Új privát üzeneted érkezett!

Linácska, szorítunk! Ügyeleten voltatok?

Valaki írta még, hogy fájt a gyerek füle (Klarissza? :oops: ). Jobban van?

Betegeknek jobbulást!

Nálunk úgy tünik, mégsem újult ki a fülfájás, ugyanis az éjjel Nimród nagyon jól aludt! :lol:

Én továbbra is nagggyon álmosan egész nap, az émelygés is megvan még :?

Rókakoma :D
20140901114303
 
 


Brunhild az én fiam kelt fel valamelyik éjszaka fülfájásra. Akkor cseppentettem neki a fülébe, azóta semmi. De ő most nem lázasodott be.
Linacska beszámolót és persze képet is kérünk.
Én olyan mérges vagyok, egy vagyont otthagytam a doki magánrendelésén és egy vacak képet sem kaptam a 12. heti UH-ról.

Szerintetek az elevit mennyire befolyásolja a baba súlyát?
A fiam:3470g, a lányom:3890g volt. Mekkora lesz most a bébi? Kicsit parázok.
lucababa75
Szeged
 
 


Nem rakja hozzá a vonalzót.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged
 
 

 
 

Lucababa, bocs, tényleg te írtad :oops: Jó, hogy ennyivel megúsztátok! Lehet csak huzatot kapott...

Nem hiszem, hogy az Elevit befolyásolná a súlyt...ez mindenkinél így szokott lenni, hogy minden baba, az előzőnél nagyobb súllyal születik..hogy miért, azt nem tudom.. Nálam így voltak: 3400 g, 3500 g és 3740g..(hosszúság egyforma, 53 cm) Én is kíváncsi vagyok, vajon most 4 kg-os lesz? :roll:

Dokiról meg ...hát igen, a 12 hetes uh-n nem szoktak képet adni ... (úgy ahogy a nemét sem nézik), bár ha magánrendelésen voltál és fizettél, ennyi belefért volna...
20140901114303
 
 


Hello!

Lilla Boldog Szülinapot!

Linácska na mi van már :?:

Én is türelmetlenül várom a jövő hétfőt!
klarissza36
Kecskemét
 
 


Nálam minden tünet eltünt nem tudom ez most jó vagy rossz :lol:
klarissza36
Kecskemét
 
 


Sziasztok!

Most értem haza, kórház után még volt egy-két elintéznivalóm.

Szóval minden ok, kisbaba 54 mm, van 2,2 mm-es orrcsontja, és 1,4-es tarkóredője, szóval tökéletes. Képet nem tudtam kérni, igaz alapból nem is adnak, de én jóban vagyok az UH-s nénivel. Mondta, hogy sajnos már papírjuk sincs.

Klarissza,
készülj majd egy fél napos programra azért jövő héten. Nekem 9:20-ra volt UH időpontom, 10-kor hívtak be, mert jöttek osztályról, szülőszobáról, volt akinek nem volt időpontja, de valahogy előbb került be, mint én, pedig ismerem a csajt, és tudta is, hogy ott vagyok. Aztán UH után beutalót kell szerezni vérvételre, most nem volt terhesrendelés, ezért az ambulancián kellett, ahol a vizsgálatokat is ki kell várni, talán ez nálad nem lesz. És utána vérvétel. Javaslat: már UH előtt húzzál sorszámot, mert ott ülsz évekig. (halkan jegyzem meg, én a beutalót, meg a vérvételt soron kívül intéztem, így csak fél óra volt UH után, de akik fél órával előttem végeztek UH-n, még bőven ott ültek a vérvételen)

Brunhild,
igen, voltunk ügyeleten, két órát vártunk, mert két hívása volt a dokinak házhoz. Komoly hörghurutja lett Levinek antibiotikum mellett, durva zörejekkel. Úgyhogy megkaptuk az 5. üveget zsinórban. :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


"Úgy szíp a lyány, ha kövír." :lol: Lelki köldökzsinórt emlékeim szerint olvastam, vagy legalábbis beleolvastam, de analízisre nem jártam.

Lucababa,
Engem is riogattak azzal, hogy a vitamintól nagyon megnő a baba! Én ezért is féltem szedni sokáig, és most sem szedem a javasolt adagot, csak kevesebbet, és mellesleg az eddigi nőgyógyászaim is épp ezt javasolták (előírtnak kb felét, harmadát érdemes, ha az ember amúgy kiegyensúlyozottan táplálkozik). Persze ez is olyan kérdés szerintem, mint a h1n1 elleni védőoltás: az ember vagy hisz benne, vagy nem.

