Új privát üzeneted érkezett!

Tigriske: gratula ajándékhoz :wink: Csajok nagyon édesek :wink:
Törpi: én is jobban szeretem :oops: h már lehet Velük beszélni és egyre önállobbak :lol:
jaj nekünk is volt ám kariajándék :lol: eddig nem akarták mondani hiába jártattam a szám :lol:
Hány éves vagy? Kettő
Hogy hívnak? Tami-Lalu

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: a nappaliban a fiókokon ikeás van, én szeretem, bár másmilyet nem is próbáltam. :lol: Okos csajszik, hogy már mondják a nevüket, korukat. Én lehet meg sem érem azt a kort. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: naaaaa meglátod ugy elrepül majd az idő :wink: és dehogynem :wink:
akkor jo az a fiokzár? lehet fel kellene mégis rakni :lol: hogy nyilik? benyulsz és kipattintod? könnyü kinyitni?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Tamikám annyira köhög h este meg reggel is hányt :( pont mint Laluval pár napja...uuuutálom a köhögöstaknyolos nyavajákat :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ebéd mindjárt kész cserébe egész lakás egy nagy csatatér :evil: :lol: kiboritva összes lego letekerve 1 papirtörlö és miszlikekre apritva stbstb :lol: :lol: jönnek ám az ösz hajszálak :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: igen, benyúlsz és lenyomod-vagy oldalra húzod. Már nem is tudom, K. zoknis-alsógatyás fiókjain van. :lol: Na, akkor nem csak nálunk van csatatér! Megnyugodtam! :lol:

Még meglátom hogyan ébrednek a csajok és lehet berámolom őket az autóba és bevállalok velük egy brendonjáratot, de most még nem vagyok hozzá elég bátor. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: én is csak akkor mertem már egyedül autozni velük mikor stabilan önjárok lettek és valamelyest már szot fogadtak :oops: :lol:
honlapon néztek mik vannak? elég sok mindne van tényleg
hu ma nagyon csatatér lett :oops: :lol: nem birtam amig ebédeltek kicsit rendet raktam :oops: este már probáljuk h nekik kell de amig 2 kosarat berámolnak 3at kiboritanak :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, a fenébe már megint ez a hányós köhögés :( Jobbulást Taminak!
Cipő választ köszi, valószínű akkor megkeresem ezt a csajszit.
Nekem konyha két szekrényén van ez az ikeás-benyúlós-kipöccintős. Eleinte nehéz volt megszokni, mindig elfelejtettük és rárántottunk. Így teszteltük is azonnal, mennyit bír :wink: Most már megszoktuk és a csajok sem akarják azokat nyitogatni.
Csatatér nálunk is van, már észre sem veszem, csak akkor, ha épp egy hátast akarok dobni, mikor épp rálépek valamire. Ma sem sokon múlott a mutatvány :lol:
Ügyesek a csajaid, okosan dumálnak akkor már. Annyira imádnivalóak ilyenkor, amikor még csak szavakat mondogatnak, és minden sikernek úgy tudnak örülni. Nem is tudom, akarom-e, hogy rendesen beszéljenek majd. Bár tudom, az épp ennyire szórakoztató lesz.
A lányoknak már 21-es lábuk van. tuti elég lesz a 12-18 hós papucs? Megmérnéd nekem mekkora? Meg a következő méret is?

Timi, zoknis fiókra én nem tettem, hadd pakolják :lol: :lol: :lol: Ami nem törékeny, az nálunk szabad préda. Idővel megunnak ám mindent. A konyhát már messziről kerülik, nem érdekli őket semmi más, csak ha mosogatok vagy főzök. Pakolás nuku. Ma is kihúzta Emma a fiókot, csak úgy hobbyból, és ennyiben is maradt a dolog.
Brendon kemény dió, én apával voltam kb 1 évesen, és megőszültünk mindketten. Én próbáltam vásárolni, apa meg összeszedni a törpéket. Háááááát, bátor vagy, de előbb-utóbb el kell kezdeni, nem ülhetsz otthon mindig velük. Én drukkolok, majd számolj be :wink:

Rana, most olvasom, van e-mail címed a papucsos csajtól. Megírod nekem priviben?
Kicsi cipőnél nekem szólnak a csajok, hogy "fáj". A gond az, hogy ezt már akkor is mondják, ha én veszem fel a cipőm, így lehet, hogy csak valami zavar van náluk. De olyan szenvedést csapnak, meg nyafognak is, gondolom akkor tényleg fáj nekik.

Vanda, nekem is ez a 3. alkalom fodrásznál. Na jól van, nyáron házhoz jött, akkor így 4. Nekem is baromi hosszú már, ha kiengedem, de olyan kevés, ezért is fogom mindig copfba. Meg úgy kevésbé fáj, ha Míra fésülgeti az ujjaival :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


http://shop.ebay.co.uk/mytwinkletoeshoes/m.html
Törpi
0-6 Months size 11CM

6-12 Months size 12.5cm

12-18 Months size 14cm

18-24 Months size 15.5cm

ezek a méretek, nekünk most 22es a lábuk de még jo a 12-18 hos, de azért már jöhet a köv méret sztem én is rendelek most vagy legkésöbb jövö honapban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2010.12.29 13:36-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: jobbulást Taminak! Szegények benneteket is jól elkapott!

