Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Nem tudok aludni, pedig ma főznöm sem kell. :twisted:

Nyulasz: én is olyan naptárakat csináltattam, csak a dm-nél. :lol: Kilókat szívesen passzolok át! Bárcsak így működne! Tudom milyen rossz, amikor hízni kéne, de nem megy. Rosszabb, mint kövérnek lenni! Bár, akkor bármilyen ruhát felvehettem és a melltartóim sem kerültek egy vagyonba, mint most, mert occsót az én mértemben nem kapni, vagy ha mégis, az nagyanyó stílusú. Hát ez sem jó, meg az sem jó.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Timi,tényleg?Én nem láttam a dm-nél,de akkor én voltam a béna :lol:

Hát biztos egyik sem egyszerű,se hízni,se fogyni.
Vendég
 


Jó reggelt!
Nyulasz: szánkot még nem tudtuk kiprobálni :? mikor volt ho Apa nem volt, utána ho nem volt, utána meg betegség volt :? pedig jo lenne már...:(
liiinket, muti milyen háziko lesz :wink:
koppkopp semmi hányás, én voltam szarul vasárnap, lehet vmi enyhe gyomorrontás :? már semmi bajom szerencsére, de most meg Lalu köhög kicsit :?
hu hát már régebb ota, elöször mi is vizeztünk meg azzal a gumissal mostuk, sztem probáljátok ki simán mehet már, lehet izleni is fog Nekik :wink:
Zsófi: jol hangzik felujitás :wink: meg addig Füred is :wink: nekünk is nagy kedvenc, mikorra tervezitek felujitást?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Vanda, köszönöm!!!!!

Többieknek is, ha Vandának nem jön össze. Itt Szhelyen már bizti nem kapok, úhhogy Rátok szorulok.

Nyuszi, mi is gumissal kezdtünk 8 hósan, aztán 1 éves koruk után váltottunk fogkrémes sörtésre. Lányok sem köpik ki, de már lehet esténként választani, almás vagy epres. És tök édesen megmondják: "Emma, eperke, Emma, eperke" - megzabálom ilyenkor :lol:
-8 volt akkor is, mikor mi szétfagytunk, tegnap meg kesztyű nélkül is meleg maradt a kezük. +6-ban azért kicsit más, pedig havaztak tegnap is, pakolták a kis lapátjaikkal az elhordott kupacokból a térkőre :lol: Éljen a házikó!!!! Naptárt mi is Rossmannban, mert ott hamarabb elkészült,és persze mi eléggé az utsó pillanatra bíztuk, amikor a DM-es határidőkbe már nem fértünk volna bele.

Míra ébredt rendesen 1/4 8-kor, Emma még durmol fenn, ugyanis éjjel két órát dumált, kínlódott az ágyában. nem tudom mi lehetett vele. Érdekes napunk lesz így külön ritmusban.
De lekopogom, már nincsenek azok a szörnyű délelőttök, amikor Míra kezelhetetlen volt a fáradságtól. Akármikor kel, egész jól elvan, és sokszor még egykor is nehéz letennem, annyira belelendülnek ebéd után újra a játékba.

Zsófi, kilókkal én is úgy állok, mint Te, max a múlt heti rosszullét miatt dobtam le két kilót, ami tuti hamar vissza fog ugrani. Karikor én sosem szoktam nagy zabákat csapni, csak a normál mennyiség fér belém akkor is. Én is kímélő kajákat főzök (főzetek :oops:), harcsapaprikást túróscsuszával, meg őzgerincben sült csirkemellett zöldségekkel, sajttal. Talán másnap rántok is halat (azt én :roll:) egy kis majonézes krumplival. Persze a sütik nem maradnak el, de a kettőt, amit sütök, beosztom a két családnak két napra, így talán nem jut sok nekem. Persze apa tiramisu-jának nem tudok ellenállni, de szerencsére más sem, így talán azt sem nekem KELL mind megennem :lol: :lol: :lol:

No, Míra elhagyta a szobát, kiabál Emma után, már nekem kell lekötnöm, egyedül nem megy a kis drágának.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt.