Lilla köszöni a jókívánságokat! :)

Klarissza,
Hát persze, hogy jó. :) Ki vágyik hányingerre? :)

Nálam némi kavarás van beutalók terén. Hiába kaptam, azokat nem fogadja el a helyi sztk, így most rohangálhatok újabb beutalókért, szintén az sztk-ba, de véletlenül sem akkor, amikor laborra is tudnék menni, és már a hócipőm tele van ezzel...

anabique
Budapest
 
 


Linacska,
:) Gratulálok!! A sok várakozás miatt őszinte részvétem, annyira utálom, hogy terhesen a fél életünket dokikra várva töltjük... Az 5. üveg antibiotikum is jól hangzik... Egyáltalán hogy tud mellette hörghurut kialakulni?!

anabique
Budapest
 
 


Linácska ezt én sem értem lehet, hogy nem jó az antibiotikum?
Nekem is van uh-ra időpontom, de beutalom nincs az is kell?
klarissza36
Kecskemét
 
 


Klarissza,
igen, kell beutaló, elvileg a védőnődnek kellett volna adnia.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hát ez jó nem láttam mióta megszületett Mátyásom és nem oda járunk dokihoz ahol Ő a védőnéni :roll:
klarissza36
Kecskemét
 
 


Linácska! Gratula az eredményekhez! Levinek pedig jobbulást! :( Szegény gyerek, szegény gyomra...

A várakozás pedig tényleg idegesítő, sőt felháborító...már előre örülök neki :? Nekem majd fél 8-ra kell mennem a Bajcsyba (11-én) és ki tudja hány órát várni...Úgy, hogy előtte be kell dobálni a nagyot suliba, a középsőt oviba, a kicsit pedig visszük magunkkal...mehetnék egyedül is, de akkor is ki kéne szedni a kicsit az ágyból, és nem lenne, aki vigyázzon rá, vagyis férjemen kivül..úgyhogy akkor már inkább megyünk együtt, izgalmas lesz..

Klarissza, örülj neki :D

Kicsit furcsának hangzó kérdés: tudom, hogy még korai, és elvileg lehetetlen, de érezte már valaki a picurt? Én mindegyiket az előírtnál korábban éreztem (kb 16 hetesen, ha jól emlékszem), persze nem rugdosásokra gondolok, hanem azokra az apró, összetéveszthetetlen buborékokra :lol:
Nos, én karácsonykor, vasalás közben éreztem, jobb oldalt, pár centivel szeméremcsont felett..és tutti, hogy nem bélgáz volt! És az imént újból, ugyanott! El sem hinném, ha nem olvastam volna már ilyen korai érzékelésről, annak ellenére, hogy az orvosok szerint lehetetlen... :roll: és ha nem láttam volna ezt az uh felvételt http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/10
20140901114303
 
 


Brunhild,
én is akartam pont kérdezni, hogy valaki érezte-e már, mert szerintem én kétszer-háromszor már igen. És szerintem tuti a baba, hisz már tudom, hogy mit kell érezni.

Klarissza,
Ha nincs beutalód, elvileg adnak a terhesrendelésen is szerintem. De a vidékieknek a védőnő adja, nekem is ő adta, és szerintem gil-nek is, de itt pl. 12. hétig kell kiskönyv, nem utána. Most nincs is terhesrendelés, így nem mondom, hogy kérdezd meg, hogy neked hogy lesz. De arra számíts, hogy a beutaló is vagy fél óra, mire szerzel, lehet, jobb lenne a védőnő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, örülök, hogy nem vagyok egyedül ..le sem akartam írni, mert féltem, hogy sokan hűlyének fognak nézni :roll Nekem is hihetetlennek tünik, de tényleg az volt..az az apró, buborékszerű valami :D
Szokták mondani, hogy a többedik terhességnél előbb lehet érezni, de ennyire korán nem -a könyvek szerint..Az is igaz, nekem a szüléseim sem könyv szerint történtek :D
20140901114303
 
 


Magzatmozgás: én is többször úgy éreztem már, hogy érzem, csak az agyam mondja, hogy tuti nem, hiszen 15-16. hét előtt elvileg nem lehet érezni. Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen "hülye". :) Brunhild, a belinkelt videón tényleg nem semmi, mit összeficánkol az a baba!

