Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Drágáim!
Fél óráig olvastam vissza, mert kb. egy hete nem jártam itt :( Kissé magam alatt vagyok, egyre rosszabbul viselem, hogy semmire nincs időm. Végig dolgozzuk a hátra lévő pár hetet az évből, a karácsony/újév is olyan "szerencsés" lesz, hogy hétvégére esik.... szóval nem túl rózsás a helyzetem, sem ajándék terén, sem másmilyen készülődés terén. Ez lesz az első ilyen karim, hogy semmire nem jut idő és eléggé nehezen viselem :( De majd lesz valahogy....
Sajna most sem tudok írni sokat, mert anyunál vagyunk, indulunk haza, hamarosan megjön apa. Erről nem is szólva: apa hétvégén is dolgozik két hete, szóval gondolhatjátok, mennyire happy vagyok :( Etnám próbállak majd hívni, dumcsizunk, de a munkahelyen is hányinger ami van, a főnökség teljesen megkergült, múlt héten mondott fel az egyik kolléganőm, mert totál kicsinálták szegényt. Hát nem vagyok a toppon, ez egyszer biztos... Tök jó amúgy, hogy ma beszéltünk pár szót! PUszi Mindenkinek és próbálok írni (annyi mindent tudnék írni a hsz-aitokhoz!), talán hétvégén lesz időm, most nem megyek szombaton. Jók legyetek lányok és vigyázzatok Magatokra!

Kép

Kép
luca81

Még annyit gyorsan, hogy otthonról elküldöm a kis szavaló-bajnokom legújabb mondókáját :) ETNÁM! A Micimackós könyvből olvassa :D Nagyon komolyan: leül, kinyitja a könyvet, és elmondja a mondókát!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Lucám, annyira sajnállak. :cry: A kis kedves kolléganőm is így járt. Nagyon szeretem őt és már a legelején amikor fülig érő szájjal mondta hogy milyen jó újra dolgozni mondtam neki hogy ne pörgesse fel ennyire magát, vegyen vissza mert nem lesz ennek jó vége. Szegénykémnek még az anyukája is meghalt, oszt kiborult úgy hogy orvoshoz kellett mennie. És nagyon furcsa, mert nem azon hogy dolgoznia kell jönni hanem neki van egy furcsa hobbija, a vasalás, és azon bukott ki hogy nincs ideje vasalni és már akkora a kupac a szobában hogy nincs hová rakni.
Szóval vigyázz magadra, ne pörgesd túl magad mert nem lesz jó vége. Csinálj minden nap olyasmit amit nagyon szeretsz mert ha nem akkor nyugtatók és táppénz lesz a vége. Szorítok neked hogy átvészeld ezt az időszakot. Puszillak és nagy-nagy ölelést küldök.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

lucám, én nem járok dolgozni, de mégsem haladok, bár tudom ez nem vígasztal. az ajándékokon kívül még semmi nincs meg. se kaja, se nagytakarítás. sütés semmi előkészület. csomagolás semmi. mozdulni nem tudok megint két lépést boti mellől. elmentem, hogy veszek csomi papít, meg ezt azt, fél óra múlva már csörgött a telefonon, hogy se anyuék,se norbi nem bír botival, hallottam a háttérben ,hogy üvölt, hogy anya gyere haza. azért vettem neki pelust, egy -két apróságot, mire hazaértem a gyerek az apja ölében ülve sírógörcsben volt, úgy rohant hozzám, mint akit üldöznek. ablakpucolás közben ő is létrázni akar, vasalás alatt vasalni :roll: egyik kari ajándékát megtalálta. apja jól eldugta.

de vasinak igaza van, kell hagyni magadnak szabadidőt. én ha már hulla vagyok a gyerekkel nincs türelmem semmihez. olyankor kell egy film, újság, könyv, stb. bizony akkor beültetem a tv elé, mint most :D alvás idejében eszem, bizony leülök a tv elé és úgy. nem futva, na jó néha úgy. 1 óra kötelező pihenő. muszáj!

swidi!
elárulom, hogy ha valamit kell csinálni, akkor norbi is mindig valami nyavaját talál ki. most pl rheumán van, mert neki mindig fáj a lába. nekem meg mindenem, mert a 14,5 kg-os botit emelgetni nem semmi. +a ruha súly. barátnőm nagyon jól csinálja, minden takarító cuccból megveszi a legdrágábbat, így csomó ideje marad. pl prontós feltörlő, kb 10 ezer, de egyben fényesség teszi a követ, parkettát, nem kell előtte felsöprörni vagy porszívózni, csak cserélsz egy fejet rajta és máris új rongy lesz.otthon kész konditerme van, meg eljár kondizni. pedig ikrei vannak. ultimátumot adott a férjének és hatott. egy hétre elment a gyerekekkel, aztán mikor visszajött már ő volt az úr. nálunk is ez kéne :D lett mosogatógép, szárítós mosógép, stb. igaz a pasi kevesebb szart vett magának. egy csomó időt lehet ezekkel spórolni.

lányok van valamelyik gyerkőcnél olyan, mint most nálunk. boti 1 hete nem kap levegőt az orrán, de hiába fújok be sterimart és szívom az orrát semmi nem jön. de fuldoklik, úgy be van dugulva. adtam neki kalcimuskot is,hogy hátha az feloldja a nyákot vagy amit eldugítja, de semmi. napközben is egész nap tunnyog. szívom, szívom és semmi. a multkor már kicsit véres is jött a szívástól. gyerekrendelésre nem akarom elvinni, nehogy betegebb legyen. csak nem az orrmandulája? remélem. valami tipp? na megyek, mert csupa pisi, ez a pelenka :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Bocsika, nem sok időm van, mindig rohanunk valahová..Örülök, h felbukkantak régen eltűnt emberkéink:)
Jól vagyunk, visszatért az étvágyunk is 3 hét után, most talán hízunk kicsit...Nagyon apás lett, egyfolytában apát keresi...és még mindig akaratos, kicsit mintha romlott volna a helyzet.
Az alvókánk még mindig szupi, 9 kor kelünk reggel.Táncol, énekel, próbál mondókázni, de még a saját kis nyelvén.

Daniella!Sajnálom a rosszulléteket, de kitartás...azt hiszem, én is számíthatok rá majd a másodiknál mert Mírácskánál semmi bajom nem volt.

Etna!
Vidd sóbarlangba Botit, hátha segít, a barátunk amint kicsit megfázik a kis srác viszi,nekik sem használt semmi!!