Csak gyorsan. Cél súly 67-65kg. Szóval egy 10-13kg-ot le kéne dobnom. Szerintem menni fog, csak hát neki kéne állni sanyargatni, tornázni, diétázni, mármint étrend váltással, és nem zabálni az édességet :oops: :wink:
De mindig azzal takarózok, hogy még szoptatok. Egyébként szeritnem az is közre játszik, hogy mostanában elfelejtek inni...

Na megyek, mert nyígnak!

Kata
labkat
 
 


No, visszatért a vándor, némi játékhaddal.

Babusok, sajnálom, hogy Te is csatlakoztál, de remélem azért már tényleg jobban vagytok! Szánkóra lesz még alkalmatok, idén is, jövőre is! Képeket csinálj ám! Aztán szólj, ha feletted az albumba.

Nekem szombaton sikerült kicsit megfáznom, de -10-et mondtak akkor is. Mivel a munkahelyeink nem hívtak meg minket karácsonyi partyra, így mi, főállású anyukák jöttünk össze kicsit. Hát hadd ne mondjam el, milyen az, amikor a több éve bezárt anyukahad kiszabadul egyet :lol: :lol: És apa jó fej volt, hagyott aludni fél11-ig, olyan jól lefoglalta a lányokat.

Míra a fürdőszoba szőnyegen pihenget (az ágya helyett), megyek, tényleg játszom vele, mielőtt valami kárt tesz magában az unalomtól :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: remélem sikerül kuttyot szerezni, ma elöször volt szükség nálunk a potra, Lalu beledobta a beáztatott tepsibe a sajátját, persze azonnal ment a hiszti h kutyuuuuuus :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, Lalu kutyus :lol: :lol:
Hát látod, ettől félek én is! És persze az átok Míráé a világos. Már most tiszta spenót a feje, meg valamitől piros is. Nem gondolnám, hogy vérzett a feje a kutyának, inkább a zsírkréta a ludas a dologban, szerintem :wink:

Anyum szerint a Hold lehet az oka Emma rossz éjszakájának, na majd innentől figyelem. Mellesleg egykor le tudtam tenni, és bár egy fikarcnyival hosszabban kellett altatni, de már másfél órája durmol.
Míra meg akkorát vágódott a libikókáról, hogy csak úgy koppant. Nem vagyok biztos benne, hogy azért tántorgott néha mert szédült, vagy mert egy hatalmas macit akart mindenhova magával cipelni. :? Remélem nincs baja, most egy kicsit parázok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: reméljük a maci miatt tántorgott Míra!

És tádám! 2 hónap kihagyás után Alexának kinőtt az 5. foga! 1 héten belül kint lesz a 6. is. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, éLjen!!!!!!!
Míra már két és fél órája alszik. Kezdek parázni

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi: srácoknak már 7-8 foga van :shock: Alexa nem sieti el!

Egyébként én már ezen filóztam. Mindig van ok a nemalvásra. Épp egy puffasztó kaja amitől fáj a pocak, vagy épp a hold, a frontok (bár ma biztos van, mert fáj a fejem) vagy épp a fogzás... sose lesz vége :shock: :? :cry:

Na de egy kis derítő :)

http://www.youtube.com/watch?v=cXiB0wC5jEI

Kata
labkat
 
 


Törpi: ugye minden oké, csak nagyot aludt Míra?! :?

