Új privát üzeneted érkezett!

JudytKép
ARRA a képedre már én is nagyon kiváncsi vagyok. Főleg arra, hogy hányan is vannak rajta pontosan!
Stella

Kép
stella9

Judyt!Kép

Hogy fájdogál a pocid???

Én jól vagyok, kösziKép

Próbálok nem túl sokat foglalkozni a baba témával.
Elfoglalom magam egyedül!Kép otthon, merthogy a párom a héten megint nincsen otthon, de úgy néz ki, hogy már végeznek a munkával VÉGRE!!!Kép
Amúgy meg megyek ma szoliba meg hétfőn fodrászhoz.

Majd csináltatok képet és akkor felteszem majd, csakhogy lelket öntsetek belém, hogy jó lettKép

Tündi!Zsuzsci és Mohácska!Kép

Veletek mizújs? Hőmérséklet fent meradt???

Nagyon-nagyon szorítok nektek ám!!!Kép

Judyt!Jura!Kép

Remélem nem kerített még hatalmába az émelygés korszak?
Bár én inkább émelyegnék már végreKép

Mea
mea

Tényleg Judyt mi volt az ultrahangon?Kép
Képet akarunk!!!Kép

Mea
mea

Mea!
Hétfőn voltam a dokinál, 6 mm a csöpséd, de képet nem kaptam, mert 3 hét múlva mennem kell, mert nem volt egyértelmű, hogy hány babuci van, mert lehet, hogy 2 csöpség növekszik bennem.Kép
Engem már egy kicsit megkörnyékezett az émelygés.
Örülök neki, hogy már jobban vagy.
Majd várom a képet az újjászületésről.Kép
Viszont azt sajnálom, hogy egyedül vagy.Kép

Stella!
Gondolhatod, hogy még Én milyen kiváncsi vagyok.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Tündi, Judyt
Nagyon jók az új képekKép

Tündi,
Olyan jó, hogy még nem jött meg, nagyon drukkolok nekedKép

Annácska,
Tudom, hogy nagyon nehéz ez a várakozás, de látom már hatnak a gyógyik és hamar meggyógyulsz.

Zsuzsci,
Remélem nem lesz alkalmad bevenni az antibiotikumot.

Én ma reggel arra ébredtem, hogy úszok a vérben. A dokimat csak 1 óra után tudom elérni, remélem csak a vizsgálat miatt van, pedig a hőm kivételesen nagyon jól alakulKép

Móni

Kép
móni23

Móni Kép
Remélem nincs semmi gond nálad és tudsz azért pihenni.
Dokiddal feltétlenül beszélj.
Köszönöm a bíztatást Kép

Judyt Kép
Nekünk 20 kell még aludni, mert csak más nap reggel tudod feltenni a képet. Már nagyon várom Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Judyt,
ha gorcsol a hasad es olyan erzes, mintha meg akarna jonni, akkor Magnezium pezsgotablettat vagy MagneB6-ot kellene szedned. En az utobbit szedem, az elso 2 hetben 2x vagy 3x 2-ot szedtem naponta, ahogy kijott a lepes, most mar csak 1x2-ot szedek, ha kicsit jobban erzem a hasam, beveszek meg kettot. Nagyon jot tesz, ez biztos es artani nem art!!!

Moni,
verzel meg mindig? Faj is a hasad? Mas dokival nem tudsz addig beszelni?

Vanda
vanda72

Judyt
Magne B6-ot nem szedsz? Mert általában azt szokták javasolni hasfájásra vagy görcsölésre. Recept nélkül kapható. De kérdezd meg inkább a dokidatKép

Judit
Nyugodtan egyél paradicsomot, attól még beveheted az Elevitet. Itt szerintem főleg a nagyobb mennyiségű A-vitamin bevitelről van szó. Az Elevit 4oooNE A-vitamint tartalmaz és kismamáknak az 5oooNE-t nem ajánlott túllépni. Ebbe azért belefér még egy-két répa, paradicsom, stb.