Timiék jól vannak, nagyra nőtt a kis csaj, nagyobb mint a Míra.Csak nincs idejük írni.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Etnám, nem tom hogy bírod, nem lehet egyszerű Botival ha ennyire anyás. Hallottam már ilyesmiket, de ez durva. A barátnőd okosan csinálja, de kinek van erre pénze? Én ilyen ultimátumokat nem tudnák kiadni. Fene tudja. Lehet ha már nem bírnám akkor muszáj lenne.....
Van ez az Aldi-s reklám a tv-ben és most egy olyan csaj van benne mint te. Nagyon állat, mert sosem tapadtam ennyire a tv-re a reklámok alatt, de most minden pillanatát figyelem. Tudom hogy csak nagy a hasonlóság, inkább a nevetésnél találom nagyon hasonlónak, de klassz.
Laar, örülök hogy minden rendben van Mírácskával. A lányok apásak, a fiúk anyásak, általában. Legalább te tudsz pihenni is kicsit a csajszi mellett nem mint szegény Etna, Kiru, Luca. A fiús anyukák csak álmodoznak a pihenésről és kikapcsolódásról.
Pusziljuk Timit és Vilcsit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok...

Bocsánat előre is, hogy most nem írok mindenkinek külön, de eléggé fáradt vagyok... :-) Ezerrel készülök az ünnepekre, millió gondolat, idő semmi. :-D

Hogy miket fogok csinálni? Na, lássuk csak: halászlé, rántott hal, narancsos kacsasült, párolt káposzta, töltött káposzta. Köretnek meg burgonyapüré, meg hagymás tört... :-) És hát az elmaradhatatlan desszertek: diós, gesztenyés és birsalmasajtos beigli, kókusztekercs, vaníliás hókifli, és hogy ellensúlyozzuk, sós teasüti. Öblítésnek meg tojáslikőrt csinálok. :-)
Te jó ég... :-)

Most repülök, kezdődik a Megasztár döntő :-) Csók mindenkinek... :-*

nofertiri

Sziasztok!

Daniella
Gratulálok nagyon örülök nektek!! Mi most a baba témával sehogy sem álunk!!! Majd talán jövőre de az még olyan messze van csak a mának élek!!

Remélem mindenki jól van!! Látom készülödtők az ünnepekre!! Nekem még semmi hangulatom sincs!! De nem is hiányzik!!

Történt velem egy kis baleset!! :( Csütörtök reggel munkából jövet a busz lépcsőn megcsúztam mikor száltam le és a bal bokám meghúzódott ma volt a sürgőségim (2 nap után :roll: na de ilyen vagyok Én szeretem halogatni a dolgokat) Nincs törés csak húzódás. Viszont a doki a röntgen felvételen látott valamit azt mondta rá, hogy valószinűleg jóindulatú csontdaganatom van!!! :cry: De ezt majd hétfőre tudom meg pontosan majd akkor megyek ortopédushoz!!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!! Sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Vasikám: Nem, nem, hányni még nem hánytam szerencsére egyszer sem :D , csak a fránya hányinger kínoz egész nap. Ez még szerintem rosszabb. Bár most már néhány napja (kopp-kopp!) vannak benne szünetek is és nem egész nap tart. Valószínűleg a B6-nak és a homeós golyóknak köszönhető.
Hogy tellnek majd nálatok az ünnepek? Szenteste hányan lesztek?

Nofikám: Nem semmi ez a sok finomság, amit megfőzöl, nagyon ügyes vagy! 25-én nálunk is nagy vendégség lesz, apával kettesben főzünk, leszünk vagy 15-en, úgyhogy felköthetjük a gatyót! :D Boszorkányos e-mailedben nagyon bízom!!!!!!!! :D :D

Grácus: Sajnálom a bokasérülésedet! :( Meg ezt a csontdaganatot is, de még szerencse, hogy jóindulatú. Meg kell műteni majd, mit mondanak?

Luca: Nagyon édes Tamás mondókája, ezt is Alexával együtt hallgattunk meg, nagyon tetszett neki! Félelmetesen ügyes a kisfiad! Sajnálom nálatok a rossz szériát, azért remélem, az ünnepekre rendeződik minden és te is megnyugodhatsz egy kicsit!

Etna: Jobbulást Botinak! Olyan már nálunk is volt, hogy kicsit véres volt a váladék orrszívásnál, olyankor én is megijedtem. Remélem, már rendbe jött Boti! Kariajándékok megvannak?

Laar: Ti aztán pörögtök rendesen! Szuper, hogy Míra ilyen jó alvó, Alexára sem panaszkodhatok! Az étvágya is jó neki, egész nap enne! :D Mírának mekkora most a súlya? Karácsonyra mit kap tőletek?

Mi tegnap megvettünk minden kariajándékot egy füst alatt. Már csak be kell csomagolni őket. Alexa fésülkődőasztalt kap tőlünk, tiszta csajos, hajszárítóval, fésűvel, csattokkal meg minden hasonló bigyóval. Remélem, tetszeni fog neki!

Most megyek, szép hétvégét mindenkinek!!!!

Kép

Kép
daniellla

Daniella!!!
Holnap megyek ortopédushoz majd ha Ő mondja, hogy jóindulatú akor nyugszok meg. A sürgősségi doki nem merte biztosra mondani de amit talált róla a neten (mert még Ő sem találozott ilyenel) ott úgy írták, h. jóindulatú!!!

Kitartást a rosszulléthez!!

Puszi!

Kép
grácus

lányok, azt hiszem mindenkire ráfér egy fantasztikus hír:

VASI KISBABÁT VÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fel lettem hatalmazva, hogy megírhatom!!! besz...k, úgy örülök :D telefonom majdnem összetört, mert örömömben leejtettem!!! :D jó ez a kari!!

vasi azonnal pihenni, nem nagytakarítani, küldöm boti képét, mintázd le, hogy hasonló eleven kispasitok legyen :D vagy kiscsajotok, abban nem tudok segíteni, mert olyan mintám nincs. itt meg csak jó csajok vannak, nem elvenek! :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Olvasom a csupa jó hírt.

Daniella, neked nagyon kellemes babavárást kívánok. Biztosan nagyon boldog vagy most. A rosszul létek ellen a gyömbér segíthet. Én gyömbér teát ittam sokszor.

Vasi, ez a hír fantasztikus :) A könnyem is kicsordult, amikor Etna mondta. A legjobbakat kívánom neked és várom a történetedet.

Remélem mindenki jól vagy jobban van. Olvastam, hogy majd nem mindenkinek voltak/vannak nehezebb időszakai. A babák és a gyerekek hála Istennek jól vannak.