Brendon: nem megyünk, mert 1 órát sikerült csak aludniuk, így 3 után megint le kell tennem a csapatot-régen volt már ilyen, épp azon gondolkoztam, hogy milyen jól beálltak 2-2,5 órára. Mi ebből a tanúság??? Nem kell gondolkozni! Ja, én csak szigorúan babakocsiba szíjazva mentem volna velük.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, sajnálom! Lehet, hogy még néha néha lesznek ám ilyen gigszerek, hogy korábban felkelnek. Nálunk is előfordult, aztán lassacskán elkopott. Most is csak azt tudom mondani, idő kérdése.
Láttam fehér alapú papucsot vettél a lányoknak. Én attól tartok, hamar koszosodik az. Vagy rosszul gondolom? A rózsaszín tetszene, de az az angyalka rajta :shock: :lol:

Babusok, az előző kérdést Neked is címezném, mégiscsak Nektek van már több hónapos tapasztalatotok.
Nem tudom az ikresekre a felhasználóm meg a jelszavam :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


én lehet olyan angyalkásat veszek és azt mondom tündér :lol: :lol: mert az nagyon bejön mármint a tündér, mostani hapcivirágos az is nagyon jo, elözö meg pöttyös volt, azt is szerették :lol:
igen koszosodik, de a világoskék is meg a fehér is, viszont "moshato" én vizes szivaccsal néha szappanossal is szoktam letörölni, igen meg fog látszani a használat de azért nem lesz "hotkoszos" :lol: mert ugye csak lakásban bent használjuk
Rana: Te irtad h kimostad? mosogépben?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


de van bordo meg sötétkék is lányos sztem azok is jopofák :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nem is tudom mióta használjuk, talán 2 hete, de eddíg csak a talpa koszos. Én már kinéztem nyárra a rózsaszín szandit, meg a fűzőset. az nagyon tetszik. Ja, és miután lányaim cipőt, csizmát leszednek (Babus tanúm rá! :wink: ), mi ha kocsival megyünk valahová és tudjuk hogy csak zárt-meleg helyen leszünk, akkor is ezt adjuk rájuk-ennyire bejött. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: de jo h ennyire szeretik és nem szedik le :lol: :wink:
és tényleg nagy cipöleszedök a Lányok, láttam ám :wink:
megnézem miket néztél ki :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LEATHER-BABY- ... 6b1a9a4450
cukik :lol:
a szandi nekem is tetszik de mezitleb lehet hordani vagy ez is zoknis?
én mindig bajba vagyok mert én simán hordok zokni nélkül ugye nyáron de Csajokra azért adtam általában nyáron szandiba is zoknit féltem h feltöri a lábukat, volt h nem adtam akkor meg a csatt megfogta a lábukat :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: ezt: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LEATHER-BABY- ... 6b1a9a4450
és ezt: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LEATHER-BABY- ... 68c684bcfa
De messze van még a következő méret, de nyárra mindenképpen kelleni fog-már csak azért is, mert tetszik! :lol:

Lányaim alszanak. :shock: 3/4 4-kor aludtak el. Ebből mi lesz???? Apa éjjel 11-kor jön haza, lehet megvárják ébren! :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: :lol: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


hihi jora gondoltam akkor :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jól elszórakozunk mi itt! :lol:

Fel kéne keltenem a csajokat, mert ez tényleg gáz lesz így, de úgy sajnálom őket ilyenkor. Lágyul az a kemény szívem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, a fűzőset én is nagyon nézegetem, de félek, hátha azért kezdik piszkálni, mert az ott van. Na majd apát előszedem, hogy mondjon véleményt ő is. Én két különbözőt akarok. Tök arik, annyira tudják melyik ruha melyiküké, vagy akármi is, ha különböző, tudják, kié. Én ezt meg akarom tartani. (nálunk ugye a nagy súlykülönbség miatt eléggé korlátozott, kire mi jó)
Késői alvás miatt ne aggódj, legalább lesz társaságod, míg apa hazaér. Sokszor eszembe jutsz, tudtatok egymással beszélni, kicsit rendezni a dolgaitokat?

Én most ittam meg egy pohár bort, de már kezdek becsípni, lehet, ma többet nem kéne már írnom. Anyósomék vannak itt, velük koccintottam, most pihiznék, csak épp Míra süvítésétől akar szétrobbanni a fejem. Apja szerint csak így tud beszélni :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Na letudtuk a karácsonyi rokonlátogatást. Tíz kiló új játékkal lettünk gazdagabbak... :lol:

Babusok, fog már régóta van, de fogmosás nincs. :oops:

