Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt!!

Olyannyira nincs szilveszter hangulatom, mint meg eddig soha. Csodalkoznek, ha ma fent tudnek maradni egyaltalan ejfelig :D De Alex nagyon aranyos, es szolidal velem. Nem is vagyik sehova, nem is vett semmifele alkoholt, egyszeruen megelegedett egy uveg alkoholmentes pezsgovel. O is mar teljesen ra van hangolodva a babazasra, tegnap mar neki is fajt a dereka.... :lol: Jaaaa, es felfujta a labdamat!!! Tehat malnelevel - pipa, labda - pipa, akkor mar csak a zsele maradt, aminek ide kell ernie idoben. Sot, tegnap elrakott minden felesleges dolgot a lakasban, ami maradt a karacsonyi bulirol.

sajti: egyelore meg nem babazunk, de mostmar tenyleg annak is eljon lassan az ideje. Eddig is szaladtak a hetek-honapok, ez a maradek max 3 het mar semmi sem lesz :) Gratula az elso ejszakahoz a kisagyban :) Nekunk a haloszobaban van a kisagy, probalom majd en is nem tulszeretgetni Mollyt es berakni a kisagyaba, hogy odaszokjon. Laktoherbbol meg majd "rendelek", anyu jon januar 25en, hoz, amit kell.

rekuja: szerintem Csicsi igencsak a puskaporos levego miatt nem jelentkezhetett, mert ugye Zsoltinak volt egy kis musora. Valoszinu csak jo hangulata nem lehetett, es amiatt nem jott. De remelhetoleg ma jelentkezik. Nekem megigerte hogy januar kozepen meg egyutt pucoljuk a furdoszobat, tehat muszaj megvarnia a szulessel :D Ha gondolod, beszallhatsz a furdoszoba pucolos szakkorbe :lol:

Egyebkent nem is mondtam... Tegnap szuleszno utan beugrottam 2 gyogyszertarba, hogy vegyek mellbimbo vedo kremet. Azt hiszitek volt??? Az egyik helyen Sudocremet akart ajanlani egy nagyon zoldfulu kis alkalmazott. En lettem olyan ideges... Meg mutatta, hogy hasznaljak olyan muanyag bimbo vedot, amit be kell rakni melltartoba. Meg szerencse, hogy vagy anyosom, vagy anyu tud nekem hozni otthonrol. Komolyan mondom, hogy ez nevetseges...

Kép

Kép
snowball
 
 


Szilveszteri hangulattal nagyon egyezőek vagyunk, Snowball :) Mi is az alkoholmentes pezsgőre szavaztunk. Lóránt ma "elvileg" szabin van, ehhez képest fél7 óta bent van a munkahelyén, mert ugye hétközben egy csomót vitt engem orvos/ctg/kórházi tanfolyam ügyekben. Nálunk a szilveszter mindig társasággal elutazós, kirándulós, társasozós szokott lenni, most meg a max, h megnézzük, mit adnak a tv-ben :) ja, meg főzök lencsét holnapra, aminek a fele megy a mirelittebe, mire Szaffi jön, legyen tartalékunk! De én amúgy se szoktam szeretni a szilvesztert, mert ha nem mész bulizni, akkor olyan szánakozva néznek rád, mintha már nem is lennének barátaid :? Nekem ez olyan erőltetett. A kirándulás viszont veszettül hiányzik. Már látom, h amint letelik a 6 hét, Szaffi erdőben lesz pelenkázva :D remélem, meleg márciusunk lesz!

Mellbimbó védelemről én azt hallottam, h a legjobb az anyatej, ha kisebesedik. Rákensz egykeveset a bimbóra, és szabadon hagyod (igen, félmesztelenül kolbászolsz a lakásban egy 5-10 percet :)). Meg, h szopizás után ne a baba nyála, hanem az anyatej maradjon a bimbón. De ezt persze csak hallottam, nem tapasztalat, ugye :) Ja, meg azt is mondták, h ne szárítsam hajszárítóval, mert az tévhit, de bizti van ellentábor, aki meg pont arra esküszik :)

Aranyos, h Alexnak is fáj a háta :) Csak vigyázz, a szülésnél nehogy őt keljen sajnálni a fájások miatt :lol:

Kezdek aggódni Csicsi miatt, remélem, azért minden ok! Csicsi, ha olvasol minket, írj, hogy jól vagy!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!


KAT NAGYON SZÉP KISBABA BÁLINT,nagyon gratulálok és örülök,hogy jól vagytok,pihenj sokat és sok tejcsit.
(az 56-os ruhákat lassan el is pakolhatod :) )


Olyan aranyosak vagytok,jobb lett a kedvem is ahogy olvastalak titeket :)
Nem szültem még meg,reggel óta menstruációs görcseim vannak időnként de semmi rendszert nem fedeztem fel még köztük viszont legyengültem és semmilyen a kedvem,de biztos csak a tegnapi hiszti-sírás-rívás betett az idegeimnek.Mostmár jól vagyok eljutottam a kórházba reggel,10 pontos lett az nst-m állítólag az a legjobb,Zsolti vitt el részegen mert nem volt nála egy forint se mikor hazajött,még buszra sem tudtam volna szállni,kiakadtam a felelőtlenségén nagyon,még jó hogy nem szültem meg akkor nem is tudom mi lett volna,és persze nem az volt a bajom hogy bulizik,hanem az hogy azt mondta este 9-re hazajön erre még reggel se egy üzenet meg semmi és tudta hogy nst-re kell vinnie és úgy látszik nem nagyon érdekelte és a tetejébe hazudott arról is hogy hol volt tök feleslegesen.

Sajti

Köszönöm,hogy leírtad a szülést hát jó sok erőd lehetett ha ezt így végig csináltad,én Petránál az utolsó tolofájások között már aludtam szó szerint.És végre te is panaszkodtál egy kicsit :) 2 óra alvás???És ennek is örülünk,bár engem megedzett ez a terhesség alvásilag,velem nem lehet gond.Örülök hogy jókat írsz a laktoherbről,tettem a kórházi pakkomba is hátha hasznomra lesz.Pszihológust felejtsd el,itt vagyunk mi és különben is ha emlékszel akkor Dr.Csicsi :)

Snowball

Most voltam kozmetikusnál és beakartam jelentkezni 6.-ra fodrászhoz még szülés elött és azt mondták hogy bírnak de addigra megszülök mert látszik rajtam.Ha már annyiszór megszültem volna ahányszor hallottam akkor már lenne egy egész pon-pon lány csapatom,úgyhogy simán együtt sikáljuk a fűrdőszobát :)
Mi azért vettünk a egy üveg pezsit,szerintem iszok egy pohárral csak hogy Bibinek is jó szilvesztere legyen de ha sok lesz nálatok a pipa,tea meg a labda lehet tényleg nem ér oda a zselé és akkor sikálhatok egyedül.A labda arra jó hogy tágítja a méhszájat.Nézd meg drogériába vagy bababoltokban biztos árúlnak szoptatáshoz kellékeket,krémet még nekem is be kell szerezni.

Rekuja

Most jutott eszembe a lencse.Basszus jövőre csődbe megyünk,de legalább van már nyakláncom ami mehet a zaciba :? :)
Én amúgy szilveszter párti vagyok,nekünk ma van a 3. évfordulónk is mert szilveszteri bulin jöttünk össze,igaz csak éjfél után mert akkor voltunk már becsípve eléggé :)
Milyen mellszívót vesztek?Az az egy dolog ami még mindig nincs meg,várom a madelások (Nyufó,Kat) véleményét mit mondanak róla.Nekem egész bújós volt végig a Bibi,úgy sajnáltam tegnap szegényt,belerezegtettek valamivel a hasamba mert pont aludt mikor odaértem az nst-re és így kelltették fel,140-ről 170-et vert a szive szegénynek.


Nagyon Boldog Új évet Csajok és Babák,remélem jövőre is itt lesz mindenki és kibeszéljük a babázást is!

Kép



BUÉK

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 

 
 

Most néztem vissza a másik oldalt,Sajti nagyon szép kisfiatok van és olyan helyesen néz,tök értelmes nézése van,de tényleg.És olyan kis nyugisnak tünik,irigy-irigy :)

Tyuntyi,örülök,hogy Ti is jól vagytok,most az a legfontosabb hogy minden rendben veletek,pihenj sokat,írsz ha tudsz.De azért egy képet dobhatnál fel :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Snowball,még nőhet Molly eleget,kettő meg én nem hiszek az ilyen tapis módszerekben,nekem azt mondták most nagy lesz én meg azt nem tudom elkébzelni.És különben meg mi számít kicsinek?Én is szeretnék már megszabadulni ezektől a védőnő látogatásoktól,néha tényleg feleslegesen idegesítik fel az embert.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Sziasztok!

