Kikirándultuk magunkat! Hatalmas túránk kemény fél óráig tartott
viszont a lelkemnek már ez is nagyon jól esett. ilyen ködös hűvös de hóolvadós időben senki sem kolbászolt az erdőben, néma csend volt de még havas, ködös... fú nagyon szép! Aztán egy jó kis rántotthusi a KisRigóban nyami
És tuti lejjebb van Szaffi, mert mind2 szeletet simán benyomtam és nem pukkadtam ki. Megint tudok enni!
Snowball
Na egy ilyen Vastag Csabis álmot én is bevállalnék
Azért jól nyomod, gyerek mellett még két pasi is! tudsz élni
Én nem főztem ki a cumit, csak meleg vízzel lemostam, és betettem a sterilizállóba, az kb 8 percig forró gőzzel sterilizál, sztem az kb ugyanazt a hatást éri el. Utána meg úgyis a konyhába szárad, ahol valjuk be, bármi kosz/baci rászállhat, akkor meg ugyanott tartok, nem? De nekünk csak 2 cumink van, mert nemtom milyen gyorsan kopnak, és ezek a 0-3 hónapos méretek, aztán meglátom, mikor kell nagyobb. De az is érdekes, h 0-3 hónapos kor, mert mondjuk van baba, ami 3 hónaposan lesz 4 kg, nekem meg Szaffi már eleve anyi körül születik, szóval most mérjem le hány centis a szája, vagy mi? Ez is csak marketing, h ujjat vegyek neki
Örülök, h volt előrelépés emésztés ügyben. A múltkor pont ezt írtam, amit a szőlővel mondasz, h jönnek a népek a remek szilvalekvár stb tanáccsal, pedig akinek ez rendszeresen gond, ez tudja, h az összes ilyen rostos cucc valójában semmit se ér
Mondom, nekem az iszonyatos mennyiségű mézes tea (csak gyümölcs, semmi fekete vagy zöld fű bele!) válik be, de az is lehet h csak a magas folyadékbevitel miatt. És persze ez alól is vannak kivételek.
Épp ma néztem az időjáráselőrejelzést, és már a te időpontod is megjelenik a kéthetesen
ja, ez csak a magyar, szóval neked nem számít, de akkor is! Közeledsz
Itthon semmi front nem lesz, ameddig látni. Ez jó, nem kell attóltartanunk, h nem lesz hely a szülészeten, ha menni kell
Nyugi, anyud ha el is kapta a nővéredtől, addig meggyógyul. Ha meg nem kapta el, akkor már immunis
Sajti
Orrszívót is sterilizálni kell?? Na ez bennem fel se merült! Majd azt is bedobom a gépbe. Nem lehet levágni a körmét? Én csak azt hittem, azért nem szokták az elején, mert nehéz még vágni, és nem akarják bántani a csöpp kis kezét! Kesztyűcskét mi is vettünk a héten, nagyon vicces volt, mert appa állította, h ez nem kesztyű, hanem zokni, mert nincsenek kis ujjacskák rajta
A férfiak hogyhogy nem tudnak ilyen dolgokat? Mi ezeket mikor/kitől tanultuk meg?
Pénzes dologhoz még egy: Appa korábban vezető beosztásnál volt a cégénél. Ugyan most keres jobban (az eltöltött idővel lépett kategóriát), de akkor több utazgatás meg felelősség volt stb. Egyszer besokalt és felmondott (akkor még nem ismertem). Aztmondta, inkább lesz munkanélküli, vagy visszamegy Vásárhelyre tanítani (hívták, van ott vmi magyar nyelvű egyetem), de tök hülyeség ennyit keresnie, ha nincs ideje elkölteni. Szóval amikor én megismertem, akkor épp munkanélküli volt, és tök nem ettől függöt, h beleesek-e vagy sem. Jó, mondanom se kell, h annyi tartaléka volt, hogy sokkal jobban élt mint én az akkori másfél állásnyi óraszámommal, amivel épphogy nem voltam negatívban hóvégén (pedig albérlőm is volt, meg magándiákok)
Aztán visszament a céghez, de nem ugyanabba pozícióba, egész más főnök alá, és nagyon szilárdan ragaszkodik hozzá, h bizonyos méretű ügyeket már nem vállal el, mert ott már nem éri meg a pénz/munka arány. Persze így is sztahanov
De azt is értem, amit Csicsi írt, h bizonyos keresetösszeg azért kell a boldogsághoz, h ne lássd teljesen kilátástalannak a sorsodat.
Mi is panziózni szoktunk az utóbbi időben, főleg, mivel én útálok éjjel fázni, szóval ősszel meg tavasszal a sátrazás nálam kizárva. A mi egyik kedvencünk a Zemlénben Komlóskán a sólyomvár panzió, isteni házi szilvásgombócuk van. A Zemplén amúgy is favorit nálunk, mert tök üres. Dobogókő nekem túl zsúfolt, oda csak "rossz időben" megyünk, amikor nincs még egy olyan hülye
De hozzánk az közel van, csak 1 napos túra. Ja, meg van ott egy turistaház, ott többször voltam már osztálykiránduláson kölykökkel. Szeretem a kölyköket elvinni a rámszakadékba, aztán jól bekajáltatni őket és ráhúzni egy éjszakai túrát (az már csak 4-5 km). Utána éjjel alszanak, nem kell félni h épp túllövik magukat
jó is a tanárélet
Tyű, ennyire függ a tejmennyiség attól, te milyen állapotban vagy? Dúrva!
Appa most lefeküdt aludni, a fejébe vette, h az éjjel megszülök, úgyhogy kipiheni magát
most rámszólt, h nekem is aludnom kéne