Tündi
Látod, még a végén nem jön be a megérzésemKép Bárcsak így lenneKép
Köszi a vitaminos összefoglalót, én is elmentettemKép
Tényleg nagyon kis szépek vagytok a képenKép

Stella
Akkor most kivételesen mensimegjövő energiákat küldünkKép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005

Annácska, Vanda,
Sajnos más dokival nem tudok beszélni. És igen még mindig vérzem, de az a furcsa, hogy nem fáj a hasam, pedig amikor menstruálok, akkor elég erős görcseim szoktak lenni, most meg semmi.

Kép
móni23

Móni
Hú, ez elég rémisztőnek tűntKép Feltétlenül hívd fel a dokid és addigis pihenj!!!

Kép
babus2005

Móni Kép

Mindenkepp probalj beszelni valami dokival!

Judit Kép

Szerintem is egyed nyugodtan a gyumolcsoket, azoktol valoszinuleg nem leped tul a limitet...

Vanda Kép

Hogy vagy? Faradtsag, gorcsoles, stb.?

Judy Kép

MagneB6 - bar nekem vegul nem volt szuksegem ra...

Most kicsit elkezdtem aggodni, mi van ha elmegyek 14 hetesen UH-ra, es akkor derul ki, hogy mar nincs is babo?! Tiszta para vagyok!

Gyöngyi

bgy

Vanda, Babus, Gyöngyi!
Köszike az infot.Kép
Már vettem MagneB6-ot.A dokimat is kérdeztem, hogy szedhetem-e, és azt mondta, hogy ha nem szűnik akkor igen.Csak azt nem tudom, hogy milyen adagban.2*2 vagy 3*2.

Gyöngyi!
Ne izgulj minden rendben lesz.Kép
Mondjuk Én biztos nem bírnám ki addig.Kép
Kár, hogy Írországban ez a szokás.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Móni

Most olvasom, hogy mi történt. Szerintem ez nem mensi, ahogy Babus is írja hívd fel a dokit minél hamarabb.

Judyt

Egyetértek Vandával és Babussal, én is azt hallottam, hogy a MagneB6 jó hányingerre, pocifájásra.

Tündi

Nagyon drukkolok neked. Hátha lesz még egy babásunk és akkor olyan szép lesz a tábla.

Annácska

ne idegeskedj. Hidd el előbb vagy utóbb lesz babuci a pocidban. Jut eszembe a párodnak már volt matyivizsgálata? Lehet, hogy nála van a bibi.
mokuci28

Judy Kép

Az a szornyu, hogy itt meg egy Praxis tipusu rendelo sincs (vagy legalabbis en nem tudok rola), ahova elmehetnek es perkalnek az UH-et... Kép Mondjuk el tudom kepzelni mennyit kernenek erte, ha egy sima korzeti orvosi tipusu vizsgalat ~50 euroba kerul... Kép
Szerintem kezd a kisebb adaggal, es ha nem eleg, akkor szedj csak tobbet!

Gyöngyi

bgy

Zsófi ezt küldte nekem e-mail-ben:

"Judytnak: nagyon nagy gratula és kiváncsi vagyok hogy mi lesz 20 nap
múlva

Tündinek:
Nagyon nagyon szortok neki!!!!!

És persze mindenkinek akinek most kell!!
Puszilok mindenkit!!!!!!!!!!
Most egyátalán nem vagyok képbe mert olyan mintha fejen vágtak
volna!!
Állandóan alszom!!!!!

Zsófi"

Kép
babus2005

Judyt
Szerintem is kezd a kisebb adaggal, napi 2*1-től egészen 3*2-es adagig lehet emelniKép

Gyöngyi
Olyan furi, hogy nálatok nincs hamarabb UH. Így honnan tudják, hogy jó helyen ágyazódott-e be a baba?!
Nem tudom, mi lenne a jó ötlet. Csak van ott is valami UH Rendelő. Kell, hogy legyen, ha kis Magyarországunk legkisebb városaiban is van, pl. itt nálunk is van a helyi SZTK-ban(az más kérdés, hogy oda nem mennék, mert 2 olyan hülye liba van ott, hogy csak na)
Interneten nem nézelődtél még? Hátha valahol a közelben? Persze tudom, a pénz nagy úr, bizonyára nagyon drága lehet.
De egyébként is, miért ne lenne ott a babó 14 hetesen?! Ejnye-bejnye, negatív gondolatokKép

Babus

Kép
babus2005

BabusKép
Zsófinak üzemem, hogy aludjon csak amennyi jól esik. A természet megmutatja, hogy mire van most neki szüksége!

