Mesélhetek egy "kicsit" Kristófról?!
Képzeljétek, micsoda kis akaratos kisfiam van. Egyébként nagyon rendes, éjszaka mindig alszik. Reggel fél 6-kor elmegy apu és utána kezdődik a műsor. Gondolom felébred az ébresztő órájára
És ha egyszer felébred...
Állandóan tiltakozik az ellen, hogy a bal oldalamon feküdjek
Addig rugdos, de egyre durvábban, amíg át nem zavar a másik oldalamra. Ott persze rögtön be is alszik. Ekkor próbáltam átverni, nagy óvatosan visszafordultam a bal oldalamra, de lebuktam és olyan rugdosást kaptam érte, hát hogy gondolom én, igaz, hogy ő még kicsi, meg alig 1 kilós, meg csak 30 valahány centi, de azért nem buta és hogy gondolom én, hogy így átverem őt. Úgyhogy spurizhattam vissza a jobb oldalamra. De még ott is kaptam egy pár gyomrost, hogy jól véssem ezt a fejembe
Már lassan 2 hete alszom a jobb oldalamon
Pedig elvileg a bal oldal lenne a legjobb a babának, mert a jobb oldalon nyomok valamilyen vénát állítólag, háton fekve meg egyrészt húzódik a pocim, másrészt azt hallottam, hogy a baba oxigenizációja miatt nem túl előnyös(nem tudom igaz-e)De mindez a kissrácot aligha érdekel, merthogy a bal oldal az övé, én meg feküdjek úgy, ahogy akarok.
Egyre nehezebben viselem az éjszakákat. Éjféltől fél 6-ig még valahogy elvagyok, aztán úgy felébreszt a srác, meg már úgy el vagyok gémberedve, hogy általában kb. 7-ig felvagyok. Aztán végkimerültségemben elalszom a lassan már hólyagos jobb oldalamon és 10-ig magamhoz se térek
Lányok, látjátok a jövőtöket?!
De fő, hogy a kis huncut jól van és újra elemében van
Babus+a kis huncut