Brunhild: De jó képek, és egyszerre ül mind a három gyerek
ez már önmagában is nagy teljesítmény
édesek
Jó látni rólatok képeket, mert jobban rögzül, a rengeteg hozzászólás közben, ki kicsoda. (Néha 3* is vissza kell olvasnom, mert sokan vagyunk nagy dumás csajok)
Linácska: Gratula az eredményekhez, örülök, h minden rendben van. Aludt épp a bébid, vagy láttad mozgolódni is?
Magzatmozgás :Én tegnap éreztem azt a bizonyos apró kis bökdösést, mindig ugyan ott, de én is elhessegettem a gondolatot, h a baba az. Pedig hát miért is ne lehetne, a videót látva meg tutira. Zétit 15+6 naposan éreztem meg. Jött egy telefon, h lefújták a 4d időpontot délután, mert a doki szülni ment, és köv héten mehetek. Erre kiakadtam, behisztiztem, és amíg magamat sajnáltam az ágyon, akkor vigasztaláskép megmutatta magát.
Klarissza: örülj, h minden tünet elmúlt, lassan jön az erőre kapás időszaka. Nekem már több mint egy hete nincs émelygésem, és reggel hatig is tudok pisilés nélkül aludni. Csak az álomkór az, ami még tart.
Linácska: 4500? nem semmi. elhiszem, h nem gondolsz bele a következőbe
Érdekelne, h vajon mi okozhatja ezt a folytonos súly növekedést, mi lehet a magyarázat rá. Szerintem a vitaminoknál az is számít, h meddig szedjük, nem? Azt olvastam, h 12 hétig ajánlott mindenképp, persze szedhető tovább is, ki hogy akarja.
Ahhoz képest, h mennyi kajára készültem ünnepekkor, alig ettem valamit, na nem mintha hiányozna az a hirtelen felszedett pár kiló, de ilyen lightosan még nem karácsonyoztam. Anyám ma azt mondta, h nem híztam semmit. Vagy csak kedveskedni akart???