GYöngyiKép
nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a 14. hétig!
Én nem is értem az ottani egészségügyi rendszert!
Nálunk a 12. héten nézik a nyaki redőt, ami elég fontos, nem, lányok?

TündiKép
köszi a vitaminbombát!

Stella

Kép
stella9

Babus Kép Stella Kép

Igazabol az az egyetlen aggodalmam, hogy tenyleg jo helyen van-e... Lehet, hogy legkozelebb megkerdezem a dokit hogy is van ez... bar az meg ket het.
Egyebkent tenyleg hihetetlen hogy nem tud elmenni az ember valahova egy UH-ra, en ugy tudom, hogy csak a korhazban van (olyan hogy SZTK, itt nincs is)... Azert megkerdezem a kolleganom, hatha tud valamit. Itt total mas az eu. rendszer.
Nyaki redo - genetikai dolgokra kovetkeztetnek ebbol?

Zsofi Kép

Pihenj sokat, aludj! Du. 3 korul altalaban mar en is csak aludni tudnek... Kép

bgy

Mesélhetek egy "kicsit" Kristófról?!Kép
Képzeljétek, micsoda kis akaratos kisfiam van. Egyébként nagyon rendes, éjszaka mindig alszik. Reggel fél 6-kor elmegy apu és utána kezdődik a műsor. Gondolom felébred az ébresztő órájáraKépÉs ha egyszer felébred...KépÁllandóan tiltakozik az ellen, hogy a bal oldalamon feküdjekKép Addig rugdos, de egyre durvábban, amíg át nem zavar a másik oldalamra. Ott persze rögtön be is alszik. Ekkor próbáltam átverni, nagy óvatosan visszafordultam a bal oldalamra, de lebuktam és olyan rugdosást kaptam érte, hát hogy gondolom én, igaz, hogy ő még kicsi, meg alig 1 kilós, meg csak 30 valahány centi, de azért nem buta és hogy gondolom én, hogy így átverem őt. Úgyhogy spurizhattam vissza a jobb oldalamra. De még ott is kaptam egy pár gyomrost, hogy jól véssem ezt a fejembeKép
Már lassan 2 hete alszom a jobb oldalamonKépPedig elvileg a bal oldal lenne a legjobb a babának, mert a jobb oldalon nyomok valamilyen vénát állítólag, háton fekve meg egyrészt húzódik a pocim, másrészt azt hallottam, hogy a baba oxigenizációja miatt nem túl előnyös(nem tudom igaz-e)De mindez a kissrácot aligha érdekel, merthogy a bal oldal az övé, én meg feküdjek úgy, ahogy akarok.
Egyre nehezebben viselem az éjszakákat. Éjféltől fél 6-ig még valahogy elvagyok, aztán úgy felébreszt a srác, meg már úgy el vagyok gémberedve, hogy általában kb. 7-ig felvagyok. Aztán végkimerültségemben elalszom a lassan már hólyagos jobb oldalamon és 10-ig magamhoz se térekKép
Lányok, látjátok a jövőtöket?!Kép
De fő, hogy a kis huncut jól van és újra elemében vanKép

Babus+a kis huncut

Kép
babus2005

Gyöngyi

Igen, ha a tarkóredő túl vastag, (1 és 3mm között normális, vagy 4? Hű, elfelejtettem, bocsiKép), akkor az Down-kór gyanús.

Babus

Kép
babus2005

Babus,
Nagyon jó fej KristófodKép És ha neki úgy jó, akkor feküdj a jobb oldaladon, nem mindenkire érvényesek ezek az általános szabályok.

Zsófi,
Pihenj nagyon sokat, biztos most ez kell a babucinak.