Na végre Csicsi! Már azt gondoltam, szülünk! :D
Köszönöm a dicséretet, tényleg nagyon szép Baba, és napról napra kerekedik! :D Nem is baj, sokat fogyott szegényke a kórházban.. Amúgy tényleg nyugis, csak ha "valami" feszíti bentről, akkor szokott sírni. Ma is így történt, az ágyon (ui. az ágyamon pelenkázok, nekem az biztonságosabbnak tűnik a pelenkázó asztalnál.) még a lepedőt is ki kellett cserélni, ui. éppen peluscsere közben jött ki a sírás "okozója". Utána persze már csendben volt a gyerkőc, én pedig kezdhettem áztatni, mosni...
Nekem Avent mellszívóm van + sterilizáló az üvegcsékhez + chicco sterilizáló folyadék a mellszívóhoz.
Jaj, de nagyon aranyosak vagytok a képen!!! :D

Rekuja: szerintem jól teszitek, hogy vesztek mellszívót, én már hülyét kapnék, ha nem lenne... Most már annyi tejci van, hogy a kicsi nem tud vele mit kezdeni, tehát már szoptatás előtt is le kell fejnem! Ma pl. 70 ml-t fejtem le, szopi előtt, és a gyerek még így is elégedett volt! A sterilizáló is jó dolog, 4 perc alatt szép tiszták lesznek tőle a tárolók és a cumisüvegek. A gyerkőc nekünk is kitolta a popóját, tisztára látszott, ahogy emelkedik a kezem alatt! Igyekszem most is úgy simizni, mint amíg még bent volt.
Amúgy Apa kezdő vállalkozó, tehát nem tud annyira napokat kivenni, most amúgy is itthon van egész nap, itthon dolgozik....
A kórházban már elkezdték intézni a pici iratait, jött az anyakönyvezős néni, és elkérte az iratainkat, lemásolta, visszaadta, aztán mondta, hogy majd postán jönnek a papírok, azokkal tudunk majd menni tovább intézni a támogatásokat, stb. De ez kb. 2-3 hét az év vége miatt..

Snowball: őszintén szólva, nekem nem lenne azzal sem bajom, ha a gyerkőc velünk aludna, csak ez azért sem jó, mert később ugyebár szeretnék házaséletet élni Apával, meg azt mondták, nem biztonságos a szülőkkel alvás..
Nekem nincs bimbóvédő krémem, igyekszem a gyerkőcöt "helyes irányba terelni", amikor kezd szopizni, és rájöttem, hogy ha nem hagyom belealudni a szopizásba, akkor rendesen csinálja végig, de ha belealszik, akkor jön a "csócsálás", ami ugye nekem fáj.. Én is hagyom rászáradni a tejcit és a nyálat, nincs is semmi sérülésem... :wink:

Csajok, Babucik, ha addig már nem írnék, NAGYON BOLDOG BABÁZÓS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! :D
sajti
 
 


sajti: komolyan orulok neki, hogy meg alig telt el egy kis ido szules utan, rendszeresen latogatsz minket, mosod a kakis lepedot, havat lapatolsz, stb, buszke vagyok rad :) A babaval alvassal kapcsolatban annyit, hogy szerintem ennyi kell, hogy meglegyen a szokatasi ido a kisagy es a szulok agya kozott. Nemcsak a babanak, hanem mi magunknak, anykaknak is kell a levalas a babarol. Hiszen nem csak ok nottek hozzank, hanem mi is hozzajuk nottunk, ismerjuk a mozgasait, szokasait, nem hiszem hogy lehet csak ugy egybol betenni a kisagyba, hogy aludjon. Kell ez a kicsi :)

csicsi: orulok, hogy sikerult kicsit megnyugodnod. El tudom kepzelni hogy ki lehettel akadva. Zsolti azert remelem banja amit csinalt...nem volt szep, akarhogy is nezzuk. Ezt a 2 hetet, vagy mar annyit sem siman kibirta volna... A baba szuletesevel pedig ugyis jar az unneples. Alex is bejelentette hogy masnaposan fog ertunk jonni. De lehet lesz annyira izgatott, hogy inni se fog, hanem bent alszik majd velunk es masnap hazamegyunk. Ez a terv volt a fejeben valamelyik nap, holott fogalmam sinc shogy milyen szobaba leszunk elhelyezve. De hogy o bent akar aludni... na mondom persze, anyosom meg itthon egyedul, mi? :D Ne aggodj, megvarlak a szulessel, nem fogsz egyedul takaritani :D Es a kepen nekem nem ugy tunsz mint aki epp majd megszul. Az en fejem mar nem is publikus, pl facebookra fel se tettem magamrol egyetlen kepet sem ami karacsonykor keszult, mert az katasztrofalis. Amug nem tudom mibol gondolja a szuleszno a pici mereteket, mert annyira nem tapogatta meg, hogy minden kis porcikajat erezze. Lehet ranezesre mondja... jajj nem tudom, majd nemsoka ugyis hozom az infot, meg kepet meg mindent :wink:

Kép

Kép
snowball
 
 


Sajti,Lk,Kat

Gratulálok a picik érkezéséhez :)

itt is beindult a babaeső :)

KépKép
bettike83
 
 


ahogy leleptem babanetrol, elkezdtem bosszankodni, hogy a fenebe is, nem lehetek ilyen lepukkant...szilveszter van, legalabb MOST nezzek ki jol. Aztan fogtam magam, es kihoztam magambol ezt:

Kép

Kivanok mindenkinek sikerekben es boldog babazasokban gazdag uj evet!!!

Kép

Kép
snowball
 
 


Tyű, de jó sokat írtatok :D

Csicsi
Örülök, hogy jól vagy! Mi meg feleslegesen aggódunk itt :) olyanok leszünk, mint anyáink :D A görcseid lehet, h csak az idegeskedéstől vannak, nem? Tényleg, mi az az nst? ugyanaz, mint a ctg? Párod ittasan vezetett és te beültél mellé?! Tudsz élni ;) A leírtak alapján nagyon megértem, h haragszol rá. Reménykedjünk, h csak a szülés körüli stresz nyilvánult meg nála így!
Jaj, ezt az "úgyis megszülsz addig!" szöveget én is ÚGY ÚTÁLOM! valamikor november végén anyám és nagyanyám együttesen bizongatta, hogy még karácsony elött meglesz a gyerek. Most dörgöljem az orruk alá, hogy na, most meg mit mondtok? :?
Úgy könnyű szeretni a szilvesztert, ha ilyen kellemes emlékek csatlakoznak hozzá :) én gimisen nem voltam bulizós, apám meg mindig azzal piszkált, h mért nem megyünk el stb... hú, de utáltam! aztán egyetemistaként meg fogtam magam és elköltöztem otthonról, h ne kelljen ezt hallgatnom :)
Aranyos cicalányok vagytok :) sztem nem vagy az a "mindjárt megszül" tipús a kép alapján, de hát sztem nem is nagyon van ilyen tipus, csak az emberek mondani akarnak valamit, amiról azt hiszik, hallani akarjuk...

Sajti
Megvettük a mellszívót! Olyan,mint a tied, kézi Avent, úgyhogy kompatibilis az eddigi cuccokkal. Hát, nem mondom, h elsőre megértettem a szétszedési/összerakás útmutatóját :) De kipróbáltam a pocimon (nem mertem mellen, még beindítja a szülést). Jelentem, a pocakbőrt becsületesen szívta :lol: Fel is lelkesedtem, elmostam a cumisüvegeket, meg kimostam a sterilizálót is (találtam benne egy pók-hullát :evil: ). Ha megszáradt, majd sterilizálok is egy sort, h kipróbáljam.
Kakis lepedőről jut eszembe a barátnőm, aki elég hamar rászokott a fürdőben pelenkázásra, mert a fia folyton lekakilt mindent, amint kibontotta a pelust. És miközben ezt mesélte nekem, a gyerek végigkakilta a fürdőben a mosógépet, csak h igaza legyen :D Nagyon le akart minket beszélni a pelenkázóról, mert ők se használják :)

Snowball
Szerintem fogunk mi még január közepén együtt kádatpucolni :D Bár nekem 17-ig meg kell szülnöm, mielött a doki elutazik!! Appa szeretné,ha már a jövő héten beindulnának az események, én inkább Szaffira hagynám a döntést.

Mindenkinek BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET! Azoknak is, akinél egy órával késöbb lesz éjfél :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


snowball

csini lettél :wink: :)

én is kivánok mindenkinek Babázós Boldog Új Évet :)

nekem is kéne még egy utolsó pocifotót csinálni..

KépKép
bettike83
 
 


Azta Snowball, mekkora pocid van :) Tök jó, hogy még rádmegy ez a csilli-villi póló, igazi szilveszteri lány lettél :D Nem értem, miért mondod, h nem tehetsz már fel fotót magadról, tök jól nézel ki!

Én meg itt tespedek mint egy bútordarab a lepattant melegítőmben meg egy xxl méretű pólóban, appa meg nagyon hiteltelenül állítja, hogy jól nézek ki :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja: na ez az, hogy mikor irtam hogy nem publikusak a kepek rolam, eppen meg pizsamaban voltam, ami egy bo nadragot es egy meg bovebb polot jelent, plusz az a fej ahogy kineztem...se smink, se semmi. En pedig ezelott szerettem kioltozni neha. Raadasul anyuekkal skypoztam, es meglattam azt a fejet nalam... Szoval egy kis smink, meg ez a streccses felso kielegitette a vagyaimat. A felso szerencse, hogy egyebkent ahol most feszul, ott bo lenne, na meg hogy streccs anyagu... De most mondd meg..mi lehet ettol szanalmasabb??? A ferjem dolgozik, en egyedul vagyok, szules elott 3 hettel, es ilyenekkel szorakoztatom magam??!!! :lol: ha van kedved ugorj egy csinibb ruhaba, hidd el hogy sajat magadon szorakozol majd, Lorant meg akkor mondhatja igazan hogy tenyleg jol nezel ki :wink:
Egyebkent nekem is Alex varja mostmar inkabb jobban hogy Molly kibujjon, en mar nem banom ha bent marad addig, ameddig o szeretne... Ugy nez ki hogy csak a karacsonyi strapa miatt voltam rosszul, es "panikoltam" be. Vagy a malnelevel segit lazulni, nem tudom...de sokkal jobb a kozerzetem.

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Gyors jelentkezés, mert a nap 24 órája semmire nem elég. :lol:

Kat: Nagyon nagy gratula Bálint érkezéséhez. Nagyon szép kisfiú és szép méretei vannak. Neked mielőbbi gyógyulást.

Mindenkinek boldog új évet kívánok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
A zárt fórumon is már 14 baba van és ahogy látom itt is alakulnak a dolgok.

