami pontosabbat? Mennyi idot kell varnotok, ilyesmi...
Veronika mi lehet ez nalad?

malna5

Ja igen, akkor penteken lovom... koszi Korenka. Remelem az a mi napunk lesz.!!!!

malna5

Sziasztok Lányok!

Elsőként is egy nagy - nagy ölelést küldök Nikiienek és üzenem, hogy nagyon vigyázzon magára és a kicsi növekvő babicsekre.!!!

Korenkának írom, hogy minden, az újévi fogadalmaddal kapcsolatos szavaiddal egyetértek és maradéktalanul jóváhagyom.

Málnám: pozitív gondolkodás és ha úgy érzed, hogy a tesztelés megnyugtat, akkor hajrá!

Veronika: jó Neked, hogy ismerkedsz a síeléssel. én múltkor csak ránéztem egy sílécre és máris dobtam egy csüccsöt. :)

Mircikém: csak jó szándékúan a nebulókkal, én is mindig így teszem.
Vendég

.... és most rólam.

ma délelőtt voltam doki bácsinál. úgy néz ki, hogy nálam minden rendben van eddig. megkaptam a 21. napi és a piri utáni 3. napi vérvételre a beutalót.
mert.....
minden vizsgálat eredményével elindulunk a Kaáli intézetbe....
Vendég

Ez mit jelent Bbercsi, most fogjatok eldonteni, hogy inszem, vagy lombikbaba?

malna5

..... és annyi remény van bennem, ha lépcsőt lehetne belőlük építeni az a csillagos égig érne :) :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?