Sziasztok Lányok!
Először is nagyon boldog ünnepeket kívánok mindenkinek, remélem a tegnap este békében és vidámságban telt mindenhol!
Meséljetek, hová mit hozott a jézuska, hogy éreztétek magatokat!
Én is eltűntem kicsit, de a karácsonyi előkészületek, vásárlás és a munkahelyen az év végi hajrá eléggé kimerített, gyakorlatilag minden este fürdés után (olyan fél 9 magasságában...) kidőlök.
De most visszaolvastam mindent
Remélem a beteg gyerkőcök és felnőttek már jobban vannak! Eszméletlen sokan dőltek ki az ünnepekre. A legtöbb ovis baráttal, ismerős gyerkőccel volt megbeszélt találkánk az ünnepek környékére, de szinte mindenki lemondta, mert különböző vírusokkal küzdenek... A szomszédban két gyerkőc van, napok óta végigköhögik az éjszakát, de olyan durván, hogy mindent áthallani.
Lucababa
Üdv köztünk! Jó a névválasztás
, az én kislányomat is így hívja a család nagy része.
Linacska
Köszi a táblázatot
Írom a még hiányzó adatokat:
életkorom: megelőlegezett 30 (januárban leszek annyi)
vágy: lány
kórház: Szt. Margit
Kedden voltam védőnőnél, végre nekem is van kiskönyvem és időpontom a genetikai uh-ra. Már tűkön ülve várom, mert a para nem akar alábbhagyni...
Éjszakai pisilés: Lucával engem az első trimeszterben nem kínzott, csak a végén, most viszont 2-3 alkalommal is kimegyek... Bár tudatosabban iszom, mint anno. Ez is része a "hogyan enyhítsük a székrekedést" projektnek, ami sajnos nem túl sikeres...
Annak ellenére, hogy nem híztam még semmit, akkora a hasam, mint egy kisebb dinnye... Állandó fel vagyok puffadva, függetlenül attól, hogy mit és mennyit eszem. Ahogy Brunhild is írta, tökre feltűnő, kidomborodó pocakom van. Mi lesz még ebből?
Pozitív külső változás viszont a hajam: még sosem volt ennyi belőle, mint most
De tudom, hogy nem tart soká, addig viszont élvezem
További jó ünneplést, pihenést mindenkinek!
Brigi