Kat hatalmas gratula, gyors felépülést, sok tejcsit! Nagyon szép a képen!

Rekuja hát nekünk megvan a létszám mert kettőt terveztünk, akkor lehet megúszom a testvérféltékenyésget :lol: Bár van két gyerekes ismerősöm, akiknél simán ott van a féltékenység. A szopi nem jutott az eszébe mert Regi nem szopizott sose, így azt se tudja mit csinálok.

Snowball sokaknak csak akkor nő meg a cici amikor a tejcsi elindul. Ezen olyan jót röhögtem hogy a plüss nyuszi fenekébe rejtették neked a zselét. Miért nem lehet gyógyszert küldeni? Aranyér nekem is megvolt szülés előtt és után is sajna. A szilveszteri hangulatom nekem is egyenlő a nullával :lol: Én hozattam otthonról Garmastant a mellbimbóra, de képzeld itt a sima Vazelint ajánlották amit kapsz bárhol és tényleg csodákat tett. Nekem nagyon kisebesedett és hamar rendbe kapta! Nagyon csinos vagy a képen, ügyes vagy!

Csicsi szép ajándékot kaptál és tényleg már csak a karkötő hiányzik! A medela megmentette az anyatej projectet mert úgy begyulladt a mellem amikor belövellt a tej, tiszta csomó lett, nem is tudtam a picit se rárakni, napokig tartott amíg a mellszívóval kidolgoztam. Ha nincs, akkor tuti hogy nem sikerül. Ó sajnálom hogy a párod ilyen undok volt :cry: Nekem a medela swing maga a csoda, egy kézivel ezt a melgyulladást ami összejött nem tudtam volna kiszedni. Regivel is volt és akkor aventos kézim volt, semmit nem ért. De ez a mellszívó egy csoda, most már negyed óra alatt leszívok 150-et. A képen nem világosabb most a hajad, ledobta a vöröset?

Bettike majd leadom a híreket rólad, ahogy a zárt fórumra befutnak.

Sajti gyönyörű Kristóf, még egyszer gratulálok! Kitartás, tudod szülés után még tombolnak a hormonok, sokaknál jön a depi, nehezebben viseli az ember a dolgokat. Sajnos a férfiak a legritkább esetben értik meg a lelki problémáinkat és sokan tényleg egy egyszerű náthától halálukon vannak.

Lk emlékszem rád, örülök hogy beírtál. Kár hogy elmentél, nem kellett volna! Örülök hogy hamar meggyógyultatok!

Tyuntyi szuper hogy otthon vagytok már ti is és megy a szopi!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


oké nyufó,köszi :)

hogy vagy amúgy?sebed?

KépKép
bettike83
 
 


Jo reggelt kismamik es anyukak! :D

Na, hogy telt az ev utolso napja??? Mi eppenhogy fent maradtunk 11-ig (ugye otthon akkor van ejfel), meghallgattam a himnuszt, es utana lefekudtunk. Meg 10kor a lett himnuszt hallgattuk, ugyanigy az idoeltolodas miatt. Szoval a "harmadik" ejfeli koszontest ugy eltuk meg, hogy a nagy tuzijatek hangra felkeltunk egy pillanatra, de ennyi. Uristen de unalmas :lol: :lol: Na majd jovore mar maskepp lesz. Azert bontottunk egy alkhoholmentes pezsgot, meg Alex vett maganak valamilyen koktelt, azzal elvoltunk.

nyufo: koszi a tippet, akkor majd beszerzek Vaselint a biztonsag kedveert. Pedig a gyogyszertarban kerdeztek hogy egy bizonyos markat keresek? Gondoltam na, akkor van valasztek. Persze hogy nem volt. Na mindegy. Nem tudom miert, de nem lehet kuldeni gyogyszert Lettorszagbol. Mikor mondtunk a sogornomnek hogy kuldje el azt a zselet, mondta hogy nem lehet. Meg mi csesztuk le szegenyt hogy mar hogy a manoba ne lehetne kuldeni. Vegul kiderult hogy tenyleg nem. Na es epp ezert lett szegeny nyuszi feneke megrontva. Sogornom pedig varhatott volna, amig anyos jon, mert 13-an jon hozzank, o el tudta volna hozni a nyuszit is meg a gyogyszert is :D

tyuntyi: tetszett hogy irtad hogy a 24 ora sem eleg. Mar varom hogy mozgalmasabbak legyenek a napjaim, igy eleg unalmasak... :) Remelem minden oke veletek.

Kép

Kép
snowball
 
 


Eladó egy kitűnő állapotban lévő (kislányom karácsonyra kapta,de nem szereti) Chipolino Zoo (rózsaszín) utazójáróka. :)

Keress priviben ha érdekel!!!!

Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Sziasztok!

Nézzétek el nekem, hogy nem olvasok vissza!
Így gyorsban amit láttam:
Kat, nagy nagy gratula Bálint babához! Sok-sok tejcsit, egészséget, boldogságot az egész családnak!

Mi december 29-én jöttünk haza, Csongor kicsit besárgult, és szereztünk kis csípát a klinikán, de ettől eltekintve mindketten makkegészségesek :D

Hoztam képeket
Kép Kép Kép
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Snowball
Mi is hasonlóan szilvesztereztünk :) 11-kor köszöntés az erdélyi rokonoknak, éjfélkor meg a magyar újév :) vicces az időeltolódás miatti többszörös újév :) itt este 8-tól hajnali 1ig folyamatosan ment a tüzijáték, szerencsére nem az elöttünk levő parkolóban, hanem egy 4emeletessel odébb, úgyhogy attól nem féltem, berepül hozzánk valami, viszont az ágyból lehetett nézni az aug20 mennyiségű tűzpálmafát :) Gyerekek, hogy milyen unalmas a szilveszteri tv műsor! Szaffi viszont jól bírta a lövöldözést, persze görcsöltem meg ilyenek - remélem, még csak a csípőm tágul, de bent maradt.

Tyuntyi
Bejegyzésed hangulata alapján, ha fáradt is vagy, boldog is :) Sok irigykedés, h már babázhattok!

Nyufo
Már 2 hetes a pici? Hogy szalad az idő! még mindig olyan kicsinek tűnik, vagy kezded megszokni a méreteit? :) A te leveled hangulata is olyan vidám, ez jó :)

Kis-Csillag
Nagyon édesek a kicsik!
Bár te nem ismersz engem, én sokat zugolvastam még korábban a bejegyzéseidet - bocsi. Én is lombikos vagyok, csak gyáva voltam addig fórumozni, amíg a pici nem haladta meg a 2 kg-t. Ha jól számolom, nagyon sokáig bent maradtak, ahhoz képest, h ikrek, nem? Egyáltalán nem tűnnek piciknek, olyan kis érett babák! És ahogy egymás kezét fogják :) olyan megható! Nagy gratula és sok kitartást hozzájuk!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Én bealudtam jó korán,átaludtam magam az új évbe :D :D fáradt vagyok mostanában,picim is aludt szépen a pociban :)

csillag

de édesek,és ahogy fogják egymás kezés..nagyon megható :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Holnap megyünk haza. Kezdünk belejönni. Én is már edzek a maratoni futásra. A 2011-es első baba, kislány az itt született, így a fiam aludt vele először:)

Kezd tejem lenni, de a legénynek ez elég kevés, és sokat balhézik, de csak halkan brekeg. Most apa énekel neki, így megyek megetetem. Most jött a Dédije, így megyek.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


kat: de aranyos, hogy a "nagylegeny" maris hires csajszikkal alszik egyutt... nahat hogy rohan az ido :P Majd lesz ott tobb tejcsi is, es utana mar nem fog brekegni Balint :) kulon szeretnek boldog uj evet kivanni nektek, mivel ti a korhazban toltottetek, de gondolom hogy nem banjatok, egy percig sem. Olyan szep az ilyen :)

rekuja: Molly nekem jo kislany volt, 10kor meg 11kor odabujt mindkettonkhoz, de ejfelkor mar mikor mindenki aludnt, o se mozditotta fule botjat sem a durrogtatasra. Itt erdekes, nem volt tuzijatek ejfel elott, csak 11kor, mikor en hallgattam a himnuszunkat. Tavaly is ugyanigy volt, ugye akkor is a lettekkel unnepeltem, es mondtak hogy ez a tuzijatek biztos nekem szol. Sok lengyel el Edinburghban, szerintem ok unnepelhetnek 11kor. De hogy en mindig sirok himnusz alatt, ez mar felhaborito :D Az elso szilveszterem itt, na az pocsek volt. Anyut felhivtam 11kor es annyira bogtunk mindketten, hogy meg se tudunk szolalni, egy fel ora mulva kellett visszahivnom.

kis-csillag: gratulalok az ikrekhez, nagyon edesek!!! Buszke lehetsz rajuk. Es hogy Csongor mar egybol vigyorgott a kameraba miutan kinujt, az milyen aranyos :D

bettike: en is felkeltem ma egyszer, aztan vissza is aludtam, most keltem fel. Ez mar csak ilyen. Szerencsere nincs is mit csinalnom, majd kesobb fozok :wink: Pihenj te is, minjdart itt a napotok!!!

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinek hasonlóan telt a szilveszter este,nekünk sikerült kettőig fent lenni,éjfélkor koccintottunk almalével pezsgőspohárba :) A műsor tényleg borzasztó volt,viszont a tüzijáték itt is ment fél kettőig.
Fogadtatok meg valamit az új évre?
Én annyira unom magam,hogy legszivesebben megszülnék ma,akkor is ha mindenki másnapos.Holnap muszáj kimozdulnom.

Csillag

Mégegyszer gratula a kicsikhez,nagyon szép formás babák lettek mind a ketten.És as kézfogós kép az tényleg csúcs!A lényeg hogy minden rendben van már veletek,remélem van azért otthon segítséged,biztos lefoglal a két baba.?

