Vanda, köszönöm!!!!!
Többieknek is, ha Vandának nem jön össze. Itt Szhelyen már bizti nem kapok, úhhogy Rátok szorulok.
Nyuszi, mi is gumissal kezdtünk 8 hósan, aztán 1 éves koruk után váltottunk fogkrémes sörtésre. Lányok sem köpik ki, de már lehet esténként választani, almás vagy epres. És tök édesen megmondják: "Emma, eperke, Emma, eperke" - megzabálom ilyenkor
-8 volt akkor is, mikor mi szétfagytunk, tegnap meg kesztyű nélkül is meleg maradt a kezük. +6-ban azért kicsit más, pedig havaztak tegnap is, pakolták a kis lapátjaikkal az elhordott kupacokból a térkőre
Éljen a házikó!!!! Naptárt mi is Rossmannban, mert ott hamarabb elkészült,és persze mi eléggé az utsó pillanatra bíztuk, amikor a DM-es határidőkbe már nem fértünk volna bele.
Míra ébredt rendesen 1/4 8-kor, Emma még durmol fenn, ugyanis éjjel két órát dumált, kínlódott az ágyában. nem tudom mi lehetett vele. Érdekes napunk lesz így külön ritmusban.
De lekopogom, már nincsenek azok a szörnyű délelőttök, amikor Míra kezelhetetlen volt a fáradságtól. Akármikor kel, egész jól elvan, és sokszor még egykor is nehéz letennem, annyira belelendülnek ebéd után újra a játékba.
Zsófi, kilókkal én is úgy állok, mint Te, max a múlt heti rosszullét miatt dobtam le két kilót, ami tuti hamar vissza fog ugrani. Karikor én sosem szoktam nagy zabákat csapni, csak a normál mennyiség fér belém akkor is. Én is kímélő kajákat főzök (főzetek
), harcsapaprikást túróscsuszával, meg őzgerincben sült csirkemellett zöldségekkel, sajttal. Talán másnap rántok is halat (azt én
) egy kis majonézes krumplival. Persze a sütik nem maradnak el, de a kettőt, amit sütök, beosztom a két családnak két napra, így talán nem jut sok nekem. Persze apa tiramisu-jának nem tudok ellenállni, de szerencsére más sem, így talán azt sem nekem KELL mind megennem
No, Míra elhagyta a szobát, kiabál Emma után, már nekem kell lekötnöm, egyedül nem megy a kis drágának.