Kata: nagyon édesek! :lol: Hangának 7 foga van már 2 hónapja és nem látszik, hogy növesztené mostanában a többit, Alexa le volt maradva, de ő egyébként is így növesztette az eddigieket, kettesével és két hónap csúszással Hangától. Később jön ki-később romlik el. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok tetykoban baba-gyerek rucik nagyon leértékelve :wink: bevásároltam tavaszra :oops: :lol: felnött is van sokminden, meg még téli is
TÖRPI MIZUJS CSAJSZIDDAL????
Kata nagyon édes rötyögik :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Bocs, délutánra behavazódtam.
Babusok, Timi, köszi az aggodalmat, rendesen be voltam parázva, aztán két és háromnegyed óra után besurrantam a szobájába. Erre felnézett és édesen mosolyogni kezdett. Szóval semmi baja szerencsére. Bezzeg Emma! Nem elég, hogy kezelhetetlenül hisztis volt egész délután-este, még éjjel is újabb műsorszámmal lépett fel, ami ismét két órásra sikeredett. Már a guta kerülgetett, mire végre elaludt újra. Ekkor hallom Míra cincogó hangját, amint a macijával beszélget. Na ekkor fogyott el a türelmem. Bementem, hasra parancsoltam, állatseregletét köré pakoltam, betakartam és otthagytam. Érezhette, hogy iszonyú pipa vagyok, mert egy mukk nélkül aludtak 8-ig. Mi a fene ütött a lányomba, azt azonban nem tudom. Már a hasamon sem volt jó helye, pedig ott azért mindig megnyugszik :?

Kata, édesek ezek a vigyorgó kis emberkék! Olyan szép a mosolyuk!

Babusok, Tesco tippet köszi, de én már nem jutok el sehova idén asszem, pedig jó lenne nagyon. Apa ünnepek között is dolgozik :? :( Szép az üdvözlőlapod! Remélem a miénk is elkészül, már csak az új fényképezőgépünknek kéne megérkeznie hozzá :?

Timi, Míra is 10 hónaposan kezdte növeszteni az agyarait, aztán most már az összes kinn van neki, már csak a két felső szemfog van növőfélben. Előbb-utóbb mind kijön. Benn még nem maradt senkinek :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus: szép lap! :D Tetykóban voltunk-semmit nem találtam ami a csajokra jó lett volna és akciós. Magamnak lőttem egy pólót, Krisztián meg forgatta a szemét, mert ez is fekete-ha egyszer én szeretem!
Lapot melyik oldalon lehet készíteni?

Törpi: akkor oké! Mármint Míra. Emmát vajon mi lelte? Bár én már enyémeknél sem keresem annyira a választ, front, hold, vagy egyszerűen csak olyanja van. És nálunk is a "jókislány" rendezi a legnagyobb hisztiket. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, gyerekeim kesztyűben vigyorogva kőröznek-apa rájuk adta. Végülis csak 22 fok van a lakásban, nehogy megfázzanak! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


ma vmi front lehet alvás 30 perc ebéd csak csipegetés :? pedig éjjel is fent voltunk azt hittem majd jo nagyot alszanak-unk :oops: na nem :?
Lalu meg hol meleg hol nem nem is értem, fütés ugyanugy van :? lázmerü max 36.9et mutatott...passzolom
Timi: h.ujju polokat vettem meg leggingseket :lol: program Magic Photo Editor de már meg nem mondom hogyan-honnan töltöttem le :oops:
Törpi: na jol van akkor minden ok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: köszi! Leszedtem az ingyenes verziót, de nincs benne karácsonyi háttér. :shock: Vagy lehet én vagyok nagyon béna! :oops:

Alexának újabban fürdőkád-iszonya van. Napok óta ahogy berakjuk a kádba, ahol eddíg élvezkedett, most sír keservesen. Lövésem sincs mi lelte! Egyfolytában kimászni próbál, mintha félne és semmivel nem tudom elterelni a figyelmét, vagy csak pillanatokra. Mi lelte ezt a vizimanót? Hanga meg a hintában sír és ki akar jönni. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, írogatni kezdtem a 2011-es ikres topicba. Van jó és rossz hír is. Vannak már babák is. Hm, elég érdekes!