Kat

Jó,hogy mentek is haza,otthon szerintem még könnyebb lesz.Tejcsid is biztos beindul rendesen hamarosan szerintem csaszinál ez mindenkinél így van.Ügyesek vagytok,hogy máris belerázódtatok,Bálint meg nem semmi,hogy egyből egy hírességgel töltötte az első éjszakát :)

Nyufó

Örülök,hogy bejött a Madela,150 ml az már nem semmi,akkor én is maradok szerintem ennél.Akkor gondolom nem is kell pótlás Annának,növöget szépen a tejcsitől.
Világosabb vörösre festették mér multkor is a hajam,mert nekem az első sötét volt,de már fakó is könnyen ledobja még a szőke.14 baba?Olyan sokan voltatok?

Sajti

Tényleg nagyon ügyes vagy hogy így tudsz írni is meg emelett mindent megcsinálsz a baba körül én is büszke vagyok rád :)
A sterilizáló folyadék bejött nektek?Csak a mellszívóhoz használod?

Rekuja

Spontán szülők között Te vagy a következő :) Te kinek fogsz írni?
Szerintem én ctg-n voltam csak mert csak a Bibi szivét nézték és a mozgást,fájást nem.Volt velem egy kismama aki már túlhordta a babát nem is látszott rajta semmi de mondta hogy nem is érzi hogy szülni fog,azért ezt sem szeretném,már kivolt szegény a sok orvosi látogatástól,remélem azóta megszült.
Ha nem megyek el Zsoltival akkor nem jutottam volna el,de persze felmértem a helyzetet,nem volt olyan vészes.Mikor kijöttem a kórházból,pókroccal betakarva aludtak a Petrával a kocsiban,persze Petra nem volt részeg csak álmos :)

Snowball

Nem tudom mi van veled,de tök jól nézel ki,szeretnék én ilyen derekat terhesen,úgyhogy legyél büszke kismama mert tényleg jól nézel ki!
Én két napja pizsiben nyomom itthon,nincs kedvem kiöltözni de néha már hajmosásra is úgy kell rákényszerítenem magam.Jó nagyot nőtt a pocid,nem hinném,hogy a végére Molly olyan kicsike baba lenne....Persze megbánta Zsolti,azt mondta hogy ezentúl megmondja az igazat akkor is ha rosszúl fog esni,szuper ki tudja mire számíthatok :)
Nálunk is lesz baba buli,vagyis isznak a pasik,ráadásúl csinál 1-et Győrben meg 1-et Pesten is.És a kolegája feleségével akivel egy napra vagyok kiírva,gondolom az övére is elmegy majd,úgyhogy a januárja nem lesz olyan rossz.

Bettike

Felkészültél már a szülésre?Gondolom izgatottak vagytok már nagyon.Remélem feldobod nekünk is azt a pocifotót :)

Megnéztem és nyitva vannak a mozik,úgy elmennék,de Zsolti nem akar,nem szeret moziba járni :?

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


KAT
Jaj de cuki az új vonalzód a picivel! Fura, de azért ezek az apróságok micsoda mérföldkövek :) Nem semmi, h még a kórházból is írsz nekünk. Tejképzés nem a 3-5 napon indul be nagyon? akkor még ráérsz! Ha meg éhes a pici, legalább jobban stimulál, kitartást :) Azért vigyázzatok a csajozással, még csak most lettetek szülők, nehogy rögtön nagyszülőkké válljatok :lol: Apa megnyugodott már?

Csicsi
Nekem néznek fájást is meg szívhangot is, de az aszisztens ctg-nek hívja. Szóval ez lényegében ugyanaz a két dolog, csak helyfüggő az elnevezés :) ok, akkor nem maradtam le semmiről :) Aranyos, h a kocsiban együtt aludtak a pokróc alatt. Gondolom, amint megláttad őket így, kevésbé haragudtál rá :) Hát igen, tejfakasztó bulit bizonyos férfiak nagyon igénylik. Én is kapacitáltam Lórántot, de úgy nézett rám, mintha valami borzasztó erkölcstelent ajánlgatnék. Még hogy ő bulizzon, amíg mi kórházban vagyunk?! Pedig sztem jót tenne neki egy kis "oldott hangulat". sajnos a legtöbb barátja időközben munkatársává vállt, és ez sokat változtatott a régi viszonyukon :(
Nálunk meg pont appa vágyik moziba :) én is halálra unom magam itthon, de ha belegondolok, hogy felöltözni, lemászni a kocsihoz, aztán fel a moziba... hááát, inkább maradok bútordarab a nappaliban :) Lóránt meg menne mozizni. Mondom neki, ugorjon el hozzád Győrbe és vigyen el valami jó filmre :lol:
Ha ne'adj isten megszülök, majd téged zaklatlak,mert a te számod van meg meg a Tyuntyié, de ő már babázik, inkább nem piszkálom :) Szóval ha eltűnnék, akkor majd te aggódhatsz :D De én is attól tartok, h ez még vagy 2 hét. Appával megbeszéltük, a ha jövő hétvégéig nem szülök meg, elmegyünk kirándulni egyet valami közeli erdőbe (Budai hegyek, pilis ilyesmi). Ha attól se indul ki Szaffi.... hát nemtom, akkor lebeszélem a cölibátusról :D

Snowball
Tegnap mutattam este appának a fotód, h mekkora hasad van az enyém meg milyen pici, erre odaállított a tükörhöz, és addig huzogatta a pólóm, míg el nem hittem, h az enyém is van akkora :) Meg mondtam, h te is szenvedsz most szilveszterkor otthon, mondta, hívjunk át, szilveszterezzünk együtt :D aztán elmagyaráztam, h ez most annyira nem megvalósítható :)

Betti
Tök jó, hogy tudsz egy csomót aludni! legalább rápihensz a babázásra, bizti kelleni fog az energia ;) A zárt fórumon hányan vannak még egyben? Van még egyáltalán valaki? Kezdem úgy érezni, h mi vagyunk itt lemaradva, pedig még csak jan 1 van. Bár statisztikai alapon logikus, h több baba jön elöbb mint túlhordva. Mindegy, én azt beszéltem Szaffival, h januárig bent marad, és ehhez szépen tartotta is magát.

Mellszívóhoz kell sterilizálló folyadék is? Tyűha, nekem már a berendezés is bonyolult! jut eszembe, ki kéne próbálni a sterilizálló gépet, sztem vagy 7 éve nem volt bekapcsolva. Csak nincs hozzá használati, megnézem az avent honlapját, van-e fent!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


huha lanyok, most nevetni fogtok... itt ulok a konyhaban a labdamon, mert fozok (eppen a rizsre varok), olemben a laptop, es a 15-20 perces fajasaimat szamolom!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen meg nem volt, de egesz nap hulyen ereztem magam, magas volt a vernyomasom, most meg ez... lehet csak front van, de apa mar beizgult a dologra :D Majd kesobb visszanezek, hogy ha esetleg nem indulunk a korhazba. De minden esetre a rizsemet megvarom, mert ehes vagyok :D (szezammagos csirket csinaltam) Ja es tegnap megtortuk a colibatust, lehet az muvelt valamit odabent :shock: :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball

Nem ezt beszéltük meg,én itt összeszorítom a lábam,Te meg megszülsz :)
Azért evés után jelentkezz hogy mizu veled.De én szurkolok neked tudom hogy már túl lennél rajta.

Rekuja

Itt is lehet nézni fájást,de azt nem kötötték rám,lehet azt csak késöbb nézik itt.Minden más mint Pesten.
Írj nekem nyugodtan,megírom úgysem nagyon mozdulok ki már szerintem itthonról.Mostmár Bibi is megvárja hogy legyen apukája :)
Jót nevettem hogy leküldöd Lórántot moziba :) De Zsolti szerintem egyből elvinné sörözni :)
Hát én ugyan úgy haragudtam rá még az nap sokat nem segített a látvány.Inkább attól enyhültem meg,hogy szegény olyan kis szerencsétlen,ha valamit kamuzni akar kb.2 órán belül valahogy mindig kiderül álltalában.
Kirándulást én lehet kihagyom már,most voltunk kint Petrával korizni,20 perc séta bőven elég volt inkább oldjuk fel a cölibátust az úgy látszik Snowballéknál is bejött :)
Bibi nagyon csendbe van ma,nálad még sokat mozog Szaffi?
Milyen aventes sterilizálód van?Nekem a digitális elektromosnak meg van a használati utasítása.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Na csak egyben maradok. Vagyis 2-3 oran keresztul voltak folyamatosan fajasaim, viszont mostmar ez megszunt, es csak rendszertelenek vannak. Majd kiderul mi lesz. Viszont a szezammagos csirkem isteni lett, sot, palacsintat is sutottem.

csicsi: na szoval hogy is volt akkor ez a buli? Miben hazudott? Abban, hogy mikor fog hazamenni? A colibatussal most legalabb tudod zsarolni. Hidd el, egy megkonnyebbulesnek szamitott :lol: Mondjuk ma apa hozzatette, hogy o erezte hogy ott van egy fej, hajjal. Olyan jot nevettem rajta :lol: :lol: En is keprol lattam csak, hogy mekkorat nott a pocak, mostmar legalabb nem aggodok, hogy az enyem kicsi. Ma egyebkent visszatertem en is a kenyelmes XXL polohoz meg a melegitonadraghoz. Egyebkent fogadalmat nem tettem, mert sosem tartom be. Viszont ha ev kozben tuzok ki magam ele valamit, az sokkal jobban sikerul. Es te? Mit fogadtal meg??? Szoritsad csak a labad, ugy nez ki hogy par napig meg en is csak egyben maradok :wink:

rekuja: aranyosak vagytok, hogy "meghivtatok", tenyleg szivesen talalkoznek, barmelyikotokkel innen a forumrol. Jo lenne egyszer egy forum talit tartani, sokal laktok egy csomoban otthon, ti meg tudnatok szervezni. Csak hat en tuti kimaradnek :( Jovore nem is hiszem hogy hazamegyunk, mert Lettorszagba megyunk, es csak egy napra ugrunk be Magyarorszagra...

