Sziasztok Lányok!
Botinak 1 nappal megkésve ugyan, de így is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!
Etnám: Jobban van már Boti, meggyógyult??? Remélem, igen!
Suzikám: Gyönyörűszép kismami vagy, nagyon jók lettek a képek!!!!
Laar: Köszi kérdésed, hányingerileg már sokkal jobban vagyok!!!! (kopp-kopp!) Igazából a 6. és a 9. hét között volt a legrosszabb, aztán fokozatosan egyre több szünet volt benne, most már alig van!Remélem, már így is marad!
Mírának hogy tetszett a karácsonyfa? Alexa csak tátotta a száját, azalatt díszítettük fel, míg aludt. Ő is kapott duplo legót meg babát is (2-t), eddig 1 sem volt neki, de telitalálat volt, mert nagyon szereti őket. Viszont az abszolút kedvenc a fésülködőasztal tükörrel, 2 órát (!!!!) ült előtte, rúzsozta a száját, haláli volt, igazi nő!
Majd hozok róla képet.
Kistesó projecttel mikortól lesztek élesben? Jöhetnél te is a kismamik sorába!
Petra: Édik a képek, Kornélka is nagyon helyes és Flóra is gyönyörű! Milyen nagy hajacskája van! Alexa nem tűri meg benne se a csattot, se a gumit, így levágjuk neki egyelőre. Hogy vagytok? Miket sütöttél főztél az ünnepekben?
Swidi: Ne idegesítsd magad anyós miatt, nem éri meg! Alex milyen ajikat kapott?
Bibócska: Örülök, hogy jöttél egy kicsit! Mindig olvasom a naplódat, így követem az életed eseményeit. Örülök, hogy lett munkád és remélem, innentől már csak jó dolgok jönnek és 2011 igazán a ti évetek lesz!!!!!
Vasikám: Hogy vagy kismami? Hogy teltek az ünnepek?
Nálunk minden oké, szenteste anyuméknál voltunk tesómékkal és a nagyszüleimmel együtt. Halászlé és rántott hal volt a menü, de volt husi is annak, aki nem szereti a halat. 25-én mi láttuk vendégül a rokonságot, párommal együtt főztünk, volt tejszínes hagymaleves, májjal töltött csirkemell bacon-be göngyölve, tejszínes-füstöltsajtos-szerecsendiós csirkemell csíkok, krumplipüré, rizs és majonézes kukorica sali. Méteres kalács, zserbó, képviselőfánk, mágnás diós süti és bejgli, a sütiket a nagyszülők csinálták.
26-án van a nagymamám szülinapja, így aznap du. nála találkozott a család.
Most megyek, pussz mindenkinek!