Mókuci, Gyöngyi, Babus,
Köszönöm, hogy aggódtok értem. A vérzés egy kicsit csillapodott, de még pár perc és hívhatom a dokimat, kíváncsi vagyok, hogy mit mond.

Móni

Kép
móni23

Moni,
nagyon varjuk, hogy mit mondott a dokid, de gondolom ugyis be kell majd menned, hogy megnezhessen.

Gyongyi,
nekem ugyanez a param, hogy ha most penteken megyek, lesz-e meg ott valaki? Mindezt azzal magyarazom, hogy 1,5 - 2 hetig iszonyat rosszul voltam, es most nehany napja kezdek kicsit jobban lenni. Ezert elkezdtem azzal ijesztgetni magam, hogy biztos a manoval tortent valami. De ha penteken nalam minden rendben lesz, akkor nalad is, mivel egyforman mukodunk!
Egyebkent en koszonom jol vagyok, faradtsagerzetem egyaltalan nincsen meg mindig, pisilni sem jarok tobbet, egyedul ez a szagerzekenyseg es hanyinger rontja el a napjaimat, de legalabb mar van kedvem enni. Eddig az sem volt.

Elkuldened nekem Juraek titkos tortenetet? Tegnap lemaradtam rola, most meg nincs par napig...

Judyt,
remelem segit majd neked is a MagneB6, nekem tenyleg bevalt!

Zsofi,
Aludjatok jol es sokat!

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Még mindig tûkön ülök, semmit sem tudok, se szénát, se szalmát. Csak éppen egy kicsit görcsöl a hasam, ha nem figyelek oda, akkor nem is érzem, de ez sajnos nem nagyon megy, mindig ott jár az eszem.
Lenne egy kérdésem, ne kacagjatok ki érte. Olvastam, hogy Judytnak ajánlottátok, hogy szedjen Magnézium pezsgôtablettát. Próbáljam ki vagy semmi értelme? Nagyon nyügôs vagyok, nem akarok koppanni a földön, mert lehet, hogy azt nem mostanában heverném ki. Sajnos kezdek reménykedni, pedig megígértem magamnak, hogy nem fogok.

Bocsánat, hogy így betolakodtam, de muszály valakinek leírni ezeket.

Ildiko
etyike

Kóbor

Tényleg, bocsi, nem válaszoltamKép
Neked is tutira hamarosan lesz kisbabádKép szerintem pár hónap max. Lehet, hogy hülye felfogás, de én úgy vagyok vele, hogy akinek egyszer már sikerült, annak többedszerre is fogKép
Mennyi idős is a gyerkőcöd? Bocsi, tudom, hogy már kérdeztem.
Mert nekem egy szülésznő ismerősöm mesélte még régebben, hogy a szülést követő 2 éven belül sokkal könnyebb újra teherbe esni, mert akkor még valamennyire dolgoznak a terhességért felelős hormonok. És te ha jól emlékszem, még benne vagy a 2 évben, nem?Kép

Babus

Kép
babus2005

Ildikó

A magnéziummal semmit se árthatszKép Ha gondolod szerintem nyugodtan vegyél be(pezsgőtabletta vagy Magne B6 formájában).
De konkrétan mire vennéd be? Ha egy picit görcsöl a hasad, de az is csak akkor, amikor odafigyelsz, akkor felesleges. Persze ártani nem árt. De sajnos te is tudod, nem ettől függ, hogy lesz-e koppanás vagy sem. Sem a kis hasi görcs, sem a magnézium nem befolyásolja semmilyen irányba a természetet. Ezt majd ő maga eldönti. Te csak várni és bizakodni tudszKép Mi nagyon drukkolunkKép Mikor is fogsz tesztelni?!

Babus

Kép
babus2005

Vanda Kép

Hihetetlen, tenyleg egyforman mukodunk... Nekem par napja szinte semmi problemam sincs. Ezert kezdtem el parazni... Pisilni meg mindig sokat jarok, de ez a baba elott is hasonlo volt. Szagok valtozoan hatnak ram, de osszessegeben teljesen jol vagyok! Du. hivom a magyar dokim, tok izgulok! Kép
Atkuldom a levelet, remelem Jura nem banja...