Timi: Bálintnak is volt fürdőkád iszonya, akkor együtt fürödtünk vele, meg úgy fürdettem, mint kisbabaként a karomba tartva, és aztán már nem is félt.

Babusok: köszönjük a lapot, nektek is Boldogat!!!

Részünkről rémes éjszakán vagyunk túl, most hogy mi lesz azt sem tudom. De megint itt lógok ahelyett hogy aludnék amíg csak lehet.
Mézeskalács megsütve, holnap kicsit díszítgetem még a lakást, és ennyi.

Kata
labkat
 
 


Kata: én is arra gondoltam, hogy fürdök velük, hátha akkor elmúlik.

Gyorsan ki kéne szaggatnom a mézeskalácsot, amíg alszanak. Nem tudom milyen lesz, tegnap este meggyúrtam, de olyan laza kulimász volt, hogy több lisztet tettem bele, mint a recept írt. Sosem sütöttem, úgyhogy lehet, hogy ez megy majd a kukába. :?

Nyulasz: merre vagy?

Vanda: meggyógyultatok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Babus,nagyon klassz a képeslap!El is felejtettem írni a múltkor,apa is megnézte a videótokat a szülinapot,mondja is,hogy tényleg milyen szépek,meg aranyosak,de nem érti,miért vágják ilyen rövidre,fiúsra a lányok haját :shock: Mondom dehogy vágják,csak még nem nőtt meg nekik :lol: :lol: :lol:
Maci a tepsiben :lol:
Ilyen a kulcsos ház:(ja,nem füredi nyaraló :lol: )
Kép

csak i a fiús színt vettük,már csak azt kaptam,az kék-narancs színű.

Törpi,örülök,hogy semmi baj!
Mi is elkezdtük sörtéssel mosni,és ezt jobban élvezik,igaz még nem vettem fogkrémet,majd legközelebb.

Lkata,én is benéztem a múltkor oda,eladó a légzésfigyelő,és feltettem oda is,de nincs időm olvasgatni őket.Éjszakákat sajnálom,hosszú idő után(4 hónap :shock: ) végre Noémi sem kelt éjjel enni,bár nem mondom,hogy agyonaludtam magam,este nekiálltunk nagytakartani,fügönyt mosni meg egyebek,fél1-og nyomtuk,aztán vacsiztunk,jó hajnal 1-kor mentünk aludni.
Édesek a kis kacagók :lol: Hogy lehet videót feltenni? :oops:


Timi,nekünk Bazsi csinálta ezt a fürdéssel,két napig sít,állt a kádban,ki akart jönni,aztán mi két napot külön fürdettük őket,úgy nem sírt,aztán azóta megint együtt fürdenek,és semmi gond..Gőzöm sincs mi lehetett.

Éljenek a fogacskák!

Móni,jelentkezz!Hogy állsz a szülinapi előkészületekkel?Melyik nap tartjátok?
Vendég
 


Meggyógyultunk, ma éjjel már aránylag normálisan aludtunk is.

És boldog karácsonyt mindenkinek!

[törölt kép]
vovanda
 
 


Timi: háttérképet külön letöltesz akárhonnan és a programban kiválasztod h azt használja aszem a backdrop-nál lehet, szolj ám ha segitsek :wink:
Nyulasz: :lol: :lol: :lol: bizony mi még azt se tudjuk mi az a fodrász :lol: Apának üzenjük már akkora a hajunk, h lehet bele csattot tenni :wink: meg kb 2 centis coffit csinálni :lol:
Lalu köhög és höemelkedése van :? ha belázasodik elvileg azonnal korház itt parázok ezerrel, remélem csak a köhögéstöl... :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi!
Az oviban volt fotózás, elvileg csak Balut fényképezték volna, csak kértem, hogy legyenek rajta a minik is. Pasi ottsem volt. Úgyhogy ez most ennyi.
vovanda
 
 


Vanda: tünemények a gyerekeid. De jó ez a fotózás. Nálunk nincs karácsonyi fotózás az oviban...