Na kivancsi vagyok, hogy mi lesz most ejszaka. Mostmar legalabb eljutottam arra a szintre, hogy nem aggodok semmi miatt, azt sem banom, ha bent marad meg 3 hetig, vagy ha most jon az se baj. A fajdalomtol se tartok mar, annyira bizom ebben a malnalevelben :D :D

Kép

Kép
snowball
 
 


rekuja

még sok kismami van zárt fórumon is.nem tudom pontosan,de már több mint 10 baba van ott is.
nyufó szokta feltenni a táblázatot,abból tudnám én is pontosan.még vagyunk a táblázatban sokan.és sajnos császárosokból is elég sok van.

csicsi

izgatott vagyok,félek is,és már itt az idő lassan.kezdünk egy új életet a mi picikénkkel,aki már nem fog nagyokat rugdosni anyukájába.biztos fog a pocakosság is hiányozni,meg a mocorgása :)

KépKép
bettike83
 
 


Snowball

Na asszem tényleg meg kell vennem ezt a málna levelet,én már nem merek gondolni semmire,egy párszor már becsapott a megérzésem és a jelek.Nem értem pl.minek vannak a görcsök ha nem tágulunk,mert ha tágulnánk akkor ki kéne jönnie a nyákdugónak...ezt én így gondolom :)
Tényleg szép pocid van,te ne aggógj semmiért.
Igazából csak türelmesebb szeretnék lenni és jó anya.De ez nem fogadalom csak elgondolkodtam hogy azért van pár dolog az életemben amit lehetne másképp is csinálni.
Hazugság:a lényeg hogy multkor egy éjszakázás után úgy jött haza,hogy a volt munkahelyemen bulizott és az ex főnöknőm állítólag kiselőadást tartott neki éjszaka hogy foglalkozzon velem többett mert hogy én panaszkodtam már a lányoknak bent hogy nagyon sokat dolgozik.Erre ő kifakadt másnap hogy én miattam nem jött este haza mert úgy felidegesítették.Akkor megmondtam neki,hogy akkor ez volt az utolsó remélem hogy odament,szépen megkértem,hogy ne oda járjanak mert én ezt utánna nem hallgatom,ki mit mond neki.
Erre persze most is ott volt,reggel mikor hívtam,hogy hazaér e vagy nem kérdeztem hol van és egy teljesen más helyet mondott.
Erre hív délután a volt főnököm,hogy valaki szétszedte a férfi mosdójukat az éjszaka és látta a kamerán hogy ott volt a Zsolti és nem e látott hallott valamit.
Úgy érzem totál hülyének akart nézni.Persze azt mondta többett ilyen nem lesz,mert neki tényleg semmi nem sikerül :) De hát ki bízik meg ilyenek után 100% ig a másikban.....De legalább kávét csinál most minden reggel és ma ki is pórszívózott :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Snowball
Holnap már megszülhetsz, az már nem koraszülés :) Megértem, h izgultál, én is ahányszor egy kicsit is fáj, mérem az időt. Aztán fél nap múlva meggyőzöm magam, hogy á, csak képzelődtem :) de persze appát nem idegesítem ezzel, elég, ha én izgulok. Még palacsintát is sütöttél? Na, akkor nem csodálom, h voltak fájásaid, annyit állni a konyhában!
Egyébként itthon sem egyrakáson vagyunk, mert azért pl Győr és Pest sem az átugrunk egymáshoz távolság, főleg nem babával! Aszem a 100 és a 2000 km ilyen szempontból már nem olyan nagy különbség :) Az nem jó, h jövőre nem tudtok jönni haza, de hát anyukád megy ki, és az emberek, nem a helyek számítanak!

Csicsi
Csak elmentünk végül moziba :) Megnéztük a Red-et, mert én azt szerettem volna, de appa is nagyon élvezte. Csak Szaffi ficánkolt kicsit sokat a lövöldözéses jelenetek alatt. Lórántot sörözni? Hát, ő inkább pálinkázna ;) Amúgy veszettül jól bírja az alkoholt, ami aranyos benne, ha berúg, semmi sem látszik rajta, csak folyton különböző gombákról beszél (gombaszakértő hobbiból) :)
Sterilizálónak végül az oldalára volt írva, h kell használni :) Csak nem néztem meg alaposan :D kipróbáltam, működik, csak tiszta vízkő belül, szóval most kiköpködött egy csomó vízkövet, úgyhogy vízköteleníteni kéne, csak nemtom mivel. Mert ugye vegyszerrel nem akarom. Szerintem öntök bele holnap ecetet és azzal is forralok egyet, de nálunk olyan vízköves a víz, a forralómat is havonta kell tisztítanom, és még így is folyton vízköves, csak van benne szűrő. Lehet, veszek egy palack desztillált vizet, és azzal fogom használni, h ne vízkövesedjen. Micsoda dilemmák :D
Én nem szoktam megfogadni semmit se, szörnyű vagyok betartás szempontjából. Lóránt viszont minden szilveszterkor nekiáll fogyózni, lefogy kb 3 hónap alatt 10 kg-t, ezt tartja szeptemberig, majd szeptembertől szilveszterig visszahízza. Én persze utálom ezt, mert így szinte csak magamra főzök egész áprilisig, egy emberre meg olyan hülyeség főzni :?
Szaffi nekem is egyre kevesebbet mozog. Amikor mozog, akkor ugyanannyit mint eddig, de kevesebb az aktív időszaka.

Betti
Köszi az infót a zártról! Jó tudni, h azért nem mi vagyunk itt nagyon elkésve. Ez azért fura, hogy ilyen sok császáros gyűlt össze, főleg, h ha jól emlékszem mindenkinek tényleg indokolt a császár (egy ismerősöm annyira félt a szüléstől, h kiharcolta magának a császárt, az orvosa meg azt mondta, ha ennyire ráhergeli magát, tényleg nem menne neki a természetes szülés, szóval inkább kivette neki. Az is érdekes eset, mert ugye egy csomóak szerint ez nem indok, mások szerint meg igen).

anyám álandóan hivogat mindenféle fals indokkal, h felveszem-e a telefont, vagy már szülök. Kezdek eljutni oda, h legközelebb közlöm, h már megszültem, aztán h hi-hi csak vicceltem :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Csicsi
A nyákdugó lehet, h már rég távozott, azt nem feltétlen vesszük észre (anyám nálam pl nem érezte, mondta is, h még mindig benne van :D ). Nekem néha volt erősebb folyásom az elmúlt héten, szóval fogalmam sincs, van-e még nyákdugó, vagy sem. Aszondták kb 1 köbcentinyi átlátszó zslés anyag. Na ennyit simán felfog egy tisztasági betét sztem. Én azért reménykedek, h ha nem is tágulunk a fájásokkal, legalább a csípőcsontok csúsznak szét ilyenkor. A kórházi felkészítésen mondták, h ha 1 újnyi (kb 3 cm) a tágulás, akkor a szükséges 10 cm-ből már a harmada megvan, gondoljunk erre :D Meg h persze úgyis a vége jobban fáj :)
"Érdekes" a bulizós sztori... mondjuk én azt is rosszul viselném, ha a munkatársaim visszamondanának bármit Lórántnak. Mert ugye az ember munkatársai - már csak a velük töltött idő miatt is - óhatatlanul a barátai lesznek, és egy csomószor nekik öntöd ki a lelked, első dühöd, amit késöbb nem is bizti, h úgy gondolsz. Én legalábbis egyáltalán nem várom, h ilyenkor helyettem megoldják a gondokat, csak hallgassanak meg és hümmögjenek. De szerencsére Lóránt elég antiszociális, sose kerülne olyan helyzetbe, h beszélgessen a kollegáimmal :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja: tegnap talaltam egy linket, ahol a nyakdugorol irtak, es van egy video is, es szerintem ahogy elneztem, tuti eszrevennek egy ilyet a bugyiban vagy akar a wcben is http://divany.hu/poronty/2009/11/24/ver ... _bugyiban/
De elmondanam hogy tegnap kerdeztem anyukamat, hogy neki elment-e a nyakdugo, vagy hog is tortent neki a szules, es azt mondta hogy eleteben most hall eloszor nyakdugorol, fogalma se volt hogy mi az :lol: Na mondom remek, azert raszoltam hogy tobbet ne szuljon, mert a legutobbi szulese ota valtozott az orvostudomany, es mar nem is huvelyen keresztul erkezik a baba, hanem az ember fenekebol... Mihez kezdenek nelkuletek??? :lol:
Egyebkent Alex is eleg antiszocialis, nehezen nyilik meg embereknek. Eloszor mikor talalkoztam vele mondtam is az egyik lakotarsamnak hogy ez a ficko milyen bunko... pedig nem is :lol: Ne aggodj, a konyhaba bevittem a labdamat, azon csucsultem, igy nem faradtam el.

csicsi: na akkor mar ertem a hazudos sztorit. Viszont kivanom hogy ettol nagyobbat ne fullentsen neked :wink: Tenyleg jo a malnelevel, mert konnyebben mozgok, forgolodok ejszaka, elotte kesz macera volt mar mozogni, de errol irtam is, hogy faj a labam kozott a csont. Nem tudom, hogy most a teatol lett jobb, vagy mastol..mert mas egyeb nem valtozott korulottem. Egyebkent azota nincs fajasom, elmult...