Mi alakulunk. Nekem nincsen munkám még mindig. Arjan pedig elsején kezdett egy másikat, eddig jól alakul. Én jobban vagyok, az antidepresszáns és a terápia sokat segít. Remélem egy év múlva már egyik sem kell és teljesen normális leszek :)

Ákos nagyon jól van, rettenetesen eleven, és nincs benne semmilyen félelem érzet. Mindenhova felmászik, feláll. Nagyon aranyos, ügyes gyerek. Beszélni még nem bezél, csak egy két szót mond: anya, apa, dag (viszlát), eten ( enni) és tita. Most itt is van hó és Ákos nagyon élvezi, mindig kint akar lenni. Sajnos meg is fázott egy kicsit. Én a héten készülök a karácsonyra. Pakolok és takarítok ma gyorsan, amikor Ákos bölcsiben van, így holnap tudunk játszani :)

Kellems ünnepeket lányok

Kép
lesza

Etna!!
Köszönjük a remek hírt!!!!
Zsuzsa
Úgy örülök nektek!!!!! Majd azért gyere és mesélj!!!

Ma voltam ortopédián minden ok! Nincs miért agódni nem kell műteni mert akkor az egész testemben az összes csontott műthetnék!!! Panasz esetén teendő nincs!!

Puszi mindenkinek!! Próbálok kicsit sűrűben jönni már csak Zsuzsa miatt is!!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Etna, köszönjük szépen ezt a fantasztikus hírt! Jaj de régóta vártunk már erre!!!!!!!!!!!!!!

Vasikám: Tiszta szívemből gratulálok neked és gyere mielőbb, mindenre kiváncsiak vagyunk! :D Már pont gondolkodtam rajta, hogy itt a fórumon mindig párosával szoktunk babásodni, vajon ki lesz a kismama párom, de akkor ezek szerint te! Szuper!!!!!!!!!! Millió puszi és vigyázz magadra nagyon!

Grácus: Hál'Istennek, ez igazán jó hír, hú, gondolom most te is megnyugodtál! Puszi!

Lesza: Drukkolok, hogy mielőbb legyen melód! Ákosról hozhatnál friss fotót! Gyömbértea ötletet köszi, már olvastam róla, lehet, be kéne szereznem, mert ez a hányinger még mindig szörnyű! :(

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!!!

Etna, nagyon szépen köszönöm hogy leírtad a csajoknak.
Lesza, Daniella, Grácus, , köszönöm a jó kívánságokat. Vasi teljesen be van sózva, annyira boldog. Már a szombati gagyi teszt is mutatott valami annyira halvány csíkot, hogy azt hittem káprázik a szemem. De mutattam Vasinak és mondta hogy ő is látja. Vasárnap már kicsit erősebb volt de még mindig halovány. Ma reggel már jó erős tesztet csináltam hogy tuti biztos legyek benne és csodaszép +-t láttam rajta majd fel is teszem nektek is. Ennek kupakja is van, ezért ezt adom Vasi szüleinek karácsonyra. Szerintem ma már oda is adom mert nem bírom ki péntekig. :wink:
Ahogy megismertetek nem tudtam feladni. Akkor sem amikor azt hittem nincs tovább én akkor is törtem a fejem. Vissza mentem a BMC-be és könyörögtem Zeke dokinak hogy nekem pete kell. Nos, lett is. Kb négy hete hívott hogy el kellene kezdenem szúrni a clexant és szednem kell az estrofem tablettát és menjek majd be vizsgálatra. Hát, 4 mm-es méhnyálkahártyáról felnövekedtem 12-re. Nagyon dícsérte úgy hogy bíztam is rendesen a sikerben. Aztán hétfőn kellett menjen a Vasi, én meg múlt szombaton beültire. Kaptam két gyönyörű blasztocitát. Meg is mutatták, azt is felrakom hogy lássátok milyen gyönyörűek. És ma kellett mennem hcg mérésre. 105,7 lett, azt mondja a doki hogy valszeg egy van, de nem baj mert jobban fogom bírni. Jövő héten megyünk a magánrendelésére és akkor láthatjuk is. :D
Jaj csajok, annyira boldog vagyok hogy ezt szavakba nem tudom önteni. De biztos vagyok benne hogy ti tudjátok. Köszönöm hogy velem éreztetek a rossz napokon is és most is velem örültök. Puszilok mindenkit és természetesen sűrűn jövök, beszámolok mindenről.

Kép

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Azta!Mindenre számítottam, erre most nem...Zsuzsa!!nagyon nagyon örülök, boldog babavárást!Gondolom majd kiugrasz a bőrödből, de azért csak óvatosan ugrálj:), pihengess sokat.
Ennél jobb hírt most nem is kaphattunk volna!Millió puszi nektek és a kis manónak.Csodás karácsonyi ajándékot kaptatok.Várunk minden fejleményt!

Solyim!
Csudi fincsi kajákkal készülsz megint a karácsonyra, nekem még elképzelésem sincs, h mit főzzek süssek, én nem szeretem az egész karácsonyt a konyhában tölteni.
Van egy rossz hírem számodra, úgy döntöttünk , h nem megyünk fel, mert csak nézelődni nem éri meg ennyit autózni, talán majd jövőre meglátogatlak benneteket.

Grácus!
Örülök, h nincs semmi baj..Vigyázz magadra.

Lesza!
Olyan jó hallani rólad, rég írtál már.Szoktam nézni a képeiteket, szép nagyra nőttetek.
Neked jobbulást, és kitartást.

Most mennem kell felébredt a csajom...puszilok mindenkit

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Hu!!!!!!!!!!!!!!!!!
VASI ENNEL JOBBA KARI HIRT NEM IS HOZZHATTAK VOLNA AZ ANGYALKAK!

GRATULALAOK !!!!!!!!!!!!1
es millio puszit kuldok a pocaklakonak :)
mert o mar is az!!!!!!!!!!!!!

Etna a sobarlang a gellertbe tenyleg nagyon jo , neked is jot tesz azt hiszem 20 vagy 30 perc , neked is be kell vele ulni egy kis wc szeru hely egy szekkel kapsz egy lepelt is, en anno voltam ott tobbszor is,jo mert a folyoson van kis rajzasztal szekekkel utanna meg kb 20 percig ott kell maradni ,volt egy kisfiu akinek a bebisittere voltam ,ott vittem oda mindig zuglobol ott laktak az amerikai ut 47 szamban.
sajnos azota sem talalom pedig mar bizti nagy fiu .egy idoben ragisztralt volt az iwiwre de mar nem latogatja az oldalt.
de reg volt istenem
.