Zsófi, vmit félreérthettem, mert azt hittem, fogmosásban már profi vagy... (Mármint nem a sajátod mosásában)
Ja, fogkefe és fogkrém állítólag mindegy az elején, mert ilyenkor még úgyse "mossák" helyesen a fogukat (ha egyáltalán sikerül), hanem csak az a lényeg, hogy korán hozzászokjanak, hogy ez a természetes. Csak én ugye nem tudom, mi az a korán. Illetve mennyi idős korban nem késő még...
Hát majd megnézem, befér-e az ujjam (bár ha állnak, nem hiszem, csak ha nincs rajta a súlyuk...). Csak azért kérdeztem, mert mindkettőjüknek a kislábujjon piros horzsolás van, gondolom kidörzsölte a cipő. Csak azt nem tudom, ez mennyire természetes (most kezdtek el ugye igazán járni, és ha én új cipőt veszek, akkor az én lábam is kidörzsöli)... :roll:

Cipőszámozás :evil: Quechuából 21-22-es kéne, D.D Stepből most 19-es van, de az Elefantenből a 19-es még nagy (bár lehet, hogy már nem). De most a DDStep kiscsizmájuk 21-es.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Babusok! Puhatalpút kézzel mostam ki, de sztem simán kibírná a mosógépet is. Először kicsit sprőd lett az anyag, de aztán hordták egy picit, és olyan lett, mint újkorában. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Köszönöm a többi cipős tanácsot is. Hát még nem mondják, hogy fáj, bár ha beverik valamijüket, akkor utólag megmutatják! Azért már ez is előrelépés! :D

Babusok, most olvasom (nem átlózva, hanem cikkcakkban olvasok :oops: ) a hányós-köhögést. Szegényke... :cry: Nem lehet tudni, mitől van ez???
Édes a karácsonyi ajándék. :) Az enyém Letti második "mondata": "BABA JÁCC" (a képen játszik a baba). :shock: :D

Timi, ne szomorkodj, hamar behozza a kiscsaj a lemaradást a dumában! Ajsika is egész sokáig csak halandzsázott, most pörgött fel a beszéde csak.

Törpi, Zsófi, privi ment. Bár sztem publikus a csaj emailcíme, merthogy sok helyen hirdeti magát, de inkább csak priviben küldöm, abból nem lehet baj.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: szerintem ráér a fogmosás, amikor már több fog van kint, mint bent, mi is csak azért adtuk oda, mert volt itthon nekik.
Most még várom, hogy beszéljenek, ne csak halandzsázzanak, de van egy sejtésem, hogy visszasírom én ezt a "tudatlan" időszakot!
Cipő: szerintem az nem igazán jó, ha kidörzsöli a lábukat, még akkor sem, ha új a cipő. Legalábbis, ha én biztos nem vennék fel olyat, ami 1x-is kidörzsölte.

Na, ha most dohányoznék tuti annyi füstölne a számban, amennyi csak belefér!!! (még jó, hogy nem raktam el dugiba évekkel ezelőtt!)
Nem lehet egyedül fürdetni és tápozni este a lányaimat. :cry: Nem tudom hol rontottam el, nem tudom mi van, nem értem :cry: :cry: :cry: Alexa már akkor kétségbeesik, amikor engedem a fürdővizet, pedig őt bele sem rakom, hanem azt csinálom, amit Edit javasolt és közben tényleg nincs sírás, ma már Hangát is megnézte egy pillanatra, ahogy tombol a kádban. A bajok ott kezdődnek igazán, hogy Alexa fel van öltöztetve és be akarom rakni a kiságyba, hogy Hangát is kihalásszam a kádból. Onnantól Alexának elgurul a gyógyszere és toporzékolva visít, lilul a feje és Hangát már ott öltöztetem mellette, de mégis ugyanúgy üvölt, amíg fel nem veszem. Eddíg ő egyedül ette a tápot este, ha egyedül voltam velük, már nem engedi magát lerakni, kapaszkodik, mintha az élete múlna rajta. A kezemben semmi baja, ha megpróbálom csak 1 cm-re eltávolítani magamtól már kétségbe esik. Mondjátok, hogy ennek hamar vége lesz, vagy adjon valaki tanácsot mit tegyek! Bármire vevő vagyok és kellően kétségbe esett!
:cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rörpi!
Én is "olcsó lány" vagyok. Sosem iszom (de tényleg), szerintem egy fél pohár borral simán le tudna brki itatni. :lol:

Timi!
Ha nem rakod be a kiságyba Alexát?Csak megkapja a tápot, ott marad a közeledben, amíg kiveszed Hangát, és utána együtt mennek az ágyba?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Ajaj,mindenhol otthon apuka,anyukák meg ráérnek netezni? :lol:
Este elolvastalak titeket,de mire a végére értem már félig aludtam,így most kezdem előlről.

Rana,sajnálom a betegséget,lányok ügyik,hogy nem kapták el!
Áááá,ne is mond,csak néha nézem a névnapokat,pont szerencsétek volt :lol:

Dumával nagyon ügyik!Örülök,hogy apa is jól :lol: :lol: :lol:
Mi fürdéskor mosunk fogat,igaz utána még tápoznak :roll:
Ja,és képeket ne felejtsd el!!!
Te mit kaptál karira?Mi fényképezőt :D

Törpi,hűha,anyudék akkor nektek adják azt a "filléres" luxot? :lol: Irigyirigy :oops: Dédinek van olyan,fél éves nyugdíjába került :shock:
Komolyan mondom :lol: :lol: :lol: ezt nálunk is hamar megtanulják majd :lol: Édes lehetett Emma :D És örülök,hogy ennyire jól elvannak már :D
Apa nagyon ügyi,hol nyerte a laptopot?