Kép

Kép
snowball
 
 


Jó reggelt.

Rekuja

Tegnap azt mondta ma elmegyünk moziba,de szerintem csak viccelt,én az Utódomra ütöket nézném meg szivesen.Pálinka az megy nálunk is,van is itthon 1 liter házi alma úgyhogy nem unatkoznának :) Ez a gomba dolog aranyos lehet,jót nevettem :)
De figyi ha most fogyózik az nem nagy baj szerintem,legalább kevesebbett kell majd egy ideig a baba mellett főznöd.Az ecet szerintem jó ötlet,de lehet kapni szerintem kimondottan ezekhez az aventekhez vízkő oldót,nekünk volt a csomagban de biztos természetesen is lejön az.
Most az a parám,hogy biztos azért mozog kevesebbett mert rajta van a köldökzsinór :? De mostmár ez a harmadik napja,ilyen tartósan még nem volt ilyen.
A munkatársaimra nem haragszom,tőlük ez várható jóba vagyok mindenkivel de mikor 6-7 nő együtt dolgozik ott mindig vannak konfliktusok.

Snowball

37.hét :)
Arra gondoltam szüljünk egyszerre és akkor nem marad a végén senki pocakkal egyedül.Igyuk egyszerre a teát és szólj ha akció van Alexel :)
Már nekem sem fáj annyit az a csont azért néha érzem.Megnéztem a nyákdugót,hát nem vagyok benne biztos hogy nem jött ki,hátha lehet ilyen áttetsző és nem csak egyszerre jöhet ki....Esküszöm megkérdezem 7.-én a dokit,hogy megvan e még :) De most olvastam hogy akár szülés elött 3 héttel is kijöhet...úgyhogy nincs nagy jelentősége ennek sem.
Anyukád aranyos nagyon,dehát ha veled nem vette észre akkor tényleg honnan tudná,szerintem 20x évvel ezelött ez nem volt ekkora téma,kinek esett már ki a nyákdugója :)
Nekem meg mindenki azt mondja Zsoltira,hogy milyen kedves és jó ember,milyen szerencsés vagyok és hogy ő sose hazudna csalna meg mert nem olyan :) Ilyenkor csak mindig bólogatok,hogy hát persze :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Jo reggelt mindenki!

csicsi: jolvan, de akkor huzzal bele kedves, mert en mar szentesten elkezdtem inni a malnalevelet. Mondjuk te meg etted a homeos bogyokat. Igy mondjuk ki hogy egalban vagyunk. Viszont nem tudom hogy alltok a colibatussal, de tegnap tomboltak a hormonjaim, ugy mint szilveszter esten, szoval muszaj volt megrontanom Alexet :lol: Szegenyt mar en sajnaltam hogy a 100 kilommal, ami szexinek egy percig sem mondhato, ratamadtam :lol: Hat eleg unalmas lenne utolso pocakosnak lenni, de szerintem te, rekuja meg en kb ugyanabban az idoben szulunk majd, legalabbis azonos heten. De mondom, lehet februarra atviszem a picit, mar tenyleg fogalmam sincs hogy mi lesz. Kerdezd meg a dokit a nyakdugorol, kivancsi vagyok. Anyu pedig tenyleg aranyos a kis szoke tudomanyaval a fejeben :D De tesom is ott ult mellette mikor errol beszeltunk, es o se tudta mirol beszelek, pedig o nem reg szult utoljara (5 eve lesz). Habar o mindig is lassu felfogasu volt. De hogy egy paran elkezdhetnenk szulesz-nogyogyaszkent praktizalni, az tuti. A pasikrol meg annyit, hogy hamu alatt lapul a tuz. Nekem faterom olyan mint egy lajhar, senkinek se tudna artani latszolag, megis 2 eves voltam mikor elhagyott minket. Errol ennyit :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Jó reggelt, csajok!

Az éjjel azt álmodtam, h beiratkozom töri szakra az egyetemen a baba mellett. No persze, vszínű pont egy egyetem fog még beférni a babázás mellé :)

Snowball
Megnéztem a nyákdugós cuccot, olyan mint az a zselés csibeleves süritmény :) De én éjjel pl a világ minden kincséért sem kapcsolom fel a lámpát, ha pisilek, nehogy túlságosan felébredjek, szóval akkor bármi kimehet (itt elég erős a közkivilágítás, olyan teliholdas félhomály van a lakásban, ahol nincs függöny). Az tényleg vicces, h anyáink még mennyire mást tanultak terhesgondozás témakörben :) Velem pl volt egyszer ultrahangon, pedig akkoriban ez még nagyon nem volt kötelező ('79), de gond volt és elküldték. valami 7 órát várt 6 hónapos terhesen, aztán meg az akkori minőséggel persze semmit se láttak belőlem :D De azt, h faros vagy befordult-e abszolut nem lehetett tudni, vgy, h mennyi idős vagyok (anyám nem menstruált rendszeresen a nővérem és köztem). Szóval a mai napig nem tiszta, hogy tényleg 4 héttel korábban jöttem-e vagy csak rosszul számoltak ki, de 3,5 kg voltam, úgyhogy utólag már nem izgultak.
Lóránt is ilyen nagyon nyugisnak kinéző pasi, de... tipikusan az, akivel minden nő feleségül akarja vetetni magát :) gondoskodási kényszer, udvarias, meghallgat, eltart. Szavajárása, h neki nem volt előttem más nője (34 volt, mikor összejöttünk) Aztán persze jönnek a sztorik az "amikor ausztráliában voltam a filippinó csajomnál...". Ja, meg ezekkel a távoli exekkel még mindíg skypol havonta 1x :? De amíg csak neten érintekiz, és amíg csak a távoliakkal, addig okés a dolog. anyám mondása a témában: alamuszi nyuszi nagyot ugrik!

Csicsi
Lóránt pont azt a filmet akarta megnézni, mint te :D mondom én, h leküldöm hozzád! :lol: Végül beleöntöttem a 20%os ecetet a gépbe, most az egész lakásnak olyan szaga van, mintha ecettámadás ért volna minket. A tüdőm pl tuti nem lesz vízköves :D Ha kihült, átgőzölm párszor sima vízzel, aztán veszek desztilláltat, h ne vízkövesedjen. Megnézem, van-e ilyen Aventes tisztítóvíz, amit mondasz a tecsóban. Annál messzebb nincs kedvem menni. Amúgy se megyek be bababoltba, csak vennék vmit (így is ahányszor arra a részlegre tévedek, valahogy bekerül a kosárba egy kissapka vagy egy zoknicska :D)
Ok, h kevesebbet kell főznöm, de akkor én se eszek rendesen. Mert ő mégiscsak lemegy a menzára a munkahelyén egy főzelék/saláta erejéig, de én itthon egyedül csak magamra úgy, h ő este nem eszik belőle nem csinálok kaját. Majd meglátjuk. Megint rászoktatom arra, h dobozban vigye a kaját, akkor legalább nem kell szóbaállnia ebéd közben a munkatársaival :D
Pálinka nekünk is figyel a spájzban :) pont karácsony elött hozott sógorom 5 litert valahonnan Kolozsvár melöl, de a nagyrészét elajándékoztunk, csak 1 l maradt. Ja, meg kapott Lóránt ágyaspálinkát a nagybátyámtól, azt nagyon szereti (ő általában a "női italokat" kedveli jobban borból meg likőrökből is).
Sok nő egy helyen ismerős téma. A tantestületünk kb 90 fős ennek úgy 10-15%-a pasi csak, gondolhatod, mi megy ott :D Én szerencsére pont két fiú között ülök, szóval még egész "védett" helyen vagyok, meg a velem szembe ülő csajt (51 éves "csaj") is nagyon birom, de azért tudnék olyan halmazt mondani a munkáatársaim közül, akikkel nem bírnék ki 10 perc beszélgetést :D Fú, amilyen rémsztorikat a kölyköktől időnként hallani... és nem kell mondaniuk, melyik tanránő volt, kitalálható :D

Ok csajok, megdumáltuk, egyszerre szülünk! Ha valaki elkezdi, szóljon, h dördült a startpisztoly! :lol:

Na megyek, még fel kell fúrni a levelet a kiságy felé (ilyen árnyékoló, ott volt a berendezett IKEA szobában, szóval "feltétlenül" meg kellett venni :D) Csak el fogja takarni a zöld bogár lámpákat...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja

aggódik értetek anyukád,azért neki is új dolog,a lánya nemsokára anyuka lesz,ő pedig nagymama.már tuti h babázna :D

csicsi

málnalevél tea sokaknak segitett,még nem késő elkezdeni inni.én is ittam volna ha nem vagyok császáros,amúgy meg tuti kibirnánk egyben a 40 hetet,jól érzi magát a gyerkőc odabent.ha bár ma olyan érzésem van mintha a pici lábaival taposná a méhszájat,vagy nem is tudom,érzem h úgy tágul.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Rekuja: igen, végül sikerült belémbeszélni a babákokat a 37. hétig, így tulajdonképpen érett újszülöttként látták meg a napvilágot, csak kicsit kicsi súllyal, de majd idekint meghíznak.. :D

Csicsi: segítség van, apa személyében, de csak január 23-ig, utána magam leszek, apa megy vissza dolgozni.. Addig remélem kialakul valami rendszer, ha nem is tökéletes, csak legyen.. 8)

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok!

Köszi Bettike a kérdést, elvan a seb, nem vészes. Nem nyúlkálok oda mert úgy azért fáj, de teljesen kibírható!