Gyöngyi

bgy

Babus!
Hát nem semmi a kicsi fiad.Látod már most is ő diktálja a tempót.Kép
Az ő akarata szerint cselekszel.Kép
Rafinált egy kis srác az biztos.Kép
Köszi a tanácsot, megpróbálom 2x1 -el.

Képzeld Én is megkaptam most ebédidőben a könyvet a páromtól.Igaz egy hónappal hamarabb, mint kellett volna, mert a névnapomra ígérte.Kép
Hát nem édes.Kép
Lehet azért lepett meg, mert tegnap olvasgattam egy köbyvet, hogy most milye van a kicsinknek, és milye lesz már ha megyünk újra UH-ra.Kép
Na mostantól akkor beleásom magam akönyvbe.
Kép

Judyt
KépKép
judyt

Hát lányok, a doki azt mondta, hogy van akinél előfordul vérzés a vizsgálat után, ha holnapra sem múlik el, akkor hívjam újra és akkor majd megbeszéljük mi a teendő.

Kép
móni23

Gyöngyi, Vanda

Ezt pont én mondom, aki végigparázza itt a babavárást és ugyanígy rettegtem akkor, mint most tiKép, de tényleg ne féljetekKép Nincs semmi gond a babáitokkalKép Miért lenneKép Valószínűleg azért vagytok már jobban, mert közelítetek szép lassan az első harmad felé, amikorra is a tünetek csitulnak. Hisz a kellemetlen tünetekért a 12.hétig egyre emelkedő HCG szint a felelős, de ahogy közeledtek felé, úgy lassul a hormon emelkedése, lassan majd beáll egy állandó szintre, ami egészen a terhesség végéig úgy is marad.
Tehát nyugalom, szépen nő a babátok, dobog a kicsi szíve, lassan már mozgolódik is, csak ti még nem is érzitekKép

És nézzétek a jó oldalát, nektek legalább valami kis tünetetek van, de nekem semmi se volt. Sokszor el se hittem, hogy egy baba van a pocimban. Olyan elképzelhetetlen volt, hisz mindenki csak émelygett, meg hányt, meg mindenféle tünete volt, én meg vígan éltem életem. Ha nem láttam volna UH-on, akkor el se hittem volna, hogy ott van. És mégis ott voltKép

Babus

Kép
babus2005

Ildiko,
Kezd nagyon izgalmas lenniKép Mikorra várhatjuk a tesztet?

Judyt,
Neked is nagyon aranyos párod van, hogy ilyen figyelmes. Milyen könyvet kaptál?

Kép
móni23

Judyt

Micsoda jófej férjecskéje van itt mindenkinekKép
Tök jó, hogy te is megkaptadKép Ugye milyen szupi?!Kép

Móni
Ha ezt mondta, akkor bizonyára így is van. De azért pihenj sokatKép És ne vegyél forró fürdőt, mert a forró víz alhasi vérbőséget okoz és fokozhatja a vérzést!

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Na vegre befejeztem az egyik hazit, amit ket napja irok mar.

Babus!
nagyon helyes Kristof. Meg en sem tudom, hogy lesz az alvas, mert en hason szerettem aludni, de mar most nem tudok. Igaz meg nem rugdos senki, de ugy erzem nem kapok ugy levegot.
Most, hogy olyan regen voltam Uh (egy hete) tiszta ideg vagyok, mert egyszer sem lattam babat, csak petezsakot, aztan meg szikholyagot. Ugye nem szivodhat fel, akkor nem lenne hanyingerem ugye? Olyan ideges vagyok.
Nem tudom, hogy birom ki 22.ig.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

A bébilap.hu oldalon van babahoroszkóp, ezt találtam Kristófomról:

"A Vízöntő baba:
Az eredetiség és különbözés vágya hamar megnyilvánul a Vízöntő havában született babánál, aki egészében véve boldog, magabiztos, és erős vágy él benne, hogy a saját útját járja. Őszinte tekintetű, nyílt, impulzív természet. Nehéz fegyelmezni a kis Vízöntőt. Rossz alvó, általában korán ébred, és idegességre utaló jeleket mutathat. Szereti, ha körülveszik, a magányt nem tudja elviselni. Ne erőltessünk rá semmit, mert ezzel ellenállásra, lázadásra ösztönözzük. Sokkal jobb, ha kedvességgel próbálkozunk.