En karira kacsat sutok szalonnasan fokhagymasan
tort krumplival es parolt lilakaposztaval, sutni akarok bieglit de meg nem vettem ra magam meg pogit .
igazabol Tibinek tok midegy mert neki csak a fagyija kell .Alex meg most alma fuggo semmi mas nem kell annyira mint az alma napi 2 siman megeszik :)
Halaszlet en is csinalok de az majd csak 25diken lesz.
aztan szilveszterre meg csulkot kaprosan es forgatott burgonyaval es lencsefozelekkel.

egyelore ez a terv
bocsi csajok de eszmeletlen faradt vagyok ha nem voltam ertelems az annak teheto be megyek es alszom mert kiesik a laptop a kezembol szo szeritn.
puszi
swidi05

Vasikám, Édes, én ezt éreztem, tudtam, tudtam!!!!! Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy ilyen csodálatos karácsonyi ajándékot kaptatok Vasival. :-) Pihenj sokat, és vigyázz a Te kicsi Életkédre!!!!

Laar, szívem, sajnálom, hogy nem jöttök... :-( Pedig készültem rátok...

Csajok, puszikálok mindenkit, most rohanok, sok a dolog, kevés az időm... :-)

nofertiri

Sziasztok!

Rég voltam, de mikor tudlak olvaslak benneteket, mint most, bár leragad a szemem. De erre a hírre nekem is muszály írnom!

Vasi: Tiszta szívből gratulálok! Probléma mentes babavárást kívánok!

Puszilok mindenkit!!!

Kép

Kép
tina84

Sziasztok!

Nem tom említettem-e már, TERHES VAGYOK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Laar, Nofi, Swidi, Tina, nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat. Annyira aranyosak vagytok és végre mindenki ismét itt lesz. :D

Egyenlőre csodásan érzem magam és türelmetlenül várom a hétfőt. De hát ti már keresztül mentetek ezen és tudjátok miről beszélek. Most láthatjuk először a pocakomban :)
Sokszor nézegetem a lapot amit tavaly kaptam tőletek és mindig megkönnyezek. Annyira örülök hogy megoszthatom veletek az örömünket.
Puszi és nagy ölelés minden kicsinek és nagynak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

lányok, botikám megint eléggé beteg. a megint alatt azt értem, hogy ugyanaz, mint tavaly ilyenkor. 40 fokos láz, torokgyulladás. de most még hány is. a nyákot, de a drnő a frászt hozta rám, kalici és rota vírus járvány van, ne vigyétek a kicsiket tömegbe. a héten 4 gyereket vittek csak a mi körzetünkből a lászlóba.

vasi te is vigyázz és persze suzy és daniella is.

az ügyelet nem jött megint ki!! lázas hányós gyerekhez, gratulálok ennek a köcsög szemét eügynek!vigyem be, mert sok a beteg gyerek.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok lányok...
Olyan régen nem írtam hogy először be sem tudtam jelentkezni :D :D :D De aztán csak rájöttem mi jelszavam.....
De mindig olvaslak benneteket szóval általában képben vagyok mindenkiről......
Most olvasom a csodálatos híreket Vasikám és szívből gratulálok a nagyszerű hírnek...Ez csodálatos kívánok neked 9 fantasztikus hónapot vagy már csak 8.5-et???Mindegy is kismamiságod legszebb idejét tölsd hogy aztán felválthassa az anyaság még szebb érzése...

Daniella neked is hatalmas gratula és boldog baba várást kívánok....

Mi jól vagyunk végre megint dolgozom igaz még most kezdtem de nem itthon vagyok a 4 fal között és ez a lényeg.
sok újdonságról nem nagyon tudok beszámolni telnek a hetek a hónapok a karácsonyra nem nagyon készülök és alig várom hogy ez az év véget érjen...Reménykedem benne hogy 2011 kicsit (sokkal) jobb lesz számunkra..Persze ezek csak remények...Majd kiderül.
Kívánok mindenkinek boldog karácsonyt és sok puszi nektek..
bibócska

sziasztok lanyok!
Draga Zsuzsam,szivböl gratulalok nektek,aterzem boldogsagod es nagyon örülök nektek! tessek nagyon vigyazni magatokra!
Bocsi lanyok hogy nem irtam de masfel hate hugomat auto baleset erte,eltörött az orra a laba,5 helyen a medenceje es a szemeremcsontja,en peszrsza autoba ültem es haza mentem.... megmütöttek az orrat a labat fekszik a körülmenyekhez kepest jol van anyaek hplnap viszik haza!
en is tegnap tegnap elött erkeztem mert tegnap orvoshoz kellett mennem,kicsit kivagyok nagyon megijedtem,de hat mindenki!
de mar megnyugodtam hogy lattam es ott leghettem vele anyaval együtt!
kis Carlosom,jol van mar kirugja az oldalam nagyon sokat mozog ,23+2 hetesek vagyunk,kicsitt több a magzatvizem de aggodalomra nincs ok!
szepen megmutatta most is a kukit:) januarba megcsinalja a cukorvizsgalatot! es mar lassan gurulok:) panaszom semmi nem hanyok,nem vagyok rosszul!
Daniellam nagyon örülök hogy ti is jol vagytolk a körülmenyekhez kepest,legy erös ,remelem hogy a rosszulleteid enyhülnek lassan!
ne hari lanyok indulnom kell el kell hoznom Apikam karacsonyi ajandekat a fotostol .....nagyon kivancsi vagyok! majd rakok fel kepet nektek is !
Anyarol meg egy szot,jol van de meg mindig gyenge egy kicsit,januarba megy kontrollra remeljük minden renben lesz!
ok lanyok,tenyleg rohannom kell....
Ha nem jönnek holnap

