Sziasztok!
Hihetetlen, de többeteknél a saját gondolataimat, érzéseimet olvastam vissza!
Én is százszor parásabb vagyok, folyton lesem a wc-papírt, pedig semmi okom rá. Ha kivételesen semmi hányinger, émelygés vagy egyéb nem jelentkezik a nap folyamán, már egyből ideges leszek.
Mondtam is ma a páromnak, hogy napi egy UH pont megnyugtatna
Lucánál meg sem fordult a fejemben, hogy lehet bármi is, pedig első gyerek volt és rengeteget olvastam a témában, mégsem rettegtem, az első perctől vásárolgattam a ruhákat, játékokat...
Úgy látszik a parázás korral jár
Ami a nemeket illeti: úgy tűnik, hogy a családban mindenki inkább kislányra vágyik, de valamiért én biztos vagyok benne, hogy fiúnk lesz. Rögtön Kiskukacnak kezdtem el őt hívni, abszolút spontán. Bízom benne, hogy a genetikai uh-on azért mégis látszódni fog valami, mert a névválasztás nálunk hosszú és fárasztó küzdelem lesz
(Lánynevekben tobzódunk, jelenleg a Johanna és a Minka vezet, fiúból egy közös sincs a listán...)
Méretek: Luca végig kisebb volt a számított koránál, fejlődött folyamatosan, csak eltért az "átlagtól", olyan 1-1,5 héttel. Végül 3 nappal túlhordtam és 2900 grammal született, szóval normális súlya volt. Valószínűleg a mi esetünkben simán elszámolták a dolgot.
Brunhild
Múlt hét végén ugyanilyen spontán bedurrant a jobb kezemen a kisujjam. Annyira fájt, hogy se aludni, se felöltözni nem bírtam, már nagyon elviselhetetlen lett, ezért elsétáltam az ügyeletre. A lényeg, hogy Flector tapaszt ajánlottak rá, azt a várandósság első 6 hónapjában lehet használni, 12 órán át rajtad lehet (tehát egész éjjel) és csodát tett. Meg persze a háromszögkendő és pihentetés.
Jobbulást!
Anabique
Én még csak a 8 és feledik héten vagyok, de valahogy olyan domorúbb lett alul a hasam... Gyanítom, hogy ez valóban inkább a felfúvódás jele, elég rosszul működik az emésztésem sajnos, küzdök a székrekedéssel rendesen
Linácska
Levinek jobbulást, Neked pedig kitartást a további vizsgálatokhoz!
Jó éjt!
Brigi