Már gyermekként egyéniség, aki a szabadság és a függetlenség híve. A szülőknek sok gondot okozhat a makacssága, a legjobb ellenszer, ha az ellenkezőjét javasoljuk annak, amit valóban szeretnénk. Emellett a Vízöntő racionális gondolkodású, s érvekkel mindig meg lehet győzni. Egyértelműen kell vele szemben viselkedni, a kioktatást nem tűri. Jó néven veszi, ha megbeszéljük vele a családi programot. Mindent egyedül akar csinálni. Ez a meglehetősen önálló észjárás jele. Egyáltalán nem viseli el, ha kényszerítik valamire. Társaságban jól érzi magát, de olykor szüksége van arra, hogy egyedül legyen. Barátkozó természetű, bár olykor túlságosan naiv, hiszékeny. Ha furcsának tartott dolgok iránt érdeklődik, akkor ne aggódjunk, mert minden vonzza, ami eltér a megszokottól. Hamar teremt kapcsolatot, szeret beszélni és beszélgetni, s szenvedélyességét sem leplezi. Állandóan töpreng, hogy hová kellene még mennie, s mi az, ami még hiányzik az életéből. Állandóan meg akarja változtatni a világot. Törekszik arra, hogy neki minél jobb legyen. Lázadó természet, de ebben mindig ott van a jobbra való törekvés."

Hát ez úgy látszik, nagyon igaz már most ráKép

Kép
babus2005

Bocs, a masik gepen van elmentve, hogy hol tudom megnezni a baba fejlodeset.
Babus!
Te irtad le multkor. Megirnad kerlek

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit

Megtörténhet amit írtál, de NEM VELEDKép A te kisbabád tökéletesen jól érzni magát és esze ágában sincs ilyeneket csinálniKép
Így integet most neked:
Kép és jót nevet azon, hogy te ilyen buta felszívódós sztorikon gondolkozol, miközben ő tök jól érzi magátKép

Mi is kb. akkortájt megyünk majd dokihozKép Még nem tudom pontosan mikor(majd jövő héten beszéljük meg a dokival), de 20.-a után valamikorKép Gyere fogom addig a kezed: Kép

Babus

Kép
babus2005

Kép
babus2005

Móni!
A "Gyermek születik" könyvet kaptam meg.Kép

Babus!
Hát igen, máris elővenném a könyvet és olvasnám ha tudnám, de akkor tutira lebuknék a kollégáim előtt.
Na nem baj majd délután az otthoni nyugalomban lapozgatom.Kép
Na akkor nem lesz könnyű dolgotok Kristóffal, de azért megér minden percet.Kép

Judit!
Képzeld Én sem tudok hason aludni, mert úgy húzódik a hasam.

Judyt
KépKép
judyt

Babus,
Remélem tényleg nincs semmi baj. Sajnos pihenni most nem tudok, mert megyek tanítani és már nem tudom visszamondani. A kissrác, akit korepetálok holnap dolgozatot ír, és nem nagyon venné jó néven, ha nem mennék.
Azt meg tudnád nekem mondani, hogy a baba a megtermékenyítés után hány nappal ágyazódik be?

Judit,
Nem szabad csak szép dolgokon törni a buksidat, hidd el minden rendben van odabent.

Móni

Kép
móni23

LányokKép
mik ezek a negatív gondolatok!
Irgum-burgum!
Hess-hess nagatív gondolatok!
Csak a szép dolgokra tessék gondolni!!!