Móni,nálunk valahogy úgy alakult,hogy apa-Bazsi,anya-Noémi.De ez egyrészt azért van,mert Noémit nehezebb eset volt etetni akár kanállal,akár cumisüvegből,így a kínlódás nekem maradt,és így lefeküdni is legtöbbször én viszem Noémit,mivel ő elötte ül,ha megyünk valahova autóval,akkor apa cipeli a "súlyt"(van néhány lépcsőfok a kertig),meg amúgy is ő mögötte ül Bazsi,ha gyalog megyünk,akkor meg azért megy apa Bazsival,mert picit magasabb is Bazsi,és nem kell annyira féloldalasan mennie vele,persze azért sokszor cserélünk mikor aludni visszük őket,de valahogy így alakult,de náluk annyira nem veszem észre,hogy anyásabbak,vagy apásabbak-e.
Én is tálas mixert akartam :lol: Na majd szülinapomra :D
Szép a vonalzód :D

Tigriske,mozi :D
Jaj,nagyon szépek a lányok,mennyire örülnek a játékoknak,enyémek olyan fapofával nézték,egyedül a tegnap kapott sátor volt hangosan kiabálva ünnepelve :lol: nagyon megnőttek ám ők is,Lili ajándéka szuper :D És sosem sok!!!Szép lett a naptár,gondolom örültek neki,mi is azt adtunk :D De hogy egyszerre mindhárman így nevessenek a képen,nekem még kettőről is nehéz olyan képet csinálni :lol:

Timi,amikor múltkor felvetődött a puhatalpú,akkor be is tettem a linket az ikresekről,hogy szerintem jó áron hozza EVE.Én is gondolkodom rajta,bár Bazsinak vettünk új szandit,de már Noémi is kinőtte a 18-ast,neki is kéne,de lehet inkább ilyen lesz.Jelenleg nagyon vastag zokni,alján végig csúszásgátló,és ezt adom a rendes zoknira,érdekes mód nem veszik le.De majd rakok még karácsonyos fotókat,és ott meglátod,azárt harisnyával annyira nem szép ez a zokni,jobban mutatna a kiscipő.

Estét sajnálom,tanácsot nem tudok adni,sajna,lehet ez a szeparációs szorongás,az meg elmúlik,állítólag ilyenkor sokszor fel kell venni,megnyugtatni,mert ha felhúzod magad,és csakazértis ott hagyod,akkor csak erősödik benne a félelem,hogy elveszít,és olaj a tűzre.Kitartás!!!

Sajnálom,hogy ennyire nehéz lett velük,nekem az első pár hónapban voltak olyan érzéseim,hogy ezt nem nekem találták ki,de már elmúlt :lol:

Zsófi,mi a dm-est kaptuk,amiben három fogkefe van,van egy körbegumis,azt már 5 hónapos koruktól használjuk,aztán 10 hónaposan átálltunk amiolyan mint a rendes fogkefe,de még mindig gumis sörtés(ezeket oda is adtuk fürdés után,hogy rágcsálják,míg öltözünk,de én is mostam vele nekik),és két hete már a rendes sörtéssel,de még fogkrém nélkül mossuk,és ezt most nagyon engedik,a másikat sokszor csak maguk akarták,ezt viszont nem adom még a kezükbe,mert kitépkedik a fogukkal a sörtéket :lol:

Babus,ti is nagyon szép karácsonyi ajándékot kaptatok :D
Taminak jobbulást!!!
Összepakolás nálunk is ilyen :lol:


Lkata,ugye nem azért nem jössz,mert kórházban vagytok???

Én hozok még majd képeket,de 6.40-kor kezdtem olvasni,ás írni :shock:
Vendég
 


Jó reggelt!

Vanda: próbáltam, hogy ott van mellettem, de kapaszkodik a lábamba és ugyanúgy sír, amíg fel nem veszem. Szabályosan toporzékol és rángatja a gatyámat, semmi más nem érdekli, csak hogy felvegyem.

Nyulasz: felveszem, amikor csak tudom, ha nem, akkor is ott lehet velem, de neki olyankor ez nem elég. Szegény Hangára meg szinte nincs is időm. Nem tudom, hogy ez szep.szorongás-e, de ha elmegyek és nagyival maradnak, nincs semmi gond. Vagy ne kiabáljam el, mert majd lesz? :?

Nem nagyon tudok még írni sem, arra ébredtem, hogy beállt a vállam-lapockán, jobb karomat nem tudom emelni, fejemet fordítani. Mindíg ez van, ha valamit nehezebbnek érzek, mint amit bírok. Francba! De legalább ma jön anyu délután segíteni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,sajnálom a beállást :( jobbulást!
Szerintem elmúlik ez a szorongás,nyugi!