BOLDOG KARACSONYT KIVANOK MINDENKINEK!!!
suzi2

sziasztok lanyok!
Draga Zsuzsam,szivböl gratulalok nektek,aterzem boldogsagod es nagyon örülök nektek! tessek nagyon vigyazni magatokra!
Bocsi lanyok hogy nem irtam de masfel hate hugomat auto baleset erte,eltörött az orra a laba,5 helyen a medenceje es a szemeremcsontja,en peszrsza autoba ültem es haza mentem.... megmütöttek az orrat a labat fekszik a körülmenyekhez kepest jol van anyaek hplnap viszik haza!
en is tegnap tegnap elött erkeztem mert tegnap orvoshoz kellett mennem,kicsit kivagyok nagyon megijedtem,de hat mindenki!
de mar megnyugodtam hogy lattam es ott leghettem vele anyaval együtt!
kis Carlosom,jol van mar kirugja az oldalam nagyon sokat mozog ,23+2 hetesek vagyunk,kicsitt több a magzatvizem de aggodalomra nincs ok!
szepen megmutatta most is a kukit:) januarba megcsinalja a cukorvizsgalatot! es mar lassan gurulok:) panaszom semmi nem hanyok,nem vagyok rosszul!
Daniellam nagyon örülök hogy ti is jol vagytolk a körülmenyekhez kepest,legy erös ,remelem hogy a rosszulleteid enyhülnek lassan!
ne hari lanyok indulnom kell el kell hoznom Apikam karacsonyi ajandekat a fotostol .....nagyon kivancsi vagyok! majd rakok fel kepet nektek is !
Anyarol meg egy szot,jol van de meg mindig gyenge egy kicsit,januarba megy kontrollra remeljük minden renben lesz!
ok lanyok,tenyleg rohannom kell....
Ha nem jönnek holnap

BOLDOG KARACSONYT KIVANOK MINDENKINEK!!!
suzi2

na megbolundult a net ketszer ment el hihihiihi
suzi2

Sziasztok!

Jó korai vagyok mert esténként korán elalszom és reggelente ilyenkor kelek.
Etnám, igen, az egészségügy nem változik legalábbis pozitív irányban nem. Nagyon remélem most már jobban van Boti. Jobbulást kívánok neki és küldök egy nagy-nagy puszit és ölelést. Majd lesz egy kis időd írhatsz mi van vele.
Bibocska, de jó hogy jelentkeztél. Köszönöm szépen a jó kívánságokat. Nagyon aranyos vagy. Tiszta szívből kívánom neked hogy az óhajod teljesüljön és tényleg a 2011-es év legyen életed legboldogabb éve.
Suzi, borzasztóan sajnálom hogy ilyen rossz hírekkel kellett jönnöd közénk. De a lényeg hogy rendbe fog jönni a hugid. Anyukádnak és húgodnak is jobbulást kívánok. Neked meg nem szabadna ennyit idegeskedni.
Szóval Carlos lesz a kisfiatok neve? Nagyon aranyos. Nem kaptál uh-os képet? Feltehetnéd nekünk is, kíváncsiak vagyunk. A karácsonyi meglepis képeket is nagyon várom. Már inkább a vége fele vagy a kismamaságnak, de jó neked, nemsokára ölelheted a kisfiad.

És most mindenkinek!!!

Leszállt egy Angyalka s azt súgta nekem,
gondolj ma azokra akik a szívedbe férnek.
Eszembe jutottatok ti és családotok,
ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!

Kép

Karácsony

Hó nem szitál. Az ég derűs.
Csupán az este hűs.
A szív örül: Jézusra vár.
A lélek: fénysugár.
Havatlan pusztán mély a csend
egy csillag megjelent.
Az arcokra kíváncsiság
mély áhitata szállt.
Idézve látom múltamat…
a gyémántos havat.
S míg lelkem Jézust keresi:
szívem békével van teli.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Küldtem mailt, de itt is leírom: kívánok mindenkinek Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket, egyetek jó sokat, játszatok sokat a gyerkőcökkel és vigyázzatok magatokra!
egy kis poén:

http://www.webvizio.hu/wvvvShow.php?vID=131823&vC=58086b883ebe5c5a9747fc90c186cc56&utm_source=kar2009_vmail&utm_medium=email&utm_content=agr

Kép

Kép
luca81

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok!

Áldott, békés, szép karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!

Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog, békés ünnepeket kívánok nektek! Remélem, mindenkinek a lehető legjobban telnek ezek a meghitt órák! :)

Zsuzsám! Gratuláltam már a fb-on, de itt is még egyszer! Nagyon örültem amikor olvastam a hírt! Annyira boldog voltam/vagyok! Tudtam, hogy van Isten és hogy előbb utóbb megsegít! És, hogy ez a karácsonyi ajándékotok tőle ez még inkább a csodák kategóriába esik nálam... :) (vagyis újabb megnyilvánulása létezésének... :) ) Nagyon örülök nektek, és kérlek vigyázz magadra! Puszi simi... :D

Suzim! Sajnálom, a tesód autóbalesetét, mielőbbi jobbulást kívánok neki. Anyukádnak remélem, hamar vissza tér az ereje. Örülök, hogy jól érzed magad, és hogy Carlos ilyen jó kisfiú :)

Etnám! Nagyon sajnálom, hogy beteg Boti. Remélem, meggyógyult már... Nagyon együtt érzek veled... Sajnos tegnap este a Kornélka is hányt. (Bár ő csak a gyomrát rontotta el valószínűleg.) De nálunk is magas lázzal és hányással jár a torokgyulladás. Jobbulást nektek!

Nofikám! Fejlemények?? Emailben??? Skypeon??

Hogy tetszett a gyerkőcöknek az ajándék?? Nálunk a Flórának az kellene amit a Kornélka kapott, de azért az ő lovacskájával és babakocsijával is elvan... a közös ajándék is bejött nekik. A Kornélka megkapta az áhított fényképezőgépet, és már csinált legalább 300 képet, amiből persze több mint a felén nem látszik semmi értelmes... De teszek fel nektek egyet, amit ő csinált... és egyet amit én csináltam.

Puszillak benneteket! Bocsi akinek nem írtam névszerint, de mindenkire gondolok... További kellemes ünnepeket kívánok nektek.

Kép Én csináltam Kornélkáról

Kép Kornélka képe Flóráról

Valamiért fekete fehér lesz miután kicsinyítettem... nem tudom miért... az infraview szarakszik... :S

Na megyek... mert már lassan több dísz van a földön mint a fán... :roll:
Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám

Mindenkinek nagyon békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Amélia, Niki, Jani[/b]

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Vasi!

Nagyon de nagyon gratulálok nektek a babához!!!!!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Nagyon

NAGYON BOLDOG KARACSONYT POCAKON KIVUL ES BELUL IS :D

MILLIO PUSZI CUPP :D
swidi05

Drága Vasi!

