Sziasztok!
Megvagyok én is, még nem jutottam ebek harmincadjára
Látom, ez a front picit megviselte a babókat (és hát az anyukat is…) Kitartást!!!
Orsi
Örülök, hogy „bennmaradt” A ROTA elleni oltás és Dalma kedve is a régi! Meddig maradtok Sopronban? Nagyi örül, ugye?
Igen, bizony Vasból jöttem! Na most lehet h ki fogsz nevetni, de első körben annyit, hogy majdnem sárvári vagyok (ha leírom, már végképp elvesztem az inkognitómat
), de van szombathelyi kötődésem is nagyszülők révén! Te is Vas? Mmm, kicsi a világ!
Gabi
Na, az ilyen leárazás jól feldobja az embert. Terápia!
Hogy vagytok amúgy?
Evita
Igen, a pelusos dologban csípőből írtam, aztán nekem is leesett, hogy nagy részüket szinte tilos áztatni, mert árt. Megnéztem a linket, kis zabálnivaló mintásak is vannak. Azt hiszem, hogy Apával leülünk és jól átrágjuk a témát, de ha belevágunk is, hozzád hasonlóan nem az elejétől. Van egy pécsi egyesület is, ahol forgalmaznak:
http://kangaegyesulet.hu/kanga-bolt/moshato-pelenkak/ itt még élőben is meg tudom nézni.
Megnéztem én is a képeket, le a kalappal apósod előtt. Ja, meg a csempeszín is klassz lett!
Mese nincs, már látjátok az alagút végét!!!
Lábadat komolyan pihentesd, amikor csak lehet, polcold fel! Jó, nagy pocival tényleg nem az igazi, de a vérkeringésnek jól jön.
Örülök, hogy méhszájügyileg rendben vagy!
Suzy
Na, hogy telnek a napok Apa nélkül? Biztos ügyi vagy! Megértem, hogy néha elpityeredsz, de hát nem lehet maximálisan megfelelni mindennek. Ha Ádámkát meg lehetne kérdezni, tuti jókat mondana
Mennyire öko a párom? Hmm, nem is tudom, hogy ez-e a jó szó…
Nem írom le részletesen, mert elunnátok és helyenként a szemetek kerekedne, de példálózok: mosószerből kevesebbet és nem túl illatosat használ, öblítőt nem (én néha szoktam), papírt, PET palackot szelektíven gyűjt(ünk), nem vesz külön csomagolt papírzsepit csak 100as kiszerelést, nem használunk semmit, amiben van pálmaolaj (legalábbis én nem tudok róla…), nem vesz akácmézet, mert az akác tájidegen faj (úgy települt be Amerikából és invazív), autót csak legvégső esetben használ(unk), ételeknél-alapanyagoknál minél közelebbről érkezettet veszünk, és még sorolhatnám.
Köszi kérdésed, én jól vagyok, bár most kicsit alacsony a vérnyomásom és érzem a frontot, mert szurkál a hasam. De amúgy rendben vagyok, babó meg olyan műsort rendez néha, hogy azt hiszem, kikandizik a pocakból
Menion
Le a kalappal az éjszakázásod előtt!
Hú, ezt jó tudni, hogy lehetnek méretbeli problémák a kevésbé márkás pelusoknál, ezt észben tartom! Amúgy én úgy vagyok a pelus-dologgal, hogy ha vállal valamit a párom, akkor ok. De azt nem szeretem, ha beleugraszt és rám marad, mint szamárra a fül!
Szandri
Első mosás… de klassz! Én még tartogatom ezt az élményt, mert össze akarom várni a ruhák nagy részét. De nekem azért még több időm van. Nyugi a vezetés miatt!
Jahajj, az a csacsis bútor biztos nagyon jó lett élőben is. Hú, nem irigyellek a költöztetés miatt, alapból is fárasztó, nemhogy pocival.
Na, ami a tócsit illeti. Ismereeeem (sőt, nagyon szeretem), de ismerem tócsniként, lapcsánkaként, cicegeként, egy a lényeg, fűszeres legyen!
Hű, a szülésfelkészítő miatt én is akartam írni! Mert a Klinikán is most indult hétfőn (épp meghallottam fél füllel). Ha nem baj, nekem az jobb, mert gyalog közel van és nem kell kibumliznom Kertvárosba. De ha nem ragaszkodsz az Anikó utcaihoz, akkor akár Te is jöhetsz a Klinikára…
Ja, tegnap volt szülőszoba-látogatás is. Most már legalább tudom, hogy optimális esetben hova kerülök. Jujj, de azért elkezdtem ám izgulni…
NST! Júúúj, már itt tartunk!
A sütis (vagy igény szerint szétnézős) progit meg észben tartom, aztán majd lezsírozzuk!
Nomi
Kitartást neked is! Jajj, az nagyon rossz, amikor búcsúzni kell, de ahogy már írták, mi is itt vagyunk, ha társaság kell. Persze az mégsem anyud… Hát, férjedhez meg nagy adag türelmet!!! Nálatok is olyan oltások vannak, mint nálunk?
Nyuszika
Jó, hogy jöttél!
Szúrások nálam is voltak és nekem is azt mondták, hogy a méh növekedése váltja ki. A gyógytornászunk pedig mondta, hogy a 20. és 30. hét környékén van jelentősebb gyarapodás a bébinél és ez bizony szúrásban, fájdalmakban is megnyilvánul.
Szép estét mindenkinek!