Sziasztok!
Köszönöm,alakulgatok,fáj még a torkom,no meg a fejem,de már sokkal jobb mint 2-3 nappal ezelött.
Babus,nekünk a protexin restore-t javasolta a dokink,persze mi csak egy hétig szedtü,így nem tudom mit hogyan érdemes.Szegény Lalu,még ez is,reméljük csak az ab miatt,és majd a másiktól job lesz.Felírta a doki?
Törpi,calici
azért nagyon jó fej lányaid vannak,enyémek biztos nem hagytak volna elszundítani,ha játékból csinálom,jönnek,és nyomogatják a szemem.
Édes bogaram,biztos meg akart lepni,hogy egyedül elindult pisilni
Nekem Noémi mondta egyik nap,hogy kaka,kaka,és mutogat a pelusra,de semmi nem volt benne.Ezt párszor eljátszotta,mindig megnéztem,semmi,majd 1 perc múlva érzem,hogy büdi van.Gondolod már ő is előre akart szólni?Én még ezt korainak gondolom,meg persze csak egyszer fordult elő.Ja,pelusban érettségiznek,és a botmixert is viszik magukkal
Unokahugit sajnálom,jobbulást neki!
Nem tudom,eddig nem volt semmi gond a rendelősdivel,persze azért egy e-mailt írtam nekik,amit nem tesznek ki a falra
Móni,őszülünk,őszülünk?Éljen a táppénz!
És neked megérkezett amit rendeltél?Én utánvéttel kértem,persze úgy még bosszantóbb lett volna,ha még ki is fizetem.
Mennyi vér van?Nálunk is szokott pici lenni,mondjuk borsó nagyságú 1-2 vérfolt,de az attól van szerintem,hogy kiszárad a szájuk,és picit megreped a bőr,és ugye hason alszunk.Pedig kenegetem a szájukat,de mégis.
Ti vagytok a következő szülinaposok
Zsófi,szerintem mi még nem hagyjuk el a reggeli tápot,enyémek egyszerűen nem hajlandók csak 1-2 falat kenyeret,kalácsot enni.
Én el se indulok a gyerekekkel,ha 2 helynél több ahova megyünk,ügyik voltak nagyon
Timi,éljen a tömeg
Ügyes vagy!!
Ajtó
bakker...tényleg jó,hogy otthon történt.
Bizony,átveszik az egész házat,én mindenhova ajtózárat raktam,csak a konyhapult fal felőli 10 centis sávjában tudok bármit csinálni,és a két belső lángot használni,néha nagyon macera,de megunják hamar,és otthagynak.
Eseleg adj nekik egy műanyag edény,meg kanalat,és akkor ellesznek vele.
Vanda,ti jobban?Ó,szünet az oviban?Kitartás
Lkata,holnap nagy buli?Ajándékot megkapták,vagy azt is csak holnap?Várjuk ám a fotókat,frissen,mint Timiék
Ilyenkor a lányok megértik,hogy ők miért nem kapnak ajándékot,vagy valamit kell nekik is venni?