MóniKép
remélem holnapra jobban leszel!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép
Képzeljétek ebéd után le feküdtem egy kicsit pihizni de valahogy nem tudtam elaludni,és a jobb oldalamra fordultamKép
Akkor történt az a fura érzés ugye szokás szerint most is simogadtam a hasim és beszéltem a picurhoz ,és olyan fura mintha valami bugyogott volna felfelé a pocimba) Na ezt hülyén fogalmaztam meg de nem is tudom mit éreztem .........Kép
Szerintetek ez ő volt vagy csak ilyenkor terhesség alatt gyorsabb a bélmozgás és azt éreztem volna?????
A másik
Babus: Mitől vérezhet kicsit az orrom???
És a fejem is tompán fájKép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Csajok!Kép

Beszéltem a dokimmal, mert mondta még múlt héten, hogy csináljak tesztet dehát az nem kellett már, mert megjött ugye és most kérdeztem Tőle mi legyen.

Azt mondta menjek a ciklus 11-13. napján UH-ra és 19-21. napon meg vérvételre.

Végre elindulunk valamerre.

Jövő hét kedden megyek az UH-ra.

Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy mit fognak most megnézni ill. a vérvétel a hormonvizsgálat miatt lesz most???

Segítsetek, mert nem igazán tudom mit vizsgálnak meg most?!?

Köszönöm előre isKép

Puszi

Mea
mea

Edina,
Igen, szerintem ez már lehetett picur, azt hiszem Babus is hasonlót érzett először.
Ugyan nem vagyok szakértő, de a fejfájás és az orrvérzés a magas vérnyomás jele szokott lenni. A vérnyomásod jó szokott lenni?

Móni

Kép
móni23

MeaKép
szerintem hüvelyi uh lesz, amikor megnézik, hogy van-e domináns tüsződ. Ilyenkor kiderül, hogy mekkora az a bizonyos tüsző, mekkora a méhed, vannak-e esetleg cisztáid, stb...

A vérvétel szerintem a hormonvizsgálat miatt lesz!
Ügyesen elindultál!!!
Stella

Kép
stella9

Móni
Kb. a 9.naponKép

Edina
Ez biztos a kisbabád voltKép Én is nagyon sokáig ilyen bizonytalanul éreztemKép
A vérnyomásod rendben szokott lenni? Mert attól is fájhat a fejed meg vérezhet az orrod, ha most kicsit magasabb? Egyébként biztos semmi komolyKép

Babus

Kép
babus2005

Mea!
A vérvétel a hormonok miatt kell.
Az Uh pedig a tüszőérésről ad állapotot, hogy hány mmm-es.

Babus!
Mi a véleményed a hajfestésről?
Én csak a Garnier-t használom az tudod olyan összerázós.Ez okozhat gondot?
És a napi 1 kávé reggel?

Judyt
KépKép
judyt

Megneztem mekkora most a baba. Megprobalok jo dolgokra gondolni a butasagokat elfelejteni.

Babus!
Koszi, hogy megirtad, hol talalom a leirast, es koszonom, hogy fogod a kezem. Nagyon felek!

Moni!
koszi, hogy nyugtatni probalsz, pedig most neked sem konnyu.

Judyt!
Tehat nem csak bekepzelem a dolgot. Almos vagyok, de aludni nem tudok. El kene mennem setalni, de nem tudom magam ravenni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Móni
Szinte ugyanazt írtukKép

Kép
babus2005

Babus
A vérnyomásom 110/70 szokott lenni!!
Judyt: Én mióta tudom hogy babát várok nem kávézom,a hajfestékről: én is használtam de így terhesség alatt csak ha már nagyon muszáj akkor is csak szinezőt használok ez nem annyira károsKép

Kép

Kép
edinka

Stella!Judyt!Kép

Köszi a gyors válaszokat.Kép
Nem lesz korai nálam a jövő hét kedd mert akkor elszek 11. napon de nekem ált. 30 nap körüli a ciklusom?!?

Vagy látni akkor már ha érik a tüsző???

Szerintetek is jó, hogy kierőszakoltam ezt a lépést???Kép

Anyukám mindig azt mondja egy évig nem kellene mennem dokihoz meg hogy csak erre gondolok és azért nem jön összeKép

Szerintetek lehet abban valami amit mondott?

Mea
mea

Lányok nekem most mennem kell és ma már nem is leszek.
Szép napot mindenkinekKép

Móni

Kép
móni23

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?