Lányok,ha rendeltek puhatalpút,én is csatlakoznék,megbeszéltem apával.Leadjuk egyszerre a rendelést?
Vendég
 


Timi!
Ha a nagymamával nincs gond, akkor simán szivatva vagy. Mint a pasim. Róla is leveszik azonnal a lurkók, hogy ha visítanak, akkor hiába tudja, hogy ott kéne hagyni, tipródik, sajnálja őket. Hagyd hisztizni, előbb-utóbb rájön, hogy felelsleges.
vovanda
 
 


jan 5ig küldjétek el a rendelést akkor 20 körül itthon lesz :wink:
nem kell együtt küldeni, mert ugyis Mindenkinek postázza vagy személyes átvétel :wink: kinek mi a jo :wink:
Timi: juj gyorsan álljanak vissza a dolgok eredetibe :wink: sztem idövel meg megoldodik a dolog, nálunk Tami az anyaaa felveeeeesz :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: nálunk orditás volt régebben ha kimentem a konyhába (régi lakásban) aztán egyszercsak elmult :wink:
Rana: mi is megvártunk pár fogat és utána "mostunk", sztem fokozatosan kezdd el hadd ismerkedjenek elöször a fogkefével aztán majd a fogkrémmel is, nem kell mindent egyszerre :lol: Lalunak azt mondta dokinéni h takoynkor és nagyon a torkában csorog a cucc igy köhög is ezerrel, na most uez van Taminál, Lalu már csak néha kühüg de taknyolnak még mind2en Tami ugye jobban...csak elmulik már lassan :? hányás meg csak akkor van ha nagyon köhögnek ez pár nap szokott lenni :?
Törpi: mennyi az a nagy sulykülönbség Csajoknál?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: nálunk Tami anyásabb Lalu apásabb, de ez most sztem változott h korházban voltunk, sztem ugyis alakul, de az ember ugye nem direkt csinálja igy, igy alakulnak a gyerekek és kész :wink: ha odafigyel az ember h ne legyen sehol tulzás sztem semmi bajuk nem lesz ebböl :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Ajándék: én gyönyörű fehérneműszettet kaptam, meg konyhafelszereléseket. Mindkettő célzás? :roll: :lol:

Törpi, Apa nekem is nyerhetne laptopot! :lol: Az enyém teljesen kipurcant. :( Apropó, nincs vkinek felesleges régi Asus alaplapja?

Nyulasz, tényleg nem kell összefogni a puhatalpú rendeléséhez, mert ahogy Babus mondja, van személyes átvétel egy csomó helyen, csomó időpontban. De ha nem jó egyik sem, el is postázza. :wink:

Timi, sajnálom sírást is meg beállást is. Remélem, mindkettő hamar elmúlik. Tényleg szepszonak tűnik, bár nekem nincs róla gőzöm se, hogy azt honnan lehet felismerni.
Képzeljétek, nálunk most Letti borzalmasan picsogós. Pár napja fokozatosan kifejlesztette, hogy ha valami nem tetszik neki (elveszünk tőle tiltott dolgot, vagy nem kap azonnal cicit vagy hamit, stb), keserves, szívszaggató sírásba kezd. Mi ez most nála??? Hisztipróbálgatás??? Az a baj, hogy csórikám a tegnapot is végigbőgte, hol ezért (elesett vagy ötször), hol azért (a macija nem tarthatott vele a céklaevésben, és szegény gyermektől a teamécsestartót is kegyetlenül elkoboztuk), és úgy sajnálom szegénykémet. Megszakad a szívem, ha sír (Ajsika nem sír többet, mint eddig). :cry:

Na megyek főzni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: nem azért, hogy ijesztgesselek, de Alexa is így kezdte. Ma már ott tartunk, hogy nem sír, hanem visít, üvölt, toporzékol. Azt várom mikor jön a földhözcsapkodommagam mutatvány.

Vanda: próbáltam hogy otthagyom, vagy levegőnek nézem, de nála ilyenkor nem válik be. Más, amikor csak hiszti, akkor működik is, de amikor ilyen kétségbeesett, akkor csak az lehet, hogy felveszem. Vagy már tovább fejlesztette a dolgot és tudja mikor mit kell tenni? Ennyi esze nem lehet! Ugye nem!?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
DEEE, lehet és van is ennyi eszük. Nem tudatos ez, de olyan radarjuk van, hogy az csuda.
vovanda
 
 


Vanda: köszi! Akkor most keresek egy jó erős kötelet a karnishoz, de anyámat még megvárom, mert annyira fájok, hogy még felkötni sem tudom magam egyedül. Na, ez az igazi nyomor, amin már csak röhögni bírok. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babusok, 1,5-2 kiló körül van a különbség. Tudom, ez nem hangzik soknak, mégsem tudom egymás ruháit rájuk adni. Cipiket rendelem sos-ben, apát is meggyőzte a Ti 9-10 hónapos tartósságotok. Már csak attól parázok Míra nem veszi-e le. Majd elválik, max Emma hordja mindkettőt, Mírának meg vadászhatok bőrtalpú zoknit, amit most is hord és nem vesz le. Ma épp találtam egy boltban, de csak 26-tól volt méret :( Csajaidnak mihamarabbi egészséget!!!!!