anabique
Budapest
 
 


lucababa,
én inkább bele sem gondolok a 3. gyerekem súlyába: 3950, 4500, ... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Anabique, én is arra gondoltam, ha ennyire aktiv 10 hetesen, mint a linken, simán elképzelhető, hogy néha nekirugaszkodik a hasfalnak, akkor is ha még alig 3 cm körül van :)
Jó jelnek veszem, hogy most jobb oldalon érzem, eddig mindegyiket baloldalt éreztem :roll: Mindig anyósom jut eszembe, akinek 2 fia van. Ő mondta, hogy amikor megmozdult a második, tudta, hogy fiú lesz ő is, mert ugyanott érezte, ahol az elsőt (férjemet). Attól eltekintve, hogy óriási baromság, hiszen mi köze lenne az oldalnak a nemhez :lol: , még egy szalmaszál, amibe kapaszkodni lehet..mig az ellenkezője be nem bizonyosodik :D
20140901114303
 
 


Linacska, Lucababa,
Az apósom anyukája állítólag (!) 6 kg fölötti súllyal és 62 centivel szülte az apósomat... :o

anabique
Budapest
 
 


6 kg? Te jó ég, még belegondolni is rossz :oops:
A szobatársam a szülészeten 5 kg -os és 60 cm-es kislányt szült, hát az enyém törpének tünt mellette :shock: Olyan volt, mint egy 3 hónapos baba, hüvélyi úton, gátvédelemmel szülte meg (második gyerek volt, állítólag első sem volt sokkal kisebb)..... És az egyik munkatársam is 3 ilyen órisábébit szült (első 4 kg körül, másik kettő egyre nagyobb)..Hát nekem bőven elég az én 53 cm-es, 3,5 kg-os babám :lol:
20140901114303
 
 


Linácska, csak most látom, mekkora súllyal születtek a gyerekeid :shock: Lehet te is megütöd most a főnyereményt :roll:
20140901114303
 
 


törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.28 18:21-kor.
20140901114303
 
 


Brunhild: De jó képek, és egyszerre ül mind a három gyerek :lol: ez már önmagában is nagy teljesítmény :lol: :lol: :lol: édesek
Jó látni rólatok képeket, mert jobban rögzül, a rengeteg hozzászólás közben, ki kicsoda. (Néha 3* is vissza kell olvasnom, mert sokan vagyunk nagy dumás csajok)

Linácska: Gratula az eredményekhez, örülök, h minden rendben van. Aludt épp a bébid, vagy láttad mozgolódni is?

Magzatmozgás :Én tegnap éreztem azt a bizonyos apró kis bökdösést, mindig ugyan ott, de én is elhessegettem a gondolatot, h a baba az. Pedig hát miért is ne lehetne, a videót látva meg tutira. Zétit 15+6 naposan éreztem meg. Jött egy telefon, h lefújták a 4d időpontot délután, mert a doki szülni ment, és köv héten mehetek. Erre kiakadtam, behisztiztem, és amíg magamat sajnáltam az ágyon, akkor vigasztaláskép megmutatta magát.

Klarissza: örülj, h minden tünet elmúlt, lassan jön az erőre kapás időszaka. Nekem már több mint egy hete nincs émelygésem, és reggel hatig is tudok pisilés nélkül aludni. Csak az álomkór az, ami még tart.

Linácska: 4500? nem semmi. elhiszem, h nem gondolsz bele a következőbe :wink:
Érdekelne, h vajon mi okozhatja ezt a folytonos súly növekedést, mi lehet a magyarázat rá. Szerintem a vitaminoknál az is számít, h meddig szedjük, nem? Azt olvastam, h 12 hétig ajánlott mindenképp, persze szedhető tovább is, ki hogy akarja.

Ahhoz képest, h mennyi kajára készültem ünnepekkor, alig ettem valamit, na nem mintha hiányozna az a hirtelen felszedett pár kiló, de ilyen lightosan még nem karácsonyoztam. Anyám ma azt mondta, h nem híztam semmit. Vagy csak kedveskedni akart??? :wink:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Netty: valóban mindhárom ül, de szemből nem sikerült lefotózni őket..nem direkt töltöttem fel ezt a képet, ahol nem látszik az arcuk, egy olyan kép sincs, ahol lehetne látni őket :?