Először is: teljes szívemből gratulálok Nektek a kis csöppséghez! Nagyon vigyázz Magatokra, hisz annyit küszködtetek. Ma olvastam a jó hírt és eltörött a mécses! Annyira örülök Nektek, csodálatos Karácsonyi ajándékot kaptatok a jó Istentől! Hinni kell!
Másodszor: képzeld meséltem itthon, meg ma voltunk a Mamánál és olyan édes volt azt mondta a Drága, hogy ő tegnap este egy dédunokát kért onnan fentről, mert eddig akármit is kért mindent teljesítettek neki, és mivel azt hitte h most majd Karácsonykor jövünk a jó hírrel és nem jöttünk, ezért tegnap este kért. Eltitkoltam előtte h tegnap este én is ezt kívántam és bízom benne, ha már ketten kértük biztos összejön. A kedvenc íróm, Vavyan Fable, most a : Hold forró jegén című könyvet olvasom, amelyikben a főszereplő ugyanolyan babásodási gonddal küszködik, mint mi. Ezer éve megvan a könyv és hiszem h nem véletlen h most kezdtem el olvasni!

Legyetek jók Drágáim! Hatalmas nagy ölelés és puszi Mindenkinek!

Így utólag is Békés, Boldog Karácsonyt Nektek, ezzel a kis verssel:

Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utakhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget,
verseket, célt, igazságot,
daltól derűs, jobb világot,
bokrok mellé társnak fákat,
napfényt, amely el nem fárad,
tekintetet szembe nézve,
éjt meg nappalt soha félve,
kézfogásos tiszta csöndet,
és mosolyból minél többet!

Kép
Kép
arte

Mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Ari és családja

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Kívánok mindannyiótoknak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket... még időben vagyok... :-D

Kép

Puszikálok mindenkit pocón kívül és belül is... :-) Nofi

nofertiri

sziasztok csajok!

bár én emaiben már kívántam, de azért most is hasonló szépeket és jókat, mint mindenki.

sajnos tegnap heim pál kórház ügyeletén voltunk ,boti tüdőgyulladás gyanús volt, megröntgenezték és szerencsére "csak" bronhitises. aztán hazaküldtek minket, se gyógyszer, se nyalom a szád. még jó,hogy anyám tudja, hogy mit kell ilyenkor csinálni, mert én is az voltam sokszor. jó disznózsír, meg jéghideg tea, az megnyugtatja a gyomrát a disznózsír meg a mellkasára, úgy aludt éjjel a drágám. rákentem vagy fél kg-ot reggelre mind beszívta. már azóta jön is fel neki a váladék rendesen. ropit ehet, más még nem a 4. napja teán él. de ezen senki nem idegeskedik rajtam kívül. semmi nem maradt meg benne, mert addig köhögött, amíg nem hányt. most ha elalszik meginfrázom, állítólag már kéne ülni előtte az ölembe, hát botikám pont nem ül, hanem állandóan meg akarja fogni, úgy látszik nem az olyan típusú gyerekeknek való, mint ő :shock: egyébként lányok, ha egyszer hatalomra jutok biztos ez lesz az első,hogy kivégzem az ilyen köcsögöket, akik tegnap is voltak. kint félhalott gyerekek tömege, bent meg boti rájuk nyitott és ott beszélgettek. aztán már mozgósították magukat, még jó, hogy boti akcióba lépett. az egész kórház folyosója fűtetlen, egy helyiségben van fűtés, a biztonsági őr részeg, váró zsúfolásig tele, katasztrófális állapotú gyerekekkel. boti kukázott, autómatázott, ajtózott (az a kedvence ,az önműködő ajtó) aztán kikapcsolták, gondolom valakit idegesített. :D a lapjára azt volt írva, hogy mozgékony, jó egészségügyi állapotnak örvend :D ez négy nap nem evés és hányás után volt, mint írtak volna rá, ha látják egészsgéesen? :D ma jöttek volna szülinapozni, de visszamondtam, majd, ha jobban lesz, drukkoljatok lányok! megyek kacsát sütni, csók nektek. boti mamázik egy kicsit, 4 napja még kakálni is jön velem, ezek szerint már azt is tudok közönség előtt (párdon a száraz tényekért :D )

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

sziasztok lanyok!
Etnam nagyon sajnalom amin keresztül kellett mennetek.....szep ez az egeszsegügy otthon a hugomhoz is hozzavagtak a mankot hogy kelljen fel pisilni es ne csöngessen,csak 5 helyen van eltörve a mendenceje meg a laba is,na aztan a nagy hugom bement es torka szakadtabol kiüvöltötte öket a bugyijukbol.... aztan hirtelen mindenki tudta mi a dolga!
remelem Boti mihamarabb jobban lesz kivanom nekek tiszta szivböl!
Vasi draga ,hogy vagytok? nagyon örülök nektek megerdemelted nagyon....vigyazz nagyon magtokra:) mikor kell menned ultrahangra??? en ugy varom mindig,hogy lassam megnyugtat ahogy latom mindenet,a gyomra mindig tele van....tiszta apja:))))
hat meg van 4 honapom....de mar nagyon varom hogy a kezemben tartsam a kis tökösömet:)
ti mit szeretnetek?
puszillak es ölellek.....vigyazz magatokra:)
Daniellam,te hogy vagy ??? emelyegsz meg???? szegenykem....,hat nekem nagy szerencsem van semmi bajom ,csak a sulyomat kell megszokni eletemben nem voltam meg 57 kg,mint most....:)
simi a manokanak:)
felteszem nektek a kepeket a sötet apae az nagy majd 1 meter a feheret edesanyamnak csinaltattam!
lefenykepeztem csak ugyhogy nem olyan tökeletes de elöben nagyon szep
:oops: szerintem!
tovabbi szep napokat dragaim nincs idöm több jönnek a hugomek a Balazsommal ki hozzank este erkeznek ,,,mar nagyon varom öket! Kép Kép
suzi2

Sziasztok!

Suzikám, gyönyörű vagy. És milyen szép pocid van. Köszönjük nagyon szépen a fotókat. Már nagyon vártam. Mindegy hogyan készítetted őket, csodaszépek lettek. Csodaszép karácsonyi ajándékot találtál ki.
Ma kellett volna mennem uh-ra, de a doki felhívott reggel hogy lemondja. Mondta hogy menjek a BMC-be, de már 8 óra volt amikor hívott és én mire elkészültem volna és kimentem volna az állomásra és mire vonatom is lett volna, szóval inkább hagyjuk, majd jövő héten megyünk. Gondolom akkor már szívhang is lesz. Nem bánom mert legalább kimaradt egy utazás ami nem nagyon hiányzik. További kellemes maradék 4 hónapot kívánok nektek. Puszillak.

Etnám, borzasztó amin keresztül mentek állandóan. Nagyon sajnálom. De annak örülök hogy legalább anyukád tudott a betegségre gyógymódot és Botikánk jobban van már.

BOTIKÁNKNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Niki, nagyon szépen köszönjük. Nagyon aranyos vagy.

Remélem mindenkinek nagyon jól telt a karácsony. Nekünk csodás volt. De hát ezt nem kell ragoznom hiszen tudjátok. A nagyszülők a legaranyosabbak. De ezt látni kellene, nem lehet elmagyarázni. Annyira izgulnak. Rengeteg ajándékot kaptam karira és csodaszépek. Még gyerek pezsgőt is kaptam, nehogy én ne ihassak.
Puszilok minden csöppöt és nagyot. Vigyázzatok magatokra és egymásra, remélem nem vagytok betegek és írjatok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!

Most latom hogy a hozzaszolasom elos szava es a zutolso sora olvashato, vajon miert?
nem ertem
Etna jobbulast botinak vidd a gellertbe a sobarlangban!
20 percig kell vele bent ulni es utana meg 20 percig kint utanna mehettek . vehetsz berletet viszont tenyleg hasznal

Suzi gyonnyoru kismama vagy ! de tenyleg! Apa biztos nagoyn orul a kis tokosnek :)
Hat csajok kaja mergezest kaptam, ugy tele vagyok hogy ra sem birok nezzni a kajakra,
sutottem egy nagy sonkat tortkrumpliva es almaszoszal, aztan sutottem kacsat tortkrumplival es parolt liliakaposztaval, csinalta rucaskasat.
3 nap sutottem pogacsat 23dikan , 24 diken es tegnap.
bieglet 2 szer sutottem 23dikan es tegnap.
persze az anyosom semmit nem segitett csak jott zabalni , tegnap mar felbaszta az agyam.
modja tegyek mar neki oda egy kis bieglit de ne szeletelejm fel majd o , ez azt jelenti ne csak 2 szeletet tegye oda erre oda teszek enki egy jo tenyerni darabot becsomagolom mert hogy milyen finom lesz a reggeli kavejaval ,odaadom erre hogy tobbet is vaghattam volna talan sajnalom?
-azt hittem felrugom.
de ma is jonn itt fog zabalni .
na mindeegy bocsi csajok de valakinek el kellet mondjam.
pusszantas kesobb benezzek
swidi05

Te jó ég, Swidi. Anyósodnak mondani kellene hogy holnap ti mentek hozzá kajálni. A fene azt a bélpoklós belét. Jaj, de csúnya vagyok, már megbocsájtsatok, de ez borzasztó. Én anyósomhoz akárhányszor megyek mindig teríts meríts asztalka van és mindig csomagol hogy hozzunk haza is. Nem győzöm mondani neki hogy itthon is van kaja, ne pakoljon már annyit.
Nem csodálom hogy kiborultál, nyugodtan csajszi. Minket nem zavar.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

BOLDOG SZULINAPOT BOTI!

A meg hogy o fozne!
hahaha 5 perces gyorskajat max.
hu na jo nem huzom fel magam megint mert ma is atjonn enni termeszetesen !
a faszom ki van !
Bocsi csajok
jobb ha nem is jovok ma tobbet mert csak hu hadjuk
swidi05

Sziasztok Csajok...

Suzykám, csodaszépek a képek, leesett az állam. Nagyon művészi ábrázolása az áldott állapotodnak. Gyönyörű kismama vagy.

Swidikém, ne húzd fel magad, ennyit nem ér az anyósod. Vágj vissza, hogy csak vigyázol rá... Megnézném a képét... :-)
Hallod, te is jó sok mindent sütöttél, le a kalappal... :-) Pihenj egy kicsit, és csak relax... :-)

Etnám, Botikának itt is Boldog Születésnapot kívánok... :-) Puszikálom a kis huncutkát. :-)

Most búcsúzom, majd jövök.... Csókjaim minden kicsinek és nagynak: Nofi :-)

nofertiri

Sziasztok!

Most láttam, h nem mentek el mindenkinek a karácsonyi mailjeim, bocsika, azért remélem fórumon olvastátok:)

Suzym!
Csodaszép kismami vagy...és a kilók miatt ne aggódj lesz ez még több is:)Jobbulást anyudnak, és a tesódnak.

Zsuzsám!
Hogy vagy? Voltatok dokinál?

Daniella!
Hogy bírtad a karácsonyozást? rosszullétek?

Arte!
Kitartás, össze fog jönni az a manó, mindenki nagyon szorít nektek:)
Swidi!
Nem irigyellek, de ne mérgelődj!:)

Etnám!
Botikának nagyon boldog születésnapot, és millió gyógyító puszikát, remélem a betegségből hamar kilábaltok.

Kirum!
Mi újság nálatok? Rég hallottam rólad.Hogy telt a karácsonyotok?

Petrám!
Csajszim oda volt az ajándékokért, nálunk még nincs tesó, h a másé kelljen neki:)
Kapott, puszi küldős, büfizős nevetős babát, babakocsit, legót, könyveket és sok más dolgot, mindennek nagyon örült..

Most megyek még a kis csajom nem fürdött.

Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Botinak 1 nappal megkésve ugyan, de így is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Etnám: Jobban van már Boti, meggyógyult??? Remélem, igen!

Suzikám: Gyönyörűszép kismami vagy, nagyon jók lettek a képek!!!!

Laar: Köszi kérdésed, hányingerileg már sokkal jobban vagyok!!!! (kopp-kopp!) Igazából a 6. és a 9. hét között volt a legrosszabb, aztán fokozatosan egyre több szünet volt benne, most már alig van!Remélem, már így is marad!
Mírának hogy tetszett a karácsonyfa? Alexa csak tátotta a száját, azalatt díszítettük fel, míg aludt. Ő is kapott duplo legót meg babát is (2-t), eddig 1 sem volt neki, de telitalálat volt, mert nagyon szereti őket. Viszont az abszolút kedvenc a fésülködőasztal tükörrel, 2 órát (!!!!) ült előtte, rúzsozta a száját, haláli volt, igazi nő! :D Majd hozok róla képet.
Kistesó projecttel mikortól lesztek élesben? Jöhetnél te is a kismamik sorába! :)

Petra: Édik a képek, Kornélka is nagyon helyes és Flóra is gyönyörű! Milyen nagy hajacskája van! Alexa nem tűri meg benne se a csattot, se a gumit, így levágjuk neki egyelőre. Hogy vagytok? Miket sütöttél főztél az ünnepekben?

Swidi: Ne idegesítsd magad anyós miatt, nem éri meg! Alex milyen ajikat kapott?