Rana, az én gépem nem volt ép egy mai darab, olyan tetű volt, hogy bosszantó, és sok oldal be se jött. Csoda, ha a képeket meg tudtam nézni rajta. Na ezért örültünk, mikor apa egyik munkahelyi versenyének ez volt az egyik díja. Fehérnemű? Szerintem nem célzás (bár Te tudod :wink: ), én annak bármikor örülök. Konyhai cuccok? Hát én a tavaly kapottat idén karácsonykor bontottam ki :oops: :lol:ű
Lányok is ilyenek, ha vmi olyat veszünk el, ami nem az ő kategóriájuk, akkor megy a szívszaggató sírás. Ez szerintem természetes. Míra 8 hónapja tud menni, mégis naponta többször koppan még mindig. Egyszerűen figyelmetlen, szeleberdi. Mint az anyja :?

Timi, teljesen meg tudlak érteni. Van egy olyan rossz érzésem, hogy Te sem fogod hamar megúszni ezt. Nálunk Míra volt ilyen, nem tudom emlékszel-e, hogy mennyit panaszkodtam erre. A mai napig vannak rohamai, ilyenkor nincs mit tenni, cipelni kell. Idővel megnyugszik (nem egyhamar, az tuti), vagy valami eltereli a figyelmét. Pl kaja, alvás, dvd... Nagyiknál azért nincs gáz, mert azok azonnal felveszik, ez az első nekik :x Azért állt be a nyakad, vállad, mert cipelted Alexát? Én kezem is iszonyúan fájt, egy enyhébb inhüvely-gyulladást is kapott (én erre amúgy is hajlamos vagyok 13 éves korom óta), Fastum gél segített. Nincs valami jól bevált balzsamod Neked? Mert apósomnak van valami csodakréme, megkérdezhetem, mi az.

Nyuszi, laptop story fentebb :wink: Én lányaim is teljes érdektelenséggel fogadták az ajándékokat. A bontogatás sokkal jobb móka volt. Második nap már ki sem bontottam mindent, ami a fa alatt volt, mert annyira nem érdekelte már őket, annyira nem tudtak ilyen sok új dolgot felfogni. Nálunk pont fordítva van az etetés; mivel én szenvedek az esetek többségében Mírával, ezért ha apa itthon van, ő kapja meg, mert neki még kevésbé fogytán a türelme. És érdekes, mostanában nem nevezhetnénk nehéz esetnek a kajálásokat. Tény, csak azt eszik meg, amit szeretnek, másból egy kanállal sem, de ha okés, akkor teljesen jó étvággyal esznek. És nem édességeket, mert azokat ők nem szeretik. Hanem tökfőzelék, spenót, spenótos tészta, sajtos tészta, hal, zöldséges rizs, ettek a harcsapaprikásból is okosan. Teljes a döbbenet néha apával. Zabálják napközben a körtét, mandarint, kivit. Szóval az egészséges kaja szerencsére megy. Nem túl változatos, de majdcsak belejönnek :roll: Tegnap főztem nekik paradicsommártást, rizst adtam hozzá, mert azt szeretik. Két kanál után szájzár és erőteljes tiltakozás volt. Nincs mit tenni, nem szeretik. A nyers paradicsomot viszont két pofára tömik :shock:

Vanda, nekünk akkor érdemes lenne összeülni egyet inni :lol: Nem semmi lenne a vége :lol: :lol: Kár, hogy ilyen messze laksz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: azért jó ám olvasni, hogy már nem olyan nehéz. Emlékszem mennyit panaszkodtál régebben és bevallom, akkor elképzelni sem tudtam, hogy ez ilyen nehéz tud lenni. Most már totál megértelek-meg mindenki mást is. Elképzelni sem tudtam, hogy valamelyik lányom ilyen legyen és ez most a lelkemet nagyon megviseli+ ugye a folytonos visítás-lógás, rángatás, na meg, hogy mégsem bírok annyit, amennyit én gondoltam-ez megy az én vállamra. Nekem a lelki terhek mindíg ott jönnek ki, a gerincsérveimről már nem is szólok. Van rá jó kencém, de az is csak akkor segít, ha magamban rendet tudok tenni. Remélem hamar menni fog, mint eddíg! :wink:

2,5 órája alszanak ébredés nélkül! :D Ó, az élet apró örömei! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, hát akkor lehet hogy Letti is arrafelé tart, mint Alexa. :shock: :( Úgy érzem, az egyetlen helyes út a következetesség (lenne), amely így szokott történni nálunk:

(L. tiltott dolgot rágcsál)
Anya: Ne vedd a szádba, kérlek, mert nem szabad.
(L. továbbra is rágja, direkt, dacosan Anya szemébe nézve.)
Anya: Mondom, hogy ne rágd.
(L tovább rágja, dacosan.)
Anya: Ne rágd, mert elveszem.
(L tovább rágja, Anya már megbánta, hogy fenyegetőzött, mert most muszáj lesz betartani.)
Anya: Jó, akkor elveszem. Kérem.
(L nem adja, de Anya elveszi. L szívszaggató sírásban tör ki, és kéri a szajrét.)
Anya: Mondtam, hogy elveszem, ha rágod.
(Anya nem adja vissza, L még szívszaggatóbban sír)
Anya: Ne sírj kérlek, mondtam, hogy csak akkor foghatod, ha nem veszed a szádba.
(L még szívszaggatóbban sír)
Anya (nem bírja, már ő is sír): Na jó, tessék, csak ne sírj.
(L elhallgat, és újra a szájába veszi)

