Sziasztok Lányok!
Végre van egy kis időm visszaolvasni!
Még egyszer
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
Nekünk a szilveszter kicsit "öregesen", nyugiban telt! Barátainknál voltunk, ahol van két pici gyerek, plusz egy másik házaspár barátunk is jött, a kicsi fiúkkal, Mátéval. Őt csodáltam egész este. Olyan jó volt nézni,hogy Emma is egy év múlva kb. ekkora lesz, mint ő. Hiszen a barátnőm is márc. 6-ra volt kiírva (én 9.), és feb.27én született Máté. Szóval Emma is kb. ekkora lesz, szóval őt csodáltam.
Tegnap este is úgy fájt jobb oldalt lent a petefészkem környékén. Tuti nyomott valamit. Nem folyamatosan fájt, csak bizony mozdulatoknál, ülve, ilyesmi. Mára már jobb lett a helyzet. De most már úgy tud mozogni,hogy nagyon tud fájni. Most kezd már kicsit teherré válni a dolog. Asszem nehéz lesz ez a maradék 2 hónap, de megéri nagyon, és már nagyon várom márciust. Remélem hamar itt lesz!
Ennek ellenére nagyon élvezem amikor hullámzik a hasam és mozgolódik! Olyan jó!
Csak néha okoz fájdalmat!
Hencsi
Sajnálom,hogy ennyire viszketsz! Tesómnak is volt, amikor terhes volt. Nem tudom mitől lehetett. Amint megszült, elmúlt neki! Érdekes dolgok ezek!
Bár neki nem voltak kiütések, csak viszketett nagyon!
Tök jó,hogy már szabin vagy! Pihengess sokat, amíg lehet!
Sajnálom,hogy a doki se tudott segíteni.
Azért ez elég durva. Hátha amikor visszamész, addigra keres neked valamit. Nagyon szorítok!
Orsi
Nem semmi,hogy 3 hónapos múlt Dalma! Tök jó! Nő a csajszi nagyon! Látom mentek majd Alsópáhokra! Milyen jó lesz nektek! Pihizzetek sokat! Kapcsolódjatok ki! Rátok fér nagyon!
Menion
Szuper,hogy jók lettek a laboreredmények! Remélem meglesz januárban a kocsitok is! Milyet szeretnétek? Hát igen, a babák könnyen megszokják a jót, de szerintem vissza tudod szoktatni a régi kerékvágásba. Lehet,hogy kicsit nehezebb lesz, de menni fog!
Nem semmi,hogy már ilyen kicsi korban tudják,hogy kivel mit tehetnek meg! Azt azért tudom,hogy később igen, de hogy már ilyen korán...? Hihetetlen!
Megoldódott a tejdolog? Fizetsz akkor most a nőnek?
Hihetetlen! Hogy mondhat valaki ilyet egy babára,hogy ronda! Megértem,hogy kiakadtál, de próbálj nem törődni vele! Anna baba nagyon szép, cukorfalat!
Bőlcsöde: Hogy év közben lehet-e vinni, azt nem tudom, de legalább egy évvel előbb be kell vinni! Azzal ne törődj,hogy ki mit mond! Nem vagy rossz anya, attól,hogy beadod. Tesóm is beadta Lillát, mert muszáj volt, amúgy ő nagyon szereti, mert nagyon szeret társaságban lenni. Ő neki igénye is volt erre! Úgyhogy ez téged ne zavarjon egyáltalán!
Ciszta: Köszönöm a bíztató szavakat. Már nem vagyok ideges miatta. Majd a dokimnak mondom, és majd ő úgy is elmondja mia a teendő, már ha van!
Gabi
Örülök,hogy ilyen szuper kisfiad van! Gratulálok hozzá, és remélem a kaki dolog is hamar rendbe jön majd nálatok!
Szuper,hogy kakilt Roli! Milyen vicces lehetett, amikor ő is meglepődött!
Nomi
Megértelek,hogy nem bírod elviselni,hogy sír! Szörnyű lehet! Én nem tudom mit fogok majd tenni! Olyan jó lehet sokat babusgatni! Nehéz ügy!
Anna
Nemsokára eljön a nagy találkozás! Nagyon izgalmas! Szorítok nagyon! A vizsgákhoz mennek majd a drukkok! Az a csaj tényleg durva. Nem értem az ilyet, én is ha tehetném, addig maradnék otthon ameddig tudok! Várjuk majd nagyon az infokat!
Manama
Igen jó,hogy megnézte alaposan, csak azt nem szeretem,ha megemlítenek valamit, de nem fejtik ki. De sebaj, majd a saját dokimmal megbeszélem jól a dolgot! Szerintem se okoz semmi gondot Emmának. Nem is kutakodtam semmit a neten, mert tényleg csak hülyeségeket találnék. Lehet,hogy 100 olyan leírás lenne,hogy semmi gond és csak 1 olyan, ami rosszat ír, tuti én azt jegyezném meg, és azon agyalnék. Úgyhogy ezt kihagyom!
Így most nyugodt vagyok!
Vivi
Várunk majd nagyon!
NA elég hosszúra sikeredett ez, de végre sikerült elolvasnom mindent, és ennek örülök. Ha esetleg valakit kihagytam, elnézést kérek!