Bibócska: Örülök, hogy jöttél egy kicsit! Mindig olvasom a naplódat, így követem az életed eseményeit. Örülök, hogy lett munkád és remélem, innentől már csak jó dolgok jönnek és 2011 igazán a ti évetek lesz!!!!!

Vasikám: Hogy vagy kismami? Hogy teltek az ünnepek?

Nálunk minden oké, szenteste anyuméknál voltunk tesómékkal és a nagyszüleimmel együtt. Halászlé és rántott hal volt a menü, de volt husi is annak, aki nem szereti a halat. 25-én mi láttuk vendégül a rokonságot, párommal együtt főztünk, volt tejszínes hagymaleves, májjal töltött csirkemell bacon-be göngyölve, tejszínes-füstöltsajtos-szerecsendiós csirkemell csíkok, krumplipüré, rizs és majonézes kukorica sali. Méteres kalács, zserbó, képviselőfánk, mágnás diós süti és bejgli, a sütiket a nagyszülők csinálták.
26-án van a nagymamám szülinapja, így aznap du. nála találkozott a család.

Most megyek, pussz mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

sziasztok lányok!

olyan jó olvasni titeket. köszönjük a sok jókívánságot, aranyosak vagytok. sajnos nekem már nem élnek a nagyszüleim, anyuék itt laknak a szomszédban, állandóan együtt vagyunk, így nem program átmenni hozzájuk karikor. nekünk már nincs kikhez menni, norbi családjával teljesen megszakadta a kapcsolat. mondjuk ők nem is igazi család, csak egy pénzéhes hiéna csapat. de ezt nem részletezem, így a szeretet ünnepén. botikám betegsége miatt nem úgy alakult semmi, mint terveztem. de már ma jobban van, nagyon sokáig húzódott és nagyon nehezen jött helyre az én kincsem. tegnap már alakított, tudtam,hogy mára jobban lesz, ugyanis feldöntötte a karifát. egy-két kép van, azon mind ferdén áll az egész ,mert eltört a fa talpa. mit csinált? jön ki,hogy anya karácsonyfa, előtte hallottam a puffanást. csak teát mentem csinálni. utána az apja esküvői képét dobta le a falról. még jó, hogy a csillára a helyén marad. a beszélő fúró és a zuzu volt a legjobb ajándék, duplo-ra nagy ívben tojik, csak szétdobálja. oroszlánkirályos mesekönyben csak egy oldal tetszik neki, amiben pumba fenekét nyomják,hogy átférjen a fa alatt. mondja, hogy segge (én mindig fenekét mondok neki, ő seggnek hívja :D )mondjuk mikor megcsókolgatom ,akkor mondom,hogy kié ez a jó segg? gondolom rögtön megjegyezte a segg szót :oops:

a gyerekek milyen strapabírok, boti 5 napig csak teán élt, és még volt ereje szaladgálni. én már egy napot sem bírok ki kaja nélkül :D
na megyek mert szanaszét a lakás és nemsokára jönnek vissza a buszizásból. végre le lehetett vinni a lakás romokban. ma töltöttkápi a menü, én nem szeretem, de a tölteléket megeszem belőel. boti is azt szereti. norbinak marad a káposzta :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok !
Na lenyugodtam egy kicsit vegre,nem jott at a draga mert az baratja elvitte vacsizni.
megusztam.
Alex kapot a verdak cimu mesefilmbol 10 darab kisautot,egy csomagba 5 van csomagolva , ezt az anyosomtol plusz egy ket marhasagot ,valami spret ami nem gyereknek valo csak az anyosom jatszani akart vele, ha kifujod akkor valami ragados nyavaja jonn ki belole, kapit meg egy kisetot es rajzlapos fuzetet es vizfesteket plusz 2 modell autot amit nem is latot mert nem neki valo , nem adtam neki oda 20 ev mulva sokat fog erni akkor majd megkapja.meg egy kis pecabotot 4 db halacskaval aminek magnes van az orran , ezt szereti nagyon :)
ez kapta a nagyi oldalarol ebbe benne van a ket nagypapa jelolt ajandeka is , ne is kerdezzetek miertt ketto)
tolunk kapot egy 4 szintes garazst szinten a verdak nevu filbol minden szinten van valami lehet kereket cserelni, kocsit festeni uzemanyagot tankolni legfelul pedig egy podium ami csatlakozik az oldalan lemeno spiralis versenypalyahoz. nem tul nagy es 30 $ volt ugyhogy nem volt tul draga es szereti is , lekoti.
anyaek kuldtek neki 2 kis mozdonyt meg a nagymama 3 kis machboxot. ennyi nem keves de sok mindenkitol kapot bar kikotesem volt csak 1 valamit vegyen mindenki de ez senkinek nem jott ossze rajtam kivul
swidi05

a kifestonek is nagyon orul ,bar ha nem vagyok ott melette akkor csak azzl a flilctolal rajzolhat amicsak annak a kisfesto parjara fog, kulonben az egesz haz tele lenne barlangrajzokkal.
hihi

tegnap meg a maradekt ettuk ma pedig meghivasunk van egy kajaldaba.
mar kaja mergezesben szenvedek elkelne egy masik gyomor.
Suzikam en a terhesseg alatt is boven hiztam de ra 1 honapra amr ott voltam ahol teherbe estem, azt ugye 1 evig szoptattam , na es itt kezdodott az ordogi kor ha kevesebbett ettem nem volt eleg tejem ,elemtem sportolni nem volt eleg tejem szoval az elso 6 hoanpot vegig ettem es ultem ugymond.
aztan kezdtuk a hozzataplalast en meg sportot erre jott egy csunya ekcema a boren es az orvos azt mondta 8 honapos koraig csak szopcsi ujra , ugyohgy ujra ultem es ettem.
egy szo mint szaz 1 ev alatt 20 kilo plusz jott ram.
es meg mindig van kozel 10 rajtam, orgeszem es sajan lassabb az anyagcserem is azon kivul azt mondta a masszaterapist hogy nem jol adtak be az epiduralt azert faj ennyit a derekam . ezzel is kinodok es a poen meg mindig van egy ksi tejem a faszommar kivan
de ez van akkor sem csereltem volna le azt az egy ev szoptatast semmire imadtam szoptatni olyan jo volt .
belsoseges es kedves mas nem jutt eszembe rola

Etna Boti akkor hozzta a formajat , nallunk meg all a fa de azert egy ket disz mar eltunt a farol ami az aljan volt hihi
Vasi hogy vagy?
Luca Tamas mit kapott karira?
es Boti ?
swidi05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: