Új privát üzeneted érkezett!

Bálintnak és Gergőnek Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Bálint és Gergő nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Aletta,nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Lkata,nagyon ügyi vagy :D Szombati bulihoz drukk!

Babus,de örülök,hogy végre otthon :D

Köszi lányok,ma már jobban vagyok.

Majd jövök még,csak jól megszivatott a tulli játékáruház,megrendeltem 10-én a két kulcsos házikót,ma hoznák,erre tegnap küldenek egy mailt,hogy nincs,és nem is lesz,bocsi :evil: :evil: :evil:

Most kapkodhatok,a legtöbb helyen 15-ig le kellett adni a rendelést,hogy karira megérkezzen,ennyire megszivatni,hú,nagyon mérges vagyok,pedig este pont rendelni akartam még mást is onnan,de ezek után semmit!!!!

Ja,és még egy jó ötlet akár rokon gyerekeknek is,Alex,tapassz a csempére fürdős játék,van autópályás,városos,öltöztetős,nagyon jópofa,habszivacs,tapad a csempére,kád oldalára,és 2-3 ezer között mozog az ára,nagyon jó visszajelzést kapott a tulli oldalán.Persze nem onnan rendelem.Veszünk kettőt talomba,mert nem tudjuk,hogy az unokatesóék jönnek-e karira,meg a barátnőmék,nehogy itt maradjunk ajándék nélkül,aztán ha nem jönnek,akkor megkapják enyémek névnapjukra.Igaz 3 éves kortól írja,de szerintem simán játszanának most is vele, a hűtőmágnesek is nagy kedvenc,és ugye ugyanaz a lényeg,nem hat rá a gravitáció :lol:

Na megyek pelusozni :D
Vendég

Minden ünneplőnek boldogat!

Melcsi!
Jó, hogy hazamentetek!

Olvasgatok ám, meg kukkolom a fotókat is, csak még mindig nem vagyok teljesen jól, meg nagytakarítottam, meg hétfőtől Balu is itthon.
vovanda

Kata, Gergőnek és Bálintnak: Az Isten éltessen Benneteket!!!!

Rana, Lettidnek boldog névnapot!

Ennyire futotta, elkapott a calici, ülni sem bírok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi: aú, jobbulást!

Vanda: neked is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Bálint Gergő Isten éltessen Benneteket 1. születésnapotokon!

Móni
KépKép
reunion

Nyulasz bakker :twisted:
én is rendeltem onnan, és ki is fizettem kártyával
[/img]

Móni
KépKép
reunion

Nyulasz: jól kibabráltak veled! :twisted:

Egy délelőtt után kész vagyok, mint a mateklecke! Már nem tudom őket elszeparálni sehol sem, ill a szobájukon van rács, de nem hajlandók ott maradni. Elfoglalták az egész lakást. Ma velük főztem. Hááááááát, a bugyimból is folyt a víz a sok ugrálástól, arról nem beszélve, hogy folyton valami végzete kimenetelű nyavaja kerülgetett, hol infarktus, hol agyvérzés és társai. Ha ez így megy, kénytelen leszek én is este megfőzni. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

haho Csajok!
jaj olyan jo itthon már nagyon kivoltam :( hiányzott Tami nagyon :? de jo volt látni h Lalu meg gyogyul :lol:
jan 5-én kell majd menni kontrollra, pisi, vv, uh addig szedünk ab-t, 3 hétig
annyira édesek Csajok együtt végre :lol: Tami vacsinál etette Lalut :lol: Lalu meg végre eszik rendesen, szegénykém jol lefogyott :(

babusok
Budapest

még nem nagyon tudtam visszaolvasni rendesen, de
Betegeknek jobbulást!!!

babusok
Budapest

Köszönöm a köszöntéseket. Itt pityergek, olyan drágák vagytok, és olyan hihetetlen, hogy már egy évesek. :)

Kata
labkat

Bálintnak és Gergőnek nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi: köszönöm! Ti hogy vagytok? Rég írtál ide!!!

Kata
labkat

Szép napot! :D

Sehol senki? Mindenki intézi a karácsony előtt dolgokat?

Törpi, Nyulasz: hogy vagytok? Ugye más nem beteg? :?

Én délelőtt kaptam kimenőt, feltöltöttem a hűtőt, még megvettem az utolsó darabokat és már nem akarok menni sehová vásárolni-ami persze tuti, hogy nem jön össze, mert az utolsó pillanatban még kell ez+az. De jó érzés, hogy ami kellett az megvan, már csak csomagolni kellene valamikor.
Ja és nem kicsi bosszúság: hazaértem, kiszálltam kaput nyitni és leszakadt a kocsi ajtaja. :shock: Eltörött az egyik zsanérszeg vagy mi a szösz. :? Még jó, hogy Krisztián meg tudja csinálni. Szép lett volna, ha valahol menet közben, ki-be ugrálva szakad le, hazajönni sem tudtam volna.

Kata: megvolt a nagy szülinap vagy hétvégén tartjátok meg?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi :shock: :shock: Azért nem kicsit lepődhettél meg, ahogy az ajtó a kezedben maradt. vagy épp leesett a földre. Bocs, de egy kicsit vicces is, ahogy elképzelem a jelenetet :lol: :oops: Még jó, hogy Krisztián ilyen ezermester.
Kérdésed köszi, én már szinte teljesen jól. Tegnap délelőtt felkelni sem tudtam, csak pusztultam a kanapén. Még jó, hogy a lányok jó fejek voltak. Hordták a könyveiket meg a rajztáblájukat, így jól elvoltak. Aztán meg beraktam nekik egy dvd-t és bealudtam. Arra ébredtem, hogy Míra nagy örömujjongással "anyaanya" jön felém, harisnya, gatya letolva, body kipatentolva, pelus sehol. Aztán fut előlem a fürdő felé, aholis az első lépéssel egy tócsába léptem. Majdnem elért a wc-ig egyedül Aranyom. Aztán aludtam velük együtt két és fél órát, és a délutánt már össze sem lehetett hasonlítai a délelőttel. Ma meg már istenes, kicsit enni is mertem, és csak enyhén fáj a hasam tőle. Ja, és nem utolsó, bennem is maradt.
Főzés két gyerekkel. Valóban nem egyszerű, de én szeretem, mert már segítenek öntögetni, figyelnek, és legalább látom, mit csinálnak. Na persze matatnak is, de kapnak egy kis lisztet, vagy két csepp vizet pacsálni, aztán addig nyugim van. Ha megunják, úgyis odébb állnak. A gondom nekem csak az, hogy minden meg akarnak kóstolni nyersen :?

Babusok, annyira örülök, hogy otthon vagytok és hogy jól vagytok. Megviselhetett ez az egy hét. Milyen jó lehetett látni, ahogyan örülnek egymásnak a Csajok! További gyógyulást és szorítunk majd a jó kontrollért. Most akkor már ideje Nektek is a Karácsonyra koncentrálni.

Nyuszi, nagy szívás ez a rendelősdi dolog. Egyáltalán ilyet hogyan engedhet meg egy cég magának? Azért ezt nem kéne szó nélkül hagyni. Van valami lehetőség szerinted erre? Gondolok én itt arra, hogy szoktak ilyen szerződési feltételek lenni ilyen rendelések végén, amit ugye el kell fogadnia a kedves vevőnek. Abban nem szerepel valami az ő kötelezettségeikre vonatkozóan is?

Én ma délután veszem nyakamba a várost apával. Péntek délután. Hát nekem sincs sok eszem :?

törpilla812

No, sikerült visszalapoznom :oops:

Kata, gratulálok Gergőnek! Nagyon ügyes!!!!! Hamarosan jön Bálint is, és az annyira szívetmelengető látvány, mikor két ekkora manó lépeget együtt a házban :) Megjegyzem, Zsuzska 3 gyerekéből minimum egy az enyém, de az is lehet, hogy kettő, így magamra is veszem a dicséretet :wink: :lol:

Móni, hát nem lehetett semmi este, ahogyan így elolvastam. Ezen asszem mindenki kibukott volna, és Te a lehető legjobban oldottad meg. Értem ezalatt a gyerek kiságyba paterolását, és a bor bontását :lol: Apának sikerült táppénzre kiíratnia magát? Nálunk Míra orra vérzik néha, de hát én látom a maradványait, innen tudom, hogy az orra. Ez akkor fordul elő, mikor rákezd az üvöltésre eszetlenül. Gondolom elpattan egy hajszálér. Fül-orr-gégészetre mire kaptatok időpontot?

Nyuszi, jó ötlet az a játék, de karira már sok van nekünk, szülinapra azonban nagyon jó ötlet lesz, köszi!!!!
Hogy vagy Te? Javulgatsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpilla812 2010.12.17 14:16-kor.

törpilla812

Törpi: nem esett le az ajtó, mert alul fogta a zsanér, csak fönt nem, kicsit lebillent. Hamar rendbe jöttél! Jó vásárlást délutánra! :D Most hogy így kicsit el vagyok zárva már egy éve a külvilágtól egész jól éreztem magam tömegben, pedig ugye nekem ettől volt régen pánikbetegségem. Tök jó érzés volt! A gyerekek csodát tesznek az emberrel! :lol: Míra vetkőzött és ment pisilni? :shock: Azta! Nagyon talpraesett csaj! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

juj én nagyon irigyirigy :lol: én még sehol nem vagyok karira, holnap kértem egy szabad délutánt Apátol, musz elmennem egy kicsit egyedül :oops: még kell 1-2 dolog, most meg mézeskalács recepteket keresgélek, ha van vkinek tuti bevált jöhet ám :wink:
Timi: aztaaa jo kis meglepi :evil: :evil: még szerencse h K meg tudja csinálni :wink:
Törpi: örülök, h jobban :wink:
Lalucim meg kicsit fostos lett, hivtam a dokinénit, másik probio meg másik AB igy este még le kell mennem a gyerekorvoshoz remélem simán felirja a receptet :?
TKata: remélem jársz erre, Te mit adsz probiot az AB mellé??? váltogatod öket vagy 1fajtát? és mennyit??? léccci írjál h van ez Nálatok :wink:
Csajaim 11 körül bealudtak egy fél orácskát, nem tudom h lesz igy szunya ma még :? kicsit késöbb beprobálkozom hátha :lol:

babusok
Budapest

Timi, bocsi, remélem nem bántottalak meg, hogy kimosolyogtam az autós sztorid! Eszembe jutott egy egypetéjű ikerpár barátnőmék története is, akiknek a busz levitte az anyósülés felőli visszapillantójukat. Egyik tesó tartotta a visszapillantót, míg a másik hahotázások közepette hazavezetett. Mindig röhögnöm kell, amikor magam elé képzelem a szitut :oops: :lol: :lol: :lol:
Annak viszont nagyon örülök, tényleg, őszintén, hogy ilyen jól sikerült kezelned a tömegelést. Hatalmas lépés lehet ez Neked, azok után, amilyen tortúrákon végig kellett menned a betegséged miatt.
A lányok meg már hónapok óta szólnak a kaki miatt, wc-be, bilibe mégsem hajlandók. Ma is szólt Míra, aztán mikor kérdeztem, megyünk-e wc-re, azt mondta nem. Persze 2 perc múlva cserélhettem a pelust :? Éregetnek erre a szobatisztaságra, de igencsak lassan. Erőltetni meg szerintem nem érdemes. Ahogy mondani szoktam; csaknem pelusban fognak érettségizni!

törpilla812

Timi: tényleg nagyon ügyi vagy :wink: és gondolom micsoda jo érzés lehet ez Neked :wink:
Törpi: nagyon jo a tükrös sztori :lol: :lol:

babusok
Budapest

Babusok, remélem Lalunak csak a gyogyó hat így, és nem a kórházban szedte ő is össze ezt a fosós-hányós vírust! Mi átvittük szerdán este uncsitesóknak. Annyira lelkiismeretfurdalásom van, de akkor még nem tudtam, hogy beteg vagyok, apa meg bár kedden rosszul volt, de azt hittük gyomorrontás, mert ő is egy nap alatt rendbe jött (meg előtte régi levest evett meg a hűtőből). Totál kész vagyok, szegény unokahúgom egész éjjel hányt :( És mindezt egy nyavalyás karácsonyi közös naptár miatt. Hát remélem legalább azt díjazni fogják a nagyszülők!
Azért kérded Katától a probiot, mert lehet, hogy érdemes váltogatni azt is? Csak azért kérdem, hogy tanuljak, de remélem nem lesz rá szükség.

törpilla812

Törpi: remélem nem, de gyanus h rögtön az uj gyogyi után lett dokinéni szerint azt nem birja
igen azért kérdezem, h TKata mit hogyan ad, hátha van jo tanácsa

babusok
Budapest

Törpi: dehogy bántottál meg, én is vízuális típus vagyok és nagyon tudok röhögni más kárára és sajátra is! Nem hiába mondják, hogy legszebb öröm a káröröm! Nincs benne irigység! :lol: :lol: :lol:

Babus: tényleg nagyon jó. Régebben volt olyan is még mikor Krisztiánnal randizgattunk, hogy ki kellett jönni a Camponából hétköznap délelőtt-alig voltak-én mégis majd megfulladtam. Tiszta ciki volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: jó kérdés, már én is akartam kérdezni! Enyémeknek még mindíg az a reggeli, utána 10-kor van gyümi, de a reggeli tápot már nem nagyon akarják enni, jó, ha 120 lecsúszik.
Konyhaterv: olyan jó nem? Én imádok tervezgetni! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Köszönöm,alakulgatok,fáj még a torkom,no meg a fejem,de már sokkal jobb mint 2-3 nappal ezelött.

Babus,nekünk a protexin restore-t javasolta a dokink,persze mi csak egy hétig szedtü,így nem tudom mit hogyan érdemes.Szegény Lalu,még ez is,reméljük csak az ab miatt,és majd a másiktól job lesz.Felírta a doki?

Törpi,calici :evil: azért nagyon jó fej lányaid vannak,enyémek biztos nem hagytak volna elszundítani,ha játékból csinálom,jönnek,és nyomogatják a szemem.
Édes bogaram,biztos meg akart lepni,hogy egyedül elindult pisilni :D
Nekem Noémi mondta egyik nap,hogy kaka,kaka,és mutogat a pelusra,de semmi nem volt benne.Ezt párszor eljátszotta,mindig megnéztem,semmi,majd 1 perc múlva érzem,hogy büdi van.Gondolod már ő is előre akart szólni?Én még ezt korainak gondolom,meg persze csak egyszer fordult elő.Ja,pelusban érettségiznek,és a botmixert is viszik magukkal :lol:

Unokahugit sajnálom,jobbulást neki!

Nem tudom,eddig nem volt semmi gond a rendelősdivel,persze azért egy e-mailt írtam nekik,amit nem tesznek ki a falra :lol:

Móni,őszülünk,őszülünk?Éljen a táppénz!
És neked megérkezett amit rendeltél?Én utánvéttel kértem,persze úgy még bosszantóbb lett volna,ha még ki is fizetem.
Mennyi vér van?Nálunk is szokott pici lenni,mondjuk borsó nagyságú 1-2 vérfolt,de az attól van szerintem,hogy kiszárad a szájuk,és picit megreped a bőr,és ugye hason alszunk.Pedig kenegetem a szájukat,de mégis.

Ti vagytok a következő szülinaposok :D

Zsófi,szerintem mi még nem hagyjuk el a reggeli tápot,enyémek egyszerűen nem hajlandók csak 1-2 falat kenyeret,kalácsot enni.
Én el se indulok a gyerekekkel,ha 2 helynél több ahova megyünk,ügyik voltak nagyon :D

Timi,éljen a tömeg :D Ügyes vagy!!
Ajtó :shock: bakker...tényleg jó,hogy otthon történt.
Bizony,átveszik az egész házat,én mindenhova ajtózárat raktam,csak a konyhapult fal felőli 10 centis sávjában tudok bármit csinálni,és a két belső lángot használni,néha nagyon macera,de megunják hamar,és otthagynak.
Eseleg adj nekik egy műanyag edény,meg kanalat,és akkor ellesznek vele.

Vanda,ti jobban?Ó,szünet az oviban?Kitartás :wink:

Lkata,holnap nagy buli?Ajándékot megkapták,vagy azt is csak holnap?Várjuk ám a fotókat,frissen,mint Timiék :D
Ilyenkor a lányok megértik,hogy ők miért nem kapnak ajándékot,vagy valamit kell nekik is venni?
Vendég

Sziasztok!

CSak egy gyors bekukk. Torták kész vannak, két kicsi pacsmagolni a srácoknak meg egy nagy. Most már csak főzök ezerrel - azaz sütök ezt-azt.

Még hajnalban ezt a kis meglepit gyártottam:

http://www.youtube.com/watch?v=lV7YbRBgFr4

A zene szövegileg nem passzol, de nagyon szeretem :)

Kata
labkat

Nyulasz: Noémi is ügyes! Ajtózáron nagyon gondolkozom, mert kaptak kanalat, az egyik fiókból hagyom, hogy ki-be rámoljanak, csak nekik az összes kéne, ill. csak Alexának. Folyton nyitogat, kivesz valamit, aztán jól becsapja a szekrényajtót és nem akarja érteni, hogy nem szabad.

Kata: ügyes vagy, szép videó-imádom Stinget. Hihetetlen, hogy már 1 évesek ugye?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata: szupi a video, annyira édes kis vigyori pasik :wink: ügyi vagy :wink:
Nyulasz: most a pro gastro kid-et mondta dokinéni, de tegnap nem kaptam, majd délután probálkozom másik gyogyszertárban, remélem nem fogyott el mindenhol :? ha meg nincs lehet kiprobáljuk ezt is amit irtál :wink:
doki felirta gyogyit este már adtam is
Zsófi: lemaradtam :oops: uj konyha lesz? vagy költözés? mi is tápizunk még, én addig adom amig isszák :lol:
köszi receptet! most van 3 tutinak nevezett receptem még eldöntöm melyik legyen :lol:
Timi: nekünk is volt h néha nem itták tápit, aztán meg megint, most is van h reggel 2 részletben, este általában lecsuszik
ja hogy ne legyen egy nyugis esténk tegnap Tami hányt, remélem nem ujabb nyavaja csak sokat evett vagy esetleg nem volt jo a sonka (bár mindig megszagolom meg megkostolom :lol: ), Lalu csak minit hányt, igy éjfélre megvolt a gyerekszobai nagymosás karácsonyra :? :lol:

babusok
Budapest

Babus: páros hányást sajnálom! Remélem nem komoly!
Babauszin kaptunk karácsonyi ajándékot, mindenkinek kiírták az egész éves képeket cd-re, ill. a videókat dvd-re. Nagyon jó egyben látni, hogy honnan hová fejlődtünk. Az új képekből válogattam egy párat:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

De jó uszis képek Timi :)

A proKidet nekem is nagyon ajánlották!!!

Ja és újból fotók:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Barnában egyébként Gerő van. A többi fotó is kb ilyen, úh azért csak ennyit!

Kata
labkat

Kata: milyen nagyok és csinik a fiúk! Látom ízlett a torta! :lol:

Babus: cipedlik beváltak! :D Úgy tetszett nekik! Alexára ráadtam, mondtam, hogy próbálja ki milyen benne járni, fel-alá sétált és nézte a cipellőket. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Lkata,nagyon cukik a kis ünnepeltek :D Nekem tök egyformák,jó hogy odaírtad ki-kicsoda :lol: :wink:
Na,mostmár tessék lecserélni azt a vonalzót,és a két baba helyére két nagyfiút tenni :D Szép az 1 éves összeállítás is,ügyes vagy!Olyan hihetetlen,hogy eltelt már egy év,és annyira sokat változtak.
Brümm-brümm pályához mit szóltak?

Timi,bakker,de irigy vagyok :oops: Micsoda fotók,el se hiszed mennyire sajnálom,hogy mi nem jártunk,elképesztő mennyire otthon érzik magukat a víz alatt.Az a közös kép,az fantasztikus!Nagyon jól sikerültek!
Ja,ajtócsapkodás nálunk is van :lol:

Babus,hányás :( Remélem jól vagytok!Visszakaptad a régi Lalut?

Mi tegnap vettünk szánkót,ma felavatjuk :D
Vendég

Jó reggelt!

De gyönyörű idő van! Kár, hogy nincs szánkónk, ill. van, csak nem nálunk. :twisted:

Nyulasz: köszi! Hát tényleg otthon vannak a vízben, főleg Alexa, mert ő a víz alól fel sem akar jönni magától, csak ha lökdösöm.

Kata: nekem is nagyon egyformák a srácok, csak nem mertem írni. :oops: Az a farmeros fekete pólós te vagy a háttérben? Mert ha igen, akkor nagyon irigy vagyok! Tök szépen lefogytál! :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

3 órája nincs víz és nem is tudják mikor lesz. Szerintetek így hogy fürdetek? Még inni se nagyon van vizünk, ásványvíz csak szénsavas. Apa délutános-nem mintha ő tudna vizet fakasztani, csak nem egyedül kínlódnék! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Édesek a torta-túró bébik!!!

És még élünk, csak totál el vagyok havazva (szó szerint :D)
vovanda

Jó reggelt!

Lkata,na hogy sikerült a a buli?Ajándékok tetszettek?Brümmbrümm?

