Mirci: Micsoda hozzáállás ez?
Majd mi felvidítunk!
Amikor otthon voltam tavasszal, ráértem és olvasgattam ezt-azt. Volt egy lány, itt a babaneten, akinek 9 hónap után jött össze. Ő is elemezgette, hogy mindent úgy csinált, mint a többi hónapban és nem tudta, hogy miért akkor és nem előbb...számtalan eset volt.
Szerintem egyszerűen arról lehet szó, hogy annyira lányra gyúrtatok, hogy nem jókor lehettetek együtt. Ovut miért nem használsz? Meg tudom, hogy nem akarsz hőmérőzni, de esetleg azt is érdemes lenne egy pár hónapig csinálni, sok mindent megtudhatsz a ciklusodról.
1.
- Doktor úr, tudom én, hogy ártalmas a dohányzás. De higgye el, nekem kifejezetten jót tesz!
- Hogy-hogy?
- Ahányszor rágyújtok, az anyósom fogja magát, és elmegy.
2.
Egyik nap egy idegen kutya jelent meg a házunk előtt. Látszott rajta, hogy ápolt, jóllakott.
- Eltévedtél, kutyus? - mondtam neki, és beengedtem a nappaliba. A kutya rögtön otthon érezte magát, lefeküdt az egyik sarokba, és aludt egy órát. Amikor felébredt, kikérezkedett, és el is ment.
Másnap ugyanabban az időpontban ismét megjelent nálunk a kutya, megint beengedtem, aludt egyet, majd eltávozott. Így ment ez még két héten át. Egyszer a nyakörvére akasztottam egy cetlit ezzel az üzenettel: "Kedves gazda! Az önök kutyája minden nap hozzánk jár aludni."
A következő napon a kutya egy másik cetlivel tért vissza, amin ez állt:
"Ez a kutya öt gyerekkel lakik együtt, sosem tudja magát kialudni. Holnap én is eljöhetek? A gazda"
Na, jobb kedved van már?