Snowball én biza lefeküdtem korán, mert ráadásul a fejem is marhára fájt, még tegnap is :oops: Nekem nagyon sebes volt a mellem és a vaselin simán hamar helyre kapta, szóval szerintem nem is kell más. Amikor itt vagyunk akkor mi is meghallgatjuk 11-kor a Himnuszt. Most én sajna kimaradtam, de páromék meghallgatták. Kíváncsi vagyok mi lesz a jóslókból. De ha mégsem lesz baba akkor ne csalódjatok azért nagyot, a zárt fórumon jó pár lánynak hetek óta vannak ilyen jóslói minden nap. Állítólag onnan tudod hogy jósló vagy rendes szülés, ha beülsz kád melegvízbe a jósló elmúlik. Kibírod hogy nem mentek haza idén??? Áááá nekem nem menne. Lettországban mennyi ideig lesztek, szeretsz ott lenni?

Kis-Csillag itt is csak dícsérni tudom az ikreket, gyönyörűek és nagyon megható ahol fogják egymás kezét!

Rekuja tényleg furi hogy már két hét eltelt. Meg ha nem császár lett volna, akkor tegnapra voltam kiírva. Igazából hamar megszoktam Anna méreteit, de nagyon-nagyon picike, az emberben sokszorosára nő a védelmező-óvó érzés valahogy. Pont írtam Csicsinek hogy a 32 babából 14 van meg idáig, meg épp egy folyamatban. Aranyos lehetett apa ahogy meggyőzött a pocakméretedről. Melyik avent sterilizálódvan, elektromos vagy mikro? Na most olvasom hogy megvan a használatid és én is az ecetet akartam javasolni. Ahogy nézem egy évjárat vagyunk. 90 fős tantestület??? Mekkora suliban dolgozol? Vagy egyben van az általános meg a középsuli?

Kat de jó ma mentek haza! Akkor tápit is adsz, vagy azért megelégszik a kevés tejcsivel is a kislegény?

Csicsi én már rég leszoktam a fogadalmakról. Tarts ki már nagyon a finishben vagy! A zárt fórumon 32 baba van kb. összesen. Mi most néztük meg csütörtökön az Utódomra ütöket és sajnos nagyon harmatgyenge. Mi az első és a második részt nagyon szeretjük, a második szinte jobb mint az első, de ez, hát ez a csináljunk még egyet, legyen egy kis bevétel, de se sztori, semmi, szóval nem annyira ajánlom.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


rekuja: na igen, nekem is mondta anyu hogy annak idejen nem volt jelentosege az ultrahangnak. Aztan most nagy elmeny volt neki mikor elvittem a 4D-re :) Nyakdugo...hat nem tudom...az enyem szerintem meg bent van. Azert ha egy ilyen kiesne belolem, igencsak meghallanam szerintem. De ejszaka en is deneverkent kozlekedem a lakasban, es a vilag osszes penzeert sem kapcsolom fel a villanyt. Ex baratnok skypeon? Meg is bolondulnek :D Szerencsere amilyen kozonbos Alex az emberekkel, az ex-ekkel is ugyanez a helyzet.

Most keltem fel a delelotti szundibol, es Molly meg mindig alszik odabent, es szegenyke ugy oda van kuporodva a bal oldalamba :) Az egesz sulya oda van rakva. Es ahogy simizem egyre jobban csak oda nyomja magat. Ja es a baloldalamon aludtam :) A kis draga nem sokaig fog mar bent kuporogni, meg lesz neki a kis helye...

nyufo: erdekes, meg soha nem voltam Lettorszagban. Most lesz az elso, hogy en is megyek vele. Viszont olyan mintha mar jartam volna ott, megvan az az erzesem. Most lesz az elso olyan, hogy nem megyek haza. Mert azt az 1-2 napot amit majd el fogunk ott tolteni, az abszolut nem szamit semminek. Meg nem tudom hogy mi lesz jovo karacsonykor, lehet hazamegyunk, mert mondtam Alexnek hogy ez volt az utolso mikor nem vagyok a szeretteimmel, es valamilyen megoldast kell talalnunk, hogy veluk legyunk.

kis-csillag: el sem tudom kepzelni hogy milyen lehet ez a dupla orom, hogy megoszlik a szeretet a babak kozott. Csodalatos lehet!!! :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Hű, de sokat írtatok az elmúlt napokban! :)

Snowball: nagyon csini vagy a képen!!! :) Jó, hogy csináltatok képet, még mi is akartunk a 9 hónapos pociról, de tudod, "azért víz az úr!" :D Tehát a vizem beindulása miatt elmaradt...
Ne aggódj a tali miatt, ha nagyobbak lesznek a fórumos babák, felpakoljuk őket, és megyünk mindannyian Hozzátok!! :D Na, mit szólsz, jó lesz így? :D
Jaj, ne írj ilyeneket a férfiak letámadásáról, mert nekem még nem lehet, de már nagyon kellene! :D Apának említettem múltkor, hogy nem tudom, mit fog szólni a metszés helyéhez, mire azt válaszolta, hogy amilyen régen már látta, szerinte olyan lesz, mintha mindig is ott lett volna... Apropó, rászántam magam, és megnéztem a metszést, és le a kalappal a doki előtt!! Alig találtam meg, pedig a kórházban még éreztem, hogy elég nagyot kellett vágniuk.. Szegény doki kb. 15-20 percig varrt, de most már látom, hogy milyen szép a végeredmény..

Rekuja: tegnap este óta már Kristóf alá tesszük a műanyag pelenkázót, ugyanis már lassan nem bírtuk lepedővel. Bár lehet, hogy a pisi még így is átrepül a pelenkázón, és a lepedőn végzi! :D Meglátjuk.
Hűha, most látom, menni szeretnél kirándulni a hegyekbe? Az igen! Nem semmi! Ott viszont ilyenkor elég vacakok az utak, nehogy pont akkor gondolja úgy Szaffi, hogy kijön.. Szerintem a Pilisben most elég nagy hó van... Mi is voltunk pár hónapja, már hassal, de csak a kilátókig jutottunk, meg a Platán panzió étterméig (imádom!!! :).
Sterilizáló folyadék: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
Desztillált vizet szerintem ne tegyél forralóba, nem alkalmas étkezési célokra. Inkább futtass át rajta egy kis ecetet / ecetes vizet, az segít rajta. A mosógépbe is azt használom, azzal öblítem a ruhákat (nem a babáét).

KisCsillag: Gratulálok, gyönyörű babák!!!! :lol: Hihetetlen, milyen szép fejlettek és nyugodtak!

Kat: ne aggódj, nemsokára azért fog brekegni a kisfiad, mert túl sok lesz a tejci... :) Én most a laktoherbet sem iszom, és még így is le kell fejnem szopi előtt.. (kb. 60 ml-t...)

Csicsi: sterilizáló folyadékot csak a mellszívóhoz használom, az edénykéket a mikróban, sterilizáló edényben tisztítom.
Hű, ez elég meredek sztori volt, amit írtál... Nem tudom, Te hogy vagy vele, de jó lenne, ha legalább az igazat mondaná, úgyis ki fog derülni... Mi az , hogy nem sikerül neki semmi??? Ott vagy neki Te, a kislányod, és most lesz egy Babátok is!! Igazán szerencsésnek érezheti magát!
A köldökzsinór miatt ne aggódj, nekem is voltak ilyen paráim, aztán már nem volt időm gondolkodni rajta. A dokim amúgy is elmagyarázta, hogy csak akkor lenne gáz, ha csomó lenne a zsinóron, aminek nagyon-nagyon pici a valószínűsége. Tehát ne aggódj, nem lesz gáz! Most már kevesebb helye van, azért mocorog kevesebbet.
sajti
 
 


sajti: egy jo tanacs: probalkozzatok majd felhomalyban, es akkor garantaltan nem veszi eszre a metszes helyet :lol: Meg nem hiszem hogy az elso alkalommal pont azt fogja majd vizsgalgatni :D Oke, osszehozhatunk egy talit itt!!!! En orulnek neki, elhiheted :) Nekem nagyon sokat segitett a forum, idaig is, es nagyon halas vagyok nektek!!! :oops:

Egyebkent nem tudok semmit errol a sterilizalo folyadeokrol, geprol, nekem meg nincs. Lehet ideje lenne beszereznem??? :shock:

Kép

Kép
snowball
 
 


Rekuja: szerintem iratkozz be egyetemre! :) Képzeld, bennem is megérett az elhatározás, és be fogok iratkozni főiskolára... Teljesen más irányba fogok menni, mint eddig.
Zselés csibeleves sűrítmény? Ez aranyos! Amúgy én nem emlékszem a saját nyákdugómra, lehet, hogy "kiöntöttem a fürdővízzel együtt.." Szerintem ne hallgass Anyudra pasi ügyben(amúgy is bírom az ilyen mondásokat), hallgass csak magadra! Múltkor egy csajszi találkozni akart az én párommal (vmilyen mondvacsinált ürüggyel) egy plázában, mire ő vitt engem is. A csajszi ennek ellenére a mozgólépcső aljában, 1000 ember előtt a férjem nyakába ugrott, és szorongatta kb. 20-30 másodpercig. Én meg ott álltam nagy hassal, az emberek meg néztek felváltva rám, és az ölelkező párocskára, akiből az egyik a férjem volt! Gondolhatod... Aztán beültünk egy helyre beszélgetni hárman, ott aztán rávilágítottam a csajnak, hogy mennyire jól elvagyunk együtt, utána már nem is kereste Apát, akinek én magyaráztam el, hogy a csajszi mit is akart.... Legyél biztos magadban, a többiek labdába sem rúghatnak melletted! :)

Nyufó: 32 baba összesen a zárt fórumon? Úristen, már nem is emlékszem, hányan vagytok ott?
sajti
 
 