Timi: mézeskalács tészta összekeverve igen hígabb kulimász, de hűtőbe kell tenni nem kevés ideig, és másnapra jó lesz. Lehet a sok liszt miatt nem puhul majd meg. De kívánom, hogy ne így legyen. Egy ötlet, ha kisütöd, dobozba rakd, és tegyél bele egy félbe vágott almát. Állítólag segíti a puhulást. Nekem épp puhulnak!

Nyulasz: youtoub-ra kell regisztrálni, és ott van feltöltési lehetőség. Egyszerűen betallózod a videódat, és feltöltöd, lehet nyilvános, és nem listázott amikor megkapod a linket, és annak mutatod meg, akinek akarod. Én így szoktam!

Kata
labkat
 
 


Nyulasz: Alexa egyedül is tutul a kádban már 4 napja. Lehet kicsi neki-aki medencéhez van szokva! :lol: Fiús haj lánynak-mutass egy képet párodnak Alexáról! Csóri babámnak még mindíg nincs semmi lányformája, kis kopika. Pedig apja is, meg én is hajasbabák voltunk. Nem véletlenül mondjuk mindíg, hogy Hanga tiszta apja, Alexa meg a dokira hasonlít. :lol:

Babus: köszi! Sikerült is alkotni. :D

Kata: köszi a tippet, egyenlőre finom puha a mézeskalácsunk. Azt sütöttem meg, amit 1 oldallal visszább Zsófi belinkelt, csak fele adagot és tegnap este már összeállítottam és a hűtőben volt ma reggelig. Most meg dobozban pihenkél. Szerintem hamar el fog fogyni, mert nekem nagyon ízlik :oops: és a lányok is szívesen eszik.

Hideget szeretnék, de nagyon! Lányaim meg vannak őrülve. Semmit nem tudtam délelőtt csinálni tőlük, még kitakarítva sincs, Krisztián dolgozik, egyedül vagyok mindenre. :twisted:

Vanda: szépségesek!

Zsófi: ikea nálam is nyerő. Imádok benne nézelődni, ötleteket gyűjteni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata!
Kifejezetten karácsonyi nálunk is most volt először. De amúgy valamilyen minden évben van, és ha van tesó, akkor meg lehet beszélni, hogy ők is jöhessenek.
vovanda
 
 


Vanda, nagyon szépek a gyerkőcök! És mekkorák már! Mindjárt két évesek!!!!!!

Babusok, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz Laluval, drukkolok, hogy ne lázasodjon be!!!! Nagyon-nagyon-nagyon!!!!!

Még nekem is hátra van a takarítás nagyja, apa már csinálja a harcsapaprikást, sütit csak egyet vállaltam végül, mert nagyim 3 félét csinált már. Végre lecsúszott két kiló, most meg vissza kell szednem :lol: De van segítségem, tesóm itt nyalja az ablakaimat meg a polcaimat. Nagyim meg a törpéket terelgeti, akik így is állandóan rajtam lógnak. Megyek is, míg alszanak. Gép nem érkezett meg, így képet nem rakok most, de MINDENKINEK kívánok áldott, békés, nyugodt Karácsonyt!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi, ha nem lesz kutyus, szólj majd megyünk Szentesre, megnézhetem ott is. de lehet minden ki van már fosztva...

Hold: nálunk meg voltak őrülve!!! de szó szerint, nem bírtuk velük, nem aludtak 2 napig délután. Ma már alszanak, igaz fél 2óta, nemsokára ébresztő. Tsómék viszik el őket, mi meg fát dísztítünk.

Nálunk is harcsapaprikás lesz :)

én is beállok a fogyózok sorába, de most karikor ez nem fog sikerülni :) :oops: :oops:

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!


Gyönyörű minden gyermek!!!!

zsuzska80
Szombathely
 
 


Timi: ügyi vagy, szép lett :wink: akkor kezet foghatunk, én is egyedül :( bár reggel sikerült kiporszivozni de aztán itt meg is állt a takaritás :?
fürdésnél probáld ki esetleg h Te is velük pancsizol hátha segit :wink:
Lalu már lázas, de korházba nem kell menni (koppkopp remélem), volt dokinéni, "csak" takonykór :? kicsit aludtak, jol ettek, segitség nuku igy majd éjszaka...még a diszeket se találta Apa a pincében, jaj nagyon nem vagyok én felkészülve :oops: :cry: inkább gyogyuljon csak meg Lalu és kész :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: nagyon felkészültetek, ügyik vagytok, bizti szupi lesz a végeredmény :wink:
Kata: melegfront van, lehet amiatt volt éjszaka :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na csináltam új vonalzót NYUSZI :)

ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG (betegség mentes) ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kata
labkat
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: nagyon jo lett :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: irigyellek a segítségért! Én most ültem le egy percre, amióta hazajött apa takarítok és még nem látom a végét. :cry:

Kata: nagyon szép vonalzó!

Babus: gyógyuljon meg Lalu! Nagyon aranyos kis "lap", olyan jó volt nézni mi lesz belőle! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt!!!

t-pk
 
 


Sziasztok

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Betegeskedőknek gyógyulást!

Fotók, képek nagyon jók:-))

Bocsánat ha nem reagálok, de csak most olvastam vissza 3 napot, agyam semmi,
most is teljes káosz vagyok, beállt a hátam, és semmire nem vagyok képes
Apa főz, én próbálom lányokat terelgetni, semmi takarítás, semmi süti, szülinapi torta csak fejben van meg, gőzöm nincs mi lesz így belőle

26-án lesz a nap

Tulliból megjött amit rendeltem, este 9 kor hozták ki, elég fura volt

Hú olyan naptárra én is gondoltam, ajándéknak, de nem tudtam kimozdulni, igy mindenről lekéstem,

Babus köszönöm, segítettél mert igy legalább utánaolvastam, végül nem az enyém lett a gatya, igy nem is érdekes

és a manók
Kép


Kép

Kép
két külön világ
Kép

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jó reggelt!

Valószínű, hogy ma már senki sem jön, én is csak azért, mert nem tudok aludni. Úgy izgulok, mint gyerekkoromban és várom, hogy mit szólnak a manók a fához, ajándékokhoz!

Móni: tündériek a lányok! A vigyori meg a komolyság! :lol:

Csodaszép Karácsonyt Mindenkinek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, BETEGSÉGMENTES, JÁTSZÓS, NEVETŐS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lányok,bocsánat,nem olvastam vissza,csak a képeket futottam át,képeslapok csodásak,Móni a lányok hatalmasat nőttek,rakhatnál sűrűbben képet róluk,nagyon édesek,a taxis képen milyen egyformán tartják a szájukat :lol: Kicsit meglepődtek :lol: A többin meg édes kis vigyorik :D

Babus,remélem jól van Lalu,és boldogan karácsonyoztok!

Lányok,semmi erőm már írni,se olvasni,3 napja nem alszunk,de végre nem kell takarítani hajnalig,tegnap is fél3-ig fenn volt Noémi,hiába etettem meg éjfélkor,a fene se gondolta hajnal 1-kor,hogy megint éhes,így negyed3-ig 3-5-10percenként mentem be hozzá elfektetni,hogy aludjon,végül kihoztam,és lenyomott még 150 tápot,aztán aludt reggel 9-ig....

csak szeretnék Nektek nagyon boldog karácsonyt kívánni!!!

remélem senki sem beteg!
Vendég
 


Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kép
tigriske1978
 
 


Nyulasz! Csak most olvastam, hogy kérdezted meggyógyultak-e. Azóta már egyszer igen, de most újra (vagy szinte folyamatos) takonykór van nálunk, nem alvás és egész napos üvöltés. Lassan beleedződöm. :-)

Kép
tigriske1978
 
 


Látom mindenki karácsonyozik és remélem senki sem beteg és mindenhol nagy örömök vannak! :D
Nálunk Apa éjszakás ma, úgyhogy most van időm bekukkantani. :wink:

Tigriske: jó, hogy bejelentkeztél! Kitartást, lesz ez még rosszabb is!

Nyulasz: Noncsi nem semmi! Éjjel pótolja a napi elmaradást? Nálunk nincs kelés éjjel, de az esti fürdésünk nagyon nem úgy alakul, ahogy kéne és tehetetlen vagyok, ill. annyit teszek, hogy Alexával együtt ülök a kádba . Ahogy kiszállni készülök elindul a keserves sírás.

Mi a javát letudtuk a családnak, 24-én délelőtt anyóséknál voltunk, utána itthon 4-esben. Végre! A karácsonyfánk a konyhaasztalon kötött ki, mert életveszélyes volt, ahogy a lányok tépték, sokkal érdekesebb volt a játékoknál. :lol:
A fotelnak nagyon örültek, kaptak anyóséktől néhány mesekönyvet, fakockákat kiskocsin, amit húzni lehet, ezt Hanga álló nap húzkodja, karikatornyot (fogalmam sincs mi a neve, ez jutott eszembe), amiről a karikákat karkötőnek használják és nagyon vigyáznak, hogy le ne essen. Tipikus nők. Ma anyuméknál voltunk, tőlük ugricsacsit és ugrikutyust kaptak, az első másodpercben eldöntötték, hogy melyik kié és hatalmas sikongatások közepette ültek rá és ugráltak. Messzemenőkig ez volt a legeslegjobb ajándék. Sosem láttam ennyire boldognak a lányaimat-jól meg is hatódtam. Persze jó képeket pont erről nem sikerült készíteni, de a fejemben örökre benne lesz, az biztos.
Apropó képek! Nagyon várom a karácsonyi képáradatot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,akkor kezdheted is árasztani a képeket! :wink: Mi is várjuk!Én majd holnap,vagy holnapután...
Vendég
 


Tigriske,nagyon sajnálom a takonykórt,elég vacak dolog,mi is két hónapig pórszívóztuk őket ősszel :x Jobbulást!!!
Vendég
 


Sziasztok!

BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Timi!
Nálunk picikorban Olinál volt kád-fóbia(én hívtam így) 2szer is.Mi sem tudjuk,mi váltotta ki. Szerintem az együttfürdésközben történhetett valami olyan apró kis meglökés vagy egy mozdulat,ami nekem nem tünt fel,de őt megijesztette.Én a következőt tettem: pár napig csak vizes szivaccsal lemostam,közben kikészítettem egy nagy műanyag lavort (régi kiskád). Mindennap beszélgettük,hogy ő fürödhetne abban egyedül. Amikor már láttam a szemén,hogy nincs benne félelem,együtt megtöltöttük (volt hogy mégsem ment bele,csak mellette guggolt és pancsolt,míg én lemostam). Aztán amikor már beleült és élvezte,akkor mindezt úgy csináltam,hogy a másik kettő gyerek közben a nagykádban fürdött. (kicsit idegörlő volt kétfelé figyelni,de megérte) Pár nap után ő kéredzkedett be a nagykádba.
A folyamat lényege,hogy addig kell várni a következő lépcővel,míg a kisgyerek nem jelzi,hogy készen áll rá.
Sok sikert! :D

Betegeskedőknek jobbulást!!!!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Timi :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Edit: köszi, megpróbálom így!

Nyulasz: aztaaaaaa! Milyen nagyok már! :shock: Mennyi mindent kaptak!

Kép Kép Kép Kép Kép
Apa is nagyon "boldog" volt, megviccelte a jézuska:
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?