Sziasztok!
Ajaj,mindenhol otthon apuka,anyukák meg ráérnek netezni?
Este elolvastalak titeket,de mire a végére értem már félig aludtam,így most kezdem előlről.
Rana,sajnálom a betegséget,lányok ügyik,hogy nem kapták el!
Áááá,ne is mond,csak néha nézem a névnapokat,pont szerencsétek volt
Dumával nagyon ügyik!Örülök,hogy apa is jól
Mi fürdéskor mosunk fogat,igaz utána még tápoznak
Ja,és képeket ne felejtsd el!!!
Te mit kaptál karira?Mi fényképezőt
Törpi,hűha,anyudék akkor nektek adják azt a "filléres" luxot?
Irigyirigy
Dédinek van olyan,fél éves nyugdíjába került
Komolyan mondom
ezt nálunk is hamar megtanulják majd
Édes lehetett Emma
És örülök,hogy ennyire jól elvannak már
Apa nagyon ügyi,hol nyerte a laptopot?
Móni,nálunk valahogy úgy alakult,hogy apa-Bazsi,anya-Noémi.De ez egyrészt azért van,mert Noémit nehezebb eset volt etetni akár kanállal,akár cumisüvegből,így a kínlódás nekem maradt,és így lefeküdni is legtöbbször én viszem Noémit,mivel ő elötte ül,ha megyünk valahova autóval,akkor apa cipeli a "súlyt"(van néhány lépcsőfok a kertig),meg amúgy is ő mögötte ül Bazsi,ha gyalog megyünk,akkor meg azért megy apa Bazsival,mert picit magasabb is Bazsi,és nem kell annyira féloldalasan mennie vele,persze azért sokszor cserélünk mikor aludni visszük őket,de valahogy így alakult,de náluk annyira nem veszem észre,hogy anyásabbak,vagy apásabbak-e.
Én is tálas mixert akartam
Na majd szülinapomra
Szép a vonalzód
Tigriske,mozi
Jaj,nagyon szépek a lányok,mennyire örülnek a játékoknak,enyémek olyan fapofával nézték,egyedül a tegnap kapott sátor volt hangosan kiabálva ünnepelve
nagyon megnőttek ám ők is,Lili ajándéka szuper
És sosem sok!!!Szép lett a naptár,gondolom örültek neki,mi is azt adtunk
De hogy egyszerre mindhárman így nevessenek a képen,nekem még kettőről is nehéz olyan képet csinálni
Timi,amikor múltkor felvetődött a puhatalpú,akkor be is tettem a linket az ikresekről,hogy szerintem jó áron hozza EVE.Én is gondolkodom rajta,bár Bazsinak vettünk új szandit,de már Noémi is kinőtte a 18-ast,neki is kéne,de lehet inkább ilyen lesz.Jelenleg nagyon vastag zokni,alján végig csúszásgátló,és ezt adom a rendes zoknira,érdekes mód nem veszik le.De majd rakok még karácsonyos fotókat,és ott meglátod,azárt harisnyával annyira nem szép ez a zokni,jobban mutatna a kiscipő.
Estét sajnálom,tanácsot nem tudok adni,sajna,lehet ez a szeparációs szorongás,az meg elmúlik,állítólag ilyenkor sokszor fel kell venni,megnyugtatni,mert ha felhúzod magad,és csakazértis ott hagyod,akkor csak erősödik benne a félelem,hogy elveszít,és olaj a tűzre.Kitartás!!!
Sajnálom,hogy ennyire nehéz lett velük,nekem az első pár hónapban voltak olyan érzéseim,hogy ezt nem nekem találták ki,de már elmúlt
Zsófi,mi a dm-est kaptuk,amiben három fogkefe van,van egy körbegumis,azt már 5 hónapos koruktól használjuk,aztán 10 hónaposan átálltunk amiolyan mint a rendes fogkefe,de még mindig gumis sörtés(ezeket oda is adtuk fürdés után,hogy rágcsálják,míg öltözünk,de én is mostam vele nekik),és két hete már a rendes sörtéssel,de még fogkrém nélkül mossuk,és ezt most nagyon engedik,a másikat sokszor csak maguk akarták,ezt viszont nem adom még a kezükbe,mert kitépkedik a fogukkal a sörtéket
Babus,ti is nagyon szép karácsonyi ajándékot kaptatok
Taminak jobbulást!!!
Összepakolás nálunk is ilyen
Lkata,ugye nem azért nem jössz,mert kórházban vagytok???
Én hozok még majd képeket,de 6.40-kor kezdtem olvasni,ás írni