Közben elolvastam, mit írtatok. Férjem telefonján netezek, úgyhogy nincs sok időm...és csak holnap utazok haza, úgyhogy holnap is csak délután tudok jelentkezni.
Adókedvezmény témában nem vagyok jártas, ha jól tudom, ez ugyanaz, ami pár évvel ezelőtt is volt, akkor kellett vinnem a munkahelyemre igazolást a nőgyógyásztól, amikor betöltöttem a 12. hetet...
Előző terhességeknél én sem izgultam, főleg az elsőnél meg sem fordult a fejemben, hogy bármi is történhetne, első vizsgálatom után hazafele menet vásároltam egy kis rugdalózót és el is meséltük egyből mindenkinek
Az is igaz, ez a picur most már eléggé az elején jól ránk ijesztett, azóta nem tudunk felhőtlenül örülni neki, mindig ott van valahol, hogy mi van, ha történik valami....Kicsit a sors iróniája, hogy most hogy elkezdtem a 12. hetet végre megnyugodtam, kezdtem elhinni, hogy tényleg lesz babánk és minden rendben van, erre jött a barnázás és újból itt a félelem, hogy mégsem marad meg...Közben mondogatom magamban/magamnak, hogy biztos minden rendben van, biztos megmarad, velem ilyen nem történhet meg...ugyanakkor tudom, hogy ez bárkivel megtörténhet, válogatás nélkül.. Ezért nem is jön, hogy elmondjam senkinek egyelőre...
Gil, én most hétfőn megyek 4D-re, babamozira..eddig mindig később voltam, kb 16 hetesen ha jól emlékszem, de biztos jó lesz! Azt írják, hogy 12. héttől lehet menni, én most is január végén szándékoztam elmenni, de a pénteki incidens miatt ezt a megoldást választottam. Csak uh, orvosi leletet nem adnak (most ahova én megyek), de nekem elég, hogy jó részletesen minden oldalról megnézzük, hogy jól van-e a baba, dobog-e a szíve..