Én már jó ideje szörnyen fáradt vagyok, ez "lustaságban" nyilvánul meg, vagyis ha tehetem, ülök és bambulok magam elé (és nézem, hogy mi mindent kéne csinálnom
)
Ráadásul meg is fáztam, náthás vagyok és az éjjel fájt a torkom, az ízeket sem érzem..reggel legszívesebben ki sem keltem volna az ágyból, d emuszáj volt, mert ma még volt suli..Holnap már nincs suli, viszont védőnőhöz megyek, persze ő is csak reggel 8-10-ig van ott, csütörtökön reggel pedig vérvételre kell mennem megint
...Pénteken pedig..hát karácsonyra nem kell készülődnöm az idén -hálistennek-, mert a szüleimhez megyünk pénteken, úgyhogy semmit sem főzök, sütök, készülődök, még fát sem díszítünk itthon..mindne készen vár
Toxoplasma-t tudtommal nálam egyszer sem néztek..igaz, én is kutyákkal, macskákkal, tyúkokkal, nyulakkal, hörcsöggel nőttem fel, most is van kutya-macska a szüleimnél..Első terhességnél rákérdeztem a toxo-ra az orvosnál, szemberöhögött, azt kérdezte gyerekkoromban nem érintkeztem állatokkal? Utána már nem is foglalkoztam a témával
Cukros víz
Én gyerekkorom óta nem hánytam, de a cukorterhelésnél, főleg az utolsónál, azt hittem végem van
Megittam és majdnem összehánytam magam..szerencsére a nővérkék nem figyeltek, mondták, hogy mind egy cseppig meg kell inni, de utána ihatok még vizet..én pedig ami az alján volt kiöntöttem
( 3/4-ét megittam) Már előre írtózom tőle
"Bevallás"..mivel már nem vagyok annyira felpuffadva mint az elején, nem is olyan nagy a hasam, úgyhogy arra gondoltam, hogy még nem mondom el karácsonykor a családnak...ha nem veszik észre, akkor várnék addig (kb január végéig), amig már tudjuk, hogy mi lesz
Ja, középső fiam állandóan rajtam akar mászkálni, ölembe ülni, de nagyon nehéz, és valahogy mindig a hasamara ül..ami amúgy még nem is zavarna nagyon (babaügyileg), viszont a gyomrom és a teli hasam nem örül neki, úgyhogy le szoktam tessékelni..Erre azt kérdezi a tegnap: Meddig lesz még rosszul a hasad? Ki tudja, lehet megint van benne egy fiú!?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 22:33-kor.