Törpi, örültem én is a fehérneműnek is, meg a konyhai cuccoknak is. :D De laptopnak jobban örültem volna. :mrgreen: Na, majd szülinapra, ahogy Nyulasz mondja. :lol:
Enyémek nem tudják leszedni a puhatalpút, bár lehet hogy a kétévesek leleményesebbek. :lol: Most adtam rájuk az új, nagyobb cipőjüket (fűzős). Gyerekbiztosan megkötöttem (azaz a masnit még egyszer erősen dupla csomóra kötöttem), Letti a kis Hudini három perc alatt kikötözte és levette. :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyira ismerős ez a párbeszéd!!!!! A kis Hudini is.

Timi, volt egy ilyen sejtésem is, hogy a lelki gondok jönnek ott ki, de nekem meg ez ismeretlen. Remélem így is marad. Én csak idegbeteg leszek. Utólag is bocs a sok panaszkodásért a múltban Mindenkitől, de valahol ki kellett jönnie a feszkónak. Mivel napközben senki nincs itthon, így Ti lettetek az áldozatok. Azt nem garantálom, hogy ezután nem lesz, de próbálom visszafogni magamat.
Timikém, Neked meg sok-sok erőt kívánok. Én akkor kezdtem el jobban érezni magamat (azon kívül, hogy a gyerekeim is sokban változtak) amikor felfogtam, hogy már saját akaratuk van, és innentől már nem úgy fognak menni a dolgok, ahogy én akarom. Elég akaratos ember vagyok, így ez egy hatalmas lépés részemről, és tagadhatatlan még néha emlékeztetnem kell magamat erre, de jó úton haladok. Ezáltal az anyatigrisség felé is, ha bárki kritizálni meri a lányaimat. Mert én már értem miért ilyenek. Aki nem látja őket nap-mint nap, annak ez idegen. Még az apjukra is rá kell néha förmednem, hogy ez most már így van és kész. Szóval szerintem ne vedd magadra, ez nem a Te hibád, hanem életkori sajátosság. Én mindig azzal nyugtattam magamat, hogy Vanda is sokszor eldobta az agyát, akinek nem az első gyerekei. Szóval nem vagyok egyedül. Sőt, egy barátnőm odáig jutott, hogy sos bölcsibe nyomta a lányát. Na én ezt nem tudnám hova tenni. És neki csak egy van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Rana: párbeszéd dettó! :lol: Csak én vagyok olyan kőszívű, hogy nem adom vissza, amit elveszek, helyette kézen fogom és mással elterelem a figyelmét.

Törpi: nehogy visszafogd a panaszkodást, én tanulok abból is, vagy legalábbis igyekszem felkészülni, hogy nálunk is lesz ilyen! :wink: Én is csak nektek tudok panaszkodni, úgyhogy lehet mostanában kicsit sok leszek, de igyekszem felülkerekedni a dolgokon! Apára nálunk is néha rá kell szólni, hogy vegye tudomásul, ez életkori sajátosság, majd kinövi-elmúlik, stb. Szerinte meg nem normális, de azért rám hagyja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ja, ez nálunk is működik, de sajna egyre ritkábban. Amit Törpi ír, az totál igaz: egyre erősebb az akaratuk, és esküszöm, már DIREKT nem hagyják, hogy eltereljem a figyelmüket mással. Persze ennek örülni kell, mert ez annak a jele, hogy egyre okosabbak... :roll: Amúgy meg kőszívűnek kell(ene) lenni, talán, akkor a jövőben könnyebb lesz. (?)
Törpikém, te meg nyugodtan panaszkodj, inkább, mint hogy ezért :shock: bölcsibe add őket... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Vanda: igazad volt, engem szivat a gyerek, de az apját is!

Ma esti rutinunk mamával: én Hangával vizet engedtem, vetkőztettem, beraktam a kádba, Alexát mama a szobában levetkőztette, behozta a fürdőszobába és szépen játékosan belerakta a kádba, majd nem győzött menekülni, mert akkora pancsit rendezett, amilyet már nagyon régen. :shock: Mintha az elmúlt két hét nem is lett volna. Játszott, nevetett, dobta a hasasokat, amikor megunta (kb. 10 perc), akkor felállt, mutatta, hogy kijönne, mama kivette, vitte öltözni, utána be lett rakva a kiságyba, amíg elrendeztük a dolgokat, egy árva hang nélkül elvoltak, utána táp az ölünkben-Alexát mindíg én szoktam ilyenkor etetni, de most mamával volt és olyan volt, mint régen. Hát én még mindíg nem tértem magamhoz. Apja szerint ún minket és azért csinálja velünk a műsort.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Lányok,persze,akkor megrendelem külön a cipiket,nem tudtam hogy csinálja a rendelést,én csak a posta miatt írtam,hogy egyszerre adjuk le,mármint angliából ide a posta,de akkor mindig megvár párat,és egyben rendeli.Nyilván én máshol veszem át,mint Rana :lol: Akkor jan.5-ig kell rendelni?Valaki dob nekem egy e-mail címet?Köszi.

