Tyű, az ember elmegy vendégségbe, és úgy megszaporodnak itt az írások
Vettem desztillált vizet, most azzal próbálom kiűzni az ecetszagot a sterilizálóból. Ez a víz azért nem alkalmas emberi fogyasztásra, mert nincs benne semmi ásványi anyag. Szóval megihatod, de csak átfolyik rajtad, ami hasmenés formájában nyilvánul meg (tisztaH2O). Az edényekre rá lehet gőzölni, főleg, mivel nincs benne semmi CaCO3 (kálcium-karbonát), vagyis nem vízkövesednek. Na nem ebből fogok teát főzni
Elvileg vasalóba is ez az ideális ugye, de az nekem vízkőteleníti magát időnként (kiköpködi a kavicsokat). Most azért van ecetszag a lakásban, mert már a tiszta víz gőzöl a gépben
Valaki kérdezte aszem, milyen: nem mikroba tevős. Nekem se lenne, ha a nővéremtől nem kapok. Ő meg az férje rokonaitól kapta annak idején ajándékba, 8 éve. Akkoriban még nagy csoda volt, h nem kell forralni az üvegeket, meg Hanna tápszeres volt, úgyhogy ott sokat kellett használni.
Mondtam ma anyámnak meg nővéremnek, h vettünk mellszívót, úgy néztek rám, mintha az ördöggel cimborálnék
nem erőltettem a témát ezek után
Betti
Anyám valóban aggódik
már van egy unokája, de az már 8,5 éves, azzal már nem lehet babázni. Aranyos, hogy kidugja alul a lábát
Mielött megfordult, nekem is volt ilyen érzésem, ráadásul akkor még ugye picike volt, szóval elhittem, h tényleg kiférne a lába. Most már csak nem! Tényleg, a császár idejét mi alapján határozták meg? Mert ha még jól elvan bent, ahogy mondod, akkor mért veszik ki a héten? Biztonsági okokból?
KisCsillag
Bizti meghíznak
Épp azért mondtam, h olyan nagyok, mert egy kolleganőm augusztusban szült ikreket és azok a fotón olyan nagyon-nagyon picik, a te babáid meg tényleg olyan "rendes baba" formájúak. Fú, nehéz lehet kettőt ellátni. De legalább a testvérféltékenységet kikipálod
Tudod őket egyszerre etetni? Egy ágyban vannak? Képzeld, romániában például a 90-es évek végéig, ha ikrek születtek, az apának is járt 1 évig a gyes, méghozzá úgy, hogy az egyik szülő megkapta a 100%os fizuját, és csak a másik kapott csökkentettet. Egy ismerősömék így voltak otthon négyesben a két kicsivel.
Nyufó
Annyira dicséred ezt a vazelint, h lassan én is beszerzek! Bár a vazelinről nekem nem ez a felhasználás jut eszembe, de ez már az én perverz agyam szüleménye
Igen, egy évjárat vagyunk, ezt még egy korábbi bejegyzésedből zugolvasóként leszűrtem
Csak középsuli vagyunk, de évfolyamonként 5 osztállyal, 5 évfolyammal, meg a kéttannyelvűség miatt nagyon sok tárgy van bontva, szóval ezért a sok tanár. Meg a spec nyelvek miatt van jópár nem teljes óraszámos kollega is, az is hozzáad. Amúgy 4 éve hozzánkvontak egy másik sulit, az is sokat dobott a dolgon, mert bár kifutó rendszerben az ő osztályaik "megszűnnek" de pl tavaly 8 érettségiző nappalis osztály volt, plusz az esti, átlag 30 fővel. Gondolhatod azt a maratoni szalagavatót!
32-ből 14 baba, az jó, akkor még a többség egyben van, megnyugodtam, nem mi vagyunk késésben
Snowball
Exekkel személyesen Lóránt se áll szóba, csak virtuálisan
Én is így vagyok Szaffival, h úgy sajnálom szegény pici-nagy lánykát, hogy már nincs bent helye. Emléxem, mikor a nővérem lánya megszületett, folyton hajtogattam a végtagjait, hogy tudom-e olyan picire gyűrni, h legalább ránézésre beférjen a pocakba. Majd Szaffival is megpróbálom!
Pocakméretről: Ma nővérem párjával összemértük a hasunkat, és hát az övé nagyobb. Mondtam neki, már mehet szülni a sörhasával
Az enyém még mindig csak 105 cm, pedig hát nem 60-ról indult... Fogalmam sincs, hogy fér el bent egy 3,5 kg-s baba...
Sztem tök jól megleszel sterilizáló nélkül is. Elvileg egy lábosba forrásban levő vízbe berakod 5 percre, az is tök ugyanaz. Egy lábos víz meg kb ugyanannyi helyet foglal a konyhában, mint a sterilizálló gép.
Sajti
Sterilizálló folyadékot hogy használod? Mosogatás után bespricceled az alkatrészeket és vársz 30 percet? A mellszívót nem lehet ugyanúgy szétszedve a gépbe tenni?
Bátor vagy, h megnézted a gátmetszést, én tuti nem fogom merni
pedig úgy készülök, h mire a kitolási szakaszhoz érünk már nem lesz erőm hősködni, simán felvágatom magam azért a max 10 perc nyereségért. Van egy olyan érzésem, h akkor már semmi nem fog számítani. De apa még ráér nézegetni, nem? nem 6 hét az eltiltás? Tyű ez most lehet, h durva kérdés, de... csak a behatolós sex van letiltve 6 hétig, vagy az orgazmus is?
Egyetemet majd meglátom. Elvileg a szakképzést kéne megcsinálnom matekból, az csak 2 év, kategóriát ugranék (legalább bruttó 5e Ft
), meg lehetnék oktatótanár egyetemistáknak, az érdekelne szakmailag, mert én amúgy is sok olyan dolgot használok, ami amúgy sajna még most is ritkának számít, pedig már vagy 5-8 éve van. Csak hát a népek lassan integrálják az ismeretlen módszereket. De az egyetem az egy teljes nap hetente, kb 6-8 óra egyben, ennyi időre meg nem szivesen hagyom még szeptemberben egyedül sztem Szaffit, főleg, ha sikerül szoptatni. Annyit nem ér a képzés. A törit is ezért nem fogom sose megcsinálni
Cool a csajos sztori
Egyébként Lóránt is ilyen, h egyszerűen nem látja, h valamelyik csaj ki akar kezdeni vele, annyira vakok tudnak lenni! A múltkor egy ismerősömről kiderült, h a csaj még egyetemista korából erdélyből ismeri Lórántott (ő ott vmi országos diákmozgalmi főakármi volt, a csaj meg pár évvel fiatalabb), és hát a csaj tök odavolt érte, ő meg nem hitte el. Pedig tudod, így látszott a csajon, hogy na, most tök boldog, h egyetemista kora nagy bálványával együtt bulizhat, azóta is hív minket mindenhova
De én birom a csajt, meg jó fej a pasija is, csak vicces a szitu.
Tök jó a vonalzód
És az az értelmiségi fotó a babádról, még mindig csodás
Csicsi vajon nem írt, vagy csak én felejtettem ki a válaszok közül? Ha írtál és nem reagálltam akkor bocsi, nem utálatból van