Timi,no,lett víz?Képzeld 2x mi sem fürdettünk mikor kicsik voltak,egyszer egyedül voltam velük,és küzdöttünk az evéssel,csak sírtak,már kiborultam,gondoltam csak áttörlöm őket,és átöltözünk pizsibe,de még rosszabb lett a helyzet,mert a fürdéstől nyugodtak meg általában,egyszer meg nem volt egész nap áram karbantartás miatt,illetve fél 8-ra lett,és mi 7-kor fürdettünk még akkor,és gondoltuk mi bajuk lesz,hát lett,akkor is az egész este borult,már a hajunkat téptük,nem akartak se enni,se aludni úgy mint máskor,szóval eléggé felborította őket.Azóta szerencsére nem volt ilyen gond,idén gyorsan ment a nyári karbantartás,én meg azóta nem voltam hajlandó kihagyni a fürdést.Amior nyáron az M0-son rekedtünk,és este 9 után értünk haza,akkor is inkább negyed10-kor megfürdettünk,tanulva a két esetből.Persze ha nincs víz,akkor nincs.

Zsófi,ti aztán jó előre gondolkodtok külön szobán :lol:
Nagyon hangulatos Győr :D

Mi felavattuk a szánkót,nagyon tetszett nekik,még egy kis dmbról csúsztunk is együtt(én is élveztem :lol: )csak nagyon hideg volt,és volt rajtuk kesztyű,de hazafelé Noémi elkezdett nagyon sírni,és itthon jöttünk rá,hogy a keze fázott,olyan hideg és piros volt a kesztyű alatt,nem is értem,ez a kötött,de belül polár béléses H end M-es kesztyű,szóval semmit nem ér?Kinek milyen esztyű van?

Hol lehet az a szánkó?
Kép

Gyere Bazsi,üljün rá!
Kép

EZ nagyon jóóóó
Kép
Kép

Csúszunk :lol:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Nyulasz: nagyon jó képek! Látom te is évezted! :lol:

Mi is szánkóztunk végül tegnap, csak képek nem készültek, de majd ma pótoljuk talán! Hangának ez sem jött be annyira, inkább a hóban járást élvezte jobban, Alexa meg egyfolytában vigyorgott. Még Fáraó is húzta-németjuhászunk. Annyira röhögtünk, mert egy rántásnál lecsúszott (hason fekve szánkóztattuk őket, mert ülésből folyton hanyatt borultak), arccal a hóba. Én tegnap az overál saját kesztyűjét húztam rájuk, de mindíg lejött, mégsem fázott a kezük. Ma kipróbálom a rendes kesztyűt, kötött, belül polár, kíváncsi leszek milyen lesz.
Víz lett kb. negyed 8-ra, szerintem én nyitottam ki először a csapot a faluban, mert tiszta iszap folyt. Baromi sok vizet kiengedtem, mire olyan lett, hogy fürödni is lehetett benne, de így is kész iszappakolás volt. Enyémeknek sosem maradt ki fürdés, a víz megnyugtatja őket, nem mertem bevállalni egy fürdés nélküli éjszakát.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,iszappakolás :lol: :lol: :lol:
Ja,pont ezt írtam én is,enyémeket is megnyugtatja a fürdés,illetve így szokták meg a napirendet,csak tudom vannak akik nem fürdetnek minden nap,csak mondjuk minden másnap.

Mindjárt szirénapróba lesz nálatok...
Vendég

Nyulasz: ja, most hogy mondod, múlt héten sem szirénáztak. Remélem ma sem fognak!

Hát Hangának nagyon nem tetszik ez a szánkós dolog. Sem fekve, sem ülve, sem sehogy nem jó. Nekiáll picsogni. Bezzeg a hóban menetelni, az buli! Alexa meg a szánkót bírná egész nap.

Tegnap hangának odaadtam a fogkeféjét (mi eddíg nem próbálkoztunk fogmosással :oops: ) Hát nagyon röhögött, amikor sikálni próbáltam a fogait, Alexa közben kétségbeesve üvöltött, próbált kimászni a kádból, a fogkefét föld körüli pályára állította. Szóval felemás a siker. Kép Kép Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Kata, nagyon jó a kisfilm és a képek is a szülinapról! Meg voltak illetődve a srácok :wink: Ajándék? Bejött?

Timi, nagyon ügyes lányaid vannak!!! Én is csak irigy miatta, de legalább nyugodt vagyok, hogy adtam esélyt a dolognak, csak akkor még nem jött be a lányoknak. Most bezzeg! Sem a Balcsiból nem tudtam kiszedni őket, és a fürdőkádból is különböző cselekkel tudjuk apával kihalászni őket :D Szánkósak is naggggyon jók!!!!!!!!!!! Kutyahúzatást szomszéd is bevállalta, bár ott 6 éves a csajszi, és nem épp csigában húztak el mellettünk :shock: Fogmosás szerintem gyerekenként is változó. Hol van kedve a lányoknak, hol nincsen. Majd belejöttök ám :wink: Nekem a tükröm már néhol átláthatatlan a fogkrém-pacáktól :lol:

Nyuszi, nagyon édes képek! Szép Noncsi anorákja! A legjobban viszont láttam, hogy Te élvezted :wink: Kesztyűvel mi is így jártunk, pedig nekünk is bélelt. A csajok úgy sírtak, hogy ár rég :( Aztán megtanultam, kb. mennyi az az idő, amit kézlefagyás nélkül a szabadban tudunk tölteni. Meggondolom, nekem is lefagy a lábam, hiába van hótaposóban, sízokniban, bebugyolálva melegen.

Zsófi, jó nagy meló lesz! Hova költözök addig? Ráhangolódás jól hangzik, de én fél óra után széjjel fagyok, bármilyen melegen is öltözöm fel :?

Lányok, segítségeteket kérném, bár tudom, többnyire túl vagytok már a karácsonyi bevásárláson. De nem is kimondottan karira kéne, így esetleg...
Arról lenne szó, hogy lányaim roppant mód ragaszkodnak az alvókutyusaikhoz. Viszont csak az egyikből sikerült kettőt szereznem, hogy koszosodás, mosás, elveszés esetén legyen pót. Sajnos visszük mindenhova, boltba, vendégségbe, mamához... A Müllerben lehet kapni, de sajna Szhelyen már nem, és nem is lesz többet. Ha valaki esetleg jár Müllerben, megkérdezné van-e, és megvenné nekem? Postaköltséget, fáradságot, kutyust, benzinpénzt... mindent fizetek :wink: Dobnék egy képet róluk, a sötétbarnából sikerült vennem, a vaj színűből nem. A füle és a farka világosbarna.

Kép

törpilla812

Timi,de édes hómanók :lol: Nálunk is Noémi élvezi jobban a szánkózást,Bazsit le lehet szedni róla,hogy kicsit mozogjon is,de Noémit nem.Szerintem idővel minden gyerek megszereti a szánkózást :D legalább csak egyet kell húznod :lol:

mi a fogmosást korán kezdtük,Bazsi névnapján kapták,akkor 6 hósak voltak,és csak Bazsinak volt foga,de azzal a kerekkel kezdtük,ami az ínyüket dörzsöli,most a gumisörtéssel mosom,de még csak vízzel.Kéne már vajon fogkrém? :roll:

Ja,és ugyanilyen kutyánk van :lol: csak nemtudok róa jó képet csinálni a gyerekekkel,mert ha meglátja a telefonom elindul

Kép

Törpi,cumis brigád :lol: de helyesek,jöttek,és mutatták a macit? :D Valahol van budakeszin is Müller,még sosem voltam,ha nem sikerül beszerezni,akkor megnézem neked,de lehet csak két ünnep között sikerül eljutnom :oops:

Noémire még nem is volt olyan nehéz overált vennem,de Bazsira :shock: csak lányosak voltak,amik már nem olyan babásak.Aztán egész nap lestem a Bazsi overálját,mire tett fel a lány egy villámárat,mert többen vitték volna már.Hú,nem szabad télre hagyni az overálvásárlást,de azt hittem az örökölt overálok jók lesznek.

Szóval mindegy milyen kesztyű :roll: gondoltam nézek anorákot :?
Vendég

Törpi!
Karácsonyig már tuti nem megyünk, de majd megkérdezem a kollégáimat, hogy megy -e valaki.
vovanda

bekukk most csak :oops:
Törpi: de kár nem elöbb mondtad, szombaton voltunk :cry: legközelebb sztem csak januárban megyünk :? , ha addig nem találsz megnézem hátha :wink:
Nyulasz: mi még nenedent-et használunk, dmben van, nem kell kiköpni :lol: bár ujabban probálkoznak és nekünk is kell fogat mosni igy látják és probálkoznak ök is kiköpni :lol:
Timi: de jo h bejött cipi :wink: nem tudják levenni??? vagy igen? :lol:
képek nagyon joooooooooooooook!!! MIND :wink:

babusok
Budapest

Törpi!
Kolléganőm megnézi neked.
vovanda

Nyulasz: tényleg, még a színük is ugyanolyan, csak a tiétek jobban hasznosítja a kaját. :lol: Enyém bordái kint vannak, pedig annyit zabál! De mindíg ilyen volt, még roborálót is kapott egy időben, aztán az állatorvos feladta, mert zabálni zabált, de nem hízott.