Snowball: igen, nekem is nagyon sokat segített a fórum / fórumozó kismamák, mert most már látom, nem csak nekem vannak érzelmeim :D , és sok mindent megtudtam arról is, hogy mi hogy megy manapság..
Szerintem a sterilizáló folyadék, gép, stb nem feltétlenül szükséges a gyermekneveléshez, de kétségtelenül megkönnyíti az életet. A gép végülis nem gép, hanem egy edény (legalábbis az én Aventesem), amibe belepakolom az edénykéket, és tiszta vízzel / gőzzel sterilizálja, mikróban, 4 perc alatt. A sterilizáló folyadékot meg beleöntöm szintén tiszta vízbe, beledobálom a fejőgép részeit, fél óra múlva csak kiveszem, leöblítem, és már használható is. Tehát alapvetően jó sok mosogatást (amúgy is utálom..) spórolunk így meg.
Apa most mondta, hogy ma megnézi a vágás helyét.. Mit mondjak, én is régen láttam már "oda le", eléggé megváltozott a "tájkép", amióta a nagy hasamtól nem láttam... Mindegy, majd csak visszaalakul.. :wink:
sajti
 
 


Sikerült! Itt az új vonalzóm! :lol:

KépKép
sajti
 
 


sajti: en is ugy emlekszem, hogy noverem se hasznalt se sterilizalo folyadekot, se edenyt, hanem kifozte a cumisuvegeket idonkent. Ha edenyt nem is, de folyadekot venni fogok. Vagy majd idovel edenyt is, de most van annyi kiadasom, hogy nem fogok venni :? Anyunak en veszem a repulojegyet, es odavissza 4 (!) jegyet kell vennem csak egy szemelyre, mivel atszallassal kell jonnie, es egy ut mar alapbol 2 repulojegy. Nem egyszeru, de megoldhato. Nekem pedig mindennel fontosabb hogy jojjon hozzam, szoval inkabb kifozom az uvegeket alkalom adtan. Meg egyebkent mosogatni is szeretek :lol: Csak ovatosan azzal a felterkepezessel, nem telt le a 6 het :P Egyebkent en is kivancsi vagyok, hogy milyen lesz pocak nelkul a vilag. Mar megszoktam hogy pl a terdemet rendszeresen beutom a kis asztalba a nappaliban, mert ugye nem latom hol van :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Tyű, az ember elmegy vendégségbe, és úgy megszaporodnak itt az írások :) Vettem desztillált vizet, most azzal próbálom kiűzni az ecetszagot a sterilizálóból. Ez a víz azért nem alkalmas emberi fogyasztásra, mert nincs benne semmi ásványi anyag. Szóval megihatod, de csak átfolyik rajtad, ami hasmenés formájában nyilvánul meg (tisztaH2O). Az edényekre rá lehet gőzölni, főleg, mivel nincs benne semmi CaCO3 (kálcium-karbonát), vagyis nem vízkövesednek. Na nem ebből fogok teát főzni :D Elvileg vasalóba is ez az ideális ugye, de az nekem vízkőteleníti magát időnként (kiköpködi a kavicsokat). Most azért van ecetszag a lakásban, mert már a tiszta víz gőzöl a gépben :)
Valaki kérdezte aszem, milyen: nem mikroba tevős. Nekem se lenne, ha a nővéremtől nem kapok. Ő meg az férje rokonaitól kapta annak idején ajándékba, 8 éve. Akkoriban még nagy csoda volt, h nem kell forralni az üvegeket, meg Hanna tápszeres volt, úgyhogy ott sokat kellett használni.

Mondtam ma anyámnak meg nővéremnek, h vettünk mellszívót, úgy néztek rám, mintha az ördöggel cimborálnék :( nem erőltettem a témát ezek után :?

Betti
Anyám valóban aggódik :) már van egy unokája, de az már 8,5 éves, azzal már nem lehet babázni. Aranyos, hogy kidugja alul a lábát :D Mielött megfordult, nekem is volt ilyen érzésem, ráadásul akkor még ugye picike volt, szóval elhittem, h tényleg kiférne a lába. Most már csak nem! Tényleg, a császár idejét mi alapján határozták meg? Mert ha még jól elvan bent, ahogy mondod, akkor mért veszik ki a héten? Biztonsági okokból?

KisCsillag
Bizti meghíznak :) Épp azért mondtam, h olyan nagyok, mert egy kolleganőm augusztusban szült ikreket és azok a fotón olyan nagyon-nagyon picik, a te babáid meg tényleg olyan "rendes baba" formájúak. Fú, nehéz lehet kettőt ellátni. De legalább a testvérféltékenységet kikipálod :D Tudod őket egyszerre etetni? Egy ágyban vannak? Képzeld, romániában például a 90-es évek végéig, ha ikrek születtek, az apának is járt 1 évig a gyes, méghozzá úgy, hogy az egyik szülő megkapta a 100%os fizuját, és csak a másik kapott csökkentettet. Egy ismerősömék így voltak otthon négyesben a két kicsivel.

Nyufó
Annyira dicséred ezt a vazelint, h lassan én is beszerzek! Bár a vazelinről nekem nem ez a felhasználás jut eszembe, de ez már az én perverz agyam szüleménye :) Igen, egy évjárat vagyunk, ezt még egy korábbi bejegyzésedből zugolvasóként leszűrtem :)
Csak középsuli vagyunk, de évfolyamonként 5 osztállyal, 5 évfolyammal, meg a kéttannyelvűség miatt nagyon sok tárgy van bontva, szóval ezért a sok tanár. Meg a spec nyelvek miatt van jópár nem teljes óraszámos kollega is, az is hozzáad. Amúgy 4 éve hozzánkvontak egy másik sulit, az is sokat dobott a dolgon, mert bár kifutó rendszerben az ő osztályaik "megszűnnek" de pl tavaly 8 érettségiző nappalis osztály volt, plusz az esti, átlag 30 fővel. Gondolhatod azt a maratoni szalagavatót!
32-ből 14 baba, az jó, akkor még a többség egyben van, megnyugodtam, nem mi vagyunk késésben :)

Snowball
Exekkel személyesen Lóránt se áll szóba, csak virtuálisan :)
Én is így vagyok Szaffival, h úgy sajnálom szegény pici-nagy lánykát, hogy már nincs bent helye. Emléxem, mikor a nővérem lánya megszületett, folyton hajtogattam a végtagjait, hogy tudom-e olyan picire gyűrni, h legalább ránézésre beférjen a pocakba. Majd Szaffival is megpróbálom! :) Pocakméretről: Ma nővérem párjával összemértük a hasunkat, és hát az övé nagyobb. Mondtam neki, már mehet szülni a sörhasával :D Az enyém még mindig csak 105 cm, pedig hát nem 60-ról indult... Fogalmam sincs, hogy fér el bent egy 3,5 kg-s baba...
Sztem tök jól megleszel sterilizáló nélkül is. Elvileg egy lábosba forrásban levő vízbe berakod 5 percre, az is tök ugyanaz. Egy lábos víz meg kb ugyanannyi helyet foglal a konyhában, mint a sterilizálló gép.

Sajti
Sterilizálló folyadékot hogy használod? Mosogatás után bespricceled az alkatrészeket és vársz 30 percet? A mellszívót nem lehet ugyanúgy szétszedve a gépbe tenni?
Bátor vagy, h megnézted a gátmetszést, én tuti nem fogom merni :( pedig úgy készülök, h mire a kitolási szakaszhoz érünk már nem lesz erőm hősködni, simán felvágatom magam azért a max 10 perc nyereségért. Van egy olyan érzésem, h akkor már semmi nem fog számítani. De apa még ráér nézegetni, nem? nem 6 hét az eltiltás? Tyű ez most lehet, h durva kérdés, de... csak a behatolós sex van letiltve 6 hétig, vagy az orgazmus is?
Egyetemet majd meglátom. Elvileg a szakképzést kéne megcsinálnom matekból, az csak 2 év, kategóriát ugranék (legalább bruttó 5e Ft :D), meg lehetnék oktatótanár egyetemistáknak, az érdekelne szakmailag, mert én amúgy is sok olyan dolgot használok, ami amúgy sajna még most is ritkának számít, pedig már vagy 5-8 éve van. Csak hát a népek lassan integrálják az ismeretlen módszereket. De az egyetem az egy teljes nap hetente, kb 6-8 óra egyben, ennyi időre meg nem szivesen hagyom még szeptemberben egyedül sztem Szaffit, főleg, ha sikerül szoptatni. Annyit nem ér a képzés. A törit is ezért nem fogom sose megcsinálni :(
Cool a csajos sztori :) Egyébként Lóránt is ilyen, h egyszerűen nem látja, h valamelyik csaj ki akar kezdeni vele, annyira vakok tudnak lenni! A múltkor egy ismerősömről kiderült, h a csaj még egyetemista korából erdélyből ismeri Lórántott (ő ott vmi országos diákmozgalmi főakármi volt, a csaj meg pár évvel fiatalabb), és hát a csaj tök odavolt érte, ő meg nem hitte el. Pedig tudod, így látszott a csajon, hogy na, most tök boldog, h egyetemista kora nagy bálványával együtt bulizhat, azóta is hív minket mindenhova :D De én birom a csajt, meg jó fej a pasija is, csak vicces a szitu.
Tök jó a vonalzód :D És az az értelmiségi fotó a babádról, még mindig csodás :lol:

Csicsi vajon nem írt, vagy csak én felejtettem ki a válaszok közül? Ha írtál és nem reagálltam akkor bocsi, nem utálatból van :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja

sztem biztonsági okokból.nem korai amúgy mert 39+1 napos leszek kedden.

KépKép
bettike83
 
 


Azt hiszem el is búcsúzom tőletek,holnaptól kórház :)
Majd Nyufó hozza a hireket.legytek jók :)

KépKép
bettike83
 
 


még 1 valami,eddig 11 kismami babázik a zárt topicunkból :) 15 babucink van eddig :) de még sok pocakos is van.szám szereint 19 :)

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?