Jó reggelt!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Rékának és Daninak!!!
Megint nem sokat aludtam,de ezúttal nem apa volt a hibás.Elfogyott a jó kis gyógyszertári orrcsepp,így képtelenség volt Noémi orrát átjárhatóvá tenni.Még éjfél elött mikor "vacsozott" nem vot gond,aztán vissza is aludt,de 3 körül kelt,és hiába nyomtuk a sterimart,hiába maszíroztam az arcocskát,nem akart rendesen kitisztulni,aztán egyszercsak megindult,mondom hurrá,bevitem aludni,és be akartam Bazsit takarni,de elnéztem,és véletlen a fejére tettem a takarót,na erre nagy sírás,így őt is vittem orrot szívni,persze Noémit is ki kellett venni az ágyából,úgyhogy fél5-re már jók is voltunk,apa gondolkodott,hogy már nem érdemes visszafeküdni
Na mindegy,még aludtunk egy kicsit.
Tigriske,Zita orra nem is látszik
Nem raktam naptáras képet,mert azokat már mind láttátok,én a 2010-es évet válogattam össze,minden hónaphoz az akkori képet.
Timi,én is hasonlóan láttam,de jó,itthon lehetek velük,nekem sincs hova visszamennem,de területi képviselőnek nem is mennék vissza gyerekek miatt.Persze tudom nehéz lesz majd munkát találni...
Vanda,az éjszaka egyedül,amikor eszik rendesen,de csak kipucolt orral
Most éjjel 210-et evett
úgyhogy jogosnak érzem apa letolását
Fenistil cseppet adom,köszi.
Hű,8 gyerek,azért nem semmi
Nagyon jó lett az összeállítás,ügyes vagy!!!
Törpi,jaj,szegénykém.Mitől hányt Míra?Már jobban van?Mi az a sedo gelát?
Nektek a bébiőr csak csipog?
Mienkben hallom mit dumálnak,az ágyak is azért szakadnak ám le,mert ébredés után még nem megyek be,csak bő fél vagy egy óra múlva,és addig ugrálnak,röhögnek,dumálnak,és szétszedik a házat.Tegnap Noémi ágya is leszakadt
Azért nem semmi éjszakátok volt nektek sem,nálunk legalább ritkaságszámba megy,hogy Bazsi megébred.De,már működik,hogy rájuk szólók,alvás van,feküdjetek le,és akkor gyorsan elvágódnak
Rana,ja,jól kifogtuk,és unkatesóék(az ikrek) is betegek,persze nagyi ment hozzájuk is
Csak az zavar,hogy magyarázza,ez nem fertőz,sima megfázás,mert főzés közben kiszaladt hagymáért,és nem vett kabátot,majd amikor látja milye betegek,jaj,jól megfertőztem őket.Most akkor fertőz vagy nem?
Na mindegy,ma megyek patikába,sajna nálunk múltkor is 2 hónapig tartott,úgyhogy nagyon várom a márciust,de addig berendezkedek orrcseppel.
Atyavilág,hamm-hamm,kicsit kölcsönadom a gyerekeim,hátha jobban főzöl mint én,vagy szebb a tányérotok,vagy kényelmesebb az etetőszéketek
vagy a magslati levegő teszi.Most hány kilók?És hol vannak a karácsonyi fotók?Majd a nyuszi hozza?
Móni,na de jó,legalább nálatok is rendben a kaja.
Tkata,ti hogy vagytok?Jázmin eszik már?AB-t szedi még?