Törpi: mi nem járunk Müllerbe, nincs is a közelbe sajna. :( Cumis csajok :lol:

Babus: nem veszik le!!!!!! Nem is próbálkoznak vele! :D

Nekünk rendes sörtés fogkefénk van, Hanga biztos azért nevetett annyira mert csikizte. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Nyuszi: nem most adtuk oda a brüm-brümm versenypályát, azt karácsonyra kapják, most a cipő volt az ajándék, de azt már megkapták korábban. Keresztszülőktől kaptak szerszámkészletet, de vannak benne apró részek, így eltettem. Meg kaptak egy autó szállító hangokat adó teherautót, és azon van négy kisautó. Szerintem azok jók lesznek az aputópályához is. No egyenlőre Johanna baromira élvezi az autózást. A szerszámpaddal is csak azért nem játszanak, mert épp eltettem :Dú
Jajj nagyon jók a szánkós képek :D

Timi: én vagyok, de nem fogytam le, sőt... Híztam 78-ra. Johival voltam ennyi. Most még kiélem édesség zabálásomat az év végéig, és aztán könyörtelenül fogyózok. Nincs mese. :( Rémesen festek, csak a kép szépít :( :( :(
Lányok nagyon cukik ahogy szánkóznak

Mekkora kutyák lányok :O

Zsófi: hát a torta se glutén, se tojás, se tej mentes. Piskótát sütöttem, gesztenyét pudinggal kevertem, és vajjal, azt kapták. Növényi alapú tejszínhabbal. A nagy torta nem lett fotózva, azt mi ettük, nagyon szép formás lett, és finom is.

Törpi: jaj de édesek a kis cumisok :D

Kata
labkat

Kata: csak összejön az az együtt fogyózás egyszer! :lol: Hányszor álltunk már neki??? Nem is számolom! :lol: Én is azt mondtam, hogy a karácsonyi fincsi kajákat nem hagyom ki, de utána könyörtelen leszek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata!
Mi a célsúly? Pár kilót szokás szerint átveszek boldogan, én csak fogyok, hízni képtelen vagyok (52 kiló irdatlan csokizabálások árán). :oops:
vovanda

Lkata,olyan autószállító tréllert Bazsi is kapott az unokatesóméktól,de azt csak úgy,jöttek látogatóba,és hozták.Úgy nyomogatják a tetején a gombokat :lol: De én a pótkocsit elraktam,mert mindig leakadt a traktor részről,és a tetejére sem tudták visszarakni a műanyag lapot,csak nyüszögtek miatta...de a 4 kisautó is aranyos benne.

Babus,hogy vannak a lányok?Hányás nem volt?
És mióta fogkrémeztek?
Szánkót megvettétek?Jó?Unokatesóm is azt nézte ki,mondtam megkérdezlek téged.

Móni,melyik nap lesz a NAGY NAP? :D

Timi,nem akart roborálódni? :lol:

Zsófi,lehet az volt a baj a kesztyűvel,hogy nem itthon adtuk rájuk,hanem már kinn voltunk jó ideje,és lehet már átfagyott a kezük addigra.Meg -8 fok volt akkor,gondolom az se mindegy.Ma már itthon megkapták,meg nem is volt olyan hideg az idő,és bár nem volt meleg a kezük,de olyan hideg sem,mint tegnapelött.Csak nagyon nehéz rájuk adni,és nagyon könnyen lejön,nem igazán szeretem,néze majd valami másikat.

Füred az király hely :D

Vanda,csatlakozom,pár kilót én is elfogadnék :lol: De elég lesz nekem cicire :D (most nyomtam be egy tábla epres tibit 8) )

Tigriske,rég voltál,meggyógyultatok?

Tkata,Rana?
Vendég

Ja,és megjött az egyik kulcsos házikó,holnap jön a másik,szerintem nagyon cuki.Meg végül nagyszülőknek én is naptárat csináltattam,a rossmannál találtam olyat,ahova egy hónaphoz két képet lehet felrakni,és úgy csináltam meg,hogy január-januári kép,február-februári kép...minden hónapban a pont egy évvel ezelöttit raktam,és persze júliusnál a keresztelőst is,augusztusnál a szülinapit,szeptembernél a nyaralásost...próbáltam emlékezetesre csinálni,szerintem az is érkezik holnap,már nagyon kiváncsi vagyok.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?