Nálunk is sokszor van sírás abból,hogy szerintük lehet,szerintem nem,sőőőőt,ha valamelyiknek azt mondom,ne vedd a szádba,akkor amelyik addig nem vette,gyorsan kipróbálja,hogy vajon neki sem szabad-e :lol: :lol: :lol:

Párbeszéd ugyanez,de a végén sokszor "elviszi a cica",és úgy csinálok,mintha eldobtam volna,ezen általában nevetni kezdenek,és mutogatják utánam,és siccegnek is,tiltott dolog megszerzésénél azt mondom,"anyáé-apáé,kérem,ezt nem szabad",és ezt nagyon komoly hangsúllyal,olyankor legtöbbször odaadják.

A tv-hez mentek mindig oda,hiába volt minden próbálkozás,erre apa múltkor mondja,hogy megcsíp,és picit hátul meghúzta a hajkat,hogy ne lássák,de tényleg épphogy,akkora sírás lett belőle,nagyon megijedtek,mostmár messziről mutogatnak a tv-re :lol: .és fogják a hajukat hátul.

A tűzhely már működik,ha szólok,hogy forró,akkor nem mennek oda.

Timi,örülök,hogy rendeződött a fürdés!
Vendég
 


És akkor még néhány kép:

Karácsony papáéknál:

Kép

Karácsony sógoroméknál:

Kép
Kép

unokatesóék kiszéke,imádták:

Kép

unokatesó kutyájával,ez Noémi szerelme:

Kép

Táncoló télapó

Kép


Még 29-én is karácsony:

Kép

Kép

Kép

Sátorban,csak anyától nem férünk:

Kép Kép
Kép

És akkor egy kép,ha Noéminek vad volt a múltkori bulija,akkor Bazsinak milyen lehetett?

Kép
Vendég
 


Törpi!
Gyerekeinktől még el fogjuk párszor dobni az agyunkat. Épp most néztem, hogy mennyi ősz hajszálam lett. :D

Bölcsi: ugyebár az enyémek is mennek. És ne ítélkezzünk. Ha a gyerek anyja halál depressziós a bezártságtól, meg az egyedülléttől, akkor jobb, ha megy dolgozni, a gyerek meg bölcsibe. Bocsánat, bazi érzékeny pontom ez a téma, én is ki lettem kiáltva rossz anyának, amikor Balu 1 évesen itthon maradt az apjával, én meg visszamentem dolgozni.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Élünk, csak nem volt időm visszaolvasni. Mindig mikor leültem, a képeket nézegettem, és már mennem is kellett.

Srácok náthásak, és köhögnek. Ventolin helyett van egy inhaláló oldat, amivel a kórházban is kezelgették őket (hörgőtágító). Dokinkkal felírattam, mert adom ezt nekik. Igaz még nem fulladnak, de múltkor is már mikor csak köhögött Gergő, adták neki a kezelést. Aztán pár nap múlva jöhet az Ambroxol Q inhalációs változata. Így mondták, hörgőt tágít, aztán hurutot old. Bálintnál előbb kezdődött a dolog, úh már ő kapja a hurut oldót is! Remélem jó lesz nekik.

Mindenkinek BUÉK! Remélem jól telik majd a szilveszteretek!!!

Néhány karácsonyi szösszenet tőlünk:

Kép Kép Gergő gömbözik Kép Kép Kép Kép Gergő ülőkének használta :D
Kép
És még két cuki fotó:
Kép Kép

Kata
labkat
 
 


Nyuszi: Milyen nagyon már a lurkók :shock: tudom hogy látok képeket, de most olyan nagyon szembesültem vele. Nagyon édesek, és látom Balázs nagyon élvezte az ajándékokat. Noémi kicsit mintha meg lett volna szeppenve... Aranyosak!
De jó a karácsonyi összevágott fotó :)
Jó az új kocsitok :D

Timi: látom nagyon tetszett a csajoknak a csacsigolás és kutyagolás :D Apa ajándéka jó volt :lol:

Vanda: de jó az a kép, ahol Balunak olvasol! Szeretem az ilyen meghitt pillanatokat! Látom nálatok is Thomas a sztár :)

Reunion, nagyon édesek a csajok. Milyen sokat nagy hajuk van már. :) Látom a taxi bejön nekik :D Na és a habos torta :D

RÉKÁNAK ÉS LAURÁNAK UTÓLAGOSAN IS BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!



Törpi: hát nagy kavarás volt fényképek körül, de jó hogy végül elkészültek ezek a jó kis fotók! :)

Rana: azért nem látszik rajtam ha hízok annyira, mert általában mindenhová hízok. De ha jobban megnéznél, észre lehet ezt venni, csak nem fényképen!

HÁRMAS IKREINK IS CSUDA ARANYOSAK!!!

Kata
labkat
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?