És igazad van, mire leülök válaszolni, elfelejtem, hogy ki mit írt :oops:
20140901114303
 
 


Azta 6 kg? Én már a 4kg-tól is parázok.
Én is azon agyalok, hogy csökkentem az elevit adagot.
Linacska gratulálok az Uh eredményhez.
Brunhild én is éreztem a kicsit. Olyan lift szerű érzés volt kb 3-szor. Tuti a bébi volt. Nagyon jó a 10 hetes felvétel. Az én picurim pont ezt csinálta a12 hetes Uh-n. Az orvos meg is jegyezte milyen kis ugri-bugri.
Aranyosak a gyerekeid, alig várom, hogy az enyémek is együtt tudjanak játszani.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged
 
 


Netty
Én olvastam... :wink:
Egy ismerősöm is foglalkozik ezzel Debrecenben
http://babamamakapcsolat.blogspot.com/

Babasúlya
Miután minden terhesség, minden baba, minden anyuka más, nem lehet azt mondani, hogy a vitamin szedése növeli a baba súlyát.
Azt azért végiggondolhatjuk, hogy általában azok az anyukák, akik szedik a vitamint, sokkal nagyobb hányadban figyelnek egyébként is magukra, a táplálkozásukra... az viszont tény, hogy a rossz anyai táplálkozás, a hiányállapotok kisebb magzati súlyhoz vezetnek.
És azt se lehet kimondani, hogy a szülések számával nő a születési súly! Adott helyzet, az adott baba dönt!!!!

Brunhild
Elképzelhető, hogy érezted a babádat! :wink:
Amikor már kifejlődnek a végtagjai, mozognak. Akkor érzi a mozgást az ember, amikor a méhfaknak ütközik a baba. Most még leginkább a buksiját veri a méhfalba, vagy a teste ér hozzá... végtagok még nem olyan erősek, hogy érzékelhetően megüssék a méhfalat...
Csemetéid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már van nekem is kiskönyvem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


:wink:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Mrsleo: Köszi! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.28 18:22-kor.
20140901114303
 
 


Sziasztok!

Alig győzök olvasni, mennyi esemény :)

De jó, hogy néhányan már éreztétek a picit mozogni! Annyira várom azt a pillanatot, nekem elég régen volt már, de még élénken emlékszem az elsőre :) És onnantól valahogy nyugodtabb is az ember, legalábbis én :)

Jó, hogy írtátok ezt a beutaló dolgot a genetikai uh-ra, nem is tudtam róla, pedig másfél órát töltöttem a védőnőnél (eléggé szeret beszélni...) Ezek szerint nem elég az a papír, amit az orvos adott az előző vizsgálat után (vizsgálati lap, azon csak fel van sorolva, hogy mi a helyzet és hová küld tovább)

Linacska
Gratula az eredményekhez, szuper, hogy minden rendben van. A 4500 gramm viszont tényleg komoly súly! Lucám 2900 gramm volt csak, de akkor azt éreztem, hogy ő is alig akart kibújni...:)

Brunhild
Édesek a fiúk, ahogy elmélyülten játszanak :) Kíváncsi vagyok nagyon, hogy milyen nemű lesz a negyedik gyerkőc!

Jó éjt,
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Na sziasztok Csajok!

Én sem tudom, hogy ki mit írt, hálistennek, mert ez azt jelenti, hogy pörög a topik (vagy az én agyam tyúk :shock: )

Linácska! Gratulálok az UH-hoz. Én 10-én megyek, mensi szerint 14 hetesen (és írok magamnak beutalót :D ).
4500 gramm az durva.
Nekem is egyre nagyobbak lettek a gyerekek: Ádám 2700, Előd 3050 volt...úgyhogy én szedem a vitamint.
Emlékszem Előddel vettem egy 90 szemeset, szedtem a terhesség alatt is, aztán a szoptatás alatt is és végül 10-15 szemet kidobtam. Az az egy doboz sosem akart elfogyni...lehet, hogy tényleg egy kicsit feledékeny vagyok.
jjucuss
Eger
 
 


Tegnap Anyám füle hallatára, ma reggel meg Anyósom szeme láttára hánytam. Mondták, hogy borzasztó ez a köhögés, hogy még meg is hánytat. Mondtam: JA!

Karácsonyra a kölykök kaptak kb. 30 autót. Amikor már térdig jártam az autókban felkiáltottam, hogy: KISLÁNYT AKAROK! A család meg csak szánakozva nézett és nem értett semmit. :D

Teszek fel képet a fiaimról.
jjucuss
Eger
 
 


Nem tudom lebutítani a képet. :(
jjucuss
Eger
 
 


A 4500-as fiam mellé társult még 37cm-es fejkörfogat is :lol: Egyébként én egyáltalán nem éreztem nehezebbnek a szülést, mint a kisebb babánál. (az más kérdés, hogy vagy 40 varratom volt). Mikor rámfektették Levit, mondtam, hogy jaj, de pici vagy, erre a szülésznő felkiálltott, hogy pici???? vagy 4,5 kiló!!!. Aztán mikor kiderült, hogy tényleg annyi, akkor meg mondta, hogy a lottó ötösét miért nem tudja így eltalálni.
Egyébként utólag mondta az orvos, hogy ha tudja, hogy ekkora, akkor lehet meg sem engedi szülni (3600-ra mérték). Pedig ezért a 15 percért kár lett volna császár.

jjucuss,
miért 14 hetesen mész a 12 hetes UH-ra?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jjucuss :D mint mindig, öröm olvasni, amiket írsz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 22:48-kor.
20140901114303
 
 


Linácska: jajjj a varrást ne is említsd. Nekem a legszörnyűbb emlékem az volt az egész szülésből. Már előre iszonyodom. :evil:

Jucus: Teljesen vakon vannak ezek a rokonok? Vagy éppen csak ennyire nem akarnak tudomást venni az esetleges terhességről? Azért ez már durva, :lol:

Addisz: tényleg megnyugtatóbb, ha már mozog, de az se semmi, ha az istenért sem akar megmozdulni, mikor kéne. Zétinél nem egyszer könyörögtem neki a végén, h csak egyszer méltóztasson megmozdulni. De ő olyan lusta volt végig. Másnak majd ki jött a hasa a gatyából, ő meg nagy kegyesen néha bökött csak egyet.

Brunhild: gondoltam, h nem direkt.
:wink: mire egyirányba tereled őket, az egy óra, nem ám még nézzenek is egy irányba. És még akkor nem is mondták, h csííííííííz.
A legkisebbik minden hájjal megkent, még a szeme sem áll jól, édi pofa mind.

Mrsleo:köszi a linket :wink:

és egy kép rólunk, ekkor teszteltem pozitívat reggel. Nem fogkrémreklám, csak nagyon örültünk

[img][img]http://kepkezelo.com/images/2ktd159zacu1fi2nofti.jpg[/img][/img] :P

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


jucus:

http://www.kepfeltoltes.hu/

http://kepkezelo.com/

én ide feltöltöm, és amikor kész, a link fórumba választom, és kész. Az elsőnél a /thum szövegrészt ki kell vágni, mert attól nagy a kép, és eltolná az oldalt.
Ha nem megy, szólj!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Brunhild,
Nagyon jók a képek! :) Gondolom tényleg ritka pillanat, ha mindhárom le van foglalva (nem egymás püfölésével...) :)

Jjucuss,
Irigyellek, hogy te magadnak írod a beutalókat. Egy ilyen könnyítés igen jól jönne most! :) Hallod, a családod viszont elég lassan veszi a lapot! :D Én ha már csemege uborkát kértem, akkor furán néztek rám! (NEM terhesen.)

Nálunk is hasonló volt a sztori, pedig nem 4500 g-mal született a kisebbik. Pannához képest olyan kicsinek tűnt, hogy a férjem is felkiáltott, ahogy megszületett, hogy milyen pici! A szülésznők őt is "rendre utasították", hogy ez kérem NEM pici baba. :wink: Egyébként meg tényleg nem a súlya határozza meg, hogy mennyire nehéz a szülés. Lillánál nekem is könnyebben ment minden, pedig súlyra és hosszra is nagyobb volt.

anabique
Budapest
 
 


Kép
jjucuss
Eger
 
 


Jajj! Nehogy azt higgyétek, hogy meg tudtam csinálni. Ezt a képet az iwiw-ről szedtem le, mert az lebutítja.

Egy szót sem értettem abból amit írtatok. :oops: Mi az, hogy a link fórumba választom?
jjucuss
Eger
 
 


Jjucuss! Nagyon jó a kép, szép gyerekeid vannak! És olyan jóknak néznek ki..(nem mint az enyémek) :)

Netty: tényleg fogkrémreklám, de nagyon jó! :D

A családhoz még annyit, hogy én is észrevettem, hogy anyám néha a hasamat nézi, de biztos arra gondolt, hogy jól fel vagyok puffadva, vagy jó hasas lettem...mivel ugye a terhesség fel sem tevődik, családtervezés lezárva :roll: Gondolom nálad is ez lehet, hogy mindenre gondolnak, csak erre nem :wink: Na majd utólag sok mindent meg fognak érteni :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2010.12.27 21:24-kor.
20140901114303
 
 


Mennyi jó fotó! Klassz arcokat párosítani a nevekhez :)

Brunhild
Huncut egy bringádod van, a pici tényleg igazi csibésznek néz ki :)

Jjucuss
Hihetetlen a családod, illetve a körültted lévő nők, fura, hogy még csak nem is gyanús senkinek. És nagyon helyesek a fiaid! Mennyi idősek? (Biztos írtad régebben, de már nehéz nyomon követni a dolgokat :oops: )

Netty
Luca igazi örökmozgó volt a pocakomban (és idekint is az), a párom sokszor hívta aliennek :roll: Annyira durva mozgásokat produkált, mint egy kitörni készülő szörnyecske :)

Képhez én is analfabéta vagyok, de majd megpróbálok idevarázsolni.

Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Honey! Ezt a hasat nehéz lenne nem észrevenni! Nagyon csinos vagy!

Brunhild! Jó fejek a fiúk és milyen szépen játszanak együtt!!!Gondolom az újdonság varázsa. :D

Netty! Szépek vagytok. Ez a Zétény név nagyon tetszik. Megkörnyékezem Apjukat! (Bár nekünk most lányunk lesz!!!!)
u.i: szép a körmöd!

Azért megyek 14 hetesen a 12 hetesre, mert 1 héttel kisebbnek mérik és úgy gondolták, hogy legyen betöltve a 12. hét tutira. Ők tudják!

Ma nagyon kellemetlen élményem volt a munkahelyen. Az asszisztensnő mesélte, hogy 24-én reggel 7-kor hívta egy beteg felháborodva otthon, hogy hívta a rendelőt és senki nem veszi fel a telefont, miért nem vagyok ott. Mondta neki, hogy azért mert reggel 7 óra van, ünnepnap és ma nincs rendelés. Erre a beteg közölte, hogy ez felháborító, ezek szerint ünnepnapon felőlem meg is dögölhet az aki beteg. (ügyelet persze volt csak őt ez nem érdekelte)
jjucuss
Eger
 
 


Nekem sem megy a kép....:(

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Ja! Igen Brunhild! Jól írtad: -Jónak NÉZNEK KI!
Ádám egyébként 5 éves, Előd meg 3. Ádám okos, kreatív.Számol kettesével, összead, kivon (itt megjegyezném,hogy ez nem biztos, hogy véletlen, mert anyósom matektanár), könyvekből másolja a betűket, társasozik, mindent megjegyez. Balkezes és ügyetlen.

Előd meg tiszta gagyi. Egyik nap megünnepeljük a szülinapját tortával, másnap már nem emlékszik, hogy kinek a tortáját esszük. Mindig ugrabugrál, mindenre felmászik és komolyan mondom, hogy nagyon tehetséges "focista". Jobb a mozgáskoordinációja mint az ötévesnek. (Eddig 2x volt agyrázkódása.) :shock:
jjucuss
Eger
 
 


Addisz!Üdv a klubban! :D
jjucuss
Eger
 
 


[img][img]http://kepkezelo.com/images/qu3vke9e7kjfly24o97v.jpg[/img][/img]

Hurrá, sikerült! A kepkezelo.com-mal összejött :)

Lucám az oviban :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


JJucuss :(

Addisz: mellékletként kell feltölteni! Ahogy te próbáltad, szerintem csak internetről lehet képet beilleszteni, úgy hogy "Kép"-re katt, aztán linket bemásolod, és megint "Kép"-re kattintasz (link beillesztésénél is így kell, csak "Kép" helyett a "link"). Ha a gépedről akarsz képet feltölteni, azt mellékletként kell, viszont le kell előtte kicsinyíteni :?
20140901114303
 
 


Addisz! Nagyon csini ez a lány!!! És ügyes vagy 8)
20140901114303
 
 


Nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képszerkesztéshez, képfeltöltéshez
https://www.google.com/accounts/Service ... ssive=true
Nem csak képeket, hanem rövid videokat is tud kezelni...

Ez is egy jó képszerkesztő:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ir ... -OW12.html

Netes feltöltéshez: www.photobucket.com

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Köszi, Brunhild :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?